• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 01:08:05 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 01:08:05 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31710
Online Today: 164
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 41
Guests: 109
Total: 150
Yamal
Anatolim
mavropan
iliaspapam
tols1
Kyritsisss
astepoul
gogolhs
dimitris585
Fraser
zgeorgitz
christina02
parvanitid
maestros
jim_sklab
Το παγώνι
victoria
Katarameno
dr.giorgos
0restis
Nekt
Zaxarenia
mayia psarikoglou
ThanosV
HlektrikhPatata
fpapat
sofoklhs_pizza
Born_Confused
jm555
al3xts
fkagk
ඞ
Nikos_313
acolak
Saint_GR
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Έλληνες φοιτητές στο MIT
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 23 Go Down Print
Author Topic: Έλληνες φοιτητές στο MIT  (Read 37842 times)
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
Απ: Έλληνες φοιτητές στο MIT
« Reply #75 on: March 18, 2006, 21:23:01 pm »

Lips Sealed

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
Re: Έλληνες φοιτητές στο MIT
« Reply #76 on: March 18, 2006, 21:54:14 pm »

Quote from: aliakmwn on March 18, 2006, 20:44:01 pm
Για την τυχη του chabos4 και των μηνυματων του θα αποφασισει η Ομαδα Διαχειρισης.

Τα ορια ανοχης εχουν ξεπεραστει.

Εαν η κατασταση παραμεινει ως εχει, το topic θα κλειδωθει, και ισως μετακινηθει προσωρινα σε κρυφο πινακα.

Προτείνω να το πάτε στο τέστινγκ.... δίπλα στον σωτήρη...

Η μόνη διαφορά με το τόπικ του Σωτήρη, είναι ότι αυτό είνα πιο καμένο.

Τι κάνει ένα παιδί που βαριέται στο ίντερνετ... Cheesy

ΕΔΙΤ: Περι αισθητικής ο λόγος....

To κλείσιμο του τόπικ έγινε μετά από σύμφωνη απόφαση της ομάδας διαχείρησης?

« Last Edit: March 19, 2006, 18:15:35 pm by Turambar » Logged

byeeee
dimakis
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι μέλος ΔΕΠ....Δεν πειράζει!

View Profile
« Reply #77 on: March 19, 2006, 10:12:05 am »

Το επίπεδο, το ήθος και η συμπεριφορά του κυρίου Χάμπου είναι οπωσδήποτε απαράδεκτα.
Το ζήτημα θα μπορούσε να είναι αστείο.
Ανήκει στο χώρο της ψυχιατρικής και ξεφεύγει από κάθε δυνατότητά μας να αντιπαρατεθούμε στα πλαίσια του λόγου και της επιστήμης.
Στην μακροχρόνια εκπαιδευτική μου εμπειρία έχω συναντήσει μερικές τέτοιες περιπτώσεις, σχετίζονταν όλες με φονταμενταλιστικές εμμονές και ιδέες.
Τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί, σαν συνέπεια τις δράσης των γνωστών γραφικών τύπων των παρακάναλων της πόλης μας -κυρίως.
Η μόνη πρακτική λύση που έχω να σας προτείνω, είναι να σας παρακαλέσω να μην απαντάτε σ' αυτού του είδους τις προκλήσεις.
Η βλακεία είναι ακατανίκητη και δεν μπορεί κανείς να αντιπαρατεθεί σ' αυτήν, παρά μονάχα αγνοώντας την.
Η ενδεδειγμένη λύση είναι να μην απαντάτε, εκτός αν υπάρχει περιθώριο 'πλάκας και καζούρας', στα πλαίσια πάντα μιας κάποιας  ακαδημαΪκής ευπρέπειας.

Η ακαδημαϊκή μας υπόσταση πάντως, δεν κινδυνεύει από τέτοιες γραφικές περιπτώσεις, αλλού είναι τα σοβαρά.
Υπάρχει μια παράμετρος όμως που με ενοχλεί ιδιαίτερα.
Η αισθητική.
Είναι ανυπόφορα άσχημη η εικόνα που δίνεται στα μέλη και στους επισκέπτες του forum.
Η προσπάθειά σας (απευθύνομαι στους πρωτεργάτες του forum) είναι σημαντικότατη, μοναδική ίσως στην Ελλάδα.
Γνωρίζετε ότι την έχω στηρίξει ανεπιφύλακτα με κάθε ευκαιρία και μέσο.
Δεν είμαι όμως διατεθειμένος να συνεχίσω την υποστήριξη αυτή, εφ' όσον βιάζεται η αισθητική μου.
Δεν έχω κανένα λόγο να το κάνω.
Σε ό,τι διακονώ στο διαδίκτυο, και γνωρίζετε όλες μου τις δραστηριότητες, δεν θα ήθελα τίποτε που να παραβιάζει στοιχειώδεις κανόνες αισθητικής, πολύ περισσότερο να έχω στη οθόνη μου το αηδιαστικό θέαμα των δυο τελευταίων topic (εννοώ και τα περί 'εφικτού').
Ως εκ τούτου, τίθεται ένα σοβαρό (προσωπικό) θέμα και θα παρακαλούσα (τους αντμινιστραδόρες και μοντερεταδόρες) να το συζητήσουμε δια ζώσης.

Χρήστος Ε. Δημάκης

υγ.
Και επειδή κάθε φορά που βλέπω σε τι χάλι έχουμε συνολικά και συλλογικά φτάσει, ξαναγυρνώ και τρέχω στην 'φύση των όντων' (De rerum natura) σας παρακαλώ, όσοι ευρυζωνικοί και έλλογοι, δείτε μαζί μου το ντοκυμαντέρ 'Powers Of Ten'  των Charles & Ray Eames και προβληματιστείτε (150 Μb).
http://genesis.ee.auth.gr/dimakis/Powers Of Ten Charles & Ray Eames.avi
chabos4
Guest
« Reply #78 on: March 19, 2006, 14:57:53 pm »

Το επίπεδο, το ήθος και η συμπεριφορά του κυρίου Χάμπου είναι οπωσδήποτε απαράδεκτα.
Το ζήτημα θα μπορούσε να είναι αστείο.
Ανήκει στο χώρο της ψυχιατρικής και ξεφεύγει από κάθε δυνατότητά μας να αντιπαρατεθούμε στα πλαίσια του λόγου και της επιστήμης.
Στην μακροχρόνια εκπαιδευτική μου εμπειρία έχω συναντήσει μερικές τέτοιες περιπτώσεις, σχετίζονταν όλες με φονταμενταλιστικές εμμονές και ιδέες.

Δεν ξέρω τι να απαντήσω σε τέτοιου είδους βρισιές...
Εφόσον δεν με γνωρίζει προσωπικά, με βρίζει γιατί διαφωνεί με τις απόψεις μου. Πράγμα που σημαίνει ότι διαφωνώ κι εγώ με τις δικές του αλλά δεν βρίσκω το γιατί να του τις επιστρέψω. Γι αυτό και δεν θα το κάνω.
Άλλη περίπτωση είναι να θέλει να με ωθήσει σε εκτροπή για να μπορέσουν εύκολα κάποιοι που εδώ και καιρό προσπαθούν να με φιμώσουν να το πετύχουν.
Εν πάση περιπτώση δεν θα τους περάσει.
Θα ήθελα να ρωτήσω τον κύριο αν έχει κάποια ιατρική γνωμάτευση στα χέρια του που αποδεικνύει ότι είμαι ψυχικά άρρωστος. Αν δεν έχει είμαι διατεθημένος να επισκεπτούμε έναν ψυχίατρο της επιλογής του ώστε να εξεταστώ.

Στα υπόλοιπα πραγματικά δεν έχω τι να απαντήσω, το μόνο που αναρωτιέμαι είναι το πώς καλύπτεται το λογικό άλμα μεταξύ της προβολής της αισθητικής και της προσβολής επί προσωπικού.

Υ.Γ. Γιατί μόνο λέκτορες αντέδρασαν σε αυτό το topic?
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #79 on: March 19, 2006, 15:03:17 pm »

Δεν παρακολουθούν όλοι το φόρουμ!

Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #80 on: March 19, 2006, 15:06:08 pm »

Quote from: chabos4 on March 19, 2006, 14:57:53 pm
Υ.Γ. Γιατί μόνο λέκτορες αντέδρασαν σε αυτό το topic?

Συγγνώμη ρε Χάμπε, ολόκληρη σελίδα "βρίσιμο" και αντιδράσεις προς εσένα δεν τις πήρες χαμπάρι. Για τσέκαρε την σελίδα 5.

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
chabos4
Guest
« Reply #81 on: March 19, 2006, 15:07:16 pm »

Αναφέρομαι στα μέλη ΔΕΠ.
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #82 on: March 19, 2006, 15:14:38 pm »

Τότε πήρες την απάντηση σου
Quote from: Rattlehead on March 19, 2006, 15:03:17 pm
Δεν παρακολουθούν όλοι το φόρουμ!

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
dimakis
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι μέλος ΔΕΠ....Δεν πειράζει!

View Profile
« Reply #83 on: March 19, 2006, 15:18:09 pm »

Quote from: chabos4 on March 19, 2006, 14:57:53 pm
Θα ήθελα να ρωτήσω τον κύριο αν έχει κάποια ιατρική γνωμάτευση στα χέρια του που αποδεικνύει ότι είμαι ψυχικά άρρωστος. Αν δεν έχει είμαι διατεθημένος να επισκεπτούμε έναν ψυχίατρο της επιλογής του ώστε να εξεταστώ.

Το γραφείο μου ανοιχτό όλες τις ώρες, κτίριο Δ', 6ος όροφος, αρ. 17, πέρνα όποτε θες. Με τον κ. Κλεάνθη Γρίβα έχω συνεργασθεί, για περιπτώσεις παρόμοιες είναι ο ενδεδειγμένος στην πόλη μας. Περιμένω, πάντα πρόθυμος για έργο κοινωνικό. Οποιαδήποτε παραπέρα επικοινωνία μας, θα είναι μόνον προφορική.
aliakmwn
Guest
« Reply #84 on: March 19, 2006, 15:23:54 pm »

Μετα και απο την τελευταια απαντηση του κ. Δημακη, το topic κλειδωνεται.

« Last Edit: March 19, 2006, 15:29:58 pm by aliakmwn » Logged
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #85 on: March 20, 2006, 18:25:50 pm »

Εκ της διαχείρισης:

Το topic επανήλθε και ξεκλειδώθηκε. Η Ομάδα Διαχείρισης θεωρεί ότι κάποια από τα posts του μέλους chabos4 είναι προσβλητικά για το τμήμα και τις σπουδές μας και, ως εκ τούτου, αναμένει ως κίνηση καλής θέλησης από μέρους του την τροποποίηση μερικών σημείων σε αυτά.
Επίσης, παρακαλείται το μέλος chabos4 να προσέχει περισσότερο τις διατυπώσεις των μηνυμάτων του αλλά και το περιεχόμενό τους. Το forum φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα κλίμα παρέας και οι όποιες διαφωνίες πρέπει να είναι μέσα σε κάποια αποδεκτά πλαίσια. Η Ομάδα Διαχείρισης δε θα ανεχτεί νέα παραβίαση των ορίων αυτών από το μέλος chabos4.
MihalisK
Θαμώνας

ό,τι πέρασε, πέρασε σωστά

View Profile
« Reply #86 on: March 20, 2006, 18:27:52 pm »

BOCHABOCHABOCHABOCHABOCHABOCHABOCHABOCHABOCHABOCH ABOCHABOCHABOCHABOCHABOCHABOCHABOCHABOCHABOCHABOC HABOCHABOCHABOCHABOCHABOCHABOCHABOCHABOCHA

Η ανοησία είναι ένα πολύ καλό εμπόδιο για κάποιον που πρέπει να χτυπήσει το κεφάλι του στον τοίχο.

http://www.doc.ic.ac.uk/~mk406/
auroraTM
Θαμώνας

View Profile WWW
« Reply #87 on: March 20, 2006, 19:02:58 pm »

Και εγώ, έτσι και αλλιώς απλά υπονοούμενα και βέβαια κάποιοι άκομψοι χαρακτηρισμοί όχι και τόσο προσβλητικοί ειπώθηκαν

(για το προσωρινό κλείσιμο του θέματος στην εξωτερική πολιτική δεν πολυκατάλαβα τους λόγους Off-topic   Ελευθερία λόγου όχι φήμωση)
« Last Edit: March 20, 2006, 19:40:31 pm by auroraTM » Logged
Netgull
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #88 on: March 20, 2006, 19:29:30 pm »

Είναι μια συζήτηση που την έχουμε κάνει πάρα πολλές φορές. Τα μηνύματα του Χάμπου σε αυτό το τόπικ προσέβαλλαν άμεσα τον gpap, παρ όλο που ο ίδιος έδειξε ανωτερότητα και απάντησε αναλόγως, και εκτόξευσαν και αστήρικτες κατηγορίες και πυροτεχνήματα για το επίπεδο σπουδών στο τμήμα μας, που μας προσβάλλει έμμεσα όλους πιστεύω. Για τις σπουδές μας μπορεί να πει κανείς πολλά πράγματα και να κάνει κριτική, αλλά ο τρόπος και το ποιος το λέει έχει σημασία (πχ η Cyberkat έχει κάνει δριμύτατη κριτική πολλές φορές, αλλά πως...).

Από δω και πέρα σας καλώ και γω να μην απαντάτε στα πυροτεχνήματα του chabos4.

Ξαναλέω για χιλιοστή φορά ότι για να χτίσεις έναν χώρο επικοινωνίας χρειάζεται πολλή δουλειά και χρόνος, αλλά για να καταστραφεί αρκούν μερικοί ανεγκέφαλοι που θα λένε ό,τι μαλακία τους κατέβει, θα προκαλούν και θα δημιουργούν συνεχώς αναστάτωση και όλοι οι υπόλοιποι θα τους ανεχόμαστε στο όνομα της ελευθερίας του λόγου. Η κοινότητα πρέπει να φροντίσει κάθε φορά να θέτει τα όρια που είναι αναγκαία.

Τα δύο τόπικς απομακρύνθηκαν μόνο προσωρινά και έχουν επανέλθει στη θέση τους.

Μου λες να βάλω τη ζωή μου σε μια τάξη, μα ποιος στ' αλήθεια ορίζει την τροχιά του; Η αταξία είναι τ' ουρανού η τάξη, και γω ανασταίνομαι στο γύρο του θανάτου...

Μην αμφιβάλλεις
γι αυτόν
που σου λέει
πως φοβάται

να φοβάσαι όμως
αυτόν
που σου λέει
πως δεν αμφιβάλλει.

Aime moi moins, mais aime moi longtemps
aliakmwn
Guest
« Reply #89 on: March 20, 2006, 19:30:52 pm »

Δεν υφισταται θεμα διακρισης των μελων σε "αντιφρονουντες" και μη. Γι' αυτο και δεν υπαρχει καθωσπρεπολογικος κωδικας. Το τι ειναι αποδεκτο και τι οχι ειναι παντα υποκειμενικο (αλλωστε τονιζεται και στο κειμενο περι φιλοσοφιας διαχειρισης).

Στο συγκεκριμενο topic, εκτοξευτηκαν χυδαιες προσβολες εναντιον του τμηματος γενικα, των φοιτητων του, αλλα και συγκεκριμενα εναντιον καθηγητη, και μαλιστα απο ενα μελος που, πρωτον δεν ειναι καν φοιτητης του τμηματος, και δευτερον ειναι κοινως αποδεκτο οτι απο την πρωτη στιγμη που εμφανιστηκε δημιουργει προβληματα.

Προτου αποφασιστει η παραμονη, διαγραφη, τροποποιηση ή οτιδηποτε αλλο του topic, επρεπε να συναντηθουμε μεταξυ μας για να το συζητησουμε, και επισης να συναντηθουμε και με οσους θιχτηκαν. Η επαναφορα του topic εγινε, μετα απο συναντηση και συνομιλια με τους εμπλεκομενους καθηγητες, και επειδη συμφωνησαμε μεταξυ μας πως δεν υπαρχει λογος παρεμβασης ή διαγραφης. Στην περιπτωση που κριναμε κατι τετοιο, πριν απο οποιαδηποτε ενεργεια θα το θεταμε δημοσια το θεμα...

Δεν επροκειτο για "εξαφανιση"... Ηταν μια προσωρινη απομακρυνση απο το δημοσιο τμημα του forum, κι αυτο μονο και μονο επειδη εμπεριειχε προσωπικες προσβολες. Συμφωνα με το disclaimer, αλλα και με το προσφατως δημοσιευθεν κειμενο, υπηρχε η δυνατοτητα διαγραφης των προσβλητικων σχολιων, χωρις προειδοποιηση. Θεωρωντας ομως οτι τετοιες πρακτικες δεν αρμοζουν, αφησαμε την κουβεντα να εξελιχθει.
Γι' αυτο τελικως το topic κρυφτηκε και δεν διαγραφτηκε. Για να μπορεσουμε να αποφασισουμε καπως πιο συλλογικα για την τυχη τετοιων καταστασεων... Ωστοσο, δεν νομιζω να αμφισβητει κανεις πως τα ορια ξεπεραστηκαν...

Συνεπως, πιστευω πως θα επρεπε να αισθανεσαι πολυ περισσοτερο θιγμενη που καποιος προβληματικος καταχραται την ελευθερια λογου του forum, και τη φιλοξενια που του παρεχεται, για να βγαλει τα όποια συμπλεγματα του, και οχι απο την διακριτικη και ανωδυνη προσπαθεια διαφυλαξης ενος στοιχειωδους επιπεδου.
Στην τελικη, η συμμετοχη των καθηγητων του τμηματος στα μεσα επικοινωνιας των φοιτητων, δεν ειναι απλα ενας απο τους βασικοτερους στοχους, αλλα και μια κατακτηση, για την οποια η πλειοψηφια των μελων εργαζεται εδω και πολυ καιρο. Συνεπως, και το δηλωνω ευθαρσως, η συμμετοχη ενος καθηγητη στο forum, για μενα (και νομιζω πως μπορω να μιλησω εκ μερους της πλειοψηφιας εδω) κρινεται πολυ πιο σημαντικη, απο την ελευθερια ενος ξενου να γραφει ο,τι του κατεβαινει.

Τελος, η επιπληξη προς το Χαμπο θα γινει και προσωπικα, στον καταλληλο τονο. Απλα η γραφειοκρατια μάς καθυστερησε Grin
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 23 Go Up Print
Jump to: