• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 18:23:12 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 18:23:12 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by asemas
[Today at 16:20:27]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426690
Total Topics: 31710
Online Today: 218
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 85
Guests: 100
Total: 185
kriton
estoimea
marilita
vag3
smoul
vasilis saitis
aimgk
Tasaras
George_RT
maik
fpapat
stefpapa21
nasos
IoannisMich
cheefler
tasos_ntv
Dimos Bachlas
dimitriskon
rigas_s
nikitask
boulionis
Δημητρης Αξιμιωτης
lefterish
G.V.
θσερναμε
Yamal
Bigie_Cheese
genethalsss74
Ulmo
johnnypap
VagT
Captain
swkraths
kapoutsi
Local Rider
kostas.de
glavdakis
giannisd
jimalexoud
sassi
Napoleontas
Νικη
mprova
geo66
chaniotism
giorgosss03
Solon
maranageo
DKarakatsanis
Κaraflodaimonas
athena_apo
stefanos123
Gianbou
difis
Evripidis
alexandra_
vpoug
kokkinosgior
hacky
Carot1456
tzesi
andripappa
pxanthob
ariadnipm
Pastellaki
Cersei Tsoulannister
prigians
Born_Confused
fkaravi
Billyskotsikas
Νικηφόρος Πατσιούρας
grethem
summersunshine
σπυρτσιωμ
qwertyuiop
alex_g
tols1
dkoukn
redwolf
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Συνάντηση για ανεξάρτητο πλαίσιο αγώνα 12/1/2009 5 μμ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 Go Down Print
Author Topic: Συνάντηση για ανεξάρτητο πλαίσιο αγώνα 12/1/2009 5 μμ  (Read 9653 times)
ROMA2001
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
Re: Συνάντηση για ανεξάρτητο πλαίσιο αγώνα 12/1/2009 5 μμ
« Reply #30 on: January 12, 2009, 21:34:32 pm »

Καλή η κουβέντα μας , αλλά ξέχασα να κάνω μια επισήμανση στη συζήτηση.
Καλό θα ήταν να αναφερθούμε ρε παιδιά μια φορά και στα φαινόμενα που μαστίζουν τη σχολή μας .Βλέπε διατάξεις για επι πτυχίο και 'να σωρό άλλα...
Άμα μπείτε στο site εγκαίρως και δείτε την πρόταση και σας ενδιαφέρει , ας ληφθεί υπ'όψιν . (Εννοώ από την κοπέλα που θα μιλήσει)

ΥΓ1  δυστυχώς είχα δουλειά κι έφυγα την ώρα που αναχωρούσαμε για το συντονιστικό.

ΥΓ2  στο/η συνάδελφο για το cubάκι : δες το κι έτσι , είμαστε ένα club που μόλις άνοιξε και απευθύνεται σε όσους διαφωνούν ή θα διαφωνήσουν στο μέλλον με την καθεστυκία (δεν ξέρω την ορθογραφία) τάξη πραγμάτων. Δεν λέω ότι συμφωνώ με όλους και με όλα ,αλλά ίσως αυτό να είναι το πιο ωραίο κομμάτι της διασκέδασης...

ΥΓ3  είχα απογοητευτεί κάπως (στα 4.5 χρόνια έχω γράψει 10 φορές στο forum) ,αλλά τώρα κάτι φαίνεται να αλλάζει.
giannoulis
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #31 on: January 12, 2009, 22:10:28 pm »

Τελικά τί αποφασίστηκε στη συνάντηση? Ποιοί οι τρόποι δράσης
kasman_meng
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #32 on: January 12, 2009, 22:13:22 pm »

ρε παιδιά τώρα το είδα το τοπικ. αναρωτιόμουν αν είχε κάνει καποιος κάποια κίνηση. λυπάμαι που δε το είδα για να ερθω κι εγω. συντάχθηκε τελικά κάποιο πλαίσιο? Θα γίνει και κάποια συναντηση αυριο πριν τη συνέλευση??
SolidSNK
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

free()'d and attuned

View Profile
« Reply #33 on: January 13, 2009, 00:14:06 am »

Έγινε η συνάντηση , συντάχθηκε  το πλαίσιο , αλλά μερικά πράγματα έμειναν ρευστά. Σε γενικές γραμμές καλά ήταν, με αρκετό κόσμο.  Αύριο στη συνέλευση να στηριχθεί.

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan, and yet you are nothing. In the end you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
ILIAS
Θαμώνας

View Profile
« Reply #34 on: January 13, 2009, 00:17:08 am »

Λοιπόν εγώ στη συζήτηση πήγα για μια ώρα + περίπου και θέλω να πω ότι οι απόψεις των παιδιών με προβλημάτισαν. Ήθελα να τοποθετηθώ και εγώ αλλά ήθελα να ξεθαρρεψω λίγο και μετά να μιλήσω.Δυστυχώς δεν πρόλαβα λόγω εργαστηρίου.

Η αλήθεια  είναι ότι όσα παιδιά ήταν, φαίνονταν αποφασισμένα  να στηρίξουν τους αγώνες χωρίς κατάληψη, κάτι που με βρίσκει σύμφωνο καθώ όπως λέχτηκε" άλλο οι αγώνες και άλλο η κατάληψη",δεν είναι αναγκαίο να ναι άρρηκτα συνδεδεμένα αυτά.Είδα μια θέληση που εγώ πραγματικά δεν την έχω ξαναδεί στη σχολή.Μάλλον θα οφείλεται και στις καταστάσεις που επικρατούν.Οι 2οετείς και 3οετείς φαίνεται να ξυπνούν σιγά σιγά.Το πρόβλημα όμως είναι ότι πάλι είμαστε λίγοι.Προσωπικά συνομίλησα με πάνω από δέκα άτομα σήμερα και τους πρότεινα να έρθουν στο συντονιστικό αλλά το μόνο που άκουγα ήταν η ίδια "κυνική" απάντηση, λες και άκουγα το μπαμπά μου "ε, και τι να κάνω μωρέ, αφού ότι και να γίνει η κυβέρνηση θα κάνει αυτό που θέλει.Εγώ το μόνο που θέλω είναι να ψηφίσω κατά για να γίνουν τα μαθήματα και να ξεμπερδεύω με τη σχολή".Αυτή η απάντηση προσωπικά με στενοχώρησε.Δεν θέλω να κρίνω κανέναν, αλλά  η ζωή δεν είναι μόνο το πτυχίο και η δουλειά που θα βρω.Νομίζω ότι καθένας καλό θα τα να δει και τιν κόσμο γύρω του Sad.

Υπάρχουν βέβαια παιδιά,όπως η  αγαπητή πανδόρα, που ναι τους καταλαβαίνω κουράστηκαν με όλα αυτά αλλά προσπάθησαν, αγωνίστηκαν και δεν μπορούν να συνεχίσουν με τέτοιου είδους ακραίες δράσεις. Και όταν βλέπεις οι άλλοι να κάθονται και μόνο 30 ίδια άτομα να στηρίζουν την κατάληψη ε τότε ναι είναι τραγικό.Και δεν βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω γιατί και εγώ δεν ήμουν καλύτερος.Αλλά παιδιά όπως η πανδόρα, ο solid που αν και δεν σας ξέρω προσωπικά δείχνετε οτι ό,τι και αν αποφασιστεί εγώ θα αγωνιστώ γιατί δεν μένω στο πως θα δράσουμε αλλά ότι θα δράσουμε συλλογικά.Σέβεστε τις αποφάσεις των άλλων και αυτό είναι αξιέπαινο.

Αναφέρθηκε κάποια στιγμή ότι εντάξει επαναστάτης εκ του ασφαλούς μπορεί να ναι ο καθένας γιατί ζούμε με τα λεφτά του μπαμπά.Είναι αλήθεια εν μέρει, γιατί και εγώ αν δεν είχα τους γονείς δεν ξέρω πώς θα συμπεριφερόμουν.Αλλά αυτό που ξέρω, όπως και οι γονείς των φίλων μου είναι ότι χαίρονται που επαναστατούμε και προσπαθούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση, γιατί νιώθουν ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα.Υπάρχουν βέβαια και γονείς που κατακρίνουν τους αγώνες και βιάζουν τα παιδιά τους να τελιώσουν τη σχολή, αλλά αυτό πιστεύω οφείλεται στην ελλιπή ενημέρωση και παραπληροφόρησή τους.Δεν το εννοούν, απλώς αγωνιούν για το μέλλον σας και σε συνδυασμό με τις μικροαστικές και καπιταλιστικές αντιλήψεις που επικρατούν τους κάνουν να σκέφτονται μονομερώς.Άλλωστε αυτόι έκαναν την πορεία τους, καιρός να δείξουμε και μεις τι αξίζουμε.Και όσο για τα παιδιά που έχουν οικονομικές στενότητες, ναι συμφωνώ ότι θέλουν το πτυχίο για να αποκατασταθούν και να ελαφρύνουν τους γονείς αλλά ένα παιδί που βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση μου πε πως ναι θέλω να τελειώσω, αλλά πρέπει να διεκδικήσω κιόλας γιατί αν βγω και δεν έχουν αξία τα πτυχία μου τότε πάλι η κατάσταση άθλια.Αυτό το παιδί σπουδάζει, συμμετέχει σε πορείες και δουλεύει ταυτόχρονα πληροφοριακά.

Όσο για αύριο, θέλω να πιστέψω ότι αυτοί που θα ψηφίσουν το πλαίσιο θα είναι παιδιά που θα τηρήσουν την υπόσχεση και ναι θα κινητοποιηθούν και με ανοιχτές σχολές.Δεν θα ήθελα να ψηφιστεί μόνο και μόνο για να ανοίξει η σχολή.Τότε καλύτερα καθίστε σπίτια σας γιατί αυτό που κάνετε με θλίβει. Περιμένω αν βγει αν θα το στηρίξουν ολοι, και δεν βγάζω τον ευατό μου .Καιρός να πάρω και γω μπρος.

@Pandora
Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να δείχνεις μια τέτοια απαισιοδοξία.'Οπως είπεσ κουράστηκες και το κατανοώ, αλλά νομίζω από αυτό που έδειξες ότι έχεις ακόμη να προσφέρεις πολλά στους φοιτητικούς αγώνες Wink
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #35 on: January 13, 2009, 00:24:46 am »

Η pandora παραιτείται για ένα διάστημα και από τα φόρα και από τις λίστες και από τους ..."αγώνες"
σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια
θα ήθελα να δεχτείτε ότι για σήμερα τουλάχιστον, εγώ ήμουν απλά ένα άτομο που σας έφερε κοντά.
Εγώ χάρηκα που σας είδα, που σας γνώρισα, και που μιλησατε.
Ας πουμε ότι εγώ ο solid και η christine σας κανονίσαμε ένα "ραντεβού στα τυφλά".

Το είπα και εκεί, είστε πολύ καλύτεροί μου, νομίζω ότι μπορείτε να καταφέρετε να έχετε λόγο, το ελάχιστο, αύριο.

xalastras
Guest
« Reply #36 on: January 13, 2009, 02:43:46 am »

Quote from: pandora on January 13, 2009, 00:24:46 am
Η pandora παραιτείται για ένα διάστημα και από τα φόρα και από τις λίστες και από τους ..."αγώνες"

kairos itane....
Appelsinpiken
Veteran
Καταστραμμένος

gone with eternity

View Profile WWW
« Reply #37 on: January 13, 2009, 13:16:59 pm »

Quote from: xalastras on January 13, 2009, 02:43:46 am

kairos itane....

υπαρχει συγκεκριμενη στιγμη που πρεπει καποιος να παραιτειται, αγορι μου?

πόσο σου εχει πει ο γιατρος?

Πες μου, πόσο κρατάει το αύριο;
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #38 on: January 13, 2009, 15:41:56 pm »

Quote from: xalastras on January 13, 2009, 02:43:46 am

kairos itane....

Γιατι ρε Xalastra,

sou ekane xalastra ?

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
ILIAS
Θαμώνας

View Profile
« Reply #39 on: January 14, 2009, 03:56:40 am »

Λοιπον για να μην μπλεχτώ σε άλλη συζήτηση τα γράφω εδώ.Παρακολούθησα όλη τη συνέλευση,δεν κουνήθηκα καθόλου, άκουσα όλες τις σκέψεις, τις απόψεις και τις θέσεις των ομιλητών και μπορώ να πω ότι πολλά παιδιά έλεγαν πράγματα που ανταποκρίνονταν στα πιστεύω μου.Απλώς συνειδητοποίησα πως στην ουσία δεν διαφέρουμε πολύ, αλλά ο καθένας βλέπει με διαφορετικό τρόπο την δράση που πρέπει να γίνει.

Ως υποστηριχτής του πλαισίου των καμηλών,πιστεύω πως αυτή η κίνηση έδωσε μία νέα πνοή στο σύλλογό μας.Προσωπικά χάρηκα πολύ για τις δύο κοπέλες που μίλησαν στη συνέλευση και τις θεωρώ αξιέπαινες(ακόμη και ο τσαμπουκάς της ion μου άρεσε).Επίσης το πλαίσιο συντονίστηκε από εξαιρετικού ήθους παιδιά,όπως ο Solid,που ήρθαν σήμερα στήριξαν το πλαίσιο τους, στήριξαν τις απόψεις τους και ξέρω ότι οι δράση τους μαζί με μας που το ψηφίσαμε θα χει συνέχεια.Πολλά παιδι΄σ κατηγόρησαν πως αυτός ο τρόπος δράσης δεν θα χει αποτέλεσμα.Εγώ σας λέω απλά να μας έχετε εμπιστοσύνη και αφήστε μας να έχουμε μία μικρή ελπίδα ότι μπορεί να πετύχει.Δεν ξέρω αν θα πετύχει,ξέρω όμως ότι κάποια παιδιά θα το στηρίξουν, θα δωθούν στον αγώνα και θα δικαιωθούν.Το μόνο που μένει είναι να ανοιχτούνε όλες οι αγωνιστικές παρατάξεις και να βρουν τα κοινά τους που θα τους ενώσουν και θα τους συσπειρώσουν και όχι μόνο τις διαφορές, που εμένα με στενοχωρεί να βλέπω παιδιά με ίδια πιστεύω να τσακώνονται λόγω γραμμής,ενώ θα μπορύσαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους.

Προβληματίστηκα στο τέλος της συνέλευσης με τη διάχυτη χαρά που υπερψηφίστηκε το πλαίσιο.Κι αυτό γιατί αναρωτιόμουν για ποιο λόγο χαιρόμαστε.Επειδή θα επιστρέψουμε στα καθημερινά ή επειδή ανοίγει μία νέα πόρτα,ένα τρόπος πιο αποδοτικός για το κίνημα;Επιπλέον ένιωσα μια μεγάλη ευθύνη που ψήφισα ένα πλαίσιο και με έβαλε σε σκέψη για το πως θα δράσω.Είναι βαριά η ευθύνη να οργανώνεις έναν αγώνα, και πιστεύω πως οι παλιές συντονιστικές είναι άξιες σεβασμού γι αυτό που έκαναν.

Με λυπεί όμως ότι επαληθεύτηκαν κάποιες αμφιβολίες μου.Στη συνέλευση παρουσιάστηκαν παιδιά που είχα να δω πολύ καιρό και αποφάσισαν να ψηφίσουν το πλαίσιο με τη λογική να ανοίξει η σχολή και μόνο. Και όταν τους ρώτησα αν είμαστε έτοιμοι για δράση αυτοί απάντησαν "ε ποια δράση, τα παιδιά που το κατέβασαν ας το στηρίξουν, τώρα διάβασμα".Δεν μου αρέσει που από τέτοια ηλικία είμαστε τόσο ρηχοί και δεν βλέπουμε το φως μέσα στην ομίχλη που υπάρχει στις μέρες μας.Θεωρώ ότι είμαστε πολύ μικροί για να σκεφτόμαστε σα μεσήλικες.Ο νέος έχει ιδανικά, είναι ιδεαλιστής, αυτό μου έμαθαν οι γονείς μου. Δεν είναι υγιές να ζούμε σε μια πρόωρα γερασμένη κοινωνία.

Θέλω να πιστεύω πως το σημερινό αποτέλεσμα  είναι η αρχή της επαγρύπνησης των φοιτητών, ελπίζω να μην διαψευστώ γιατί να πω την αλήθεια με προβλημάτισε η συζήτηση cecs και Στέλιου, ο οποίος δεν μου άρεσε που μίλησε έτσι στην κοπέλα.

Υ.Γ.:Με πιάνει μία της ΠΚΣ και μου λέει κοφτά "Ηλία παραστρατείς, όχι και τις παρδαλές" και τις απαντώ "δεν παραστρατώ, εγώ πάντα θα έίμαι ο συμφοιτητής σας, ο συνάδελφος σας που θα στηρίζει τους αγώνες σας, απλώς δεν θέλω να διχαζόμαστε ενώ έχουμε τόσα κοινά.

« Last Edit: January 14, 2009, 04:01:21 am by ILIAS » Logged
Appelsinpiken
Veteran
Καταστραμμένος

gone with eternity

View Profile WWW
« Reply #40 on: January 14, 2009, 12:52:13 pm »

Quote from: ILIAS on January 14, 2009, 03:56:40 am
Με λυπεί όμως ότι επαληθεύτηκαν κάποιες αμφιβολίες μου.Στη συνέλευση παρουσιάστηκαν παιδιά που είχα να δω πολύ καιρό και αποφάσισαν να ψηφίσουν το πλαίσιο με τη λογική να ανοίξει η σχολή και μόνο. Και όταν τους ρώτησα αν είμαστε έτοιμοι για δράση αυτοί απάντησαν "ε ποια δράση, τα παιδιά που το κατέβασαν ας το στηρίξουν, τώρα διάβασμα".Δεν μου αρέσει που από τέτοια ηλικία είμαστε τόσο ρηχοί και δεν βλέπουμε το φως μέσα στην ομίχλη που υπάρχει στις μέρες μας.Θεωρώ ότι είμαστε πολύ μικροί για να σκεφτόμαστε σα μεσήλικες.Ο νέος έχει ιδανικά, είναι ιδεαλιστής, αυτό μου έμαθαν οι γονείς μου. Δεν είναι υγιές να ζούμε σε μια πρόωρα γερασμένη κοινωνία.

αυτή η μερίδα των φοιτητών ήταν αναμενόμενο να εμφανιστεί, όπως παλαιότερα όταν ψηφίζαμε κατάληψη υπήρχαμε άτομα που πιστεύαμε σ αυτήν και τη στηριζαμε καθώς και άτομα που ήθελαν να πανε διακοπές νωριτερα, να μη δωσουν εξετασεις κοκ κ την ψηφιζαν γι αυτους τους λόγους.

όσο για το πρόβλημα με την κοινωνία που αναφέρεις Ηλία, το κακό είναι ότι η κοινωνία γενικότερα μου έχει δώσει την αίσθηση οτι αφήνεται να γερνάει... Embarrassed

Πες μου, πόσο κρατάει το αύριο;
smo
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

aoum

View Profile
« Reply #41 on: January 14, 2009, 15:49:10 pm »

Quote from: ILIAS on January 14, 2009, 03:56:40 am
Δεν είναι υγιές να ζούμε σε μια πρόωρα γερασμένη κοινωνία.

οταν οι νεοι απο 16 χρονων (τοτε που μπαινουν στο λυκειο) μπαινουν σε μια διαδικασια ελευθερης αγορας (ορθα κρητηρια επαγγελματικου προσανατολισμου) και ο θανατος σου η ζωη μου(πανελλαδικες) με νοιαζει να βγαλω φραγκα και μετα θα ερθουν ολα τα αλλα δεν ειναι γερασμενη προωρα η κοινωνια ειναι καμενη απο μανα φιλε μου.

oblivion
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #42 on: January 19, 2009, 00:58:45 am »

Η συνέλευση είχε κόσμο και,αν και ιδιαίτερα κουραστική,είχε κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία.Πολλά από αυτά τα έθεσε ο ILIAS και με έχει καλύψει ως προς αυτό.
Αυτό που μένει να κάνουμε είναι μια συνάντηση αύριο ή μεθαύριο,ώστε να συζητήσουμε και να κρίνουμε πώς πήγε το πράγμα.  Smiley
Ο αγώνας θα συνεχιστεί.

Θεωρώ θετικό ότι υπάρχουν αρκετά άτομα που φαίνεται να συμφωνούν σε ένα μεγάλο ποσοστό ιδεολογικά,αλλά ίσως απλά να διαφοροποιούνται στον τρόπο δράσης.Δεν είναι μεμπτό αυτό,εδώ είμαστε για να συζητάμε,να πείθουμε και να μας πείθουν!
Ραντεβού από αύριο!  Wink

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
promitheas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατία ....ΤΩΡΑ!!!!!

View Profile
« Reply #43 on: January 19, 2009, 01:08:07 am »

Quote from: cecs on January 19, 2009, 00:58:45 am
Η συνέλευση είχε κόσμο και,αν και ιδιαίτερα κουραστική,είχε κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία.Πολλά από αυτά τα έθεσε ο ILIAS και με έχει καλύψει ως προς αυτό.
Αυτό που μένει να κάνουμε είναι μια συνάντηση αύριο ή μεθαύριο,ώστε να συζητήσουμε και να κρίνουμε πώς πήγε το πράγμα.  Smiley
Ο αγώνας θα συνεχιστεί.

Θεωρώ θετικό ότι υπάρχουν αρκετά άτομα που φαίνεται να συμφωνούν σε ένα μεγάλο ποσοστό ιδεολογικά,αλλά ίσως απλά να διαφοροποιούνται στον τρόπο δράσης.Δεν είναι μεμπτό αυτό,εδώ είμαστε για να συζητάμε,να πείθουμε και να μας πείθουν!
Ραντεβού από αύριο!  Wink

ρε παιδία, να ρωτήσω τώρα κάτι??

είστε λιγάκι Αριστεροί,ετσι??        σωστά είστε!
είστε όμως και απο την άλλη Ανεξάρτητοι, έτσι??      πολύ σωστά και αυτο!

ε, τότε γιατι δεν πηγαίνετε  με τα ΕΑΑΚ??     τις  Εννιαίες  Ανεξάρτητες   Αριστερές  Κινήσεις??

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΡΕΕΕΕ!!!!!!!
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #44 on: January 19, 2009, 01:13:19 am »

Υπάρχουν λόγοι που οι καμήλες δεν είναι ΕΑΑΚ(λίγοι ή πολλοί,σοβαροί ή όχι)
Αν ρωτούσε κάποιος με καλή διάθεση θα τον απαντούσα.
Αλλά επειδή είσαι εσύ που κρύβεσαι πίσω από μια οθόνη και τρολλάρεις δεν θα σου απαντήσω
Άμα θες έλα να με βρεις την δευτέρα στην συνάντηση,την τετάρτη στην συνέλευση και όποτε άλλοτε ο σύλλογος έχει κανονίσει δράσεις

Dont feed the trollz™

YARRRRRRRRRRRRRR
Pages: 1 2 [3] 4 5 Go Up Print
Jump to: