• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:43:34 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:43:34 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 21:32:50]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[Today at 21:25:42]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 61
Guests: 143
Total: 204
mpaltzak
zille
Mr Z
Kelly Tsimpouri
AristeidisM
msandr
chaniotism
tmpadasn
andreassifo
mpizos
evrinasto
Mr Watson
miltan8
stavros0201
petrtheo
ggalamat
Katarameno
ThanosKoutsoump
chriskazakos
tzortzis
plapas
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
jh13
Jordann
kmarkad
sterxz
Apaugasma
christina02
PANKRAV
anastas1a
ppapadoe
mimaki
kouf
τσακαλι
Raphael
leorizos
Born_Confused
xanthosp
ANDVRONTZOS
okanpala
gntitsios
engineer2030
bougatsa
Pakapis5
George15
nick_slendy
giorgosm05
mixkats
alexanton
dioannidi
kkotsopo
maestros
Eleniiii
dimitire
anna.ts
Thanasis_pap
Δημητρης Αξιμιωτης
george14
mmikelo
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Αίθουσα Υποδοχής > Πληροφορίες για τους πρωτοετείς (Moderators: Nikos_313, tzortzis) > Συνθήματα στους τοίχους της σχολής
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 ... 7 Go Down Print
Author Topic: Συνθήματα στους τοίχους της σχολής  (Read 11415 times)
mostel
Θαμώνας

Think well, sleep well, love well

View Profile
Συνθήματα στους τοίχους της σχολής
« on: October 08, 2008, 16:22:01 pm »

Για τους καθηγητές τι να πω ... Τα σχόλια περιττεύουν ... :p

Ο ένας για να βρει το max της sqrt(1-x^2) κάνει πινακάκια, παραγωγίζει και στο τέλος βγάζει και λάθος νούμερο και ο άλλος χάνει τη μπάλα με τα ολοκληρώματα στη φυσική.

ΟΜΓ.

Και για να μη ξεχνιόμαστε, έχουμε και το ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ μέσα στην Αίθουσα 3, για να ανεβάζει την ήδη υψηλή αισθητική του χώρου. Ζήτω στους πεφωτισμένους ανθρώπους του "πνεύματος" (όπως θέλουν να αποκαλούνται, οι αγωνιζόμενοι για ένα "καλλίτερο αύριο" και οι λοιποί λιβέλοι τους) που το έγραψαν.

Τόσο καιρό διαβάζουμε για να μπούμε σε ένα τέτοιο τμήμα ;
« Last Edit: October 15, 2008, 00:51:24 am by Wade » Logged

http://www.youtube.com/watch?v=qQL0RAkDOSk
...

"Σκίζω τον τοίχο, βρίσκομαι στους δρόμους, χρωματισμένους εφιαλτικά κι οι μπάντες να χτυπάνε στους ρυθμούς ξέφρενα, ενώ εγώ χάνομαι μέσα στον χρόνο, μόνος, έρημος, μέσα από εκεί που ήρθα, αφήνοντας πίσω μου ένα χαμόγελο παντοτινό στη μνήμη των ανθρώπων. Γιατί ποτέ κανείς δεν θα γνωρίσει αν ήρθα, αν έφυγα κι αν πράγματι υπήρξα κάποτε τυχαία ανάμεσά τους."

Μάνος Χατζιδάκις
Γιώργος
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: 1η μέρα στη σχολή
« Reply #1 on: October 08, 2008, 16:27:14 pm »

Quote from: mostel on October 08, 2008, 16:22:01 pm
Ντροπή και αίσχος . Τόσο καιρό διαβάζουμε για να μπούμε σε ένα τέτοιο τμήμα ;

Αν ήθελες να σπουδάσεις να πήγαινες στο εξωτερικό. Tongue

Και λίγα έχεις δει. (Η λύση απλή: κάνε τα στραβά μάτια και χτύπα μια Πέγκυ Ζήνα! Cheesy )

class Windows extends Throwable implements Failure
manos88
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #2 on: October 08, 2008, 16:41:22 pm »

Αν σε χαλάνε αυτά να είσαι έτοιμος για μεγάλες απογοητεύσεις...................................

"Υπάρχει αρκετό φως για αυτούς που επιθυμούν να δουν και αρκετό σκοτάδι γι' αυτούς που έχουν την αντίθετη επιθυμια".B.Pascal

Imagination is more important than knownledge. Knownledge is limited; imagination encircles the world.

O,ti Agapo Einai Gia Ligo XASMA

BCS VS HOLDER

Δύο οι αγάπες μου,ο στρατός και ο χριστιανισμός(εδώ γελαμε!!!χα χα χα!!)
papajim
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #3 on: October 08, 2008, 16:45:32 pm »

Έλα ρε, κάνε κανα κονέ με κανά κομματόσκυλο για μπουκαλάκι στα μπουζούκια και όλα θα φτιάξουν δια μαγείας.

Συγκρίνοντας τους γρήγορους γύρους των Prost, Piquet κλπ με αυτόν του Senna ήταν σαν να βλέπεις φωτογραφίες και μετά έναν πίνακα του Michelangelo
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #4 on: October 08, 2008, 17:04:32 pm »

Grin
Τσαμπίκα
Θαμώνας

View Profile
« Reply #5 on: October 08, 2008, 17:08:36 pm »

Quote from: anonymous-root on October 08, 2008, 17:04:32 pm

Grin
Peace Peace ^peace^κι όμως κι ομως......

"...διότι οι άνθρωποι δε συγχωρούν αυτούς που από έρωτα εκπέσανε"
Αργύρης Μπακιρτζής
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #6 on: October 08, 2008, 17:47:17 pm »

Και για να μη ξεχνιόμαστε, έχουμε και το ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ μέσα στην Αίθουσα 3, για να ανεβάζει την ήδη υψηλή αισθητική του χώρου. Ζήτω στους πεφωτισμένους ανθρώπους του "πνεύματος" (όπως θέλουν να αποκαλούνται, οι αγωνιζόμενοι για ένα "καλλίτερο αύριο" και οι λοιποί λιβέλοι τους) που το έγραψαν.

Κοιτα, οπως και να το κανεις, τα τελευταια 3-4 χρονια εχουν κανει αρκετα για να μπορει να πεις καποιος οτι ο χαρακτηρισμος αυτος δεν ειναι υπερβολικος.
- Κυπριος στο ABC
- Παναγιωτακης Κ.
- Συλληψεις στο ασχετο, απο πορειες, σε μπλοκ τα οποια καμια σχεση ειχαν με επεισοδια
- Δημιουργια εντυπωσεων, με προ-σχεδιασμενες κινησεις, ετσι ωστε να φαινεται σαν να προκαλουν επεισοδια ατομα τα οποια καμια σχεση δεν ειχαν με αυτα (βλεπε καταγγελια Μαργαρη προ 2 χρονων για τα γεγονοτα την ημερα του Πολυτεχνειου-μπατσοι βγαιναν με κουκουλες μεσα απο κλουβες και μπαιναν στο πανεπιστημιο, μπατσοι που φορουσαν πολιτικα οταν σαπισαν τον Κυπριο κτλ)
- και πολλα αλλα

Τωρα, αν εσενα σε πειραξε το συνθημα στους τοιχους, καποιους, πιο αναισθητους βεβαια και με λιγοτερη αισθηση του ωραιου ( ακα αισθητικη), τους πειραξε η στραπατσαριμενη φατσα τους απο το ξυλο και τα δακρυγονα, οπως ο κυριος

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #7 on: October 08, 2008, 18:19:00 pm »

Για τους καθηγητές τι να πω ... Τα σχόλια περιττεύουν ... :p

Ο ένας για να βρει το max της sqrt(1-x^2) κάνει πινακάκια, παραγωγίζει και στο τέλος βγάζει και λάθος νούμερο και ο άλλος χάνει τη μπάλα με τα ολοκληρώματα στη φυσική.

ΟΜΓ.

Μην πας μακριά. Μόλις πριν 7 μήνες βάψανε τον διάδρομό μας. Τώρα βλέπεις πως έχει γίνει...

Αν και η μοναδική καλλιτεχνική πινελιά που υπήρχε στο διάδρομο (αφορούσε τα Κυκλώματα 2) δυστυχώς εξαφανίστηκε, παρόμοια συνθήματα θα συνεχίζουν να εμφανίζονται σε κάθε καθαρό τοίχο για να μας θυμίζουν την κατάσταση του "τριτοκοσμικού" πανεπιστημίου μας

Όσο για τους καθηγητές, όπως και στο λύκειο υπάρχουν καλοί και κακοί....

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #8 on: October 08, 2008, 21:15:26 pm »

Paides,

nosokomeia,

that way

<-

pay close attention
ploutarhead
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #9 on: October 11, 2008, 15:38:15 pm »

Eμένα μάρεσε το "ΣΚΑΤΑ ΣΤΗ ΔΑΠ"!!!!!!χεχεχε!!Δεν κλίνω πολιτικά προς κάποια κατευθυνση απλά μου φανηκε αστείο!!!!!!
« Last Edit: October 11, 2008, 15:40:19 pm by ploutarhead » Logged
mostel
Θαμώνας

View Profile
« Reply #10 on: October 13, 2008, 22:04:54 pm »

Quote from: Aurelius on October 08, 2008, 17:47:17 pm

Τωρα, αν εσενα σε πειραξε το συνθημα στους τοιχους, καποιους, πιο αναισθητους βεβαια και με λιγοτερη αισθηση του ωραιου ( ακα αισθητικη), τους πειραξε η στραπατσαριμενη φατσα τους απο το ξυλο και τα δακρυγονα, οπως ο κυριος

Ενώ έκοβα μήλα από ένα φύκι, ένας τροχονόμος σφύριξε πάνω που έτρωγα κεφτεδάκια.

Όσο άσχετη είναι αυτή η πρόταση, αλλό τόσο άστοχο είναι αυτό που είπες ανωτέρω.

Δεν είπα αν επικροτώ ή όχι τη τάδε αναφορά στον τοίχο, είπα ως προς τη συμπεριφορά των φοιτητών. Δηλαδή, τι εννοώ: σκέψου το ως εξής. Χωρίς βλάβη της γενικότητας, έστω ότι είμαι ΠΑΟΚ και χάνω εξαιτίας ενός X διαιτητή. Με τη λογική σου, με το αν πάω και μουτζουρώσω όλους τους τοίχους με υβριστικά συνθήματα κατά του διαιτητή, δεν θα έχω κανένα πρόβλημα, πόσο μάλλον άδικο.

Και αναρρωτιέμαι:

Αυτός που γράφει μια τέτοια αναφορά στον τοίχο, τι ουσιαστικό πετυχαίνει , πέρα απ' το να λεηλατεί μια δημόσια, κρατική περιουσία ; Με το να αμαυρώνεις μερικά τετραγωνικά τοίχου, δε κερδίζεις τίποτα. Άσε που ούτως ή άλλως, αν όντως κάποιος είναι δημοκρατικός και υπέρμαχος αυτού του χιλιωταλαιπωρημένου -και παρεξηγημένου πολιτεύματος-, ΟΦΕΙΛΕΙ να ρωτήσει την πλειοψηφία αν όντως πρέπει να το γράψει. Αν κάποιος θέλει να διεκδικήσει, να δικαιωθεί, αν δεν του το παρέχει αυτό η νομοθεσία, κατεβαίνει στους δρόμους, διαδηλώνει. Η κατασπατάλιση των δημοσίων τιμαλφών -διότι περί τιμαλφών πρόκειται όταν μιλάμε για παν-επιστήμια, έστω και υπό αυτές τις συνθήκες- δεν εκφράζει οποιαδήποτε μορφή αγώνα. Ο αγώνας είναι έξω απ' το πανεπιστήμιο, οι μπάτσοι είναι έξω απ' το πανεπιστήμιο. Η μαγική λέξη είναι "συσπείρωση". Με αυτό τον τρόπο, δεν ενώνεις, αλλά διχάζεις. Όταν το καταλάβουν αυτό οι παρατάξεις, τότε θα μπορούμε να διεκδικήσουμε ως πανεπιστημιακή κοινότητα. Αν δε το πετύχουμε αυτό, οιοσδήποτε θα συνεχίζει να ξεψαχνίζει με βία ό,τι έχει απομείνει από τούτο που σήμερα θέλουμε να αποκαλούμε πανεπιστήμιο, βαυκαλίζοντας και όχι αφυνπίζοντας τις βουλές πολλών φοιτητών, που 'ναι πρόθυμοι να αγωνιστούν, να απαιτήσουν ένα καλλίτερο αύριο, αλλά δε τους το επιτρέπουν οι παρούσες καθόλα "δημοκρατικές" συνθήκες, παραμερίζοντας τους απ' τα πανεπιστημιοπολιτικά δρώμενα.

« Last Edit: October 13, 2008, 22:09:48 pm by mostel » Logged

...

"Σκίζω τον τοίχο, βρίσκομαι στους δρόμους, χρωματισμένους εφιαλτικά κι οι μπάντες να χτυπάνε στους ρυθμούς ξέφρενα, ενώ εγώ χάνομαι μέσα στον χρόνο, μόνος, έρημος, μέσα από εκεί που ήρθα, αφήνοντας πίσω μου ένα χαμόγελο παντοτινό στη μνήμη των ανθρώπων. Γιατί ποτέ κανείς δεν θα γνωρίσει αν ήρθα, αν έφυγα κι αν πράγματι υπήρξα κάποτε τυχαία ανάμεσά τους."

Μάνος Χατζιδάκις
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #11 on: October 13, 2008, 22:10:43 pm »

όποιος θέλει συνθήματα, να πάει να τα γράψει στον τοίχο του σπιτιού του! να δούμε αν ο μπαμπάς αφήνει...
άντε γιατί μπερδέψαμε το δημόσιο με το ιδιωτικό

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #12 on: October 13, 2008, 22:17:21 pm »

Εμενα απο την αλλη μου αρεσουν τα συνθηματα ειδικα αν ειναι εξυπνα η μλκια ειναι οτι δεν γραφονται συνεχως καινουρια

Εμενα σπιτι μου ο πατερας μου δεν με αφηνει να γραφω συνθηματα αλλα οταν εγω μεθαυριο αγορασω το σπιτι μου θα ηθελα ο τοιχος του σαλονιου μου να ειναι γραμμενος με συνθηματα ατακες κλπ κλπ και να αφηνω και τους επισκεπτες να γραφουν απο κατι

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
mostel
Θαμώνας

View Profile
« Reply #13 on: October 13, 2008, 22:26:50 pm »

Quote from: Grecs on October 13, 2008, 22:17:21 pm
Εμενα απο την αλλη μου αρεσουν τα συνθηματα ειδικα αν ειναι εξυπνα η μλκια ειναι οτι δεν γραφονται συνεχως καινουρια

Εμενα σπιτι μου ο πατερας μου δεν με αφηνει να γραφω συνθηματα αλλα οταν εγω μεθαυριο αγορασω το σπιτι μου θα ηθελα ο τοιχος του σαλονιου μου να ειναι γραμμενος με συνθηματα ατακες κλπ κλπ και να αφηνω και τους επισκεπτες να γραφουν απο κατι

U just said the magic word - no, it's not s.a.g.a.p.o. - : "σπίτι μου"

...

Μάνος Χατζιδάκις
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #14 on: October 13, 2008, 22:40:37 pm »

Ε και τι θες να πεις εγω εξεφρασα τη γνωμη μου οτι μου αρεσουν τα συνθηματα και σπιτι μου και στη σχολη

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Pages: [1] 2 3 ... 7 Go Up Print
Jump to: