• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 18:12:13 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 18:12:13 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 18:03:45]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by Nikos_313
[Today at 17:47:53]

H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426714
Total Topics: 31711
Online Today: 231
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 78
Guests: 122
Total: 200
chrysa.tsilika
evangeliaap
sterxz
Λι
AlexAlexiou
Agnotobouri
Nikos_313
smoul
DimKaratzas
xelefte00
fivosfivos1
vagk
kouf
daphnenik
Orgianelis
NickChalkias
KOSTASITSKOS
qwertyuiop
pdiamantis
Kv
hoo2
athizoi
satsok
d0xa
jim_sklab
anmata
sigklitiki
mpizos
Polychronia K
user182
Joaakim
giannisd
Yamal
Katarameno
pkontzogl
Fovidis
arafail
Nikos.kouts
sherlock
Pcsc
Petross
Tsomp
maik
xarisvougiou
Chr1sgr
xdallas
Thanasiscon1
gkaramp
dimivage
fkacori
Nekt
mett
statiris
JiMan5
sassi
DespoinaKarategou
kimxnas
Thmakris
jh13
nchatzo
Argiris
Panagismark
stefpapa21
ggalamat
Δημητρης Αξιμιωτης
jimalexoud
mkoutsouk
mkakale
Fotis Roukoutakis
George Hadjilyras
sterboga
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά > Αθλητικά Νέα - 'Aρθρα (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > Αθλητικές Ειδήσεις
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 47 Go Down Print
Author Topic: Αθλητικές Ειδήσεις  (Read 86395 times)
Mendoza
Guest
Re: Αθλητικές Ειδήσεις
« Reply #60 on: August 31, 2007, 11:46:40 am »

Άρης
Στα "κίτρινα" ο Βλάνταν Ίβιτς

Επιμέλεια: Πάρης Τσελεπίδης
Δημοσίευση: 31 Αυγούστου 2007 11:33

Στο νήμα της μετεγγραφικής περιόδου, ο Άρης επεφύλασε μία έκπληξη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την απόκτηση του Βλάνταν Ίβιτς που είχε μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ για τον επόμενο χρόνο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:"Μετά τον Ιλια Ιβιτς και ο αδερφός του, Βλάνταν Ιβιτς, θα φορέσει τη φανέλα του Αρη. Ο διεθνής Σέρβος μέσος, συμφώνησε με τη διοίκηση και υπέγραψε πριν από λίγο στα γραφεία της ΠΑΕ Αρης μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας".

Το Who is Who

Ο Βλάνταν Ιβιτς γεννήθηκε στο Ζρένιανιν της Σερβίας (7.5.1977), έχει ύψος 1.91 μ. και στο ελληνικό πρωτάθλημα μετράει 56 συμμετοχές και 9 γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ. Εχει ακόμη 11 συμμετοχές, 1 γκολ στο Κύπελλο Ελλάδας και 7 συμμετοχές, 1 γκολ με την ΑΕΚ στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Πρόλετερ (67 συμμετοχές, 7 γκολ) και συνέχισε στην Παρτίζαν Βελιγραδίου, όπου σε έξι χρόνια είχε 133 συμμετοχές με 64 γκολ.

Πριν έρθει στην ΑΕΚ φόρεσε τη φανέλα της Μπορούσια Γκλάντμπαχ (4 συμμετοχές, 1 γκολ). Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Σερβίας, με την οποία έχει 13 συμμετοχές.

"Ήθελα πολύ να υπογράψω"

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Βλάνταν Ίβιτς εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη μετεγγραφή του στον Άρη, λέγοντας πιο χαρακτηριστικά:

"Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Αρη. Είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, πιστεύω η τέταρτη δύναμη μετά τις τρεις μεγάλες ομάδες της Αθήνας. Μιλούσα με τους ανθρώπους του Αρη τις τελευταίες τρεις τέσσερις μέρες και ήθελα πολύ να υπογράψω στην ομάδα.

Eχει πολλούς καλούς παίκτες και πιστούς φιλάθλους. Πιστεύω ότι κι εγώ με την εμπειρία μου, αλλά και με τη διάθεση που έχω να παίξω καλή μπάλα, θα βοηθήσω τον Αρη να πάει ψηλά σε Ελλάδα και Ευρώπη', δήλωσε ο Βλάνταν αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του".

Ο Ιβιτς επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο 18, την οποία φορούσε έξι χρόνια στην Παρτίζαν Βελιγραδίου.
Finrond
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #61 on: August 31, 2007, 11:55:02 am »

Oooυ

αυτη μαλιστα, ειναι καλη μεταγραφη.
vag
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #62 on: September 01, 2007, 00:18:04 am »

παιχτης που επαιζε με μεσο στην αεκ εμενα δε μου λεει και πολλα
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #63 on: September 03, 2007, 23:56:47 pm »

Αντριάνο: Η πτώση ενός "αυτοκράτορα"

Θυμάστε τον Βραζιλιάνο επιθετικό που στις καθυστερήσεις του τελικού του Κόπα Αμέρικα ισοφάρισε για τη "σελεσάο" στις καθυστερήσεις και εν τέλει η χώρα του κατέκτησε το τρόπαιο; Θυμάστε μήπως έναν παίκτη με το προσωνύμιο "αυτοκράτορας" που με τις εκπληκτικές του εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ του 2005 είχε οδηγήσει την Ιντερ μέχρι τα προημιτελικά του θεσμού, σημειώνοντας δέκα γκολ; Μήπως ο σκληροτράχηλος σωματώδης ποδοσφαιριστής που άνοιξε το σκορ στο Βραζιλία-Ελλάδα για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών του 2005 με φοβερό μακρινό σουτ σας λέει κάτι;

Ή μήπως σας έρχεται πιο εύκολα στο μυαλό ένας ποδοσφαιριστής που ζυγίζει περίπου 15 κιλά περισσότερο από όσο θα έπρεπε (όχι, όσο περίεργο κι αν φαίνεται δεν μιλάμε για τον Ρονάλντο), που έχει κάνει τα πάρτι τρόπο ζωής (εξακολουθούμε να μην μιλάμε για τον Ρονάλντο), που οι γείτονές του ζητούν να του γίνει έξωση λόγω της φασαρίας και που είναι ανεπιθύμητος από την ομάδα του, αλλά δε λέει να απαγκιστρωθεί;

Οι πιο πολλοί το βρήκατε, αλλά για όσους απλώς το υποψιάστηκαν, αναφερόμαστε στον ξεπεσμένο "αυτοκράτορα" Αντριάνο, πρωταγωνιστή σε ακόμα επεισόδιο στο χρόνιο σίριαλ της κατάστασής του. Την Κυριακή (2/9) ο Ρομπέρτο Μαντσίνι τον απέκλεισε από την αποστολή της Ιντερ στο Τσάμπιονς Λιγκ, στέλνοντάς του μάλιστα ακόμα ένα μήνυμα για το πόσο τον υπολογίζει.

"Μικρός είναι θα ανακάμψει", δήλωσε στάζοντας δηλητήριο ο Ιταλός προπονητής, ο οποίος συνέχισε: "Οταν σκεφτόμουν τη λίστα εξέτασα την τρέχουσα κατάσταση. Οσοι έμειναν εκτός τους απέκλεισα με μεγάλη λύπη μου. Του έχω πει πολλές φορές τι πρέπει να κάνει, δεν είναι ανάγκη να το πω και δημόσια. Τα έχουμε πει πολλά χρόνια τώρα, όπως και το Σάββατο. Η εμπιστοσύνη από μέρους μου υπάρχει πάντα, ακόμα κι αν έχει αποκλειστεί από τους αγώνες, όπως τώρα. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορεί να επιστρέψει και να γίνει και πάλι αυτό που ήταν πριν μερικό καιρό", δήλωσε ο Μαντσίνι στο μικρόφωνο του "Sky".

Η αντίδραση του ίδιου του Αντριάνο κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα. "Είμαι καλά. Γνωρίζω τα πάντα", αρκέστηκε να σχολιάσει.

Ολόκληρο το άρθρο στο   http://www.contra.gr/Soccer/Italy/SerieA/InterMilan/166251.html

Μπορώ να πω ότι είναι (ήταν?) ένας από τους λίγους Βραζιλιάνους παίκτες που με ενέπνεαν (από όσους έχω προλάβει φυσικά). Αρχοντικό στυλ, δυναμικό παιχνίδι και γενικά παρουσία που από μόνη της είναι αρκετή να κάνει τον αμυντικό να παραμερήσει.

Και τώρα αυτό... Δεν ξέρω τι περνάει, δεν ξέρω αν θα ανακάμψει σε ακόμα ανώτερα επίπεδα, αλλά ένας τέτοιος παίχτης θα ήταν κρίμα να χαθεί.

pay close attention
mafalda
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #64 on: September 05, 2007, 20:55:40 pm »

Και ο Ολίβα...
Καλα,δεν προλαβε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα
και έχουμε ήδη προπονητές που φεύγουν...Άντε
να δούμε και φέτος την "ευρωπαϊκή" μας νοοτροπία... Sad
vag
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #65 on: September 16, 2007, 04:20:12 am »

Νεκρός ο Μακ Ρέι!

16/9/2007 0:07

Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ του Σαββάτου (15/9) ο παγκόσμιος πρωταθλητής του WRC το 1995, Κόλιν Μακ Ρέι σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα. Ο Σκωτσέζος οδηγός πετούσε με το δικό του ελικόπτερο στο Λάνκαρσαϊρ της Σκωτίας, κοντά στο σπίτι του ενώ λέγεται πως μαζί του ήταν και ο 5χρονος γιος του Τζόνι. Το ελικόπτερο έπεσε, τυλίχτηκε στις φλόγες και οι πυροσβεστικές και αστυνομικές δυνάμεις που παρευρέθηκαν αμέσως στο σημείο δεν πρόλαβαν να βρουν κάποιον επιζώντα.

Αστυνομικός ανέφερε στο Autosport πως ερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος αλλά δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα ποιοι και πόσοι επέβαιναν στο ελικόπτερο. Άλλοι λένε πως είναι δύο και άλλοι ένας ο νεκρός.

Λέγεται πως οι ζημιές είναι τόσο μεγάλες που δεν μπορεί να γίνει ακόμα ακριβής μελέτη για τα αίτια της πτώσης αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως δεν υπάρχει κανείς ζωντανός. Αυτό είναι άλλωστε το γεγονός που εμποδίζει τις αρχές να πουν αν ο Μακ Ρέι είναι όντως νεκρός αν και η timesonline, αναφέρει πως ο Σκωτσέζος δεν υπάρχει πια στη ζωή!

Από εκεί και πέρα, η αγωνία γίνεται μεγαλύτερη όσο περνά η ώρα αφού άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν πως το ελικόπτερο έπεσε δίπλα στο σπίτι του πρώην οδηγού αγώνων ράλι, χωρίς να αναφέρεται κάτι περισσότερο.

Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν στη δημοσιότητα την Κυριακή (16/9) όπως δήλωσε, άλλωστε, η αστυνομία αλλά το θέμα είναι πως ο Μακ Ρέι συνήθιζε να πετά στην περιοχή καθώς είχε ιδιόκτητο ελικόπτερο ενώ πιθανολογείται πως συνεπιβάτης ήταν ο γιος του Τζόνι. Τίποτα δεν επιβεβαιώνεται, πάντως αφού οι αρχές όπως προαναφέρθηκε θα δώσουν περισσότερα στοιχεία αργότερα.

Η γυναίκα του Άλισον και ο 9χρονη κόρη τους Χόλι δεν επέβαιναν στο ελικόπτερο ενώ αμέσως έτρεξαν οι φίλοι του ζευγαριού για να μάθουν τι συμβαίνει, με τη σύζυγό του να παραμένει ήρεμη όσο μπορούσε, βέβαια.

Ο Μακ Ρέι κατέκτησε τον τίτλο του 1995 για πρώτη και μοναδική φορά στην καριέρα του ενώ κέρδισε 25 αγώνες, τη στιγμή που είχε 42 παρουσίες στο βάθρο. Αυτός ο θάνατος είναι ο δεύτερος μέσα σε λίγα χρόνια για το Ηνωμένο Βασίλειο αφού πριν από δύο σχεδόν χρόνια, είχε πεθάνει από όγκο στον εγκέφαλο ο Ρίτσαρντ Μπερνς, πρωταθλητής το 2001 στο WRC.

Από την άλλη μεριά, ο μάνατζερ του Μακ Ρέι Ζαν Ερίκ Φρεντιζέ ανέφερε πως ο ίδιος ο πελάτης του οδηγούσε το ελικόπτερο ενώ πιστεύεται πως μαζί του ήταν και ο γιος του Τζόνι. "Ως οδηγός, ο Κόλιν ήταν παρεξηγημένος αλλά ό,τι είδατε από αυτόν ήταν καθαρό ταλέντο. Ήταν ο Μίχαελ Σουμάχερ του ράλι. Είναι ειρωνικό το ότι πέθανε σε ένα δυστύχημα σε ελικόπτερο, όταν είχε βρεθεί τόσες φορές αντιμέτωπος με το θάνατο ως οδηγός σε αγώνες", τόνισε από τη μεριά του ο φίλος του δημοσιογράφος Τζέρεμι Χαντ.

Θωμάς Γεωργίου
απο www.sportime.gr
Wade
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #66 on: September 16, 2007, 08:23:24 am »

Είμαι σοκαρισμένος... :'(

zlatalex

Tot ziens

View Profile
« Reply #67 on: September 16, 2007, 08:26:41 am »

Εμένα πάλι στα @@ μου

εγώ νόμιζα πως το Κολιν ΜακΡεη ήταν βιντεοπαιχνίδι μέχρι σήμερα

Neuken in de keuken
KorkoLyk
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Δεν αντέχω τόση πραγματικότητα

View Profile
« Reply #68 on: September 16, 2007, 10:11:16 am »

Quote from: zlatalex on September 16, 2007, 08:26:41 am
Εμένα πάλι στα @@ μου

εγώ νόμιζα πως το Κολιν ΜακΡεη ήταν βιντεοπαιχνίδι μέχρι σήμερα

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Πάντως είναι τραγικό. Εγώ ωστόσο κρατάω το ηθικό δίδαγμα: Προσοχή στα ελικόπτερα!  Cheesy Cheesy Cheesy

"The fact that each individual sees apathy in his fellows perpetuates the common reluctance to organize for change."

Port Huron Statement
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #69 on: September 21, 2007, 16:04:25 pm »

Αν και όχι ακριβώς είδηση, for dunk lovers:

http://www.contra.gr/videos.aspx?vID=359
http://www.contra.gr/videos.aspx?vID=359

Ο τύπος ύπταται λέμε  Lips Sealed

pay close attention
Kargas
Καταστραμμένος

ʕ • •ʔ

View Profile WWW
« Reply #70 on: September 21, 2007, 16:15:11 pm »

How said that "White Men Can't Jump"?!  8)

"since you make it in thmmy, you can make it anywhere"
                                                                  Kargas feat Jay-Z
Mendoza
Guest
« Reply #71 on: September 27, 2007, 23:49:49 pm »

Ο «Ράμπο» αποχωρεί από την ενεργό δράση

Ενα από τα δύο... τοτέμ του σύγχρονου ελληνικού μπάσκετ (ο άλλος είναι ο Φραγκίσκο Αλβέρτης moon) αποφάσισε να βάλει τέλος στη μεγάλη καριέρα του. Ο λόγος για τον Γιώργο Σιγάλα.

Ο «Ράμπο» του ελληνικού μπάσκετ, στα 36 του χρόνια, κρεμάει τη φανέλα του. Τη Δευτέρα, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου με την οποία θα ανακοινώσει την απόφασή του και θα κάνει μία αναδρομή της καριέρας του.

Ο Σιγάλας αγωνίστηκςε στον Παπάγου, τον Ολυμπιακό, τη Στεφανέλ Μιλάνο, τον Αρη (δύο φορές), τον ΠΑΟΚ, τη Μαγιόρκα, τον Μακεδονικό, τον Πανιώνιο. Πέρυσι βοήθησε τον Αρη να κάνει εξαιρετική πορεία τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρωλίγκα.

edit:εδώ που τα λέμε καιρός ήταν!
« Last Edit: September 27, 2007, 23:53:18 pm by Bo@rD-RiDeR » Logged
CyberCaesar

View Profile
« Reply #72 on: September 28, 2007, 00:44:06 am »

καλα οχι κ αν τον συγκρινουμε με τον Αλβερτη. οταν ηταν στον ολυμπιακο ναι. εκτοτε ομως δεν εχει κανει κ τπτ σπουδαιο.

Brain the size of a planet and I'm studying THMMY... You call that job satisfaction? Cause I don't.

"What's life? Life's easy. A quirk of matter. Nature's way of keeping meat fresh."
marauber

Ι will forgive but I won't forget...

View Profile
« Reply #73 on: September 28, 2007, 01:18:00 am »

Ναι όντως τα τελευταία χρόνια η καριέρα του είχε πάρει την κατιούσα, ίσως έπρεπε να σταματήσει νωρίτερα.

Εδώ που τα λέμε βέβαια, και του Αλβέρτη η καριέρα έχει πάρει την κατιούσα. Όταν ήταν 18 χρονών έπαιζε σαν να ήταν 23, τώρα που είναι 33 παίζει σαν να είναι 38...

It never rains but it pours
-------------------------------------------------------
The Spartans do not ask how many but where they are
CyberCaesar

View Profile
« Reply #74 on: September 28, 2007, 01:25:54 am »

ο Αλβερτης οταν χρειαστηκε βοηθησε κ βοηθαει την ομαδα του. σιγουρα σε μια τετοια ομαδα δεν γινεται να παιζει βασικος. οταν ομως παιζει τα παει μια χαρα.κ εχει κ μια συλλογη...

Brain the size of a planet and I'm studying THMMY... You call that job satisfaction? Cause I don't.

"What's life? Life's easy. A quirk of matter. Nature's way of keeping meat fresh."
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 47 Go Up Print
Jump to: