• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 17:27:10 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 17:27:10 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 66
Guests: 109
Total: 175
Aris★
Dimos Bachlas
shamaelas
Marihouan820
gkaramp
themisb
Mr Watson
stavros0201
akiousia
matrozos
hacky
meni
3rdDegreeBurn
ArsenD
Petross
jimalexoud
sofaki
xristodoulou
George_RT
sterlouk
almpandr
egiannoula
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
papaloui
jim_sklab
Smaragda
nmpampal
eleftheria
mmikelo
Nikoletta
fkagk
Petran25
nikitask
Kv
lina_zs
Nicotre
Nikos.Ts
VengeX
mrodi
Panagismark
Angelos Asim
tasos_ntv
DJ Stefzia
Mr Z
gp6
chriskazakos
petikas
stloukas
npalami
Evripidis
Ponan
moutdimi
dimitrisblioumis
Chrisvb17
gcheristanidhs
Ast
Belafonte
Chaidec
manos_diakakis
daphnenik
malogeor
Haralampos
JoHn!
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Έλληνες φοιτητές στο MIT
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 23 Go Down Print
Author Topic: Έλληνες φοιτητές στο MIT  (Read 37720 times)
chabos4
Guest
Re: Έλληνες φοιτητές στο MIT
« Reply #60 on: March 18, 2006, 17:59:10 pm »

Ρε Χάμπε εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ένας προπτυχιακός πολιτικός μηχανικός έχει τόση πρεμούρα να αποδείξει την ανικανότητα των καθηγητών των ηλεκτρολόγων μηχανικών, γιατί απʼ ότι είδα τα link αναφέρονται στον δικό μας τομέα και όχι στον δικό σου. Είσαι κάποιου είδους διαφωτιστής των ηλεκτρολόγων ή απλώς ένας αδαής βλάχος που εντυπωσιάζεται από τα χαρτιά και τα διπλώματα?
O gpap ξεκίνησε. Εγώ το μόνο που θέλω είναι να δώσω όραμα στους φοιτητές. Θέλω να ξέρουν ότι μέσα από τα σκατά ίσως δουν φως.
Όπως έχω προαναφέρει εκτιμώ ιδιαίτερα τον κλάδο των ηλεκτρολόγων και θέλω να μάθουν οι φοιτητές τι μεγάλο όπλο είναι τέτοιου είδους γνώση.
Σε διορθώνω και λέω πως είμαι ένας αδαής Πόντιος που εντυπωσιάζεται από τα χαρτιά και τα διπλώματα που δεν πρόκειται ποτέ να αποκτήσει.
Και στην τελική μόνο εμείς θα βρίζουμε τους καθηγητές μας και μόνο αυτοί θα βρίζουν εμάς. Άλλωστε είναι ένα σπορ στο οποίο επιδιδόμαστε και οι δύο πλευρές συχνά πυκνά, αλλά είναι και δικαίωμά μας μετά τα σκατά που τρώμε αμφότεροι στη σχολή.
Δεν νομίζω πως η άσκηση κριτικής πρέπει να γίνεται μόνο μεταξύ φοιτητών και καθηγητών του ίδιου τμήματος.
Γιʼ αυτό άντε να παίξεις με τίποτε μπετά κι άσε τους ηλεκτρολόγους στην ησυχία τους.
Το αντιπαρέρχομαι.
Cyberkat
Guest
Απ: Έλληνες φοιτητές στο MIT
« Reply #61 on: March 18, 2006, 18:03:51 pm »

Quote from: chabos4 on March 18, 2006, 17:59:10 pm
Δεν νομίζω πως η άσκηση κριτικής πρέπει να γίνεται μόνο μεταξύ φοιτητών και καθηγητών του ίδιου τμήματος.

Η κριτική έχει ουσία όταν γίνεται από ανθρώπους που γνωρίζουν (στην συγκεκριμένη περίπτωση, που γνωρίζουν το ΗΜΜΥ). Αλλιώς είναι κακόβουλη.
chabos4
Guest
« Reply #62 on: March 18, 2006, 18:09:47 pm »

Πολύ ευχαριστημένη σε βλέπω από τις σπουδές σου. Ίσως να είσαι η μόνη από όσους χρωστάνε ίδιο περίπου αριθμό μαθημάτων με εσένα...
Cyberkat
Guest
« Reply #63 on: March 18, 2006, 18:20:43 pm »

Quote from: chabos4 on March 18, 2006, 18:09:47 pm
Πολύ ευχαριστημένη σε βλέπω από τις σπουδές σου. Ίσως να είσαι η μόνη από όσους χρωστάνε ίδιο περίπου αριθμό μαθημάτων με εσένα...

Grin Grin Grin      Shocked Shocked Shocked

Χάμπε, αν δεν το παρατήρησες, το όλο θέμα ξεκίνησε από την στιγμή που άρχισες να προσβάλλεις ανθρώπους και καταστάσεις που δεν γνωρίζεις.
Κατα τ' άλλα εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα posts σου, άσχετα αν διαφωνώ με την λογική τους.
chabos4
Guest
« Reply #64 on: March 18, 2006, 18:42:09 pm »

Είναι προσβολή ή αυτονόητο που είπα ότι οι Καθηγητές είναι μετριότητες?
Αν και δεν σπουδάζω ηλεκτρολόγος γνωρίζω πολλά περσσότερα από όσα νομίζεις.
abbis
Guest
« Reply #65 on: March 18, 2006, 19:28:17 pm »

Θέλοντας να συμβάλλω στο όραμα, που θέλει να δώσει ο εμέτερος σε όλους τους Έλληνες φοιτητές, λέγω τα παρακάτω: Τα καλύτερα σουβλάκια τα φτιάχνουν στο εξωτερικό. Οι εδώ σουβλατζίδες είναι μετριότητες. Για να μη λέμε λόγια όμως στον αέρα, μια ενδελεχής έρευνα στο γλουγλου θα μας φωτίσει...

http://www.therealgreek.co.uk/
http://www.avlirestaurant.com/
http://www.mezes.ca/
http://www.pantheonrestaurant.com/
http://www.christos.com/
(Παρακαλώ, κοιτάξτε προσεχτικά τις υποδομές. Είναι πολύ high level ) Grin Grin

ΕΝ ΚΑΤΑ ΚΛΕΙΔΙ:
Ζήτω το απόδημο ελληνικό σουβλάκι...Αναβάθμιση ΤΩΡΑ στην ντόπια μετριότητα
aliakmwn
Guest
« Reply #66 on: March 18, 2006, 19:49:39 pm »

Quote from: chabos4 on March 18, 2006, 18:42:09 pm
Είναι προσβολή ή αυτονόητο που είπα ότι οι Καθηγητές είναι μετριότητες?
Αν και δεν σπουδάζω ηλεκτρολόγος γνωρίζω πολλά περσσότερα από όσα νομίζεις.

Το προβλημα του ελληνικου Πανεπιστημιου δεν ειναι οι μετριοι καθηγητες.
Ειναι οι ηλιθιοι, ανεγκεφαλοι και σκατομυαλοι φοιτητες σαν και του λογου σου, που ξεφυτρωνουν απο παντου και καταστρεφουν τα παντα με την ανοησια τους.

Το προβλημα σου ειναι ακριβως αυτο: Σε εχει τσουξει τοσο πολυ που δεν περασες ηλεκτρολογος, και μαλιστα για λιγα μορια οπως δηλωσες παλιοτερα, που ακομα το φυσας και δεν κρυωνει. Η ξωφαλτση αποτυχια σου σε εχει σημαδεψει τοσο πολυ, που δεν μπορεις να συνελθεις με τιποτα, ζηλευεις τους φοιτητες του τμηματος, ζηλευεις την παρεα που εχουμε εδω, και που η μικροαστικη σας βλακεια στο τμημα ΠΟΛΜΗΧ δεν σας αφηνει να φτιαξετε, ζηλευεις την προσπαθεια που κανουμε να επικοινωνησουμε, και γραφεις ο,τι μαλακια σου κατεβει στο κεφαλι.
Δεν πειραζει, καποτε θα το ξεπερασεις. Δεν μπορουμε ολοι να ειμαστε Ηλεκτρολογοι.

Εδω μεσα καταβαλουμε μια φιλοτιμη προσπαθεια να πετυχουμε καποια πραγματα. Δεν προκειται να σε αφησουμε να την καταστρεψεις με την προκλητικη σου βλακεια, βαλ' το καλα στο αδειο κεφαλι σου. Εδω μεσα εισαι φιλοξενουμενος. Σεβασου το ή παρε ποδι.
Αυτη ειναι η τελευταια προειδοποιηση απο μενα προσωπικα.
gpap
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #67 on: March 18, 2006, 20:03:50 pm »

Καλό είναι να έχουμε το γνώθι σ' αυτόν.

Αμοιβαίως θα έλεγα.

Θεωρείτε ότι καθηγητές του επιπέδου σας, επίπεδο που κινείται στον μέσο όρο του ΔΕΠ, θα μπορούσαν ποτέ να διδάξουν σε κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού?

Οχι του επιπέδου μου, διότι εγώ προσωπικά θεωρώ το επίπεδό μου χαμηλό. Αλλά καθηγητές του Τμήματός μας (και του δικού σου φαντάζομαι γιατί μόλς κατάλαβα ότι είσαι μάλλον ΠΜ) θα μπορούσαν κάλιστα να έχουν διαπρέψει στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στις αγαπημένες σου από ότι φαίνεται ΗΠΑ. Να μην αναφερθώ σε συγκεκριμένα ονόματα, για λόγους δεοντολογίας, αλλά σε πληροφορώ ότι ήδη στο Τμήμα μας έχουμε καθηγητές που κάναν διδακτορικά σε κάποιους από όσος μας έδειξες νωρίτερα και με κατάλληλες συγκυρίες θα μπορούσαν να συνεχίσουν στο ίδιο ίδρυμα. Τελικά όμως δεν απαντάς επί της ουσίας.

Τι αποτελεί κριτήριο αξιολόγησης ενός πανεπιστημιακού ερευνητή και δασκάλου? Το να είναι σε ένα πανεπιστήμιο των ΗΠΑ?

Έχετε εσείς καμμία σχέση με αυτόν: http://www-math.mit.edu/~jkeren/res.html ??

Δεν κατάλαβα το πνεύμα της ερώτησης. Και γιατί να έχω κάποια σχέση μαζί του? Το καλό το παληκάρι τέλειωσε 20 χρόνια μετά από εμένα με έναν βαθμό που πετάει μάτια απ' έξω (και που σε τελευταία ανάλυση δεν αποτελεί το απόλυτο κριτήριο για μένα προσωπικά). Κίνησε το ενδιαφέρον των αμερικάνων brain recruiters όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο και πήγε στο UCLA και έκανε ένα διδακτορικό και μάλλον θα μείνει στην Αμερική και θα διαπρέψει. Καλά κάνει. Το πρόβλημα που είναι. Αντίθετα αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την υψήλή ποιότητα σπουδών που μπορεί να προσφέρει το ελληνικό πανεπιστήμιο και η οποία συστηματικά αναγνωρίζεται πολλά χρόνια πριν γεννηθείς από όλα τα μεγάλα διεθνή ιδρύματα.

Πέρασαν από το ΕΜΠ. Όλοι τους!!  Ούτε ένας από ΑΠΘ πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Φυσικά, όταν τελειωσαν οι περισσότεροι από αυτούς δεν ..υπήρχε ΤΗΜΜΥ στο ΑΠΘ! BTW Το όνομα Μπλέτσας       σου λέει τίποτε? (λέω απλά το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό).

Οι ακαδημαικές και επαγγελματικές σας διασυνδέσεις είναι χαμηλού επιπέδου και παιδιά με αξία καταστρέφονται με κάτι διδακτορικά της πλάκας (εργαστηριακώς). Δεν δίνεται όραμα ούτε εξέλιξη αντάξια των δυνατοτήτων των κορυφαίων φοιτητών κάθε έτους. Δεν αναφέρομαι μόνο σε εσάς.

Γίνεσαι ανώνυμα χυδαίος και εξαιτίας της άγνοιάς σου και εξαιτίας της εγνωσμένης ανωριμότητάς σου. Κανένας μας δεν έβαλε κανέναν με το ζόρι να κάνει διδακτορικό. Αντίθετα όλοι μας δεχόμαστε ισχυρές πιέσεις για περισσότερες θέσεις μεταπτυχικών φοιτητών για διδακτορικό. Η ποιότητα ενός διδακτορικού, είτε γίνεται στο MIT είτε στο ..Τομπουκτού καθορίζεται από τη διεθνή ερευνητική του εμβέλεια, η οποία αποτυπώνεται και μέσα από τις δημοσιεύσεις που αυτό παράγει. Οταν λοιπόν τα διδακτορικά του Τμήματος έχουν κατα μέσο όρο 3-4 δημοσιεύσεις πλήρεις (full papers) σε υψηλότατου επιπέδου (αμερικάνικα) κλαδικά περιοδικά, όταν σε 4-5 χρόνια γεννούν αναφορές τρίτων, έ θα έλεγα ότι κατά μέσο όρο ξεπερνούμε και το καλό παληκάρι που ανέφερες σαν παράδειγμα, τουλάχιστον σε δημοσιεύσεις. Οσο δε για τις σχηματοποιήσεις του τύπου 'εργαστηριακώς και θεωρητικώς', 'δεν αναφέρομαι σε εσάς αλλά σε άλλους', θα έλεγα αν έχεις κάτι για κάποιον ...επώνυμα!!

Γι' αυτό και τρέμετε στην αξιολόγηση. Γιατί αυτή δεν θα αφορά μόνο τις υλικοτεχνικές υποδομές, θα κρίνει το διδακτικό και ερευνητικό έργο όλων σας.

Τώρα τρόμαξα ρε! Τόσο πολύ που θα τρέμω...όλη νύχτα Σαββατιάτικα. Τι είναι εδώ ρε Χάμπο? Κανένα δημοτικό σχολείο ή Λύκειο και τρομάξαμε μην έρθει ο επιθερητής και μας κάνει ..ντά? Ή μας στείλει μετάθεση στον Έβρο? Ας γίνει η αξιολόγηση και ας κοινοποιηθούν τα αποτελέσματα από όλα τα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Και ας κλείσουν τα ..άχρηστα. Εμείς δεν κλείνουμε. Ούτε και εσείς. Και σίγουρα τερματίζουμε πολύ ψηλότερα από κάποια αμερικάνικα μαγαζάκια που τόσο ζηλέυεις.

Δεν κατάλαβα? Τι ρατσισμός είναι αυτός? Τι θα πει αξιοθαύμαστες επιδόσεις? Όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι.

Πραγματικά θαυμάζω την ροή της σκέψης σου. Είναι εκπληκτική. Στην καλύτερη περίπτωση θα έλεγα ότι μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις. Στην χειρότερη ..τα πράγματα είναι ...σοβαρά!

Παράθεση
Αρα τι θες να συγκρινεις? Τις υποδομές του ΜΙΤ με εκείνες του ΤΗΜΜΥ ΑΠΘ? Καλά ...κοροιδευόμαστε τώρα?
Τον τρόπο λειτουργίας? Το θεσμικό πλαίσιο? Όταν ξεχωρίσεις τα πουκάμισα από τα ...σώβρακα μπορούμε να συζητήσουμε σοβαρά. Στο μεταξύ ούτε καν σαν καλό ερευνητή του διαδικτύου δεν μπορώ να σε αποδεχτώ διότι υπάρχουν πολύ πιο αξιόπιστες επιστημινικές πηγές από το ...google.
Ενοχλεί πολύ όταν δείχνει κάποιος τι συμβαίνει στο εξωτερικό, και τι παλτά ανοιξιάτικα έχουν λιμνάσει στο εσωτερικό...

Το μεταφέρω ολόκληρο για να δείξω τελικά το ότι είναι ...μάταιο να ελπίζει κανείς ότι μπορεί να διαμορφώσει συνθήκες διαλόγου με κάποιο άτομο της δικής σου αντίληψης κ. Χάμπε. Συνεπώς συνέχισε ακάθεκτος να καταχράσαι της φιλοξενείας αυτού του χώρου, να ανεβάζεις τα λαμπρά βιογραφικά που σε γοητεύουν και να εκφράζεις τις πολιτικές σου θέσεις που με αηδιάζουν.

Απλά σου απαγορεύω, με την ιδιότητά μου ως δασκάλου του ΤΗΜΜΥ του ΑΠΘ, να ξαναδιατυπώσεις ατεκμηρίωτες απόψεις που να αναφέρονται (έστω και έμμεσα) στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ, στην ποιότητα του διδακτικού και ερευνητικού έργου που γίνεται εδω και στην ποιότητα των μελών του τμήματος, δασκάλων και φοιτητών και θα παρακαλέσω τους αρμόδιους moderators να παρέμβουν σε κάποια τέτοια περίπτωση.

Γιατί λάσπη από άτομα που δεν έχουν καν την ιδιότητα του μέλους του Τμήματος, για πράγματα που αφορούν το Τμήμα μου δεν την δέχομαι!

Γρηγόρης Παπαγιάννης
« Last Edit: March 18, 2006, 20:10:52 pm by gpap » Logged
chabos4
Guest
« Reply #68 on: March 18, 2006, 20:17:10 pm »

aliakmwn
Το προβλημα σου ειναι ακριβως αυτο: Σε εχει τσουξει τοσο πολυ που δεν περασες ηλεκτρολογος, και μαλιστα για λιγα μορια οπως δηλωσες παλιοτερα, που ακομα το φυσας και δεν κρυωνει. Η ξωφαλτση αποτυχια σου σε εχει σημαδεψει τοσο πολυ, που δεν μπορεις να συνελθεις με τιποτα, ζηλευεις τους φοιτητες του τμηματος, ζηλευεις την παρεα που εχουμε εδω, και που η μικροαστικη σας βλακεια στο τμημα ΠΟΛΜΗΧ δεν σας αφηνει να φτιαξετε, ζηλευεις την προσπαθεια που κανουμε να επικοινωνησουμε, και γραφεις ο,τι μαλακια σου κατεβει στο κεφαλι.
Δεν πειραζει, καποτε θα το ξεπερασεις. Δεν μπορουμε ολοι να ειμαστε Ηλεκτρολογοι.

Περνούσα με 10% την αμέσως επόμενη χρονιά.
Όσο για τα υπόλοιπα περί ζήλιας, μου φαίνεται δεν ξέρεις τη γνώμη της πλειοψηφίας των υπολοίπων φοιτητών για τους ηλεκτρολόγους και την επαγγελματική τους αποκατάσταση...

Στον gpap δεν απαντώ περαιτέρω γιατί είναι μεγάλος σε ηλικία και τον σέβομαι αν και δεν νομίζω πως τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει στο απαράμιλης ποιότητας ΔΕΠ.
« Last Edit: March 18, 2006, 20:32:46 pm by chabos4 » Logged
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #69 on: March 18, 2006, 20:19:00 pm »

Κε Παπαγιάννη Hello

Χάμπε είσαι επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Μιλάς στον αέρα, προσβάλεις ανθρώπους και καταστάσεις που δεν γνωρίζεις και καταχράζεσαι την φιλοξενία αυτού του φόρουμ.

Όσον αφορά γι αυτά που λες:
ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ (ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ) ΣΚΑΤΟΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΑ ΞΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΟΣΟ ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΣΝΟΜΠΑΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΟΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ...
...ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ...

Χάμπε να έχεις κατα νου ότι αυτά τα "διαμάντια" που μας ποστάρεις εδώ αύριο μεθαύριο μπορεί να πλαισιώνουν το διδακτικό προσωπικό των ελληνικών πανεπιστημίων. Όπως και τα παλιότερα "διαμάντια" του εξωτερικού (και όχι μόνο) είναι καθηγητές τώρα στην Ελλάδα.
Ο τρόπος που μιλάς φανερώνει κόμπλεξ τερατώδη. Δεν ξέρω τι και πως....αλλά είσαι κομπλεξικός...

Quote from: chabos4 on March 18, 2006, 20:17:10 pm
Στον gpap δεν απαντώ περαιτέρω γιατί είναι μεγάλος σε ηλικία και τον σέβομαι αν και δεν νομίζω πως τα αισθήματα είναι αμοιβαία.

Αυτός είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο τον σέβεσαι???

Δεν πας καλά φίλε μου....σοβαρέψου λίγο και αναθεώρησε τις απόψεις σου...
« Last Edit: March 18, 2006, 20:21:57 pm by Verminoz » Logged

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
Nessa NetMonster
Guest
« Reply #70 on: March 18, 2006, 20:24:23 pm »

Κανονικά Αλιάκμονα ο Χάμπος δεν έπρεπε να σου απαντήσει. Στις κατινιές δεν απαντάμε. Angry

Ο Χάμπος μπορεί να υπήρξε προκλητικός, αλλά τουλάχιστον δεν ήτανε κατίνα (στο συγκεκριμένο thread).
Nessa NetMonster
Guest
« Reply #71 on: March 18, 2006, 20:28:14 pm »

Όντως, Verm, είναι τραγικό να σέβεσαι κάποιον επειδή είναι μεγάλος σε ηλικία, πόσο μάλλον όταν υπάρχουν τόσο σημαντικότεροι λόγοι να σέβεσαι τον άνθρωπο αυτόν Sad

Αλλά νομίζω πως έχουμε καταλάβει πλέον το σύστημα αξιών του Χάμπου... τι να πω, Χάμπε, σου εύχομαι να βάλεις μυαλό...
aliakmwn
Guest
« Reply #72 on: March 18, 2006, 20:44:01 pm »

Για την τυχη του chabos4 και των μηνυματων του θα αποφασισει η Ομαδα Διαχειρισης.

Τα ορια ανοχης εχουν ξεπεραστει.

Εαν η κατασταση παραμεινει ως εχει, το topic θα κλειδωθει, και ισως μετακινηθει προσωρινα σε κρυφο πινακα.
« Last Edit: March 18, 2006, 20:46:56 pm by aliakmwn » Logged
chabos4
Guest
« Reply #73 on: March 18, 2006, 20:45:44 pm »

Να και μια Phd Candidate στο Stanford University προερχόμενη από το ΑΠΘ!!

http://www.stanford.edu/~argyraki/
chabos4
Guest
« Reply #74 on: March 18, 2006, 21:10:58 pm »

Ας δούμε τώρα τι γίνεται στο νησί.

9 Καθηγητές στο τμήμα Electrical and Electronic Engineering του Imperial College, London.

http://www.commsp.ee.ic.ac.uk/~agc/
http://cas.ee.ic.ac.uk/people/gac1/
http://www.iis.ee.ic.ac.uk/~y.demiris/
http://skynet.ee.ic.ac.uk/manikas.html
http://cas.ee.ic.ac.uk/people/kostas/
http://cas.ee.ic.ac.uk/people/dario/
http://www.commsp.ee.ic.ac.uk/~mcpetrou/
http://www.commsp.ee.ic.ac.uk/~tania/
http://www2.ee.ic.ac.uk/electricalengineering/people/person.asp?f=sc&c=F&s=NIL&id=1960
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 23 Go Up Print
Jump to: