• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:54:47 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:54:47 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 21:32:50]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[Today at 21:25:42]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 59
Guests: 146
Total: 205
thomassamaras
xristostsi03
theofr
maria_s
Kenedy
stavr0s16
nikosmonov
dimant
gntitsios
fivosfivos1
chris_p30
Fidelity
Pcsc
tzortzis
kkotsopo
anastas1a
chaniotism
filkilkis
dioannidi
smanio
Nekt
Mr Z
nasos
grammaths
dimitire
ikallima
engineer2030
Yamal
apol
Apaugasma
plapas
thaliatsk
iliaskou
zille
mpaltzak
Kelly Tsimpouri
AristeidisM
msandr
tmpadasn
andreassifo
mpizos
evrinasto
Mr Watson
miltan8
stavros0201
petrtheo
ggalamat
Katarameno
ThanosKoutsoump
chriskazakos
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
jh13
Jordann
kmarkad
sterxz
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Συγγράμματα - Σημειώσεις (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Οι Λιστες Συγγραμμάτων του Τμηματος
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 28 Go Down Print
Author Topic: Οι Λιστες Συγγραμμάτων του Τμηματος  (Read 48761 times)
(Stalin)^2
Guest
Re: Οι Λιστες Συγγραμμάτων του Τμηματος
« Reply #270 on: October 21, 2008, 00:38:58 am »

Η ιστορία θα το κρίνει αυτό φίλε μου.
Απλά λιγόστεψε τα "μαζί σου τάδε", γιατί ο τάδε θα σε γαμήσει και ούτε θα το καταλάβεις...
Ιστορικά παραδείγματα ουκ ολίγα...

Πάντως αδυνατώ να καταλάβω το "μαζί σου"... Σου έχει δώσει παραδείγματα φερεγγειοτητας αυτός ο άνθρωπος;
status_quo
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #271 on: October 21, 2008, 00:39:33 am »

Quote from: smo on October 21, 2008, 00:27:56 am
Quote from: status_quo on October 21, 2008, 00:15:11 am
Quote from: corina on October 20, 2008, 23:50:13 pm
Κανένα άλλο Τμήμα στην Ελλάδα δεν είναι σε θέση να προβεί αυτήν την
στιγμή σε διανομή βιβλίων και οι περισσότεροι περιμένουν εμάς, για να
τους εφοδιάσουμε με το απαραίτητο πρόγραμμα (δεν περιαυτολογώ).
Δε το ΄πιασα αυτό δλδ ας πούμε οι της φιλοσοφικής περιμένουν εμάς να εγκρίνουμε τη λίστα για τα δικά μας βιβλία για να πάρουν κι αυτοί? Cheesyαν κατάλαβε κάποιος κάτι διαφορετικό ή ξέρει κάτι παραπάνω ας μου πει κι εμένα.. Huh

βασικα εδω μιλαει για ενα προγραμμα που εχει να κανει με τη γραματεια και το πως στελνονται οι αιτησεις και τα ονοματα στους διαφορους εκδοτικους οικους αν καταλαβα καλα
και πάλι τι σχέση έχουν τα δικά μας βιβλία με των άλλων τμημάτων?αν δλδ στείλουμε εμείς τελευταίοι τις λίστες και τα ονόματα δε μπορεί ο εκδοτικός οίκος να τυπώσει και να δώσει τα βιβλία στα υπόλοιπα τμήματα?δε νομίζω ότι έχει να κάνει μ'αυτο...
smo
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

aoum

View Profile
« Reply #272 on: October 21, 2008, 00:42:32 am »

Quote from: status_quo on October 21, 2008, 00:39:33 am
Quote from: smo on October 21, 2008, 00:27:56 am
Quote from: status_quo on October 21, 2008, 00:15:11 am
Quote from: corina on October 20, 2008, 23:50:13 pm
Κανένα άλλο Τμήμα στην Ελλάδα δεν είναι σε θέση να προβεί αυτήν την
στιγμή σε διανομή βιβλίων και οι περισσότεροι περιμένουν εμάς, για να
τους εφοδιάσουμε με το απαραίτητο πρόγραμμα (δεν περιαυτολογώ).
Δε το ΄πιασα αυτό δλδ ας πούμε οι της φιλοσοφικής περιμένουν εμάς να εγκρίνουμε τη λίστα για τα δικά μας βιβλία για να πάρουν κι αυτοί? Cheesyαν κατάλαβε κάποιος κάτι διαφορετικό ή ξέρει κάτι παραπάνω ας μου πει κι εμένα.. Huh

βασικα εδω μιλαει για ενα προγραμμα που εχει να κανει με τη γραματεια και το πως στελνονται οι αιτησεις και τα ονοματα στους διαφορους εκδοτικους οικους αν καταλαβα καλα
και πάλι τι σχέση έχουν τα δικά μας βιβλία με των άλλων τμημάτων?αν δλδ στείλουμε εμείς τελευταίοι τις λίστες και τα ονόματα δε μπορεί ο εκδοτικός οίκος να τυπώσει και να δώσει τα βιβλία στα υπόλοιπα τμήματα?δε νομίζω ότι έχει να κάνει μ'αυτο...
ναι μπορει αλλα ειναι ενα προγραμμα που θα χρησιμοποιησουν οι γραμματειες αλλων τμηματων για να στειλουν καταστασεις στους εκδοτικους οικους δεν εχει να κανει με το αν θα παρουμε εμεις βιβλια τουλαχιστον εγω δεν μπορω καποια συνδεση. (βεβαια υπαρχουν προβληματα εδω αλλα δεν ειναι της παρουσης)

oblivion
(Stalin)^2
Guest
« Reply #273 on: October 21, 2008, 00:45:44 am »

Παιδιά πάρτε το χαμπάρι... Και οι λίστες να περάσουν(λέμε τώρα, αυτό δεν θα γίνει), οι εκδότες κάνουν κόνξες για το αν θα δώσουν βιβλία γιατί θα πληρωθούν από το κράτος μετά από 2 χρόνια...
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #274 on: October 21, 2008, 00:45:50 am »

Quote from: γνωστός μελισσοκόμος on October 21, 2008, 00:24:48 am
Ο Μάργαρης έχει ως σημαία το ότι ο νόμος είναι ένα έκτρωμα και ότι θα καταρρεύσει εάν τον αφαρμόσει...Άρα πως η λίστα είναι εφαρμόσιμη;

απο οτι καταλαβα δεν θεωρεί το Νομο εφαρμοσιμο, οχι συνολικά, αλλα σε συγκεκριμένα σημεία...

Quote from: γνωστός μελισσοκόμος on October 21, 2008, 00:24:48 am
2 χρόνια δεν μαλώνουμε μεταξύ μας.
2 χρόνια παλεύουμε με το κράτος. Κ ο Μάργαρης είναι κομμάτι του. Έργο παραδίδει στο υπουργείο από τη στιγμή που εφαρμόζει τον νόμο. Αυτή είναι η αντικειμενική αλήθεια.

Ο ΠΚΣιτης θα σου πει οτι δεν παλευει με το Κρατος αλλα με τον Καπιταλισμο. Καποιος αλλος θα σου πει οτι παλευει με συμφεροντα ορισμένων καπιταλιστων. Και καποιος θα σου πει οτι "κοιταω το συμφερον μου και μονο, και το συμφερον μου ειναι να παρω δωρεαν βιβλια".

Και ο Μαργαρης δεν θεωρω οτι σε καμία περιπτωση ειναι οργανο του καπιταλισμού ή κρατικιστης ή δεν ξερω και γω τι. Εχει καποιες απόψεις και τις υπερασπίζεται, λαμβάνοντας υποψιν του τι έχει συμβεί στο παρελθον (απόπειρες σπασίματος συνέλευσης κτλ). Πιστευω πως ειλικρινά πιστευει οτι γραφει, αλλα δεν μπορει να ειναι σιγουρος. Παίρνει ρίσκα σιγουρα, οσον αφορα τον Νομο.

Για να επιστρέψω λοιπον, επειδή ολοι βλέπουμε την κατασταση διαφορετικα (εσυ την βλεπεις ως αντικρατική παλη, εγω αλλιως) , εχουμε και διαφορετικές απόψεις δρασης...δεν ειμαστε ενωμένοι, ο,τι και να λεμε, πλεον. είμαστε χωρισμένοι και μαλώνουμε μεταξύ μας, και στο τελος περνάει η αποψη του λιγότερο "κουρασμενου" και "ισχυρότερου" (εν προκειμένω ΕΑΑΚ ή και ίσως ΠΚΣ).
Οι καταλήψεις τελείωσαν με παταγο. Εληξαν με ρηγματα μεταξύ συναγωνιστών και ατόμων που χαν κατεβεί μαζί στο δρόμο. Και το κυριότερο: οι περισσότεροι που συμμετείχαν κουραστηκαν και κατεληξαν στην γκρίνια (σαν και μενα ενα πράμα).

Το ανησυχητικό ειναι το μαζί με όλα αυτά υπαρχει και ρηγμα μεταξυ φοιτητων - καθηγητων. ΟΛΩΝ των φοιτητων και ΟΛΩΝ των καθηγητων. Ανεξαρτητα αν εισαι ΕΑΑΚιτης, ΠΚΣιτης ή ανεξαρτητος, δεν εχουν καμια διαθεση συνεργασίας. Σε απαξιώνουν εν ολιγοις. Μαλλον βλεπουν σε σενα τον εαυτό τους πριν χρόνια...

Που το ειδες οτι δεν πλακωνόμαστε μεταξύ μας λοιπον? Πλεον δε βλεπω τροπο η βουληση ορισμενων ατομων να αλλαξει το όλο κλιμα. Οι συνθήκες ειναι ισχυρότερες στο παρόν δίπολο (βουληση - υλη) και πανε μονες τους το πραμα προς τον γκρεμό ...τι να λεμε εδω μονο 250 ψηφισαν στην προσφατη ΓΣ.

πισω στo administrating και δεν μιλαω αλλο...φορουμικα ποτε δεν εχει νοημα αλλωστε
« Last Edit: October 21, 2008, 00:49:41 am by Karaμazoβ » Logged

akis
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Απ: Οι Λιστες Συγγραμμάτων του Τμηματος
« Reply #275 on: October 21, 2008, 00:46:55 am »

Quote from: γνωστός μελισσοκόμος on October 21, 2008, 00:38:58 am
Απλά λιγόστεψε τα "μαζί σου τάδε", γιατί ο τάδε θα σε γαμήσει και ούτε θα το καταλάβεις...

Πάντως αδυνατώ να καταλάβω το "μαζί σου"... Σου έχει δώσει παραδείγματα φερεγγειοτητας αυτός ο άνθρωπος;

έλα ρε συ τώρα, πότε μας γάμησε τόσο πολύ ο Μάργαρης που θα έπρεπε να φοβομαστε να συμφωνήσουμε μαζί του κιόλας για να μην μας πουλήσει? στην πράξη, όχι στα λόγια! θέλω αυτά τα παραδείγματα γιατί πράγματι δεν νοιώθω καθόλου όπως εσύ...
(Stalin)^2
Guest
« Reply #276 on: October 21, 2008, 00:52:02 am »

Quote from: akis on October 21, 2008, 00:46:55 am
Quote from: γνωστός μελισσοκόμος on October 21, 2008, 00:38:58 am

έλα ρε συ τώρα, πότε μας γάμησε τόσο πολύ ο Μάργαρης που θα έπρεπε να φοβομαστε να συμφωνήσουμε μαζί του κιόλας για να μην μας πουλήσει? στην πράξη, όχι στα λόγια! θέλω αυτά τα παραδείγματα γιατί πράγματι δεν νοιώθω καθόλου όπως εσύ...

Το 2006 ήσουν εδώ, όπως και γω.
Έχει καμία σχέση ο Μάργαρης του 2006 με τον σημερινό;
Αυτό εννοώ ως αφερεγγειότητα. Τίποτα σχεδόν από όσα έλεγε δεν τήρησε.
Άσε που τα εχέγγεια που δίνει είναι αστεία, έως ανύπαρκτα...
Και αν δεν πέσει ο νόμος που λέει ότι είναι γτπ και θα τον ρίξει εφαρμοζοντάς τον, τί γίνεται;
akis
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #277 on: October 21, 2008, 01:23:20 am »

Συμφωνώ...ο Μάργαρης του 2006 ήταν πολύ πιο ορεξάτος και πρόθυμος για συνεργασία με τους φοιτητές του..μας έταξε πολλά και αρκετά από αυτά πράγματι τήρησε, αλλά κάποια άλλα όχι..δόθηκαν οι δικαιολογίες από μέρους του, όποιος θέλει τις πιστεύει..

Από τότε όμως έγιναν πολλά και το ξέρουμε...
Υπήρξαν πολλές οι φορές που διαφώνησα έντονα μαζί του, όμως πιστεύω πως όλα τα έκανε από αγάπη προς το τμήμα και από αντίδραση σε καταστάσεις που θα μπορούσαν να το βλάψουν..βέβαια με αυτή του την αντίδραση το έβλαψε και ο ίδιος κάποιες φορές και γι'αυτό απέκτησε πολλούς εχθρούς..με το δίκιο τους..

Σχετικά με τον νόμο, αν δεν πέσει με αυτόν τον τρόπο, τότε απλά θα έχει χαθεί άλλη μία προσπάθεια..
Εμείς την προσπάθειά μας την κάναμε..κερδίσαμε πολλά, χάσαμε περισσότερα μα το άξιζε. Δεν βρίσκω όμως σωστό να ξαναγίνει μια ανάλογη προσπάθεια, γιατί πλέον δεν υπάρχει ούτε η δυναμική, ούτε η όρεξη που υπήρξε κάποτε..
το ξέρεις και ο ίδιος αυτό φαντάζομαι..
σε ένα τόσο σημαντικό θέμα στην περασμένη συνέλευση, άντεξαν 300 άτομα μέχρι το τέλος..

τέλος, δεν με ενδιαφέρει το τι θα πει ο κάθε καθηγητής ή φοιτητής, αρκεί να μην δημιουργεί προβλήματα σε εμένα και τους συναδέλφους μου...και στα μικρά και στα μεγάλα..τότε μόνο θεωρώ πως πρέπει να αντιδράσω.
« Last Edit: October 21, 2008, 01:32:48 am by akis » Logged
(Stalin)^2
Guest
« Reply #278 on: October 21, 2008, 01:29:32 am »

Η όρεξη, που λες ότι δεν υπάρχει, είναι δικό μας θέμα.
Αν έχουμε όρεξη, τότε θα παλέψουμε.
Την όρεξη δεν μας τη στερεί κανείς.
Αντίθετα, η δικαιολογία της μη όρεξης μόνο ώς δικαιολογία αστεία μπορεί να παρθεί...
Αν όντως θες να πέσει ο νόμος, θα βρεις την όρεξη να τον ρίξεις.
Αυτά.
akis
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #279 on: October 21, 2008, 01:36:56 am »

Επειδη βγηκαμε λίγο οφτοπικ ας επανέλθουμε καλύτερα στο βασικο θεμα και η συνεχεια, αν υπαρχει διαθεση, ας γινει με πμ..
ion
Θαμώνας

View Profile
« Reply #280 on: October 21, 2008, 14:05:53 pm »

Τέτοια συζήτηση πολύ κουράζει από το φόρουμ. 
Ας βρεθούμε ενα βραδάκι μετά τις 9 στη σχολή να τα πούμε.
Προσωπικά γνωρίζω αρκετά άτομα που ενδιαφέρονται γιατί δεν τους κάλυψε η προηγούμενη συνέλευση
και κυρίως γιατί δν τους κάλυψε η απόφαση της γενικής συνέλευσης.
Ας μη μιλάμε για πράγματα που δν μπορούν να αλλάξουν ας αποφασίσουμε ακριβώς τι θέλουμε
σχετικά με τη λίστα όλοι μαζί, ας ζητήσουμε γενική συνέλευση και ας στηρίξουμε μαζικά την απόφαση μας.

Μου φαίνεται απόλυτα εφικτό.
Λοιπόν μπύρες και στην 5 πότε;;;;

ΥΓ μάριε όπως κτλβες απαντώ εγώ απλά ας μη το κάνουμε στις αργίες όλοι θα λείπουνε!!

ΥΓ2 περιμένω από καραμαζοφ,cecs,aki at least!!!! Μωρέ και 20 άτομα να βρεθούμε ΥΠΕΡαρκετοί είμαστε!

Αυτόνομη Παρέμβαση στους Ηλ-Μηχ

http://aphm.espivblogs.net/
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #281 on: October 21, 2008, 15:32:12 pm »

Quote from: Karaμazoβ on October 21, 2008, 00:45:50 am
πισω στo administrating και δεν μιλαω αλλο...φορουμικα ποτε δεν εχει νοημα αλλωστε

show me where,
and i'll be there

pay close attention
ion
Θαμώνας

View Profile
« Reply #282 on: October 22, 2008, 11:11:26 am »

Ωραία πολύ ωραία μαζευόμαστε.

Ένα θέμα είναι βέβαια ότι τώρα θα την κάνουν όλοι για 28η οπότε ή βρισκόμαστε σήμερα ή αύριο!

Αύριο έχει και συνέλευση τμήματος όπως υπενθύμισε ο καραμαζωφ.

Μήπως θέλετε να βρεθούμε μετά τη συνέλευση;;

1-2 το μεσημέρι;

Η προτιμάτε βράδυ;

Η θα έχετε φύγει όλοι;

Πλιζ γκιβ αιντιας.

Αυτόνομη Παρέμβαση στους Ηλ-Μηχ

http://aphm.espivblogs.net/
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #283 on: October 22, 2008, 12:02:05 pm »

Εμένα μ'αρέσει η Θεσσαλονίκη(ναι καλά..) οπότε θα κάτσω και το σ/κ εδώ...Πάντως αρκετοί δεν θα το κάνουν οπότε καλύτερα να βρεθούμε αύριο μετά την συνέλευση τμήματος σε καμιά αίθουσα??(ή είστε hardcore και θέλετε τσίπουρα?)...Γουατεβερ,για τα πάντα είμαι μέσα...

YARRRRRRRRRRRRRR
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #284 on: October 22, 2008, 12:07:55 pm »

Κάποιες από τις σκέψεις μου είναι οι εξής:
Το κλίμα είναι όντως πολύ τεταμένο και οι σχέσεις δεν είναι καλές,ούτε με αυτούς που μας κυβερνούν,ούτε με πολλούς από τους καθηγητές μας αλλά ούτε και μεταξύ μας.Ίσως είναι λογικό μετά απ'όλα αυτά τα έντονα που περάσαμε,απλά θα θεωρούσα προτιμότερο να λύνονταν τα 2 τελευταία,γιατί προέχει να δούμε τι θα κάνουμε με το 1ο που είναι και το πλέον σοβαρό.

Ο κ. Μάργαρης,για άλλη μια φορά,ως; έξυπνος άνθρωπος που είναι,γράφει ένα κείμενο και το δημοσιεύει σε όλα τα ηλεκτρονικά μέσα,στο οποίο πετάει το μπαλάκι στους φοιτητές του τμήματος.Καλά κάνει,δικαίωμά του και δουλειά του είναι αυτή.Το θέμα είναι τι θα κάνουμε εμείς.Άποψή μου είναι ότι καλά θα κάνουμε να πάρουμε την κατάσταση στα δικά μας χέρια,γιατί αφορά κυρίως εμάς τους φοιτητές.Ας μην ξεχνάμε ότι όταν έπαψε η ΓΣ τμήματος που είχε θέμα τα συγγράμματα είχε πάψει από τους ίδιους τους καθηγητές που έφυγαν,επειδή τότε αρνούνταν να καταρτήσουν λίστες συγγραμμάτων (ανεξάρτητα που μετά άλλαξαν γνώμη).Άσχετα με αυτό όμως,πρέπει να εξετάσουμε τα υπέρ και τα κατά και να δούμε πώς θα προχωρήσουμε,γιατί ήδη τρέχει το εξάμηνο.Δεν είμαι υπέρ της άποψης που λέει "εγώ θα συμβιβαστώ,ας πάρω έστω ένα βιβλίο τζάμπα και τα άλλα όποιος μπορεί (κι εγώ μαζί) τα πληρώνω" αλλά της άποψης που λέει "τα θέλω όλα (ή τίποτα) και θα τα πέρω γιατί είναι αυτονόητο ότι τα δικαιούμαι".
Πάμε λοιπόν να δούμε πώς θα πάρουμε τα όλα.

Είμαι ανοιχτή στο να κάνουμε μια συνάντηση και να συζητήσουμε,ποτέ δεν είμαι αρνητική σε τέτοια θέματα.Άλλωστε πολλές φορές βγαίνει κάτι καλό απ'αυτή τη διαδικασία.

Υ.Γ.: Μάριε,είσαι πολύ παραπονιάρης!  Kiss

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
Pages: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 28 Go Up Print
Jump to: