• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:44:57 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:44:57 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 21:32:50]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[Today at 21:25:42]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 60
Guests: 141
Total: 201
apol
fivosfivos1
Apaugasma
Yamal
plapas
thaliatsk
iliaskou
chaniotism
zille
mpaltzak
Mr Z
Kelly Tsimpouri
AristeidisM
msandr
tmpadasn
andreassifo
mpizos
evrinasto
Mr Watson
miltan8
stavros0201
petrtheo
ggalamat
Katarameno
ThanosKoutsoump
chriskazakos
tzortzis
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
jh13
Jordann
kmarkad
sterxz
christina02
PANKRAV
anastas1a
ppapadoe
mimaki
kouf
τσακαλι
Raphael
leorizos
Born_Confused
xanthosp
ANDVRONTZOS
okanpala
gntitsios
engineer2030
bougatsa
Pakapis5
George15
nick_slendy
giorgosm05
mixkats
alexanton
dioannidi
kkotsopo
maestros
Eleniiii
dimitire
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία > Πανεπιστήμιο.gr (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Σπασιμο του NOC απο την κατάληψη του βαγoνιου!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 25 Go Down Print
Author Topic: Σπασιμο του NOC απο την κατάληψη του βαγoνιου!  (Read 43518 times)
Issle
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Σπασιμο του NOC απο την κατάληψη του βαγωνιου!
« Reply #120 on: April 03, 2009, 03:09:03 am »

Προς ΣΟ:
Να μεταφερθεί στα ανέκδοτα παρακαλώ, ή μάλλον στα Καμμένα...
Έτσι είναι , όταν δεν έχουμε επιχειρήματα αρχίζουμε να ρίχνουμε λάσπη ...

Άν δεν έχεις κάτι ουσιώδες να πείς για να με κάνεις να αλλάξω γνώμη για αυτά που έχω δεί και πιστεύω, μην απαντάς. Σέβασου τουλάχιστον το γεγονός οτι βρίσκομαι στο PC 3:00 μετά τα μεσάνυχτα -αν και έχω εργαστήριο αύριο πρωί- για να συζητήσω μαζί σου κόσμια.

To Nessa:

Μία επιχείρηση έχει το δικαίωμα να σου κάνει μύνηση αν καταπατάς τα πνευματικά της δικαιώματα ανεξαρτήτως ασύλου. Τί δηλαδή αν όλο το ΑΠΘ είχει παράνομο λογισμικό η microsoft ή η κάθε επιχείρηση δεν θα μπορούσε να κινηθεί νομικά εναντίον σου ? Μιλάς υποθετικά. Σκέψου μόνο στην πραγματικότητα πόσο μεγάλη πρόοδος έχει χαθεί από το άσυλο. Μπήκε άνοιξη και βιβλία δεν έχουμε πάρει ακόμη. Παράταση μετά την παράταση, φαντάζεσαι τι κόστος έχει αυτό για τους φοιτητές ? Μιλώντας με δεδομένα μέχρι τώρα το άσυλο ζημιά έχει κάνει παρά καλό στην εκπαίδευση.
« Last Edit: April 03, 2009, 03:15:33 am by Issle » Logged

We can be a nation that believe in war,
And still tells the world that we don't.
Let the flag for hypocrisy fly high from every pole
We're a little bit country, and we're a little bit rock n' roll
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #121 on: April 03, 2009, 03:10:17 am »

Quote from: daydreamer on April 03, 2009, 03:07:25 am
Όπως γίνονται και στα σχολεία...

Πάντως με τον Αρσένη είχανε μπλεξίματα.

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
(Stalin)^2
Guest
« Reply #122 on: April 03, 2009, 03:14:57 am »

Quote from: Issle on April 03, 2009, 03:09:03 am
Προς ΣΟ:
Να μεταφερθεί στα ανέκδοτα παρακαλώ, ή μάλλον στα Καμμένα...
Έτσι είναι , όταν δεν έχουμε επιχειρήματα αρχίζουμε να ρίχνουμε λάσπη ...

Άν δεν έχεις κάτι ουσιώδες να πείς για να με κάνεις να αλλάξω γνώμη για αυτά που έχω δεί και πιστεύω, μην απαντάς. Σέβασου τουλάχιστον το γεγονός οτι βρίσκομαι στο PC 3:00 μετά τα μεσάνυχτα -αν και έχω εργαστήριο αύριο πρωί- για να συζητήσω μαζί σου κόσμια.

Δεν με απασχολέι το να σου αλλάξω γνώμη. Αν υπήρχε κάποιο κοινό πεδίο συζήτηση΄ς, ίσως και να με απασχολούσε.
Αλλα αν μου λες για δημοκρατία, τότε θα έπρεπε να αρχίσουμε από την αρχή. Και είναι 03:00. Και έχεις άυριο εργαστήριο. Και μάλλον σου αρέσει η (αστική) δημοκρατία που έχουμε. Και μάλλον οι κοινωνικοί αγώνες δεν σε απασχολούν. Άρα,
καλό εργαστήριο αύριο.
croner
Αρχάριος/Αρχάρια

View Profile
« Reply #123 on: April 03, 2009, 03:15:16 am »

εχει πλακα παντως να βλεπεις τους μεν να ζητουν απο το κρατος να διατηρησει εναν νομο που διασφαλιζει την διακινηση ιδεων, την ελευθερια εκφρασης, το δικαιωμα στο λογο, την αυτοοργανωση και μπλα μπλα και τους δε να παρακαλουν το ιδιο κρατος να καταργησει εναν νομο φαντασμα.

σορρυ αλλα ιζ ιτ τζαστ μι που θεωρω το ασυλο μια πλανη που υφισταται υπο την ανοχη της εξουσιας?

ενος κρατους που κανεις μας δε γουσταρει αλλα δεν μπορουμε να συμφωνησουμε πως θα αλλαξει..
Issle
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #124 on: April 03, 2009, 03:20:07 am »

σορρυ αλλα ιζ ιτ τζαστ μι που θεωρω το ασυλο μια πλανη που υφισταται υπο την ανοχη της εξουσιας?
Κάπου εκεί συγκλίνω και εγώ ....

Γνωστός Μελισσοκόμος:

δεν σου ζητώ να μου αλλάξεις γνώμη. Θέλω να ακούσω την άποψη σου. Κανείς δεν είναι φωστήρας. Μπορεί οι απόψεις μου να είναι λανθασμένες. Η συζήτηση έχει κοινό πεδίο. Και είναι απλό. Τόση ώρα ζητάω από τους υποστηρικτές του ασύλου , να μου δώσετε ένα λόγο ύπαρξής του.

Έχεις άποψη ? Υπάρχει κάποιος λόγος ύπαρξης του που εγώ ίσως δεν τον καταλαβαίνω ?

(Stalin)^2
Guest
« Reply #125 on: April 03, 2009, 03:24:02 am »

Quote from: croner on April 03, 2009, 03:15:16 am
εχει πλακα παντως να βλεπεις τους μεν να ζητουν απο το κρατος να διατηρησει εναν νομο που διασφαλιζει την διακινηση ιδεων, την ελευθερια εκφρασης, το δικαιωμα στο λογο, την αυτοοργανωση και μπλα μπλα και τους δε να παρακαλουν το ιδιο κρατος να καταργησει εναν νομο φαντασμα.

ενος κρατους που κανεις μας δε γουσταρει αλλα δεν μπορουμε να συμφωνησουμε πως θα αλλαξει..
Το άσυλο είναι μια βαλβίδα αποσυμπιέσης του καπιταλισμού. Αυτά είναι γνωστά. Αλλά αυτό είναι μεγάλη κουβέντα...
Issle
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #126 on: April 03, 2009, 03:26:29 am »

Το άσυλο είναι μια βαλβίδα αποσυμπιέσης του καπιταλισμού.
Το καταλαβαίνεις αυτό που λές ? Εγώ ομολογώ πως δεν το καταλαβαίνω. Καθαρές κουβέντες, σε τι με οφέλησε εμένα το άσυλο ώς φοιτητή ?

(Stalin)^2
Guest
« Reply #127 on: April 03, 2009, 03:29:21 am »

Quote from: Issle on April 03, 2009, 03:26:29 am
Το καταλαβαίνεις αυτό που λές ? Εγώ ομολογώ πως δεν το καταλαβαίνω. Καθαρές κουβέντες, σε τι με οφέλησε εμένα το άσυλο ώς φοιτητή ?

Οφελεί στους κοινωνικούς αγώνες. Οφελεί στο να αλλάξεις τα πράγματα.  Τώρα αν αυτό δεν θέλεις να το καταλάβεις, δεν πειράζει. Δεν έχω κανένα άγχος στο να σε πείσω.
Τώρα όσον αφορά στον όρο, είναι απτους όρους που μου αρέσει να χρησιμοποιώ.. Wink
croner
Αρχάριος/Αρχάρια

View Profile
« Reply #128 on: April 03, 2009, 03:31:52 am »

ως φοιτητη δε θα σε βοηθησει στην ακαδημαικη σου καριερα.
ως πολιτη ισως σε βοηθησει να αντιληφθεις τα παιχνιδακια που παιζονται στις πλατες ολων μας. οπως το σημερινο αναμεσα σε εναν πολιτικαντη πρυτανη (που εριξε το δικτυο για να το εκμεταλλευτει) και σε μια ομαδα κουκουλοφορων [πρωην γνωστων αγνωστων(πρωην αλητων)]. αλλα ακομη χειροτερα κοινως οσοι εχουν (εχουμε  Embarrassed ) κανει χρηση του ασυλου αντιλαμβανονται το θεατρακι που παιζεται και το οποιο πολλες φορες σε ωθει να ξεκ@βλωσεις (βαλβιδα αποσυμπιεσης) .
Social_waste
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #129 on: April 03, 2009, 03:33:38 am »

τι ακριβως δεν καταλαβαινεις απο τη βαλβιδα αποσυμπιεσης?

το κρατος οταν πιεζεται κανει παραχωρησεις και οταν μπορει σε
παιρνει απο κωλο. το ασυλο ειναι μια τετοια παραχωρηση.

Vive le son
D'l'explosion!
antony
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #130 on: April 03, 2009, 03:45:27 am »

προσωπικα πιστευω πως η αποψη που τοσο συχνα και ευκολα διατυπωνεται απο διαφορους σχετικα με τη δυναμη της φοιτητικης κοινοτητας η οποια ειναι ικανη να αναστελει οποιυδηποτε ειδους φιανομενα βιας ειναι τριχες...
αν απεναντι στη βια δε διατιθεσαι να αντιδρασεις ασκωντας με τη σειρα σου και αναπαραγοντας  βια τοτε αυτοματως μενεις ανημπορος και παρακολουθεις απο μια γωνια τα μπαχαλα.-αρχη,μεση και τελος-.αυτο που σου συνεχως ακουω για διαλογο και συνεννοηση μου ακουγεται γελοιο.τοτε και στον κορυδαλο οι αστυνομικοι επρεπε να χουν πεταξει τα οπλα και να ειναι εξοπλισμενοι με εγχειριδια ιδανικων διεξαγωγων συζητησεων..
επιπλεον δεν πιστευω πως η υπαρξη του ασυλου συνεπαγεται και υποχρεωση για καθε φοιτητη περιφρουρισης του ακομη και αν η υπαρξη του εχει να κανει με αυτον.ειναι καθαρα θεμα συνειδησης και αντιληψης του καθενα μας πως θα αντιμετωπισει και διαχειριστει αυτο το δικαιωμα που του παρεχεται..οπως και σ ολα τα θεματα στη ζωη, διαλεγεις κ παιρνεις με τις αποφασεις σου..
σεβομαι κ τασσομαι και υπερ της αποψης εκεινων που επιθυμουν τη μη καταργηση του πανεπιστημιακου ασυλου στη μορφη που εφαρμοζεται σημερα.αλλα να τελειωνουμε πραγματικα με αριστεριστικες η ψευτοπροοδευτικες λογικες ατομων που ταυτιζουν το ασυλο ως εννοια πανακια κ χωρις στεγανα η οποια δυστυχως απλοσ δεν εφαρμοζεται σωστα απο τους ιθυνοντες..οπως καθε πραγμα γυρω μας ετσι κ το ασυλο αποτελει μια διαδικασια κοινωνικης ρυθμισης η οποια εχει τα συν αλλα και τα πλην της.ουτε η αριστερα ουτε η δεξια ιεναι τελεις θεωριες..αυτοι που τυχαινουν ανα τους καιρους να τις εφαρμοζουν στην πραξη ως εκπροσωποι τους ειναι εκεινοι που συμβαλλον στην εδραιωση της κοινης συνειδησης..
αυτο που εγω προσωπικα ακομη θεωρω ομως ως ικανο επιχειρημα να επιμενω να υπερασπιζομαι τη διατηρηση του ασυλου -αυτου του ''προνομιου'' που ειναι τοσο ευαλωτο και εκτεθειμενο τοσο σε τυχαιες παραβατικες δρασεις οσο διαφορων οσο και σε κατευθυνομενες κινησεις με σκοπο απωτερα συμεφροντα και σχεδια ειναι το εξης:
καθομαστε και ασχολουμαστε για την καταδικαστεα ομολογουμενως κινηση -εστω οτι οντως συνεβησαν τα πραγματα οπως παρουσιαστηκαν απο τα ΜΜΕ- και μπαινουμε φανερα προβληματισμενοι,φοβισμενοι,οργισμενοι στη διαδικασια να ζητησουμε την καταργηση του ασυλου ωστε επιτελους σ αυτον τον τοπο να υπαρχει επιτελους παντου ισονομια κ τυφλη εφαρμογη τνομων που μας διεπουν.παμε καλα ρε?ποια ισονομια, ποια τυφλη εφαρμογη των νομων θα υπαρχει αυριο που θα καταργηθει το ασυλο γυρω σας???το πανεπιστημιακο ασυλο ειναι αυτο που κρατα τον τοπο σ αυτο το χαλι?καθημερινα ο ελληνας βιωνει καταστασεις καταφωρης αδικιας κ καταπατησης των νομων, υφισταται περιορισμους διακαιωματων του, βλεπει εφαρμογες πολλαπλων ταχυτητων της νομοθεσιας αναλογως την περιπτωση,τον ανθρωπο,τη συγκυρια απο αυτους στους οποιους ανεθεσε τη σωστη τελεση τους..καθημερινα συνειδητοποιουμε πως η Δημοκρατια -που διατυμπανιζουμε για να ταισουμε και το σαρακι της ιστοριαλαγνειας μας πως σ αυτη εδω τη χωρα γεννηθηκε- μονο κατ επιφαση ειναι..μας πειραζουν, μας ενοχλουν αφορητα ορισμενους απο εμας οι σπασμενοι υπολογιστες, η απαιτηση για ιντερνετ σε χωρο καταληψης απο τους αναρχικους απο το ΑΠΘ, οι βανδαλισμοι κ τα αλλα εκτροπα που συμβαινουν κατα καιρους, οταν το κρατος καθημερινα βανδαλιζει με το χειροτερο τροπο το σπιτι, το σεβασμο, τις ελευθεριες μας και μαλιστα ακομη πιο απροκαλυπτα, ακομη πιο προκλητικα αφου οι αντιδρασεις δεν ειναι αρκετες για να το αναχαιτισουν..ξεχναμε την ''καταληψη'' που κανουν ολοι αυτοι στις ζωες μας και μας ειναι σημειο τριβης το βαγονι του ΑΠΘ. μονο κ μονο γι αυτο προτιω να υπαρχει το ασυλο γιατι σ αυτην την προβμηματικη κοινωνια μεσα στην οποια ζουμε ολοι μας δεν μπορουν καποιοι να ευαγγελιζονται ορθη εφαρμογη της νομοθεσιας ενω συγχρονως αυτοι ειναι οι πρωτοι που την κανιβαλιζονται εις βαρος ολων των υπολοιπων..οταν η κοινωνια θα νιωθει πως το ασυλο πραγματικα αποτελει ενα μιασμα που πρσβαλει την ολη εικονα της τοτε θα ειμαι ο πρωτος που θα ζητησω οχι απλως την τροποποιηση του αλλα την καταργηση του..

ΥΓ για καθε ατομο που κοβει εισιτηριο για να μπει σε καποιο απο τα υπερσυγχρονα βαγονια του ΟΣΕ, ο ΟΣΕ μπαινει μεσα 7 ευρω αυξανοντας το ελλειμμα του καθημερινα..πολυ πιο πιθανο ομως μου φαινεται να ακουσω συζητηση για τις χαμενες υπηρεσιες λογω της καταληψης του βαγονιου στο ΑΠΘ παρα για την τραγικη κατασταση που επικρατει στο σιδηροδρομικο μεταφορεα μας...

καληνυχτα
Issle
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #131 on: April 03, 2009, 03:46:50 am »

Quote from: γνωστός μελισσοκόμος on April 03, 2009, 03:29:21 am
Quote from: Issle on April 03, 2009, 03:26:29 am

Οφελεί στους κοινωνικούς αγώνες. Οφελεί στο να αλλάξεις τα πράγματα.  Τώρα αν αυτό δεν θέλεις να το καταλάβεις, δεν πειράζει. Δεν έχω κανένα άγχος στο να σε πείσω.
Τώρα όσον αφορά στον όρο, είναι απτους όρους που μου αρέσει να χρησιμοποιώ.. Wink

Να αλλάξεις τα πράγματα ? Ζούμε σε καπιταλιστική κοινωνία. Καλώς η κακώς ( κακώς πιστεύω) τα πράγματα έτσι έγιναν. Και 4-5 Ελληνικά πανεπιστήμια δεν μπορούν να κάνουν την αλλαγή. Έπειτα , κοινωνικούς αγώνες ? Συγνώμη αλλά όταν οι κοινωνικοί αγώνες είναι σε βάρος των σπουδών μας μάλλον κοροιδεύουμε τον εαυτό μας αν πιστεύουμε οτί συνολικά αυτοί οι αγώνες κάνουν καλό.

Και από την άλλη δεν απαγόρεψε κανείς τους κοινωνικούς σου αγώνες. Κατάληψη δεν γίνεται μόνο στο πανεπιστήμιο. Κατάληψη γίνεται και σε άλλους εργατικούς χώρους που δεν τελούν υπό την προστασία του ασύλου. Όπως και πορείες. Έξω από το πανεπιστήμιο γίνονται και οι πορείες τελευταία φορά που κοίταξα. Και κανένας δεν σου απαγορεύει να κάνεις πορεία. Αντιθέτως σταματούν και την κυκλοφορία των αυτοκινήτων για να περάσει η πορεία. Αρκεί βέβαια να μην προκαλέσεις καταστροφές σε ξένη περιουσία.

Πάνω από όλα είμαστε φοιτητές. Αυτή τη στιγμή προέχει να αγωνιστούμε για το δικό μας συμφέρον και όχι για αυτό των εργατικών κινημάτων. Δεν το παραμερίζω. Απλά ιεραρχώ τις ενέργειές μας. Δεν θα προκαλέσουμε σίγουρη ζημιά σε ένα τομέα για να ξεκινήσουμε έναν αναμφίβολο αγώνα σε έναν άλλο. Κάθε κοινωνικός αγώνας είναι δεκτός εφόσον βέβαια δεν πλήτει το κύριο μέλημά μας αυτή τη στιγμή. Την εκπαίδευσή μας.

Μόλις διάβασα και το post του social_waste. Πού ακριβώς χρησιμοποιήθηκε το άσυλο για να πιέσει την κυβέρνηση? Θέμα άρσης του ασύλου δεν τίθεται στις καταλήψεις. Τίθεται όταν γίνονται επισόδεια. Τότε ξεκινούν οι συζητήσεις περι άρσης του ασύλου. Και φυσικά έχουν βάση. Διώτι 20-30 κουκουλοφόροι που πετούν πέτρες και τα σπάζουν , αυτό δεν είναι πίεση, ούτε κοινωνικός αγώνας.

Άρα μη μου λέτε για άσυλο και καταλήψεις γιατί είναι δύο πράγματα ασυσχέτιστα. Όπως ειπα , και ανακεφαλαιώνω, θέμα άρσης του ασύλου τίθεται όταν προκαλούνται καταστροφές.

Από τη στιγμή λοιπόν που μέχρι τώρα το άσυλο μόνο ζημιές μας προκαλεί , πείτε μου πραγματικά , γιατι το υποστιρήζουμε ακόμα ...

« Last Edit: April 03, 2009, 03:51:41 am by Issle » Logged

Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #132 on: April 03, 2009, 04:09:34 am »

Quote from: Niels on April 03, 2009, 02:27:11 am
Μακάρι. Συγνώμη όμως, αλλά εγώ δε μπορώ να το πω με την ίδια σιγουριά. Όπως βλέπεις, υπάρχει κομμάτι του κόσμου που πιστεύει ότι πρέπει να καταργηθεί. Και αν αυτό το κομμάτι μεγαλώσει τότε τι θα τους εμποδίσει να καταργήσουν το΄άσυλο? Εγώ κι εσύ? Και ρωτάω: με το να στηρίζεις τους κουκουλοφόρους(που ευθύνονται για αυτό το κομμάτι, βλ. τα προηγούμενα ποστ μου) πετυχαίνεις τη μη κατάργηση του? Μάλλον το αντίθετο... 

βέβαια, αναγνωρίζεις σε αυτό το σημείο, και άσχετα από τις δικές μου σκοπιμότητες που όντως συνάδουν με την άποψη που θέλει το άσυλο να ριζώσει στις συνειδήσεις και να επεκταθεί, ότι σε μερικούς δεν τους αρέσει να το παίζουν πατρόνοι της κοινωνίας και να κάνουν ντα όσους αδράσκουν τέτοιες ευκαιρίες και επιβουλεύονται τα κοινωνικά κεκτημένα

θα προσφέρω ένα σύνολο από δίαυλους επικοινωνιάς που θα προάγουν το γιατί θέλουμε το άσυλο, αλλά μέχρι εκεί, μετά θα τα πούμε στον δρόμο

σε αυτό το σημείο να σημειωθεί απλά η παρατήρηση οτί με τα μέχρι τώρα στοιχεία θεωρώ ότι υπάρχει πλήρης σχεδόν άγνοια για το τι έγινε παρασκηνιακά και μη, σε ευθεία σύνδεση με τα "ακροβατικά" που κάνουν στην εξαγωγή συμπερασμάτων μερικοί αγανακτισμένοι φορουμίτες

pay close attention
bjork
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #133 on: April 03, 2009, 04:21:31 am »

Quote from: Ex_Mechanus on April 03, 2009, 04:09:34 am
Quote from: Niels on April 03, 2009, 02:27:11 am
Μακάρι. Συγνώμη όμως, αλλά εγώ δε μπορώ να το πω με την ίδια σιγουριά. Όπως βλέπεις, υπάρχει κομμάτι του κόσμου που πιστεύει ότι πρέπει να καταργηθεί. Και αν αυτό το κομμάτι μεγαλώσει τότε τι θα τους εμποδίσει να καταργήσουν το΄άσυλο? Εγώ κι εσύ? Και ρωτάω: με το να στηρίζεις τους κουκουλοφόρους(που ευθύνονται για αυτό το κομμάτι, βλ. τα προηγούμενα ποστ μου) πετυχαίνεις τη μη κατάργηση του? Μάλλον το αντίθετο... 

βέβαια, αναγνωρίζεις σε αυτό το σημείο, και άσχετα από τις δικές μου σκοπιμότητες που όντως συνάδουν με την άποψη που θέλει το άσυλο να ριζώσει στις συνειδήσεις και να επεκταθεί, ότι σε μερικούς δεν τους αρέσει να το παίζουν πατρόνοι της κοινωνίας και να κάνουν ντα όσους αδράσκουν τέτοιες ευκαιρίες και επιβουλεύονται τα κοινωνικά κεκτημένα

θα προσφέρω ένα σύνολο από δίαυλους επικοινωνιάς που θα προάγουν το γιατί θέλουμε το άσυλο, αλλά μέχρι εκεί, μετά θα τα πούμε στον δρόμο

σε αυτό το σημείο να σημειωθεί απλά η παρατήρηση οτί με τα μέχρι τώρα στοιχεία θεωρώ ότι υπάρχει πλήρης σχεδόν άγνοια για το τι έγινε παρασκηνιακά και μη, σε ευθεία σύνδεση με τα "ακροβατικά" που κάνουν στην εξαγωγή συμπερασμάτων μερικοί αγανακτισμένοι φορουμίτες

τι έγινε δηλαδή παρασκηνιακά και μη?

Quote from: croner on April 03, 2009, 03:31:52 am
ως φοιτητη δε θα σε βοηθησει στην ακαδημαικη σου καριερα.
ως πολιτη ισως σε βοηθησει να αντιληφθεις τα παιχνιδακια που παιζονται στις πλατες ολων μας. οπως το σημερινο αναμεσα σε εναν πολιτικαντη πρυτανη (που εριξε το δικτυο για να το εκμεταλλευτει) και σε μια ομαδα κουκουλοφορων [πρωην γνωστων αγνωστων(πρωην αλητων)]. αλλα ακομη χειροτερα κοινως οσοι εχουν (εχουμε  Embarrassed ) κανει χρηση του ασυλου αντιλαμβανονται το θεατρακι που παιζεται και το οποιο πολλες φορες σε ωθει να ξεκ@βλωσεις (βαλβιδα αποσυμπιεσης) .

νομίζω συμφωνώ μαζί σου

It's alright
Social_waste
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #134 on: April 03, 2009, 04:59:52 am »

Quote from: Issle on April 03, 2009, 03:46:50 am

[...]
Ζούμε σε καπιταλιστική κοινωνία.Καλώς η κακώς ( κακώς πιστεύω) τα πράγματα έτσι έγιναν. Και 4-5 Ελληνικά πανεπιστήμια δεν μπορούν να κάνουν την αλλαγή.
[...]

Πάνω από όλα είμαστε φοιτητές.
[...]

οχι δεν ειμαστε πανω απο ολα φοιτητες.
και η πεποιθηση οτι οι σπουδες(εκπαιδευση γουφ γουφ)
ειναι αντιπαραθετικες με τους αγωνες, μυωπικα παραβλεπει
οτι το προιον των σπουδων ειναι ο εργαζομενος ο οποιος χωρις τους
αγωνες βρισκεται εκθετος στη δυναμη του εργοδοτη, εχοντας απεμπολησει τη
δικη του. συνεπως οι αγωνες θωρακιζουν τις σπουδες(μακροπροθεσμα) εξασφαλιζοντας
καλυτερες συνθηκες για το προιον τους.

(ολα αυτα αφηνοντας αρχικα στην ακρη το ενδεχομενο να αλλαξεις την ιδια την παραγωγη και αρα την
ιδια την ουσια των σπουδων.)

το ασυλο χρησιμευει μεταξυ αλλων επειδη στα πλαισια των αγωνων
ερχεται κανεις αντιμετωπος με την εξουσια και τα εκαστοτε οργανα της.
και ειναι οποσδηποτε χρησιμος ενας χωρος σχετικα ελευθερος απο αυτα.
(http://www.youtube.com/watch?v=RtnmHwkRTX0)

Vive le son
D'l'explosion!
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 25 Go Up Print
Jump to: