• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:53:20 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:53:20 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 21:32:50]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[Today at 21:25:42]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 58
Guests: 132
Total: 190
theofr
nikosmonov
gntitsios
chris_p30
Fidelity
Pcsc
tzortzis
kkotsopo
anastas1a
chaniotism
filkilkis
dioannidi
smanio
Nekt
Mr Z
nasos
grammaths
dimitire
ikallima
engineer2030
fivosfivos1
Yamal
apol
Apaugasma
plapas
thaliatsk
iliaskou
zille
mpaltzak
Kelly Tsimpouri
AristeidisM
msandr
tmpadasn
andreassifo
mpizos
evrinasto
Mr Watson
miltan8
stavros0201
petrtheo
ggalamat
Katarameno
ThanosKoutsoump
chriskazakos
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
jh13
Jordann
kmarkad
sterxz
christina02
PANKRAV
ppapadoe
mimaki
kouf
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Συνελευση Σ.Φοιτητων Ηλ/Μηχ Τριτη 31/3,εργολαβίες και κατάληψη της Πρυτανείας
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Ποιος θα την παρει;Χα?!
ΔΑΠ - 14 (10.1%)
ΠΑΣΠ 1 - 39 (28.1%)
ΠΑΣΠ 2 - 6 (4.3%)
ΠΚΣ - 6 (4.3%)
ΚΟΙΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ - 18 (12.9%)
ΝΤΟΥ ΡΕ! - 56 (40.3%)
Total Voters: 95

Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 28 Go Down Print
Author Topic: Συνελευση Σ.Φοιτητων Ηλ/Μηχ Τριτη 31/3,εργολαβίες και κατάληψη της Πρυτανείας  (Read 45535 times)
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
Re: Συνελευση Συλλογου Φοιτητων Ηλ/Μηχ Τριτη 31/3
« Reply #90 on: March 24, 2009, 17:42:05 pm »

Κάτι άλλο εκτός από ερωτήσεις: τι έκανες εσύ και τι έκανα εγώ υπάρχουν;

γιατί είναι γελοίο, το καταλαβαίνουμε ετσι;
harris
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

οχι δεν ειμαι ο γνωστος χαρης

View Profile
« Reply #91 on: March 24, 2009, 17:47:52 pm »

καταρχην θελω να κατηγορησω οσους μεσα εδω απο το φορουμ λενε οτι ναι να οργανωθουμε και να αποφασισουμε και ναι,ναι,ναι και λενε μονο φιλοσοφιες στον αερα και ΔΕΝ ηρθαν σημερα στη συνελευση.καλο πραμα η διευθυντικη καρεκλα και το keyboard ε;σημερα πηγα συνελευση και εντελει δεν εγινε.τελευταια φορα που συμβαινει αυτο απο εμενα.και επειδη πολλοι κατηγορουν το μπουρδελο που εχει καταντησει η συνελευση,και βεβαιως συμφωνω,την επομενη φορα εαν παραβρεθω θα καταγραψω και τα οσα συμβαινουν.και τελος κατηγορω το προεδρειο που απλα ειναι αχρηστο.no,wait...ΑΧΡΗΣΤΟ.ποιος ειναι ο ρολος εκτος απο το να λεει"τελος χρονου,επομενος ομιλιτης;"και αναφερομαι στη φασαρια,φωνες και τσιγαρα.αυτα

corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #92 on: March 24, 2009, 18:21:41 pm »

Έχω μία απορία:

Είδα αφισάκι για την κατάληψη της πρυτανείας ότι εκεί θα κάνουν σήμερα συνέλευση καταληψιών πρυτανείας στις 7.00

Εμείς έχουμε πει κατάληψη στην πρυτανεία μέχρι την επόμενη συνέλευση. (η οποία δεν έγινε σήμερα, άρα υποθέτω ότι η κατάληψη στην πρυτανεία παρατείνεται για μία βδομάδα (?) λόγω της δικιάς μας αδυναμίας)

Θέτω λοιπόν το ερώτημα: την κατάληψη την κάνει ο σύλλογός μας; Αν ναι, μαζί με ποιους άλλους συλλόγους; Μήπως γίνεται από άλλη (ή μαζί με άλλη) συλλογικότητα; Σε περίπτωση που η μία συλλογικότητα (συνέλευση καταληψιών) αποφασίσει συνέχιση, ενώ η δικιά μας συνέλευση αποφασίσει παύση της κατάληψης, τι θα γίνει;

Επίσης (τελευταίο): Έχοντας κλειστή την υπηρεσία που πληρώνει όλους όσοι εργάζονται στο πανεπιστήμιο, πώς  θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι (από γραμματείες μέχρι καθαρίστριες), για τους οποίους παλεύουμε;

Περιμένω μία πειστική και υπεύθυνη απάντηση από κάποιον

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
fourier
Guest
Re: Συνελευση Συλλογου Φοιτητων Ηλ/Μηχ Τριτη 24/3
« Reply #93 on: March 24, 2009, 18:48:20 pm »

Quote from: pandora on March 24, 2009, 17:39:20 pm
Quote from: γ'ρουν' on March 24, 2009, 17:19:03 pm

Ειναι λογικο να συμβαινει.

Shocked  τι λες ρε?
αλήθεια?

Ναι, απολυτα.
Η ζωη δεν δουλευει μηχανιστικα.

Πολλές. Δε θα σου δωσω λογαριασμό ούτε θα κάτσω να τις μετρήσω με τις δικές σου.
Ο κόσμος με τα φυλλάδια μπορεί και να κάνει κάτι λάθος, αλλά αυτό δε φαίνεται να τον ενδιαφέρει.

Κι εσυ επισης μπορει να κανεις κατι λαθος, και μαλιστα καποιοι σου προτεινουν και τροπο αντιμετωπισης, αλλα δεν βλεπω να θελεις ιδιαιτερα να το παραδεχτεις.
Ο κοσμος με τα φυλλαδια περιμενει προτασεις και εισπραττει μονο γκρινια.
Η διαφορα σου απο αυτους ειναι οτι εαν εκεινοι μιλησουν σε 200 ατομα, και απο αυτα ερθουν μονο τα 50, και απο αυτα παραμεινουν μονο τα 25, και απο αυτα ερθουν και στην επομενη μονο τα 10, και απο αυτα καταληξουν να συμμετεχουν χωρις να τα παρατησουν μονο τα 5, θα το θεωρησουν κερδος, θα σκεφτονται με χαρα οτι "πεισαμε 5 ατομα!!!" και αυτο θα τους δινει δυναμη για να συνεχισουν να ειναι και την αλλη μερα εκει, ενω εσυ το βλεπεις ως "σκοτωθηκα να μιλαω σε κοσμο, εφαγα το χρονο μου να μιλησω σε 200 ατομα και μετα απο δυο μηνες μειναν μονο 5, τα παντα ειναι σκατα"

Επίσης εγώ έχω κάνει και τοποθέτηση σε ΓΣ, πράγμα που δεν θυμάμαι να έχεις κάνει εσύ πέρα από ερωτησούλες.

Εχω ξαναπει γι' αυτο, οτι δεν παιρνω το λογο στις συνελευσεις για δυο λογους, ο ενας ειναι οτι δεν μπορω με την καμια να περιοριστω στα 5 λεπτα, και ο δευτερος ειναι οτι εαν παρω το λογο θα πω βεβαιως αυτα που πιστευω, δηλαδη τις θεσεις της παραταξης μου, τις οποιες εχουν ηδη αναλυσει πολυ καλυτερα απο μενα οσοι μιλησαν πριν απο μενα, κι ετσι και πεταχτει κανενα καλοπαιδο και μου πει "γιατι λετε ολο τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια", ενω μολις πριν απο λιγο μου φωναζε γιατι δεν σηκωνομαι να μιλησω, ειμαι αρκετα οξυθυμος ωστε να καταληξω να ριχνω παναγιες, να αναφερομαι.. κολακευτικα σε μανουλες, και ισως και να πλακωθω στο ξυλο (και.. να τις φαω κιολας  Grin)

Βεβαια και παλι καταληγεις να μιλας για τον εαυτο σου και τους αγωνες σου αλλα παμε παρακατω...

Αν περιμένεις να σε χειροκροτήσω για αυτά που κάνεις α) θα έπρεπε να μην το υποβάλλεις στον άλλο με το λόγο σου και β) θα έπρεπε να θεωρείς αυτονόητη την εκτίμηση της προσφοράς σου στις πολιτικές συζητησεις και τις συλλογικές διαδικασίες της σχολής.

Μα δεν ειπα ποτε τιποτα τετοιο. Δεν μιλησα καν για τον εαυτο μου. Καποιες φορες με ειρωνευτηκαν συνομιλητες και.. συμφωνησα μαζι τους! Δεν υπαρχει καν στο μυαλο μου αυτο το πραγμα. Πρωτα απ' ολα γιατι δεν νιωθω καμια αναγκη να υπερασπιστω τις θεσεις μου ως δικα μου παιδια, δεν μου χρειαζεται ντε και καλα να αισθανθω οτι μονος μου τα σκεφτηκα, μονος μου τα διατυπωσα, μπραβο μου ειμαι γαματος, ανεξαρτητος, αυτονομος κλπ, μου αρκει που βρηκα μια σειρα θεσεων με τις οποιες συμφωνω και για τις οποιες προσπαθω να πεισω.
Κι οταν δεν τα καταφερνω, απλα συνεχιζω την προσπαθεια.
Κι αν βαρεθω, κουραστω, αγανακτισω, απλα σταματαω. Τοσο απλα. Δεν κατηγορω τους παντες και τα παντα, και αναγνωριζω την προσωπικη μου ευθυνη που δεν εδωσα οσα θα μπορουσα να ειχα δωσει και δεν συνεχιζω να προσπαθω.
Η οποια ματαιοτητα αρχιζει και τελειωνει μεσα μου, δεν εχω αναγκη να τη φορτωσω σε αλλους.

Α και δεν θεωρω αυτονοητη καμια εκτιμηση προς κανεναν και τιποτα.

Δεν είπα ποτέ ότι ειμαι αυτόνομη και ανεξάρτητη. Επιδεικνύεις νηπιακή αδυναμία κατανόησης των όσων λέω.
Εδώ μέσα θα προτιμούσα να μιλούσαμε συλλογικά, δεν θα μπώ σε διαδικασία να απαντήσω για το τί κάνω "εγω" και το "εγ'ω" μου

Δηλαδη ανηκεις σε καποια παραταξη και μας το κρατας κρυφο? Γιατι, ντρεπεσαι?
Μαλλον αλλος εδω μεσα εμφανιζεται ως ανικανος να καταλαβει συλλογισμους νηπιακου επιπεδου.
Αντε ας μιλησω σε α' ενικο γιατι αλλιως δεν θα συνεννοηθουμε:
Ανηκω σε μια παραταξη, και φορτωνομαι τα βαρη της. Οσο δεν διαχωριζομαι ή δεν με διωχνουν και παραμενω εκει, φερω την ευθυνη των πραξεων της. Εαν κανει μαλακια, την εχω κανει κι εγω, κι ας μην συμμετειχα ως φυσικο προσωπο.
Εαν δεν θελω να επωμιστω το βαρος, σηκωνομαι και φευγω.
Εαν απο επιλογη μου δεν συμμετεχω στις διαδικασιες της (συγκεντρωσεις, συζητησεις, εξορμησεις) δεν εχω δικαιωμα να την κατηγορω για ελλειψη αποτελεσματικοτητας. Ας ημουν εκει να προσπαθησω και να το κανω καλυτερα.
Εαν η παραταξη κανει προσπαθειες για κατι κι εγω δεν συμμετεχω ποτε και πουθενα, αλλα μετα τα χωνω σε οσους επισης δεν συμμετεχουν, ειμαι σιγουρα μαλακας. Αλλα, αν και μαλακας, λεω κατι: Εσεις, αλλοι, γιατι δεν ησασταν εκει να βοηθησετε? Η απαντηση τους μπορει και να ειναι "τι μιλας ρε φιλε αφου ουτε κι εσυ ησουν". Αυτο δεν τους απαλλασσει απο την ευθυνη της απουσιας τους ομως.

Ειναι οπως με τον διαδρομο για τα ΑΜΕΑ που συνδεει το κτηριο Γ με το Ε. Ηταν ενα αμαξι παρκαρισμενο πανω, και την ωρα που περνουσα προχθες παραδιπλα ηρθε και παρκαρε κι ενα παλικαρι. Παω πριν σβησει τη μηχανη και του λεω ρε φιλε ο διαδρομος ειναι για ατομα που εχουν προβλημα μετακινησης, και τι μου απαντησε? "Μα παρκαρε κι ο αλλος εκει!" Του ειπα το κλασσικο πια περι φαυλου κυκλου και τον αφησα στην κοσμαρα του, δεν εκατσα να δω αν εφυγε ή αν εμεινε.
Το ερωτημα ειναι, εαν αυτος ο αλλος που ειχε παρκαρει το αυτοκινητο παραδιπλα, και στον οποιον αναφερθηκε το παλικαρι, ημουν εγω ο ιδιος που πηγα κι εκανα κηρυγμα, θα αλλαζε κατι ως προς την πραξη του, ως προς τη συμπεριφορα του, ως προς την "δικαιολογια" που εφερε? Θα αλλαζε σιγουρα κατι για μενα, θα εδειχνε οτι ειμαι μεγαλος βλακας, και πιθανον και ψυχοπαθης, αλλα τι σχεση εχει η δικη του κινηση να παρκαρει εκει πανω και η "δικαιολογηση" νηπιαγωγειου με το οτι εκανα κι εγω το ιδιο? Δεν ειμαι εγω ο δικαστης και αυτος ο κατηγορουμενος, δεν καλειται να απολογηθει σε μενα, καλειται να τα βρει με τη συνειδηση του! Δεν μιλαει μαζι μου εκεινη τη στιγμη, με τη συνειδηση του μιλαει, και με τους συνανθρωπους του που παρεμποδιζει!

Το ιδιο ισχυει και για το συλλογο και τις συνελευσεις του. Εαν επιλεξω να απεχω απο τις διαδικασιες, μαγκια μου, αλλα δεν εχω δικαιωμα να κατηγορω τους αλλους για αναποτελεσματικοτητα. Δεν ειμαι υποχρεωμενος να ερχομαι, ουτε να συμμετεχω, ουτε να αγωνιζομαι, ουτε να βοηθαω. Αλλα απο τη στιγμη που δεν ερχομαι, το βουλωνω.
Εαν δεν μου αρεσουν τα πραγματα οπως γινονται, οφειλω να ειμαι εκει και να προσπαθω να τα βελτιωσω.
Εαν παλι η κατασταση εχει φτασει σε τετοιο απροχωρτο σημειο που δεν σηκωνει βελτιωση, μπορω να το εγκαταλειψω και να προτεινω κατι καινουργιο, να βρω κοσμο να το υποστηριξει, δηλαδη και παλι να ΠΡΑΞΩ.
Διαφορετικα οφειλω να το βουλωσω.
Νταξει τη βρηκα τη λυση, δε φταιω εγω! Φταινε τα κομματοσκυλα που καναν τη συνελευση τσιφλικι τους, φταινε οι συμφοιτητες μου που ειναι αδιαφοροι, συσχετιζω και λιγο αυτα τα δυο μεταξυ τους παρουσιαζοντας το ενα ως αιτια του αλλου, και αντιστροφα αναλογα με το πώς με βολευει καθε φορα, εχω και τη συνειδηση μου καθαρη που πηγα μια, δυο, δεκα, εκατο, πεντακοσιες φορες σε εξορμησεις, που επιασα και μιλησα σε κοσμο, που ειπα τον πονο μου στη ΓΣ, ολα καλα κι ωραια, ειμαι "ασφαλης", εκανα το χρεος μου, συγνωμη αλλα το ωραριο μου τελειωσε περαστε αυριο παλι.

Καποιες φορες η δημοκρατια δεν δουλευει οπως θα πρεπε να δουλεψει. Πολλα πραγματα δεν μου αρεσουν και νιωθω να ασφυκτιω. Πεφτω με τα μουτρα και παλευω να την βελτιωσω, να την κανω να δουλεψει σωστα. Αν κρινω οτι εχει φτασει σε τελμα, προσπαθω να προτεινω κατι διαφορετικο αλλα ΚΑΛΥΤΕΡΟ! Δεν τα παραταω γκρινιαζοντας και λεγοντας "πού ειναι μια χουντα να βαλει τα πραγματα σε ταξη"

(Ουαου! Ουτε Ενεργειακη να διαβαζα!! Grin - Πουτανα ιγμοριτιδα...)
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #94 on: March 24, 2009, 19:03:03 pm »

Σε 1 πράγμα θα συμφωνήσω απόλυτα με το Στάθη (  Smiley ) και είναι το εξής:

Ό,τι δε μας αρέσει,προσπαθούμε να το αλλάξουμε!
Ως πότε;
Μέχρις ότου μπορούμε και αντέχουμε!

Αν περιμένουμε τα κακώς κείμενα να αλλάξουν μαγικά και να φτιάξουνε,απ'όσο έχω καταλάβει,περιμένουμε τζάμπα!Κάτι τέτοιο δε θα γίνει..
Κι εμένα δε μου αρέσουνε άπειρα πράγματα στις συνελεύσεις και στις διαδικασίες και μάλιστα μπορώ να πω με μια ειλικρίνεια ότι δεν έχω καταφέρει να αλλάξω και πολλά από τις πρώτες συνελεύσεις που πήγα και άρχισα να προσπαθώ.Αλλά πού θα πάει;Έχω άλλη επιλογή από το να ξαναπροσπαθώ?? (όχι)
Και κάτι άλλο.Μπορεί κι εγώ να αγανακτώ πολλές φορές από δράσεις και τακτικές των παρατάξεων και να πιστεύω ότι έχει πολλή αρρώστεια μέσα σ'αυτές.Που πολλές φορές φτάνει τα όρια της...σαπίλας..
Ωστόσο,έχω κατασταλάξει ότι ποτέ μα ποτέ δε θα έλεγα ξανά (γιατί το έχω πει παλιότερα,στο 2ο έτος και ήταν  ΛΑΘΟΣ μου) : "έξω οι παρατάξεις"
Γιατί αυτό;
Γιατί γίνομαι αυτό που σιχαίνομαι:φασίστας.
« Last Edit: March 24, 2009, 19:05:27 pm by cecs » Logged

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #95 on: March 24, 2009, 19:33:49 pm »

@Σταθη μας έπρηξες τα @@  Grin (sorry for the language, δεν φταίει η ιγμορίτιδα  Tongue)
Η ανεξαρτησία έχει πολλές αποχρώσεις, μία από αυτές ειναι να μην ανήκεις ιδεολογικά πουθενά. Εγώ δεν ανήκω σ' αυτή την κατηγορία.

Δεν με έπεισες καθόλου στο γιατί δεν μιλάς σε ΓΣ, και παρά το τεράστιο κείμενο, δεν με έπεισες και για την γαματοσύνη των παρατάξεων. Αν μου μιλουσες για την ιδεολογική σας ανωτερότητα ως παράταξη, θα συμφωνούσα με χίλια, στις πρακτικές σας διαφωνώ κάθετα (σας τα λέει και ο Μάργαρης αλλά εσεις πουυυυ  Grin)
Επίσης σε ό,τι με ρώτησες σε β' ενικό, απάντησα σε αυτό τον αριθμό. Ρωτάς, απαντάω.

Στελα κ Σταθη, συμφωνώ μαζί σας και για την προσπάθεια, και για όλα τα συμμετοχικά και ωραία, απλά δεν πείθουν. Δυστυχώς  Sad Τουλάχιστον όχι τη δεδομένη χρονική περίοδο.Ίσως αν τα γράψετε κι άλλες φορές να πείσουν , τι να πω  Undecided

Τέλος, ας αφήσουμε τον καθένα να γκρινιάζει όσο θέλει και να λέει ό,τι θέλει. Έχετε το αναφαίρετο δικαίωμα να του τα χώνετε, αλλά όχι στάθη να του λές "μην μιλάς".

Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #96 on: March 24, 2009, 19:34:19 pm »

Quote from: corina on March 24, 2009, 18:21:41 pm
Θέτω λοιπόν το ερώτημα: την κατάληψη την κάνει ο σύλλογός μας; Αν ναι, μαζί με ποιους άλλους συλλόγους; Μήπως γίνεται από άλλη (ή μαζί με άλλη) συλλογικότητα;
Γινεται απο Ηλ/Μηχ και απο Γεωλογικο μιλωντας για Συλλογους Φοιτητων, αλλα στο ιντερνετ λεγανε οτι γενικα ειναι από ομάδες φοιτητών και νεαρά άτομα, που πρόσκεινται στο χώρο της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και τον αντιεξουσιαστικο χωρο.
Αν ξεχασα κατι (δε νομιζω βεβαια), sorry  Tongue

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #97 on: March 24, 2009, 19:46:43 pm »

Quote from: harris on March 24, 2009, 17:47:52 pm
καταρχην θελω να κατηγορησω οσους μεσα εδω απο το φορουμ λενε οτι ναι να οργανωθουμε και να αποφασισουμε και ναι,ναι,ναι και λενε μονο φιλοσοφιες στον αερα και ΔΕΝ ηρθαν σημερα στη συνελευση. [...] τελευταια φορα που συμβαινει αυτο απο εμενα.
Δηλαδη δεν θες να οργανωθουμε;
Αν το ερμηνευω λαθος sorry Embarrassed Tongue

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #98 on: March 24, 2009, 20:02:08 pm »

Quote from: pandora on March 24, 2009, 19:33:49 pm
@Σταθη μας έπρηξες τα @@  Grin (sorry for the language, δεν φταίει η ιγμορίτιδα  Tongue)
Η ανεξαρτησία έχει πολλές αποχρώσεις, μία από αυτές ειναι να μην ανήκεις ιδεολογικά πουθενά. Εγώ δεν ανήκω σ' αυτή την κατηγορία.

Δεν με έπεισες καθόλου στο γιατί δεν μιλάς σε ΓΣ, και παρά το τεράστιο κείμενο, δεν με έπεισες και για την γαματοσύνη των παρατάξεων. Αν μου μιλουσες για την ιδεολογική σας ανωτερότητα ως παράταξη, θα συμφωνούσα με χίλια, στις πρακτικές σας διαφωνώ κάθετα (σας τα λέει και ο Μάργαρης αλλά εσεις πουυυυ  Grin)
Επίσης σε ό,τι με ρώτησες σε β' ενικό, απάντησα σε αυτό τον αριθμό. Ρωτάς, απαντάω.

Στελα κ Σταθη, συμφωνώ μαζί σας και για την προσπάθεια, και για όλα τα συμμετοχικά και ωραία, απλά δεν πείθουν. Δυστυχώς  Sad Τουλάχιστον όχι τη δεδομένη χρονική περίοδο.Ίσως αν τα γράψετε κι άλλες φορές να πείσουν , τι να πω  Undecided

Τέλος, ας αφήσουμε τον καθένα να γκρινιάζει όσο θέλει και να λέει ό,τι θέλει. Έχετε το αναφαίρετο δικαίωμα να του τα χώνετε, αλλά όχι στάθη να του λές "μην μιλάς".

Ηλιάνα μου δεν αναφερόμουν σε σένα...  Sad
Δε θα πω πολλά,απλά όσα λέω για τα συμμετοχικά και τα ωραία που λες,δεν τα λέω για να πείσω..
Πρωτίστως τουλάχιστον δηλαδή,τα λέω γιατί τα πιστεύω και από κει και πέρα,μακάρι να πειστούν κι άλλοι!!!
Αλλά δεν κατηγορώ κάποιον που δε συμμετέχει,για τους x y λόγους.Τον κατηγορώ μόνο όταν,ενώ δε συμμετέχει,γκρινιάζει για πράγματα τα οποία θα μπορούσε να έχει επηρεάσει με τη συμμετοχή του και με τα οποία δε συμφωνεί.

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #99 on: March 24, 2009, 20:21:44 pm »

Ναι, ξερω ρε...
απλά νομίζω οτι η συγκεκριμένη συζήτηση όσο και να γίνει πάντα θα οδηγεί στο ίδιο αποτέλεσμα...
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #100 on: March 24, 2009, 20:35:10 pm »

Τα πράγματα είναι απλά. Εδώ και πολύ πολύ καιρό οι συνελεύσεις αναλώνονται σε μια κόντρα μεταξύ ΠΚΣ και ΕΑΑΚ, με αποτέλεσμα να διώχνουν έτσι τον κόσμο. Ενώ οι συγκεκριμένες παρατάξεις γνωρίζουν ότι η πρακτική τους αυτή έχει το αποτέλεσμα να απογοητεύεται και να κουράζεται ο κόσμος, επιλέγουν να τη συνεχίζουν λόγω μικροκομματικών σκοπιμοτήτων (δε θα κάτσω τώρα να αναλύσω ποιος έχει το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης). Μπορεί βέβαια κανείς να κατηγορήσει και όλους τους υπόλοιπους που δεν επεμβαίνουν, ναι, έχουν και οι άλλοι ευθύνη, αλλά είναι σαφώς μικρότερης τάξης μεγέθους.

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #101 on: March 24, 2009, 21:07:17 pm »

Quote from: JEREMOULAROS on March 24, 2009, 19:34:19 pm
Θέτω λοιπόν το ερώτημα: την κατάληψη την κάνει ο σύλλογός μας; Αν ναι, μαζί με ποιους άλλους συλλόγους; Μήπως γίνεται από άλλη (ή μαζί με άλλη) συλλογικότητα;
Γινεται απο Ηλ/Μηχ και απο Γεωλογικο μιλωντας για Συλλογους Φοιτητων, αλλα στο ιντερνετ λεγανε οτι γενικα ειναι από ομάδες φοιτητών και νεαρά άτομα, που πρόσκεινται στο χώρο της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και τον αντιεξουσιαστικο χωρο.
Αν ξεχασα κατι (δε νομιζω βεβαια), sorry  Tongue

thnx

πάντως στο bold συνεχίζω να περιμένω μία πειστική απάντηση:

Επίσης (τελευταίο): Έχοντας κλειστή την υπηρεσία που πληρώνει όλους όσοι εργάζονται στο πανεπιστήμιο, πώς  θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι (από γραμματείες μέχρι καθαρίστριες), για τους οποίους παλεύουμε;

Το πρόβλημα έχει αρχίσει να γίνεται σοβαρό...ακούγονται πολλές φήμες...

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #102 on: March 24, 2009, 21:14:56 pm »

Θυμάμαι περιπτώσεις όπου διασφαλίστηκε ότι οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν ούτως ή άλλως. Δε θυμάμαι όμως ακριβώς τι έγινε. Undecided

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #103 on: March 24, 2009, 21:24:42 pm »

Εκτός από τους εργαζόμενους περιμένουμε και άλλοι να κινηθούν τα γρανάζια της πανεπιστημιακής γραφειοκρατίας.
Αλλά δε θα επεκταθώ διότι δε σας νοιάζει.

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #104 on: March 24, 2009, 21:51:20 pm »

Quote from: Nessa NetMonster on March 24, 2009, 21:14:56 pm
Θυμάμαι περιπτώσεις όπου διασφαλίστηκε ότι οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν ούτως ή άλλως. Δε θυμάμαι όμως ακριβώς τι έγινε. Undecided

Αυτή τη φορά πάντως δεν ισχύει, τουλάχιστον σύμφωνα με τις πανεπιστημιακές αρχές.

(Τώρα αν η κατάληψη έχει βρει άλλο τρόπο να πληρώσει τους εργαζόμενους... Lips Sealed)

Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 28 Go Up Print
Jump to: