• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 12:31:39 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 12:31:39 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426686
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 64
Guests: 91
Total: 155
Agnotobouri
thomassamaras
kakousios
george14
Yamal
vas22
chrichan
Filpan10
acolak
kap
programmer2004
ppoug
tzortzis
agapi
TheBadSalesman
Emilios
Vassoula
Solon
mpaltzak
Nikos_313
idchatzi
pliroforikarios
athena_apo
stavros0201
kostas1507
Isidora
eplysia
witchingHour
hevidis3524
Ioannis Apostolikas
mrotskos
nataliakara
_iliaskaz_
makato
hacky
dimitire
rafail zisiadis
Xris
chrisdardas
jimalexoud
antontsiorvas
tasos gourd
Saint_GR
kvas
Limpolits
ioannisfa
vaggelis.ntokas
athichatz
alexkont
odkoutrolikos
Fenia04
apapathe
Gaspard
gp6
marf10
manolitsis
Nekt
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Τετάρτη 13 MAH - Φοιτητικές Εκλογές
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 15 16 [17] 18 Go Down Print
Author Topic: Τετάρτη 13 MAH - Φοιτητικές Εκλογές  (Read 31992 times)
Niels
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Τετάρτη 13 MAH - Φοιτητικές Εκλογές
« Reply #240 on: May 22, 2009, 20:17:13 pm »

Quote from: EL MOSaFET on May 22, 2009, 15:18:04 pm
βγηκε η ΔΑΠ..και?τι εγινε?

Οι φοιτητές έδωσαν μήνυμα ότι συμφωνούν με την κυβέρνηση. Αυτό έγινε

Quote from: EL MOSaFET on May 22, 2009, 16:41:31 pm
Αν καποιος αλλος σ δειξει το αντιθετο και προσπαθησει να τις καταριψει με τον καλυτερο τροπο,γνωμη μου ειναι οτι θα επιμενεις και θα κολλας εκει ακομα...

Και εσύ, δεν ξέρω αν το κατάλαβες, το ίδιο ακριβώς κάνεις, με αυτό το ποστ. Σε έφερε σε σημείο να μη μπορείς να απαντήσεις, αλλά εσύ εκεί

Quote from: ripper_george on May 22, 2009, 18:35:34 pm
Δημοκρατία δεν έχουμε???
Στη δημοκρατία, που τελειώνουν τα δικαιώματα του καθενός??? ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.

Δικαίωμά μου δεν είναι να ΜΗΝ θέλω να ασχοληθώ με τα κοινά???
Δικαίωμά μου δεν είναι να ΜΗΝ θέλω να τρώω την προπαγάνδα του καθενός στη μάπα???
Δικαίωμά μου δεν είναι να ΜΗΝ βλέπω όπου και να γυρίζω αφίσες??? (Ας αφήνατε τουλάχιστον ένα μικρό κενό για εμάς που δεν θέλουμε να βλέπουμε την ρημάδα την αφίσα σας!)

Το πανεπιστήμιο είναι ελευθερη διακίνηση ιδεών και γνώσης, οποιασδήποτε μορφής, ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ.
Το αν θα πολιτικοποιηθώ είναι απόφαση δική μου. Και μπορώ άμα θέλω να ενημερωθώ για τα κοινά και να πολιτικοποιηθώ από άπειρες πηγές (φροντίζουν τα κόμματα για αυτό...).

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΘΩ ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ???????????

Δικαίωμα μου δεν είναι να λέω αυτά που πιστεύω? Δε σου επιβάλλει κανείς να πολιτικοποιηθείς. Θεωρούμε ότι είναι ανάγκη να το κάνεις και σου το λέμε. Γιατί είναι ανάγκη?
Γιατί έχεις δικαιώματα που προσπαθούν να σου στερήσουν. Γιατί προσπαθούνα να χώσουν τις επιχειρήσεις στα Παν/μια, λέγοντας πως θα τα αναβαθμίσουν. Στην πραγματικότητα τα λεφτά που χρειάζονται τα έχουν(28x10^9Ε στις τράπεζες), και αν γίνει αυτό, ο κάθε επιχειρηματίας θα κάνει κουμάντο στην έρευνα που θα κάνεις εσύ ανάλογα με το πως θα δουλέψει το μαγαζάκι του καλύτερα. Σαν επιστήμονας αυτό θες? Να γίνεις ένα εργαλείο? Εγώ έχω τεράστιο ενδιαφέρον για την επιστήμη και δε θέλω, ρε πούστη μου, να αξιοποιείται έτσι. Συμφωνείς? Είσαι ΠΚΣιτης ήδη, δε χρειάζεται τπτ άλλο. Δε συμφωνείς? Δικαίωμά σου είναι να κάνεις ότι θέλεις

Quote from: EL MOSaFET on May 22, 2009, 14:43:30 pm
θα πρεπει κανονικα να ειναι αποκομμενο το πανεπιστημιο απο την κομματικη φιλοσοφια και την πολιτικη ζωη της χωρας.

Να είναι ένας γυάλινος κόσμος δηλαδή το Παν/μιο?

Quote from: apostolos1986 on May 22, 2009, 19:02:13 pm
οκ πάω πάσο...σηκώνω τα χέρια ψηλά... παραδίνομαι...και καληνυχτώ... τζαστ με αποστόμωσες...

όλα τριγύρω αλλάζουν... και όλα τα ίδια μένουν..

Ναι, γιατί λίγοι προσπαθούν να τα αλλάξουν ουσιαστικά

Quote from: AgentCain on May 22, 2009, 12:32:57 pm
Δανείσου από τα συντρόφια σου. Ξέρω αρκετά που έχουν ... αρκετά!
Quiz: ποιος 1οετής γκρίνιαζε μεταξύ άλλων για αγορά ραπιδογράφων και μετά ρωτούσε ποια βιντεοκάμερα HD να πάρει (με ποσά των 1000-1500€) ?
και δε θα ναι ο μόνος Tongue

Τα δύο αυτά επιχειρήματα είναι τουλάχιστον βλακώδη και οι λόγοι προφανείς

Τα κλιματιστικά τα οποία κρίνονται ιδιαίτερα απαραίτητα ή έστω η εγκατάσταση καλού εξαερισμού είναι επένδυση την οποία θα απαιτήσεις εσύ και θα την απολαύσουν όλοι για χρόνια. Το ηχοσύστημα το ίδιο. Άντε πες προβολέα φέρνει ο καθηγητής. Πόσες όμως φορές ενώ άργησες και η αίθουσα είναι γεμάτη πήγες να κάτσεις μπροστά μπροστά σε μάθημα που σε ενδιαφέρει ή/και είναι δύσκολο και η θέση που νόμιζες ότι σε περίμενε είναι σπασμένη?

Μέσα. Έλα σε μια επιτροπή αγώνα και πες τα. Κι αν δεν έρθεις θα τα πω εγώ. Αλλά θα βοηθήσεις στο να τα διεκδικήσουμε? Και στην τελική κατηγορείς την ΠΚΣ ότι δε διεκδικεί αυτά που έβαλες? Οι φοιτητές διεκδικούν και όχι η ΠΚΣ, πόσες φορές πρέπει να το πούμε? Και τα σχεδιαστικά γι αυτό τα λέμε και τα ξαναλέμε. Ηταν κάτι που πέτυχαν οι φοιτητές. Η ΠΚΣ τους κάλεσε να το διεκδικήσουν. Όταν λέω σχεδιαστηκά δεν εννοώ τους ραπιδογράφους, αλλά την αίθουσα σχεδίασης.

Απότι βλέπεις άλλοι είναι αυτοί που νοιάζονται για την πάρτη τους. Εμ βέβαια, 1οετείς, φρέσκο πράμα, έτοιμα ψηφοδέλτια και ψήφοι στις ΓΣ....

Νομίζω ότι απάντησα και σ αυτό

Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #241 on: May 22, 2009, 20:38:53 pm »

Quote from: Niels on May 22, 2009, 20:17:13 pm
[
Quote from: apostolos1986 on May 22, 2009, 19:02:13 pm
οκ πάω πάσο...σηκώνω τα χέρια ψηλά... παραδίνομαι...και καληνυχτώ... τζαστ με αποστόμωσες...

όλα τριγύρω αλλάζουν... και όλα τα ίδια μένουν..
Ναι, γιατί λίγοι προσπαθούν να τα αλλάξουν ουσιαστικά
Σωστο αυτο που λες, αλλα ο φιλτατος Αποστολος ειρωνικα το ελεγε νομιζω Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

Κατα τα αλλα, respect <--- (click here) στο ποστ, αν και γενικα η συζητηση γαμηθηκε Cheesy Cheesy Cheesy

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #242 on: May 22, 2009, 21:13:43 pm »

Quote from: Ωπα Ρε Φιλε on May 22, 2009, 18:34:45 pm
Quiz: ποιος 1οετής γκρίνιαζε μεταξύ άλλων για αγορά ραπιδογράφων και μετά ρωτούσε ποια βιντεοκάμερα HD να πάρει (με ποσά των 1000-1500€) ?
και δε θα ναι ο μόνος Tongue
Ο sartre βλακα 8)
Και δεν εχει σχεση με την ΠΚΣ βλακα!

Το ξέρω αμοιβαδόμυαλε.
Αυτό τον κατατάσσει ψηλότερα στην τροφική αλυσίδα από σένα

Άντε ρίξε και κανένα πολιτικό επιχείρημα να γουστάρουμε...

PS είπα εγώ πουθενά ότι ο Σαρτρε είναι της ΠΚΣ? για άνοιγε ματάκια...
« Last Edit: May 22, 2009, 21:18:16 pm by AgentCain » Logged

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

ripper_george
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Same Shit Different Day - SSDD

View Profile
« Reply #243 on: May 22, 2009, 21:29:38 pm »

Quote from: ripper_george on Today at 18:35:34
Δημοκρατία δεν έχουμε???
Στη δημοκρατία, που τελειώνουν τα δικαιώματα του καθενός??? ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.

Δικαίωμά μου δεν είναι να ΜΗΝ θέλω να ασχοληθώ με τα κοινά???
Δικαίωμά μου δεν είναι να ΜΗΝ θέλω να τρώω την προπαγάνδα του καθενός στη μάπα???
Δικαίωμά μου δεν είναι να ΜΗΝ βλέπω όπου και να γυρίζω αφίσες??? (Ας αφήνατε τουλάχιστον ένα μικρό κενό για εμάς που δεν θέλουμε να βλέπουμε την ρημάδα την αφίσα σας!)

Το πανεπιστήμιο είναι ελευθερη διακίνηση ιδεών και γνώσης, οποιασδήποτε μορφής, ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ.
Το αν θα πολιτικοποιηθώ είναι απόφαση δική μου. Και μπορώ άμα θέλω να ενημερωθώ για τα κοινά και να πολιτικοποιηθώ από άπειρες πηγές (φροντίζουν τα κόμματα για αυτό...).

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΘΩ ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ???????????

Δικαίωμα μου δεν είναι να λέω αυτά που πιστεύω? Δε σου επιβάλλει κανείς να πολιτικοποιηθείς. Θεωρούμε ότι είναι ανάγκη να το κάνεις και σου το λέμε. Γιατί είναι ανάγκη?
Γιατί έχεις δικαιώματα που προσπαθούν να σου στερήσουν. Γιατί προσπαθούνα να χώσουν τις επιχειρήσεις στα Παν/μια, λέγοντας πως θα τα αναβαθμίσουν. Στην πραγματικότητα τα λεφτά που χρειάζονται τα έχουν(28x10^9Ε στις τράπεζες), και αν γίνει αυτό, ο κάθε επιχειρηματίας θα κάνει κουμάντο στην έρευνα που θα κάνεις εσύ ανάλογα με το πως θα δουλέψει το μαγαζάκι του καλύτερα. Σαν επιστήμονας αυτό θες? Να γίνεις ένα εργαλείο? Εγώ έχω τεράστιο ενδιαφέρον για την επιστήμη και δε θέλω, ρε πούστη μου, να αξιοποιείται έτσι. Συμφωνείς? Είσαι ΠΚΣιτης ήδη, δε χρειάζεται τπτ άλλο. Δε συμφωνείς? Δικαίωμά σου είναι να κάνεις ότι θέλεις

Δικαίωμά σου είναι να λες αυτό που πιστεύεις, όχι να προπαγανδίζεις και να πρήζεις...
Δικαίωμά μου είναι να σε ακούσω.
Διακαίωμά μου ομως είναι και να σου πω να σταματήσεις γιατί δεν με ενδιαφέρει...
Και οταν θα σου πω κάτι τέτοιο ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ.

Αυτό είναι που σας λείπει. Δεν ξέρετε να σταματάτε με το κύρηγμα.
Σαν τα μωρά ένα πράγμα...
Θα σου πρήξουν τα @@ μέχρι να τους αγοράσεις αυτό που θέλουν - να ψηφίσεις την ΠΚΣ.

Quote from: ikoufis on May 22, 2009, 20:55:54 pm
Quote from: Niels on May 22, 2009, 20:17:13 pm
Γιατί προσπαθούνα να χώσουν τις επιχειρήσεις στα Παν/μια, λέγοντας πως θα τα αναβαθμίσουν. Στην πραγματικότητα τα λεφτά που χρειάζονται τα έχουν(28x10^9Ε στις τράπεζες), και αν γίνει αυτό, ο κάθε επιχειρηματίας θα κάνει κουμάντο στην έρευνα που θα κάνεις εσύ ανάλογα με το πως θα δουλέψει το μαγαζάκι του καλύτερα. Σαν επιστήμονας αυτό θες? Να γίνεις ένα εργαλείο? Εγώ έχω τεράστιο ενδιαφέρον για την επιστήμη και δε θέλω, ρε πούστη μου, να αξιοποιείται έτσι. Συμφωνείς? Είσαι ΠΚΣιτης ήδη, δε χρειάζεται τπτ άλλο. Δε συμφωνείς? Δικαίωμά σου είναι να κάνεις ότι θέλεις
Εγώ θα έλεγα να θέτεις σε σωστή βάση τα πράγματα γιατί αλλιώς τζίφος η υπόθεση..
Πες μου μια επιχειρησούλα και ένα μαγαζάκι στην Ελλάδα που αυτή τη στιγμή θέλει να αξιοποιήσει ΕΡΕΥΝΑ που γίνεται σε ένα πανεπιστήμιο στο τμήμα ηλεκτρολόγων.
Τι είναι αυτό το μαγαζάκι που λες, μπακάλικο, ιντερνετ καφέ, τράπεζα, βιομηχανία κατασκευής διαστημοπλοίων(από τις πολλές που έχουμε άλλωστε..)?
Ολοι τειτζήδες για να τους φτιάχνουν κανά pc θέλουν.
Και όταν μετά από 3-5 χρόνια γίνεις διπλωματούχος πάνε να εφαρμόσεις τη γνώση σου και την έρευνά σου στο..Γερμανό.
Και φυσικά αν τύχει και αγαπάς την επιστήμη σου και έχεις και μπόλικα στην άκρη ίδρυσε μια εταιρεία δικιά σου που θα έχει καθαρά ερευνητικό αντικείμενο χωρίς να κοιτάς το κέρδος και όρισε εσύ πώς θες να αξιοποιείται η επιστήμη. Η τουλάχιστον μην μένεις στην αοριστολογία.
Εχεις ενδιαφέρον για την επιστήμη σου, ωραία κάθεσαι διαβάζεις-τι θα την κάνεις?Πρότεινε κάτι..που όμως να αξιοποιεί την επιστήμη!Γιατί αν δεν την αξιοποιεί μπορώ να σου προτείνω να κάνεις μια βόλτα στη σχολή μας Wink
Προφανώς ούτε εγώ θέλω ένα πανεπιστήμιο που θα το διοικεί ο Κόκκαλης αλλά εσύ μόνο φωνάζεις-αφού αγαπάς τόσο το αντικείμενο πρότεινε την υγιή αξιοποίησή του. Κουράστηκα να ακούω τις ίδιες κλισέ ατάκες, πρότεινε κάτι πιο συγκεκριμένο και ουσιαστικό.
Couldn't agree more.

Common sense is not so common.
-Voltaire-
They say that the fastest travelling thing in the world is light, but coming to think about it... Darkness has always been there first!!!!! Smiley
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #244 on: May 22, 2009, 21:51:58 pm »

Quote from: Karaμazoβ on May 22, 2009, 16:06:58 pm
Στάθη να ξερεις οτι οποιος κρίνει ετσι, πρεπει να είναι και έτοιμος να κριθεί. Και αυτός που πολιτεύεται κρίνεται πολυ πιο σκληρα απο οσο εκρινες εσυ ένα μικροετη που τωρα γνωρίζει τον κόσμο.

αν θες, το ουσιατικό επίδικο στην υπόθεση, για να επιτύχουμε την κατακράτηση οχετών βλακείας σαν αυτόν που παρατηρείται στις τελευταίες σελίδες,

είναι να "διδάξουμε" σε ποιές περιπτώσεις κρίνεται σκόπιμο κάποιος να συμμετέχει σε μια συζήτηση, και να προσπαθήσουμε να αυξήσουμε την συναίσθηση των λόγων για τους οποίους συμμετέχει (έχει όντως κάτι να προσθέσει ώστε να βοηθηθεί η τροπή της συζήτησης, θέλει να εκτρέψει την συζήτηση σε κάτι που κρίνει πιο σημαντικό etc etc)

αυτό μπορείς να το προσεγγίσεις με πολλούς τρόπους, διαφορετικής αποτελεσματικότητας
στην περίπτωση μας, κρίνω την συμμετοχή στην συζήτηση όλων των αντιπαραταξιακών μαιντανών, σαν απόρροια πρωτογενούς αντίδρασης σε κάποιες επιφανειακές και εύκολα παρατηρίσημες ενοχλήσεις, και κατά συνέπεια ο λόγος που μορφώνεται δεν μπορεί παρά να είναι κενός ουσίας

δεν θα πάω σε παραδείγματα συμπεριφορών, και την μορφή των διαδικτιακών περσόνων που έχουν τα εν λόγο άτομα και προϊδεάζει για την συνέχεια της συζήτησης, θα σταθώ σε κάτι πιο απλό, εκεί που βρίσκεται και η διάσταση της προσέγγισης μας

όταν παρατηρείς κάτι σε κάποιον που σε ενοχλεί, καλό είναι αυτό να εκφράζεται, και να μην καταπιέζεται προς την διατήρηση μιας ψευδεπίγραφης κοινωνικότητας με ανταλλαγές αβροφροσύνης, νομίζω ότι είναι περιττό να αναλύσω τους λόγους για τους οποίους δεν βοηθάς έτσι στην ανατροπή του προβλήματος που εντοπίζεται

άλλωστε ένα άτομο που έχει συνειδητοποιήσει τις δυνάμεις που επιδρούν πάνω του, και πως αυτές το διαμορφώνουν, θα θεωρούσε μέγιστη προσβολή να του απευθύνονται συγκαταβατικά, με το γάντι και με προσωπείο ευγένειας (ενώ στην πράξη υπάρχει ουσιαστική διάσταση απόψεων), και να μην προσπαθούν έστω να του δείχνουν τα λάθη του

ας σταματήσει αυτή η νοοτροπία, που έχει στην υπόληψη της τόσο χαμηλά τον άλλον και τις δυνατότητες του, και κατά συνέπεια πρέπει να του συμπεριφέρεται σαν σε κατοικίδιο που του μαθαίνουν κόλπα

μπορεί να δημιουργήσει έριδες, αλλά σίγουρα θα εκπλήξει με μερικά από τα αποτελέσματα

pay close attention
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #245 on: May 22, 2009, 22:43:01 pm »

Quote from: Ex_Mechanus on May 22, 2009, 21:51:58 pm

όταν παρατηρείς κάτι σε κάποιον που σε ενοχλεί, καλό είναι αυτό να εκφράζεται, και να μην καταπιέζεται προς την διατήρηση μιας ψευδεπίγραφης κοινωνικότητας με ανταλλαγές αβροφροσύνης, νομίζω ότι είναι περιττό να αναλύσω τους λόγους για τους οποίους δεν βοηθάς έτσι στην ανατροπή του προβλήματος που εντοπίζεται

αυτό δεν ισχύει και για τα προβλήματα που εντοπίζουν τα παιδιά αυτά στη συμπεριφορά των παιδιών των παρατάξεων? Sad Undecided

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
Social_waste
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #246 on: May 22, 2009, 22:56:42 pm »

προφανως καλα κανουν και τα λενε.
αυτο δεν σημαινει με κανενα τροπο οτι δεν ειναι μαλακιες.
(ισως ειναι ισως οχι, απλα το θεμιτο δεν προεξοφλει το
ορθο).

Vive le son
D'l'explosion!
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #247 on: May 22, 2009, 22:59:39 pm »

Quote from: corina on May 22, 2009, 22:43:01 pm

αυτό δεν ισχύει και για τα προβλήματα που εντοπίζουν τα παιδιά αυτά στη συμπεριφορά των παιδιών των παρατάξεων? Sad Undecided

απομονώνεις κομμάτι, αλλά ούτως ή άλλως η επεξήγηση είναι σχετικα απλή
ότι βεβαίως μπορεί κάποιος να διώξει τις αναστολές που μπορεί να έχει στο να εκφράζεται ελεύθερα
αυτό όμως δεν ανάγει τις όποιες ενστάσεις του στο πεδίο του λογικού

συγκεκριμένα στο παράδειγμα που θέτεις, το να βασίζω μια συνολική κριτική και εν τέλει καταδίκη, για κάτι πολύ πιό βαθύ
από το επιφανειακό (που το ξέρω, χτυπάει, είπαμε και άλλοι είμαστε στην ίδια βάρκα) που είναι, μια αφίσα, ένα σύνθημα,
ένα "πως τα βλέπεις τα πράγματα συνάδελφε", τελικά μιλάει περισσότερο για μένα και τον τρόπο που επιλέγω να σταθμίζω
κάποιες σημαντικές έννοιες, παρά δίνει βάρος στην άποψη μου (μάλλον το αντίθετο θα έλεγα)

βέβαια ξεφεύγουμε σε άλλα μονοπάτια τώρα, είναι μεγάλη τέχνη το πως κάποιος αυτοκυριαρχείται, δεν αφήνει τις ενοχλήσεις του να τον πλημμυρίζουν και βρίσκεται σε ένα αγώνα δρόμου ώστε να υποστασιοποιεί συνεχώς τους λόγους της γέννησης τους

pay close attention
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #248 on: May 22, 2009, 23:48:56 pm »

σε αυτά συμφωνούμε, παραπέμπω σε προηγούμενο ποστ μου, που απαντώ στο στάθη

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #249 on: May 22, 2009, 23:49:21 pm »

Quote from: Social_waste on May 22, 2009, 22:56:42 pm
προφανως καλα κανουν και τα λενε.
αυτο δεν σημαινει με κανενα τροπο οτι δεν ειναι μαλακιες.
(ισως ειναι ισως οχι, απλα το θεμιτο δεν προεξοφλει το
ορθο).

βέβαια οι απαντήσεις που παίρνουν είναι...να μην τα λένε...

paokseleo
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile WWW
« Reply #250 on: May 23, 2009, 00:33:12 am »

Quote from: jimi on May 15, 2009, 01:42:59 am
Quote from: hansi667 on May 14, 2009, 16:24:26 pm
Τα αποτελέσματα που είχα ποστάρει πριν ,ήταν ψιλολάθος. Έβγαζα ποσοστά απρατάξεων επί των ψηφισάντων ενώ κανονικά βγαίνει επί των έγκυρων ψηφοδελτίων.

Ψήφισαν 983
Άκυρα 69 7%
Έγκυρα 914
Λευκά 34 3,7%

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ 253 27,7% (275 25.9 %) -22 +1,8%
ΠΚΣ 238 26% (314 29.6 %) -76 -3,6%
ΠΑΣΠ 198 21,7% (229 21.6 %) -31 +0,1%
ΑΡΑΓΕ-ΕΑΑΚ 158 17,3% (153 14.4 %) +5 +2,9%
ΑΡΕΝ 22 2,4% (49 4.6 %) -27 -2,2%
ΣΣΠ 11 1,2% (11 1%) 0 +0,2

Θα είχα την περιέργια πραγματικά να μάθω πόσα άτομα εκτός παρατάξεων ψήφισαν φέτος.Γιατί σίγουρα τα παραπάνω αποτελέσματα συμπεριλαμβάνουν σε μεγάλο βαθμό αυτούς που ανήκουν σε κάποια παράταξη και ψήφισαν τον εαυτό τους ή το έριξαν υπέρ του κόμματος.Μήπως τελικά οι εκλογές είναι απλά μόνο για τις παρατάξεις και κανένας άλλος δε δίνει σημασία???

Ελπίζω πάντως όλοι εσείς ,που υποστηρίζετε το κόμμα σας με τόσο ενθουσιασμό και ζητοκραυγάζετε όταν κερδίζετε μια ψήφο(όπως ακριβώς κάνουν τα μπαόκια στο γήπεδο όταν κερδίζει ο μπαοκ) ,να ανταμοιφθείτε στο μέλλον και να αποκτήσετε αυτά που σας υποσχέθηκαν...Επιτρέψτε μου πάντως να θεωρώ αυτά που είδα την ώρα της καταμέτρησης των ψήφων(και όχι μόνο....) αρρωστημένη συμπεριφορά...

Σύνολο Υποψηφίων                            Ψήφοι

ΔΑΠ                 127                                             253
ΠΚΣ                 128                                             238
ΠΑΣΠ               100                                             198
ΑΡΑΓΕ                38                                             158
ΑΡΕΝ                   7                                               22
ΣΣΠ                     1                                               11

ΣΥΝΟΛΟ          401                                            880        (69 άκυρα+  34 λευκά)   

Για ξέγνοιαστο χειμώνα!
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #251 on: May 23, 2009, 02:40:52 am »

αν θες, το ουσιατικό επίδικο στην υπόθεση, για να επιτύχουμε την κατακράτηση οχετών βλακείας σαν αυτόν που παρατηρείται στις τελευταίες σελίδες,

είναι να "διδάξουμε" σε ποιές περιπτώσεις κρίνεται σκόπιμο κάποιος να συμμετέχει σε μια συζήτηση, και να προσπαθήσουμε να αυξήσουμε την συναίσθηση των λόγων για τους οποίους συμμετέχει (έχει όντως κάτι να προσθέσει ώστε να βοηθηθεί η τροπή της συζήτησης, θέλει να εκτρέψει την συζήτηση σε κάτι που κρίνει πιο σημαντικό etc etc)
Εγω π.χ. δε θετω πολιτικα επιχειρηματα γιατι βαρεθηκα και τρολλαρω/βριζω/γελαω Grin Grin Grin

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #252 on: May 23, 2009, 03:26:10 am »

Δεν ειχα σκοπο να γραψω σοβαρα (λεμε τωρα  Tongue ) αλλα επειδη εσυ κορινα "νιωθεις" θα μιλησω λιγο

Quote from: corina on May 22, 2009, 23:49:21 pm
βέβαια οι απαντήσεις που παίρνουν είναι...να μην τα λένε...

Ντοιν Shocked Shocked

Σε καμια περιπτωση

Νομιζω οτι απλα το υφος εμου και των συντροφων μου σε εκανε να βγαλεις αυτο το ακρως ακραιο (  Cheesy ) συμπερασμα
Δε θελω εγω να μιλαει ο κοσμος, να συμμετεχει στα κοινα;
Δε θελω να ερθει να συζητησει με εμενα;
Αλλα ενας τυπας εδω μεσα επεσε σε αντιφαση αφου αρχικα λεει οτι του σπαμε τα αρχιδια οταν του πιανουμε πολιτικη κουβεντα στη σχολη, και υστερα στο φορουμ λεει, γιατι δεν κανετε εκεινο;γιατι δεν κανετε το αλλο;

Μονο πισω απο την οθονουλα τους νομιζουνε οτι θα δρασουνε;
Και οι αφισες (παλι εδω ηρθε η κουβεντα, λολ) οπτικη προπαγανδα ειναι για να καλεσεις τον αλλον να αγωνιστει, να ερθει σε μια εκδηλωση, σε μια συζητηση.....
Εσυ δε στεναχωριεσαι οταν βλεπεις ατομα να κραζουν κινησεις στις οποιες δεν εχουνε συμμετασχει ενεργα, ενω τους ενδιαφερει να εχουνε θετικο αποτελεσμα;
Αυτοι οι e-επαναστατες και οι e-αντεπαναστατες ειναι πολυ σπαστικοι!! Cheesy Cheesy (δεν εννοω οτι ειναι καμμενο χαρτι για οποιοδηποτε κινημα σε καμια περιπτωση)
Τοτε φυσικα και θα ξεφυγει (νωρις ή αργα) η συζητηση, εξου και οι παπαριες που λεω στα τελευταια μου ποστ εδω μεσα

Εν κατακλειδι, δεν τον θελω μουγκα, αλλα ουτε τον θελω μονο μεσα στο φορουμ να λεει τη γνωμη του Wink
« Last Edit: May 23, 2009, 03:32:09 am by Ωπα Ρε Φιλε » Logged

pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #253 on: May 23, 2009, 11:00:47 am »

Quote from: EL MOSaFET on May 22, 2009, 14:52:53 pm
αν νομιζεις  οτι αξιζει να ασχολεισαι με την πολιτικη ζωη στην ελλαδα να το κανεις..
που λεει οτι ολοι πρεπει να το κανουμε??
εγω θελω ενα καλο πανεπιστημιο,καλο επιπεδο σπουδων και ερευνα..
μήπως αυτά τα δύο είναι συνυφασμένα και άρρηκτα συνδεδεμένα?
για σκέψου το λίγο....

απο κει και περα δεν ειδα ποτε οι πραταξεις σας να αλλαζουν τον κοσμο,ή την κοινωνια..
ή την πολιτικη..
και σε καιρο που θα χρειαστει μια τετοια αλλαγη απο τους φοιτητες,θα γινει μαζικα απο ολους,γιατι θα χρειαστει μια πραγματικη αλλαγη..οπως και στην χουντα..μεχρι και οι δεξιοι
πολεμησαν εναντιον της..ολα τα αλλα ειναι τριχες..

Στο πρώτο σκέλος :η οργάνωση των πολιτικά σκεπτόμενων ανθρώπων οδήγησε στη δημιουργία των κομμάτων, και αυτά έκαναν πολλά για να αλλάξουν τον κόσμο και την πολιτική, κάποια για να τον κάνουν καλύτερο, και τα περισσότερα για να τον κάνουν χειρότερο... ειδικά όταν η εξουσία που επιτρέπεται να ασκούν τα "ανώτερα κλιμάκια" μέσα σε ένα κόμμα δεν υπόκειται σχεδόν σε κανέναν έλεγχο από την κοινωνία (βλ. εκλογές καθε 4 χρόνια).

Στο δεύτερο συμφωνώ : όσο και να πρήζουν κάποιοι τους φοιτητές ότι δεν κάνουν τίποτα, ότι κάθονται κοκ θα σηκωθούν ουσιαστικά από τους καναπέδες τους όταν και μόνο όταν νιώσουν ότι γίνεται κάτι που θίγει με τόσο άμεσο τρόπο το συμφέρον τους ωστε να προτιμήσουν την κινητοποίηση από την ξάπλα.

pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #254 on: May 23, 2009, 11:24:45 am »

Quote from: ripper_george on May 22, 2009, 21:29:38 pm

Δικαίωμά σου είναι να λες αυτό που πιστεύεις, όχι να προπαγανδίζεις και να πρήζεις...
Δικαίωμά μου είναι να σε ακούσω.
Διακαίωμά μου ομως είναι και να σου πω να σταματήσεις γιατί δεν με ενδιαφέρει...
Και οταν θα σου πω κάτι τέτοιο ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ.

Αυτό είναι που σας λείπει. Δεν ξέρετε να σταματάτε με το κύρηγμα.
Σαν τα μωρά ένα πράγμα...
Θα σου πρήξουν τα @@ μέχρι να τους αγοράσεις αυτό που θέλουν - να ψηφίσεις την ΠΚΣ.

Η συζήτηση με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις είναι ένας προαιώνιος "καυγάς" μεταξύ των ανθρώπων... όποιες - υπαρξιακές - συζητήσεις κι αν έγιναν επί του θέματος δεν κατέληξαν σε ασφαλή συμπεράσματα για το τί είναι δικαίωμα και τί υποχρέωση. Ούτε υπάρχει κανένα booklet να ενημερώνει που - ακριβώς - σταματάει η ελευθερία του ενός και αρχίζει η ελευθερία του άλλου.
Αυτές είναι οι γνωστές κλισεδούρες που ακούγαμε στο δημοτικό, κι ας τις αφήσουμε στην άκρη, απευθύνονταν σε μικρά παιδάκια για να μάθουν απλοϊκά να μην ενοχλούν το διπλανό τους και να μην του παίρνουν τη γομολάστιχα.
Η πραγματικότητα είναι λιγάκι πιό σύνθετη. Γιατί όπως ακριβως εσένα είναι δικαίωμά σου πχ να ανήκεις σε μια μουσική ομάδα και να κρεμάσεις ένα αφισάκι έξω από την πτέρυγά μας για να "προπαγανδίσεις" μια συναυλία στην οποία θέλεις να έρθουν πχ οι συμφοιτητές σου, έτσι είναι δικαίωμα και του ΠΚΣίτη να κρεμάσει την αφίσα του. Το ζήτημα των αφισών που γεμίζουν τους τοίχους είναι όντως πρόβλημα - στο βαθμό που γίνεται - γιατι θα μπορούσαν να υπάρχουν ειδικοί χώροι στο πανεπιστήμιο για αυτό το σκοπό έτσι ώστε να μη γεμίζει όλος ο χώρος με αυτές... αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μπορούμε να καταργήσουμε το δικαίωμα έκφρασης του ΠΚΣίτη και του όποιου ΠΚΣίτη.

Και αμα σε πρήξει ο ΠΚΣίτης, βρίστον  Grin Άσυλο έχουμε  Grin Grin
(και με τις ευλογίες και της Κορίνας, και του jimi, κι εμείς το ίδιο καναμε κάποτε)

Από κει και πέρα, σκέψου λίγο αν το να είσαι "απολιτίκ" αυτή τη στιγμή είναι έτσι επειδή σε παίρνει. Κάποιοι άνθρωποι όμως έχουν εργασιακά προβλήματα, έχουν χρέη και χίλια δυο άλλα πράγματα, και το να ανήκουν σε ένα φορέα που θα τους προστατεύσει - τουλάχιστον σε συνδικαλιστικό επίπεδο - είναι γι' αυτούς ανάγκη επιβεβλημένη...
Pages: 1 ... 15 16 [17] 18 Go Up Print
Jump to: