• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 21:22:47 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 21:22:47 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by Don Corleone
[Today at 21:03:32]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[Today at 19:07:04]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426696
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 74
Guests: 135
Total: 209
chaniotism
akinous
ntina
Cersei Tsoulannister
tzortzis
apapathe
Captain
nchatzo
elenak
kkotsopo
mantzjim
apol
Don Corleone
blacknick
ganasto
ichariti
lasef
amprozos
christina02
Tsomp
nikos.a
MASV
Tolizz
Kwstas
iodim
manwlakhs
Annapar
ioathemar
Phlikon
theodoridoueu
kiriakos234
Νικη
georkala
unreasonable
DKarakatsanis
Kaniki
rafa98p
smoul
vajim
Kass
HAHAHA
tsaliki
CasualUndergrad
BossiTsif
mamalakis
antontsiorvas
Δημητρης Αξιμιωτης
JiMan5
geo66
palladas
JoHn!
tsageo
Papadopoulosthanos
dkonst
George_RT
superkolios
dirac1
smanio
meliou
stefanos hios
Sofiana
Asozou
George15
dimitrisblioumis
Anastasiam
aorologas
msandr
mimaki
Eleniiii
HlektrikhPatata
melisste22
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Συγγράμματα - Σημειώσεις (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Οι Λιστες Συγγραμμάτων του Τμηματος
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 28 Go Down Print
Author Topic: Οι Λιστες Συγγραμμάτων του Τμηματος  (Read 48747 times)
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
Re: Οι Λιστες Συγγραμμάτων του Τμηματος
« Reply #240 on: October 18, 2008, 21:52:21 pm »

Μη γράφεις κατεβατά..  δεν τα διαβάζω  Cheesy

θα σου απαντήσω εγώ, αν και δε θέλεις.

ήμασταν στο 0, πήγαμε  5 βήματα μπροστά, φτασαμε στο πουθενά, κάναμε στροφή και πάμε κατά διαόλου.

πως να ακούσω τι έχει να πει ο άλλος, όταν λέει "ή είσαι μαζί μας ή εναντίον μας" ;
όταν θεωρεί τσιφλίκι του τη σχολή και νομίζει ότι μπορεί να γαμάει και  να δέρνει;
fourier
Guest
« Reply #241 on: October 18, 2008, 21:54:55 pm »

Quote from: anonymous-root on October 18, 2008, 21:52:21 pm

Αυτο ειναι το προβλημα σου φιλε μου Smiley
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #242 on: October 18, 2008, 21:56:59 pm »

Quote from: Χείρων Reborn on October 18, 2008, 21:54:55 pm
Quote from: anonymous-root on October 18, 2008, 21:52:21 pm

Αυτο ειναι το προβλημα σου φιλε μου Smiley

nobody 's perfect Smiley

(άντε θα κάνω μια προσπάθεια! )
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #243 on: October 18, 2008, 21:59:15 pm »

Στάθη...παπάρια...γράφεις ολόκληρο κατεβατό τζάμπα.

Τα 2 χρόνια αυτά που λες, ακριβώς όπως το λες, τα ΖΗΣΑΜΕ κι αυτό μετράει. Κι εσένα σ'ακούμε, και τους άλλους τους ακούμε, και να βρούμε κοινό τόπο προσπαθήσαμε. Και ακριβώς μας τη σπάει που έπαψε να είναι συλλογικό και έγινε ατομικό

Στους υπόλοιπους προσπάθησες να πεις τα ίδια ακριβώς? Προσπάθησες να προκαλέσεις με τον ίδιο τρόπο τα παιδιά της ΠΚΣ για παράδειγμα?

Σ'αυτούς έπιασε η "Δημάκειος τακτική"?

Quote from: Χείρων Reborn on October 18, 2008, 21:45:29 pm
Αστον αυτον στην ακρη, μπορει να ειναι κακος και να θελει απλα να σου την πει και να σε προσβαλει, ή μπορει να ειναι τοσο εξυπνος που να γνωριζει οτι αυτος ειναι ο καλυτερος τροπος να σε κανει να ψαχτεις. Ασε αυτον και τους σκοπους του και ασχολεισου με την ουσια!

Υ.Γ. Σόρρυ δάσκαλε για το ευθύ του λόγου

« Last Edit: October 18, 2008, 22:04:21 pm by corina » Logged

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
dimakis
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι μέλος ΔΕΠ....Δεν πειράζει!

View Profile
« Reply #244 on: October 18, 2008, 22:01:04 pm »

Quote from: cecs on October 18, 2008, 19:58:43 pm
Μπορώ να πω ότι έχω εκνευριστεί με κάποια πράγματα που έχουν γραφθεί,κι επειδή θίγουν άτομα που γνωρίζω και αγαπάω και ξέρω τι έχουν δώσει,συγχωρήστε μου το ότι πρόκειται να ξεφύγω.
Κύριε Δημάκη,κύριε Παπαγιάννη:
Αν και καθηγητές μου,ιδαιτέρως σεβαστοί,οφείλω να πω ότι μόλις με απογοητεύσατε (και όχι μόνο εμένα).Και εξηγώ:
Κ. Δημάκη,μπορείτε να έχετε όποια άποψη σας αρέσει για τις πολιτικές παρατάξεις και το έργο τους,όπως επίσης μπορώ κι εγώ να έχω τη δικιά μου...................
........................................
Θα μου επιτρέψετε όμως να κρίνω ιδαιτέρως αυστηρά το πώς απευθύνεστε στους φοιτητές σας!Δεν είναι δυνατόν να στήνετε στον τοίχο μια κοπέλα με τα λεγόμενά σας περί μωρών παρθένων και κορασίδων,υποννοώντας ότι ο λόγος που αρθρώνει είναι παιδιάστικος και υποδεέστερος πολλών παραταξιακών κομματόσκυλων,.........................................
......................................

Σαρρή Στέλα

Πω, πω, πω!!!!  Smiley
Η κατάσταση είναι χειρότερη οπ΄ ότι μπορούσα να φανταστώ.
Όχι απλά με επιβεβαιώνεις, αλλά με ρίχνεις και πιο βαθιά στη πραγματικότητά σας.

Δηλ.  σας είναι αδύνατο να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε, χωρίς να βάλετε τον εαυτό σας μπροστά.
Χωρίς να πάρετε την οποιαδήποτε κριτική προσωπικά.
Χωρίς να μπερδέψετε και να ταυτίσετε το προσωπικό με το κοινό και το δημόσιο.
Δεν θα χρειαζόταν κανείς άλλος λόγος  για να αποτύχετε....

Όχι, αγαπητή μου Στέλλα, δεν θα σου κάνω τη χάρη να πάρω την έκρηξή σου στα σοβαρά.
Σαν καλός δάσκαλος, θα περιμένω την ενηλικίωσή σας και θα επιμένω σε αυτήν.
Είμαι βέβαιος ότι μπορείτε να δείτε σοβαρά τα πράγματα και χωρίς εφηβικές εκρήξεις.
Τα πράγματα στα οποία εμπλέκεστε και για τα οποία είστε υποχρεωμένοι να συζητήσετε και να αποφασίσετε, ξεπερνούν πολύ το επίπεδο που θέλετε να μείνετε κολλημένοι.
Αν έχετε παραδοθεί και στριφογυρίζετε γύρω από την προσωπική σας εμπλοκή στα είκοσι δύο σας, εγώ στα 53 μου έχω να σκεφτώ ωραία και καλά πράγματα, κοινά και ενδιαφέροντα κοινωνικά, με πρώτο και σημαντικότερο αυτό της παιδείας, που θα με κρατήσουν ακόμη ζωντανό για αρκετά χρόνια ανάμεσα σε μορμολύκεια (για να πηδήξει μέχρι πάνω και κάποια άλλη παλιά ... παρεξηγημένη!!)

Χρήστος Ε. Δημάκης

υγ. Έχει συμβεί η παρεξήγηση αυτού του τύπου κι άλλες φορές, με παιδιά που εκτιμώ και αγαπώ.
Κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά... Smiley

fourier
Guest
« Reply #245 on: October 18, 2008, 22:11:01 pm »

Quote from: corina on October 18, 2008, 21:59:15 pm
Στους υπόλοιπους προσπάθησες να πεις τα ίδια ακριβώς? Προσπάθησες να προκαλέσεις με τον ίδιο τρόπο τα παιδιά της ΠΚΣ για παράδειγμα?

Πρωτον, τι σε νοιαζει? Τι θα αλλαξει αν σου απαντησω ναι ή οχι?
(Απο τις "Ιστοριες του κ. Κοϋνερ" του Μπρεχτ - σε ελευθερη μεταφορα:
Καποτε καποιος ρωτησε τον κ. Κ εαν υπαρχει θεος. Ο κ. Κ του απαντησε με μια ερωτηση: "Η απαντηση που θα σου δωσω, θα επηρεασει καθολου τη ζωη σου? Εαν ναι, τοτε δεν εχει νοημα να σου απαντησω, γιατι εσυ εχεις ηδη καταληξει στο οτι υπαρχει και τον χρειαζεσαι. Εαν οχι, τοτε τι νοημα μπορει να εχει αυτη η ερωτηση?")

Δευτερον, πού ξερεις εσυ εαν προσπαθησα ή οχι, εαν προσπαθω ακομα ή οχι?
Τριτον, και πού ξερεις εσυ εαν δεν ειναι ΑΥΤΟΙ που μου εμαθαν να το κανω αυτο?
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #246 on: October 18, 2008, 22:35:13 pm »

Quote from: Χείρων Reborn on October 18, 2008, 21:45:29 pm
Τελος, εαν εσυ αισθανεσαι ενταξει με τον εαυτο σου καμια "προσβολη" δεν μπορει να σε αγγιξει. Απο τη στιγμη που μια "προσβολη" σε αγγιζει και σε "τσιμπαει", σημαινει πως ουτε εσυ κατα βαθος αισθανεσαι ενταξει, οποτε πρεπει να το κοιταξεις.

Τι ωραία που δικαιολογείται η ασέβεια στο νου ενός ψυχοπαθή. "Αν πληγωθείς από αυτό που σου λέω, φταις εσύ δε φταίω εγώ."

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #247 on: October 18, 2008, 22:38:32 pm »

Quote from: Χείρων Reborn on October 18, 2008, 22:11:01 pm

Cecs όπου βλέπεις οικτρά αναποτελεσματική αγκιτάτσια, η ΠΚΣ θα κρύβεται από πίσω Cheesy

Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
gpap
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #248 on: October 18, 2008, 23:10:46 pm »

Το έχω ξαναπεί ότι η εποχή των ηλεκτρονικών κατεβατών για μένα τουλάχιστον τέλειωσε.

Γιατί δεν μου κάνει πια κέφι να τοποθετηθώ πολιτικά ανάμεσα σε ατέλειωτη γκρίνια και μιζέρια, χαζοπαιχνιδάκια συναναστροφών, στρώματα που χαρίζονται κλπ. Φαίνεται όμως ότι και εσείς δεν έχετε διάθεση να ξεκολλήσετε από το πληκτρολόγιό σας και την ατελέσφορη γκρίνια, ακόμη και για τα ΄χειροπιαστά' προβλήματά, όπως πχ τις εξετάσεις στην ΕΕΤ ΙΙ. Για τις οποίες μετά από 10 σελίδες μιζέριας ακόμη περιμένω την πρόσκληση για μια συζήτηση ζωντανή με πρόσωπα και ονοματεπώνυμα.

Είναι μετά να απορεί κανείς που κάποια 'καλά' παιδιά εμφανίστηκαν με τα βιβλιαράκια τους στο μάθημα? Εμένα μόνο με πήρα 5-6 παλιοί φίλοι και συνάδελφοι τηλέφωνο να μου ζητήσουν να δανείσω κανένα βιβλίο στα ...βλαστάρια τους για να αρχίσουν να διαβάζουν (λες και άλλες χρονιές στα τέλη του Οκτώβρη είχαν όλα τα βιβλία και τις σημειώσεις στα χέρια τους και διάβαζαν...έλεος! Ούτε στο Δημοτικό πιά!)

Και φυσικά είναι φανερός νομίζω και ο δικός μου καταμερισμός των ευθυνών. Γιατί πραγματικά θεωρώ τη σημερινή γενιά σας το πιο αθώο θύμα της ανωριμότητας της δικιάς μου γενιάς. Που για αλλού ξεκίνησε και αλλού ο δρόμος (της καλοπέρασης) την πήγε.

Όσο δε για τις καταλήψεις, η κάθε γενιά δικαιούται το δικό της Πολυτεχνείο και αυτό εμένα μου φτάνει. Αν όμως θέλετε σοβαρή πολιτική κριτική (και αυτοκριτική) αυτά δεν γίνονται εδώ, τώρα πια. Αν θέλετε να τα λέμε ηλεκτρονικά φτιάξτε ένα πολιτικό φόρουμ.

Όταν όμως ξεπεράσετε τα συμπλέγματά σας θα μπορέσουμε ίσως να κάνουμε μια συζήτηση με το χέρι στην καρδιά. Όχι για το τι έγινε και ποιος πλήρωσε για αυτό και πόσο, αλλά για το θέλουμε να γίνει. Γιατί εάν εσείς κουραστήκατε και πήγατε στο σπίτι (όπως άλλωστε και εμείς κάποτε κάναμε) το πανεπιστήμιο είναι το δικό μας σπίτι και εμείς δεν έχουμε να πάμε κάπου αλλού. Αυτά όλα όμως προϋποθέτουν πολλά άλλα πράγματα που πάνε πολύ πιο πέρα από το πιο πλαίσιο μάζεψε 5 φήφους παραπάνω και τη 'βγήκε' στους άλλους, και ποιος πίνει περισσότερες μπύρες και 'απαλλοτριώνει' περισσότερα σαντουιτσάκια στην κατάληψη της Πρυτανείας από εκείνα του 'πουλημένου στα μονοπώλια' Μάνθου, για να μη γίνει και εγώ δεν ξέρω τι (εσείς ξέρετε άραγε?).

Κατά τα άλλα περνάμε όμορφα, είτε μέσα στο ίδρυμα είτε έξω από αυτό, κλειδωμένοι ή ξεκλείδωτοι, λες και το όραμα της παιδείας μετριέται με τα λουκέτα στις πόρτες. Και όσο για τις πορείες και τα δακρυγόνα θα σας στεναχωρήσω πάλι, αλλά δεν χρειάζεται να κατέβεις στην Αθήνα για να τα φας στη μάπα όταν διαδηλώνεις ενάντια στο Ν. Πλαίσιο. Ας πήγαινες χτες στο πάρτυ της ΔΑΠ στο ΠΑΜΑΚ, έτσι κι αλλιώς οι ίδιοι πρωταγωνιστές και από τις 2 πλευρές, ΜΑΤ και αναρχικοί.

Θα ασπαστώ λοιπόν και εγώ το πατερναλιστικό ύφος του φίλου μου του Δημάκη και θα περιμένω και εγώ την πολιτική ενηλικίωσή σας. Με μια ευχή. Να γράφετε (εάν τότε υπάρχει γραφή) στα δικά σας τα παιδιά πραγματικά επαναστατικά κείμενα, όχι σαν αυτά που γράφω εγώ και ο Δημάκης σε εσάς, τα δικά μας παιδιά.

Γρηγόρης Παπαγιάννης

(από το γραφείο στις 11.10 Σαββατιάτικα, δουλεύοντας ακούραστα για το ξεπουλημένο στα μονοπώλια επιχειρηματικό πανεπιστήμιο)   
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #249 on: October 18, 2008, 23:23:57 pm »

Quote from: Χείρων Reborn on October 18, 2008, 22:11:01 pm
Quote from: corina on October 18, 2008, 21:59:15 pm

Πρωτον, τι σε νοιαζει? Τι θα αλλαξει αν σου απαντησω ναι ή οχι?
(Απο τις "Ιστοριες του κ. Κοϋνερ" του Μπρεχτ - σε ελευθερη μεταφορα:
Καποτε καποιος ρωτησε τον κ. Κ εαν υπαρχει θεος. Ο κ. Κ του απαντησε με μια ερωτηση: "Η απαντηση που θα σου δωσω, θα επηρεασει καθολου τη ζωη σου? Εαν ναι, τοτε δεν εχει νοημα να σου απαντησω, γιατι εσυ εχεις ηδη καταληξει στο οτι υπαρχει και τον χρειαζεσαι. Εαν οχι, τοτε τι νοημα μπορει να εχει αυτη η ερωτηση?")

Δευτερον, πού ξερεις εσυ εαν προσπαθησα ή οχι, εαν προσπαθω ακομα ή οχι?

Σε ρώτησα...γιατί τσατίζεσαι? Tongue

edit:
Τώρα που το σκέφτομαι...εσύ δεν είπες να σ'ακούσω?
Ο λόγος λοιπόν για τον οποίο θέλω να μάθω είναι η πιθανότητα να...μπορείς να με μεταπείσεις!
« Last Edit: October 18, 2008, 23:30:09 pm by corina » Logged

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #250 on: October 18, 2008, 23:36:02 pm »

Quote from: gpap on October 18, 2008, 23:10:46 pm
Θα ασπαστώ λοιπόν και εγώ το πατερναλιστικό ύφος του φίλου μου του Δημάκη

Όσο και να προσπαθήσετε... δε μπορείτε. Smiley

Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
jimi
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Live Free or Die...

View Profile
« Reply #251 on: October 19, 2008, 00:59:38 am »

Quote from: gpap on October 18, 2008, 23:10:46 pm
Θα ασπαστώ λοιπόν και εγώ το πατερναλιστικό ύφος του φίλου μου του Δημάκη και θα περιμένω και εγώ την πολιτική ενηλικίωσή σας. Με μια ευχή. Να γράφετε (εάν τότε υπάρχει γραφή) στα δικά σας τα παιδιά πραγματικά επαναστατικά κείμενα, όχι σαν αυτά που γράφω εγώ και ο Δημάκης σε εσάς, τα δικά μας παιδιά.

Ευτυχώς που το παραδέχεστε!!!Δεν είναι θέμα ηλικιών και γενεών το ζήτημα όμως.Βλέπουμε μια ολόκληρη κοινωνία να νοσεί και να καταστρέφεται μέρα με τη μέρα και δεν αντιδρά κανένας πουθένα , παρά μόνο φιλοσοφούμε και στοχαζόμαστε πως θα θέλαμε να είναι ο κόσμος.Το λάθος που κάνετε εσεις και ο κ.Δημάκης είναι ότι γενικεύετε επικίνδυνα και θεωρείτε τα άτομα μιας ολόκληρης γενιάς ακριβώς το ίδιο.Δεν ανήκουμε σε μία ομάδα και διαφοροποιούμαστε αρκετά.Μη τους βάζετε όλους σε ένα τσουβάλι γιατί εκτίθεστε και εσεις οι ίδιοι.Για το θέμα της πολιτικής ωρίμανσης θα προτιμούσα να το συζητήσουμε ζωντανά και όχι μέσα σε ένα φόρουμ.
« Last Edit: October 19, 2008, 12:40:00 pm by jimi » Logged

Καιρός να  αφήσουμε τους εγωισμούς και να κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.....
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #252 on: October 19, 2008, 12:21:54 pm »

Μπορεί να θέλετε να υιοθετήσετε ένα ύφος πατερναλιστικό και όντως να θεωρείτε ότι αυτό είναι για το καλό μας.Μακάρι να είναι και να οδηγήσει και σε καλό...
Εγώ όμως σ'αυτή τη φάση νιώθω ότι δεν έχω ανάγκη από κανέναν πατέρα,κανέναν πατέρα που δεν τα κατάφερε όταν έπρεπε και δε συνεχίζει να τα καταφέρνει!Ο πατέρας είναι παράδειγμα,δεν έχω ανάγκη από τέτοια παραδείγματα.Μπορεί για κάποιους να θεωρούμαστε ανήλικοι ακόμα (κύριε Δημάκη,κύριε Παπαγιάννη? ),αλλά αν είναι έτσι ο κόσμος των ενηλίκων,προτιμώ να μείνω ανήλικη!  Wink

Μία μίζερη/γκρινιάρα/παραπονιάρα/γραφική/τελείως ψωνισμένη αγωνίστρια.... (αν όλα αυτά καταλάβατε από όσα έγραψα και προσπάθησα να σας πω παραπάνω)  Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
« Reply #253 on: October 19, 2008, 13:57:32 pm »

17 σελίδες ένα απολυτο τίποτα!

50 άτομα να βρίζουμε(ίσως ημουν και εγώ δεν ξέρω,δεν θυμάμαι) στις πρώτες δέκα σελίδες τον Μέργαρη και το πλαίσιο που ψηφίστηκε και άλλοι 20 να λένε καλά να πάθετε.

7 σελίδες επιπλέον να μαλώνουμε μεταξύ μας για το αν πρέπει να πηγαίνουμε στις συνελεύσεις και γιατί δεν πάμε κτλ κτλ.

17 σελίδες χαμένος χρόνος!

Αυτή είναι η κατάντια αυτού του φόρουμ???
Πρίν λίγα χρόνια χαιρόμουν να συζητώ για όλα τα θέματα που με απασχολούσαν γιατί ήξερα ότι υπάρχουν σοβαρά άτομα εδώ!Με απόψεις, που τις παρουσίαζαν με πολύ ωραίο τρόπο ΚΑΙ με επιχειρήματα.Μετά από λίγους μήνες σιγά σιγά τα άτομα αυτά άλλαζαν.Κάποιοι δεν συμμετοίχαν άλλο,άλλοι επηρεασμένοι και ελαφρώς φανατισμένοι ξεκίνησαν να μου παρουσιάζουν την μια πλευρά ως την μοναδική λύση και δεν άφηναν να ακουστεί η απέναντι πλευρά γιατί κατευθείαν ανέβαζαν τους τόνους με αποτέλεσμα να σβήνονται πολλά posts.
Φτάσαμε σε μια εποχή όπου πλέον ανώνυμα γράφουμε ότι θέλουμε(γιατί μεγάλωσε η κοινότητα του ΤΗΜΜΥ)
Υπάρχουν άτομα που να θέλουν να ασχοληθούν με την οργάνωση της συζήτησης με καθηγητές για θέματα όχι μόνο για τα βιβλία και αν θα τα πάρουμε.Μπορούν να υπάρχουν θέματα όπως:

1.Τι θα γίνει με τα βιβλία
2.Έχει παρατηρηθεί ότι τα θέματα των εξετάσεων έχουν δυσκολέψει αρκετά σε πολλά μαθήματα ενώ αυτά που παίρνουμε από τα μαθήματα και τα βιβλία δεν επαρκούν(μέχρι τώρα)!
3.Ποια είναι τα προβλήματα και τα παράπονα που έχουν οι καθηγητές από τους φοιτητές και ποια είναι  αυτά των φοιτητών από τους καθηγητές.

Θέλει κάποιος???Εάν υπάρξουν κάποια άτομα για να το οργανώσουμε μετά το πενθήμερο της εικοστής ογδόης να το τρέξουμε!
Εάν θελήσει κάποιος ας μου στείλει Pm.

Γιατί στην τελική μήπως,μήπως λέω,ο Καπνιάς κάνει λάθος και οι καθηγητές δεν είναι(όλοι) εχθροί μας???
Μήπως εάν μπορούσαμε να συνεργαστούμε να βγαίναμε όλοι κερδισμένοι??

Only in my dreams I know you,
Ι wake up, I can't remember you.
Are you in my thoughts or wait for me?...
In your agonic existence.

Ελευθερία είναι
να έχεις ένα κομμάτι χαρτί κι ένα μολύβι
και να γράφεις, να γράφεις, να γράφεις
ο,τι σου κατεβαίνει στο κεφάλι
χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα
χωρίς να νιώθεις καμιά ενοχή για τίποτα
χωρίς να λογοκρίνεις τον ίδιο τον εαυτό σου
χωρίς να νιώθεις τύψεις για όσα έκανες ή απέφυγες να κάνεις
totti10
Θαμώνας

Στη λεωφόρο παίζουμε...