• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 17:46:08 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 17:46:08 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by Katarameno
[Today at 17:27:02]

Aναζωπύρωση των εχθροπραξ...
by Katarameno
[Today at 15:09:50]

[Τεχνολογία Ηλεκτροτεχνικ...
by nectar
[Today at 14:46:20]

Αιτήσεις Ορκωμοσίας ΤΗΜΜΥ...
by Mr Watson
[Today at 09:55:52]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 07:09:33]

H Στοά των Off Topic
by Katarameno
[June 18, 2025, 20:28:39 pm]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 19:40:47 pm]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[June 18, 2025, 19:26:00 pm]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 18:22:39 pm]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[June 18, 2025, 07:55:05 am]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[June 18, 2025, 00:45:33 am]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426728
Total Topics: 31712
Online Today: 250
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 88
Guests: 155
Total: 243
evgns
TheBadSalesman
mikrosdia
freakyy
HoodLibre
chaniotism
vaggelis.ntokas
alexis173
stavros0201
efi
marwt
gpapailio
iliaskou
athena_apo
Efrem
panpapachri
asemas
evax
simosilias
okatapo
charalampos
anthi kotsani
abiki
nikitask
HamesJetfield
kyriazak
Captain
Michalis Tsialis
koulikas
apob
alexter
claus
thanaf_231
petrtheo
tasos_ntv
mrPink
eirinistyl
Fraser
A-TheITGuy
dimitrisif
mantzjim
tasos gourd
Maria balogianni
Apaugasma
tzortzis
amprozos
vaggelisx
themisb
christina02
truethessalonikios
Don
Mitousis
gcheristanidhs
Thmakris
Gauss111
kevangelo
mpournaz
miltan8
BossiTsif
DimitrisL
Tsompanotravolta
alextsigilis
mark
theofr
Manifold
illupo_kd
kostas.de
alex_samaras_
Katarameno
Antreas17
geo66
ThanosKoutsoump
kkotsopo
jimalexoud
adamchatz
chriskazakos
Δημήτρης Διακολουκάς
Doublas
Agnotobouri
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr > Open Source Moderating (Moderator: PolarBear) > Απορίες mods μαθημάτων
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 ... 7 Go Down Print
Author Topic: Απορίες mods μαθημάτων  (Read 11567 times)
harris
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

οχι δεν ειμαι ο γνωστος χαρης

View Profile
Re: Απορίες mods μαθημάτων
« Reply #15 on: March 18, 2009, 22:28:52 pm »

Quote from: El Niño on March 18, 2009, 22:27:59 pm
δε θυμαμαι ακριβως ρε συ...ηταν πολλα....ευτυχως τα περισσοτερα εμειναν καδο....αλλα μερικα γυρισαν ρε...βασικα τι χρειαζεται ενα τοπικ που λεει υλη 2007-2008 που εχει καλυφθει???
.......
εμενα ρωτας;;εγω τι λεω τοση ωρα;ας σου απαντησουν οι υπολοιποι

El Niño
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #16 on: March 18, 2009, 22:29:28 pm »

συμφωνω μαζι σου ρε!!!αυτο εννοουσα!!!
fourier
Guest
« Reply #17 on: March 18, 2009, 22:36:46 pm »

Παντως νομιζω οτι η λογικη του να μπαινουν ξεχωριστοι moderators ανα μαθημα ή ανα ετος σ' αυτο αποσκοπει. Καποιος που ασχολειται σοβαρα με ενα μαθημα, ειναι σε θεση να κατηγοριοποιησει τα τοπικς και να αναγνωρισει τη ληγμενη πληροφορια. Γιατι να ενδιαφερει καποιον του χρονου εαν ο Α εκανε αναπληρωση την ταδε μερα ή αν εγω εψαχνα σημειωσεις (και ειδικα εαν δεν μου απαντησε απο κατω καποιος με ενα συνημμενο!)?

Επειδη χρωσταω παρα πολλα μαθηματα του Βασικου Κυκλου, θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι για τα περισσοτερα πολλες φορες αναγκαστηκα να παρω τα τοπικς ενα προς ενα με τη σειρα, και να αντιγραψω συγκεκριμενες απαντησεις σε αρχειο για να εχω συγκεντρωμενη την πληροφορια που *ισως* μου χρειαστει, γιατι μεσα στο φορουμ δεν εβγαζα ακρη λογω χαους. Η διαρκης δυσλειτουργια του search το κανει ακομα χειροτερο.

Τελοσπαντων, μην ανοιξουμε flames παλι, μια αποψη ειπα. Το παραδειγμα οργανωσης που εφερε ο Harris μου αρεσε. Αρκει βεβαια η επιλογη των moderators να γινεται με προσοχη ωστε να μη δουμε ολο τον πινακα σβησμενο...

Γαμωτο, δεν προλαβαινεις να γραψεις και ερχεται η διαψευση:

δε θυμαμαι ακριβως ρε συ...ηταν πολλα....ευτυχως τα περισσοτερα εμειναν καδο....αλλα μερικα γυρισαν ρε...βασικα τι χρειαζεται ενα τοπικ που λεει υλη 2007-2008 που εχει καλυφθει???

Πλακα κανετε τωρα? Ειναι απο τα πιο χρησιμα τοπικς! Διοτι στα επομενα χρονια εχεις κατευθειαν μια εικονα για το τι περιπου διδασκεται και ζητειται!!!

Για να μην παρεξηγιομαστε: Οταν λεμε ληγμενη πληροφορια εννοουμε περιπτωσεις οπως "την ταδε μερα θα γινει αναπληρωση", "θελω σημειωσεις της ταδε μερας" χωρις απαντηση (διοτι αν υπαρχει απαντηση, τοτε καλυτερα να μεινει και αυτη και το αιτημα)
El Niño
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #18 on: March 18, 2009, 22:38:55 pm »

Quote from: γ'ρουν' on March 18, 2009, 22:36:46 pm

Πλακα κανετε τωρα? Ειναι απο τα πιο χρησιμα τοπικς! Διοτι στα επομενα χρονια εχεις κατευθειαν μια εικονα για το τι περιπου διδασκεται και ζητειται!!!

Για να μην παρεξηγιομαστε: Οταν λεμε ληγμενη πληροφορια εννοουμε περιπτωσεις οπως "την ταδε μερα θα γινει αναπληρωση", "θελω σημειωσεις της ταδε μερας" χωρις απαντηση (διοτι αν υπαρχει απαντηση, τοτε καλυτερα να μεινει και αυτη και το αιτημα)
προσεξε δε λεει υλη που διδαχτηκε...απλα σε καθε μαθημα τι εκανε ο αντιστοιχος καθηγητης.....
Wade
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #19 on: March 18, 2009, 22:40:20 pm »

Νομίζω πως μερικά τόπικ - ανακοινώσεις του στυλ "θα γίνει μάθημα στις 15/4/2005" μπορούν να διαγραφούν, αφού δεν υπάρχει καμία πιθανή χρησιμότητα γι' αυτά, εκπλήρωσαν το σκοπό τους...  Όμως ένα τόπικ "ύλη που έχει καλυφθεί 2007-2008" για παράδειγμα μπορεί κατά κάποιο τρόπο να είναι χρήσιμο για κάποιον, αφού περιέχει πιο αξιοποιήσιμη πληροφορία...

Γενικά λέω ότι η διαγραφή παλιών τόπικ είναι μια πολύ καλή ιδέα, αλλά μόνο αν δεν εξυπηρετούν πλέον κανένα σκοπό Smiley

Έδιτ: Με πρόλαβε το γρουν Tongue  Αλλά τα 'γραψα που τα 'γραψα... Cheesy

smo
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

aoum

View Profile
« Reply #20 on: March 18, 2009, 22:41:10 pm »

Βασικα εχουμε συνενοηθει στα πρωτα εξαμηνα να υπαρχει ενα τοπικ που να αφορα ασκησεις πανω σε υλη αποριες και απαντησεις κλπ το οποιο θα διατηρειται αυστηρα καθαρο με την προοπτικη μαλιστα αν μεγαλωσει αρκετα καποια κομματια που αξιζουν να μπουν σε pdf και να αναιβουν στα downloads και απλα ο ελ νινο mergare τοπικς με οχι πολυ σχετικο θεμα με αποτελεσμα να χασουμε λιγο την μπαλα.

Κι εγω ειμαι της αποψης θεματα με παλια υλη να κλειδωνονται και τα πραγματικα αχριστα να σβηνονται. Απλα θεωρησα οτι για καποιο λογο το αρχειο που κρατειται ειναι χρησιμο.

oblivion
harris
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #21 on: March 18, 2009, 22:41:51 pm »

Παντως νομιζω οτι η λογικη του να μπαινουν ξεχωριστοι moderators ανα μαθημα ή ανα ετος σ' αυτο αποσκοπει. Καποιος που ασχολειται σοβαρα με ενα μαθημα, ειναι σε θεση να κατηγοριοποιησει τα τοπικς και να αναγνωρισει τη ληγμενη πληροφορια. Γιατι να ενδιαφερει καποιον του χρονου εαν ο Α εκανε αναπληρωση την ταδε μερα ή αν εγω εψαχνα σημειωσεις (και ειδικα εαν δεν μου απαντησε απο κατω καποιος με ενα συνημμενο!)?
ακριβως ακριβως ακριβως

Επειδη χρωσταω παρα πολλα μαθηματα του Βασικου Κυκλου, θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι για τα περισσοτερα πολλες φορες αναγκαστηκα να παρω τα τοπικς ενα προς ενα με τη σειρα, και να αντιγραψω συγκεκριμενες απαντησεις σε αρχειο για να εχω συγκεντρωμενη την πληροφορια που *ισως* μου χρειαστει, γιατι μεσα στο φορουμ δεν εβγαζα ακρη λογω χαους.
και εγω γιαυτο λεω οτι λεω
Η διαρκης δυσλειτουργια του search το κανει ακομα χειροτερο.
γτ τι εχει το search? Huh μια χαρα μου λειτουργει Roll Eyes
Τελοσπαντων, μην ανοιξουμε flames παλι, μια αποψη ειπα. Το παραδειγμα οργανωσης που εφερε ο Harris μου αρεσε. Αρκει βεβαια η επιλογη των moderators να γινεται με προσοχη ωστε να μη δουμε ολο τον πινακα σβησμενο...
ναι ρε τι flames συζητηση κανουμε

El Niño
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #22 on: March 18, 2009, 22:42:41 pm »

Quote from: Wade on March 18, 2009, 22:40:20 pm
Νομίζω πως μερικά τόπικ - ανακοινώσεις του στυλ "θα γίνει μάθημα στις 15/4/2005" μπορούν να διαγραφούν, αφού δεν υπάρχει καμία πιθανή χρησιμότητα γι' αυτά, εκπλήρωσαν το σκοπό τους...  Όμως ένα τόπικ "ύλη που έχει καλυφθεί 2007-2008" για παράδειγμα μπορεί κατά κάποιο τρόπο να είναι χρήσιμο για κάποιον, αφού περιέχει πιο αξιοποιήσιμη πληροφορία...

Γενικά λέω ότι η διαγραφή παλιών τόπικ είναι μια πολύ καλή ιδέα, αλλά μόνο αν δεν εξυπηρετούν πλέον κανένα σκοπό Smiley

Έδιτ: Με πρόλαβε το γρουν Tongue  Αλλά τα 'γραψα που τα 'γραψα... Cheesy
οκ ενταξει....ενα παραδειγμα εδωσα και γω..ισως οχι και το πιο πετυχεμηνο....απο την αλλη ομως υπαρχουν ατομα που ειναι ακρως αντιθετα με την διαγραφη ποστ και το θεωρουν αδιανοητο να συμβει αυτο!!!!μιλαω για ατομα συγκεκριμενα που γνωριζω !!
harris
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #23 on: March 18, 2009, 22:45:57 pm »

Quote from: smo on March 18, 2009, 22:41:10 pm
Βασικα εχουμε συνενοηθει στα πρωτα εξαμηνα να υπαρχει ενα τοπικ που να αφορα ασκησεις πανω σε υλη αποριες και απαντησεις κλπ το οποιο θα διατηρειται αυστηρα καθαρο με την προοπτικη μαλιστα αν μεγαλωσει αρκετα καποια κομματια που αξιζουν να μπουν σε pdf και να αναιβουν στα downloads και απλα ο ελ νινο mergare τοπικς με οχι πολυ σχετικο θεμα με αποτελεσμα να χασουμε λιγο την μπαλα.

Κι εγω ειμαι της αποψης θεματα με παλια υλη να κλειδωνονται και τα πραγματικα αχριστα να σβηνονται. Απλα θεωρησα οτι για καποιο λογο το αρχειο που κρατειται ειναι χρησιμο.
και ακριβως αυτο κανω αν δεις τα τοπικ μου Smiley

bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #24 on: March 18, 2009, 23:05:12 pm »

Quote from: El Niño on March 18, 2009, 22:38:55 pm

προσεξε δε λεει υλη που διδαχτηκε...απλα σε καθε μαθημα τι εκανε ο αντιστοιχος καθηγητης.....
Αυτό είναι ακόμα πιο χρήσιμο ρε μαν!

El Niño
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #25 on: March 18, 2009, 23:07:02 pm »

γιατι ρε συ????ειναι σημαντικο να ξερω οτι στις 5-4-2006 πχ ο Α καθηγητης εκανε την συγκεκριμενη παραδοση???προσωπικα δεν ξερω καποιον που να τον ενδιαφερει....
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #26 on: March 18, 2009, 23:09:20 pm »

Εγώ νομίζω ότι αν τις αποφάσεις τις λάβουν >1 άτομα, που έχουν και παρακολουθούν το μάθημα και γνωρίζουν τί χρειάζεται και όταν είναι αβέβαιοι για κάτι το συζητάνε εδώ με την υπόλοιπη κοινότητα, θα πάνε όλα μια χαρά. Το φόρουμ σίγουρα μπορεί να γίνει καλύτερο και πιο πρακτικό.

Καλό είναι παράλληλα, να μην αρπαζόμαστε με τυχόν παρατηρήσεις άλλων.. δε νομίζω ότι υπάρχουν άλλοι σκοποί πλην της καλύτερης οργάνωσης του φόρουμ, οπότε οι συζητήσεις πρέπει να γίνονται σε κλίμα συνεργασίας. Ένα παραπάνω, με κάποιους που φάγανε τα νιάτα τους μέσα εδώ και στην οργάνωσή του, στα πρώτα βήματά του.. (χωρίς να σημαίνει ότι αποκλείεται να κάνουν λάθος)
El Niño
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #27 on: March 18, 2009, 23:12:35 pm »

και εγω υπερ της σωστης οργανωσης και λειτουργιας του φορουμ ειμαι,,,απλα ας αποφασισουμε απο κοινου πως θα κανουμε τα τοπικς των μαθηματων για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις μετα με τους υπολοιπους!!
Emfanever
Καταστραμμένος

Πολίτης

View Profile
« Reply #28 on: March 18, 2009, 23:42:52 pm »

Ναι, είχε γίνει ανάλογος καθαρισμός στο 2ο εξάμηνο,

από τη μια δε συμφωνώ απολύτως με την διαγραφή των παλιών τόπικ (επίσης πολλοί άρχισαν να διαμαρτύρονται) , αλλά καλό είναι κάπου να συγκεντρώνονται ώστε να είναι ενεργά και ωραία οργανωμένα τα πρόσφατα τόπικς

Wade
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #29 on: March 18, 2009, 23:56:22 pm »

Ας τα κλειδώσουμε τα επίμαχα τόπικ για την ώρα και βλέπουμε... Tongue

Pages: 1 [2] 3 4 ... 7 Go Up Print
Jump to: