• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 20:13:11 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 20:13:11 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[Today at 19:07:04]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426694
Total Topics: 31710
Online Today: 239
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 76
Guests: 163
Total: 239
gkyrodi
Soterd52
nikol michalou
Antigoni
Conriz
useranknown
xeniam
Billyskotsikas
fopapadopoulos
kstavroulis
PeriklisL
Ioakeim Zisis
fungi
georsoti
geoagour
athenamits
GeorgeChri
mariachatz
apapagd
asimeniacha
xristodoulou
evax
Fotis Roukoutakis
tzortzis
Psychoktonos_
Napoleontas
vajim
aachmet
tasos potsakis
EvP
faidonchatz
kostas1507
Petran25
jimalexoud
xarisagraf
agapi
Γιώργος Τσανακτσιίης
dimitire
Nekt
statiris
VengeX
eli_k
LambisTr
ggalamat
arafail
TheKingInTheNorth
thomaitheodosiadou
stolieras
ThanosKoutsoump
gourgaris
alexiosmara
κοτζακ
Cersei Tsoulannister
nikolihss
chris_p30
gianniss
redwolf
PanosPapaspirou
NickSpan
HlektrikhPatata
Guts
Joaakim
Thanos_gr
gkarapip
BB
ELEF
Saint_GR
Papalamprous humor
christina02
rigas_s
Paschalina.S
abiki
glavdakis
DimiTout
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Κοινωνία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ...
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 Go Down Print
Author Topic: ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ...  (Read 2691 times)
sminias_hlektromhxanikos
Θαμώνας

COGITO ERGO SUM

View Profile
ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ...
« on: January 25, 2009, 17:52:21 pm »

Λοιπόν...ως γνωστόν, είμαι εργαστηριακός συνεργάτης σε κάποιο Τ.Ε.Ι. Επειδή έχω μεταπτυχιακό στην Φιλοσοφία της Επιστήμης, μου ζητήθηκε να βοηθήσω στην διδασκαλία του αντίστοιχου μαθήματος, το οποίο είναι κατ'επιλογήν προαιρετικό. Ως εδώ καλά.
Το βιβλίο το οποίο διατίθεται για το συγκεκριμένο μάθημα, είναι κάπως περίεργο, οπότε αναγκάστηκα να βγάλω κάποιες σημειώσεις. Λίγο κάτι εργασίες απο το μεταπτυχιακό, λίγο η βιβλιογραφία μου, λίγο διάφορες πηγές απο το διαδίκτυο, βγήκαν καμιά 60αριά σελίδες, με κάποια πολύ βασικά κομμάτια (Αρχαίοι φιλόσοφοι, νεώτερη φιλοσοφία, φιλοσοφία της επιστήμης), απο το οποίο βάζω και θέματα.
Μέχρι εδώ καλά...
Προχτές, με παίρνει τηλέφωνο ο υπεύθυνος καθηγητής και μου λέει πως καποιος φοιτητής θέλει σημειώσεις. ΟΚ, κανένα πρόβλημα, απάντησα, θα είμαι την Τρίτη κάτω, να περάσει απο το εργαστήριο που είμαι, να του τις δώσω, και αν θέλει να ρωτήσει κάτι, εδώ είμαι. Είπα να δώσουν και το τηλέφωνο μου, ώστε να με βρεί ευκολότερα.
Χτές, ημέρα Σάββατο, χτυπάει το τηλέφωνο, το σηκώνω, και ηταν ο φοιτητής που ήθελε σημειώσεις. Μιλάμε λίγο, με ρώτησε αν τις έχω σε ψηφιακή μορφή, και αφού απάντησα αρνητικά (έχω χάσει τα αρχεία), του είπα να κάνει έναν κόπο να περάσει να τα πάρει την Τρίτη, να του πώ και τα sos που είχα πεί στην τάξη, ώστε να μην είναι αδικημένος σε σχέση με τους υπόλοιπους (αυτό το κάνω σε όποιον μου ζητάει σημειώσεις εκτός μαθήματος).
Σε αυτή την πρόταση, είχαμε παύση μερικών δευτερολέπτων, και μετά ακούω το εξής απερίγραπτο κατά την γνώμη μου:"Βασικά, δεν δίνω το μάθημα σου, αλλά είμαι απο την τάδε παράταξη, και επειδή το μάθημα σου έχει να κάνει με ιδεολογίες (ντόοοοοϊιιιινκ!!!!  Cheesy), θέλω τις σημειώσεις για να κάνουμε ιδεολογικό...έλεγχο (δεύτερο ντόοοοοοοϊιιιιιιινκ!!!!)!!!!!!!!!
Σημειωτέον, έχω υπάρξει συνδικαλιστής-εκπρόσωπος-οτιδήποτε σε κάποια παράταξη, όχι σε αυτήν που ανήκει το παληκάρι (θα το καταλάβαινα κάπως αν ήμουν στη δικιά του και ήθελε λ.χ. να με περάσει πειθαρχικό, αλλά και πάλι δεν θα το καταλάβαινα απόλυτα...), αλλά δεν ασχολούμαι πλέον με κανέναν μασκαρά, και αυτό το φωνάζω συνέχεια.
Του απάντησα πως η φιλοσοφία δεν έχει ιδεολογικές χροιές και στο επίπεδο που την κάνουμε (Λυκειακό μπορείς να το πείς...), γίνεται απλή αναφορά σε διάφορα Φιλοσοφικά Ρεύματα (με ένα διώρο την εβδομάδα σε τελείως αδιάφορο κοινό, χωρίς προηγούμενη γνώση, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά παραπάνω...). Η μόνη αναφορά που είχα σε ιδεολογικό-πολιτικό επίπεδο ηταν σε ένα απόσπασμα για τον Lakatos (όποιος θέλει μπορεί να τον μελετήσει), στο οποίο αναφέρεται πως ο φιλόσοφος (όχι εγώ, ο Lakatos), ανέφερε τον Μαρξισμό σαν ένα αποτυχημένο επιστημονικό πρόγραμμα, με την σημείωση όμως πως η άποψη του είναι διαποτισμένη απο το ψυχροπολεμικό κλίμα της περιόδου (γύρω στο '70-'75) και με κάποια προκατάληψη ενάντια στις κοινωνικές επιστήμες, των οποίων τα αποτελέσματα δεν είναι προβλέψιμα έναντι των φυσικών επιστημών στο οποίο η πρόβλεψη των αποτελεσμάτων και η επαλήθευση τους είναι ακριβής. (Η αλήθεια είναι πως το κομμάτι αυτό με είχε ενοχλήσει, αλλά είχα σκεφτεί πως δεν μπορώ να κάνω εκπτώσεις και να κόβω ή να ράβω φιλοσοφικές απόψεις μόνο και μόνο για να γίνομαι αρεστός σε κάποιους).
Σε εκείνο το σημείο, στην κυριολεξία του τρέξανε τα σάλια..."Πωπω...θα σου βγάλω μια ανακοίνωση ΝΑ! απο μεθαύριο στην Σχολή..."
Η αλήθεια είναι πως δεν με νοιάζει τι θα κάνει η τι θα πεί, ούτε με ενδιαφέρει να κάνω καριέρα στο Τ.Ε.Ι., ούτε έχω κάτι γενικά να φοβάμαι. Θα ηταν ευπρόσδεκτη μια υπόδειξη, μια διόρθωση ή κάτι που θα βοηθούσε το μάθημα ή μια επιθυμία (βαρέθηκα να μιλάμε για την γνωσιολογία δάσκαλε, να πούμε τίποτα για τον κύκλο της Βιέννης;...).
Αλλά να ρε γαμώτο...εκεί που λέω πως πιάσαμε πάτο, μερικοί μου αποδεικνύουν πως έχει κι άλλο η κατρακύλα...και αυτό με λυπεί.
Κάνω κάπου λάθος;

Υ.Γ.:Ελπίζω μόνο να μην με κάψουνε στην πυρά απο μεθαύριο στο Τ.Ε.Ι. επειδή κάποιος ηλίθιος θα πεί πως με είδε να κόβω βόλτες μεσάνυχτα με πανσέληνο σε σταυροδρόμι πάνω σε μια ιπτάμενη σκούπα...

Μου 'πες θα φύγω χθες το βράδυ ξαφνικά /απλώς κουράστηκα δε φταίω για όλα αυτά /Θεε μου δε θέλει το βλέπω καθαρά /κι όλα γίναν Θεε μου τόσο μα τόσο ξαφνικά /Σηκώθηκα μονάχος το πρωί /χωρίς καφέ χωρίς τσιγάρο και ψυχή /Θεε μου το ξέρω τώρα είμαι μοναχός /κι όμως θα γυρίσει πάλι δεν μπορεί να κάνει αλλιώς  /Το ξέρω είναι λίγο δύσκολο μα εγώ /στο λέω μπορούσα να περιμένω και μπορώ /βλέπεις οι δυο μας μόνοι δε νιώσαμε ποτέ /τώρα, τώρα πες μου ποιόν, /πες μου ποιόν θα 'χεις να τα λες;
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
Re: ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ...
« Reply #1 on: January 25, 2009, 17:59:23 pm »

Πες του να σου δωσει την ανακοινωση σε ψηφιακη μορφη  Grin
Να γελασουμε και λιγο  Smiley

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
sminias_hlektromhxanikos
Θαμώνας

COGITO ERGO SUM

View Profile
« Reply #2 on: January 25, 2009, 18:11:01 pm »

Δεν το σκέφτηκα...δεν με νοιάζει που θέλει να δεί τι γράφω,αλλά ρε γαμώτο, να τους βράσω...και μετά μου λένε για άσυλο...το βασικότερο άσυλο είναι των ιδεών, και το καταλύουν οι ίδιοι...ιδεολογικός έλεγχος...χριστέ μου...πότε θα σκάσουν μύτη και τα ss να κάψουν βιβλία στο προαύλιο;

Όσο καλή διάθεση και να έχω, μετά φταίω να πάρω μια βρεγμένη σανίδα; Και μετά θα με πούν φασίστα!!!

υ.γ.1: Καμιά πρόθυμη κοπέλα να τους...χαλαρώσει λίγο δεν έχουνε; Γιατί μου φαίνεται το έχουν κάνει λάστιχο!
υ.γ.2:Τι να πούν οι δικοί μου πρώην "σύντροφοι" που τους έχω και άχτι και τους στολίζω καθημερινά...
« Last Edit: January 25, 2009, 18:14:55 pm by sminias_hlektromhxanikos » Logged

Μου 'πες θα φύγω χθες το βράδυ ξαφνικά /απλώς κουράστηκα δε φταίω για όλα αυτά /Θεε μου δε θέλει το βλέπω καθαρά /κι όλα γίναν Θεε μου τόσο μα τόσο ξαφνικά /Σηκώθηκα μονάχος το πρωί /χωρίς καφέ χωρίς τσιγάρο και ψυχή /Θεε μου το ξέρω τώρα είμαι μοναχός /κι όμως θα γυρίσει πάλι δεν μπορεί να κάνει αλλιώς  /Το ξέρω είναι λίγο δύσκολο μα εγώ /στο λέω μπορούσα να περιμένω και μπορώ /βλέπεις οι δυο μας μόνοι δε νιώσαμε ποτέ /τώρα, τώρα πες μου ποιόν, /πες μου ποιόν θα 'χεις να τα λες;
pmousoul
Guest
« Reply #3 on: January 25, 2009, 18:34:46 pm »

Μην μασάς.. δίπλα στην ενδεχόμενη ανακοίνωση τους βάλε και το ποστ σου.. Wink
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #4 on: January 25, 2009, 18:40:39 pm »

Ε πες, ποια παραταξη ?

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
sminias_hlektromhxanikos
Θαμώνας

COGITO ERGO SUM

View Profile
« Reply #5 on: January 25, 2009, 18:43:55 pm »

Εν λέω!

Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #6 on: January 25, 2009, 18:45:44 pm »

Ε πες. Η τουλαχιστον δωσε κανα στοιχειο. Π.χ., οταν λες θα βγαλει ανακοινωση, θα εινα για να σε κραξει και καλα ή για να ανακοινωσει περηφανα την μεγαλη του ανακαλυψη περι Lakatos ?

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
sminias_hlektromhxanikos
Θαμώνας

COGITO ERGO SUM

View Profile
« Reply #7 on: January 25, 2009, 18:47:20 pm »

Ποιοί θα θίγονταν για την υπόληψη του Μαρξ; Wink

Bgenopoulos
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

needed

View Profile
« Reply #8 on: January 25, 2009, 18:52:05 pm »

Βρωμοδαπιτες Grin Cheesy
« Last Edit: January 25, 2009, 18:59:58 pm by Bgenopoulos » Logged

Μπατσοι-Ταξιτζιδες-Γιατροι.

Ολα τα αρχιδια δουλευουνε μαζι.
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #9 on: January 25, 2009, 18:52:31 pm »

Αφου θιχτηκε για τον Μαρξ, αρα ανακοινωση για να σε κραξει ?

Αλλα αυτο δεν εχει και πολυ νοημα, ακομα και δεξιος να ησουνα(προφανως δεν ξερω τι εισαι απλα κανω συλλογισμο), η ανακοινωση τι θα λεει ? Ο ταδε καθηγητης ειναι δεξιος?

Εκτος αν κατι δεν καταλαβα καλα...

Εκτος αν ειναι ανακοινωση κατα του Μαρξισμου.

Αλλα τοτε δεν κολλαει αυτο που λες με το Ασυλο, γιατι ΔΑΠιτες δεν υποστηριζουν το ασυλο.

sminias_hlektromhxanikos
Θαμώνας

COGITO ERGO SUM

View Profile
« Reply #10 on: January 25, 2009, 18:53:52 pm »

Quote from: Bgenopoulos on January 25, 2009, 18:52:05 pm
Βρωμοδαπιτες

Σωστά βρε...βουλωμένο γράμμα διαβάζεις!

Quote from: Aurelius on January 25, 2009, 18:52:31 pm
Αλλα αυτο δεν εχει και πολυ νοημα, ακομα και δεξιος να ησουνα(προφανως δεν ξερω τι εισαι απλα κανω συλλογισμο), η ανακοινωση τι θα λεει ? Ο ταδε καθηγητης ειναι δεξιος?

Μάλλον οτι κάνω κάποιου είδους προπαγάνδα...

fourier
Guest
« Reply #11 on: January 25, 2009, 19:23:31 pm »

Quote from: sminias_hlektromhxanikos on January 25, 2009, 17:52:21 pm
Επειδή έχω μεταπτυχιακό στην Φιλοσοφία της Επιστήμης

και λιγο πιο κατω:

Του απάντησα πως η φιλοσοφία δεν έχει ιδεολογικές χροιές

Νταξει, καταλαβαμε...

Συμφωνω παντως με τον τιτλο που εβαλες στο τοπικ, και μαλλον κανενα μεταπτυχιακο, ουτε πανω στη Φιλοσοφια της Επιστημης, μπορει να τους βοηθησει να το ξεπερασουν...
Azdul
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

it's a long long night

View Profile
« Reply #12 on: January 25, 2009, 19:24:05 pm »

Ε ρε γυριστή κλωτσιά κωτσιά Chuck Norris που θέλουν μερικά άτομα...αλλά μη φοβάσαι δε θα σε κάψουν στην πυρά επειδή οι κομματικές παρατάξεις θέλουν να έχουν και οικολογικό προφίλ και ως γνωστόν το κάψιμο συμβάλει στο φαινόμενο του θερμοκηπίου...μαλλον θα σε πετροβολήσουν οπότε αγόρασε κανα κράνος Tongue

My one regret in life is that I am not someone else.
sminias_hlektromhxanikos
Θαμώνας

COGITO ERGO SUM

View Profile
« Reply #13 on: January 25, 2009, 19:30:42 pm »

Quote from: γ'ρουν' on January 25, 2009, 19:23:31 pm
Επειδή έχω μεταπτυχιακό στην Φιλοσοφία της Επιστήμης

και λιγο πιο κατω:

Του απάντησα πως η φιλοσοφία δεν έχει ιδεολογικές χροιές

Νταξει, καταλαβαμε...

Συμφωνω παντως με τον τιτλο που εβαλες στο τοπικ, και μαλλον κανενα μεταπτυχιακο, ουτε πανω στη Φιλοσοφια της Επιστημης, μπορει να τους βοηθησει να το ξεπερασουν...

Μιλώντας για Φιλοσοφία της Επιστήμης, μιλάς για την Λογική ανάλυση της έγκυρης γνώσης. Αν μου βρείς που κολλάει η Λογική (άλγεβρα Boole φαντάσου πανω κάτω...) με τις ιδεολογίες, ας συνεχίσουμε να μιλάμε. Μήπως το Ledάκι ανάβει ανάλογα με την ιδεολογία όταν κάνεις λογικές πύλες; Η να ζητάω ένα 7404 "δεξιό" την άλλη φορα;

zouzou
Θαμώνας

You can SEE the SEA in my eyes ,can' t you?

View Profile
« Reply #14 on: January 25, 2009, 19:35:08 pm »

δεν θέλω καν να σκέφτομαι τι γίνεται σε μαθήματα καθαρά φιλοσοφικού ενδιαφέροντος στα ΑΕΙ

οταν οι ιδέες γίνονται στεγνές από ουσία ......μάλλον είναι τροχοπέδη για οποιαδήποτε πρόοδο και ανάπτυξη !!!!

Μας λυπάμαι!!

z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z

Δεν κοιμάμαι !!!!

Ζουζουνίζω!!!

If sometimes you feel yourself little, useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm out of hundreds of millions................
Pages: [1] 2 Go Up Print
Jump to: