• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 16:01:12 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 16:01:12 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 00:16:23]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426671
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 66
Guests: 81
Total: 147
Antonistsak
geo66
DPARASIOU
dimitris kiziridis
vdelimpalta
dim13
xristodoulou
iliaspapam
Papalamprous humor
Elenit
tinidou
kourkou
nikos123321
dal
Vharitou
nikos.a
despoina15
Ioannis Apostolikas
gorilaki
johnmout
arxigos18
apapamichail
kvas
alex_g
giorgos_skl
Antonis Mak
georgepana9
nchatzo
mavrhs
elias_farhood
Zoe06
nikpapoutsi
thaliatsk
Nikos_313
karadimitras
Nicotre
NickSpan
noys
Νικη
Dimos Bachlas
thunder
Le ece
Ast
iasonaskaraminas
andreaspaper
LelisNiko
gmpatsol
amprozos
Mihalist
mmikelo
tourlaza
kstavroulis
petikas
Nefeli Nikita
Lmnop
TzimStark
tanidis
George_RT
Pcsc
glavdakis
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Φοιτητής στο τμήμα ΗΜΜΥ (Moderators: PolarBear, tzortzis) > To επίπεδο κάποιων συναδέλφων...
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 Go Down Print
Author Topic: To επίπεδο κάποιων συναδέλφων...  (Read 14090 times)
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
Απ: To επίπεδο κάποιων συναδέλφων...
« Reply #45 on: November 30, 2005, 17:26:04 pm »

Είπα κι εγώ... Πολλή ησυχία επικρατεί στο forum! Tongue

Επί του θέματος αν μου στέλνανε ένα τέτοιο μήνυμα θα έσπαγα κι εγώ πλάκα στέλνοντας mail με αντίστοιχα μπινελίκια και θα έληγε το θέμα Tongue

~Michelle~
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #46 on: November 30, 2005, 18:15:46 pm »

Quote from: 4Dcube on November 30, 2005, 16:55:59 pm
Άντε τώρα να πεις κάτι...
Στο τσουβάλι όλοι!!!!
Και για άλλη μια φορά οι ταπεινοί τη καρδία και τω νου ηλεκτρολόγοι Grin αναγκάζονται να υποστούν τσουβαλοδρομίες από το συγκεκριμένο άτομο.
Ο Θεός και η ψυχή τους!

Ελπίζω να κάνεις πλάκα. Σε περίπτωση που το λες σοβαρα...
1. Χαρακτηριστική περίπτωση πρωτοετή που πάει να το παίξει ξεψαρωμένος και οτι και καλά είναι "μέσα στα πράγματα" για να κερδίσει τις σντυπώσεις. Το μόνο που κερδίζει βέβαια είναι να φαίνεται γελοίος μιας και μιλάει για πράγματα που ως επι το πλείστον έγιναν πριν μάθει την ύπαρξη αυτού του φόρουμ.
2. Δεδομένων των γραφόμενων του αποστολέα τι ήθελες να συμπεράνω??? Οτι είναι απο το βιολογικό??? Το πιθανότερο όλων είναι να είναι ηλεκτρολόγος και αυτό καθαρά λόγω πιθανοτήτων και ουδεμίας προκατάληψης.
3. Νομίζω οτι σου απάντησα αρκετά ευγενικά σε αυτό που με ρώτησες. Το υφάκι σου δείχνει χείριστο χαρακτήρα. Τουλάχιστον εγώ όταν τα χώνω είναι και το μήνυμα στο οποίο απαντάω ειρωνικό/υβριστικό (ή μου φαίνεται τέτοιο - άλλα δεν νομίζω να σου φάνηκε ειρωνικό/υβριστικό το προηγούμενο μήνυμα μου).
4. Με την ευρεία έννοια συνάδελφοι είναι και όλοι οι Πολυτεχνίτες. Με την ακόμα πιο ευρεία είναι όλοι οι ΑΠΘιτες. Στην ίδια σχολή είμαστε.

Τέλος, εκτός απο τα -ευχάριστα?- διαλείμματα μερικών, το thread έχει πάρει άκρως ενδιαφέρουσα τροπή...

www.e-steki.gr
Cyberkat
Guest
« Reply #47 on: November 30, 2005, 18:31:36 pm »

Ο Θουκυδίδης δεν ήταν που ανέφερε κάπου τη λέξη "μαλακία" στη φράση "φιλοσοφούμεν άνευ μαλακίας"; Πρέπει να το κάναμε στο σχολείο.
Φαντάζομαι εννοούσε ότι η φιλοσοφία δεν σηκώνει και πολλές πολλές μαλακίες... Grin Grin Grin
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #48 on: November 30, 2005, 20:18:18 pm »

Βρε Μισέλ ΕΛΕΟΣ!!!

Μάλλον δεν είσαι και τόσο πολύ εξοικειωμένη με το διαδίκτυο! (αλήθεια πόσο καιρό το χρησιμοποιείς);

Το συγκεκριμένο μαιλ που πόσταρες είναι ένα από τα επακόλουθα της χρήσης του διαδικτύου. Η δημιουργία τόπικ για αυτό το πράγμα από σενα δηλώνει καθαρά έλλειψη σοβαρότητας και νοοτροπία παιδιού δημοτικού σχολείου!!

Και εξηγούμαι: Τέτοια μαιλ θα λάβεις αρκετά στη δικτυακή ζωή σου. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που συντηρείς και σιτε (δεν θα αναφέρθω και  στο γεγονός που είπει κάποιος συνάδελφος παραπάνω ότι δημιούργησες κόντρα με αρκετούς ηλεκτρολόγους).
Θα λάβεις επειδή κάποιος θέλει να κάνει πλάκα μαζί σου, επειδή κάποιος δεν έχει τι να κάνει και βρίζει αβέρτα, επειδή κάποιος θέλει να σου την *πει* προσωπικά, επειδή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο!!

Σε κάθε περίπτωση, όταν λαμβάνεις τέτοιου είδους μηνύματα κάνεις δύο πράγματα: α) Τα αντιμετωπίζεις ως ΣΠΑΜ (τα διαγράφεις δηλαδή) β) Αρχίζεις και εσύ το <χώσιμο> και κάνεις την πλάκα σου. Από τη στιγμή που αποστολέας είναι ανώνυμος, άρα και θρασύδειλος (όπως είπες πολύ καλά) οπότε δεν έχει τα @@ (καλά το είπα;) να είναι υπεύθυνος των πράξεων και των γραφόμενων του εσύ το μόνο που κάνεις από τη στιγμή που ασχολείσαι μαζί του είναι να του δίνεις περισσότερη αξία και να τον επιβραβεύεις παράλληλα! Περιττό να σου πω ότι αν μας διαβάζει αυτός τώρα θα γελάει εις διπλούν!
Με τη δημοσίευση του μηνύματος δεν μας δείχνεις κανενός επίπεδο (αφού ο αποστολέας είναι ανώνυμος) αλλά αντίθετα εκτίθεσαι αφού πέφτεις στο δικό του επίπεδο (και υπογράφεις κιόλας).

Όσο για την ΙΡ που ανέφερες, υπάρχουν αρκετές τεχνικές για να στείλει κάποιος fake mail. Το συγκεκριμένο μαιλ μπορεί να στο έστειλα και εγώ από το σπίτι μου στο Παρίσι (που λέει ο λόγος) και να έχει την IΡ του πανεπιστημίου. Ασε που μπορεί να είναι από οπουδήποτε μέσα στο ΑΠΘ όπως ανέφερε συνάδελφος. Επίσης ΙΡ του πανεπιστημίου παίρνεις και όταν συνδέεσαι με dial-up (από όπουδήποτε).

Σε μια γραμμή: Μην ασχολείσαι με τέτοιου ειδους ε-μαιλ/μηνύματα.

Φυσικά σε περίπτωση που τα πράγματα αγριέψουν και νοιώθεις ότι απειλείσαι (σωματικά, ψυχολογικά κτλ) μπορείς να απευθυνθείς στην Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος (ξέρω είναι λίγο μλκς (καλά το έγραψα;)) αλλά θα κάνουν δουλειά. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν χαρίζουν. (θυμάστε με το dirty works  (κάπως έτσι) τι είχε γίνει...).

Αυτά πολύ φιλικά!
~Michelle~

View Profile WWW
« Reply #49 on: November 30, 2005, 21:22:06 pm »

ΟΚ βρε παιδιά feel free to delete it αμα θεωρείτε οτι κακώς έγινε.

Απλά μου έκανε εντύπωση το περιεχόμενο (που ανέφερε για ΗΜΜΥδες) και η IP

Α και στο ιντερεντ μπαίνω (όχι πάντα τακτικά) απο το 1999. Smiley

btw γιατί θα έπρεπε να με ενδιαφέρει αν ο τύπος γελάει ή όχι, το διαβάζει ή όχι κλπ? Προσωπικά αδιάφορο μου είναι όσο και να κακαρίζει  8)
« Last Edit: November 30, 2005, 21:28:09 pm by ~Michelle~ » Logged

www.e-steki.gr
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #50 on: December 01, 2005, 13:28:59 pm »

Quote from: ~Michelle~ on November 30, 2005, 21:22:06 pm
ΟΚ βρε παιδιά feel free to delete it αμα θεωρείτε οτι κακώς έγινε.
Μα δεν είπε κανείς ότι πρέπει να διαγραφεί αλλά ότι αν δεν υπήρχε θα ήταν καλύτερο για σένα. Οπότε αυτή η απόφαση είναι δική σου!

4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
Re: To επίπεδο κάποιων συναδέλφων...
« Reply #51 on: December 01, 2005, 14:16:31 pm »

Quote from: ~Michelle~ on November 30, 2005, 18:15:46 pm
Quote from: 4Dcube on November 30, 2005, 16:55:59 pm
Άντε τώρα να πεις κάτι...
Στο τσουβάλι όλοι!!!!
Και για άλλη μια φορά οι ταπεινοί τη καρδία και τω νου ηλεκτρολόγοι Grin αναγκάζονται να υποστούν τσουβαλοδρομίες από το συγκεκριμένο άτομο.
Ο Θεός και η ψυχή τους!

Ελπίζω να κάνεις πλάκα. Σε περίπτωση που το λες σοβαρα...
1. Χαρακτηριστική περίπτωση πρωτοετή που πάει να το παίξει ξεψαρωμένος και οτι και καλά είναι "μέσα στα πράγματα" για να κερδίσει τις σντυπώσεις. Το μόνο που κερδίζει βέβαια είναι να φαίνεται γελοίος μιας και μιλάει για πράγματα που ως επι το πλείστον έγιναν πριν μάθει την ύπαρξη αυτού του φόρουμ.

'you talking to me?
Δεν κατάλαβα το τρίτο πρόσωπο, αναφέρεσαι στον αποστολέα του μηνύματος;

2. Δεδομένων των γραφόμενων του αποστολέα τι ήθελες να συμπεράνω??? Οτι είναι απο το βιολογικό??? Το πιθανότερο όλων είναι να είναι ηλεκτρολόγος και αυτό καθαρά λόγω πιθανοτήτων και ουδεμίας προκατάληψης.

Α, ναι;
Το ότι και μόνο λες πως "το πιθανότερο όλων είναι να είναι ηλ." κάνει τη διεξαγωγή συμπεράσματος από 'σένα μάλλον βεβιασμένη.
Π.χ., γνωρίζω άτομο από το οικονομικό με περισσότερη εμπειρία από μένα στο Ίντερνετ και στα Windows (που σημαίνει ότι έχει ασχοληθεί με cracks και λίγα hacks). Άσε που, όπως είπε και η ανώνυμη ρίζα είναι δυνατό να χρησιμοποιήσει κάποιος από αλλού την IP του ΑΠΘ. Άσε που, στο φόρουμ μας συμμετέχουν και αρκετοί μη-ηλεκτρολόγοι και ορισμένοι από αυτούς δεν εννοούν να κατανοήσουν την προσπάθεια που γίνεται εδώ, ποστάροντας αβέρτα και οπωσνάναι. Άσε που, τώρα που το σκέφτομαι, αν ο τύπος που το έγραψε είχε μια μικρή επαφή με αυτό το φόρουμ θα ήξερε τη μανία που έχεις με τον συγκεκριμένο κλάδο μηχανικών άρα έκανε ό τι έκανε για να πέσει η υποψία πάνω σε... μάντεψε ποιους!!!
Αυτές τις πιθανότητες μπορούσα να σκεφτώ, και χωρίς να έχω επισκεφτεί το δικό σου φόρουμ, το οποίο δίνει έδαφος για άλλες πιθανότητες.

Και στην τελική, τι ήθελες να σου πει ο τύπος, ότι αν περάσεις από το...μαθηματικό θα σου κάνει αυτά που λέει; Αφού όλοι ξέρουμε πού σπουδάζεις αυτή τη στιγμή.

3. Νομίζω οτι σου απάντησα αρκετά ευγενικά σε αυτό που με ρώτησες. Το υφάκι σου δείχνει χείριστο χαρακτήρα. Τουλάχιστον εγώ όταν τα χώνω είναι και το μήνυμα στο οποίο απαντάω ειρωνικό/υβριστικό (ή μου φαίνεται τέτοιο - άλλα δεν νομίζω να σου φάνηκε ειρωνικό/υβριστικό το προηγούμενο μήνυμα μου).

Ευγενικό θα ήταν να μου πεις "συγγνώμη" σκέτο και να με κεράσεις έναν καφέ και να μου δώσεις φιλάκι. (->Τώρα κάνω ΠΛΑΚΑ.)
Το υφάκι μου δείχνει ότι είμαι χοίρων (όχι χείρων!!!->καλό παιδί) χείριστος. (->Τώρα ειρωνεύομαι.)
Α, δε θέλω σχόλια για το πώς τα χώνω, εκτός αν προτιμάς κοσμητικά επίθετα και κεφαλαία και θυμωμένα smilies και wtf,omfg και δε συμμαζεύεται ->ούγκα ούγκα.
Έχω εκφραστεί πολλές φορές με επίθετα, smilies και κεφαλαία, απλά νομίζω ότι η αναφορά μου στις τσουβαλοδρομίες ήταν αρκετά πετυχημένη για τα γούστα μου, i.e. απολαμβάνω κάθε στιγμή που μου δίνεται να γράφω στο φόρουμ.
Και ιδιαίτερα όταν βλέπω τη Μισέλ να τα παίρνει κατά έναν χαριτωμένο τρόπο  Kiss  Kiss  Grin.

4. Με την ευρεία έννοια συνάδελφοι είναι και όλοι οι Πολυτεχνίτες. Με την ακόμα πιο ευρεία είναι όλοι οι ΑΠΘιτες. Στην ίδια σχολή είμαστε.

Με την ακόμα ευρύτερη έννοια, συνάδελφοι είναι όλοι οι φοιτητές της Ελλάδας, ή του κόσμου! (Αν αναφερθώ και στους φοιτητές που πιθανόν να υπάρχουν εκτός Γης θα με πάρετε με τις ντομάτες; )
Αν γράψω όμως και μόνο "συνάδελφοι" σε αυτό το φόρουμ, όλοι θα εννοήσουν ότι απευθύνομαι στους ΗΜΜΥδες. Τα του ΗΗΜΥδος τω ΗΜΜΥδι.

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
Nessa NetMonster
Guest
« Reply #52 on: December 01, 2005, 14:33:03 pm »

Τετραδιάστατε παραλογίζεσαι, αφού είναι προφανές ότι είναι ΗΜΜΥ ο τύπος. Αλλιώς δε θα έλεγε "έλα από τους ηλεκτρολόγους και θα σε κανονίσω" (δε θυμάμαι πώς ακριβώς το είπε). Οπότε λογικό συμπέρασμα έβγαλε η κοπέλα. Τα... τσουβάλια από πού προκύπτουν; Εγώ δηλαδή που είμαι ΗΜΜΥ γιατί πρέπει να προσβληθώ;

Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι και καλά αυτός ήτανε του μαθηματικού και ήθελε να δώσει την εντύπωση ότι είναι ηλεκτρολόγος γιατί... οι άλλες σχολές μας ζηλεύουνε και καλλιεργούν ρατσισμό εναντίον μας, τι να πω Roll Eyes
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #53 on: December 01, 2005, 14:39:57 pm »

2 λεπτά του πήρε του τύπου να γράψει και να στείλει το μήνυμα και ασχολούμαστε τόσες μέρες-σελίδες! Αυτός κάποια μέρα θα γίνει διάσημος να το θυμηθείτε Tongue

4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #54 on: December 01, 2005, 14:50:51 pm »

Nessa, τα τσουβάλια προκύπτουν από δικό μου σχόλιο.

Και δεν είπα ότι είναι του μαθηματικού. Απλά είπα ότι πιθανόν να αναφέρεται στη σχολή της Μισέλ και όχι στη δική του.

Αλλά τώρα που ξαναδιαβάζω τι έγραψα σχετικά με τις πιθανότητες, οκ μάλλον υπερβολικός ήμουν.

~Michelle~

View Profile WWW
« Reply #55 on: December 01, 2005, 19:12:37 pm »

Τοσό παράλογο είναι να συμπεράνω οτι είναι ηλεκτρολόγος δεδομένου οτι σχεδόν ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΧΟΛΕΣ?????? Ελεος δλδ ρε κύβε τα σκέφτεσαι αυτά που λες??
Ζήτημα απο άλλες σχολές να ξέρω συνολικά 5 άτομα και αποκλείεται να είναι αυτά.

www.e-steki.gr
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #56 on: December 02, 2005, 01:25:10 am »

Μια διαφορετική άποψη έδωσα.
Εγώ φταίω που σκέφτομαι και τα λέω;
Όχι, μάλλον φταίω που θέλω και τα λέω.

Άντε να πω τι σκέφτηκα και σκάω:

Από τη δική μου πλευρά, το άτομο που έστειλε το παραπάνω μήνυμα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν ανώριμο, με χαμηλή αυτοεκτίμηση δλδ, βλέπε το email του(gamiasole), γι'αυτό και τόσο έντονες προσβολές και απειλές. Γιατί στις νεαρότερες ηλικίες τα "απαγορευμένα" ή "ταμπού" θέματα, όπως το σεξ, εξάπτουν την περιέργεια και άρα προκαλούν γενικότερη έξαψη. Πόσο μάλλον μορφές του σεξ που "αποσιωπώνται" από την κοινωνία. Βλέπε πρώτη γραμμή και το δεύτερο μισό της δεύτερης γραμμής του μηνύματος. Εξάλλου, το λεγόμενο "πρόστυχο" σεξ εννοείται σαν μορφή ταπείνωσης του άλλου (θα έλεγα μάλιστα με ανατολικές ρίζες) από ανώριμα άτομα, που δεν έχουν δλδ ωριμάσει για να αγαπήσουν και να αλλάξουν γνώμη.

Το ότι χρησιμοποιεί την ηλεκτρονική αλληλογραφία για κάτι τέτοιες απειλές μπορεί να σημαίνει 2 πράγματα:

ότι οι απειλές είναι σπασμωδικές-άσχετες και ότι η επαφή του με το διαδίκτυο είναι περιορισμένη, γι'αυτό άλλωστε και η νησίδα όπως λέει η Μισέλ, άρα δεν έχει ιντερνετ στο σπίτι του ή δεν μπαίνει συχνά, η οποία υπόθεση ταιριάζει με την ψυχολογία τέτοιων ατόμων που μη γνωρίζοντας μια κατάσταση υπερβάλλουν στις ενέργειές τους δοκιμάζοντας διάφορα "τρελά" πράγματα (άρα το "έγκλημα" είναι "εν βρασμώ ψυχής")
ή
ότι έχει κάποια εξοικείωση χρήστη διαδικτύου που του λέει "μην χρησιμοποιείς την αναγνωρίσιμη PSTN στο σπίτι αλλά κάνε κολπάκια" είτε αυτό σημαίνει "πήγαινε σε νησίδα" ή "άλλαξε τη διεύθυνσή σου". Αλλά αυτό σημαίνει "προμελετημένο έγκλημα" και τείνω να πιστεύω ότι η αιτία προήλθε από τον δέκτη, δλδ τη Μισέλ. Οπότε οι απειλές μπορούν να αιτιολογηθούν.

Τώρα, η δική μου θέση προήλθε από το εξής. Αν πάρουμε την πρώτη πάνω περίπτωση, οι περισσότερες πιθανότητες συγκλίνουν στο αυτός ο τύπος να μην είναι ηλεκτρολόγος, αν δεχθούμε ότι κατά μέσο όρο οι άρρενες (γιατί μάλλον πρόκειται για τέτοιον) της σχολής μας έχουν υψηλότερο βαθμό ενασχόλησης με τον υπολογιστή από τις άλλες σχολές, για των πληροφορικής δεν ξέρω γιατί ακούω ότι περνούν πολλά κορίτσια (άρα μικρότερος βαθμός απασχόλησης-μην πείτε όχι). Αρκετά σαθρό επιχείρημα, αλλά έτσι γίνεται με τα εγκλήματα "εν βρασμώ ψυχής", εντοπίζονται δυσκολότερα.

Αυτό με τη νησίδα που λέει η Μισέλ πρέπει να διασταυρωθεί. Ας μας πει τι ώρα το έλαβε το μήνυμα για να δούμε αν κολλάει με τις ώρες λειτουργίας των Νησίδων στους ΗΜΜΥ.

Για τη δεύτερη περίπτωση. Δλδ ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο και υπήρξε προηγούμενο. Αν ο τύπος ήταν ηλεκτρολόγος, δεδομένου ότι η Μισέλ μιλούσε πολύ τον τελευταίο χρόνο στο φόρουμ, ενδέχεται και αυτός να παρακολουθεί το φόρουμ. Η Μισέλ όμως δε μας δίνει κανένα hint ότι υποψιάζεται κάποιον, και μάλιστα αναζητά ανάμεσα σε αυτούς που γνωρίζει. Επίσης, αν το "έγκλημα" είναι τόσο προμελετημένο, δε βλέπω την αιτία έχοντας κρύψει την IP του να διαλαλεί ότι "ΤΩΛΜΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ"... Μου κάνει ότι θέλει να ρίξει το φταίξιμο σε άλλους.

THMMYvolution
Guest
« Reply #57 on: December 02, 2005, 01:54:23 am »

Quote from: ~Michelle~ on December 01, 2005, 19:12:37 pm
Τοσό παράλογο είναι να συμπεράνω οτι είναι ηλεκτρολόγος δεδομένου οτι σχεδόν ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΧΟΛΕΣ?????? Ελεος δλδ ρε κύβε τα σκέφτεσαι αυτά που λες??
Ζήτημα απο άλλες σχολές να ξέρω συνολικά 5 άτομα και αποκλείεται να είναι αυτά.

Μιchelle πραγματικά ότι νά'ναι!
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #58 on: December 02, 2005, 02:21:59 am »

4Dcube πραγματικά επιστημονικός τρόπος σκέψης!! Ούτε στην ΕΥΠ να δούλευες!
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #59 on: December 02, 2005, 09:35:13 am »

Πραγματικά βρε Κύβε πολύ τραβηγμένα συμπερασμάτα που βγάζεις. Δεν βρίσκω κανέναν λόγο να μην είναι ηλεκτρολόγος. Και άσχετους έχουμε και σχετικούς που το παίζουν άσχετους, και κάφρους και ηλίθιους και προβοκάτωρες και κομπλεξικούς. Το επίπεδο όμως των συναδέλφων δε πιστεύω ότι είναι χαμηλό. θα επαναλάβω:

Πάντως σε καμιά περίπτωση δεν ορίζει επίπεδο. Πρέπει να παίρνεις δεδομένο ότι θα βρίσκεις συμπεριφορές από το πλην άπειρο μέχρι το συν άπειρο.

Και Μισέλ το ότι ξέρεις πέντε άτομα από άλλες σχολές (που σίγουρα υπερβάλλεις) δε σημαίνει ότι σε ξέρουν μόνο αυτοί (προφανώς) και σίγουρα μέσω ίντερνετ θα έρχεσαι σε τριβή με πολλούς ακόμα περισσότερους...

Απλά το επιχείρημα μου φάνηκε σαθρό

byeeee
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 Go Up Print
Jump to: