• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 17:01:19 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 17:01:19 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 52
Guests: 115
Total: 167
Farmakis Aggelos
malogeor
DJ Stefzia
tasakis
xdallas
Giopan
Nikos_313
George_RT
marf10
teeeoooo
mdimitrig
bit11
ArsenD
Ast
Apostolos adam
aurora
bilbo
valentini
elias_farhood
chriskazakos
mavrhs
athichatz
lelenia
dimitrisblioumis
Kv
tasos gourd
evitzv
Ioannakoliou
aachmet
babis.o.sougias
msandr
Ted Kaczynski
nikosmonov
Kwst@ss_
meni
Nicotre
thegreekbaron
difis
Filpan10
nmpampal
evangeliaap
Stathiss
xeniam
dimimpou
jimalexoud
Haralampos
folas
kvas
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Έλληνες φοιτητές στο MIT
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 23 Go Down Print
Author Topic: Έλληνες φοιτητές στο MIT  (Read 37690 times)
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
Απ: Έλληνες φοιτητές στο MIT
« Reply #225 on: March 25, 2006, 02:29:34 am »

Quote from: chabos4 on March 25, 2006, 00:59:13 am
Δεν με παρατάς και εσύ και η κίτρινη κάρτα σου. Αφού σε πνίγει τόσο πολύ το ιδανικό της Δημοκρατίας γιατί δεν πας να ζήσεις κάπου ήσυχος μέσα σε μια δικτατορία που σε εκφράζει.
Γιατί πας να αποδείξεις συνεχώς ότι μου κάνεις χάρη που postάρω. Ξεπέρασέ το επιτέλους πριν σου γίνει εμμονή!

H κίτρινη κάρτα νομίζω είναι σαφές ότι δεν σου δόθηκε από τον aliakmwn, αλλά από την Ομάδα Διαχείρισης. Δεν τίθεται θέμα εμμονής, απλά με την είσοδό σου στο forum άρχισες να προκαλείς σε βαθμό επικίνδυνο για την διαφύλαξη της επικοινωνίας την οποία προασπίζουμε όλοι εδώ μέσα και με πολύ κόπο και χρόνο έχει στηθεί. Δεν υπάρχει λόγος να βλέπεις παντού συνομωσίες και να προσπαθείς να το παίξεις θύμα. Προσπάθησε να νιώσεις το κλίμα της παρέας. Θα σου πρότεινα να έρθεις σε κάποια από τις συναντήσεις μελών να μας γνωρίσεις από κοντά.

P.S.: Μη μου χαλάσεις τα γενέθλια ενός χρόνου στο forum σε παρακαλώ! Smiley
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
Re: Έλληνες φοιτητές στο MIT
« Reply #226 on: March 25, 2006, 10:03:49 am »

@chabos4

Αγόρι μου, καταλαβαίνεις σε τι δύσκολη θέση βάζεις τους συντονιστές και διαχειριστές της συζήτησης που γίνεται σε αυτό το φόρουμ; Και μόνο που σε αφήνουν να ποστάρεις το κάνουν με μισή καρδιά και ΜΟΝΟ επειδή θέλουν να προάγουν την ελευθερία του λόγου.
Δεν το έβγαλα από το μυαλό μου, τους άκουσα να το συζητούν.

Βέβαια, στη δική σου περίπτωση η ελευθερία του λόγου σκοντάφτει, θα σου πω γιατί:
ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ!!!!!!!
Κατάλαβέ το!!!!
Αναφέρομαι σε αυτό που λένε πολλοί "γκεμπελισμός".
Εφόσον δε σέβεσαι τα μέσα της συζήτησης, δηλαδή τον διάλογο, δεν έχεις ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ το δικαίωμα να συμμετέχεις σε αυτή.

Δεν θα μπω στον κόπο να παραθέσω quotes σου, μπορεί κανείς άνετα να μπει στο profile σου, βρίθει παραδειγμάτων.

Κατάλαβε επιτέλους ότι σε αυτό το τόπικ έχεις ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ (δες και το disclaimer αν θέλεις να διαβάζεις τυπικούς κανόνες συμπεριφοράς που μάλλον δεν κατέχεις)!!!!! Τελείως ανεύθυνα και δεν έχεις ζητήσει συγγνώμη!! Μάλιστα αυτά τα πρόσωπα απάντησαν και δήλωσαν την εμφανή δυσαρέσκειά τους!! ΚΙ ΕΣΥ;;; ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ!! Τι νομίζεις ότι κάνεις δηλαδή με το να ρίχνεις λάσπη, κανένα θεάρεστο έργο;
Και γι'αυτό είχες τέτοια απαξιωτική αντιμετώπιση!

Το θέμα θα μπορούσε να είναι πολύ ήπιων τόνων, και πολύ ενημερωτικό. Ωστόσο, από τη στιγμή που γίνονται ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ οι υπολανθάνουσες προθέσεις του δημιουργού του, αποκτά χαρακτήρα και κρίνεται γι'αυτό. Σε αυτή την περίπτωση, κατακρίνεται. Λοιπόν, αν δεν αντέχεις την κριτική, να μας αδειάσεις τη γωνιά.

Ξαναλέω: ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΗΝ!!!
Πόσο μάλλον όταν θέλουμε, ως κοινότητα ηλεκτρολόγων, να έχουμε επικοινωνία με όλα στη σχολή. ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΣ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ (με προσβολές, στη συγκεκριμένη περίπτωση) ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ???????

Όπως καταλαβαίνετε, δε συμφωνώ με τον Jason, που λέει να τον αφήσουμε ήσυχο με τα άσχετα περί σουβλακίων. ΑΝ γινόταν δημοκρατική συζήτηση εδώ μέσα, να παρέμβουν οι συντονιστές, εντάξει. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΑΣΠΟΒΟΛΙΣΜΟ! Είναι και μια μορφή διαμαρτυρίας τα οφφ τόπικ, μην το ξεχνάμε. Γιατί, αντίστοιχα, δεν είναι διαμαρτυρία η αδιαφορία και η μη απάντηση στο θέμα.

P.S. Alex, γιορτάζεις; χρόνια πολλά!
« Last Edit: March 25, 2006, 10:06:56 am by 4Dcube » Logged

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
meltemi
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #227 on: March 25, 2006, 10:36:32 am »

Quote from: JAs0n-X on March 24, 2006, 22:27:28 pm
Οποιος ενδιαφερεται για καλο φαγητο εντος και εκτος αμερικης μπορει να ποσταρει τις γαστρονομικες του αποψεις σε αντιστοιχα τοπικς!
Δηλαδή, Jason, ειλικρινά, αυτό κατάλαβες εσύ;

Το παιδι οποιος και να ειναι, οτι και να εχει πει, οτι και να σας (μας) εχει ενοχλησει στο παρελθον γραφει σε ενα τοπικ για Ελληνες φοιτητες στο ΜΙΤ ανεβαζει μερικες φωτο κλπ κλπ
Ολα αυτα που λετε ειναι ΑΣΧΕΤΑ !!

Έεεετσι ακριβώς........... κτλ κτλ 
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #228 on: March 25, 2006, 10:49:31 am »

Quote from: meltemi on March 25, 2006, 10:36:32 am
Το παιδι οποιος και να ειναι, οτι και να εχει πει, οτι και να σας (μας) εχει ενοχλησει στο παρελθον γραφει σε ενα τοπικ για Ελληνες φοιτητες στο ΜΙΤ ανεβαζει μερικες φωτο κλπ κλπ
Ολα αυτα που λετε ειναι ΑΣΧΕΤΑ !!

Έεεετσι ακριβώς........... κτλ κτλ 

Δηλαδή μελτέμι, επικροτείς αυτά που λέει ο Jason ή επικροτείς τα άσχετα (για ποιους λόγους...?)?

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
meltemi

View Profile WWW
« Reply #229 on: March 25, 2006, 11:00:14 am »

Είμαι σίγουρη πως διακρίνεις την ειρωνεία Τετραδιάστατε.
Όσο για τους λόγους που ζητάς... η άποψή μου ταυτίζεται με τη δική σου, όπως διατυπώθηκε παραπάνω.
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #230 on: March 25, 2006, 13:08:37 pm »

Μεγαλώστε λίγο, έχετε τελειώσει το δημοτικό εδώ και πολύ καιρό. Αυτά που κάνετε είναι το ακριβώς αντίθετο της απαξίωσης.
Μάθετε να θίγετε πράξεις και όχι πρόσωπα.
Η δημοκρατία δεν αφορά μόνο αυτούς που συμφωνούν μαζί μας.
Εγώ είμαι με τον Jason.

meltemi

View Profile WWW
« Reply #231 on: March 25, 2006, 13:17:40 pm »

Αν θέλεις τη γνώμη μου, δε θα επέλεγα τον τρόπο που καταδικάζει ο Jason για να δείξω πως διαφωνώ.
Δε συμφωνώ όμως μαζί του, αν και πιστεύω πως αν διαβάσει πιο προσεκτικά θα αλλάξει γνώμη σχετικά με αυτό:

Έχω ενοχληθεί ιδιαίτερα από όσα ειπώθηκαν στο κοντινό παρελθόν.

Quote from: Rattlehead on March 25, 2006, 13:08:37 pm

Shocked Shocked
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #232 on: March 25, 2006, 13:25:10 pm »

Quote from: meltemi on March 25, 2006, 13:17:40 pm
Έχω ενοχληθεί ιδιαίτερα από όσα ειπώθηκαν στο κοντινό παρελθόν.
Κι εγώ έχω ενοχληθεί και από πολλά άλλα εδώ μέσα, είδες ποτέ να πάω και να κάνω 5 σελίδες ειρωνικά ποστ; Αυτό είναι που πολλοί ονομάζουν ανωριμότητα.

Shocked Shocked
?

meltemi

View Profile WWW
« Reply #233 on: March 25, 2006, 13:31:56 pm »

Δε μιλάμε για τα ''Άσχετα'' του Jason αγόρι μου, σου είπα ήδη πως δε θα το έκανα, αν και ούτε το καταδικάζω δεδομένης της κατάστασης και αυτό μπορείς να μου το προσάψεις. Η ένστασή μου έγκειται στο γεγονός ότι ο Jason έκρινε το όλο ζήτημα χωρίς να γνωρίζει επακριβώς τις πραγματικές του διαστάσεις. Και δεν έγινε και τίποτα.
Αλλού είναι το πρόβλημα.

Quote from: Rattlehead on March 25, 2006, 13:25:10 pm
Shocked Shocked
?

Να θίγουμε πράξεις και όχι πρόσωπα;
Έχεις καταλάβει τι συμβαίνει εδώ μέσα τόσον καιρό;
« Last Edit: March 25, 2006, 13:34:14 pm by meltemi » Logged
aliakmwn
Guest
« Reply #234 on: March 25, 2006, 13:46:33 pm »

Το κουραζουμε πολυ το θεμα.................

Νομιζω πως τοσο ο Jason οσο και ο Rattle πρεπει να κανουν μια προσπαθεια να διαβασουν καί τις 16 σελιδες του topic. Τοτε ισως καταλαβουν πώς γεννηθηκαν αυτες οι αντιδρασεις.

Αν θεωρησουμε οτι εγω ειμαι προκατειλημενος, τουλαχιστον δειτε το τελευταιο μηνυμα του Κυβου...

Και επιτελους, σταματηστε αυτες αστοχες αναφορες στη δημοκρατια... Την εχουμε πηδηξει τη ρημαδα! Κανενας δεν του απαγορεψε να postαρει! Εγω εισηγηθηκα ban και πολλοι συμφωνησαν, το αφησαμε ομως ακριβως επειδη δεν θελησαμε να προκαλεσουμε το κοινο περι δικαιοσυνης και δημοκρατιας αισθημα... Ε, ας προσεξει κι αυτος λιγο τη συμπεριφορα του, δεν θα υποχωρουμε συνεχεια εμεις!!!

Το ξαναλεω: Εγω εχω αρχισει να εκνευριζομαι απο την κατασταση αυτη... Καθε φορα που παει να ανοιξει ενα σοβαρο θεμα (π.χ. η συνεντευξη της αλβανιδας) το κανουμε μπουρδελο εξ' αιτιας των ανοητων παρεμβασεων... Το forum ανηκει σε ολους και οχι σε καποια ελιτ, αλλα καποτε πρεπει να μιλησουμε και σοβαρα! Σεβασμο στη διαφορετικη αποψη, σεβασμο στη διαφορετικη νοοτροπια, σεβασμο στις διαφορετικες πρακτικες, αλλα τελικα καταληγουμε να μη σεβομαστε το αυτονοητο: Τον ιδιο το σεβασμο!!!

Quote from: meltemi on March 25, 2006, 13:31:56 pm
Να θίγουμε πράξεις και όχι πρόσωπα;
Έχεις καταλάβει τι συμβαίνει εδώ μέσα τόσον καιρό;

Οχι, γι' αυτο και μιλαει ετσι Wink

Αν ηταν παρων απο την αρχη και σ' ολη την εξελιξη του θεματος, θα μας καταλαβαινε περισσοτερο.
jimi

Live Free or Die...

View Profile
« Reply #235 on: March 25, 2006, 13:59:04 pm »

Quote from: aliakmwn on March 25, 2006, 13:46:33 pm
Το ξαναλεω: Εγω εχω αρχισει να εκνευριζομαι απο την κατασταση αυτη... Καθε φορα που παει να ανοιξει ενα σοβαρο θεμα (π.χ. η συνεντευξη της αλβανιδας) το κανουμε μπουρδελο εξ' αιτιας των ανοητων παρεμβασεων... Το forum ανηκει σε ολους και οχι σε καποια ελιτ, αλλα καποτε πρεπει να μιλησουμε και σοβαρα! Σεβασμο στη διαφορετικη αποψη, σεβασμο στη διαφορετικη νοοτροπια, σεβασμο στις διαφορετικες πρακτικες, αλλα τελικα καταληγουμε να μη σεβομαστε το αυτονοητο: Τον ιδιο το σεβασμο!!!

....ανόητες παρεμβάσεις ποιανών????Δε νομίζω εκεί (συνέντευξη αλβανίδας)να ξέφυγε και πολύ η κουβέντα.........Σε συνηθισμένο διάλογο του forum εξελίχθηκε........Κάποιοι έχουν και ακραίες απόψεις...Τι να κάνουμε???

Όσο για τα σουβλατζίδικα του εξωτερικού ,ο Abbis έχει κάθε δικαίωμα να συνεχίσει.....Δε θίγει κανέναν....

Καιρός να  αφήσουμε τους εγωισμούς και να κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.....
Cyberkat
Guest
« Reply #236 on: March 25, 2006, 14:05:27 pm »

ΠΟΛΥ ΚΡΥΟΚΩΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ

abbis ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΟΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΛΙΓΔΙΑΡΙΚΟΥ ΓΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

aliakmwn Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ τς τς τς Tongue Grin Grin Grin
« Last Edit: March 25, 2006, 14:15:40 pm by Cyberkat » Logged
JAs0n-X
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Rhodes [Sattelite image]

View Profile
« Reply #237 on: March 25, 2006, 14:37:32 pm »

Δηλαδή, Jason, ειλικρινά, αυτό κατάλαβες εσύ;
Πιστευω οτι η στοιχειωδης λογικη μου επιτρεπει να μην εχω καταλαβει αυτο!! Η ερωτηση ειναι περιττη!
Επισης θα παρακαλουσα σε μια πιο εμπεριστατωμενη αποψη παρα σε ενα ποστ με emoticons!
Πες μου και εσυ τη γνωμη σου. Εγω τη γνωμη μου εξεφρασα.
Το θεωρεις σωστο?

Συμφωνω πως ο χαμπος εχει παρεκτραπει εδω και καιρο και εξεπεμψε υβρεις κατα πολλων και μαλιστα καθηγητων.Οχι οτι αυτοι βρισκονται στο απυροβλητο αλλα οταν λες 5 πραγματα απλα για να τα πεις και να δημιουργησεις εντυπωσεις τοτε ειναι ασχημο!
Μαλιστα δεν θα διαφωνουσα και σε ενα μπαν αυτου ή σε σβησιμο των μηνυματων του.

Ωστοσο οταν κοιταω τις τελευταιες σελιδες παρακολουθω εναν χαμπο να προσπαθει να γραψει περι του θεματος και ολοι οι υπολοιποι να ειρωνευονται. Και καλη ειναι η ειρωνια αλλα καπου κι αυτη τελειωνει!
Η εστω αν θελετε ανοιξτε ενα διπλανο τοπικ!

Υπαρχουν πολλοι που εχουν βαλει στη θεση του το χαμπο εδω και καιρο και μαλιστα με καλυτερο τροπο απο αυτον που θα εκανα εγω.
Αλλα το θεμα παντα πρεπει να το βλεπουμε αντικειμενικα και επειδη ειδα οτι κανενας δεν αντεδρασε στα τελευταια ποστς το εκανα εγω.

J=X
--------------------------------------------
Ο Χριστος πεθανε
Ο Μαρξ πεθανε...
και εγω τελευταια δεν αισθανομαι καλα !
chabos4
Guest
« Reply #238 on: March 25, 2006, 14:45:37 pm »

Τα post μου ήταν καθαρά ενημερωτικά μέχρι που δυο τρεις  κομπλεξικοί καμένοι το πήγαν στο πολιτικό λέγοντας  ' και τι έγινε που οι Έλληνες διαπρέπουν στο εξωτερικό? τι σημαίνει αυτό? σημαίνει ότι είμαστε ανώτεροι? ' και πόσες άλλες κομπλεξικές ανοησίες.

Αν τα σουβλατζίδικα είναι διαμαρτυρία στις προσβολές προτείνω να μεταφερθούν τα σουβλατζίδικα και οι αντεγκλήσεις σε άλλο topic και να παραμείνουν μόνο οι φωτογραφίες και τα links.

Όμως ούτε αυτό κάνετε γιατί αυτό που πραγματικά σας ενοχλεί είναι οι φωτογραφίες και τα links και έτσι κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να μην έχουν εύκολη πρόσβαση σ' αυτά τα υπόλοιπα μέλη του forum και οι τυχόν επισκέπτες παραθέτωντας τόνους off tοpic φωτογραφιών και σχολίων.
Ντροπή σας.
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #239 on: March 25, 2006, 14:50:13 pm »

Και πολύ καλά έκανες Jason και μάλιστα έχεις δίκιο.

Γιατί μιλώντας από τη μεριά μου, αντέδρασα αρνητικά γιατί άλλος ήταν ο στόχος του, αν θυμάμαι καλά.... Το κλίμα των ημερών που άνοιξε το τόπικ ήταν το κατά πόσο οι έλληνες φοιτητές υπερείχαν σε εξυπνάδα και χάνονταν στην ελληνική πραγματικότητα. Αυτό πώς όμως να το αντιμετωπίσεις;

Σε κάποια φάση το κλίμα άλλαξε, οι συνθήκες πέρασε ο καιρός και το τόπικ πήγε αλλού (όπως ήταν φυσικό)
Θα έπρεπε τότε να του απαντήσουμε με λογικά επιχειρήματα γιατί πιστεύουμε ότι η θεοποίηση των αμερικάνικων κλπ σχολών δεν ωφελεί ή και είναι εξ ορισμού λάθος σκέψη, ανάλογα με το τι πιστεύαμε.

Μόνο που και ο Χάμπος αρκέστηκε να μας δείχνει φωτογραφίες. Αυτός όρισε το πεδίο διαλόγου στην ουσία.

Όπως (σχεδόν) πάντα η αλήθεια είναι κάπου στην μέση.

ΕΔΙΤ: Συμφωνώ σε αρκετά που γράφει στο ακριβώς απάνω ποστ ο Χάμπος4 αλλά του προτείνω  την επόμενη φορά που θα κάνει κάτι ανάλογο να θέτει τους όρους  το τόπικ και τους σκοπούς του.
(μέσα στους ηλίθιους προφανώς είμαι και εγώ, και μάλλον έχει δίκιο, αλλά η συζήτηση δεν ήταν άσχετη με παραδίπλα τόπικ που γινόταν εκείνη την στιγμή και που τώρα δεν θυμάμαι)
« Last Edit: March 25, 2006, 14:52:50 pm by Turambar_(paranoia) » Logged

byeeee
Pages: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 23 Go Up Print
Jump to: