• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 01:44:48 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 01:44:48 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426704
Total Topics: 31710
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 35
Guests: 178
Total: 213
m.renia
el1
Mr Watson
ligditsa
Cersei Tsoulannister
melisste22
rafail zisiadis
thomasdt
alex_samaras_
Spyridon01101
Theislander
BlackBeard
spoun
kostas.de
evitzv
elischat
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
d0xa
evax
Stelios V.
KZerenidis
kmargaritis
George Hadjilyras
dimchin
Giannis Masterio
giorgosss03
ZontanosThrylos
Tsn
athena_apo
miltan8
marwt
ismini.h
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά > Αθλητικές Διοργανώσεις (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > Μουντιάλ 2006
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Ποιος θα κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο 2006;;
Αγγλία - 13 (10.8%)
Αργεντινή - 39 (32.5%)
Βραζιλία - 20 (16.7%)
Γαλλία - 6 (5%)
Γερμανία - 9 (7.5%)
Ισπανία - 2 (1.7%)
Τσεχία - 3 (2.5%)
Ιταλία - 16 (13.3%)
Άλλη χώρα - 12 (10%)
Total Voters: 80

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 48 Go Down Print
Author Topic: Μουντιάλ 2006  (Read 50595 times)
TT_PTOLEMAIDA
Guest
Re: Μουντιάλ 2006
« Reply #45 on: June 08, 2006, 23:55:29 pm »

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ   19:00  

Απών θα είναι τελικά ο Μίκαελ Μπάλακ από το εναρκτήριο παιχνίδι της Γερμανίας στο Μουντιάλ κόντρα στην Κόστα Ρίκα.

Ο διεθνής άσος δεν έχει ξεπεράσει απόλυτα τον τραυματισμό του στο γαστροκνήμιο και όπως δήλωσε σχετικά ο Γιούργκεν Κλίνσμαν δεν μπορεί να τον υπολογίζει για το ματς της πρεμιέρας.

«Ο Μίκαελ δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την προπόνηση. Φαίνεται ότι δεν μπορεί να τρέχει για πολλή ώρα, όμως ελπίζουμε ότι θα είναι έτοιμος για το δεύτερο ματς (σ.σ. με την Πολωνία στις 14 Ιουνίου)» τόνισε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «πάντσερ» σε συνέντευξη Τύπου στο Βερολίνο.

Τα «πάντσερ» μπαίνουν σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο με μεγάλες φιλοδοξίες. Παίζοντας μπροστά στο κοινό τους σίγουρα θέλουν να επαναλάβουν ότι πέτυχαν και το 1974 όταν ήταν και πάλι οι οικοδεσπότες της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης. Στόχος λοιπόν δεν είναι άλλος από το τρόπαιο, αυτό που χάθηκε πριν από τέσσερα χρόνια στα γήπεδα της Άπω Ανατολής από την παρέα του Ρονάλντο.

Το θέμα για τους Γερμανούς είναι να καταφέρουν να κερδίσουν την πρωτιά στον όμιλο, που θα τους εξασφαλίσει και μια καλή συνέχεια στη διοργάνωση. Αυτό θα γίνει αν καταφέρουν να μπουν με το δεξί, πετυχαίνοντας μια νίκη επί της Κόστα Ρίκα, που θα αποτελέσει και ένεση ηθικού για τους παίκτες του Γιούργκεν Κλίνσμαν. Θεωρητικά το έργο τους είναι εύκολο, αφού οι Κοσταρικανοί μόνο ως φόβητρο δεν μπορούν να λογιστούν σε αυτό το Μουντιάλ. Βέβαια υπάρχει πάντα το άγχος της πρεμιέρας, αλλά και η –γενικά- ασταθής εικόνα που παρουσίασαν οι γηπεδούχοι στα φιλικά.

Τα προβλήματα, πάντως, δεν λείπουν από το γερμανικό στρατόπεδο. Ο αρχηγός Μίκαελ Μπάλακ τέθηκε νοκ-άουτ από αυτό το εναρκτήριο παιχνίδι εξαιτίας ενός προβλήματος στη γάμπα. Ήδη το ιατρικό επιτελείο των «πάντσερ» καταβάλει αγώνα ώστε ο άσος της Τσέλσι να είναι έτοιμος για το κρίσιμο ματς με την Πολωνία. Ακόμα τιμωρημένος είναι ο Μίκε Χάνκε, που θα εκτίσει ποινή δύο αγωνιστικών για την αποβολή του στον μικρό τελικό Συνομοσπονδιών. Τη θέση του Μπάλακ αναμένεται να πάρει ο Τιμ Μπορόφσκι, που θα αναλάβει να τροφοδοτήσει το επιθετικό δίδυμο των Ποντόλσκι-Κλόζε. Ο τελευταίος, μάλιστα, συνδυάζει την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τα 28α γενέθλιά του και ελπίζει να κάνει ένα ωραίο πάρτι στο Μόναχο.

Στην πλευρά της Κόστα Ρίκα υπάρχει αισιοδοξία. Η ομάδα έφτασε για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε τελική φάση Μουντιάλ κι ελπίζουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν καλύτερα από το 2002, όταν και έχασαν την πρόκριση στους «16» στη διαφορά τερμάτων. Στην ομάδα από την Καραϊβική, μάλιστα, θεωρούν ότι μπορούν να ξαφνιάσουν τους διοργανωτές σε αυτό το ματς της πρεμιέρας.

Όλος ο πλανήτης μπορεί να τους έχει ξεγραμμένους σε αυτή την αναμέτρηση, αλλά θα κυνηγήσουν μέχρις εσχάτων ένα θετικό αποτέλεσμα, που μπορεί να ανοίξει την πόρτα για την επόμενη φάση.Οι Κοσταρικανοί θα επιχειρήσουν να μπλοκάρουν τη γερμανική μηχανή στην αρένα του Μονάχου, γι’ αυτό και ο Αλεσάντρε Γκιμαράες θα επιλέξει ένα σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και πέντε μέσους, ώστε κλείσει τους χώρους.

Ο βραζιλιάνικης καταγωγής τεχνικός τρόμαξε στις αρχές της εβδομάδας, όταν είδε τους Γουαντσόπε, Ουμάνα, Μαρτίνεζ και Μέσεν να τραυματίζονται. Τελικά, άπαντες θα είναι έτοιμοι στο κάλεσμα της πρεμιέρας, με τους τρεις πρώτους να βρίσκονται πιθανότατα και στην αρχική ενδεκάδα.

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (4-4-2): Λέμαν, Φρίντριχ, Μέτζελντερ, Μερτεσάκερ, Λαμ, Σνάιντερ, Φρινγκς, Μπορόφσκι, Σβαϊνστάιγκερ, Ποντόλσκι, Κλόζε.

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ (3-5-2): Πόρας, Ουμάνα, Μαρίν, Γκονζάλες, Μαρτίνες, Σεκουέιρα, Σολίς, Σεντένο, Φονσέκα, Γκόμες, Γουαντσόπε.

Διαιτητής: Οράσιο Ελιζόνδο (Αργεντινή)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΠΟΛΩΝΙΑ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ 22:00

Στην «Φέλτινς Αρένα» του Γκελζενκίρχεν διεξάγεται το ματς που συμπληρώνει την πρώτη αγωνιστική του Α’ ομίλου. Πολωνία και Ισημερινός είναι οι δύο ομάδες που λογικά θα κονταροχτυπηθούν για το δεύτερο εισιτήριο από αυτό το γκρουπ και η μοίρα το ήθελε να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους από την πρώτη μέρα του τουρνουά.

Οι Πολωνοί δίνουν και πάλι το «παρών» σε ένα Μουντιάλ. Η κληρονομιά που έχουν να κουβαλήσουν οι παίκτες του Πάβελ Γιάνας σε αυτή τη διοργάνωση είναι μεγάλη. Στο παρελθόν η «χώρα των αετών» έφτασε δύο φορές ως την τρίτη θέση (1974 και 1982) και αυτό το κατόρθωμα εμπνέει την παρέα του Ματσιέι Ζουράφσκι. Η εικόνα, όμως, που παρουσίασαν στην προετοιμασία δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, με αποτέλεσμα να ενταθούν οι μουρμούρες, που είχαν ξεκινήσει από τις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού, που άφησε εκτός τους Ντούντεκ και Φρανκόβσκι. Ο στόχος, πάντως εξακολουθεί να είναι η πρόκριση στους «16», ώστε να ξεχαστούν όλα.

Σε αυτή την πρεμιέρα οι Πολωνοί βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να έχουν όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή τους. Οι Μπακ και Κρζίνοβεκ, που αντιμετώπιζαν μικροπροβλήματα, είναι μια χαρά και θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα του Γιάνας, που προσανατολίζεται να παίξει με μοναδική επιθετική αιχμή τον Ζουράφσκι.

Για το Εκουαδόρ, αυτό το Μουντιάλ είναι μια πρόκληση. Οι Λατινοαμετικάνοι έχοντας μάθει από την πρώτη τους παρουσία στη διοργάνωση πριν από τέσσερα χρόνια, πιστεύουν ότι αυτή τη φορά μπορούν να πετύχουν κάτι καλό. Ο ίδιος ο προπονητής, Λουίς Φερνάντες Σουάρες, μάλιστα, θεωρεί ότι η ομάδα που έχει στα χέρια του είναι πολύ καλύτερη από εκείνη του 2002 και γι’ αυτό αισιοδοξεί. Η πορεία, άλλωστε, στα προκριματικά ήταν τέτοια που επιτρέπει να υπάρχει άνεμος αισιοδοξίας.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ισημερινού θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, αφού ο στράικερ Κάρλος Τενόριο, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στη γάμπα, αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά. Οι Λατίνοι θα παίξουν με δύο επιθετικούς, ώστε να εκμεταλλευτούν τυχόν κενούς χώρους. Ο νέος φορ του Ολυμπιακού, πάντως, Φέλιξ Μπόρχα δεν βρίσκεται στις αρχικές επιλογές.

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΠΟΛΩΝΙΑ (4-5-1): Μπόρουτς, Μπακ, Γιόπ, Ζεβλάκοβ, Μπατσίνσκι, Κρζίνοβεκ, Ραντόμσκι, Σιμκόβιακ, Σομπολέφσκι, Σμολάρεκ, Ζουράφσκι.

ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ (4-4-2): Μόρα, Ντε Λα Κρους, Χουρτάδο, Εσπινόσα, Ρεάσκο, Μέντες, Ε. Τενόριο, Καστίγιο, Βαλέντσια, Ντελγάδο, Κ. Τενόριο.

Διαιτητής: Τόρου Καμικάουα (Ιαπωνία)
TT_PTOLEMAIDA
Guest
Φωτος Μουντιάλ 2006
« Reply #46 on: June 09, 2006, 00:12:11 am »

Μασκότ να σου πετύχει....  Sad

Πάντως το Ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου, λέει...   Smiley
bjork
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Ποια ομάδα πιστεύετε θα σηκώσει το Μουντιάλ?
« Reply #47 on: June 09, 2006, 00:20:18 am »

Ολλανδία γιατί φέτος είναι η χρονιά των λούζερ πολυτελείας (βλ. Μπαρτσελόνα) Smiley

It's alright
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #48 on: June 09, 2006, 00:48:57 am »

πρόπερσι ελλάδα Wink

λες ρε dj? μακάρι. πάντα με τους πορτοκαλί.

ΖΗΤΩ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ

γιατί είμαστε και προοδευτικοί.

Θυμάμαι μια ιστορία από το Ποσείδι. Προημιτελικός (?) το 2002 Ολλανδία - Βραζιλία και παρακολουθώ τον αγώνα στο Σούπερ Μάρκετ. Η Ολλανδία έχανε και φεύγω για να γυρίσω στην σκηνή. Εκεί που φεύγω ακούω ότι βάζει γκολ η Ολλανδία και πανηγυρίζω μόνος μου για το γκολ φωνάζοντας ΟΛΛΑΝΔΙΑ!
οπότε γυρνάει ένας τύπος από μια σκηνή και φωνάζει
"Μπράβο φιλαράκι! έτσι! προοδευτικός!"

Είχε πλάκα Roll Eyes

Αχ... Ποσείδι. Εκεί θα δούμε τον τελικό Σούλα, έτσι?

ΕΔΙΤ:
μόλις συνειδητοποίησα ότι η ιστορία που είπα πριν συνέβη το '98 στον ημιτελικό Βραζιλία-Ολλανδία! το 2002, δεν συναντήθηκαν αυτές οι ομάδες νομίζω.
« Last Edit: June 09, 2006, 02:56:49 am by SPAM Turambar » Logged

byeeee
bjork
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #49 on: June 09, 2006, 01:02:44 am »

Μα φυσικά και είμαστε προοδευτικοί!
Αχ Ποσείδι... Smiley θα γίνει χαμός στον τελικό! Ασε και οι κοπέλες που είπαμε να πάμε μπορεί να μη μπορούν από νωρίς Sad πρέπει να βρω τρόπο Sad

It's alright
arkas
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

...

View Profile
« Reply #50 on: June 09, 2006, 02:50:53 am »

Εγω παλι παραδοσιακα παντα υποστηριζω Ιταλια και Αργεντινη,χωρις καποιον φοβερο λογο.

Προγνωστικα ομως δεν κανω,πριν δυο χρονια τα ειδα ολα εξαλλου...κι εγω στο Ποσειδι(αλοιμονο,που αλλου θα ημουν?  Smiley )

To 1996 ειχα δει το Γερμανια-Τσεχια σ'ενα τροχοσπιτο μπροστα ,εγω και αλλοι 20.Τον τελικο του 1998 Γαλλιας-Βραζιλιας (υποστηριζα Ζινταν) το ματς το εβλεπα σε μια 14" τηλεοραση στο μινι μαρκετ,τοτε πιο μινι απο τωρα.
Επισης το 2000 ειδα τον τελικο του Euro Ιταλια-Γαλλια σε μεγαλη οθονη στο κιοσκι(στο beach bar για τους προσφατους) και εφαγα μεγαλη πικρα...απο το αποτελεσμα...  :'(
Για πριν 2 χρονια ακομα μου φαινεται ονειρο...

Πάντως φετος απο τα προημιτελικα και μετα μπαινουμε Ιουλιο,οποτε Ποσειδι και παλι...  Smiley

Δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες,υπάρχουν άντρες που δεν πίνουν...
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #51 on: June 09, 2006, 02:56:11 am »

Quote from: arkas on June 09, 2006, 02:50:53 am
Εγω παλι παραδοσιακα παντα υποστηριζω Ιταλια και Αργεντινη,χωρις καποιον φοβερο λογο.

Προγνωστικα ομως δεν κανω,πριν δυο χρονια τα ειδα ολα εξαλλου...κι εγω στο Ποσειδι(αλοιμονο,που αλλου θα ημουν?  Smiley )

To 1996 ειχα δει το Γερμανια-Τσεχια σ'ενα τροχοσπιτο μπροστα ,εγω και αλλοι 20.Τον τελικο του 1998 Γαλλιας-Βραζιλιας (υποστηριζα Ζινταν) το ματς το εβλεπα σε μια 14" τηλεοραση στο μινι μαρκετ,τοτε πιο μινι απο τωρα.
Επισης το 2000 ειδα τον τελικο του Euro Ιταλια-Γαλλια σε μεγαλη οθονη στο κιοσκι(στο beach bar για τους προσφατους) και εφαγα μεγαλη πικρα...απο το αποτελεσμα...  :'(
Για πριν 2 χρονια ακομα μου φαινεται ονειρο...

Πάντως φετος απο τα προημιτελικα και μετα μπαινουμε Ιουλιο,οποτε Ποσειδι και παλι...  Smiley

Το Ποσείδι ανοίγει 29 Ιουνίου Wink

Τον τελικό του 2000 τον θυμάμαι και εγώ εκεί, τον ακούγαμε με τον Σκοταδιστή στον Ραδιόφωνο και η Γιουβεντίνα πήρε μόλις τελείωσε ο αγώνας τηλ τον Σκοταδιστή και τον έβριζε.

Ο Σκοταδιστής κλασικός γαλόφιλος, η Γιουβεντίνα πάντα με Ιταλία, Γιούβε, Ντελ Πιέρο... καταλαβαίνετε.

Τον τελικό του '98 τον είδα Θεσσαλονίκη αλλά μόλις συνειδητοποίησα ότι η ιστορία που είπα πριν συνέβη το '98 στον ημιτελικό Βραζιλία-Ολλανδία! το 2002, δεν συναντήθηκαν αυτές οι ομάδες νομίζω.

Smiley

byeeee
arkas

...

View Profile
« Reply #52 on: June 09, 2006, 03:08:37 am »

Quote from: SPAM Turambar on June 09, 2006, 02:56:11 am
Το Ποσείδι ανοίγει 29 Ιουνίου Wink

Ναι,το ξερω...για μενα απο τις 28 το βραδυ...  Wink

Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #53 on: June 09, 2006, 03:21:04 am »

Bρε τον φίλο μου τον Αρκά.

Αλήθεια, πώς και πας εσύ από τόσο παλιά? Δεν είσαι τόσο μεγάλος....

(θα με πάρεις και μένα μαζί σουυυυυυυυυ????????)

byeeee
arkas

...

View Profile
« Reply #54 on: June 09, 2006, 03:42:54 am »

Nαι μικρος ειμαι.Αλλα εκει παω απο το 87',γιος πανεπιστημιακου γαρ....

Το εχω δει το Ποσειδι οταν ολοι κι ολοι ηταν 30 ατομα ,καθολου φοιτητες.Χωρις δρομους με ασφαλτο παρα μονο τον κεντρικο με χωματοδρομο.Χωρις  beach bar αλλα στη θεση του ενα "κιοσκι",κατι σαν μπαρ,με μια πιστα με ντισκομπαλα(!) διπλα.Χωρις παιδικη χαρα και εκκλησια αλλα με ενα θεατρακι που παιζαμε παραστασεις μικροι στους γονεις μας...Θυμαμαι που εμπαινε ενας παππους με ενα γαϊδουρι και πουλουσε πορτοκαλια...

Και πολλα αλλα...  Embarrassed

Ολο αυτο που τωρα ξερουν οι περισσοτεροι σαν Ποσειδι ειναι αυτη η τεραστια αλλαγη και διαφημιση που εγινε τα τελευταια 6-7 χρονια.Εγω το εζησα και σαν παιδακι και σαν φοιτητης,τελειως διαφορετικες φασεις...Κι αν σαν φοιτητης εχω περασει τελεια,αυτο που μου μενει ειναι ολα αυτα που εζησα εκει μικρος,χωρις φοιτητες και πανικο,με τα φιλαρακια μου,αγορια-κοριτσια...  :'(

(Με βλεπω για ποιητικη βραδια αυριο...  Smiley )

meltemi

View Profile WWW
Απ: Ποια ομάδα πιστεύετε θα σηκώσει το Μουντιάλ?
« Reply #55 on: June 09, 2006, 04:13:53 am »

Eγώ θέλω Argentina  Smiley

Argentina sos la mejorrrr...  Tongue
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #56 on: June 09, 2006, 04:21:14 am »

HAIL TO ENGLAND !!  wav

Τελευταία τους φορά που το σήκωσαν ήταν το 1966, 40 χρόνια πρίν. Είμαστε και σε ευρωπαικό έδαφος...

Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #57 on: June 09, 2006, 05:28:42 am »

Αχ Γοουέιν  :'(

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #58 on: June 09, 2006, 11:18:43 am »

Quote from: Nero on June 09, 2006, 05:28:42 am
Αχ Γοουέιν  :'(

Γιατί ρε γμτ... TickedOff

TT_PTOLEMAIDA
Guest
Re: Μουντιάλ 2006
« Reply #59 on: June 09, 2006, 16:10:52 pm »

Σε μία ώρα η τελετή έναρξης....  Smiley

last news....

Μπάλακ: «Είμαι έτοιμος και θέλω να παίξω»

Άγνωστο παραμένει αν ο Μίκαελ Μπάλακ θα είναι στην βασική ενδεκάδα στην αποψινή πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Κόστα Ρίκα.

Πάντως, ο 29χρονος άσος των «πάντσερ» δηλώνει έτοιμος να συμμετάσχει κανονικά στον εναρκτήριο αγώνα της εθνικής Γερμανίας για το Μουντιάλ: «Είμαι έτοιμος, θέλω να παίξω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον τραυματισμό μου. Όμως για το αν θα παίξω θα αποφασίσει ο προπονητής».

Ο Γιούργκεν Κλίνσμαν όμως θεωρεί ακόμα τον παίκτη ανέτοιμο και με δηλώσεις του διευκρίνισε: «Ο Μπάλακ είναι τραυματίας και θα χάσει το πρώτο παιχνίδι της Γερμανίας».

Στο ενδεχόμενο να μην χρησιμοποιηθεί ο παίκτης της Τσέλσι στην πρεμιέρα του Μουντιάλ, ο Κλίνσμαν προορίζει τον Τιμ Μπορόφσκι της Βέρντερ Βρέμης να πάρει θέση βασικού στην αρχική ενδεκάδα.
« Last Edit: June 11, 2006, 18:21:49 pm by Megawatt » Logged
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 48 Go Up Print
Jump to: