• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 10:01:34 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 10:01:34 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426707
Total Topics: 31710
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 23
Guests: 93
Total: 116
Kont
hoo2
Amalia
rafa98p
apob
st3.kt
tzortzis
mimaki
anastasis_sid
sherlock
s
tzesi
iJasonOP
spoun
Vgs
A-TheITGuy
gkatala
Roidos
mariaxalk
geoagour
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Αποφαση Γενικης συνελευσης 13/1/09..
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 18 Go Down Print
Author Topic: Αποφαση Γενικης συνελευσης 13/1/09..  (Read 35885 times)
l0v3null
Θαμώνας

τι λεει θα παμε καμια....ΒΒΒβββόλτα?

View Profile
Re: Αποφαση Γενικης συνελευσης 13/1/09..
« Reply #75 on: January 14, 2009, 02:44:20 am »

Quote from: piolini on January 14, 2009, 02:42:33 am
Quote from: l0v3null on January 14, 2009, 02:23:59 am
εγω λεω οτι ολοι τους ειναι καραγκιοζηδες, ασχετως αν το επρεπε να ψηφιστει ή οχι....

αν ειδες καλα πολλοι απο αυτους που δε το ψηφισαν γιουχαρανε ολους τους παραταξιακους....ολοι ειναι προβληματικοι ο καθενας με αλλο τροπο....
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΤΙΣΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥΣ....

που πας ρε μητρο και με με κρινεις κιολας?....ξερεις τι εχω κανει ποσο καιρο ειμαι στη σχολη ή ποσο εχω ασχοληθει?....αντε τραβα στο τραπεζακι ή κολλα καμια αφισα....

Τhis is my reality and YOU are a guest!
piolini
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #76 on: January 14, 2009, 02:51:37 am »

που πας ρε μητρο και με με κρινεις κιολας?....ξερεις τι εχω κανει ποσο καιρο ειμαι στη σχολη ή ποσο εχω ασχοληθει?....αντε τραβα στο τραπεζακι ή κολλα καμια αφισα....
[/quote]
ΑΡΧΗΝ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΠΙΤΗΣ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΕΝΙΚΗ
ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ.
ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
ΠΡΟΝΟΜΟΙΟ. ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #77 on: January 14, 2009, 02:52:09 am »

Τί ψάχνετε ρε παιδιά? Το γιατί ψήφισαν 363 άτομα το πλαίσιο αυτό; Και το αν θα ανταποκριθούν στις δράσεις που καλεί;

Κι εγώ σου λέω ότι οι 300 από αυτούς δε θέλουν τώρα δράσεις και θέλουν να πάνε να διαβάσουν. Και δε θα κάνουν τίποτα.  Εσύ (ο όποιος) τί καταλαβαίνεις από αυτό; Ότι πρέπει την επόμενη φορά να κατεβάσεις κατάληψη; Κατακρίνεις ένα πλαίσιο επειδή συσπείρωσε αυτούς που θέλουν να κοιτάξουν την πάρτη τους; Θα ήσουν ευχαριστημένος αν κέρδιζες με ποσοστό 30% επί του συνόλου, επειδή οι άλλοι διασπάστηκαν;

Και καλά είπε ο Tempus, που αφιερώνει γενικώς: Αυτοί που ψήφισαν κατάληψη, ανταποκρίθηκαν στις δράσεις που έθεσε η απόφαση που στήριξαν (όταν είχε κερδίσει);

Να προτείνω ένα επόμενο πλαίσιο (δράση δλδ): Κατάληψη υπό προϋποθέσεις: Κάθε μέρα, σαν καλοί αγωνιστές, θα δίνουν το παρόν προσεγγιστικά ένα 15 με 20% των μελών του συλλόγου στη σχολή (δλδ περί τα 150 με 200 άτομα) και θα συμμετέχουν σε δράσεις εξωστρεφείς, εξορμήσεις-ενημερώσεις αλλά και εκδηλώσεις μέσα στη κατειλημμένη σχολή. Θέλει δουλειά, όχι μπύρες και χαβαλέ μόνο. Αν δε συμβεί αυτό, την επόμενη μέρα ανοίγουμε, απλά και όμορφα, μέχρι την επόμενη συνέλευση. Πάει;

Αυτά, ως observer..
« Last Edit: January 14, 2009, 02:54:43 am by Furious Angel » Logged
l0v3null
Θαμώνας

τι λεει θα παμε καμια....ΒΒΒβββόλτα?

View Profile
« Reply #78 on: January 14, 2009, 02:58:28 am »

Quote from: piolini on January 14, 2009, 02:51:37 am

ΑΡΧΗΝ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΠΙΤΗΣ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΕΝΙΚΗ
ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ.
ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
ΠΡΟΝΟΜΟΙΟ. ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ

[/quote]

αγορινα μου εχω παει σε αρκετες ωστε να μη εχω καμια διαθεση να ξανακατεβαινω....τοσα χρονια τα ιδια σκατα ειναι και 1 φορα το χρονο που πηγαινω....και σιγα μη καθομαι να ασχολουμαι ποιος ειναι με ποιον, καποιος εκει ανεφερε οτι ηταν Δαπιτης κι ουτε με νοιαζει τι ηταν και εξωγηϊνος ηλεκτρολογος να'ταν....

κρινω οσα εχω δει,...αυτη επισης ειναι και η μαγκια να βγαινεις και να αρθρωνεις, ΟΤΙ ΚΡΙΝΕΣΑΙ....αν δε το θελεις το βουλωνεις,....δε σημαινει επειδη δε χωνευω τους παραταξιακους οτι οποιοσδηποτε παιρνει το λογο δεν εχουν αξια τα λεγομενα του, και αυτο συνεβη και σημερα,...και ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ γινονται ρομπες για το προφανες που το καταφερνει ο καθε ασχετος με παραταξιακα με 2 κουβεντες.....αραγε ποτε δεν αναρωτηθηκαν γιατι?....

και σημερα που πηγα τι νομιζεις οτι εγινε?....ειπαν τα ιδια κατ'εμε μικρονοϊτικα παπατζιλικια ο καθενας απο τη σκοπια του, και εντελει τους γραψαν στα @@ τους....

να ξερεις τωρα εσυ μπορει να κομπορρημονεις για αυτο που κανεις,...εγω τοσα χρονια που τα βλεπω λες και κλωνοποιουνται ειναι....
« Last Edit: January 14, 2009, 03:03:36 am by l0v3null » Logged

Τhis is my reality and YOU are a guest!
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #79 on: January 14, 2009, 03:05:38 am »

Quote from: Furious Angel on January 14, 2009, 02:52:09 am
Και καλά είπε ο Tempus, που αφιερώνει γενικώς: Αυτοί που ψήφισαν κατάληψη, ανταποκρίθηκαν στις δράσεις που έθεσε η απόφαση που στήριξαν (όταν είχε κερδίσει);

Αυτός ο προβληματισμός σου έχει απαντηθεί στην σημερινή ΓΣ(αλλά και σε προηγούμενες)

Αν κάνεις κατάληψη έχεις χρησιμοποιήσει το μέγιστο όπλο σου σαν σύλλογος(αν εξαιρέσεις το βιομηχανικό σαμποτάζ Cheesy).Από κει και πέρα όποιος σε ψηφίσει αλλά δεν συμμετέχει,το κρίμα στον λαιμό του.Ο σύλλογος έκανε ότι μπορούσε,για 5 ώρες κατά μέσο όρο την βδομάδα(επί καταλήψεων) ένα σύνολο ανθρώπων προσπαθούσε να σε κινητοποιήσει,αλλά παρόλο που εσύ συμφωνείς με το πολιτικό πλαίσιο κάθεσαι σπίτι σου.....

Όμως σε περίοδο μη-κατάληψης λες:Επειδή θέλω και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χοτράτο,θα γίνω χίλια κομμάτια και θα κάνω και μαθήματα,αλλά και θα αγωνίζομαι.Όμως αν εν τέλει δεν αγωνιστώ(αλλά γράψω τις πορείες πχ στα @@ μου) τότε θα έχω πάρει και στον λαιμό μου ένα σύνολο από ανθρώπους οι οποίοι ναι μεν θέλουν να αγωνιστούν,αλλά ΕΣΥ(και δεν εννοώ εσένα προσωπικά) δεν τους  άφησες να το κάνουν όχι γιατί διαφωνείς πολιτικά μαζί τους,αλλά γιατί είσαι πολύ τεμπέλης και δεν έχεις τα κότσια να υποστηρίξεις την άποψη σου με τις αντίστοιχες πράξεις.

YARRRRRRRRRRRRRR
piolini
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #80 on: January 14, 2009, 03:15:35 am »

αυτη επισης ειναι και η μαγκια να βγαινεις και να αρθρωνεις, ΟΤΙ ΚΡΙΝΕΣΑΙ....αν δε το θελεις το βουλωνεις,
ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΑΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ

Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #81 on: January 14, 2009, 03:16:31 am »

Έχω μια απορία. Όταν βγαίνει μια απόφαση συνέλευσης υποτίθεται πως όλα τα άτομα του συλλόγου την αποδέχονται και πράττουν ανάλογα; Ή μόνο όσοι ψήφισαν;

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
theoxan
Θαμώνας

View Profile WWW
« Reply #82 on: January 14, 2009, 03:17:45 am »

Ποιους 361 κορίτσι μου; τι τους αναφέρετε λες και είναι κάποια ουσιώδης κοινωνική ομάδα. Δηλαδή έλεος οι 361 έχουν μέσα τους τον διασπασθέντα πυρήνα της ΔΑΠ στα δεξια του αμφιθεάτρου που απλά γιουχάριζε τα πάντα και ήθελε αποτελέσματα, το ίδιο για τον χαλαρό πυρήνα της πασπ, τα εκτός κόσμου πρωτοετίδια πάνω ψηλά μαζί με κάτι φύτουκλες που 5 χρόνια πρώτη φορά ήρθαν συνέλευση και πήρατε χαλαρή αντιδραστική ψήφο.

Τι π@@@ αλόγου και 361 του Λεωνίδα λές και έγινε αντάρτικο πόλεων.

http://negra-oveja.blogspot.com/
Social_waste
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #83 on: January 14, 2009, 03:18:50 am »

η αποφαση υποτιθεται οτι εκφραζει το
συλλογο, το συνδικαλιστικο οργανο των
φοιτητων.

απο κει και περα, καθε ενας πρατει
κατα συνειδηση.

Vive le son
D'l'explosion!
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #84 on: January 14, 2009, 03:20:42 am »

Smiley

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));

{
            }

{
                {
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
bjork
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #85 on: January 14, 2009, 03:21:49 am »

εντάξει ρε παιδιά, έτσι και τα 202 του συντονιστικού είναι πολύ λιγότερα

αλλά δε θα συνεχίσω...ό,τι είχαμε να πούμε προς το παρόν το είπαμε! επί πολλές ώρες!  Shocked εκτονωθείτε στο φόρουμ αν το 'χετε ανάγκη  Smiley

It's alright
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #86 on: January 14, 2009, 03:26:59 am »

Πρέπει να γίνει κάποια τροποποίηση: Η συνέλευση να γίνεται μια μέρα, και την επόμενη το πρωί να γίνεται η ψηφοφορία.

void DrawShadow()
        {

{
            }

{
                {
                }
                mesh.Draw();
            }

}
fourier
Guest
« Reply #87 on: January 14, 2009, 03:28:59 am »

Quote from: Furious Angel on January 14, 2009, 02:52:09 am
Τί ψάχνετε ρε παιδιά? Το γιατί ψήφισαν 363 άτομα το πλαίσιο αυτό; Και το αν θα ανταποκριθούν στις δράσεις που καλεί;

Κι εγώ σου λέω ότι οι 300 από αυτούς δε θέλουν τώρα δράσεις και θέλουν να πάνε να διαβάσουν. Και δε θα κάνουν τίποτα.  Εσύ (ο όποιος) τί καταλαβαίνεις από αυτό; Ότι πρέπει την επόμενη φορά να κατεβάσεις κατάληψη; Κατακρίνεις ένα πλαίσιο επειδή συσπείρωσε αυτούς που θέλουν να κοιτάξουν την πάρτη τους; Θα ήσουν ευχαριστημένος αν κέρδιζες με ποσοστό 30% επί του συνόλου, επειδή οι άλλοι διασπάστηκαν;

Να προτείνω ένα επόμενο πλαίσιο: Κατάληψη υπό προϋποθέσεις: Κάθε μέρα, σαν καλοί αγωνιστές, θα δίνουν το παρόν προσεγγιστικά ένα 15 με 20% των μελών του συλλόγου στη σχολή (δλδ περί τα 150 με 200 άτομα) και θα συμμετέχουν σε δράσεις εξωστρεφείς, εξορμήσεις-ενημερώσεις αλλά και εκδηλώσεις μέσα στη κατειλημμένη σχολή. Θέλει δουλειά, όχι μπύρες και χαβαλέ μόνο. Αν δε συμβεί αυτό, την επόμενη μέρα ανοίγουμε, απλά και όμορφα, μέχρι την επόμενη συνέλευση. Πάει;

Αυτά, ως observer..

Η αναλυση του φαινομενου θα μπορουσε να κινηθει σε διαφορες κατευθυνσεις.
Ας πουμε, το οτι μια "σιωπηλη πλειοψηφια" θα δεχοταν ανετα να ψηφισει ενα πλαισιο, ακομα κι αν κατεβαινε με τιτλο "του κωλου τα εννιαμερα" ανεξαρτητα απο το περιεχομενο του, μονο και μονο επειδη θελει να παρει μια αποφαση που δεν θα περιλαμβανει καταληψη. Σταση που, βεβαια, δεν ειναι εκ των προτερων καταδικαστεα -μαρτυρα κι αυτη το τελμα μας!- αλλα που δειχνει εναν τροπο σκεψης ιδιαιτερα προβληματικο: Ενα πλαισιο που θα ελεγε ευθεως "θελουμε να αγωνιστουμε, θελουμε να αλλαξουμε τα πραγματα, αλλα ωστοσο θεωρουμε οτι στη δεδομενη συγκυρια η εξεταστικη μας ειναι πολυ πιο σημαντικη και δεν θα τη ρισκαρουμε" θα κερδιζε τουλαχιστον το σεβασμο της ευθυτητας και της ειλικρινιας. Καταδικαστεο μεν (πολιτικα), σεβαστο δε. Αυτος ο αχταρμας λεξεων και φρασεων (και μαλιστα.. με boldαρισμενες λεξεις-κλειδια για να χτυπανε στο ματι!!! για να ευνοουν την επιφανειακη ψευτοαναγνωση ωστε γρηγορα-γρηγορα να φτανει το ματι στο "δια ταυτα" και να ηρεμει με την απουσια της λεξης καταληψη) που απο την πρωτη κιολας αναγνωση δειχνει ενα χαρακτηρα εκθεσης λυκειου, στειροτητας ιδεων δηλαδη, επαναλαμβανομενων φρασεων-κλισε μονο και μονο για "να το βαλουμε μωρε κι αυτο, για να μη μας κραξουνε", να πουμε κατι για την τρομοκρατια, κατι για το κινημα, κατι για τη Γαζα, κατι για την καταστολη, κατι για τον Εφραιμ, κατι για τα ντολμαδακια της Βεφας, να τα χωρεσουμε ολα για να μας ψηφισουν οσο το δυνατον περισσοτεροι! Μη μας βγαινει τωρα ο ΚΝιτης και απαιτει να "τοποθετηθουμε πολιτικα", να ρε φιλε δεν τη βλεπεις τη λεξη "Γαζα", γραφω και γι' αυτο!

Ή ας πουμε, οτι μια μεγαλη ομαδα ανθρωπων κριτικαρουν τα μελη των παραταξεων ως "προβατα", επειδη ευθυγραμμιζονται με τις θεσεις της παραταξης, ωστοσο κανουν το ιδιο ακριβως πραγμα με τις θεσεις μιας αλλης συλλογικοτητας (συγκυριακης, μεταβλητης, βραχυβιας, αρπακολατζιδικης - αλλα ωστοσο συλλογικοτητας!) χωρις να εχουν καν συμμετασχει στη συνδιαμορφωση - ποσοι ηταν παροντες στη χθεσινη συναντηση για το πλαισιο της παρδαλης καμηλας (οπου απ' οτι εμαθα ειχε ερθει ετοιμο και προγραμμενο κειμενο, πανω στο οποιο δεν εγινε ιδιαιτερη επεξεργασια ή εμπλουτισμος, και οπου σε διαφορες περιπτωσεις που ακουστηκαν ενστασεις ή και προτασεις για προσθηκες, δοθηκε η απαντηση "ε, σιγα, αυτο εννοειται") και ποσοι το ψηφισαν?

Τελικα μαλλον μου αρεσε το αποτελεσμα της συνελευσης, αν και διαφωνω εννοειται, γιατι μας προσγειωσε ομαδικως. Επαναληψη της ιστοριας (για να μαθαινουν οι νεωτεροι και να θυμουνται οι παλιοτεροι) : Ετσι ακριβως ηταν και το κυκνειο ασμα των καταληψεων. Και εδειξε γενικα και το σημειο στο οποιο βρισκομαστε: στην καμπουρα της παρδαλης καμηλας, κανουμε βολτες στην ερημο, και τραγουδαμε "επερασαμ' ομορφα".
« Last Edit: January 14, 2009, 03:39:56 am by γ'ρουν' » Logged
Social_waste

View Profile
« Reply #88 on: January 14, 2009, 03:29:44 am »

Quote from: Issle on January 14, 2009, 00:44:09 am
Προς τι λοιπόν όλες αυτές οι Κασσάνδρες ?
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%83%CF%83%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B1
η κασσανδρα μαντευε σωστα.
οι αλλοι δεν την πιστευαν.

Vive le son
D'l'explosion!
Social_waste

View Profile
« Reply #89 on: January 14, 2009, 03:36:12 am »

Quote from: Godhatesusall on January 14, 2009, 02:39:36 am
Το γιατί θεωρώ ότι το πλαίσιο παρδαλές κατσίκεςκαμηλες δεν ανταποκρίνεται στις περιστάσεις το είπα στην συνέλευση.Δεν έχει νόημα ο κάθε πικραμένος να βγάζει την γκαύλα του στο φόρουμ,και ούτε μπορούμε να αναπαράγουμε μια συζήτηση 6 ωρών σε 10(ή ακόμα και 100) σελίδες εδώ πέρα.
ndeed

Vive le son
D'l'explosion!
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 18 Go Up Print
Jump to: