• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:16:46 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:16:46 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 73
Guests: 100
Total: 173
skopsinos
thenoface
dimchin
sterlouk
dimitrisblioumis
ddantono
vagk
Nefeli Nikita
jim_sklab
pdiamantis
BENEDICTVS
NickSpan
andyy
iropap
chrysaep
Andreas K
Soto Gonzalez
Stathiss
lapin
jojos
mkakale
george14
Fotis
agapi
mrodi
theofr
dem05
soktas
ioannisfa
stergios03
miltan8
gntitsios
geojohn
gkg
sigklitiki
Petross
Saint_GR
VeGGoS
thanosk
ggalamat
avatangg
AA RE LEWN
simosilias
Denisivo
Ioannakoliou
tank
petralexiou
Captain
theresnocur3
DK06
Nikos_313
ellimoschou
meliou
IBOURAS
evrinasto
aafroditi
stelinas
xhesikameni
serafeim
giannis_horgos
3rdDegreeBurn
johnk
aalmpanb
mkoutsouk
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Φοιτητής στο τμήμα ΗΜΜΥ (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Έλλειψη σεβασμού την ώρα της εξέτασης από συναδέλφους σε ώρα εξέτασης
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 Go Down Print
Author Topic: Έλλειψη σεβασμού την ώρα της εξέτασης από συναδέλφους σε ώρα εξέτασης  (Read 17675 times)
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
Re: Έλλειψη σεβασμού την ώρα της εξέτασης από συναδέλφους σε ώρα εξέτασης
« Reply #60 on: March 05, 2009, 19:09:16 pm »

Quote from: bjork on March 05, 2009, 19:08:08 pm
πανδώρα το πήγες μακριά!  Cheesy

δεν το πάω εγώ, δυστυχώς μόνο του πάει  Embarrassed Sad
τεσπα, συνεχίστε και συγχωρηστε μου το οφφ- τόπικ.

bjork
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #61 on: March 05, 2009, 19:10:04 pm »

Quote from: smo on March 05, 2009, 19:07:48 pm
Ας ελεγε ο καθηγητης οι 40 πρωτοι που μπηκατε δεν γραφετε η  καθεστε στα πρωτα θρανια η σε αιθουσα με ξεχωριστη επιτηρηση και τοτε να δεις κραξιμο και παραπονα.

σκύλος που γαβγίζει δε δαγκώνει

*brb Tongue

It's alright
kORTAS
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Jijikas

View Profile
« Reply #62 on: March 05, 2009, 19:12:56 pm »

Πάντος το θέμα με τα σκονάκια και την αντιγραφή έχει παραγίνει.
Καλά δε λέω να γίνεται και σωματικός έλεγχος, αλλά ρε πούστη, αν πιάνουν κάποιον να αντιγράφει, αν μη τι άλλο να τον εμποδίζουν. Όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί υπάρχουν και άτομα που εξετάζονται την ίδια στιγμή και  δεν αντιγράφουν, και είναι αδικία. Ή δεν θα αντιγράφει κανείς, και όποιος εντοπίζεται να αντιγράφει να έχει κάποιες προκαθορισμένες συνέπειες, ή θα είναι όλα τα μαθήματα με ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις, αλλά με την αντίστοιχη δυσκολία στα θέματα.
smo
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

aoum

View Profile
« Reply #63 on: March 05, 2009, 19:15:20 pm »

@πανδωρα οντως το πηγες μακρια δεν διαφωνω αλλα δεν επιασες το point μου τα ριχνεις στην κοινωνια

για εναν τυπο ο οποιος ειναι ασε τα 18 μιλησατε για 9ο εξαμηνο δλδ 23 χρονων και φερεται ετσι δεν κατηγορεις την κοινωνια αλλα τον τυπο γιατι επιμενω οτι απο ενα σημειο και μετα η λογικη του παρτακια για σενα του μαλακα για μενα ειναι ΕΠΙΛΟΓΗ

τωρα αν θες γενικα να περιγραψεις το φενομενο ειναι χρησιμα αυτα που λες αλλα θεωρω οτι το ζητημα πρεπει να τεθει ετσι :

Γραφω εξετασεις και μπαινουν 40 (η 50 η 100) ατομα και μου λενε αρκετα εγραψες φτανει, τωρα αν εσυ θεωρεις οτι θα βρουμε λυση αναλυοντας τις κοινωνικες συνθηκες που τους εσμπρωξαν να το κανουν ειναι ενας δρομος, στην δεδομενη περιπτωση θεωρω οτι φταινει αυτοι προσωπικα (επαναλαμβανω εμεις γιατι κι εγω ημουν εξω απο την 5) και οι επιτηρητες που εδειξαν αυτη την ανοχη. Αυτη ειναι η γνωμη μου.

oblivion
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #64 on: March 05, 2009, 19:19:21 pm »

Quote from: smo on March 05, 2009, 19:15:20 pm

Γραφω εξετασεις και μπαινουν 40 (η 50 η 100) ατομα και μου λενε αρκετα εγραψες φτανει, τωρα αν εσυ θεωρεις οτι θα βρουμε λυση αναλυοντας τις κοινωνικες συνθηκες που τους εσμπρωξαν να το κανουν ειναι ενας δρομος, στην δεδομενη περιπτωση θεωρω οτι φταινει αυτοι προσωπικα (επαναλαμβανω εμεις γιατι κι εγω ημουν εξω απο την 5) και οι επιτηρητες που εδειξαν αυτη την ανοχη. Αυτη ειναι η γνωμη μου.

Δε διαφωνώ καθόλου. Αλλά όταν το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι ριζωμένη κοσμοαντίληψη, ούτε 100 επιτηρητές δε φτάνουν για να το λύσουν. Ειδικά όταν κι οι επιτηρητές κάνουν αγγαρεία και δεν δινουν και πολύ δεκάρα για το αν αντιγράφουν τα παιδιά ή όχι.

Από κει και πέρα, άμα θέλουμε δραστικές λύσεις, μπορούμε να προχωρήσουμε και στο ξύλο, που λέει και η bjork. Το θέμα είναι να μη φτάσουμε μέχρι εκεί.
bjork
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #65 on: March 05, 2009, 19:23:51 pm »

για τα σκονάκια δεν έχω κατασταλαγμένη άποψη....

είμαι σαν τη cecs σπάνια κάνω σκονάκια...κι εκνευρίζομαι ξέροντας ότι άλλοι το χουν κάνει επάγγελμα

απ' την άλλη το χω πει και παλιότερα πως

-δε θεωρώ ότι αν κάποιος κάνει κάτι σκονάκι αντί να το μάθει θα του λείψει στη δουλειά του μεθαύριο (μπουαχαχα!)

-δε θεωρώ ότι έχει σχέση η ηθική κάποιου με το αν αντιγράφει. αντίθετα, το ίδιο το σύστημα είναι το πρόβλημα (αποστήθιση) και τα η αντιγραφή η αντίδραση

-επειδή έχουμε να μάθουμε ένα κάρο σαβούρες, το να ψιλοδιαβάσεις-ψιλοαντιγράψεις σε κάποια μαθήματα σε βοηθά να κρατήσεις δυνάμεις ν αφοσιωθείς σ αυτά που σ ενδιαφέρουν

-ρε γαμώτο! αφήστε τα παιδιά να πάρουν επιτέλους το κωλοπτυχίο μήπως σωθεί η ψυχή τους!

εν τέλει νομίζω το καλύτερο θα ήταν να γίνει κάπως πιο αυστηρή η επιτήρηση (πχ. ν αλλαζουν θέσεις σε άτομα), ώστε το φαινόμενο να μην παίρνει μεγάλες διαστάσεις!

It's alright
sΚονταριτσα
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #66 on: March 05, 2009, 19:24:41 pm »

Quote from: EL MOSaFET on March 05, 2009, 19:01:49 pm
σεβαστη η αποψη σου christine

ε αυτο ελειπε να μην ειναι σεβαστη το θεμα ειναι που στηριζεις εσυ τι δικη σου?

@bjork δεν αναφερομουν τοσο στις αιτιες αλλα στο ποσο αμεσα και ποιον καθυστουμε υπευθυνο γι αυτην την κατασταση

εδω λεει διεκοψαν στην ουσια την εξεταση πλακα κανεις? ο αλλος μπορει να το χε τελευταιο μαθημα και να επαιρνε πτυχιο να ειχε ακομη χρονο να γραψεις και να πας εσυ να του πεις οχι ?
Ας ελεγε ο καθηγητης οι 40 πρωτοι που μπηκατε δεν γραφετε η  καθεστε στα πρωτα θρανια η σε αιθουσα με ξεχωριστη επιτηρηση και τοτε να δεις κραξιμο και παραπονα.

δεν ηθελα να γραψω αλλο γιατι το θεμα το βλεπω λιγο πιο απλα αλλα εφοσον με ρωτας..

κεγω κανω σκονακια,και γενικα δεν φοβαμαι να αντιγραφω ακομα και ο καθηγητης ανεβοκατεβαινει ολη την ωρα και κοιταει επιμονα...μερικοι ομως δεν μπορουν να το κανουν αυτο γιατι ισως φοβουνται...το δεχομαι και το κατανοω..ειναι και θεμα χαρακτηρα

γενικα πιστευω οτι και τα σκονακια που ετοιμαζουμε και ο,τι αλλο μπορεις να φανταστεις δεν σωζουν κανενα φοιτητη οσο καλοοργανωμενα και να ειναι αν δεν εχει διαβασει...τα σκονακια ειναι για μενα ενα "βοηθημα" στις εξετασεις και απο την οποιαδηποτε εμπειρια που μπορει να εχω αυτα τα 2 χρονια που ειμαι στην σχολη,σου λεω οτι δεν μπορουν να σου ανεβασουν δραματικα τον βαθμο,μεχρι 0,5 μοναδες ισως..

αλλα αν ημουν σε αυτην την μεριδα των φοιτητων που δεν αντιγραφουν συνειδητα-και καλα κανουν,γιατι ισως το θεωρουν σαν ενα ειδος κλεψιας,η οτι αδικουν τους συμφοιτητες τους- δεν θα κατηγορουσα αυτους που το κανουν,αλλα ουτε θα ημουν και αντιθετη στην ολη εννοια της "αντιγραφης" γιατι τοτε θα θεωρουσα εγω οτι υποτιμω τους συναδελφους και τους θεωρω κλεεφτες...

με αυτην την εννοια ο καθενας να κοιταει την δουλεια του,ειτε αντιγραφει ειτε οχι...ειναι ενα φαινομενο που συμβαινει στα πανεπιστημια της χωρας απο παντα γιατι ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και δεν νομιζω οτι με το να αντισταθουμε σε αυτο θα αλλαξει τιποτα,η θα κερδισουμε τιποτα....
αλλωστε οπως ειπα,η αντιγραφη σε αυτην την σχολη που βρισκομαστε δεν βοηθαει τοσο σημαντικα ωστε να αδικουνται τελειως αυτοι π γραφουν "νομιμα".

ετσι εγω θεωρω-και ας ακουγεται λιγο ασαφες..και ειναι- οτι ας κανει ο καθενας ο,τι νομιζει καλυτερο για τον εαυτο του...
στην τελικη κανενας δεν παιρνει πτυχιο μονο με αντιγραφες,γιατι και οι περισσοτεροι επιτηρητες κανουν "σωστα" την δουλεια τους..

και στην τελικη-τελικη κανενας δεν ξερει ποιο ειναι το τελειως σωστο.. Smiley

sprich mir nicht wenn du nicths wichtiges zu sagen hast.
smo
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

aoum

View Profile
Re: Έλλειψη σεβασμού την ώρα της εξέτασης από συναδ^
« Reply #67 on: March 05, 2009, 19:30:15 pm »

Δεν ειναι αναγκη να φτασουμε στο ξυλο.

Υπαρχουν πολλοι αλλοι τροποι ανεφερα μερικους λογικα οι καθηγητες ενδιαφερονται για το πως εξεταζεται το μαθημα τους αν οχι οκ τι να πω Lips Sealed

Τεσπα δεν θα επεκταθω απο κοντα αν θελετε καμμια φορα τα συζηταμε καλο σας απογευμα.

@ελ μοσαφετ δεν συμβαινει η αντιγραφη γιατι ειμαστε ελληνες ελεος συμβαινει γιατι αφενος δεν ξερουμε να διαβαζουμε και αφετερου ο τροπος με τον οποιο γινονται και εξεταζονται καποια μαθηματα ειναι αθλιος για την υλη που καλυπτουν

ακου ειμαστε ελληνες Cheesy Cheesy Grin Grin
« Last Edit: March 05, 2009, 19:34:37 pm by smo » Logged

oblivion
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #68 on: March 05, 2009, 19:30:30 pm »

Quote from: EL MOSaFET on March 05, 2009, 19:24:41 pm
Quote from: EL MOSaFET on March 05, 2009, 19:01:49 pm
σεβαστη η αποψη σου christine

ε αυτο ελειπε να μην ειναι σεβαστη το θεμα ειναι που στηριζεις εσυ τι δικη σου?

@bjork δεν αναφερομουν τοσο στις αιτιες αλλα στο ποσο αμεσα και ποιον καθυστουμε υπευθυνο γι αυτην την κατασταση

εδω λεει διεκοψαν στην ουσια την εξεταση πλακα κανεις? ο αλλος μπορει να το χε τελευταιο μαθημα και να επαιρνε πτυχιο να ειχε ακομη χρονο να γραψεις και να πας εσυ να του πεις οχι ?

δεν ηθελα να γραψω αλλο γιατι το θεμα το βλεπω λιγο πιο απλα αλλα εφοσον με ρωτας..

κεγω κανω σκονακια,και γενικα δεν φοβαμαι να αντιγραφω ακομα και ο καθηγητης ανεβοκατεβαινει ολη την ωρα και κοιταει επιμονα...μερικοι ομως δεν μπορουν να το κανουν αυτο γιατι ισως φοβουνται...το δεχομαι και το κατανοω..ειναι και θεμα χαρακτηρα

γενικα πιστευω οτι και τα σκονακια που ετοιμαζουμε και ο,τι αλλο μπορεις να φανταστεις δεν σωζουν κανενα φοιτητη οσο καλοοργανωμενα και να ειναι αν δεν εχει διαβασει...τα σκονακια ειναι για μενα ενα "βοηθημα" στις εξετασεις και απο την οποιαδηποτε εμπειρια που μπορει να εχω αυτα τα 2 χρονια που ειμαι στην σχολη,σου λεω οτι δεν μπορουν να σου ανεβασουν δραματικα τον βαθμο,μεχρι 0,5 μοναδες ισως..

αλλα αν ημουν σε αυτην την μεριδα των φοιτητων που δεν αντιγραφουν συνειδητα-και καλα κανουν,γιατι ισως το θεωρουν σαν ενα ειδος κλεψιας,η οτι αδικουν τους συμφοιτητες τους- δεν θα κατηγορουσα αυτους που το κανουν,αλλα ουτε θα ημουν και αντιθετη στην ολη εννοια της "αντιγραφης" γιατι τοτε θα θεωρουσα εγω οτι υποτιμω τους συναδελφους και τους θεωρω κλεεφτες...

με αυτην την εννοια ο καθενας να κοιταει την δουλεια του,ειτε αντιγραφει ειτε οχι...ειναι ενα φαινομενο που συμβαινει στα πανεπιστημια της χωρας απο παντα γιατι ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και δεν νομιζω οτι με το να αντισταθουμε σε αυτο θα αλλαξει τιποτα,η θα κερδισουμε τιποτα....
αλλωστε οπως ειπα,η αντιγραφη σε αυτην την σχολη που βρισκομαστε δεν βοηθαει τοσο σημαντικα ωστε να αδικουνται τελειως αυτοι π γραφουν "νομιμα".

ετσι εγω θεωρω-και ας ακουγεται λιγο ασαφες..και ειναι- οτι ας κανει ο καθενας ο,τι νομιζει καλυτερο για τον εαυτο του...
στην τελικη κανενας δεν παιρνει πτυχιο μονο με αντιγραφες,γιατι και οι περισσοτεροι επιτηρητες κανουν "σωστα" την δουλεια τους..

Αυτό εννοούσα όταν αναφερόμουν στο "όποιος είναι μάγκας ας το κάνει και να μην τον πιάσουν".
Κι επίσης αυτή η αντίληψη του ατομικισμού και της "πάρτης" είναι που φταίει για όλα.

Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω ως προς το σε ποιο βαθμό μπορεί να βοηθήσει η αντιγραφή...

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
bjork
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #69 on: March 05, 2009, 19:31:56 pm »

Quote from: smo on March 05, 2009, 19:15:20 pm

καλά δεν έγινε ακριβώς έτσι

κοιτάξτε ν αλλάξουμε την ελλάδα είναι too much. το θέμα είναι τι κάνουμε εδώ. φωνάζουμε και διαμαρτυρόμαστε! δεν είναι η δουλειά μας αυτή φυσικά...ειδικά την ώρα που γράφουμε...αλλά εδώ που φτάσαμε

It's alright
Γιώργος
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #70 on: March 05, 2009, 19:34:14 pm »

Quote from: smo on March 05, 2009, 19:30:15 pm
Δεν ειναι αναγκη να φτασουμε στο ξυλο.

Εγώ πάντως μα τω θεώ, αν ξανακαπνίσει κάποιος εν ώρα εξέτασης θα τον δείρω. Cheesy

class Windows extends Throwable implements Failure
sΚονταριτσα
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #71 on: March 05, 2009, 19:34:25 pm »

Οσο και να σου φαινεται περιεργο συμφωνω μαζι σου cecs....(θα μου πεις πως γινεται αυτο,αφου λεμε αντιθετα πραματα..)
Αλλα με το να λεμε "παιδια δεν ειναι σωστο να αντιγραφουμε και πρεπει να σταματησει αυτο.." νομιζεις πραγματικα εσυ προσωπικα οτι θα σταματησει αυτο ακαριαια και οτι δεν θα υπαρχουν τετοια φαινομενα ξανα??..
Αυτο ειναι που σκεφτομαι..μπορει να ειναι λαθος-οκ-αλλα γενικα και το κυπριακο το συζηταμε τοσα χρονια και ακομα λυση δεν δοθηκε και ουτε προκειται..ετσι το βλεπω και σε αυτην την περιπτωση..
Ό,τι και να πουμε..ό,τι και να συζηταμε τωρα,αυτο θα συμβαινει,μπορει ισως να μειωθει,αλλα θα εξακολουθησει να συμβαινει..
και ποιο ειναι αυτο??:ο καθενας να κοιταει την παρτη του... Smiley

sprich mir nicht wenn du nicths wichtiges zu sagen hast.
thanasiskehagias
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Matlab Rules!!!

View Profile WWW
« Reply #72 on: March 05, 2009, 19:40:22 pm »

Ας πειστούμε λοιπόν από τους λογικά άψογους συλλογισμούς που quotάρω παρακάτω. Και αφού αυτοί οι συλλογισμοί ισχύουν για ένα φοιτητή/τρια, θα ισχύουν και για όλους/ες. Οπότε ας καταργήσουμε τους επιτηρητές, να γλυτώσουμε και λίγο manpower, και ας γράφει όποιος θέλει με σκονάκια.

Αλλά εδώ που τα λέμε, γιατί να έχουμε εξετάσεις? Στο τέλος κάθε ακαδημαϊκού έτους, ας κάνει κάθε   φοιτητής/τρια μια υπεύθυνη δήλωση ότι κατεννόησε τα μαθήματα του έτους, ας του/της δίνουμε ένα πτυχίο μήπως σωθεί η ψυχή του/της και πάμε παρακάτω. (btw έτσι δεν θα έχω κι εγώ να διορθώνω 100δες γραπτά κάθε εξάμηνο).

Φυσικά και οι παρακολουθήσεις δεν θα έιναι υποχρεωτικές, ούτε και η διαμονή στην έδρα του Πανεπιστημίου. Έτσι θα γλυτώνει κάθε οιογένεια ένα σεβαστό ετήσιο έξοδο.

Δεν υπάρχει άλλωστε και λόγος να δίνει κανείς εξετάσεις για να μπει σε μια Πανεπιστημιακή Σχολή. Μπορεί να δηλώνει τη Σχολή αρεσκείας του/της , να κάνει τις αιτήσεις εγγραφής και κατανόησης μέσω Internet και μετά 5 χρόνια να παίρνει το επιθυμητό πτυχίο.

Τώρα που το σκέφτομαι, αν ακολουθήσουμε αυτή τη στρατηγική δεν υπάρχει καν λόγος να υπάρχει Παν/μιο. Αν η  διαδικασία απόκτησης πτυχίου βασίζεται στη συμπλήρωση αιτήσεων μέσω inet, το μόνο έξοδο θα είναι η ανάπτυξη ενός website και η συντήρηση ενός ή περισσότερων servers ...

η διόρθωση του συστήματος μέσω της κατάργησης του ... και ο καθένας ασ κοιτάει τη δουλειά του ...

Quote from: bjork on March 05, 2009, 19:23:51 pm
-δε θεωρώ ότι έχει σχέση η ηθική κάποιου με το αν αντιγράφει. αντίθετα, το ίδιο το σύστημα είναι το πρόβλημα (αποστήθιση) και τα η αντιγραφή η αντίδραση

-επειδή έχουμε να μάθουμε ένα κάρο σαβούρες, το να ψιλοδιαβάσεις-ψιλοαντιγράψεις σε κάποια μαθήματα σε βοηθά να κρατήσεις δυνάμεις ν αφοσιωθείς σ αυτά που σ ενδιαφέρουν

-ρε γαμώτο! αφήστε τα παιδιά να πάρουν επιτέλους το κωλοπτυχίο μήπως σωθεί η ψυχή τους!

Quote from: EL MOSaFET on March 05, 2009, 19:24:41 pm

Γιώργος
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Έλλειψη σεβασμού την ώρα της εξέτασης από συναδ^
« Reply #73 on: March 05, 2009, 19:42:36 pm »

Και συμπληρώνοντας τον κ. Κεχαγιά: θα ήθελε κανείς από σας να πάει σε γιατρό που πήρε το πτυχίο του με copies; Smiley

Με σύστημα, όχι σκονάκι πχ 1-2 φορές σε κάναν περίεργο τύπο χημικής αντίδρασης.

class Windows extends Throwable implements Failure
bjork
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #74 on: March 05, 2009, 19:46:03 pm »

κ.Κεχαγιά το τραβήξατε...εγώ το θέλω το πανεπιστήμιο να υπάρχει...χεχ

It's alright
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 Go Up Print
Jump to: