• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:43:32 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:43:32 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 21:32:50]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[Today at 21:25:42]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 61
Guests: 143
Total: 204
mpaltzak
zille
Mr Z
Kelly Tsimpouri
AristeidisM
msandr
chaniotism
tmpadasn
andreassifo
mpizos
evrinasto
Mr Watson
miltan8
stavros0201
petrtheo
ggalamat
Katarameno
ThanosKoutsoump
chriskazakos
tzortzis
plapas
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
jh13
Jordann
kmarkad
sterxz
Apaugasma
christina02
PANKRAV
anastas1a
ppapadoe
mimaki
kouf
τσακαλι
Raphael
leorizos
Born_Confused
xanthosp
ANDVRONTZOS
okanpala
gntitsios
engineer2030
bougatsa
Pakapis5
George15
nick_slendy
giorgosm05
mixkats
alexanton
dioannidi
kkotsopo
maestros
Eleniiii
dimitire
anna.ts
Thanasis_pap
Δημητρης Αξιμιωτης
george14
mmikelo
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Τετάρτη 13 MAH - Φοιτητικές Εκλογές
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 18 Go Down Print
Author Topic: Τετάρτη 13 MAH - Φοιτητικές Εκλογές  (Read 32234 times)
gate4
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Τετάρτη 13 MAH - Φοιτητικές Εκλογές
« Reply #165 on: May 22, 2009, 09:50:51 am »

Quote from: Ωπα Ρε Φιλε on May 22, 2009, 09:10:02 am
Αμ δεν εχεις διαβασει και ποτε κανενα πλαισιο ΠΚΣ σε συνελευση, λογικο ηταν να πεις μλκια 8)

egw proteinw wpa re file gia mazoreta sta dialeimmata

Διαμαντοπουλου: Οι καταλήψεις είναι μια μορφή πάλης και θα έλεγα ότι είναι η ανώτατη μορφή πάλης. Στην Ελλάδα ξεκίνησαν και αυτή τη φορά με την ανώτατη μορφή πάλης που είναι οι καταλήψεις, όμως όταν κάποιος επιλέγει να αγωνιστεί με τέτοιες μορφές έχει και ένα κόστος.

我學會并且講仅中文,因為沒人明白我,當我講希臘語時
sΚονταριτσα
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #166 on: May 22, 2009, 10:43:32 am »

Quote from: Ωπα Ρε Φιλε on May 22, 2009, 09:10:02 am
Αμ δεν εχεις διαβασει και ποτε κανενα πλαισιο ΠΚΣ σε συνελευση, λογικο ηταν να πεις μλκια 8)

χαχα gate4...τελεια ιδεα!!!
να βαλει η ΠΚΣ και χορευτριες στους διαδρομους για να υποστηριζουν και να προωθουν το ψωροπλαισιο τους....

μπορει αγορίνα στο πλαίσιό σου να τα αναφέρεις τα προβλήματα του συλλόγου(που και που......γιατί εγώ συνήθως για την κούνεβα και την οικονομική κρίση διαβάζω....),αλλά ποτέ δεν είδα να γίνεται κάτι από μέρος της παράταξής σου ή των υπολοίπων,που να βελτιώνει την κατάσταση στο τμήμα....αυτά που ανέφερε ο καιν ακόμα εκκρεμούν και θα εκκρεμούν με την απαράδεκτη στάση σας ως παρατάξεις..

απορώ γιατί υπάρχετε μερικές φορές..
για να περνάτε την ώρα σας??τι είστε τελικά??ένα γκρουπ φοιτητων??ένα γκρουπ από χορεύτριες??τι??? Huh

« Last Edit: May 22, 2009, 10:53:03 am by EL MOSaFET » Logged

sprich mir nicht wenn du nicths wichtiges zu sagen hast.
Niels
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #167 on: May 22, 2009, 12:07:35 pm »

Quote from: AgentCain on May 22, 2009, 08:07:28 am
Μπραβο ρε ωραία λογική! And how do you think this happened in the first place? Ο τοίχος μια χαρά είναι, εσείς τον καταστρέφετε κάθε φορά με τις αφίσες. Πότε ήταν η τελευταία φορά που βάψανε την πτέρυγά μας?

Τι λες ρε? ''ΚΚΕ το κόμμα σου χαφιέ'' και άλλα τέτοια η ΠΚΣ λες να τα γράφει?

Δλδ θες να μου πεις ότι προτιμάς 100 αφίσες τοποθετημένες όλες μαζί σε ένα τοίχο (και όχι μόνο, είπαμε καρκίνος και στα τζάμια) με αποτέλεσμα να υποβαθμίζεται η ίδια η αξία της αφίσας από 5 ίδιες αφίσες τοποθετημένες σε στρατηγικά σημεία που προσελκύουν το ενδιαφέρον.

Καμια δεκαρία είναι οι αφίσες καθημερινά και έτσι ήταν μόνο στις εκλογές. Άλλη λογική έβαλα, άλλα μου λες.

Αν δεν είχα ιδέα από παρατάξεις θα έβλεπα μια ΠΚΣ που προσπαθεί να κανει δε ξέρω και γω τι βάζοντας όσες περισσότερες αφίσες μπορεί σε αθλια σημεία (τώρα που πασπ δαπ σας ξεπερασαν με τη "γαματη" ιδεά τους να βάλουν αφίσες στα φωτιστικά τι θα κανετε του χρόνου αραγε?) μια ΠΚΣ που Ε Ν Ο Χ Λ Ο Υ Σ Ε το μάθημα,

Για τις αφίσες δεν ξαναλέω κουβέντα. Τα πα. Τώρα για το μάθημα το κάνεις να φαίνεται λες και κάθε μέρα βάζαμε τέρμα τη μουσική. Εκτός αν μιλάς για τις ανακοινώσεις. Που είναι 2 λεπτά η καθεμία. Και σου λέει πράγματα που θα πρεπε να ξέρεις ως φοιτητής, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι μπήκαν κάμερες σε πανεπιστημιακό χώρο, αλλά στ αρχίδια σου εσένα, εσένα σε νοιάζουν οι τοίχοι και οι αφίσες. Το παν/μιο εχει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα, η δωρεάν παιδεία απειλείται συνεχώς, εμείς καλούμε τους φοιτητές να πάνε κόντρα σε αυτό και εσύ μου λες για τις αφίσες. Λες ''ορίστε, χαρείτε ελληνικό παν/μιο'' και πάλι για τις αφίσες μιλάς. Λες και αυτό είναι το πρόβλημα του παν/μιου. Οι αφίσες του.

Όπως βλέπεις η ζυγαριά μου έχει πολλές θέσεις.

Και αν δεν κάνω λάθος εβαλα αρκετό αντίβαρο

Άραγε θα πάρετε ποτέ πρωτοβουλία να απαιτήσετε βάψιμο της πτέρυγας? τοποθέτηση ηχοσυστήματος στην αιθ5? προβολέα στις αιθ που τον χρειάζονται? βελτίωση της παροχής ρεύματος για τοποθέτηση κλιματιστικού συστήματος?
Όλα αυτά είναι σαφώς σημαντικότερα από μερικούς ψωροραπιδογραφους

Όχι, οι ραπιδογράφοι είναι σημαντικότεροι γιατί αυτούς πληρώνεις. Εσύ βέβαια μπορεί να έχεις φράγκα. Ε, Εγώ δεν έχω όμως ρε φίλε. Και έχουμε και δωρεάν παιδεία υποτίθεται. Και δε μίλησα μόνο για ραπιδογράφους αλλά και για τάβλες. Συγκεκριμένα δημιουργήθηκε αίθουσα γι αυτό το πράγμα. Θες να πάρουμε τις τάβλες, να τις πουλήσουμε και να βάψουμε τους τοίχους? Και να αφήσουμε τους επόμενους 1ετείς χωρίς σχεδιαστικά. Στ αρχίδια μας, η πάρτη μας δε μας νοιάζει μόνο? 
Ο ρόλος της ΠΚΣ είναι αυτός. Να συσπειρώνει τους φοιτητές σε αγώνα για δωρεάν παιδεία, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα και θέματα στην κοινωνία που μας αφορούν. Γι αυτό υπάρχουμε, αγαπητή ΕL MOaSFET.

Πολύ καλυμέρα σας...

Πολύ καλημέρα και σε σας
ΡΕΣΑΛΤΟ
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Ειμαστε μαζοχιστές.....

View Profile
« Reply #168 on: May 22, 2009, 12:15:12 pm »

Το προβλημα με τις αφισες ειναι οτι ειναι κακογουστες.
Διαφωνει κανεις;

Όσες κι αν χτίζουν φυλακές
κι αν ο κλοιός στενεύει
ο νους μας είναι αληταριό
που όλο θα δραπετεύει
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #169 on: May 22, 2009, 12:18:57 pm »

Quote from: Niels on May 22, 2009, 12:07:35 pm

Τώρα για το μάθημα το κάνεις να φαίνεται λες και κάθε μέρα βάζαμε τέρμα τη μουσική.

Δηλαδή επειδή δε βάζατε κάθε μέρα τέρμα τη μουσική, άρα δεν ενοχλούσατε κάθε μερα, είστε δικαιολογημένοι;
Να σας πούμε και ευχαριστώ;

όσο για τους ραπιδογράφους.. τόσα χρόνια εκτός από τους κωλοραπιδογράφους κάνατε κάτι άλλο; Η μόνο του ραπιδογράφους και το λέτε λες και σώσατε τον κόσμο.
γιατί 2 χρόνια για τους ραπιδογράφους μόνο ακούω.

Quote from: ΡΕΣΑΛΤΟ on May 22, 2009, 12:15:12 pm
Διαφωνει κανεις;

το πρόβλημα με τις αφίσες είναι ότι κρύβουν τον ήλιο.
και όπως έχει δικαιωμα η ΠΚΣ και η κάθε ΠΚΣ να βάζει, θεωρόντας το πανεπιστημιο ανήκει σε όλους
εχώ και εγώ κάθε δικαιώμα να μην τις θέλω, διότι στην τελικά το πανεπιστημιο είναι και δικό μου.
τελεία.
ΡΕΣΑΛΤΟ
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Ειμαστε μαζοχιστές.....

View Profile
« Reply #170 on: May 22, 2009, 12:22:33 pm »

Παρε ψαλιδι και πιασε δουλεια τοτε.

κι αν ο κλοιός στενεύει
που όλο θα δραπετεύει
sΚονταριτσα
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #171 on: May 22, 2009, 12:22:44 pm »

Quote from: ΡΕΣΑΛΤΟ on May 22, 2009, 12:15:12 pm
Διαφωνει κανεις;

καλα του Niels το ποστ δεν το σχολιαζω...

ρεσαλτο ακομα και καλογουστες ναταν οι αφισες,εγω δεν θα γουσταρα να βλεπω παντου και παντα αφισες απο ομαδες φοιτητων(παραταξεις),των οποιων την υπαρξη δεν κατανοω και δεν δικαιολογω σε καμια περιπτωση...

πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι το χαρτί που χρησιμοποιείτε εσείς παιδάκια για τις αφίσες είναι ό,τι πρέπει για να κρατήσει κανείς σημειώσεις...είναι και μπόλικο... Cheesy

ΡΕΣΑΛΤΟ
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Ειμαστε μαζοχιστές.....

View Profile
« Reply #172 on: May 22, 2009, 12:23:40 pm »

Quote from: EL MOSaFET on May 22, 2009, 12:22:44 pm
πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι το χαρτί που χρησιμοποιείτε εσείς παιδάκια για τις αφίσες είναι ό,τι πρέπει για να κρατήσει κανείς σημειώσεις...είναι και μπόλικο... Cheesy

Grin Grin Grin Grin

κι αν ο κλοιός στενεύει
που όλο θα δραπετεύει
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #173 on: May 22, 2009, 12:32:57 pm »

Τι λες ρε? ''ΚΚΕ το κόμμα σου χαφιέ'' και άλλα τέτοια η ΠΚΣ λες να τα γράφει?
Μπα, εκτός αν αρέσκεστε στο αυτοβρίσιμο  Grin. Αν όμως μετά από κάθε αφίσα μένουν και 3-4 κομμάτια ταινίας στο τοίχο, ε δε θέλει και πολύ  Tongue

Καμια δεκαρία είναι οι αφίσες καθημερινά και έτσι ήταν μόνο στις εκλογές. Άλλη λογική έβαλα, άλλα μου λες.
Εγώ για τις εκλογές μίλησα. Δεν αναφέρθηκα στις καθημερινές. Δλδ εμμέσως πλην σαφώς μου απαντάς "Ε και τι έγινε μωρέ, τα κάναμε λίγο κώλο με τις αφίσες. Σιγά, klein..."

Για τις αφίσες δεν ξαναλέω κουβέντα. Τα πα. Τώρα για το μάθημα το κάνεις να φαίνεται λες και κάθε μέρα βάζαμε τέρμα τη μουσική. Εκτός αν μιλάς για τις ανακοινώσεις. Που είναι 2 λεπτά η καθεμία. Και σου λέει πράγματα που θα πρεπε να ξέρεις ως φοιτητής, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι μπήκαν κάμερες σε πανεπιστημιακό χώρο, αλλά στ αρχίδια σου εσένα, εσένα σε νοιάζουν οι τοίχοι και οι αφίσες. Το παν/μιο εχει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα, η δωρεάν παιδεία απειλείται συνεχώς, εμείς καλούμε τους φοιτητές να πάνε κόντρα σε αυτό και εσύ μου λες για τις αφίσες. Λες ''ορίστε, χαρείτε ελληνικό παν/μιο'' και πάλι για τις αφίσες μιλάς. Λες και αυτό είναι το πρόβλημα του παν/μιου. Οι αφίσες του.
Την τελευταία βδομάδα κάθε μέρα βάζατε συνάδελφε. Οι ανακοινώσεις δεν ενοχλούν τόσο, ίσα ίσα παρατείνουν το διάλειμμα.  

Όχι, οι ραπιδογράφοι είναι σημαντικότεροι γιατί αυτούς πληρώνεις. Εσύ βέβαια μπορεί να έχεις φράγκα. Ε, Εγώ δεν έχω όμως ρε φίλε.
Δανείσου από τα συντρόφια σου. Ξέρω αρκετά που έχουν ... αρκετά!
Quiz: ποιος 1οετής γκρίνιαζε μεταξύ άλλων για αγορά ραπιδογράφων και μετά ρωτούσε ποια βιντεοκάμερα HD να πάρει (με ποσά των 1000-1500€) ?
και δε θα ναι ο μόνος Tongue

Όχι, οι ραπιδογράφοι είναι σημαντικότεροι γιατί αυτούς πληρώνεις. Εσύ βέβαια μπορεί να έχεις φράγκα. Ε, Εγώ δεν έχω όμως ρε φίλε. Και έχουμε και δωρεάν παιδεία υποτίθεται. Και δε μίλησα μόνο για ραπιδογράφους αλλά και για τάβλες. Συγκεκριμένα δημιουργήθηκε αίθουσα γι αυτό το πράγμα. Θες να πάρουμε τις τάβλες, να τις πουλήσουμε και να βάψουμε τους τοίχους? Και να αφήσουμε τους επόμενους 1ετείς χωρίς σχεδιαστικά. Στ αρχίδια μας, η πάρτη μας δε μας νοιάζει μόνο? 
Εδώ συνάδελφε κάνεις μέγιστο λάθος. Για τα πάντα πληρώνεις! Απλώς άλλα σου ανήκουν και άλλα όχι.
Για παράδειγμα:
Οι ραπιδογράφοι αγοράζονται από τους φοιτητές και ανήκουν σε αυτούς είτε περάσουν το μάθημα με την 1η είτε όχι. Προσωρινό το βόλεμα και μόνο για αυτόν που τους πήρε.
Τα κλιματιστικά τα οποία κρίνονται ιδιαίτερα απαραίτητα ή έστω η εγκατάσταση καλού εξαερισμού είναι επένδυση την οποία θα απαιτήσεις εσύ και θα την απολαύσουν όλοι για χρόνια. Το ηχοσύστημα το ίδιο. Άντε πες προβολέα φέρνει ο καθηγητής. Πόσες όμως φορές ενώ άργησες και η αίθουσα είναι γεμάτη πήγες να κάτσεις μπροστά μπροστά σε μάθημα που σε ενδιαφέρει ή/και είναι δύσκολο και η θέση που νόμιζες ότι σε περίμενε είναι σπασμένη?

Απότι βλέπεις άλλοι είναι αυτοί που νοιάζονται για την πάρτη τους. Εμ βέβαια, 1οετείς, φρέσκο πράμα, έτοιμα ψηφοδέλτια και ψήφοι στις ΓΣ....
« Last Edit: May 22, 2009, 12:54:52 pm by AgentCain » Logged

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

sΚονταριτσα
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #174 on: May 22, 2009, 12:41:16 pm »

Quote from: AgentCain on May 22, 2009, 12:32:57 pm
Την τελευταία βδομάδα κάθε μέρα βάζατε συνάδελφε. Οι ανακοινώσεις δεν ενοχλούν τόσο, ίσα ίσα παρατείνουν το διάλειμμα.  
χαχα,..ναι γιαυτο σας παραδεχομαι και εγω...μας κανατε μεγαλυτερα τα διαλειματα.. Cheesy.
ευχαριστουμε!!!

Quote from: AgentCain on May 22, 2009, 12:32:57 pm
Απότι βλέπεις άλλοι είναι αυτοί που νοιάζονται για την πάρτη τους. Εμ βέβαια, 1οετείς, φρέσκο πράμα, έτοιμα ψηφοδέλτια και ψήφοι στις ΓΣ....

+oo
ελεγα κεγω γιατί σκοτώνονται τοσο πολυ για τους ραπιδογραφους του πρωτου ετους και τα υπολοιπα ετη μας εχετε χεσμενα??θα κλαιμε...

πραγματικα τι απολα απο αυτα που λεμε σας φαινεται εκτος λογικης και εκτος πραγματικοτητας??
θελετε και εθελοτυφλειτε ή σας εχουν κανει τοσο μεγαλη πλυση εγκεφαλου που δεν μπορειτε να καταλαβετε?? Huh

AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #175 on: May 22, 2009, 12:43:54 pm »

Λες ''ορίστε, χαρείτε ελληνικό παν/μιο'' και πάλι για τις αφίσες μιλάς. Λες και αυτό είναι το πρόβλημα του παν/μιου. Οι αφίσες του.

Δε σ'άρεσε η φωτό ε? Μάλλον αποδεικνύει πολλά...
Εντάξει τότε πάρε κάτι πιο ήπιο και καθόλου... εμφανές. Χωρίς σχόλια αυτή τη φορά...
« Last Edit: May 22, 2009, 12:46:40 pm by AgentCain » Logged

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #176 on: May 22, 2009, 12:54:41 pm »

Αυτό λέγεται αντιπαραταξιακό ΚΟΜΠΛΕΞ.

(Θα μπορούσα μόνο να εξαιρέσω την παρατήρηση για τη μουσική, που όντως και ενοχλεί και είναι εντελώς άχρηστη.)

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
sΚονταριτσα
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #177 on: May 22, 2009, 13:02:54 pm »

Quote from: Nessa NetMonster on May 22, 2009, 12:54:41 pm
Αυτό λέγεται αντιπαραταξιακό ΚΟΜΠΛΕΞ.

Cheesy Grin...μου εφτιαξες την διαθεση κοπελια...
απο ποτε μπορουμε να αποκαλεσουμε κομπλεξικους καποιους ανθρωπους τοσο ευκολα και επειδη δεν εχουμε τιποτα αλλο να πουμε,επειδη απλα τιποτα αλλο δεν μας συμφερει??

και επισης...απο ποτε μπορει καποιος να βαζει μια ταμπελα σε καποιον αλλον,οταν ο ιδιος του ειναι στην ιδια μοιρα και χειροτερη?? Cheesy
μιλησε η ακομπλεξαριστη nessa.... Grin
« Last Edit: May 22, 2009, 13:08:44 pm by EL MOSaFET » Logged

Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #178 on: May 22, 2009, 13:21:11 pm »

Η ακομπλεξάριστη Nessa δεν πετάει τέτοια:

Quote from: EL MOSaFET on May 22, 2009, 12:22:44 pm
ακομα και καλογουστες ναταν οι αφισες,εγω δεν θα γουσταρα να βλεπω παντου και παντα αφισες απο ομαδες φοιτητων(παραταξεις),των οποιων την υπαρξη δεν κατανοω και δεν δικαιολογω σε καμια περιπτωση...

aka "Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει κάτι, άρα αφού δεν το καταλαβαίνω να καταργηθεί."

Και κάθεστε και μιλάτε με τις ώρες για τις αφίσες τη μέρα των εκλογών λες και επηρεάστηκε καθόλου η ζωή σας επειδή για μια μέρα η σχολή γέμισε με αφίσες... ε και το χειμώνα τα Χριστούγεννα βάζουνε λαμπάκια στα κτίρια, να καταργήσουμε το χριστιανισμό;

Οποιοσδήποτε αντικειμενικός παρατηρητής καταλαβαίνει ότι αυτός ο τρόπος σκέψης δεν είναι φυσιολογικός.

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
sΚονταριτσα
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #179 on: May 22, 2009, 13:29:24 pm »

πες με οτι εισαι και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ παρατηρητρια.. Cheesy
γελασαμε και σημερα..

Pages: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 18 Go Up Print
Jump to: