• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 17:44:49 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία
  
  Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY
  
  Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther
  
Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 17:44:49 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 78
Guests: 107
Total: 185
evgeniaz
alexandraskol
Captain
Tasos Bot
maria.r
Farmakis Aggelos
themisb
ore525
Ted Kaczynski
Gone_Forever
Sotirisbikos
ganasto
mrodi
dr.giorgos
Nikolas Tsamitros
swthrhs
lina_zs
Δημητρης Αξιμιωτης
Dimos Bachlas
dnikoa
Gregory_SP
A-TheITGuy
nataliapap
ioannisdamantis
Pcsc
npalami
Nikos.Ts
xeniam
xristodoulou
sofaki
Δημήτρης Διακολουκάς
AggelosZ
dimitris585
dimitris_diotis
panagiwt1s
jimalexoud
marnas
Νικη
chriskazakos
kvas
Fotis
mayia psarikoglou
kstavroulis
andreaspaper
anthi kotsani
Evripidis
vasilis saitis
kevangelo
Lykaonia
kathrin_p
despoina15
apob
gkg
kakousios
Pastellaki
Aris★
giorgosss03
tourlaza
mgrivab
annaparask
gkaramp
mrotskos
giorgos_skl
Petross
mdimitrig
hacky
matrozos
aggp
Mr Watson
kapoutsi
stavros0201
shamaelas
Marihouan820
akiousia
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα > ee - Διατροφή (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > Μαγειρεύοντας με το Sartre
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 16 17 [18] 19 Go Down Print
Author Topic: Μαγειρεύοντας με το Sartre  (Read 44635 times)
heavy melon
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr
******
Gender: Female
Posts: 1386


making things complex


View Profile
Re: Μαγειρεύοντας με το Sartre
« Reply #255 on: December 27, 2015, 21:10:04 pm »

Quote from: Kodi on November 25, 2015, 23:10:25 pm
Μανιτάρια στο φούρνο με τυριά και βαλσάμικο

Υλικά για 2 άτομα (εγώ το έφαγα μόνος μου)

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 συσκευασία φρέσκα μανιτάρια porto bello 500g
100g ροκφορ τριμμένο (μπορεί και λιγότερο αναλόγως αν σας αρέσει)
3-4 φέτες τυρί gouda ψιλοκομμένο
200g κεφαλοτύρι τριμμένο
λίγο βαλσάμικο
λίγο λάδι για το τσιγάρισμα
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι (εγώ έβαλα και λίγη μαύρη ζάχαρη για να καραμελώσει) σε ένα τηγάνι και αφού καραμελώσει ρίχνουμε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια ψιλοκομμένα. Τα αφήνουμε 2'-3' και σβήνουμε με βαλσάμικο. Σε ένα ταψί βάζουμε λαδόκολλα και βάζουμε τα μανιτάρια με το κομμένο κοτσάνι προς τα πάνω. Γεμίζουμε το μανιτάρι πρώτα με τα τσιγαρισμένα κρεμμύδια και μετά με όλα τα τυριά που τα έχουμε ανακατέψει πιο πριν.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 25-30 λεπτά.

Δοκιμάστε το ήταν αυτοσχεδιασμός της στιγμής, αλλά πολύ νόστιμο, ειδικά για εμάς τους λάτρεις των μανιταριών..
Καλή απόλαυση!!! 


ξέχασα να τα σβήσω με βαλσάμικο, αλλά και πάλι βγήκαν πολύ νόστιμα!  Smiley
Logged

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά
τζογάρισες στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα
pentium4
Veteran
Καταστραμμένος
******
Posts: 7940


εφακ


View Profile
Re: Μαγειρεύοντας με το Sartre
« Reply #256 on: December 27, 2015, 21:24:55 pm »

Quote from: ~Μάρω~ on December 27, 2015, 21:10:04 pm
Quote from: Kodi on November 25, 2015, 23:10:25 pm
Μανιτάρια στο φούρνο με τυριά και βαλσάμικο




ξέχασα να τα σβήσω με βαλσάμικο, αλλά και πάλι βγήκαν πολύ νόστιμα!  Smiley

φωτο ; Tongue
Logged

https://www.youtube.com/watch?v=doMu-YNc4wM&feature=emb_title

Αλντεμπαράν
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr
******
Posts: 2963


גם זה יעבור


View Profile
Re: Μαγειρεύοντας με το Sartre
« Reply #257 on: December 27, 2015, 22:44:53 pm »

Κότσι στον φούρνο.

Δεν ξέρω πως μαγειρεύεται, αλλά μαζί με το κατσικάκι φούρνου είναι τα 2 καλύτερα μαγειρευτά κρέατα που θυμάμαι! Λ-Ο-Υ-Κ-Ο-Υ-Μ-Ι

« Last Edit: January 26, 2016, 13:43:24 pm by Αλντεμπαράν » Logged

http://de.academic.ru/pictures/dewiki/75/Kemenche-Salut_de_trebizonde-Danse_aux_sabres.jpg
teslaaaa
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr
*******
Gender: Female
Posts: 2687


Buongiorno Principessa!


View Profile WWW
Re: Μαγειρεύοντας με το Sartre
« Reply #258 on: January 26, 2016, 12:59:03 pm »

Pancakes του Άκη love

Συστατικά
  • 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 αυγό
  • 50 ml σπορέλαιο
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 120 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 κ.γ. σόδα
  • 1 κ.σ. βούτυρο
  • σιρόπι σφενδάμου ή μέλι για το σερβίρισμα

Εκτέλεση
  • Σε ένα μπολ, βάζουμε το γιαούρτι, το αυγό, το σπορέλαιο, 1 πρέζα αλάτι, 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας, και 50 γρ. ζάχαρη. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί πολύ καλά με το σύρμα μας μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
  • Προσθέτουμε το αλεύρι και 1 κ.γ. σόδα και ανακατεύουμε με το σύρμα ίσα ίσα να αναμειχθούν.
  • Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι διαμέτρου 30 εκ. σε μέτρια φωτιά.
  • Προσθέτουμε 1 κ.σ. βούτυρο και δεν μαγειρεύουμε σε υψηλή φωτιά για να μην μας καούν τα pancakes.
  • Bάζουμε στο τηγάνι 3 γεμάτες κουταλιές από τη ζύμη μας αφήνοντας κενό μεταξύ τους αφού θα απλώσουν καθώς μαγειρεύονται.
  • Ελέγχουμε τις άκρες και όταν τα pancakes μας καραμελώσουν από τη μία πλευρά (αυτό θα το καταλάβουμε όταν ξεκολλάει από τον πάτο του τηγανιού), με τη βοήθεια μίας μεταλλικής σπάτουλας τα γυρίζουμε από την άλλη πλευρά. Θα χρειαστούμε 2-3 λεπτά για την κάθε πλευρά.
  • Μεταφέρουμε τα έτοιμα pancakes σε ένα πιάτο και προσθέτουμε σιρόπι σφενδάμου, μέλι ή toppings της αρεσκείας μας.
  • Σκουπίζουμε το τηγάνι με χαρτί κουζίνας για να μην μας καεί η επόμενη δόση από τα pancakes μας. Προσθέτουμε βούτυρο στο τηγάνι και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μέχρι να φτιάξουμε μια στοίβα από pancakes!

ΥΓ1: Αν δεν έχετε αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, μπορείτε να βάλετε πχ. 100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις και 20 γρ. μπέικιν
ΥΓ2: Αν δεν έχετε εκχύλισμα βανίλιας μπορείτε να βάλετε βανίλια σε σκόνη
ΥΓ3: Προσέξτε μην τα κάνετε πολύ παχιά γιατί ενδέχεται να μην ψηθούν καλά από μέσα και να είναι πιο έντονη η γεύση του γιαουρτιού
ΥΓ4: Επίσης προσέξτε όταν τα γυρνάτε, γιατί μπορεί να σκορπίσουν  Roll Eyes
ΥΓ5: Κάπου είχα διαβάσει στο ίντερνετ ότι κάποια maple syrup μπορεί να περιέχουν Ε καρκινογόνα! Γι αυτό συστήνω μελάκι για το σερβίρισμα

Καλή απόλαυση Smiley
Logged

Κάντε την εφαρμογή μου για να πάρω πτυχίο!!

http://www.youtube.com/watch?v=ipjaLMd8TqM

https://www.youtube.com/watch?v=gQU3EphIpMY
Obarack Sand
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr
*****
Posts: 503


View Profile
Re: Μαγειρεύοντας με το Sartre
« Reply #259 on: January 26, 2016, 14:23:29 pm »

Quote from: teslaaaa on January 26, 2016, 12:59:03 pm
Γι αυτό συστήνω μελάκι για το σερβίρισμα

Μερέντα!  Cool
Logged

https://gifs.com/gif/yx1MpB
Apostolof
WebSlave
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr
***
Gender: Male
Posts: 2660


Κεραυνοί, φωτιές, ece


View Profile WWW
Re: Μαγειρεύοντας με το Sartre
« Reply #260 on: January 26, 2016, 14:45:14 pm »

Quote from: teslaaaa on January 26, 2016, 12:59:03 pm
Pancakes του Άκη love

Δώσε μια φωτό στο λαό. Πρώτα χορταίνει το μάτι!
Καλή όρεξη Smiley
Logged

All these moments will be lost in time, like tears in rain.
In the meanwhile, life goal.
teslaaaa
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr
*******
Gender: Female
Posts: 2687


Buongiorno Principessa!


View Profile WWW
Re: Μαγειρεύοντας με το Sartre
« Reply #261 on: January 26, 2016, 15:10:42 pm »

Quote from: Obarack Sand on January 26, 2016, 14:23:29 pm
Quote from: teslaaaa on January 26, 2016, 12:59:03 pm
Γι αυτό συστήνω μελάκι για το σερβίρισμα

Μερέντα!  Cool
ή γλυκό του κουταλιού βύσσινο  Cool
Logged

Κάντε την εφαρμογή μου για να πάρω πτυχίο!!

http://www.youtube.com/watch?v=ipjaLMd8TqM

https://www.youtube.com/watch?v=gQU3EphIpMY
teslaaaa
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr
*******
Gender: Female
Posts: 2687


Buongiorno Principessa!


View Profile WWW
Re: Μαγειρεύοντας με το Sartre
« Reply #262 on: January 26, 2016, 15:16:10 pm »

Quote from: Tolis _tmo_ on January 26, 2016, 14:45:14 pm
Quote from: teslaaaa on January 26, 2016, 12:59:03 pm
Pancakes του Άκη love

Δώσε μια φωτό στο λαό. Πρώτα χορταίνει το μάτι!
Καλή όρεξη Smiley
Ευχαριστώ  Smiley
Αν και εμφανισιακά δεν μπορώ να πω ότι με τρέλαναν  Roll Eyes
Αυτή είναι από τις πρώτες που έκανα, και πιο αποτυχημένες  Cheesy
Η τελευταία που δεν φαγώθηκε ακόμα  Tongue
Logged

Κάντε την εφαρμογή μου για να πάρω πτυχίο!!

http://www.youtube.com/watch?v=ipjaLMd8TqM

https://www.youtube.com/watch?v=gQU3EphIpMY
princess_of_the_dawn
Καταστραμμένος
********
Gender: Female
Posts: 5768


με μια σφαίρα στο κεφάλι το μυαλό σου θ αλλάξει!


View Profile
Re: Μαγειρεύοντας με το Sartre
« Reply #263 on: November 06, 2016, 21:55:23 pm »

Μηλόπιτα με ταχίνι

http://www.chefoulis.gr/%CE%BC%CE%B7%CE%BB%CF%8C%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1%CF%87%CE%AF%CE%BD%CE%B9/
πολύ καλή! έβαλα και φουντουκια, καρυδια, φυστικοβουτυρο και λιγο τζιντζερ στη γέμιση, κοινώς υπερπαραγωγή
Logged

λευκά κελιά για σένα

https://www.behance.net/Thomas_Kef
Kodi
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr
*******
Gender: Male
Posts: 2764



View Profile
Re: Μαγειρεύοντας με το Sartre
« Reply #264 on: January 10, 2017, 23:21:15 pm »

Καρμπονάρα- Η αυθεντική

Έχοντας ζήσει ένα εξάμηνο με Ιταλούς ήρθε η ώρα να μοιραστώ μαζί σας όλα τα μυστικά για το πως να κάνετε την πραγματική ιταλική καρμπνάρα..  Cool

Υλικά (ανά άτομο):

- Μια μεγάλη χούφτα μακαρόνια (αν πεινάτε πολύ)/ μια κανονική χούφτα αν πεινάτε φυσιολογικά
- Ένα μεγάλο ή 2 μικρά αυγά ανά άτομο
- 2-3 φέτες μπέικον κομμένο σε κυβάκια-ιδανικά οι φέτες μπέικον να μην είναι λεπτοκομμένες αλλά λίγο χοντρές (κανονικά οι Ιταλοί χρησιμοποιούνε ένα αλλαντικό πανσέτα, ωστόσο μοιάζει πολύ στο μπέικον οπότε δεν υπάρχει θέμα)
- Αλάτι και μπόλικο πιπέρι
- Λίγο λάδι
- Τριμμένη παρμεζάνα ή grana padano

Εκτέλεση:

Λοιπόν αρχικά βάζουμε λίγο λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το μπέικον, προσοχή δεν πρέπει να το κάψουμε ούτε να το κάνουμε πολύ τραγανό, οπότε το έχουμε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά! Ταυτόχρονα βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό και μόλις αρχίσει να βράζει προσθέτουμε αλάτι (1 κουταλιά του γλυκού τουλάχιστον) και τα μακαρόνια και βράζουμε όσο λέει η συσκευασία ή 1 λεπτό λιγότερο, καλό είναι να δοκιμάσουμε προτού τα βγάλουμε. Ενώ, βράζουν τα μακαρόνια και σοτάρεται το μπέικον, χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ με αρκετό αλάτι και πιπέρι. Μόλις βράσουν τα μακαρόνια, προτού τα στραγγίσουμε κρατάμε ένα φλιτζανάκι του καφέ από το νερό σε περίπτωση που χρειαστεί για να δέσει η σάλτσα. Στραγγίζουμε τα μακαρόνια και στη ζεστή κατσαρόλα προσθέτουμε πάλι πίσω τα μακαρόνια και προσθέτουμε αμέσως το αυγό και το μπέικον. ΠΡΟΣΟΧΗ!: Όλα αυτά γίνονται εκτός της ζεστής εστίας και άμεσα, για να είναι καυτά και τα μακαρόνια και το μπέικον και να ψήσουν τα αυγό (δε θέλουμε να πάθουμε και καμιά σαλμονέλα  Tongue ). Ανακατεύουμε αρκετά μέχρι να δούμε ότι έχει πήξει η σάλτσα, αν δεν έχει πήξει προσθέτουμε λίγο από το νερό που έχουμε κρατήσει. Σερβίρουμε προσθέτοντας αρκετή παρμεζάνα ή grana padano και μπόλικο πιπέρι!

Καλή όρεξη!

-Η καρμπονάρα πρέπει να καταναλωθεί άμεσα, δε διατηρείται για επόμενη μέρα...

Την επόμενη φορά θα έχει τα μυστικά για να φτιάξετε ιταλικό ριζότο!

« Last Edit: January 10, 2017, 23:25:04 pm by Kodi » Logged
princess_of_the_dawn
Καταστραμμένος
********
Gender: Female
Posts: 5768


με μια σφαίρα στο κεφάλι το μυαλό σου θ αλλάξει!


View Profile
Re: Μαγειρεύοντας με το Sartre
« Reply #265 on: January 10, 2017, 23:33:15 pm »

Σχεδόν έτσι την κάνω κι εγώ(βασικά βάζω και μανιτάρια φρέσκα και λίγο κρεμμύδι). Εννοείται πάντως πως είναι μακραν καλύτερη από την κακή απομίμηση με κρέμα γάλακτος. Cheesy
Logged

λευκά κελιά για σένα

https://www.behance.net/Thomas_Kef
Mathematica
Καταστραμμένος
********
Posts: 5465


Apples in the human world are worth the trip.


View Profile
Re: Μαγειρεύοντας με το Sartre
« Reply #266 on: January 10, 2017, 23:34:54 pm »

ευγε Κοdi κι εγω ετσι την φτιαχνω (με pancetta αλλα εδω που να βρεις)

princess αυτο ειναι που περιγραφεις ειναι δικη σου παραλλαγη αλλα καρμποναρα δε το λες με την καμια
Logged

http://dilbert.com/strip/2015-05-24
Kodi
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr
*******
Gender: Male
Posts: 2764



View Profile
Re: Μαγειρεύοντας με το Sartre
« Reply #267 on: January 10, 2017, 23:36:04 pm »

Quote from: princess_of_the_dawn on January 10, 2017, 23:33:15 pm
Σχεδόν έτσι την κάνω κι εγώ(βασικά βάζω και μανιτάρια φρέσκα και λίγο κρεμμύδι). Εννοείται πάντως πως είναι μακραν καλύτερη από την κακή απομίμηση με κρέμα γάλακτος. Cheesy


την έκανες σωστά τότε!  Roll Eyes Ναι γενικά μπορείς να κάνεις παραλλαγές, αλλά οι Ιταλοί ήταν λίγο αυστηροί στο να μην κάνουμε παραλλαγές  Tongue

Quote from: Mathematica on January 10, 2017, 23:34:54 pm
ευγε Κοdi κι εγω ετσι την φτιαχνω (με pancetta αλλα εδω που να βρεις)

princess αυτο ειναι που περιγραφεις ειναι δικη σου παραλλαγη αλλα καρμποναρα δε το λες με την καμια

Ευχαριστώ, είχα εντριφίσει και ρωτούσα και απορίες, το ριζότο πιο δύσκολο, οπότε έχει πιο πολύ δουλειά, αλλά θα το μοιραστώ εν καιρώ!  Cool
« Last Edit: January 10, 2017, 23:38:34 pm by Kodi » Logged
RFed the King
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr
*******
Posts: 4187



View Profile
Re: Μαγειρεύοντας με το Sartre
« Reply #268 on: January 10, 2017, 23:39:16 pm »

Quote from: Kodi on January 10, 2017, 23:21:15 pm


Την επόμενη φορά θα έχει τα μυστικά για να φτιάξετε ιταλικό ριζότο!




 Kiss

Να βαλεις και το ριζοτο του dark  Cheesy
« Last Edit: January 10, 2017, 23:42:28 pm by Rapunzel » Logged

"Our lives begin to end the day we become silent about things that matter."
Mathematica
Καταστραμμένος
********
Posts: 5465


Apples in the human world are worth the trip.


View Profile
Re: Μαγειρεύοντας με το Sartre
« Reply #269 on: January 10, 2017, 23:41:44 pm »

Quote from: Kodi on January 10, 2017, 23:36:04 pm
την έκανες σωστά τότε!  Roll Eyes Ναι γενικά μπορείς να κάνεις παραλλαγές, αλλά οι Ιταλοί ήταν λίγο αυστηροί στο να μην κάνουμε παραλλαγές  Tongue

Ευχαριστώ, είχα εντριφίσει και ρωτούσα και απορίες, το ριζότο πιο δύσκολο, οπότε έχει πιο πολύ δουλειά, αλλά θα το μοιραστώ εν καιρώ!  Cool

Οι Ιταλοι καλα λεμε. Αμα θες καρμποναρα φαε καρμποναρα, αλλιως φαε πρινσεσσαρα or sth.

Το ριζοτο για καποιο λογο εμενα μου εβγαινε ανεκαθεν καλο αλλα θελει καλα υλικα. Οταν παω να κανω απλο ρυζι αρχιζουν τα προβληματα για μενα Tongue

επισης το ριζοτο ειναι πρηξιμο, θελει να εισαι απο πανω 45 min.
Logged

http://dilbert.com/strip/2015-05-24
Pages: 1 ... 16 17 [18] 19 Go Up Print
Jump to:  

Powered by SMF | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Scribbles2 | TinyPortal © Bloc | XHTML | CSS
Loading...