• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 15:31:53 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 15:31:53 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426689
Total Topics: 31710
Online Today: 200
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 53
Guests: 116
Total: 169
george14
tsintsi
dimant
annaparask
URI
Nicotre
sigklitiki
johnk
thomassamaras
unreasonable
Cloud Strife
akontel
aachmet
chriskazakos
stefpapa21
George_RT
A-TheITGuy
aggelina
Antreas17
IBOURAS
Pepe The Frog
nikpamp
Louisa
Nekt
Nikos_313
mikrosdia
dirac1
Potest
evax
TMNF pro
nikos.a
Liamos
vagk
vasilis saitis
mkakale
HoodLibre
Lygkouras_c
Saint_GR
BlackBeard
athena_apo
dsaragiotis
PeriklisL
Joannapet
Maximos7
HlektrikhPatata
glavdakis
eleftheria
simosilias
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Τετάρτη 13 MAH - Φοιτητικές Εκλογές
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 13 14 [15] 16 17 18 Go Down Print
Author Topic: Τετάρτη 13 MAH - Φοιτητικές Εκλογές  (Read 32044 times)
fourier
Guest
Re: Τετάρτη 13 MAH - Φοιτητικές Εκλογές
« Reply #210 on: May 22, 2009, 15:33:22 pm »

Quote from: corina on May 22, 2009, 15:29:54 pm
γ'ρουν χαλάρωσε...όλοι είχαμε κάποτε σκατά στα μάτια μας...και στα κεφάλια μας...μέχρι να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε...κανείς δε γεννήθηκε πολιτικά ώριμος

Συμφωνω απολυτα.
Το κραξιμο ειναι ενας απο τους πολλους τροπους, ο βαθμος που συνεισφερει εξαρταται απο την ιδιοσυγκρασια του καθενα.
sΚονταριτσα
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #211 on: May 22, 2009, 15:33:35 pm »

οκ αποστολε συμφωνω...
δεν τα γραφω και τοσο πολυ ολα στα τετοια μου..
εχω κατεβει σε εκλογες..
αλλου ειναι οι αμφιβολιες μου!

sprich mir nicht wenn du nicths wichtiges zu sagen hast.
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #212 on: May 22, 2009, 15:35:23 pm »

Quote from: Merlin on May 22, 2009, 15:31:25 pm
Γιατί,θεωρεί κανένας εδώ τον ευατό του πολιτικά ώριμο? Tongue

όχι φυσικά

επαναδιατύπωση: Κανείς δε γεννήθηκε τόσο "ώριμος" πολιτικά όσο είναι τώρα - όσο είναι το "όσο" - που έχουν περάσει μερικά χρονάκια.

Και γενικά η τακτική της προσωπικής επίθεσης συνήθως χαλάει τη συζήτηση (προσωπική μου γνώμη - άλλωστε την ξέρει καλά το γουρούνι, πάντα γι'αυτό πλακωνόμαστε!)

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
sΚονταριτσα
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #213 on: May 22, 2009, 15:38:43 pm »

Quote from: γ'ρουν' on May 22, 2009, 15:33:22 pm
γ'ρουν χαλάρωσε...όλοι είχαμε κάποτε σκατά στα μάτια μας...και στα κεφάλια μας...μέχρι να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε...κανείς δε γεννήθηκε πολιτικά ώριμος

Συμφωνω απολυτα.
Το κραξιμο ειναι ενας απο τους πολλους τροπους, ο βαθμος που συνεισφερει εξαρταται απο την ιδιοσυγκρασια του καθενα.
παντως με αυτον τον τροπο δεν νμζω να βοηθας αλλα ουτε ξεκαθαριζεις την θεση σου..
εγω οταν ημουν στο δημοτικο εβριζα οποιον μου πηγαινε κοντρα

apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #214 on: May 22, 2009, 15:40:39 pm »

πάντως του αξιότιμο γρουν...έχει δικιο το κράξιμο μπορεί να αποτελέσει καταλύτικο παράγοντα...είτε αρνητικά είτε θετικά...

Quote from: EL MOSaFET on May 22, 2009, 15:38:43 pm
Quote from: γ'ρουν' on May 22, 2009, 15:33:22 pm

Συμφωνω απολυτα.
παντως με αυτον τον τροπο δεν νμζω να βοηθας αλλα ουτε ξεκαθαριζεις την θεση σου..
εγω οταν ημουν στο δημοτικο εβριζα οποιον μου πηγαινε κοντρα

αυτό λέγεται ισχυρογνωμοσύνη Tongue Tongue... κι εγώ έχω από αυτην μπόλικη...

www.twitter.com/apostolos1986
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #215 on: May 22, 2009, 16:06:58 pm »

Στάθη να ξερεις οτι οποιος κρίνει ετσι, πρεπει να είναι και έτοιμος να κριθεί. Και αυτός που πολιτεύεται κρίνεται πολυ πιο σκληρα απο οσο εκρινες εσυ ένα μικροετη που τωρα γνωρίζει τον κόσμο.

Social_waste
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #216 on: May 22, 2009, 16:09:21 pm »

μαν, στα 18 μπαινουν στο πανεπιστημιο, οχι στα 3.

Vive le son
D'l'explosion!
fourier
Guest
« Reply #217 on: May 22, 2009, 16:09:29 pm »

Quote from: corina on May 22, 2009, 15:35:23 pm
Και γενικά η τακτική της προσωπικής επίθεσης συνήθως χαλάει τη συζήτηση (προσωπική μου γνώμη - άλλωστε την ξέρει καλά το γουρούνι, πάντα γι'αυτό πλακωνόμαστε!)

Και παλι συμφωνω μαζι σου, αλλα θα ηθελα να το τραβηξω λιγο παραπερα, γιατι η αναφορα σε "προσωπικη επιθεση" μοιαζει να δινει παντα το υπερτατο σουπερ-ουαου επιχειρημα, ενω δεν ειναι ετσι τα πραγματα.

Τα ορια μεταξυ της πολιτικης και της προσωπικης επιθεσης δεν ειναι παντα ευδιακριτα. Σιγουρα το να πεις σε καποιον "εισαι βλακας" ειναι χαρακτηριστικοτατο παραδειγμα προσωπικης επιθεσης. Εξισου προσωπικη επιθεση ομως ειναι και να πεις "ολοι εσεις που εχετε την ΤΑΔΕ ιδιοτητα (μελη παραταξεων, φιλαθλοι του ΠΑΟΚ, ετεροφυλοφιλοι, φοιτητες της Γεωπονικης -ντοιιιιινγκ-, ποντιακης καταγωγης.........) ειστε υποκριτες", οταν δινεται ως απαντηση σε ενα δημοσιο διαλογο. Δεν εχει σημασια αν θα γινει ονομαστικα προς εσενα, αρκει που η απαντηση στοχευει σε κατι που αφορα στο χαρακτηρα και στη σταση σου ως ατομο ή ως μελος συνολου. Το να συμμετεχεις σε ενα διαλογο περι εκλογων και παραταξεων και να πατας δογματικα στο αξιωμα "ολοι οσοι ασχολουνται με παραταξεις ειναι φερεφωνα", κι ετσι να απαξιωνεις το συνομιλητη σου, μη απαντωντας στις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ που φερει, αλλα κραζοντας μια ιδιοτητα του, ειναι κι αυτο προσωπικη επιθεση.

Αυτο που προσπαθω (εδω και πολυυυυυ καιρο) να πω στη MosAFET, αλλα και στην καθε MosAFET που εχει παρομοιες αποψεις μαζι της, ειναι πως τα μελη των παραταξεων δεν ειναι εξωγηινοι, δεν φερουν διαφορετικα γονιδια, δεν ειναι ασθενεις, ειναι κι αυτοι οτι ειναι και οι υπολοιποι, ειναι ανθρωποι που σκεφτονται και δρουν. Ειναι ατομα που βρισκονται καπου και παλευουν για κατι. Μπορει αυτο να ειναι μια ουτοπια, θα δειξει. Μπορει οι τροποι τους να μην ειναι οι καλυτεροι και οι αποτελεσματικοτεροι, θα δειξει. Μπορει πολλες φορες να πετυχαινουν το αντιθετο απο αυτο που θελουν, ναι πραγματι συμβαινει και αυτο καποιες φορες. Μπορει μπορει μπορει χιλια δυο. Αλλα οσο εισαι στην απ'εξω και πετας απλα μια ατακα, ουτε αυτους μπορεις να βοηθησεις να δουν τι λαθη κανουν, ουτε τον εαυτο σου, ουτε το συνολο. Εισαι απλα μια κρεβατομουρμουρα, ενας θορυβος. "Αυτοι" ειναι εκει και προσπαθουν. Εσυ δεν εισαι. Ελπιζουν σε κατι. Εσυ οχι. Αυτο το "κατι" μπορει να ειναι οτιδηποτε, καλο ή κακο, αλλα ωστοσο ελπιζουν σ' αυτο. Εσυ οχι. Δεν ελπιζεις σε τιποτα. Δειχνεις λες και το πνευμα σου ειναι πεθαμενο.

Να σου το πω και πιο απλα: Αν και δεν θεωρω οτι ειναι το κυριο και το πρωτευον, ομως επειδη αναφερθηκε, οι ραπιδογραφοι ειναι κατι για το οποιο εγω ως μελος της ΠΚΣ μπορω να υπερηφανευτω οτι με την παρεμβαση μου το κερδισα! Μιλησα σε 10-100 συμφοιτητες, τους επεισα, κουνηθηκαν, τρεξαν, παλεψαμε, το πετυχαμε. Ειναι κερδος για ολους. Δεν ηταν το μεγαλυτερο μας προβλημα, ουτε σε επιπεδο τμηματος ουτε σε επιπεδο ανωτατης εκπαιδευσης γενικοτερα. Ηταν ομως κατι μικρο το οποιο διορθωθηκε. Και αυτο μπορω να το λεω. Οχι να λεω "εγω εκανα αυτο", αλλα να λεω "ειδατε, αν ενδιαφερθουμε και τρεξουμε, κατι μπορει να αλλαξει!!" Και το κατι μπορει να ειναι πολυ περισσοτερα απο ενα ραπιδογραφο, πολυ μεγαλυτερο και συνολικοτερο.

Εσυ εχεις κατι αντιστοιχο για να μιλησεις?

Εαν ναι, τοτε μπραβο, καλα κανεις, και συνεχισε να προσπαθεις. Στην ουσια ηρθες στα λογια μου και ακολουθησες τη "γραμμη" μου ως ΠΚΣ, γιατι η δικια μου η γραμμη δεν ειναι κατι διαφορετικο απο το "αγωνας διαρκειας". Μαλιστα, εαν πραγματι ετρεξες και δεν υποκρινεσαι, ειμαι σιγουρος οτι καταλαβες τις δυσκολιες που υπαρχουν, οποτε ατακες του τυπου "πετυχατε κατι στο θεμα των ραπιδογραφων και το λετε συνεχεια" οπως ακουστηκε, πλεον δεν ειναι δυνατον να σε εκφραζουν.

Το προβλημα μας δεν ειναι ουτε τα οργανα, ουτε οι συλλογοι, ουτε οι παραταξεις, ουτε οι αφισες. Ειναι η αδιαφορια. Εαν το συνολο ενδιαφερθει, κι εμεις ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ, οι μικρομαλακιες θα ξεπεραστουν.

Εαν παλι θεωρεις οτι ολος ο κοσμος δουλευει στην εντελεια και το μονο προβλημα που χαλαει την πιατσα ειναι οι αφισες που για 5 μονο μερες καθε χρονο κρεμονται απο τα ταβανια και "σου κρυβουν τον ηλιο", ε τοτε εισαι αξιος της μοιρας σου. Εγω παντως θα συνεχισω να σε κραζω μεσω φορουμ, να σε πιανω στο διαδρομο και να "σου τα πρηζω", γιατι πιστευω οτι μπορει και να σε πεισω, μπορει καποια στιγμη να βρουμε κατι κοινο για να συμπορευτουμε. Σε αυτο πιστευω, και γι' αυτο κολλαω αφισες.

« Last Edit: May 22, 2009, 16:13:17 pm by γ'ρουν' » Logged
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #218 on: May 22, 2009, 16:19:31 pm »

Quote from: Social_waste on May 22, 2009, 16:09:21 pm
μαν, στα 18 μπαινουν στο πανεπιστημιο, οχι στα 3.

και στα 15 το '40 μερικοι σκοτωνανε γερμανους...οι τσιγγανοι παντρεύονται στα 13 επισης..

κοιτα πως ειναι τα παιδια στα λυκεια πρωτα στην πλειοψηφια

corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #219 on: May 22, 2009, 16:23:45 pm »

@γ'ρουν συμφωνώ...

(και επιτέλους ένα φυσιολογικό ποστ ρε κερατά, είναι ελάχιστα τα λαμπρά παραδείγματα Tongue Tongue Tongue)

το μόνο στο οποίο ημι-διαφωνώ, είναι το εξής:

αυτό:

Quote from: γ'ρουν' on May 22, 2009, 16:09:29 pm
Εγω παντως θα συνεχισω να σε κραζω μεσω φορουμ, να σε πιανω στο διαδρομο και να "σου τα πρηζω", γιατι πιστευω οτι μπορει και να σε πεισω, μπορει καποια στιγμη να βρουμε κατι κοινο για να συμπορευτουμε.

σε συνάρτηση με αυτό:

Quote from: γ'ρουν' on May 22, 2009, 16:09:29 pm
Εαν το συνολο ενδιαφερθει, κι εμεις ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ, οι μικρομαλακιες θα ξεπεραστουν.

εδώ κάπου έχουμε χάσει τη σύνδεση. (προσέχεις ότι μιλάω στον πληθυντικό ε?)
Αυτό το ΕΑΝ, έχει κάποια προϋπόθεση που δυστυχώς...δεν την έχουμε βρει. Είναι το αγγούρι που όταν μας...τότε ξυπνάμε? Είναι οι αυξανόμενες μικροπολιτικές και μικρομαλακίες που διώχνουν τον κόσμο? (Μήπως?) Αν σταματήσουν ο κόσμος θα ενδιαφερθεί? (αμφιβάλλω) Αν σταματήσουν όμως, μήπως θα χρειαστεί μετά λιγότερος κόπος για να ενδιαφερθεί ο κόσμος? (είμαι σίγουρη γι'αυτό). Είναι και τα κεφάλια που σπάνε στο διπλανό τόπικ?

Τεσπα, αυτό που θέλω να πω, είναι ότι ακόμη και αυτός που δεν μπορεί (αυτή τη στιγμή, γιατί δεν μπορεί κάποιος να το προεξοφλήσει) να προσφέρει κάτι, δε σημαίνει ότι δε δικαιούται να κατακρίνει τις μικρομαλακίες (ή τις μεγαλομαλακίες). Αυτό που δεν μπορεί να κάνει είναι να γενικεύει και να ανάγει σε γενικότερη αλήθεια τη - σημερινή -  κατάντια των παρατάξεων.
« Last Edit: May 22, 2009, 16:41:13 pm by corina » Logged

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
Social_waste
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #220 on: May 22, 2009, 16:34:43 pm »

Quote from: Karaμazoβ on May 22, 2009, 16:19:31 pm
πως πιστευεις οτι πρεπει να ειναι ωστε να μην
τους αντιμετωπιζουμε σαν μικρους και αβγαλτους?

Vive le son
D'l'explosion!
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #221 on: May 22, 2009, 16:36:26 pm »

Quote from: Social_waste on May 22, 2009, 16:34:43 pm
Quote from: Karaμazoβ on May 22, 2009, 16:19:31 pm
πως πιστευεις οτι πρεπει να ειναι ωστε να μην
τους αντιμετωπιζουμε σαν μικρους και αβγαλτους?

πολυ απλα η σχεση τους με την πολιτική ειναι μηδαμινη ως ανύπαρκτη

sΚονταριτσα
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #222 on: May 22, 2009, 16:41:31 pm »

Δειχνεις λες και το πνευμα σου ειναι πεθαμενο.

πραγματικα πιστευεις οτι λεγοντας αυτο το πραμα θα μπορεσεις να με πεισεις ή να μου αλλάξεις εστω και λιγο την γνωμη...
μπορει αυτα που λες να τα στηριζεις πολυ καλα,και να ειναι δυσκολο καποιος να τα αποκρουσει(πρεπει να το παραδεχτω),αλλα στην πλειοψηφια τους ειναι θεσεις και σκεψεις τις οποιες τις εχεις διαμορφωσει και τις υποστηριζεις φανατικα.Αν καποιος αλλος σ δειξει το αντιθετο και προσπαθησει να τις καταριψει με τον καλυτερο τροπο,γνωμη μου ειναι οτι θα επιμενεις και θα κολλας εκει ακομα...
γιαυτο και μολις ακουσεις αντιθετη αποψη ή διαφορετικη, βρίζεις κατα προσωπο (κατι το οποιο δεν εκανα) και θεωρεις οτι και αυτο το βρισιμο βοηθαει...
να μην σου μιλησω δλδ αλλη φορα γιατι εχω πεθαμενο πνευμα..ειμαι απλα μια μηχανη που κινειται!

corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #223 on: May 22, 2009, 16:45:26 pm »

βέβαια στο συγκεκριμένο ποστ, αν εξαιρέσεις τη συκγεκριμένη φράση, μιλάει πολύ φυσιολογικά και εξηγεί κάποια σημαντικά πράγματα...μπορεί να έχουν μία γουρούνεια δόση υπερβολής, αλλά περιγράφουν ένα γενικότερο πρόβλημα, το οποίο δεν είναι "αποκλειστικό προνόμιο" των μικρών ετών φυσικά...

sΚονταριτσα
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #224 on: May 22, 2009, 16:47:06 pm »

συμφωνω αλλα δεν νομιζω οτι η λυση στο προβλημα αυτο ,ειναι αυτο που κανει ο σταθης και οποιοσδηποτε αλλος σταθης σε οποιαδηποτε παραταξη..
εκει ειναι η διαφωνια μου!

Pages: 1 ... 13 14 [15] 16 17 18 Go Up Print
Jump to: