• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 01:43:41 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 01:43:41 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 28
Guests: 128
Total: 156
Yamal
Saint_GR
μιλτοςμ
Tasaras
anna.ts
ZontanosThrylos
PolarBear
DimiTout
fopapadopoulos
nchatzo
thomasdt
κοτζακ
kokkinosgior
andyy
chaniotism
athena_apo
Mr Watson
akoil
stloukas
gpapadimi
Athinaaz
vaggelisx
stavrosk
lasef
nasos
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Έλληνες φοιτητές στο MIT
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 23 Go Down Print
Author Topic: Έλληνες φοιτητές στο MIT  (Read 37916 times)
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
Re: Έλληνες φοιτητές στο MIT
« Reply #240 on: March 25, 2006, 14:51:35 pm »

Quote from: chabos4 on March 25, 2006, 14:45:37 pm
Τα post μου ήταν καθαρά ενημερωτικά μέχρι που δυο τρεις  κομπλεξικοί καμένοι το πήγαν στο πολιτικό λέγοντας  ' και τι έγινε που οι Έλληνες διαπρέπουν στο εξωτερικό? τι σημαίνει αυτό? σημαίνει ότι είμαστε ανώτεροι? ' και πόσες άλλες κομπλεξικές ανοησίες.

Αν τα σουβλατζίδικα είναι διαμαρτυρία στις προσβολές προτείνω να μεταφερθούν τα σουβλατζίδικα και οι αντεγκλήσεις σε άλλο topic και να παραμείνουν μόνο οι φωτογραφίες και τα links.

Όμως ούτε αυτό κάνετε γιατί αυτό που πραγματικά σας ενοχλεί είναι οι φωτογραφίες και τα links και έτσι κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να μην έχουν εύκολη πρόσβαση σ' αυτά τα υπόλοιπα μέλη του forum και οι τυχόν επισκέπτες παραθέτωντας τόνους off tοpic φωτογραφιών και σχολίων.
Ντροπή σας.

Quote from: 4Dcube on March 25, 2006, 10:03:49 am
@chabos4

Αγόρι μου, καταλαβαίνεις σε τι δύσκολη θέση βάζεις τους συντονιστές και διαχειριστές της συζήτησης που γίνεται σε αυτό το φόρουμ; Και μόνο που σε αφήνουν να ποστάρεις το κάνουν με μισή καρδιά και ΜΟΝΟ επειδή θέλουν να προάγουν την ελευθερία του λόγου.
Δεν το έβγαλα από το μυαλό μου, τους άκουσα να το συζητούν.

Βέβαια, στη δική σου περίπτωση η ελευθερία του λόγου σκοντάφτει, θα σου πω γιατί:
ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ!!!!!!!
Κατάλαβέ το!!!!
Αναφέρομαι σε αυτό που λένε πολλοί "γκεμπελισμός".
Εφόσον δε σέβεσαι τα μέσα της συζήτησης, δηλαδή τον διάλογο, δεν έχεις ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ το δικαίωμα να συμμετέχεις σε αυτή.

Δεν θα μπω στον κόπο να παραθέσω quotes σου, μπορεί κανείς άνετα να μπει στο profile σου, βρίθει παραδειγμάτων.

Κατάλαβε επιτέλους ότι σε αυτό το τόπικ έχεις ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ (δες και το disclaimer αν θέλεις να διαβάζεις τυπικούς κανόνες συμπεριφοράς που μάλλον δεν κατέχεις)!!!!! Τελείως ανεύθυνα και δεν έχεις ζητήσει συγγνώμη!!
Μάλιστα αυτά τα πρόσωπα απάντησαν και δήλωσαν την εμφανή δυσαρέσκειά τους!! ΚΙ ΕΣΥ;;; ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ!! Τι νομίζεις ότι κάνεις δηλαδή με το να ρίχνεις λάσπη, κανένα θεάρεστο έργο;
Και γι'αυτό είχες τέτοια απαξιωτική αντιμετώπιση!

Το θέμα θα μπορούσε να είναι πολύ ήπιων τόνων, και πολύ ενημερωτικό. Ωστόσο, από τη στιγμή που γίνονται ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ οι υπολανθάνουσες προθέσεις του δημιουργού του, αποκτά χαρακτήρα και κρίνεται γι'αυτό. Σε αυτή την περίπτωση, κατακρίνεται. Λοιπόν, αν δεν αντέχεις την κριτική, να μας αδειάσεις τη γωνιά.

Ξαναλέω: ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΗΝ!!!
Πόσο μάλλον όταν θέλουμε, ως κοινότητα ηλεκτρολόγων, να έχουμε επικοινωνία με όλα στη σχολή. ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΣ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ (με προσβολές, στη συγκεκριμένη περίπτωση) ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ???????

Όπως καταλαβαίνετε, δε συμφωνώ με τον Jason, που λέει να τον αφήσουμε ήσυχο με τα άσχετα περί σουβλακίων. ΑΝ γινόταν δημοκρατική συζήτηση εδώ μέσα, να παρέμβουν οι συντονιστές, εντάξει. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΑΣΠΟΒΟΛΙΣΜΟ! Είναι και μια μορφή διαμαρτυρίας τα οφφ τόπικ, μην το ξεχνάμε. Γιατί, αντίστοιχα, δεν είναι διαμαρτυρία η αδιαφορία και η μη απάντηση στο θέμα.

P.S. Alex, γιορτάζεις; χρόνια πολλά!

Bis repetita placent

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
jimi
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Live Free or Die...

View Profile
Απ: Έλληνες φοιτητές στο MIT
« Reply #241 on: March 25, 2006, 14:52:06 pm »

ΤΕΡΜΑ ................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΦΤΑΝΕΙ!!!!!!!!!!!!ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chabos4 και Abbis συνεχίστε τις καταγραφές............ Smiley

Καιρός να  αφήσουμε τους εγωισμούς και να κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.....
meltemi

View Profile WWW
« Reply #242 on: March 25, 2006, 14:52:24 pm »

Quote from: JAs0n-X on March 25, 2006, 14:37:32 pm
Συμφωνω πως ο χαμπος εχει παρεκτραπει εδω και καιρο και εξεπεμψε υβρεις κατα πολλων και μαλιστα καθηγητων.Οχι οτι αυτοι βρισκονται στο απυροβλητο αλλα οταν λες 5 πραγματα απλα για να τα πεις και να δημιουργησεις εντυπωσεις τοτε ειναι ασχημο!
Μαλιστα δεν θα διαφωνουσα και σε ενα μπαν αυτου ή σε σβησιμο των μηνυματων του.
Μια μικρή ασυμφωνία στα λεγόμενά σου, τώρα και πριν, ή μόνο εγώ τη διακρίνω...

Δεν μπορώ να συμφωνήσω Jason, γιατί όσο το παρατραβάει εκείνος, άλλο τόσο έχει δικαίωμα να το παρατραβήξει η άλλη πλευρά.
Ό,τι συστάσεις κι αν έγιναν, δεν άλλαξε τίποτα, το κλίμα παραμένει το ίδιο.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ LINKS KAI ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΑΠΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.
aliakmwn
Guest
« Reply #243 on: March 25, 2006, 14:56:34 pm »

Quote from: chabos4 on March 25, 2006, 14:45:37 pm
Όμως ούτε αυτό κάνετε γιατί αυτό που πραγματικά σας ενοχλεί είναι οι φωτογραφίες και τα links και έτσι κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να μην έχουν εύκολη πρόσβαση σ' αυτά τα υπόλοιπα μέλη του forum και οι τυχόν επισκέπτες παραθέτωντας τόνους off tοpic φωτογραφιών και σχολίων.
Ντροπή σας.

Ταπεινωμενος και ξεμπροστιασμενος σκυβω το κεφαλι, και παραδεχομαι τη μεγαλοφυια του Χαμπου... Το θηριο, τα καταλαβε ολα... Ε ναι λοιπον, ειμαι κι εγω μελος της ομαδας των ανθελληνοδιεθνιστουληδων εβραιοπρακτορων σιωνιστοπροσκυνημενων που προσπαθουν να αποκρυψουν την αληθεια της Ανωτεροτητας της Αριας Ελληνικης Φυλης, η οποια λογω του Ανωτερου DNA της φυσικα, καταφερνει να μεγαλουργησει και να κυριαχησει στο εξωτερικο και να κυριευσει τον κοσμο...

Μπραβο ρε Χαμπο, μας καταλαβες! Εισαι μεγαλοφυια! Οντως, εχουμε προβλημα με την προοδο των ελληνων και, αφου δεν καταφεραμε να τους εξοντωσουμε οσο ηταν εδω, κανουμε ο,τι μπορουμε τωρα για να αποκρυψουμε, τουλαχιστον, το εργο τους...

Υποκλινομαι μπροστα σου και αποχωρω Grin
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #244 on: March 25, 2006, 15:02:04 pm »

@μελτέμι

Ο Τζέησον μιλάει για μια λογική στο τρόπο που λειτουργεί η συζήτηση.

Είναι διαφορετικό να λες..... πιστεύω ότι είσαι άκυρος και σε ακυρώνω.

Και άλλο να λες, δεν είσαι άκυρος αλλά σε ειρωνεύομαι μέχρις εσχάτων.

byeeee
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #245 on: March 25, 2006, 15:04:05 pm »

Quote from: meltemi on March 25, 2006, 13:31:56 pm
Να θίγουμε πράξεις και όχι πρόσωπα;
Έχεις καταλάβει τι συμβαίνει εδώ μέσα τόσον καιρό;
Όταν θίγεις πρόσωπα 2 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: Ή σου έχουν τελειώσει τα επιχείρήματα ή απλώς σου αρέσει να την λες στους άλλους οπότε είσαι απλώς ανώριμος. Τώρα τι σχέση έχει με το αν κατάλαβα τι συμβαίνει εδώ μέσα δεν ξέρω (μήπως θες απλώς να μου την πεις; Grin )

Quote from: aliakmwn on March 25, 2006, 13:46:33 pm
Νομιζω πως τοσο ο Jason οσο και ο Rattle πρεπει να κανουν μια προσπαθεια να διαβασουν καί τις 16 σελιδες του topic. Τοτε ισως καταλαβουν πώς γεννηθηκαν αυτες οι αντιδρασεις.
Τα διάβασα.

Αν θεωρησουμε οτι εγω ειμαι προκατειλημενος, τουλαχιστον δειτε το τελευταιο μηνυμα του Κυβου...
Ναι, δες και το μήνυμα όμως του Axel (μήπως να κάνουμε και poll?). Και ως συντονιστή μπορεί να έκανε ένα ποστ ο Chabos που να με έφερε σε δύσκολη θέση αλλά οι υπόλοιποι έκαναν 5 σελίδες που με έφεραν σε δύσκολη θέση.

Το ξαναλεω: Εγω εχω αρχισει να εκνευριζομαι απο την κατασταση αυτη... Καθε φορα που παει να ανοιξει ενα σοβαρο θεμα (π.χ. η συνεντευξη της αλβανιδας) το κανουμε μπουρδελο εξ' αιτιας των ανοητων παρεμβασεων...
Για τα copy-paste από τον Ριζοσπάστη μιλάς ε; Grin Grin Grin

Οχι, γι' αυτο και μιλαει ετσι Wink

Αν ηταν παρων απο την αρχη και σ' ολη την εξελιξη του θεματος, θα μας καταλαβαινε περισσοτερο.
Και που ξες που ήμουν έχει βάλει κάμερες στο σπίτι μου; Tongue

Quote from: jimi on March 25, 2006, 13:59:04 pm
Όσο για τα σουβλατζίδικα του εξωτερικού ,ο Abbis έχει κάθε δικαίωμα να συνεχίσει.....Δε θίγει κανέναν....
Φυσικά και θίγει! Με φορουμιακούς όρους μπορούμε να τον πούμε spammer, troll και άλλα τέτοια Grin

Quote from: Cyberkat on March 25, 2006, 14:05:27 pm
ΠΟΛΥ ΚΡΥΟΚΩΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ
Δεν ξέρω πως πάει η δική σου θερμοκρασία στην εν λόγω περιοχή πάντως εμένα είναι ΟΚ! Tongue

Quote from: meltemi on March 25, 2006, 14:52:24 pm
Δεν μπορώ να συμφωνήσω Jason, γιατί όσο το παρατραβάει εκείνος, άλλο τόσο έχει δικαίωμα να το παρατραβήξει η άλλη πλευρά.
Μα καλά, ο κακοήθης, να συνεχίζει να ποστάρει φωτογραφίες και links... που ακούστηκε τέτοιο πράγμα!
« Last Edit: March 25, 2006, 15:07:18 pm by Rattlehead » Logged

poly1
Guest
« Reply #246 on: March 25, 2006, 15:05:19 pm »

Θα συμφωνησω ΑΠΟΛΥΤΑ με τον Rattle
Netgull
Veteran

View Profile
« Reply #247 on: March 25, 2006, 15:13:36 pm »

Διαβάστε ΟΛΟ το τόπικ από την αρχή. Προσεκτικά. Καταλάβετε τι λέει, που στοχεύει και ποιους προσβάλλει. Σκεφτείτε ποιος είναι ο chabos4 (η εδώ παρουσία του). Σκεφτείτε τα προηγούμενα τόπικς (αν κάνατε τον κόπο να τα διαβάσετε) και τα ξαναλέμε μετά.

Δεν μιλάμε για ένα μέλος που μπήκε χτες και είχε την μεγάαααλη καλοσύνη,καθαρά για ενημερωτικούς λόγους να μας προμηθεύσει με τα e-mail (!) διάφορων ελλήνων φοιτητών στο εξωτερικό.

Δεν βλέπετε το θέμα αρκετά συνολικά.

Ο Κύβος με έχει καλύψει πλήρως.
Για τις φωτογραφίες απάντησα. "Διάλογος" γίνεται και χωρίς λέξεις.

Μου λες να βάλω τη ζωή μου σε μια τάξη, μα ποιος στ' αλήθεια ορίζει την τροχιά του; Η αταξία είναι τ' ουρανού η τάξη, και γω ανασταίνομαι στο γύρο του θανάτου...

Μην αμφιβάλλεις
γι αυτόν
που σου λέει
πως φοβάται

να φοβάσαι όμως
αυτόν
που σου λέει
πως δεν αμφιβάλλει.

Aime moi moins, mais aime moi longtemps
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #248 on: March 25, 2006, 15:21:51 pm »

Τα σουβλατζίδικα ήταν τα επιχειρήματα και η απάντηση απέναντι σε αυτά που υποτίθεται ότι υποστηρίζει ο Chabos;

(δηλαδή ο Chabos υποστηρίζει τις πιτσαρίες; Grin)

Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #249 on: March 25, 2006, 15:28:59 pm »

μήπως, λέω μήπως, ήρθε η ώρα να διαχωρίσουμε το θέμα... λέω εγώ τώρα... υποστηρίζει τα χάμπουργκερ ραττλ

byeeee
meltemi

View Profile WWW
« Reply #250 on: March 25, 2006, 15:33:30 pm »

Quote from: Turambar_(paranoia) on March 25, 2006, 15:02:04 pm
@μελτέμι

Ο Τζέησον μιλάει για μια λογική στο τρόπο που λειτουργεί η συζήτηση.

Είναι διαφορετικό να λες..... πιστεύω ότι είσαι άκυρος και σε ακυρώνω.

Και άλλο να λες, δεν είσαι άκυρος αλλά σε ειρωνεύομαι μέχρις εσχάτων.

Από ένα σημείο και μετά δεν τίθεται θέμα ''συζήτησης'' για εμένα, δυστυχώς.

Quote from: Rattlehead on March 25, 2006, 15:04:05 pm
Όταν θίγεις πρόσωπα 2 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: Ή σου έχουν τελειώσει τα επιχείρήματα ή απλώς σου αρέσει να την λες στους άλλους οπότε είσαι απλώς ανώριμος. Τώρα τι σχέση έχει με το αν κατάλαβα τι συμβαίνει εδώ μέσα δεν ξέρω (μήπως θες απλώς να μου την πεις; Grin )

Νομιζω πως τοσο ο Jason οσο και ο Rattle πρεπει να κανουν μια προσπαθεια να διαβασουν καί τις 16 σελιδες του topic. Τοτε ισως καταλαβουν πώς γεννηθηκαν αυτες οι αντιδρασεις.
Τα διάβασα.

Σοβαρά μιλούσα πριν.
Και σοβαρά πιστεύω ότι ΔΕΝ τα διάβασες.

Μα καλά, ο κακοήθης, να συνεχίζει να ποστάρει φωτογραφίες και links... που ακούστηκε τέτοιο πράγμα!

Το θέμα δεν είναι τί ποστάρει αλλά γιατί τα ποστάρει.

Φίλτατε, όταν το topic πήρε άλλη τροπή, έγιναν προσπάθειες να μπουν τα πράγματα στη θέση τους μέσω της συζήτησης. Κάτι τέτοιο κατέστη αδύνατο. Εκείνοι που κατηγορείς στην πραγματικότητα δεν είχαν τη διάθεση να θίξουν τον οποιονδήποτε. Απλώς αντιδρούν με τον τρόπο τους, δεν απομένουν και πολλοί τρόποι...
Βγάλε τις παρωπίδες, σε αφορά σε τελική ανάλυση.

Quote from: Rattlehead on March 25, 2006, 15:21:51 pm
Τα σουβλατζίδικα ήταν τα επιχειρήματα και η απάντηση απέναντι σε αυτά που υποτίθεται ότι υποστηρίζει ο Chabos;

Δε μπορώ να σου στερήσω το δικαίωμα να αντιμετωπίζεις το ζήτημα ως κάτι αστείο. Ίσως τελικά να μη μπορείς να το αντιμετωπίσεις διαφορετικά.
Ίσως να φταίμε και όσοι του δώσαμε τόση πολλή σημασία.
Όμως η λάσπη είναι λάσπη.
aliakmwn
Guest
« Reply #251 on: March 25, 2006, 15:46:00 pm »

Turambar,

Το θεμα το κατεστρεψε ο ιδιος του ο δημιουργος.

Οι συντονιστες δεν εχουν καμια υποχρεωση να προστατευουν τον καθενα απο τις ιδιες του τις εμμονες και τον κακο εαυτο του. Εμεις προστατευουμε το forum, ως μεσο επικοινωνιας, δεν ειμαστε ψυχιατροι. Το κουβεντιασαμε το θεμα αρκετα, και ειπαμε πως ειναι καλυτερο να παραμεινει ως εχει, να δουμε και πού θα καταληξει, θεωρωντας πως ευθυνη φερει αποκλειστικα ο ιδιος ο Χαμπος. Εαν θελετε να μεταφερετε τη συζητηση σε αλλο topic, πολυ ευχαριστως, ανοιξτε ενα, αλλα τα "ασχετα" μηνυματα δεν γινεται να απομακρυνθουν...

Δεν μπορουμε να αγνοησουμε και να διαγραψουμε ετσι, σε μια στιγμη, ολα οσα προηγηθηκαν... Και ειδικα απο τη στιγμη που ο Χαμπος δειχνει να μην εχει καταλαβει τιποτα, και βρισκεται ακομα στην κοσμαρα του. Το θεμα μας αφορα ολους.

Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #252 on: March 25, 2006, 15:49:06 pm »

Αν μιλάς για τον διαχωρισμό, οκ.

Αν μιλάς για το οφφ-τοπικισμό, αυτό δεν είναι θέμα δικό μου στην τελική. Οι συντονιστές κάνουν την δουλειά τους. Εγώ απλώς συμφωνησα με αυτό που θεώρησα λογικό Smiley

byeeee
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #253 on: March 25, 2006, 15:58:54 pm »

Quote from: meltemi on March 25, 2006, 15:33:30 pm

Τα διάβασα.

Σοβαρά μιλούσα πριν.
Και σοβαρά πιστεύω ότι ΔΕΝ τα διάβασες.
Κι εγώ σοβαρά μιλάω. Τα διάβασα.

Το θέμα δεν είναι τί ποστάρει αλλά γιατί τα ποστάρει.
Πρώτον δεν ξέρει κανείς γιατί ποστάρει. Δεύτερον αν πιστεύεις ότι ποστάρει για κάποιο λόγο με τον οποίο διαφωνείς δώσε τα επιχειρήματά σου που αντικρούουν αυτά που πιστεύει.

Φίλτατε, όταν το topic πήρε άλλη τροπή, έγιναν προσπάθειες να μπουν τα πράγματα στη θέση τους μέσω της συζήτησης. Κάτι τέτοιο κατέστη αδύνατο. Εκείνοι που κατηγορείς στην πραγματικότητα δεν είχαν τη διάθεση να θίξουν τον οποιονδήποτε. Απλώς αντιδρούν με τον τρόπο τους, δεν απομένουν και πολλοί τρόποι...
Τα πράγματα είχαν μπει στη θέση τους μέχρι τη στιγμή που ξαναβγήκαν με τα σουβλατζίδικα.

Quote from: Rattlehead on March 25, 2006, 15:21:51 pm

Δε μπορώ να σου στερήσω το δικαίωμα να αντιμετωπίζεις το ζήτημα ως κάτι αστείο. Ίσως τελικά να μη μπορείς να το αντιμετωπίσεις διαφορετικά.
Ίσως να φταίμε και όσοι του δώσαμε τόση πολλή σημασία.
Όμως η λάσπη είναι λάσπη.

"Τα σουβλατζίδικα ήταν τα επιχειρήματα και η απάντηση απέναντι σε αυτά που υποτίθεται ότι υποστηρίζει ο Chabos;"->σοβαρό
"(δηλαδή ο Chabos υποστηρίζει τις πιτσαρίες; Grin)"-> αστείο

Βγάλε τις παρωπίδες, σε αφορά σε τελική ανάλυση.
[...]
Δε φοράω παρωπίδες και μπορώ να αντιμετωπίσω το θέμα σοβαρά. Αλλά ας μείνουμε στο θέμα ε;

Andrikos
Guest
« Reply #254 on: March 25, 2006, 16:02:51 pm »

Ειστε ολοι για πολλα γελια...

Παρα πολλα γελια...

Αυτη τη στιγμη ολοι βριζεστε μεταξυ σας και ο Χαμπος ειμαι σιγουρος πως καθετε και γελαει...

Οταν θα τελειωσετε αυτος θα ξεναρχισει να στελνει φωτο και φτου απο την αρχη...

Σημερα μιλουσα με κατι αλλους ηλεκτρολογους και μας κοροιδευαν ποσο γελοιοι και πορωμενοι ειμαστε που ασχολουμαστε με τον Χαμπο που απλως κανει την πλακα του και περναει καλα...

Τελικα η Michelle εχει δικιο σε μερικα πραγματα... Ολα τα μεγαλοποιουμε υπερβολικα...
Pages: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 23 Go Up Print
Jump to: