• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 15:21:18 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 15:21:18 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426710
Total Topics: 31711
Online Today: 231
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 69
Guests: 162
Total: 231
sntoulia
Le ece
chris_p30
giatieimaiedw
Mr Z
prizas
et7gr
Mikekmp
Saint_GR
JoHn!
Mr Watson
Gstremp
John120196
thanoswyd
Angelagfb
vaggelisx
orestispail51
EvanTsir
faidonchatz
Nicotre
soule
stmanzaf
gpr000
Dimikioup
nikosmonov
Tsompanotravolta
Adreas Seg
anon
nikitask
gntitsios
maria.r
parvanitid
thomasdt
ggougous
filippovna
georkala
Leou
karaths.d
vlasiosv
evgns
jm555
vaiatyr
plapas
konsntai
giannis g
soti
gdimove
ELEF
Sgt Pepper
Fraser
ThanosKoutsoump
bougatsa
mzacharop
DLHERRO
Orfanidis Stelios
teosimeon
anrkos
tsaliki
Haralampos
Trelix
Rizotto
tasos_ntv
ariadnipm
MASV
fkacori
NickSpan
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Παρατάξεις, Αγωνιστικότητα, Καθοδήγηση με αφορμ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 Go Down Print
Author Topic: Παρατάξεις, Αγωνιστικότητα, Καθοδήγηση με αφορμ  (Read 12649 times)
jimi
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Live Free or Die...

View Profile
Re: Παρατάξεις, Αγωνιστικότητα, Καθοδήγηση με αφορμή την ΓΣ 9/10
« Reply #105 on: October 11, 2008, 16:48:57 pm »

Quote from: Itachi on October 11, 2008, 16:00:59 pm
Quote from: jimi on October 11, 2008, 15:40:06 pm
Αλλά παρόλα αυτά το πρόβλημα στο τμήμα δεν είναι οι παρατάξεις.Μπορεί να κουράζουν στις συνελεύσεις με την ανούσια προπαγάνδα τους (υποτιμώντας συνεχώς τη νουμοσύνη των υπολοίπων φοιτητών),αλλά η ευθύνη βρίσκεται στους κομματικά ανένταχτους(και όχι πολιτικά) .Οι επαγγελματίες συνδικαλιστές στο τμήμα είναι γύρω στα 80-90 άτομα το πολύ(αναφέρομαι σε αυτούς που συμμετέχουν ενεργά)και στο σύλλογο είναι εγγεγραμμένοι γύρω στα 2000 άτομα.Δε μπορώ να δεχτώ ότι αυτά τα λίγα άτομα μπορούν να καθορίσουν τα πολιτικά πράγματα μέσα στο τμήμα.Πρέπει να συσπειρωθούν και να αντιδράσουν οι υπόλοιποι(όσοι φυσικά έχουν πολιτικές και κοινωνικές ανησυχίες).Το πρόβλημα αυτό φυσικά παρατηρείται σε ολόκληρη την κοινωνία και για αυτό μερικά νούμερα καθορίζουν τις ζωές των υπολοίπων.

Ξερεις κατι...Συμφωνω στο οτι φταινε και ολοι οσοι δεν συμμετεχουν στην κατασταση που εχει διαμορφωθει αλλα δεν νομιζεις πως το μεγαλυτερο μεριδιο της ευθυνης το εχουν οι παραταξεις;;;Εν μερη εχουν τη δικαιολογια οτι δεν μπορω να πηγαινω στις συνελευσεις και να ακουω οτι λεει η καθε παραταξη απο 3-4 ισως και περισσοτερες φορες...Και εχουν δικαιο σε αυτο...Ενταξει παιδια σας ακουσαμε ας μιλησει και καποιος αλλος....Καταλαβαμε τι θελετε να πειτε..Εχουμε και μια Α νοημωσυνη....Οσο για το τι αλλο φταινε;;; Λενε το ιδιο πραγμα και μαλωνουν για το ποιος το λεει καλυτερα και ποιος εξυπηρετει πιο αγνα συμφεροντα...

Οταν λεμε μας κουρασατε εννοουμε οτι θελουμε να σπουδασουμε και οχι να γινουμε προβατα τις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ κτλ...Δεν μας νοιαζει τι γραμμη εχετε απο το κομμα σας...Μας νοιαζει το μελλον μας...

Παντως πραγματικα εμεινα εκλπηκτος απο την συνελευση τις Πεμπτης...Μονο 200 ατομα ψηφισαν...Δηλαδη οι αλλοι 1800+ δεν τους νοιαζει;;;

Πιστεύω ότι γενικά το πολιτικό σύστημα νοσεί και ότι σχεδόν κανένας πολιτικός ή συνδικαλιστής δεν ασκεί τα καθήκοντα που ορίζονται θεσμικά από το κράτος για τον κοινωνικό ρόλο που επιτελεί .Αλλά θεωρώντας δεδομένο πλέον ότι δε θα κάνουν σωστά τη δουλειά τους ,η ευθύνη είναι σε όλους εμάς.Εμείς πρέπει να τους συνετίσουμε με διάφορους τρόπους ή να τους αφανίσουμε.Για τους 1800+ που αναφέρθηκες μάλλον δεν τους νοιάζει ή δεν έχουν πλέον τη διάθεση και το χρόνο να ασχοληθούν τόσο.Οι άνθρωποι έχουν εγκλωβιστεί στα προβλήματα τους και δεν κατανοούν πως για να τα λύσουν πρέπει να απαλείψουν τις αιτίες αυτών.Η απάθεια και η νωθρότητα είναι το επίκεντρο όλων των προβλημάτων.

Quote from: Social_waste on October 11, 2008, 15:58:03 pm
Quote from: jimi on October 11, 2008, 15:40:06 pm
Οι παρατάξεις τι σχέση έχουν με την πολιτική???Δε σημαίνει ότι αν δεν υπάρχουν παρατάξεις ,δε θα ασκείται και πολιτική.Απλά η κομματικοποίηση είναι πλέον το όπιο των λαών.(έτσι όπως έχει εξελιχθεί)
απλα αν ασκειται πολιτικη ειναι αυτονοητο οτι ανθρωποι που εχουν παρομοια αντιληψη απο τα πραγματα
θα οργανονονται σε παραταξεις (εστω) ετσι οπως τις ορισε ο χειρων. οχι?

Δε διαφωνώ σε αυτό ,αλλά πλεόν τα περισσότερα άτομα που εντάσσονται σε παρατάξεις δεν το κάνουν τόσο για λόγους ιδεολογίας ,όσο γιατί έχουν προσωπικά ωφέλη από αυτές.Αν θέλεις να προσφέρεις στο κοινωνικό σύνολο μπορείς να το κάνεις και εκτός κομμάτων-παρατάξεων.

Quote from: mechanical_wind on October 11, 2008, 16:12:11 pm
Η παραταξιακή νοοτροπία, κυρίως του υποκαταστήματος του περισσού που λέγεται πκσ (και που ποτέ δεν κατάλαβα τί είχε πιει αυτός που έβαλε το "σ" να σημαίνει "συνεργασίας"), είναι "ή εγώ σώζω την παιδεία με τον τρόπο που νομίζω εγώ και όλοι οι άλλοι από πίσω μου αν σας αρέσει, ή κανένας".

Και το υποκατάστημα της Ρυγίλλης η δαπ δεν πάει πίσω.Τπερασπίζεται μια επικίνδυνη και ταυτόχρονα ανίκανη κυβέρνηση που έχει καταφέρει μέσα σε 6 χρόνια να διαλύσει ακόμη περισσότερο αυτή τη χώρα.Αλλά τουλάχιστον οι δεξιοί είναι ξεκάθαροι στις απόψεις τους.Δεν κρύβονται...Ξέρουμε τι είναι και τι θέλουν να κάνουν.Οι αριστεροί(εντος ή εκτός εισαγωγικών) είναι το μεγάλο πρόβλημα που στο όνομα του σοσιαλισμού προβαίνουν πολλές φορές σε παρόμοιες ή ίδιες πράξεις με αυτές των δεξιών,αλλά παρόλα αυτά το παιζουν ιδεολόγοι και υπερασπιστές των φτωχών και των αδυνάτων.......

Καιρός να  αφήσουμε τους εγωισμούς και να κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.....
mAn-_0lis
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #106 on: October 11, 2008, 16:50:29 pm »

Κατάφερα να φτασω μεχρι τη σελίδα 5 αλλά θα πω τα εξης:

Αφήστε τις δικαιολογίες για τσιγάρα και πορδές στις συνελεύσεις, ημουν στο προεδρείο και μονο ενας ηρθε να ζητήσει να πουμε κατι για τα τσιγάρα κι αυτό μετα απο 3 ωρες. Όποιος ενοχλείται απο τις πορδές ας το δηλώσει στο προεδρείο ωστε να γινει ανακοίνωση-παράκληση.
Οι παρατάξεις που μας πρήζουν τα φρυδια καθε φορα με τις μπολόνιες και τις κολώνιες το κανουν γιατί οι περισσότεροι δεν έχετε τ αρχίδια να σηκωθείτε και να πειτε τη γνωμη σας. Αφήστε λοιπόν τις δικαιολογίες και βαλτε τ' ονομα σας στο κατάλογο ομιλητών.

Εχω δυο προτάσεις:
α) Καθίστε να διαβάσετε ολα τα διατάγματα, νομοσχέδια κλπ κλπ για μην τρωτε τα φούμαρα καθε κολλημενου στη συνέλευση
β) Βαλτε τ ονομα σας στο καταλογο ομιλητών και μιλήστε. Αν κρινω απο το thmmy υπαρχουν ορδες συναδελφων που εχουν μεγάλο παθος για τις αποψεις τους και τις εκφραζουν αλα keybord.

Σίγουρα καποιοι θέλουν το χρονο τους μεχρι να εκφραστούν, οι περισσότεροι ομως απλα είναι κοτόπουλα. Υπάρχουν και κάποιοι μπουχτισμένοι, κουρασμένοι κι απογοητευμένοι, αυτούς τους καταλαβαίνω και ειδικά αυτες τις μερες ταυτίζομαι μαζι τους, αλλα απ τη στιγμη που μένουμε εδω και δε τη κανουμε με ελαφρα πηδηματακια πρεπει να ξεπερασουμε τη κουραση και την αγανακτηση...

Ο μονος τρόπος να εχουμε συνέλευση οπως τη γουστάρουμε είναι ΝΑ ΤΗ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ
 ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!! diy φαση. Θελουμε να μην ακουγονται οι ιδιοι και οι ιδιοι; Ε τοτε ας μιλησουμε εμεις! Θέλουμε να μην υπαρχει τοσος καπνος; Ας παρει καποιος το λογο κι ας πει "σας παρακαλω μη καπνιζετε, δεν τη παλευουμε", ας το πει 1000 φορες μεχρι να γινει.

Επειδή στην επόμενη συνέλευση θελω να μιλησω κι ως μελος προεδρείου δε θα μπορω ας σκεφτούν απο τώρα ποιοι ανένταχτοι γουστάρουν να κρατανε τη διαδικασια σε αξιοπρεπη επιπεδα και στην επομενη συνελευση ας πανε εξαρχης στο προεδρειο. Δε ξερω αν το χετε παρει χαμπαρι αλλα καθε φορα ο προεδρος ειναι της πκσ. Η ερώτηση είναι 1.5 λεπτο, η απαντηση 2-3, η τοποθετηση 5 κι ολα τα υπολοιπα είναι παπαριές.
Οι υπόλοιποι παρτε το λογο ως ομιλητες και εκφραστε οποιαδηποτε αποψη γουσταρετε!

Υπογραφή:
"ο γιος του-ταδε"

o_0
pmousoul
Guest
« Reply #107 on: October 11, 2008, 16:52:07 pm »

Quote from: Karaμazoβ on October 11, 2008, 16:44:29 pm
Εμας η κυβερνηση μας γραφει στα @@ της...τους εκδότες ομως τους υπολογιζει περισσότερο και αυτοί ειχαν ενα σταθερο εισόδημα τοσα χρονια με τα βιβλια...

Είναι η συμβολή του υπουργείου παιδείας στην μείωση της ανεργίας..
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #108 on: October 11, 2008, 17:02:38 pm »

Προμηθεα παπαγαλακι της παπαρηγα δε μπορει ο αλλος να σχολιαζει την προσελευση και την ψηφοφορια της συνελευσης κι εσυ να απαντας με το αντι-τριπτυχο του ΚΚΕ ΕΕ ΝΑΤΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΥ 666. ΨΕΚΟΛΗΣΤΕ ΠΙΑΑΑΑΑ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
^^DaRk_HunTeR

0001 0010 0100 0010

View Profile
« Reply #109 on: October 11, 2008, 17:04:44 pm »

Μανωλακη κα8ησες στο προεδρειο,θα μιλησεις στην επομενη συνελευση ποσο γαματος μπορει να εισαι??

Συναγωνιζεσαι στη8ος με στη8ος τον μεγα λαικιστη Καπνια λεμε....

Without order nothing can exist without chaos nothing can evolve

Timeo hominem unius libri
The minstrel
Social_waste

View Profile
« Reply #110 on: October 11, 2008, 17:12:35 pm »

μη λες πολλα ρε κοτοπουλο dark hunter

Vive le son
D'l'explosion!
mAn-_0lis
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #111 on: October 11, 2008, 17:27:50 pm »

Quote from: ^^DaRk_HunTeR on October 11, 2008, 17:04:44 pm
Μανωλακη κα8ησες στο προεδρειο,θα μιλησεις στην επομενη συνελευση ποσο γαματος μπορει να εισαι??

Χαχαχαχα  Grin Grin Grin
Φιλαράκο ενα πράμα θα σου πω. Ο,τι κανω εγω το κανω με βαση την ιδεολογία μου. Στα τετοια μου σε γραφω κι εσένα κι οποιοδήποτε αλλο, δεν εχω καμμία απολύτως ανάγκη ουτε να με αναγνωρίσεις, ουτε να πεις οτι είμαι γαμάτος, ουτε να συμφωνήσεις μαζι μου. Σου απάντησα, αν θες να καταλάβεις θα καταλάβεις. 

o_0
mechanical_wind
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #112 on: October 11, 2008, 18:53:45 pm »

Quote from: promitheas on October 11, 2008, 16:39:35 pm
ρε φίλε, δεν μας κανεις τώρα τη χάρη, με τον "Εθνάρχη σου" και το "ανηκομεν εις την δύσην"!!!
  Εχεις στόμα και μιλάς κιόλας, ριμάξατε την Ελλάδα και την κάνατε το πουστράκι της Αμερικής και μιλάς?? 

Πού να ήμασταν το πουστράκι της Ε.Σ.Σ.Δ. να έβλεπες γλέντια, (ευτυχώς διαλύθηκε η π.....α!)  Μάλλον θα το προτιμούσες, σέβομαι την άποψή σου αλλά διαφωνώ...
Bgenopoulos
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

needed

View Profile
« Reply #113 on: October 11, 2008, 19:03:41 pm »

Αλλαξε υπογραφη  Δαπιτη,δεν μου αρεσει

Μπατσοι-Ταξιτζιδες-Γιατροι.

Ολα τα αρχιδια δουλευουνε μαζι.
mechanical_wind
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #114 on: October 11, 2008, 19:07:43 pm »

Quote from: jimi on October 11, 2008, 16:48:57 pm
Και το υποκατάστημα της Ρυγίλλης η δαπ δεν πάει πίσω.Τπερασπίζεται μια επικίνδυνη και ταυτόχρονα ανίκανη κυβέρνηση που έχει καταφέρει μέσα σε 6 χρόνια να διαλύσει ακόμη περισσότερο αυτή τη χώρα.

Αυτά που έγραψα εδώ
http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=27015.msg519851#msg519851
σου φαίνονται για υποκατάστημα της ρηγίλλης? Η δαπ δεν είναι οννεδ, ενώ η πκσ είναι κνε. Έχει ουσιαστική διαφορά. Η αριστερά δεν τολμά ποτέ να διαφωνήσει με το κόμμα, είναι στρατός, πειθαρχία (και προπαγανδισμένος προσηλυτισμός για μένα). Η δαπ έχει επανειλλημένως αντιπροτείνει σε κυβερνητικές πρωτοβουλίες. Αν το γεγονός ότι δε μηδενίζει και δεν ισοπεδώνει ολοκληρωτικά (3 άρθρα προβληματικά, σκατά σε όλο το νόμο) την καθιστά υποκατάστημα της ΝΔ, κρίμα στη νοημοσύνη όσων το πιστεύουν αυτό.

Οι αριστεροί(εντος ή εκτός εισαγωγικών) είναι το μεγάλο πρόβλημα που στο όνομα του σοσιαλισμού προβαίνουν πολλές φορές σε παρόμοιες ή ίδιες πράξεις με αυτές των δεξιών,αλλά παρόλα αυτά το παιζουν ιδεολόγοι και υπερασπιστές των φτωχών και των αδυνάτων.......

Κάπως έτσι είναι... Οι φασίστες δεν είναι πια δεξιοί... Το έχω ξαναπεί, και αν το ξαναναλύσω με παραδείγματα βγαλμένα μέσα από τη Σχολή θα γράφω 2 ώρες. Άλλη φορά.
pmousoul
Guest
« Reply #115 on: October 11, 2008, 19:10:48 pm »

Quote from: Bgenopoulos on October 11, 2008, 19:03:41 pm

Όποιος νιώθει ότι ενοχλείται από κάποιον έμμεσα ή άμεσα.. υπάρχει και το κομβίον :

Report to moderator

κάτω δεξιά στο κάθε ποστ.
promitheas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατία ....ΤΩΡΑ!!!!!

View Profile
« Reply #116 on: October 11, 2008, 19:11:47 pm »

Quote from: mechanical_wind on October 11, 2008, 18:53:45 pm
Quote from: promitheas on October 11, 2008, 16:39:35 pm
ρε φίλε, δεν μας κανεις τώρα τη χάρη, με τον "Εθνάρχη σου" και το "ανηκομεν εις την δύσην"!!!
  Εχεις στόμα και μιλάς κιόλας, ριμάξατε την Ελλάδα και την κάνατε το πουστράκι της Αμερικής και μιλάς?? 

Πού να ήμασταν το πουστράκι της Ε.Σ.Σ.Δ. να έβλεπες γλέντια, (ευτυχώς διαλύθηκε η π.....α!)  Μάλλον θα το προτιμούσες, σέβομαι την άποψή σου αλλά διαφωνώ...

Θα πάρω το πτυχίο μου, θα ανοίξω εργοστάσιο, θα γίνω εργοδότης, και θα σε πάρα στην δούλεψή μου ΔΑΠΙΤΗ.
Μετα 700ευρώ, (τι? πόλλά είναι) τα 600ευρώ, να σε βλέπω να αγωνίζεσαι για τον Καπιταλισμό!!

Αλλα τι λέω, σίγα να μην προορίζεις το τομάρι σου για να είσαι μισθωτός εργάτης. Για Αφεντικό γλύφεσαι να είσαι..... και στα π@@@α σου  ο εργάτης!!

Δεν πάει να ψοφήσει ο Εργάτης...!!!!!

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΡΕΕΕΕ!!!!!!!
pontiki
Θαμώνας

View Profile
« Reply #117 on: October 11, 2008, 19:15:04 pm »

Quote from: Tranquilius on October 11, 2008, 17:27:50 pm
Quote from: ^^DaRk_HunTeR on October 11, 2008, 17:04:44 pm

Χαχαχαχα  Grin Grin Grin
Φιλαράκο ενα πράμα θα σου πω. Ο,τι κανω εγω το κανω με βαση την ιδεολογία μου. Στα τετοια μου σε γραφω κι εσένα κι οποιοδήποτε αλλο, δεν εχω καμμία απολύτως ανάγκη ουτε να με αναγνωρίσεις, ουτε να πεις οτι είμαι γαμάτος, ουτε να συμφωνήσεις μαζι μου. Σου απάντησα, αν θες να καταλάβεις θα καταλάβεις. 

Ιδεολογία σου είναι ότι είσαι γαμάτος??

Πές και πόσο βαθιά λακούβα στην καρέκλα έχεις κάνει...
Social_waste

View Profile
« Reply #118 on: October 11, 2008, 19:17:12 pm »

Quote from: Χείρων Reborn on October 11, 2008, 18:49:30 pm
Προσπαθω να καταλαβω για πιο λογο δεν δεχεστε τη λεξη παραταξη, σε τι διαφερει αφτο το πραμα που ειστε εσεις απο αφτο που ειναι μια παραταξη και απαντηση δεν πηρα.
Μια από τις βασικές πολιτικές επιλογές ενός σχήματος, που διαφοροποιεί την έννοια αυτή από την έννοια της παράταξης, αποτελεί η επιλογή της μη εκπροσώπησης του σχήματος από μεμονωμένα άτομα ή από συγκεκριμένη ιεραρχική δομή, αλλά την έμφαση στη σημασία της συνδιαμόρφωσης κατά την λήψη πολιτικών αποφάσεων μέσα από προσπάθεια σύνθεσης διαφορετικών πολιτικών αντιλήψεων, στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό. Σύμφωνα με αυτή, κάθε πολιτική συζήτηση εξετάζει εναλλακτικές πολιτικές προτάσεις ούτως ώστε να επιτευχθεί συμφωνία των μελών της. Τα σχήματα της ΕΑΑΚ λόγω της δομής τους διατηρούν σχετική αυτονομία από τις πολιτικές συνιστώσες που τα συνθέτουν.

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CE%AF%CE%B1_%CE%91%CE%BD%CE%B5%CE%BE%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B7_%CE%91%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AE_%CE%9A%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7

Vive le son
D'l'explosion!
Bgenopoulos
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

needed

View Profile
« Reply #119 on: October 11, 2008, 19:17:49 pm »

Quote from: ngine13 on October 11, 2008, 19:10:48 pm

Quote from: Bgenopoulos on October 11, 2008, 19:03:41 pm

Όποιος νιώθει ότι ενοχλείται από κάποιον έμμεσα ή άμεσα.. υπάρχει και το κομβίον :

Report to moderator

κάτω δεξιά στο κάθε ποστ.

πλακα κανω ρε,ο καθενας ας γραψει οτι θελει,δεν εχω κομπλεξ. Cheesy Wink

τι αλλο να σχολιασω σε εναν που εκπροσωπει μια κυβερνηση που μας αφηνει στο περιθώριο...και ερχεται εδω και γραφει μλκιες

Quote from: mechanical_wind on October 11, 2008, 19:07:43 pm
Και το υποκατάστημα της Ρυγίλλης η δαπ δεν πάει πίσω.Τπερασπίζεται μια επικίνδυνη και ταυτόχρονα ανίκανη κυβέρνηση που έχει καταφέρει μέσα σε 6 χρόνια να διαλύσει ακόμη περισσότερο αυτή τη χώρα.

Αυτά που έγραψα εδώ
http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=27015.msg519851#msg519851
σου φαίνονται για υποκατάστημα της ρηγίλλης? Η δαπ δεν είναι οννεδ, ενώ η πκσ είναι κνε. Έχει ουσιαστική διαφορά. Η αριστερά δεν τολμά ποτέ να διαφωνήσει με το κόμμα, είναι στρατός, πειθαρχία (και προπαγανδισμένος προσηλυτισμός για μένα). Η δαπ έχει επανειλλημένως αντιπροτείνει σε κυβερνητικές πρωτοβουλίες. Αν το γεγονός ότι δε μηδενίζει και δεν ισοπεδώνει ολοκληρωτικά (3 άρθρα προβληματικά, σκατά σε όλο το νόμο) την καθιστά υποκατάστημα της ΝΔ, κρίμα στη νοημοσύνη όσων το πιστεύουν αυτό.

Οι αριστεροί(εντος ή εκτός εισαγωγικών) είναι το μεγάλο πρόβλημα που στο όνομα του σοσιαλισμού προβαίνουν πολλές φορές σε παρόμοιες ή ίδιες πράξεις με αυτές των δεξιών,αλλά παρόλα αυτά το παιζουν ιδεολόγοι και υπερασπιστές των φτωχών και των αδυνάτων....... [/b]

Κάπως έτσι είναι... Οι φασίστες δεν είναι πια δεξιοί... Το έχω ξαναπεί, και αν το ξαναναλύσω με παραδείγματα βγαλμένα μέσα από τη Σχολή θα γράφω 2 ώρες. Άλλη φορά.
SuperConfused SuperConfused SuperConfused SuperConfused SuperConfused
πες μου εσυ...
δεν ταιριαζουν τα παραπανω στο "πινω πινω μπαφους και παιζω προ"? Cheesy

Μπατσοι-Ταξιτζιδες-Γιατροι.

Ολα τα αρχιδια δουλευουνε μαζι.
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 Go Up Print
Jump to: