• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 11:23:15 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 11:23:15 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426709
Total Topics: 31711
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 63
Guests: 88
Total: 151
Billyskotsikas
sofipout
salonikios
alexter
chris_p30
Τζιτζίς
karthos
jimalexoud
idtr10
Andreas04
ThanosTheTT
glavdakis
Νικηφόρος Πατσιούρας
sofaki
tzortzis
eseleng
Chr1sgr
aimgk
geojohn
aris123321
aachmet
grepanis
spoun
mikebel
babistso
Pastellaki
elena_k
narcos
kkotsopo
Annapar
dkoukn
mgrivab
George15
kakousios
Nikoletta
Fenia04
mavropan
nikpapoutsi
KG03
Captain
Zoe06
sylaiangel
DarkMagiK06
angiek
Carot1456
george14
okatapo
papatmaria
vagelismo
papajohnn06
noimaginationforthis
gntitsios
Tsn
vajim
gdimove
apob
Aristidis Aristidou
acolak
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά > Αθλητικές Διοργανώσεις (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > Mundobasket 2006
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 15 16 [17] 18 Go Down Print
Author Topic: Mundobasket 2006  (Read 20010 times)
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
Re: MUNDOBASKET 2006
« Reply #240 on: September 05, 2006, 01:10:36 am »

Εγώ δε νιώθω περήφανος για τη χώρα μου...

Νιώθω περήφανος γι 'αυτά τα παιδιά. Τα παιδιά της Εθνικής Ελλάδος... και τον προπονητή πατέρα τους.

Είναι παράδειγμα για όλους. Όχι μόνο τους Έλληνες.

Είναι παράδειγμα ομαδικότητας, αγωνιστικότητας, πείσματος. Δεν τα παρατούν ποτέ. Ξέρουν να κερδίζουν αλλά και να χάνουν. Αγαπάει ο ένας τον άλλο. Δεν είναι εγωϊστές. Έχουν ψυχή.

Όλα αυτά δεν τα έχουν επειδή είναι Έλληνες. Αλλά επειδή είναι αυτοί που είναι.

Γι'αυτό είμαι περήφανος που μιλάμε την ίδια γλώσσα και είμαστε γεννημένοι στην ίδια χώρα ώστε να παίρνω παράδειγμα από αυτούς...
SolidSNK
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

free()'d and attuned

View Profile
« Reply #241 on: September 05, 2006, 12:59:01 pm »

Quote from: Juan on September 05, 2006, 01:10:36 am

Νιώθω περήφανος γι 'αυτά τα παιδιά. Τα παιδιά της Εθνικής Ελλάδος... και τον προπονητή πατέρα τους.

Είναι παράδειγμα ομαδικότητας, αγωνιστικότητας, πείσματος. Δεν τα παρατούν ποτέ. Ξέρουν να κερδίζουν αλλά και να χάνουν. Αγαπάει ο ένας τον άλλο. Δεν είναι εγωϊστές. Έχουν ψυχή.

Γι'αυτό είμαι περήφανος που μιλάμε την ίδια γλώσσα και είμαστε γεννημένοι στην ίδια χώρα ώστε να παίρνω παράδειγμα από αυτούς...

Αυτός είσαι:)
Όταν μάλιστα έλεγε ο παρουσιαστής για Ελληνικές καρδιές και ψυχές επεφτα κάτω απο τα γέλια... λές και οι υπόλοιποι έχουν "υποδυέστερη" καρδιά. Οι ίδιοι όμως, ως άτομα και μόνο ως τέτοια, ξεχώρισαν Smiley

Ωραίοι!
« Last Edit: August 31, 2007, 15:53:55 pm by Nh » Logged

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan, and yet you are nothing. In the end you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
Απ: MUNDOBASKET 2006
« Reply #242 on: September 05, 2006, 13:06:52 pm »

+1 για Juan. Πραγματικά τα παιδιά αυτά διδάσκουν και φέτος, όπως και πέρυσι, μαθήματα τεράστιας αξίας για την Παιδεία των νέων σε πολλούς τομείς... μακάρι να ακολουθήσουμε όλοι το δρόμο του, ο καθένας στον τομέα του.
Nightwish
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #243 on: September 05, 2006, 17:29:44 pm »

lol

What must I do to become blessed? That I do not know, but I say to you: 'Be blessed and then do whatever you please.'

Clock Stooges

Erratic Escape
NetBuster
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #244 on: September 06, 2006, 21:15:32 pm »

Εντι Τζόνσον: Δεν ήταν έκπληξη η νίκη της Ελλάδας

Η Αμερική σοκαρίστηκε από την ήττα στον ημιτελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος με... δράστη την Ελλάδα, όχι, όμως, και ο Έντι Τζόνσον. Ο βετεράνος σταρ του ΝΒΑ και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, μιλώντας στο hoopshype υποστήριξε ότι δεν ένιωσε καμία έκπληξη για τη νίκη των παιδιών του Παναγιώτη Γιαννάκη, ενώ εντόπισε τα αίτια της αποτυχίας των ΗΠΑ στις τελευταίες διοργανώσεις στην νοοτροπία της νέας γενιάς μπασκετμπολιστών.

Αναλυτικά, ο Έντι Τζόνσον, είπε:

«Όταν η Ελλάδα νίκησε τις ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, κάποιοι έκαναν το λάθος να χρησιμοποιήσουν την λέξη «αναστάτωση». Άκουσα ότι οι Ευρωπαίοι ενοχλήθηκαν από αυτό. Άλλωστε, οι ΗΠΑ είναι ακριβώς όπως οι άλλοι χαμένοι της διοργάνωσης. Έχουν χάσει στις τρεις τελευταίες διοργανώσεις. Το 2002 τερμάτισαν 6οι, το 2004 3οι και ξαναπροσπάθησαν χωρίς επιτυχία φέτος.

Αυτό δεν είναι κάτι τυχαίο. Είναι πραγματικό. Δεν είμαστε οι καλύτεροι πλέον όσον αφορά την αγνότητα του μπάσκετ και εννοώ τον όρο της «ομάδας».

Έχουμε σπουδαίους παίκτες, αλλά αυτό τι μας προσφέρει; Εδώ δεν μιλάμε για γκολφ ή για τένις. Τελευταία φορά που άκουσα κάτι σχετικά με αυτό το άθλημα ήταν ότι αυτό το παιχνίδι στηρίζεται στην ομαδική δουλειά , στην αφοσίωση και στο δέσιμο των παικτών. Αυτά δημιουργούν ομάδα...

Η ομοσπονδία έκανε το σωστό κάνοντας μια πιο «αυστηρή» επιλογή παικτών , αλλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σαν χώρα του μπάσκετ είναι βαθιά και για να συνέλθουμε και να επιστρέψουμε στο επίπεδο που ήμασταν κάποτε θα πρέπει να αλλάξουν πολλά.

Οι παίκτες των ΗΠΑ αγνοούν τα βασικά του μπάσκετ. Απλά πράγματα που θα έπρεπε να διδάσκονται στο γυμνάσιο και στο Λύκειο. Αυτά «στοιχειώνουν» τους παίκτες μας στις διεθνείς διοργανώσεις.

Η ελληνική ομάδα έπαιξε απλά πικ εντ ρολ στην επίθεση σε όλο το δεύτερο ημίχρονο και παρόλα αυτά οι ΗΠΑ δεν κατάφεραν να την σταματήσουν. Γιατί; Γιατί οι Έλληνες έπαιξαν τέλεια και ανταπέδωσαν σε κάθε επίθεση των Αμερικανών με άμυνα. Δεν θέλω να φανεί ότι αν έπαιζαν καλύτερα στην άμυνα θα κέρδιζαν. Η σπουδαία επίθεση υπερνικά την άμυνα. Πηγαίνετε να ρωτήσετε τον Μάικλ Τζόρνταν για το τι έκανε σε όλη του την καριέρα.

Δεν με εξέπληξε πόσο αφοσιωμένη ήταν στη νίκη η ελληνική ομάδα. Έχει βαθιές ρίζες και το γνωρίζω από πρώτο χέρι. Έπαιξα στην Ελλάδα την σεζόν 1994-95 και βίωσα την αφοσίωση και το δέσιμο των παικτών.

Έπαιξα για τον Ολυμπιακό, μια από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες και προπονούμασταν δύο φορές τη μέρα για εννιά μήνες. Αρχικά αυτό μας έφερε πίσω σωματικά, αλλά μετά είδα σιγά σιγά τους συμπαίκτες μου να βελτιώνονται συνεχώς, παιχνίδι με παιχνίδι και άρχισα να καταλαβαίνω την μέθοδο πίσω από την μανία. Αλλά και πάλι, αυτό δεν έκανα και στα playgrounds του Σικάγο; Έπαιζα από την ώρα που ανέδυε ο ήλιος μέχρι την ώρα που έδυε και ευχαριστιόμουν το ότι συνεχώς βελτιωνόμουν.

Θυμάμαι να πηγαίνω στα γήπεδα μπάσκετ του Σικάγο και να είμαι αναγκασμένος να παίζω στοιχειώδες και ανιδιοτελές μπάσκετ, γιατί αν δεν το έκανες δεν θα είχες την ευκαιρία την επόμενη ώρα να παίξεις, καθώς ήταν πάνω από 50 παιδιά που περίμεναν για το επόμενο παιχνίδι. Μάθαινες να επιλέγεις την ομάδα και να δένεσαι μαζί της για να παραμείνεις στο γήπεδο.

Θυμάμαι ότι προσπαθούσες να πάρεις το ριμπάουντ, ακόμη και αν αποκτούσες μελανιές για αυτό, χωρίς να σε νοιάζει πόσους πόντους σκοράρεις και μετά θα επέλεγες έναν καλό πλέι μέικερ, για να καθοδηγήσει την ομάδα του. Και θα έβρισκες άλλους τρεις ακόμη που θα μπορούσαν να τρέχουν και να σουτάρουν.

Στην ομάδα των ΗΠΑ είδα τρεις «δρομείς» τους Καρμέλο Άντονι, ΛεΜπρον Τζέιμς και Ντουέιν Γουέιντ. Αλλά αρκούνταν στο να τρέχουν αλλά και να σουτάρουν. Ήθελαν να τρέχουν στην επίθεση και να διευκολύνονται όταν είχαν την μπάλα, παίρνοντας αρμοδιότητες από τους έμπειρους πλέι μέικερ, Κρις Πολ και Κιρκ Χίντριχ, που δεν τόλμησαν να αποπειραθούν να διδάξουν έναν από αυτούς τους τρεις να τους δώσει την μπάλα, για να τους επιτρέψει να δημιουργήσουν. Και τέλος, είχαμε... μαντραχαλάδες τους Μπραντ, Χάουαρντ και Μπος, που δεν έπαιξαν σαν τέτοιοι (μαντραχαλάδες), πιθανότατα είχαν μείνει από καύσιμα.

Θα πρέπει να παραδεχθώ ότι αυτή είναι η νέα γενιά παικτών και δεν είναι απόλυτα δικό τους το λάθος. Αυτοί οι παίκτες ακούν από μικρή ηλικία ότι είναι σπουδαίοι, επειδή είχαν καλό βαθμό στο σχολείο. Πιθανότατα αυτοί οι παίκτες δεν έχουν παίξει ποτέ στα ανοικτά γήπεδα, ώστε να συμβιβαστούν με την ιδέα ότι αν χάσεις ίσως είναι καλύτερα να πας σπίτι σου. Αυτοί οι παίκτες δεν ανησύχησαν ποτέ να μάθουν όλα τα βασικά στοιχεία του μπάσκετ, γιατί θα μπορούσαν να φτάσουν εύκολα στην παρυφή, καρφώνοντας εύκολα όποιον βρισκόταν στον δρόμο τους. Αλλά όλοι αυτοί με τα σωματικά χαρίσματα, δεν ξέρουν πώς να εκτελούν τα βασικά στοιχεία του σουτ από όλες τις θέσεις, χωρίς να χρειαστεί να τριπλάρουν και πώς να δεθούν και να γνωρίσουν τους συμπαίκτες τους.

Για αυτό είναι πιο βαθιά τα αίτια που οι ΗΠΑ υποφέρουν. Εγώ ειλικρινά πίστευα ότι αυτή η «συλλογή» παικτών έπαιξε σκληρά και πραγματικά προσπάθησε για το καλύτερο. Θεωρώ πως ο Καρμέλο Άντονι ήταν σούπερ με την ενέργειά του και τα σουτ. Πρόσεξα πως οι ΛεΜπρον και Γουέιντ πάλεψαν μεταξύ τους, αλλα τουλάχιστον προσπάθησαν γιατί είναι νικητές και σέβονται ο ένας τον άλλο.

Αλλά ας το παραδεχθούμε. Η πρώτη Dream Team δεν θα υπάρξει ξανά, εκτός αν οι ΗΠΑ βρουν έναν πλέι μέικερ που θα τρέξει το σόου και θα έχει τον απόλυτο σεβασμό των υπολοίπων αστέρων. Ο Μάτζικ Τζόνσον ήταν ο λόγος της επιτυχίας της πρώτης ομάδας. Ηγήθηκε του σόου και κανένας δεν τολμούσε να κριτικάρει τις αποφάσεις του στο παρκέ. Και σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται οι Τζόρνταν, Μπερντ, Μπάρκλεϊ και οι υπόλοιποι. Όλοι πίστευαν ότι οι σκέψεις του Μάτζικ ήταν οι καλύτερες.

Αν οι ΗΠΑ δεν βρουν έναν ηγέτη της μπάλας, τότε θα συνεχίσουν να... υποφέρουν.

Η ομάδα είναι πολύ ταλέντο και ξέρω πως η ομοσπονδία έχει μακροχρόνιο πλάνο, αλλά το μοναδικό λάθος που κάνουν είναι ότι δεν έχουν έναν πλέι μέικερ με προσωπικότητα.

Κιντ, Μπίμπι, Μπίλαπς, Πέιτον ή τουλάχιστον να μην... έδιωχναν τον Γκίλμπερτ Αρίνας, που πιθανότατα θα είχε απαντήσεις. Ξέρω ότι ο Μπίλαπς είχε άλλες υποχρεώσεις, αλλά οι υπόλοιποι θα μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα έξω μέχρι να ξεμπλοκαριστούν οι Τζέιμς και Γουέιντ».

SporTime

bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #245 on: September 07, 2006, 02:43:49 am »

Quote from: Nh on September 05, 2006, 12:59:01 pm
Quote from: Juan on September 05, 2006, 01:10:36 am

Αυτός είσαι:)
Όταν μάλιστα έλεγε ο παρουσιαστής για Ελληνικές καρδιές και ψυχές επεφτα κάτω απο τα γέλια...
Μιλάμε για τρελά γέλια όμως ε... Ανα στιγμές πετούσε κάτι κορυφαία!

estergio
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Γίνε Άρης Να Γουστάρεις...

View Profile
« Reply #246 on: September 10, 2006, 14:01:49 pm »

Σόφο: Μόνο ως πρωταγωνιστής στο ΝΒΑ

Η παρουσία του σκόρπισε τον φόβο στα παρκέ των γηπέδων της Ιαπωνίας. Αν και είναι μόλις 21 ετών, το όνομά του έχει ήδη γίνει γνωστό στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Οι πρώτες του συμμετοχές με την Εθνική ομάδα μπάσκετ έδειξαν ότι έχει μια λαμπρή καριέρα μπροστά του. Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, περί ου ο λόγος, παραχώρησε συνέντευξη σε ένθετο ελληνικής εφημερίδας και μίλησε για την περιπέτεια του Μουντομπάσκετ, την προοπτική του ΝΒΑ, αλλά και το τρομακτικό παρουσιαστικό του.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σοφοκλή Σχορτσανίτη στο "Κ" της Καθημερινής:

-Ήταν έκπληξη για σένα η πρόσκληση στην Εθνική;

«Δεν ήταν έκπληξη για μένα η πρόσκληση. Δεν νιώθω απλά Έλληνας, αλλά είμαι. Αγαπώ την πατρίδα μου κι ας γεννήθηκα στο Καμερούν και θέλω να συνεχίσω να παίζω μπάσκετ στην Ελλάδα. Περίμενα ότι αυτό το καλοκαίρι θα έπαιζα στην εθνική ομάδα, γιατί πίστευα ότι δούλεψα σημαντικά στον Ολυμπιακό και είχα δείξει στον κόουτς Παναγιώτη ότι μπορώ να προσφέρω. Μπορεί οι περισσότεροι να με γνώρισαν όταν έπαιξα στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Ηρακλή, αλλά νιώθω ότι το ελληνικό μπάσκετ και οι εθνικές ομάδες με ανέθρεψαν».

-Σκέφτεσαι να δοκιμάσεις στο ΝΒΑ, αν σου γίνει πρόταση τα επόμενα χρόνια;

Στον Ολυμπιακό έκανα μια νέα αρχή. Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος πίστεψε σ' εμένα όταν ήμουν σε μια δύσκολη φάση της καριέρας μου και ανανέωσα το συμβόλαιο μου για τα τέσσερα επόμενα χρόνια, διατηρώντας το δικαίωμα να παίξω στο ΝΒΑ. Τον Ιούνιο, συζήτησα με τους Κλίπερς, αλλά αποφάσισα να μείνω στον Ολυμπιακό, γιατί νιώθω καλά από τη συμπεριφορά τους και κατάλαβαν ότι ήθελα και θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Δεν θέλω να χάνω άλλο το χρόνο μου, με ριψοκίνδυνες αποφάσεις για την καριέρα μου. Αν δεχτώ κι άλλη πρόταση από το ΝΒΑ, θα το μελετήσω πολύ, θα μετρήσω τις προδιαγραφές και θα αποφασίσω. Δεν θα πάω ποτέ για να πω ότι... πήγα, αλλά «πέρασα και δεν ακούμπησα».

-Ποια ήταν η πρώτη αίσθηση που είχες όταν κλήθηκες και φυσικά, όταν συμπεριλήφθηκες στην 12άδα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα;

Ήξερα όλα τα παιδιά και το πρώτο «μπουγέλο» για το «καλώς όρισες» το είχα δεχτεί, πριν από τρία χρόνια στον προκριματικό αγώνα με τη Δανία για το Ευρωμπάσκετ της Σουηδίας. Δεν είχα άγχος, αλλά αντίθετα ένιωθα μεγάλη προσδοκία για να προπονηθώ, να μάθω την ομάδα και να με μάθει κι αυτή. Όλα τα άλλα ήρθαν στην πορεία της προετοιμασίας. Πήρα το ρόλο μου από τον προπονητή, συνεργάστηκα αρμονικά με τα παιδιά και όλοι με βοήθησαν για να «μπω» στην Εθνική με τις καλύτερες δυνατές προοπτικές. Είναι πολύ όμορφη η ζωή στην εθνική ομάδα. Το ήξερα και τώρα το γνώρισα. Ο ένας παίζει για όλους και όλοι για έναν. Η ίδια η ομάδα είναι σταρ, γιατί έχει 12 σταρ στην ίδια γραμμή. Μετά κάθε νίκη, είχαμε τον ίδιο χαρακτήρα, την ίδια αντιμετώπιση. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Είχαμε το κεφάλι χαμηλά, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων και δεν ήταν δύσκολο να προσαρμοστώ σε μια ομάδα που έχει δημιουργήσει ατσαλένια ψυχολογία και νικά το άγχος της.

-Ο Φάνης Χριστοδούλου απαντούσε, πάντα, με το «τα πάχη μου, τα κάλλη μου», όταν δεχόταν «πειράγματα» για το βάρος του και τα παραπανίσια κιλά του. Ύστερα από το παιχνίδι της Εθνικής με την Κίνα, ο Ντουσαν Ιβκοβιτς εντυπωσιάστηκε από τον τρόπο που αντιμετώπισες τον ψηλότερο σου Γιάο Μινγκ, αλλά συμβούλεψε όλη την Ελλάδα να «πέσει επάνω σου» για να αδυνατίσεις;

Και θα παίζω, έτσι, πιο αδύνατος; (γελάει). Το θέμα του βάρους μου είναι υπό... διαπραγμάτευση. Νομίζω ότι έχω συνηθίσει να παίζω με λίγα κιλά περισσότερα και να αντέχω, χωρίς πρόβλημα. Δεν λέω ότι δεν πρέπει να χάσω μερικά ακόμα και να προσέχω τη διατροφή μου, αλλά εγώ θέλω να με κρίνουν για τις εικόνες του μπάσκετ που δίνω μέσα από το παιχνίδι της ομάδας μου και όχι για το σώμα μου. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Ο Φάνης είχε δίκιο και αυτοί που τον έκριναν, μάλλον δεν έβλεπαν ότι έπαιζε μπάσκετ προηγμένης... «τεχνολογίας»!

-«Φορτωμένος» από δεκάδες, υπερπολύτιμες εμπειρίες και ένα αργυρό μετάλλιο Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ποιος είναι ο επόμενος προσωπικός στόχος σου; Τι εύχεσαι;

Να μ' έχει ο θεός καλά, όπως θέλει κάθε άνθρωπος. Δεν βάζω μακροπρόθεσμους στόχους, γιατί με «φορτώνουν» με άγχος. Κανείς δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει το μέλλον. Εγώ ξυπνάω κάθε πρωί, σχεδιάζω το πρόγραμμα μου και στο τέλος της ημέρας, κάνω απολογισμό. Τι κέρδισα και τι έχασα.

...ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ
Ο ΑΡΗΣ ΘΑ 'ΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ Τ' ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ...

ΝΑ και αν δε μ' αγαπάς, ΝΑ...!!!
ΝΑ και αν δε με πονάς,  ΝΑ...!!!
ROSTY
Θαμώνας

μου παει πολυ!!

View Profile
« Reply #247 on: September 10, 2006, 14:16:58 pm »

το site ενος απο τους κορυφαιους  παικτες της Ευρωπης και οχι μονο
    www.papaloukas.net

papaloukas==paiktaras

odeuontas pros ton psixiatro...////**
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #248 on: September 10, 2006, 14:41:47 pm »

Quote from: ROSTY on September 10, 2006, 14:16:58 pm
το site ενος απο τους κορυφαιους  παικτες της Ευρωπης και οχι μονο
    www.papaloukas.net

papaloukas==paiktaras

Μήπως και papaloukas == paidaras == omorfantras ? Tongue

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
ROSTY
Θαμώνας

μου παει πολυ!!

View Profile
« Reply #249 on: September 10, 2006, 14:51:43 pm »

και λιγο απο αυτο..αλλα παιζει τελεια

Mendoza
Guest
« Reply #250 on: September 10, 2006, 14:54:57 pm »

Θα ήθελα να πώ οτι όντως ο Παπαλουκάς είναι ενας πανέξυπνος παίχτης,βλέπει κενά στην άμυνα,παίζει άμυνα,κλέβει αξιοποιεί ιδανικά τους συμπαίχτες!Εκτός των αλλων είναι κ 2.00 playmaker!!

...αλλά ΟΧΙ κ παιχταράς που τον εχουν κάνει!!!!Δεν μπορεί να βάλει βολή ενώ μη μιλήσουμε για το τρίποντο που δεν έχει!Επίσης εννοείται οτι δεν μπορεί να κερδίσει αγώνα μόνος του!Εχω την εντύπωση οτι είναι πολύ υπερεκτιμημένος,κ αυτό φυσικά επειδή τα σαρωσε όλα πέρσι με πολύ καλόυς συμπαίχτες όμως!Πρόπερσι έπαιζε δεν επαιζε στην ΤΣΣΚΑ!

Παιχταράδες είναι ο Νοβίτσκι,ο Γκασόλ,ο Καρμέλο,ο Ναβάρο,Πέτζα κ.α. και δεν νομίζω ότι είναι κ ο λουκάς στο ίδιο επίπεδο!..Αμάν πια μ αυτόν κ τον Διαμαντίδη!!... Cheesy
ROSTY
Θαμώνας

μου παει πολυ!!

View Profile
« Reply #251 on: September 10, 2006, 15:03:23 pm »

μπορει να μην ειναι και ο πρωτος σκορερ (οντως τα τριποντα δεν τα πολυκατεχει) αλλα εχει τεχνικη η οποια ειναι πολυ σημαντικα για να κερδισεις ενα ματς. τι ειναι προτιμοτερο να εχεις 11 καλους παιχτες στο καλαθι η πχ 8 καλους σε κλεψιματα ,πασες(τις χαλασε με την ισπανια),διοδους?
τυχαια τον διαλεξε ο Γιαννακης?

apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #252 on: September 10, 2006, 15:04:52 pm »

όχι και υπερεκτιμημένος...mvp της Ευρωλίγκα βγήκε πέρυσι...τι άλλο να κάνει ....

www.twitter.com/apostolos1986
Mendoza
Guest
Re: Απ: MUNDOBASKET 2006
« Reply #253 on: September 10, 2006, 15:06:08 pm »

Quote from: apostolos1986 on September 10, 2006, 15:04:52 pm
όχι και υπερεκτιμημένος...mvp της Ευρωλίγκα βγήκε πέρυσι...τι άλλο να κάνει ....
να βάλει βολές επιτέλους! Tongue

Μου εχουν μείνει ακόμα τα ψυχολογικά από την Αττάλεια!Τα θυμάστε?
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #254 on: September 10, 2006, 15:07:20 pm »

Quote from: Bo@rD-RiDeR on September 10, 2006, 15:06:08 pm
Quote from: apostolos1986 on September 10, 2006, 15:04:52 pm
να βάλει βολές επιτέλους! Tongue

Ακόμα μου έμειναν τα ψυχολογικά από την Αττάλεια!Τα θυμάστε?

εκείνα πέρασαν...τότε δεν έφταιγε  μόνο ο Παπαλουκάς...τότε απλά δεν είχαμε ομάδα και κυρίως έφταιγε ο Πετρόπουλος.....μας κέρδιζε μόνος του ο Νοβίτσκι...

www.twitter.com/apostolos1986
Pages: 1 ... 15 16 [17] 18 Go Up Print
Jump to: