• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 11:18:20 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 11:18:20 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426681
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 55
Guests: 74
Total: 129
unreasonable
Tasaris
stloukas
jimalexoud
chriskazakos
themis01
chrisbetas
jojos
Dimos Bachlas
tsaliki
nataliakara
mpizos
Mr White
Poli
pipitsenko
anastasis_sid
vagk
Nekt
PeriklisL
okatapo
whatdoesthefoxsay
paristetos
ioannisfa
satsok
Νικη
glavdakis
smoul
Saint_GR
vasilis saitis
Sanaia
dkoukn
TheBadSalesman
ThanosTheTT
George_RT
stergios03
GrillOG
Roidos
A-TheITGuy
Petross
mmikelo
Toaoutplasedakitoubiseswa
ggougous
fpapat
statiris
Vassoula
soph553
axilleas
dimpanas
ansia
domb765
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Κοινωνία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Έχει πάει κανένας φαντάρος στο Ναύπλιο (μηχανικός);
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 Go Down Print
Author Topic: Έχει πάει κανένας φαντάρος στο Ναύπλιο (μηχανικός);  (Read 7920 times)
konstantinos
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
Έχει πάει κανένας φαντάρος στο Ναύπλιο (μηχανικός);
« on: October 23, 2008, 19:26:38 pm »

Γνωρίζει κανείς πληροφορίες;  Shocked

Ντου από παντού...
trellamenos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: Έχει πάει κανένας φαντάρος στο Ναύπλιο (μηχανικός);
« Reply #1 on: October 23, 2008, 20:28:41 pm »

ti 8es na ma8eis? pws einai pws 8a peraseis? ti 8a kaneis? ti fai 8a trws?
ti rouxa na pareis mazi sou? pes ti akribws!!!!! 8)

Όταν αντιγράφεις κάποιον λέγεται "κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας", όταν αντιγράφεις πολλούς μαζί λέγεται "έρευνα".
bjork
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #2 on: October 24, 2008, 02:22:16 am »

www.omhroi.gr έχει τα πάντα Tongue

It's alright
konstantinos
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #3 on: October 24, 2008, 12:07:12 pm »

Όλες οι πληροφορίες θα μου είναι χρήσιμες... Roll Eyes

Ντου από παντού...
yorgos_78
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Fear, Emptiness, Despair... (Napalm Death, 1994)

View Profile
« Reply #4 on: October 24, 2008, 19:44:03 pm »

Φίλε υποθέτω οτι παρουσιάζεσαι άμεσα, οπότε και σου εύχομαι καλή θητεία. Απολύθηκα το Μάιο από διαβιβάσεις αλλά ήμουν πάντα σε στρατόπεδα που είχαν μπόλικο μηχανικό. Το Νάυπλιο είναι καλά για κέντρο - σε αντίθεση με την Καλαμάτα (Διαβιβάσεις) που ήταν γ****έ τα, τουλάχιστον στη σειρά μου + - 2 ακόμη που ξέρω. Το πρόβλημα με το Μηχανικό δεν είναι το κέντρο, αλλά η υπόλοιπη θητεία - σίγουρα είναι καλύτερα από πεζικό, τεθωρακισμένα, σίγουρα όχι από τεχνικό, υλικού πολέμου και εφοδιασμού-μεταφορών (δεν το πιστεύω οτι τα θυμάμαι όλα αυτά...) και κατά περιπτώσεις σε σχέση με διαβιβάσεις και πυροβολικό. Βλέπεις σε αντίθεση με οτι γενικά πιστεύεται, το μηχανικό ΔΕΝ είναι σώμα αλλά όπλο και αυτό σημαίνει οτι μπορεί να είναι πολύ "μάχιμο" κατά περιστάσεις. Αν μπορέσεις μείνε μακριά από μονάδες που κάνουν τα λεγόμενα "πλωτά σκηνάκια", τα οποία είναι 7-15 μέρες διαβίωση σε σκηνές στην κοίτη ενός ποταμού με όλη την πανίδα που αυτό συνεπάγεται. Τα σκηνάκια είναι γενικά καλές φάσεις, αλλά όχι τα συγκεκριμένα γιατί αποτελούν μοναδικότητα του μηχανικού και τα παίρνουν συνήθως πολύ στα σοβαρά οι εκ των άνω. Γενικά έχε το νού σου και κράτα αποστάσεις από "μάχιμες" μονάδες που βρίσκονται σε μεσαίου μεγέθους στρατόπεδα. Αυτό γιατί εκεί συνήθως μπλέκονται και οι μηχανικάριοι στις σκοπιές, ενώ αντίθετα στα μικρά στρατόπεδα αράζουν και στα μεγάλα χάνονται στο πλήθος.Καλή περίπτωση είναι να σε στείλουν σε προκεχωρημένες αποθήκες υλικού, όπου θα έχεις όλο το χρόνο να παίζεις με τις τάπες των βαρελιών περιμένοντας το Ουίσκυ σου να ωριμάσει ή να κάνεις ο,τι άλλο θες ενώ δεν θα σε πρήζει κανείς και θα έχεις σχετικά εύκολες άδειες. Φιλική συμβουλή, αν έχεις βύσμα για να σε βοηθήσει λίγο, προσπάθησε να πάρεις ειδικότητα Ναρκαλιευτή. Είναι συνήθως αμετάθετοι στην Αθήνα και δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑ!!! Η φυσική τους κατάσταση είναι να λείπουν σε άδεια. Μην ακούσεις τι θα σου πουν πολύ παλιότεροι, πλέον κανένας φαντάρος δεν έρχεται ούτε σε 100 μέτρα απόσταση από οπλισμένα εκρηκτικά, για τέτοιες δουλειές έχουμε τους ΕΠΟΠ - και τους πληρώνουμε και ένα σκασμό λεφτά για να ξύνονται κατά τα άλλα! Τέλος άριστη μετάθεση για μηχανικό είναι οι λεγόμενες Δ.Σ.Ε. όπου κάνεις δουλειά γραφείου 8-3 και μετά σπίτι. Θέλει χοντρές άκρες όμως... Φίλε καλή θητεία, τσέκαρε το www.omhroi.gr όπως είπε και η φίλη πιο πάνω και μην ξεχάσεις ποτέ οτι η θητεία είναι 12 μήνες με αρχή, μέση και τέλος. Α! ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕΤΡΑΣ ΜΕΡΕΣ!!!!! Μέτρα εβδομάδες. Θα καταλάβεις. Ελπίζω να βοήθησα.

We were somewhere around Barstow on the edge of the desert, when the drugs began to take hold...
konstantinos
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #5 on: October 24, 2008, 21:21:30 pm »

Για αρχή, ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες και για τις ευχές. Βύσμα δεν υπάρχει για να με βάλει ναρκαλιευτή. Να ρωτήσω κάτι άλλο, είναι καθόλου στο χέρι μου το που θα με στείλουν μετά, ή είναι προκαθορισμένο και απλά θα είμαι τυχερός ή άτυχος; Αν μπορώ να κάνω κάτι ο ιδιος, τι είναι αυτό; Μου προτείνεις κάτι συγκεκριμένο για να το κυνηγήσω δεδομένου ότι δεν υπάρχει μέσο;

Ντου από παντού...
yorgos_78
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #6 on: October 24, 2008, 22:15:27 pm »

Λοιπόν το πράγμα είχε ως εξής. Με το καλημέρα (γενικά η μέρα της παρουσίασης έχει τρέξιμο, ΜΗΝ βιαστείς να μπεις γιατί το οτι θα μπείς νωρίς δεν σημαίνει οτι θα τελειώσεις νωρίς) θα σου ζητήσουν να συμπληρώσεις τρείς φρουρές προτίμησης. Αυτό σημαίνει τρείς Νομούς, ΟΧΙ τρείς πόλεις ή χωριά. Κατά τη διάρκεια της θητείας σου - και εφόσον δεν έχεις βύσμα - θα πάρεις 2 μεταθέσεις, μια κοντινή και μία μακρινή. Οι φρουρές προτίμησης που θα δηλώσεις επηρεάζουν το πού θα πας ΜΟΝΟ αν δηλώσεις παραμεθόριους Νομούς, οπότε και επηρεάζουν τη μακρινή μετάθεση. Η κοντινή επηρεάζεται από το πού θα δηλώσεις μόνιμη κατοικία και από μία δεύτερη λίστα φρουρών που θα συμπληρώσεις όσο υπηρετείς. Συνήθως (όχι πάντα) η μακρινή θα είναι και η πρώτη που θα πάρεις. Δια ροπάλου να αποφύγεις να δηλώσεις νησιά, αν και αν είσαι βορειοελλαδίτης είναι σχεδόν δεδομένο οτι δεν θα πας σε νησί. Εγώ αν και Αθηναίος με είχαν δασκαλέψει να δηλώσω Ξάνθη-Ροδόπη-Έβρο και τελικά πήγα Ξάνθη όπου και περασα ΠΟΛΥ καλά (η 2η μετάθεση μου με έσκισε, ήμουν σε μια κ***μονάδα μέσα στην Αθήνα, 1 Χλμ σκάρτο από το σπίτι μου και με πήγαινε 10-15 μέσα). Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να σου προτείνω για μονάδα, οι μηχανικάριοι πάντως γενικά στη Βόρειο Ελλάδα περνάνε καλά αν και να ξέρεις οτι το σπίτι της εξαίρεσης είναι ο Στρατός. Για κοντινή μετάθεση, απέφυγε να κυνηγήσεις μεγάλα αστικά κέντρα (Αθήνα-Θεσσαλονίκη) εκτός κι αν βρείς βύσμα που ξέρει ΠΟΥ σε στέλνει. Προτίμησε κοντινούς Νομούς. Αν πας σε πόλη χωρίς βύσμα - καλή ώρα - κινδυνεύεις να κάνεις σκοπινγκ therapy για τα βύσματα που είναι σπίτια τους. Πρόσεξε το αυτό. Βάλε και το οτι πλέον ΔΕΝ είναι μεγάλες οι σειρές άρα ΔΕΝ υπάρχει κόσμος ενώ οι υπηρεσίες στα αστικά κέντρα είναι δεδομένες (συνήθως σε πιο παραμεθόριες περιοχές αυτό ρυθμίζεται ανάλογα με το διαθέσιμο προσωπικό) μπορεί να μπλέξεις σε σκηνές άγριου χωσίματος. Αυτό που έχω να σου προτείνω είναι λίγη προσοχή πάλι την πρώτη μέρα που θα μπείς, εκεί που θα σε ρωτήσουν για ειδικές γνώσεις. Προφανώς θα βάλεις Η/Υ - όπως κι εγώ - για να ανακαλύψεις οτι θα σε γράψουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, η ειδικότητα-τζάκποτ είναι να δηλώσεις μάγειρας. Δεν έχει σημασία αν είσαι η όχι. Αν ξέρεις να βράζεις μακαρόνια ξέρεις πολύ περισσότερα από το μέσο μάγειρα στο στρατό, εξάλλου θα σε στείλουν 5 εβδομάδες Γύθειο αν θυμάμαι καλά για εκπαίδευση. Χρονολογικά, η θητεία σου θα κινηθεί ως εξής: 1η εβδομάδα: παρέλαση-παρέλαση-παρέλαση και στό τέλος μία παρέλαση για γέλια στην ορκομωσία έτσι για να χαίρονται οι πατεράδες. Μετά 3 ημέρες άδεια ορκωμοσίας. μετά 4 εβδομάδες σχολείο μαχητή, όπου ανάλογα με το κέντρο είναι εύκολα ή πολύ δύσκολα. Το Ναύπλιο αυτή τη στιγμή δεν είναι νομίζω άσχημο, αλλά αυτά αλλάζουν με τις διοικήσεις. Η Καλαμάτα που ήμουν εγώ π.χ. παλιά ήταν κολλέγιο και τώρα που πήγα ήταν ο Θεός να σε φυλάει. Ως εδώ όλα είναι ίδια είτε είσαι πεζικό είτε διαβιβάσεις είτε οτιδήποτε στο στρατό ξηράς. Μετά αλλάζει το πράγμα. Θα σου δώσουν κάποια ειδικότητα. Μερικές ειδικότητες έχουν Ε.Κ.Ε., ήτοι Ειδικό Κέντρο Εκπαίδευσης και κάποιες όχι, οπότε απλώς βαφτίζεσαι κάτι και σε στέλνουν στην πρώτη σου μετάθεση, κοντινή ή μακρινή. Καλό είναι πρώτα να πας μακριά - μακριά σημαίνει ΜΟΝΟ σύνορα με Τουρκία, ήτοι πέρα από τη γραμμή του Νέστου ( .χ. η Φλώρινα ΔΕΝ θεωρείται παραμεθόριος). Αν κάνεις Ε.Κ.Ε. - το οποίο διαρκεί 3-6 εβδομάδες ανάλογα με την ειδικότητα, εγώ π.χ. ήμουν "χειριστής μέσων ηλεκτρονικού πολέμου" (...μη χεσω, σκοπέτα βαρούσα με λίγες εξαιρέσεις...) κι έκανα 6 εβδομάδες - είναι πιθανό να σε στείλουν σε άλλο στρατόπεδο ανάλογα με το που διδάσκεται η ειδικότητα (π.χ. οι μάγειρες που είπα κάνουν Ε.Κ.Ε. στο Γύθειο) και μετά θα πάρουσιαστείς στην μετάθεσή σου. Αν αυτή είναι η παραμεθόριος, θά μείνεις εκεί 5 μήνες ακριβώς και μετά θα πάρεις τη 2η. Αν αυτή είναι η κοντινή, θα μείνεις εκεί μέχρι να μείνουν 5 μήνες θητείας οπότε και θα πας στη μακρινή. Όλα αυτά να σου υπενθυμίσω οτι αλλάζουν με βύσμα. Αυτά λίγο-πολύ. Ελπίζω να βοήθησα. Θυμήσου οταν μπείς να έχεις οπωσδήποτε αγοράσει μαλακούς πάτους για αρβύλες 1-2 νούμερα μεγαλύτερο απο το δικό σου ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΡΒΥΛΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ. Ο λόγος είναι οτι οι αρβύλες είναι πέτρα και στάνταρ θα σε χτυπήσουν άσχημα αν δεν προσέξεις - τα δοκιμαστικά για την παρέλαση είναι 8-12 ώρες κάθε μέρα την πρώτη εβδομάδα. Επίσης πάρε πολλές στρατιωτικές κάλτσες (θα βρείς όπως και πάτους στην αμερικάνικη αγορά) και φόρα διπλές την πρώτη εβδομάδα. Πάρε και μερικά μπλουζάκια παραλλαγής (σου δίνουν μόνο 2) και προς Θεού μην διανοηθείς να φορέσεις τα 2 (ολογράφως: ΔΥΟ) σώβρακα που σου δίνει ο Ε.Σ.

We were somewhere around Barstow on the edge of the desert, when the drugs began to take hold...
bouzias
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #7 on: October 25, 2008, 00:44:53 am »

Quote from: yorgos_78 on October 24, 2008, 22:15:27 pm
Πάρε και μερικά μπλουζάκια παραλλαγής (σου δίνουν μόνο 2) και προς Θεού μην διανοηθείς να φορέσεις τα 2 (ολογράφως: ΔΥΟ) σώβρακα που σου δίνει ο Ε.Σ.

Εμάς μας έδωσαν 1 (ολογράφως ΕΝΑ)  Roll Eyes. Λες να έπαιξε ρόλο που ήμουν εννιαμηνίτης οπότε το άλλο δε θα το χρειαζόμουν question

«Αν οι ζητιάνοι σαν κι εμέ δεν έχυναν το αίμα,
Οι καπετάνιοι σαν και σε δε θα φορούσαν στέμμα!»

"Ματρόζος" του Γεωργίου Στρατήγη
konstantinos
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #8 on: October 27, 2008, 11:56:07 am »

Υπάρχει η πιθανότητα να κάνω εκπαίδευση εκεί και μετά να με αλλάξουνε σώμα προς κάτι χειρότερο?

Ντου από παντού...
yorgos_78
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #9 on: October 27, 2008, 13:53:46 pm »

Οχι. Αλλαγή όπλου/σώματος (το μηχανικό είναι όπλο) γίνεται μόνο με βύσμα "για την κάλυψη έκτακτων υπηρεσιακών αναγκών". Από τη στιγμή που σου ήρθε χαρτί για εκεί τελείωσε. Για να αλλάξει αυτό πρέπει να κάνεις εσύ κάτι.

ASDF_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Legalizacion

View Profile
« Reply #10 on: October 28, 2008, 14:15:29 pm »

Φίλε μια συμβουλή από εμένα.. προσπάθησε πασει θυσία να βγεις άοπλος
η φράση Γιώτα ζωή και κότα τα λέει όλα..

Περπατώ στο δάσος και ακούω Πέγκυ Ζήνα... λες να απολύομαι τον άλλο μήνα??!!!
yorgos_78
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #11 on: October 28, 2008, 14:40:12 pm »

Quote from: ASDF_ on October 28, 2008, 14:15:29 pm

+1. Ήμουν Ι-1 και ξέρω τη διαφορά...

(Stalin)^2
Guest
« Reply #12 on: October 28, 2008, 14:41:21 pm »

Quote from: ASDF_ on October 28, 2008, 14:15:29 pm

Και πως γίνεται αυτό;;
Να μαθαίνουμε και οι μικρότεροι...
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #13 on: October 28, 2008, 16:19:45 pm »

Quote from: yorgos_78 on October 28, 2008, 14:40:12 pm
+1. Ήμουν Ι-1 και ξέρω τη διαφορά...

Ποιες είναι οι βαθμίδες;

Ξέρω ότι φτάνει μέχρι το Ι-5 αλλά αυτοί παίρνουν απαλλαγή. Γενικά ποια είναι τα κριτήρια; Μυωπία, παθολογικό πρόβλημα κτλ;

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

konstantinos
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #14 on: October 28, 2008, 21:15:56 pm »

Τι κάνεις για να βγεις Ι-1;
« Last Edit: October 29, 2008, 02:43:34 am by konstantinos » Logged

Ντου από παντού...
Pages: [1] 2 Go Up Print
Jump to: