• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 02:41:43 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 02:41:43 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426704
Total Topics: 31710
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 19
Guests: 131
Total: 150
acapulco
eli_k
serafeim
spetrakis
thpanousis
chris_krkls
Lykaonia
marwt
aplos paratiritis
kutsukellis
Nikos Spiliás
kchristoua
simos
mavropan
Yamal
abunchofcells
mitsos753905
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Συνέλευση Συλλόγου 12/12, 12 η ώρα
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 26 Go Down Print
Author Topic: Συνέλευση Συλλόγου 12/12, 12 η ώρα  (Read 44460 times)
Sartre
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

ΜΠΛΕ!!!!!

View Profile
Re: Συνέλευση Συλλόγου 12/12, 12 η ώρα
« Reply #255 on: December 13, 2008, 02:36:07 am »

Ε μα δεν μπορει να πεφτω τοσο εξω... ενταξει δεν ειμαι ο ανθρωπος ελεφαντας αλλα μια καποια μνημη την διαθετουμε και 'μεις ωρέ! Ειμαι σιγουρος οτι κατι ελεγε για το 24ωρο και συνεχεις εκδηλωσεις.... Cheesy

Αν δε διεκδικήσουμε σήμερα το αδύνατο, αύριο θα βρεθούμε αντιμέτωποι με το αδιανόητο. Murray Bookchin
SolidSNK
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

free()'d and attuned

View Profile
« Reply #256 on: December 13, 2008, 02:37:49 am »

θέλετε να το ποστάρω?  Huh Μόνο ιστορική αξία έχει αφού τον ήπιε κοινώς...

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan, and yet you are nothing. In the end you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
Sartre

ΜΠΛΕ!!!!!

View Profile
« Reply #257 on: December 13, 2008, 02:44:21 am »

Κοιτα και γω θυμαμαι οτι το κειμενο δεν ελεγε για 24ωρα αλλα ο πασπιτης το ανεφερε... μπορει να ηταν τελευταιας στιγμης προσθηκη...

Αν δε διεκδικήσουμε σήμερα το αδύνατο, αύριο θα βρεθούμε αντιμέτωποι με το αδιανόητο. Murray Bookchin
guillem
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Paranoia keeps me alive

View Profile
« Reply #258 on: December 13, 2008, 04:47:55 am »

Κάψιμο...(σ'όλες τις σελίδες του τόπικ...)
Τα ίδια λόγια και από τις 2 μεριές...
-Όποιος πιστεύει στην ιδέα της κατάληψης, ας την στηρίξει....
-Όποιος είναι ενάντια, ας το εκφράσει ή στην καλύτερη αν δεν πιστεύει πως θα ακουστεί ας πάει να σπουδάσει στο εξωτερικό....! (επίσης μπορεί να καίγεται στο φόρουμ boil...)
-κ όποιος θέλει να γίνει κατάληψη για να πάει σπίτι του 1 εβδομάδα νωρίτερα, στο καλό να πάει...

όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά και χιλιοειπομένα...

Επίσης καταθέτω πλαίσιο.... Ας δημιουργηθεί πρόγραμμα αυτόματης λήψης ψήφων μέσω thmmy.gr και μαζί με αυτούς που ψηφίζουν στη συνέλευση, να παίρνεται η οριστική και απόλυτα δημοκρατική απόφαση Cheesy.... Μάλλον αυτό θα σας βόλευε πολλούς... Tongue
ΈΛΕΟς...
(τι πρέπει επιτέλους να γίνει για να σηκωθείτε από τον καναπέ και επιτέλους να ξυπνήσετε?)
Appelsinpiken
Veteran
Καταστραμμένος

gone with eternity

View Profile WWW
Re: Συνέλευση Συλλόγου, αύριο 12/12, 12 η ώρα
« Reply #259 on: December 13, 2008, 05:17:28 am »

Quote from: JIM777 on December 12, 2008, 19:42:16 pm
Αυτη ειναι η νεα ατακα?Οποιος εκφραζει κατι διαφορετικο "κλαιγεται"?

Αυτο που με στεναχωρει είναι που δε βλέπω διάθεση για αλλαγή. Μόνο διάθεση για καταδικη φουλ στην αρνητική ενέργεια.
Το εργο αυτό το έχουμε ξαναδεί, αγόρι μου. Δεν είμαστε πια στο λύκειο να εκπροσωπούμαστε απο 15μελη που οργανωνουν 7ημερες εκδρομες. Εδω στο πανεπιστημιο βρισκεσαι ενα βήμα πιο κοντα στην ενταξη σου στην κοινωνία και χωρίς εκπροσώπηση, χωρίς συνελεύσεις για κοινές δράσεις και αποφάσεις τι νομίζεις πως είσαι?

Και δηλαδη οποτε καποιων τους καυλωσει εγω εχω υποχρεωση να πηγαινω σε συνελευσης για να...παραμεινει σε λειτουργια η σχολη?

Και κάπου εδώ κολλάει αυτό πυο σου είπε η pandora περί της τρυφερής ηλικίας των 5 ετών. Προφανώς δεν είσαι υποχρεωμενος να πας στις ΓΣ. Αν όμως θες να εχεις λογο στις αποφασεις τους, πρεπει με καποιο τροπο να εξασφαλίζεςι αυτό το δικαίωμα.Με τη συμμετοχή σου, ενδεχομένως?

Γιατι ΜΟΝΟ μαλακιες ακουγονται εκει μεσα.Κομματικα διαμορφωμενα πλαισια.Παπαρολογιες απο αριστερους διχως τελος.

Αν ησουν σημερα εκει και ακουγες τον τελευταιο ομιλητη, δε θα ειχες την ιδια γνωμη. Ούτε ανηκω σε παραταξη, ουτε σκοπευω να το κανω τωρα στο τελευταίο έτος, αλλά έχω κουραστεί απ' αυτό τον αρνητισμό. Βλέπω παρακατω όλα αυτα πυο στέλνεις και γραφεις "εδω κανουμε κουβεντα, εδω ειναι φορουμ κτλ". Σε πληροφορω οτι εδω ειναι γραπτος λόγος, ενω στη ΓΣ υπαρχει αλληλεπίδραση. Βλεπεις, ακους. Δεν κανεις refresh και κοπανας πληκτρολόγια. Ανοιχτε τα ματια σας λίγο κ κοιταξτε να πάτε στις ΓΣ, να μαθετε να διεκδικείτε, να βρειτε άτομα να σας εμπνέουν και αν τα ατομα αυτα δεν υπαρχουν γινετε εσεις αυτοι που θα εμπνεύσουν τους άλλους.

Quote from: JIM777 on December 12, 2008, 19:53:02 pm
Δεν ηξερα οτι για να κανεις register στο φορουμ απαιτουνται φωτογραφιες παραουσιας σου στις συνελευσεις.

[...]
Να σου απαντησουν?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Κατι λαθος εχεις καταλαβει αδερφε.Εδω δεν ειναι χωρος συζητησης.Εδω απλα παρουσιες παιρνουμε.

ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ.ΤΕΛΟΣ

αυτο εννοειται. εμενα να φανταστεις, για να με κανουν μοντ μου ζητησαν κ ολοσωμη φωτογρ απο ΓΣ την ωρα πυο ψηφιζα αριστερο πλαίσιο. Γιατι αλλιώς δε σε δεχονται
. Και αν φανει οτι ειναι φωτοσοπαρισμενη η φωτο σε κανουν μπαν. Tongue
ε ρε τι αλλο θ ακουσουμε
Με απογοητευει το οτι δεν εχετε αντιληφθει τι μπορειτε να πετυχετε μεσα απ τις ΓΣ. Δεχομαι οτι μπορει να μη γουσταρετε αυτους που μιλανε ή το οτι κραταει πολλη ωρα κ δεν εχετε χρονο για χασιμο ή ότι έχει πολυ καπνό κτλ κτλ . Όλα αυτα κι εμενα με ενοχλούν, αλλα είμαι εκει για να τα αλλαξω, για να προσπαθησω να τ' αλλάξω. Τα προβληματα, κυριως τετοιου ειδους, δεν ειναι αυτοεπιλυόμενα...

Quote from: JIM777 on December 12, 2008, 20:03:55 pm
Πιο χουντικοι απο τους δεξιους ειστε.20κατι χρονων παιδια δεν ειναι δυνατον να κανουν μια σοβαρη κουβεντα.Να γιατι δε θα παμε ποτε μπροστα.Δεν ειμαστε ικανοι να μιλησουμε.Ποσω δε μαλλον να διορθωσουμε κατι.

εδω ειναι το λαθος σου. Οι σοβαρες "κουβεντες", οπως λες γινονται με λόγια και όχι με χαρακτηρες σε οθόνες. Και ξες γιατι δε θα παμε μπροστα? Όχι γιατι δε μπορουμε να συζητησουμε , όπως λες, αλλά γιατί υπάρχουν κατι τετοια ατομα σαν κι εσενα που θεωρουν συζητηση και ομιλια -οπως χαρακτηριζεις- καποια thread σ ενα φορουμ. Ξερεις, αν κοπει το ρευμα, απ οτι φαινεται ο μονος που δε θα μπορει να μιλησει θα εισαι εσυ.

Quote from: radio on December 12, 2008, 19:50:27 pm
συγγνωμη ξεχασα απογορευεται η γκρινια μονο καλεσμα σε κομματικες εκδηλωσεις επιτρεπονται...

ονομαζεις κομματικη εκδηλωση τις ΓΣ???????? Κομματικη εκδηλωση?????
Αν βαλουμε μονοι μας τα χερακια μας να βγαλουμε τα ματακια μας, ΤΙ ΝΑ ΠΩ!
Αλλά, ακομη κι αν δεχτουμε οτι οι ΓΣ ειναι "χρωματισμενες" απο παραταξεις, δε βλεπω καμια διαθεση για αλλαγη. Τι στο καλο θελετε? Να υπάρχει και φροντιστήριο πολιτικής συμπεριφοράς? Αυτη η λυκειακή νοοτροπία έχει αρχίσει να πλήττει και άλλους τομείς τελικά. Αν κάτι δε σου αρέσει, προσπάθησε να το αλλάξεις. Δεν εχεις κατι να χασεις.

Πες μου, πόσο κρατάει το αύριο;
Θάνος
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

bb

View Profile
« Reply #260 on: December 13, 2008, 07:44:12 am »

Quote from: guillem on December 13, 2008, 04:47:55 am
αν δεν πιστεύει πως θα ακουστεί ας πάει να σπουδάσει στο εξωτερικό....!

μην το γελάς.. είναι η σκέψη που έχω στο μυαλό εδώ και καιρό μ'αυτή την... #)$(*σχολή..
pmousoul
Guest
« Reply #261 on: December 13, 2008, 09:50:25 am »

Quote from: Sartre on December 13, 2008, 02:19:27 am
χωρις παρεξηγηση, εγω ακομα περιμενω να ακουσω τους αλλους τροπους που εχουν προταθει παντως....

Επειδή φαίνεται ότι είσαι μικρός.. θα προσπαθήσω για πολλοστή φορά να δώσω την έννοια της κατάληψης, όπως την έζησα και την διαμόρφωσα μαζί με άλλα παιδιά στο παρελθόν.

1. Η κατάληψη είναι το ακραίο και αμφιβόλου νομιμότητας όπλο του φοιτητικού κινήματος. Γι' αυτό εάν θέλουμε να μας παίρνουν στα σοβαρά, θα πρέπει να το χρησιμοποιούμε με σύνεση και όταν το χρησιμοποιούμε να υπάρχει η ανάλογη σε αριθμό υποστήριξη.

2. Για να πιάσει τόπο μία κατάληψη θα πρέπει αυτοί που συμμετέχουν εκτός από πολλοί, να είναι σε κάποιο βαθμό πολιτικά ενεργοί ή τουλάχιστον να ξέρουν ακριβώς τι θέλουν και να το υλοποιούν κατά την διάρκεια της κατάληψης. Δηλαδή η κατάληψη γίνεται για να μετατραπεί το πανεπιστήμιο σε κέντρο δράσεων.

3. Οι δράσεις αφορούν καθημερινές εξορμήσεις στην πόλη, για ενημέρωση των πολιτών, σε χώρους δουλειάς και γιατί όχι και διασκέδασης (σε καφέ, παρεμβάσεις σε πολιτιστικές εκδηλώσεις που γίνονται αυτόν τον καιρό, συναυλίες), εικαστικές παρεμβάσεις στην πόλη (συγκεκριμένα σε πλατείες, κόλλημα στράτσων σε λεωφορεία), αφισοκόλληση που να αφορά τις πορείες της εβδομάδας καθώς και εκδηλώσεις φοιτητών γύρω από τα θέματα που μας ωθήσαν στην κατάληψη, στις οποίες εκδηλώσεις μπορεί να συμμετέχουν καθηγητές καθώς και άλλοι πολίτες (το πανεπιστήμιο κλείνει όσον αφορά τα μαθήματα, αυτό δεν σημαίνει ότι κλείνει την πόρτα του στην κοινωνία)... καθώς και άλλα πολλά.

Τα πιο πάνω δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου αλλά αφορούν την κατάληψη του 2006. Για 'μένα αυτό είναι κατάληψη και δεν δέχομαι τίποτα λιγότερο να το βαφτίσω κατάληψη.

Πιστεύω πως αυτή την στιγμή δεν διαθέτουμε (οι φοιτητές του τμήματος) τον αριθμό των πολιτικά ενεργών φοιτητών για να στηριχθεί μία κατάληψη, όπως ορίζεται παραπάνω. Από την άλλη η τελευταία εβδομάδα πριν τις γιορτές προσφέρεται για πολιτική ζύμωση λόγω των έντονων πρόσφατων γεγονότων, δηλαδή για την ενημέρωση του κόσμου που δεν πήρε χαμπάρι, για την πολιτικοποίησή του έστω και σε αυτό το θέμα, για να διαμορφωθούν απόψεις, για να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες έτσι ώστε όταν κάνουμε μελλοντικά κατάληψη να την κάνουμε με αξιοπρέπεια όπως τότε..

Υ.Γ. : Με λίγα λόγια.. θα έπρεπε προς το παρόν να κλείσουμε την σχολή τις μέρες των πορειών.. και τις υπόλοιπες να μιλάμε με τον κόσμο που είτε δεν γνωρίζει πολλά για τα γεγονότα, είτε τα είδε από την τηλεόραση..
« Last Edit: December 13, 2008, 09:57:58 am by ngine13 » Logged
pmousoul
Guest
« Reply #262 on: December 13, 2008, 10:21:19 am »

Ξέχασα και το καλύτερο..

Όταν με το καλό γίνει μία κατάληψη.. το κίνημα που θα δημιουργηθεί θα πρέπει να διαφυλαχθεί για να υπάρχει και να συνεχίσει να δρα και μελλοντικά. Δηλαδή θα πρέπει η γνώση των παρατάξεων - σχημάτων να χρησιμοποιηθεί για να το διαφυλάξει και όχι για να το χαλιναγωγήσει για διάφορα παραταξιακά - σχηματικά συμφέροντα.

Η κατάληψη όπως ορίζεται πιο πάνω δεν ανήκει σε κανέναν και δεν επιβάλλεται σε αυτήν από καμία παράταξη - σχήμα πώς τελικά θα δράσει (ΚΑΠΕΛΩΜΑ), γιατί τότε θα χάσει τα δυναμικά της χαρακτηριστικά και ο κόσμος δύσκολα θα συμμετάσχει σε μελλοντικές καταλήψεις.. Το πώς θα δράσει θα πρέπει να διαμορφωθεί από κοινού από όλους τους συμμετέχοντες..
« Last Edit: December 13, 2008, 11:38:39 am by ngine13 » Logged
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #263 on: December 13, 2008, 13:24:52 pm »

Γενικώς θα συμφωνήσω με τον ngine και τον doctor και θέλω να συμπληρώσω 2 πράματα:

1ον)Η πείρα δείχνει ότι σε περιόδους μη-κατάληψης  ΔΕΝ μπορούν να γίνουν πολλές εξωστρεφείς δράσεις(εξορμήσεις με φυλλάδια στην πόλη,συχνές πορείες,αφισοκόλληση,εκδηλώσεις στην σχολή) πολύ απλά γιατί οι συνάδελφοι που θέλουν να συμμετέχουν δεν έχουν τον χρόνο(λόγω εργαστηρίων και μαθημάτων).Άρα αν και εφόσον συμφωνούμε ότι για να πετύχεις κάτι πρέπει να μεταστρέψεις την "κοινή γνώμη",χρειάζεται ένα μέσο που απελευθερώνει τον χρόνο σου και έχει και έναν πολιτικό συμβολισμό....

2ον)Άμα πιστεύεις στο δίκιο του κάθε αγώνα,θα πρέπει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά.

Πολύ συνοπτικά λέω ότι τα υπέρ αυτής της κατάληψης είναι (δυνητικά) ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο(αυξήσεις σε μισθούς &συντάξεις,περισσότερες παροχές στα λαϊκά στρώματα)....

Στα κατά είναι το ενδεχόμενο χάσιμο εξαμήνου ή/και εξεταστικής......

Βέβαια εδώ έρχομαι να σας θέσω τον εξής προβληματισμό:"Τι σκατά να κάνω το πτυχίο αν παίρνω 700 ευρώ για 10 ώρες δουλείας???"

Η απάντηση δεν είναι εύκολη....Ούτε η απόφαση της στήριξης ή μη της κατάληψης.Αυτό που πρέπει να μας μπεί όμως καλά στο μυαλό μας είναι ότι σαν πολίτες ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.Και για να διατηρήσουμε και να διευρύνουμε τα δικαιώματά μας πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να αγωνιστούμε.....Δηλαδή ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΓΣ ΝΑ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!!!

Σκεφτείτε τα όσα έγραψα παραπάνω....Δεν τα γράφω σαν αριστερός ψάλτης ή σαν ο κάτοχος της αλήθειας του σύμπαντος,αλλά θέλω να θέσω έναν προβληματισμό στο τραπέζι...

Υ.Γ:Ελάτε σήμερα στην κατάληψη και στην πορεία,μιλήστε με τους ανθρώπους που είναι εκεί μέσα και ανταλλάξτε απόψεις.Κακό δεν θα σας κάνει...
« Last Edit: December 13, 2008, 13:26:56 pm by Godhatesusall » Logged

YARRRRRRRRRRRRRR
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #264 on: December 13, 2008, 13:32:19 pm »

Quote from: ngine13 on December 13, 2008, 10:21:19 am
Ξέχασα και το καλύτερο..

Όταν με το καλό γίνει μία κατάληψη.. το κίνημα που θα δημιουργηθεί θα πρέπει να διαφυλαχθεί για να υπάρχει και να συνεχίσει να δρα και μελλοντικά. Δηλαδή θα πρέπει η γνώση των παρατάξεων - σχημάτων να χρησιμοποιηθεί για να το διαφυλάξει και όχι για να το χαλιναγωγήσει για διάφορα παραταξιακά - σχηματικά συμφέροντα.

Η κατάληψη όπως ορίζεται πιο πάνω δεν ανήκει σε κανέναν και δεν επιβάλλεται σε αυτήν από καμία παράταξη - σχήμα πώς τελικά θα δράσει (ΚΑΠΕΛΩΜΑ), γιατί τότε θα χάσει τα δυναμικά της χαρακτηριστικά και ο κόσμος δύσκολα θα συμμετάσχει σε μελλοντικές καταλήψεις.. Το πώς θα δράσει θα πρέπει να διαμορφωθεί από κοινού από όλους τους συμμετέχοντες..

Συμφωνώ απολύτως με αυτό.Και είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξουμε και να διαφυλάξουμε,διδασκόμενοι από τα λάθη του παρελθόντος...

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
mariola
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

Δεν ειμαι η κοπέλα που νομιζες!

View Profile
Απ: Συνέλευση Συλλόγου 12/12, 12 η ώρα
« Reply #265 on: December 13, 2008, 13:36:54 pm »

Quote from: Θάνος on December 13, 2008, 07:44:12 am
Quote from: guillem on December 13, 2008, 04:47:55 am
αν δεν πιστεύει πως θα ακουστεί ας πάει να σπουδάσει στο εξωτερικό....!

μην το γελάς.. είναι η σκέψη που έχω στο μυαλό εδώ και καιρό μ'αυτή την... #)$(*σχολή..

Βασικά και εγώ το μετάνιωσα που ήρθα σε Ελληνικό πανεπιστήμιο αλλά τώρα πλέον και να πάω έξω δεν αλλάζουν και πολλά, άσε που πλέον θα χρειάζομαι και περισσότερα χρόνια. Εξάλλου η ζωή μου είναι εδώ τον τελευταίο 1,5 χρόνο.
Τέλος παντων, στο εξωτερικό (πχ Αγγλία) χρειάζονται 3 χρόνια+1 χρόνο μάστερ+3-4 χρόνια διδακτορικό=7-8 χρόνια ενώ εδώ με τις καταλήψεις και την έλλειψη υποδομών (που αναγκάζει  τα εργαστήρια να γίνονται σε μεγαλύτερα εξάμηνα, για άλλες σχολές το λέω κυρίως) μπορεί κανείς να φτάσει να κάνει 6 χρόνια μόνο για το προπτυχιακό...ένα είναι σίγουρο πάντως, αν η κατάσταση είναι έτσι και στο μέλλον θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να στείλω τα παιδιά μου στο εξωτερικό για σπουδές...
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #266 on: December 13, 2008, 13:38:58 pm »

Υπάρχουν και τα ΚΕΣ παιδιά,τα κολλέγια κλπ..
Δε χρεάζεται να ξενιτευτείτε ή να χάσετε τα παιδιά σας στο εξωτερικό!  Wink

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #267 on: December 13, 2008, 13:39:55 pm »

Έχει πολύ πλάκα πάντως που γίνονται ακριβώς οι ίδιες συζητήσεις, με το ίδιο ακριβώς στυλ και την ίδια ακριβώς εξέλιξη, όπως γίνονταν και τότε στα τόπικ για τις συνελεύσεις στις καταλήψεις Μαιου-Ιουνίου (πριν από πόσα χρόνια- ξέχασα κιόλας), απλά με διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Εντυπωσιακό και παράλληλα συγκινητικό το βρίσκω..  :'( Μα οι ίδιες ακριβώς ατάκες-τσιτάτα-καυγάδες-μπινελίκια-γαμωσταυρίδια;;  Grin Μόνο που άλλοι συμμετέχουν τώρα...
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως μπορείτε ορισμένοι παλαιοι του μάταιου τούτου φόρουμ, που πρωταγωνιστούσατε και τότε, να κάθεστε και να απαντάτε με την ίδια ευλάβεια και την ίδια προσοχή και τώρα; Δεν βαρεθήκατε πραγματικά πείτε μου; Δεν αισθάνεστε deja-Vu??  Grin Δεν συχαθήκατε να λέτε τα ίδια και τα ίδια??
Να συμπληρώσω τέλος πως δεν βλέπω να γίνεται νορμάλ εξεταστική ούτε τώρα (δυστυχώς), αλλά πλέον μπορώ να πω στα @@ μου διότι απο τα μαθήματα ξεμπέρδεψα εγώ ούτως ή άλλως (βέβαια αν οι καταλήψεις συνεχιστούν μέχρι τον Μαρτιο θα μπει και μένα το αυγό στον κώλο γιατί πρέπει καποτε να ορκιστώ).. Απο κει και πέρα δεν έχω το δικαίωμα να διαμαρτύρομαι για το αποτέλεσμα (ούτως ή αλλως δεν είχα και την πρόθεση να το κάνω), αφού δεν ήμουν στην συνέλευση. Στην επόμενη όμως θα πάω, όπως και σε αυτές που ακολουθούν της επόμενης, και αν πάλι το αποτέλεσμα είναι το ίδιο θα εχω το δικαίωμα να φτύσω κατάμουτρα, όχι αυτούς που ψήφισαν κατάληψη, ούτε καν αυτούς που την πρότειναν, αλλά όλους αυτούς που διαμαρτυρονται επίμονα, φωνάζουν προκλητικά και ανησυχούν σε εισαγωγικά, για τα μαθηματάκια τους, αλλά δεν κατέβηκαν ούτε καν να ψηφίσουν. Παρά βρήκαν καταφύγιο για τις φωνασκίες τους διαδικτυακά και μόνο! Προς το παρον μόνο ντρέπομαι για αυτούς....

υγ: Φυσικά δικαιολογίες του στυλ, ανησυχώ βέβαια πολύ και θα βγώ να το ποστάρω και στο φόρουμ και να παρακαλέσω στα γόνατα γιατι καίγομαι αλλά δεν βρίσκω χρόνο να κατέβω, έστω και μισή ώρα στο τέλος για να ψηφίσω, γιατί δουλευω και μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα, όχι απλά με αφήνουν ασυγκίνητο αλλά γελάω κιόλας...
mariola
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

Δεν ειμαι η κοπέλα που νομιζες!

View Profile
Απ: Συνέλευση Συλλόγου 12/12, 12 η ώρα
« Reply #268 on: December 13, 2008, 13:47:33 pm »

Quote from: cecs on December 13, 2008, 13:38:58 pm
Υπάρχουν και τα ΚΕΣ παιδιά,τα κολλέγια κλπ..
Δε χρεάζεται να ξενιτευτείτε ή να χάσετε τα παιδιά σας στο εξωτερικό!  Wink

Έγραψα "αν η κατάσταση είναι έτσι και στο μέλλον". Αν υπάρχουν ανγνωρισμένα και καλά ξένα κολλέγια εδώ στην Ελλάδα θα τα στείλω εκεί τα παιδιά μου. Αλλά έτσι όπως πάνε τα πράγματα δύσκολα τα βλέπω. Στην Τουρκία θα υπάρχουν καλύτερα παραρτήματα ξένων πανεπιστημίων...ήδη νομίζω έχουν...
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #269 on: December 13, 2008, 13:48:51 pm »

Έχει πολύ πλάκα πάντως που γίνονται ακριβώς οι ίδιες συζητήσεις, με το ίδιο ακριβώς στυλ και την ίδια ακριβώς εξέλιξη, όπως γίνονταν και τότε στα τόπικ για τις συνελεύσεις στις καταλήψεις Μαιου-Ιουνίου (πριν από πόσα χρόνια- ξέχασα κιόλας), απλά με διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Εντυπωσιακό και παράλληλα συγκινητικό το βρίσκω..  Cry Μα οι ίδιες ακριβώς ατάκες-τσιτάτα-καυγάδες-μπινελίκια-γαμωσταυρίδια;;  Grin Μόνο που άλλοι συμμετέχουν τώρα...
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως μπορείτε ορισμένοι παλαιοι του μάταιου τούτου φόρουμ, που πρωταγωνιστούσατε και τότε, να κάθεστε και να απαντάτε με την ίδια ευλάβεια και την ίδια προσοχή και τώρα; Δεν βαρεθήκατε πραγματικά πείτε μου; Δεν αισθάνεστε deja-Vu??  Grin Δεν συχαθήκατε να λέτε τα ίδια και τα ίδια??

Ναι.Γι'αυτό δεν απαντάμε σοβαρά πλέον.Τουλάχιστον εμείς οι "παλιοί".Με κόπο κρατιέμαι βέβαια,αλλά τα καταφέρνω ακόμα!  Smiley

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
Pages: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 26 Go Up Print
Jump to: