• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:20:14 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:20:14 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 21:32:50]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[Today at 21:25:42]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 61
Guests: 130
Total: 191
elischat
ThanosKoutsoump
msandr
giorgosm05
ecevz
Fidelity
geo66
mavropan
kmarkad
Jimlam
ikallima
Νικη
bit11
EvP
Elenit
Farmengineer
alexandraskol
ioannisfa
el mariachi
rafail zisiadis
Pumpakos
Raphael
giorgosss03
lasef
donnis
dimchin
meliou
Manifold
plapas
vagelismo
tzortzis
dtsiamis
aachmet
andreassifo
stergiosb
iakov
Ioakeim Zisis
Eleniiii
mmikelo
unreasonable
pordozoumis
pavlaras
Giannis Masterio
Soterd52
nikos123321
eirinistyl
elenak
mdimitrig
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
ΦΙδανης Αριστοτελης
alexanton
apapathe
Balourdos
pkoko
Fenia04
Lemonia
chrisg
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Κοινωνία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Για τη σημερινή τραγωδία στη σχολή μαθητείας του ΟΑΕΔ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 Go Down Print
Author Topic: Για τη σημερινή τραγωδία στη σχολή μαθητείας του ΟΑΕΔ  (Read 9363 times)
Andre
Θαμώνας

"there, a happy river, oh what a well-timed river"

View Profile
Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΝΕ Για τη σημερινή τραγωδία στη σχολή μαθητείας του ΟΑΕΔ
« Reply #75 on: April 12, 2009, 14:06:45 pm »

Quote from: promitheas on April 12, 2009, 13:31:16 pm
Quote from: Andre on April 10, 2009, 23:14:27 pm
Quote from: γ'ρουν' on April 10, 2009, 17:04:59 pm
   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΣ ΤΗΣ ΚΝΕ

Για τη σημερινή τραγωδία στη σχολή μαθητείας του ΟΑΕΔ στο Ρέντη

Η ΚΝΕ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τη σημερινή τραγωδία στη σχολή μαθητείας του ΟΑΕΔ στο Ρέντη. Το τραγικό περιστατικό, ανεξάρτητα από τις όποιες ιδιαιτερότητες μπορεί να έχει, αποτελεί μια προειδοποίηση: η αυξανόμενη φτώχεια, η ανεργία, η ανασφάλεια, μπορούν να αποτελέσουν το έδαφος για να γεννηθούν αντίστοιχα φαινόμενα που βλέπουμε στις ΗΠΑ και στις χώρες της ΕΕ. Τα παιδιά που προέρχονται από τις πρώην σοσιαλιστικές χώρες της ΕΣΣΔ, όπως συνολικά τα παιδιά των μεταναστών, βιώνουν πιο έντονα τα αδιέξοδα αυτά.
..
..
    Αθήνα, 10-4-2009

Το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ

Προειδοποίηση είναι σίγουρα. Αλλά σε καμμία περίπτωση δε μπορώ εγώ τουλάχιστον να συνδέσω το γεγονός αυτό με την αυξανόμενη φτώχεια και την ανεργία.

δεν είσαι ο μόνος, ουτε ο Καραμαλης μπορεί, ούτε ο Σπηλιοτόπουλος μπορει, ούτε ο Φώλιας και κάποιοι ακόμα....

Ναι τραγούδα! Ο Έλληνας ζούσε σχεδόν ολόκληρο τον προηγούμενο αιώνα σε παρόμοιες αν όχι χειρότερες συνθήκες και τέτοια γεγονότα ούτε τα διανοήθηκε.

(Περιμένεις από τους πολιτικούς που συμβάλλουν στη φτώχεια να τη συνδέσουν με το γεγονός, δηλαδή να καταστήσουν ένοχους τους εαυτούς τους? Προφανώς και όχι.
Εγώ όμως που δεν έχω τέτοιου είδους ανησυχίες, δεν αναρωτιέσαι γιατί να υποστηρίζω κάτι τέτοιο? )
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΝΕ Για τη σημερινή τραγωδία στη σχολή μαθητείας του ΟΑΕΔ
« Reply #76 on: April 12, 2009, 14:08:37 pm »

Quote from: Nessa NetMonster on April 11, 2009, 21:39:13 pm
Καταρχάς δεν δέχομαι ότι η ευαισθησία είναι ψυχολογικό πρόβλημα. Ο καθένας μας έχει κάποια όρια ανοχής που όταν ξεπερνιούνται είναι διατεθειμένος να κάνει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ για να γλιτώσει από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Απλά για κάποιους τα όρια αυτά είναι χαμηλότερα. Αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να τους προσέχουμε, να τους σεβόμαστε και να τους στηρίζουμε, όχι να εκμεταλλευόμαστε την ευαισθησία τους για να διασκεδάσουμε σε βάρος τους - γιατί οι τραμπούκοι ακριβώς αυτό κάνουνε, πετυχαίνουνε αυτόν που θίγεται περισσότερο από τα βασανιστήρια που του κάνουνε και χρησιμοποιούνε το γεγονός της επιρροής τους για να νιώσουν αυτοί καλύτερα.

Δεύτερον - δεν "έχουμε βρεθεί όλοι" σε τέτοια κατάσταση. Αν και κάποιοι από εμάς έχουνε βρεθεί σε εχθρικό περιβάλλον, κυρίως στο σχολείο (κι εμένα σε κάποιες τάξεις στο δημοτικό και στο λύκειο μου έκαναν καψώνια Angry), δε νομίζω ότι κανένας από εμάς έχει βρεθεί στην κατάσταση που βρίσκονται πολλά ξένα παιδιά σε ορισμένα σχολεία. Συγκεκριμένα, από αυτά που έμαθα ότι συμβαίνουν σε μια γνωστή της αδερφής μου από άλλη πόλη (δε θα πω λεπτομέρειες, άμα έχεις περιέργεια μπορώ να σου πω με ΠΜ), σου λέω με κάθε ειλικρίνεια και χωρίς καμιά υπερβολή ότι αν ήμουνα στη θέση της θα αντιδρούσα λίγο πολύ όπως αυτός στον ΟΑΕΔ (με πιστόλι, μαχαίρι, ό,τι έβρισκα μπροστά μου τελοσπάντων).

Ρε νεσσα δλδ το παιδι που εκανε ολα αυτα ηταν το πιο ευαισθητο παιδι στην ελλαδα? Υπαρχουν πολλα παιδια που το εχουν σκεφτει κι εγω το χω σκεφτει, το να το κανεις ομως πραξη απεχει πολλα ετη φωτος απο την σκεψη.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
Re: Για τη σημερινή τραγωδία στη σχολή μαθητείας του ΟΑΕΔ
« Reply #77 on: April 12, 2009, 17:07:44 pm »

Εξαρτάται και σε τι συνθήκες βρίσκεσαι. Κάποιοι σε κάποια σχολεία υφίστανται εξευτελισμούς που ούτε να τους διανοηθείς δε μπορείς. Όταν σου έχουν κάνει την αξιοπρέπεια κουρέλι, είναι επόμενο να σε πιάσει τυφλή λύσσα.

Ο συγκεκριμένος δε μπορώ να ξέρω τι βίωνε. Αλλά προφανώς τον είχαν φτάσει στα όριά του. Έχει πολλή σημασία αν ήταν αυτός "αφύσικα" ευαίσθητος ή αν ήταν οι άλλοι "αφύσικα" απάνθρωποι; Όταν βλέπεις ότι ο άλλος πραγματικά δε σηκώνει όσα του κάνεις και εσύ συνεχίζεις, ή είσαι παρατηρητής και δεν παρεμβαίνεις, είσαι απάνθρωπος και φταίχτης, ανεξάρτητα του πόσο σκληρό είναι "αντικειμενικά" αυτό που του κάνεις ή του πόσο "υπερβολικά" νομίζεις ότι το παίρνει. Κανένας δε φτάνει σε σημείο να σκοτώσει χωρίς να γίνει πρώτα φανερό ότι έχει πρόβλημα. Όταν έγινε λοιπόν φανερό το πρόβλημα, τι έκανε το περιβάλλον του; Τίποτα, δεν άλλαξε τίποτα, γιατί ήταν "δικό του" το πρόβλημα, δεν τους αφορούσε! Αλλά έτυχε να γίνει δικό τους το πρόβλημα και αυτός είναι και ο μόνος λόγος που το συζητάμε, κακά τα ψέματα. Αλλά αυτό είναι άδικο, μη σου πω και εξοργιστικό - να μη σε ενδιαφέρει ο συνάνθρωπός σου μέχρι να σκοτωθεί, ή να σκοτώσει, ή και τα δύο.

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
the Lord of the threesssss
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

my precious

View Profile
« Reply #78 on: April 12, 2009, 17:29:41 pm »

πο ρε.... έλεος ρε παίδες με τις ανακοινώσεις των κοματων και τις μ...ες ακομη και για τετοια θεματα ρε...
στην Ελλαδα ζουμε όλοι και ξερούμε κατα πόσο χεστηκαν αυτοι και πυρηνικη βομβα να πεσει στο απθ..
το να εκφραζεσαι τωρα απο μια ανακοινωση κοματος ........................βαριεσαι να σκεφτεις ,βγάζει το κομα μια ανακοίνωση τίγκα στη πιπα,παει η κριτικη σου ικανοτητα διακοπες και...σε εκφραζει και απο πανω??....τεσπα ετσι κι αλλιως αυτο βολευει...και γιa οσους είναι ετσι φανατικοι μαυτα...ειναι και βολεμενοι.....
...κατα τα αλλα εγω πιστευω οτι η ΕΕ και οι ΗΠΑ με το παραδειγμα τροπου ζωης που δινουν παρασέρνουν τους  Ελληνες super...και ναι όπλισαν  το χερι του παιδιου αυτου...αν και μια ανακοινωση της ΝΔ οτι το παιδι το'χε στο DNA του να κανει το φονικο απο πιτσιρίκι και 18 χρονια πριν,που ανελαβε το ΠΑΣΟΚ δεν εκανε τιποτα γιαυτο θα μεψηνε εξίσου...
anyway συγνωμη για τη γλωσσα που χρησιμοποίησα
το χαβαλε το κανω όσο αφορά την "ανακοίνωση κοματος "υποψην και οχι το περιστατικό που εννοείται ειναι τραγικό
και απλα δε λεω την αποψή μου για το περιστατικο γιατί απλα δεν ξερω τι πργματικα παιχτηκε με το παιδι,,
δεν μπορεσα να το ψυχολογησω αρκετα δεν ειμαι και ειδικος σαυτα (ψυχολογια+κοινωνιολογια+...),δεν ανηκω σε καμια νεολαια κοματος για να ξ3ερω τι φταιει κατευθείαν+ενω κανενας δεν εχει βγαλει ακρη ακόμη,να τα ερμηνευω ολα κατα το δοκουν για πολιτικα οφέλη+μαλ...ες ,,+τελος δεν ειναι αυτο το καταλληλο τοπικ...
αυτο το τοπικ ανοιξε με μια ανακοινωση κοματος...ειναι για χαβαλε..
Niels
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #79 on: April 13, 2009, 00:45:39 am »

Quote from: the Lord of the threesssss on April 12, 2009, 17:29:41 pm
..ειναι και βολεμενοι.....

Ναι το χουμε αυτό εμείς οι ΚΝίτες, μας βολεύει το ΚΚΕ σε θεσούλες στ δημόσιο...
Και το ξανάπα στην αρχή: Είμαστε πολιτική οργάνωση και για καθετί που συμβαίνει και έχει πολιτική σκοπιά θα την παρουσιάζουμε. Όποιος θέλει, ας πιστέψει ότι κάνουμε ψηφοθηρία ή δεν ξέρω γω τι. Και ναι οι απόψεις του ΚΚΕ με εκφράζουν, γι αυτό το λόγο ανήκω και εκεί, δεν έχω κανέναν άλλο λόγο
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #80 on: April 13, 2009, 01:00:14 am »

Ποιο είναι το πρόβλημά σας με τις πόρνες; Ο σχολιασμός για τις πουτάνες αποδεικνύει πως αυτά που έγραψε στο myspace είναι η πραγματικότητα και όχι μια υποκειμενική διατύπωση.

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #81 on: April 13, 2009, 01:15:08 am »

Παρακαλείστε να μη μετατρέπετε τη συζήτηση σε τσατ με προσβλητικές ατάκες.
Θα κόβονται τα σχετικά μηνύματα ενώ θα μένουν τα μηνύματα-πρώτες αποκρίσεις καθενός ατόμου σε μια θέση που εκφράστηκε ανεξαρτήτως γλώσσας και μόνο για το δημογραφικό χαρακτήρα τους.

από τον συντονισμό 8)

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
gate4

View Profile
« Reply #82 on: April 13, 2009, 01:21:17 am »

7 ευρα κοστολογειται τι ψυχη εχουν?

τον πεθαμενο δεν μπορεις να τον σκοτωσεις ομως,καν u?  Shocked

Διαμαντοπουλου: Οι καταλήψεις είναι μια μορφή πάλης και θα έλεγα ότι είναι η ανώτατη μορφή πάλης. Στην Ελλάδα ξεκίνησαν και αυτή τη φορά με την ανώτατη μορφή πάλης που είναι οι καταλήψεις, όμως όταν κάποιος επιλέγει να αγωνιστεί με τέτοιες μορφές έχει και ένα κόστος.

我學會并且講仅中文,因為沒人明白我,當我講希臘語時
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

my precious

View Profile
« Reply #83 on: April 13, 2009, 03:08:10 am »

Quote from: Niels on April 13, 2009, 00:45:39 am
Quote from: the Lord of the threesssss on April 12, 2009, 17:29:41 pm
..ειναι και βολεμενοι.....

Ναι το χουμε αυτό εμείς οι ΚΝίτες, μας βολεύει το ΚΚΕ σε θεσούλες στ δημόσιο...
Και το ξανάπα στην αρχή: Είμαστε πολιτική οργάνωση και για καθετί που συμβαίνει και έχει πολιτική σκοπιά θα την παρουσιάζουμε. Όποιος θέλει, ας πιστέψει ότι κάνουμε ψηφοθηρία ή δεν ξέρω γω τι. Και ναι οι απόψεις του ΚΚΕ με εκφράζουν, γι αυτό το λόγο ανήκω και εκεί, δεν έχω κανέναν άλλο λόγο

ok ρε niels εγω να σε πιστεψω εσενα πραγματικα και μεσ'απτη καρδια μου συγχαρητηρια που ακολουθεις τα πιστευω σου....
το πληθυντικο τι τον θες αληθεια??.... 8) ....τεσπα ωραιο το μονταζ με το "βολεμενοι"...λιγο πριν ομως κοιτα τι λεω???τι λεω βρε???φανατικοι???
τι παει να πει φανατικος βρε???? φανατικός
1)αυτός που προσηλώνεται σε κάτι με πάθος
2)ο οπαδός
δηλαδη με αλλα λογια αυτος που πιστευει καποια πραγματα και δεν ακουει κανεναν αλλο τι του λεει...ο δημοκρατης ενα πραγμα DontKnow που εχει μαθει να επιβαλει  "σωστα" η δημοκρατια.... ο δαπιτης..ο αρειανος...ο πασπιτης,ο γαυρος,ο κνητης,ο βαζελος +ολα τα καλα μας τα παιδια με ανιδιοτελείς ιδέες
υ.γ. ελπιζω να μη θεωρεις τον εαυτο σου φανατικο...δεν εχει θεση  στην πολιτικη ο φανατισμος ετσι κιαλλιως
       ελπιζω να μη διαβαζεις+τισς ανακοινωσεις οπως το διαβασες το ποστ μου...και να τις κοβεισς δηλαδη κατα το δοκουν κιαυτες

Social_waste

View Profile
Re: Για τη σημερινή τραγωδία στη σχολή μαθητείας το`
« Reply #84 on: April 13, 2009, 03:19:42 am »

http://books.phigita.net/subject/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%B3%CE%BB%CF%8E%CF%83%CF%83%CE%B1_-_%CE%A3%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C

Vive le son
D'l'explosion!
Niels

View Profile
« Reply #85 on: April 13, 2009, 03:21:17 am »

Αν ήμουν φανατισμένος δε θα καθόμουν να ποστάρω στο φόρουμ και να συζητώ τις απόψεις μου. Νομίζω ότι εσύ όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα είστε προκατηλημένοι στη λέξη κόμμα. Θα κάτσω να συζητήσω σοβαρά όταν μου πεις τι στραβό έχει το ΚΚΕ και μόνο. Δε θα απολογηθώ για τα άλλα κόμματα γιατί ουδεμία σχέση έχω με αυτά.

ΥΓ Δε λέω ότι το ΚΚΕ τα κάνει όλα γαμάτα, απλά θέλω να μου πεις σε τι διαφωνείς ακριβώς,στη συγκεκριμένη ανακοίνωση ας πούμε για να μην είμαστε και offtopic
Niels

View Profile
Re: Για τη σημερινή τραγωδία στη σχολή μαθητείας το`
« Reply #86 on: April 13, 2009, 03:22:03 am »

Quote from: Social_waste on April 13, 2009, 03:19:42 am
http://books.phigita.net/subject/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%B3%CE%BB%CF%8E%CF%83%CF%83%CE%B1_-_%CE%A3%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

my precious

View Profile
« Reply #87 on: April 13, 2009, 03:43:54 am »

οπως σου ανεφερα ψυχολογια δε ξερω...οκ καταλαβαίνω οτι το παιδι ειχε πολυ συσορευμενο θυμο...οι λογοι ρε φιλε που τον οδηγησαν εκει ειναι αγνωστοι για την ωρα ομως...και μπορει και να παιζουν και αγνωστες συγκυριες ακομη για να γινει κατι τετοιο...ειναι πολυ σοβαρο κατα την αποψη μου για να πει κανεις το παραμικρο πραγμα αυθαιρετα και βιαστικα,,,αυτο λεω...ποσο μαλλον για να αναζητησει
αιτιεςκαι υπαιτιους....ασε που μιλαμε για τον πραγματικο κοσμο,,δηλαδη για μια ελλαδα που δεν τη χαλαει η ΕΕ έλεος,,, μαλλον εμεις θα τους χαλασουμε κιαυτους....φαντασου να αφηναν ελευθερη την οπλοκατοχη στην ελλαδα οπως στις ΗΠΑ τιποτα αλλο δε λεω...αρα ψαχτο σε μας ,,,τι μου ανακατεβεισ αμερικες+....10 φορες χειροτεροι ειμαστε ελεος...και ειμαστε και 10 μυρια ,,που να μασταν 350 σα και του λογου μας +με οπλο ε??? πςς...σεναριο...
Niels

View Profile
« Reply #88 on: April 13, 2009, 03:55:17 am »

E ναι, το συσσωρευμένο θυμό δεν τον είχε από μονος του. Δε θα μπορούσε το σχολίο να προβλέπει τέτοια φαινόμενα? Αυτό δεν έχει πολιτική σκοπιά? Και εντάξει το ΚΣ δεν έβγαλε διάγνωση. Αυτό το απλό πράγμα είπε
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

my precious

View Profile
« Reply #89 on: April 13, 2009, 03:56:55 am »

α και κατι αλλο niels γενικα δε μιλουσα για σενα στην αρχη ...μιλησα για μια πρακτικη που γινεται απο ολα τα κοματα και απο το δικο σου
και απλα μου σπαει τα νευρα+μενα οπως και πολλους αλλους....σεβομαι απολυτα το τι πιστευεις εσυ η΄ο καθενας...απλα διαβαζοντας την ανακοινωση εγω εβγαλα τα συμπερασματα που ανεφερα...και απλα να πω οτι για το να βλεπουμε με καχυποψια τα κοματα ειναι κατι
για το οποιο 300 "σχεδον" ανθρωποι εργαζονται πολυ σκληρα+κανενας δε μπορει να τους στερησει αυτες τις δαφνες
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 Go Up Print
Jump to: