• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 00:53:56 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 00:53:56 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Katarameno
[June 18, 2025, 20:28:39 pm]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 19:40:47 pm]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[June 18, 2025, 19:26:00 pm]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 18:22:39 pm]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[June 18, 2025, 07:55:05 am]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[June 18, 2025, 00:45:33 am]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426723
Total Topics: 31711
Online Today: 187
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 49
Guests: 131
Total: 180
evax
Captain
mitsos753905
Papalamprous humor
apapagd
AODON
aurora
Maria Golia
stefanoskal
soktas
chris_p30
Denisivo
Billyskotsikas
sterxz
Thanoskask
coyg
rikos4
Giorgosklin
kalantzopoulos
alexlabis
chriskazakos
geftihiakos
Mr Watson
Ma8hths Indou
apos34
pdiamantis
eleftheria
kofius
antreassv
_Stef
estoimea
Giannis Masterio
tasos gourd
faidonchatz
spoun
aafroditi
kostas1507
unreasonable
vasilis saitis
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr > Open Source Moderating (Moderator: PolarBear) > Προκλητικά άνιση μεταχείριση
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Τι να γίνει με τα ποστ;
Και τα δυο στον κάδο - 18 (19.1%)
Και τα δυο σβήσιμο - 39 (41.5%)
Της Νέσσα κάδο, του Αλιάκμονα στην αρχική θέση - 10 (10.6%)
Της Νέσσα κάδο, του Αλιάκμονα σβήσιμο - 7 (7.4%)
Της Νέσσα σβήσιμο, του Αλιάκμονα κάδο - 4 (4.3%)
Της Νέσσα σβήσιμο, του Αλιάκμονα στην αρχική θέση - 16 (17%)
Total Voters: 71

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 11 Go Down Print
Author Topic: Προκλητικά άνιση μεταχείριση  (Read 23241 times)
aliakmwn
Guest
Re: Προκλητικά άνιση μεταχείριση
« Reply #30 on: June 21, 2008, 17:11:56 pm »

Λιγα λογια για την "ιστορια"...

Κατ' αρχας, εαν καποιος θελει να βγαλει συμπερασματα οφειλει να διαβασει ολοκληρο το topic σχετικα με τη MENSA και οχι ενα μεμονωμενο post. Οχι πως θα αλλαξει κατι ως προς το περιεχομενο (θα μπορουσε να σταθει μονο του χωρις αναγκη να συνδεθει με αλλα μηνυματα) αλλα για να καταλαβει ποιο ηταν το θεμα της συζητησης.

Απο 'κει και επειτα, για αλλη μια φορα θλιβομαι οταν βλεπω οτι πρεπει να βαζουμε υποτιτλους στο καθετι και να επεξηγουμε το παραμικρο λες και μιλαμε σε 5χρονα. Δεν πειραζει ομως, το 'χω συνηθισει και εχω (ακομα) αντοχες...

Η συζητηση, τουλαχιστον απο πλευρας μου, γινεται καθαρα σε πολιτικη βαση, προκειται για ενα πεδιο συγκρουσης αποψεων και οχι ενα γηπεδο που θα "τις βγαλουμε να τις μετρησουμε" (τις εμπειριες μας, τις ευφυιες μας, το μηκος μας τα αγορακια ή.. το ανω μεγεθος τους τα κοριτσακια κλπ κλπ). Απο καποια μελη επιχειρηθηκε ο διαχωρισμος μιας μικρης ομαδας ανθρωπων, που υποτιθεται πως εχουν υψηλοτερη νοημοσυνη απο την πλειοψηφια, η αποδοση ορισμενων χαρακτηριστικων και ιδιοτητων σ' αυτους. Τετοιες κατηγοριοποιησεις για μενα ειναι περα για περα γελοιες, αβασιμες και τελικα αχρηστες. Οσο νοημα θα ειχε να μιλαμε για ιδιαιτερες ιδιοτητες ανθρωπων με κοκκινα μαλλια, ή με μελαμψο δερμα, ή με φακιδες, ή με λογο σωματικου υψους προς μηκος πεους μικροτερο του 9, και να τους κατατασσουμε σε ιδιαιτερη, ποσο μαλλον ξεχωριστη, κοινωνικη ομαδα με ειδικες αναγκες, αλλο τοσο εχει να μιλαμε και για υπερευφυιες. Αυτο ειναι προσωπικη αποψη που φυσικα σηκωνει συζητηση. Ωστοσο, και επειδη ακριβως θεωρω πως σηκωνει συζητηση, αρπαζομαι απο τον ιδιο αυτο συλλογισμο, και τον συνεχιζω: Εφοσον δεχομαστε το διαχωρισμο μιας "καστας" ανθρωπων, και επιχειρουμε να τους "αναγνωρισουμε" (προτιμω το ρημα "προσδωσουμε") καποια χαρακτηριστικα, θα το κανουμε προς καθε κατευθυνση. Οσο λοιπον καποιος επιχειρει, για δικους του προσωπικους λογους, να εκθειαζει τα υποτιθεμενα χαρισματα της ομαδας αυτης, εχει και ενας δευτερος το δικαιωμα να παρουσιαζει και αλλα χαρακτηριστικα, λιγοτερο θετικα, ή λιγοτερο ευχαριστα, ή τελοσπαντων που θα μπορουσαν να χαρακτηριστουν "ασχημα". Οπως ξαναειπα, το θεωρω γελοιο. Αλλα δεν μπορω να καθησω και να αποδεχτω τη συστηματικη προσπαθεια που επιχειρειται να κατηγοριοποιηθουν οι ανθρωποι σε "καλυτερους" και "χειροτερους", ειδικα οταν η βαση του διαχωρισμου ειναι μεταφυσικου τυπου αναφορες σε γονιδια. Δεν εχει να κανει με οτιδηποτε προσωπικο το θεμα, παρολο που σκοπιμως επιχειρειται να παρουσιαστει ετσι. Αδιαφορω για το κατα ποσον καποιος αισθανεται ή οχι μελος μιας τετοιας ομαδας. Κρινω την κατηγοριοποιηση οπως μου παρουσιαζεται.

Μεταξυ αλλων διαβασαμε οτι υπαρχει μια ειδικη κατηγορια πανεξυπνων ανθρωπων, οι οποιοι ειναι πιο ικανοι απο τους αλλους, το μυαλο τους δουλευει περισσοτερο, εχουν μεγαλυτερη ικανοτητα αντιληψης, επισης ειναι πολυ πιο ευαισθητοι, πιο συναισθηματικοι, εχουν μεγαλυτερη αισθηση της αδικιας, μεγαλυτερη κοινωνικη συνειδηση, ενω ολοι οι υπολοιποι ειναι.. ζωα μπροστα τους, καθως εχουν πιο "κατωτερου επιπεδου" ενδιαφεροντα, δεν συναισθανονται, δεν εχουν κοινωνικη συνειδηση... Παρουσιαστηκε επισης η ΜΕΝΣΑ και αλλες τετοιες οργανωσεις (?) ως μοναδικη καταφυγη τετοιων ξεχωριστων ανθρωπων, γιατι τα υπολοιπα μελη της κοινωνιας (εκτος της ομαδας τους δηλαδη) παραειναι βλακες για να τους καταλαβουν, να τους νιωσουν, να επικοινωνησουν μαζι τους.

Με βαση αυτα, συμπεραινω κι εγω οτι οι ανθρωποι αυτοι (εαν υπαρχουν ως ομαδα, ως ξεχωριστο συνολο) ειναι κοινωνικα αναπηροι, καθως δεν μπορουν να συναναστραφουν με τους κοινους θνητους γυρω τους, ειναι μιζεροι και ζουν μεσα στην κενοτητα, μια και το μονο που τους ενδιαφερει ειναι ο πολλαπλασιασμος των γνωσεων τους μεσω του ανταγωνισμου με τους "ομοιους" τους, και ειναι τιγκα στα συμπλεγματα, απο τη στιγμη που συγκρινουν μονιμως τους αλλους με τον εαυτο τους προκειμενου να βρουν μια "διαφορετικοτητα" για να αρπαχτουν.

Τα σχολια τα δικα μου ειναι παντα γενικα, και εχουν να κανουν με τις περιγραφες που διαβαζω. Ομοιως, εαν καποιος παρουσιαζε π.χ. τη λευκη φυλη ως κατι ξεχωριστο, τις απεδιδε χαρακτηριστικα και επιχειρουσε να αξιωσει ιδιαιτερη μεταχειριση εξαιτιας αυτων, θα απαντουσα με τον ιδιο ακριβως τροπο (εκει μαλιστα θα ημουν πραγματικα επιθετικος).
Εαν ομως, οι τοποθετησεις και οι περιγραφες καποιων μελων ειναι απολυτα συνδεδεμενες με τις εμπειριες τους και δυσκολευονται να διαχωρισουν το προσωπικο βιωμα απο την αντιληψη τους για τον τροπο λειτουργιας του κοσμου, ειναι δικο τους προβλημα και δεν μπορουν να ζητουν λογο απο μενα ή απο το φορουμ. Οι προσωπικες ιστοριες αυτοεξομολογησης, ειδικα οταν εχουν αυτοψυχαναλυτικα χαρακτηριστικα, ειναι πολυ χρησιμες σε πολλες περιπτωσεις, απαιτουν πραγματι θαρρος οπως αναφερθηκε παραπανω (ειναι θαυμαστο το να μπορει καποιος να εκθετει τον εαυτο του τοσο αμεσα χωρις αναστολες) αλλα δεν σημαινει οτι θα επιβληθουν πανω στις γενικες τοποθετησεις. Ακομα χειροτερα, οταν επιχειρειται η ιδεολογικοποιηση τους.

Ο καθενας εχει την προσωπικη του ιστορια, αναφορικα με την πορεια της ενηλικιωσης του, τη σχεση του με τη γνωση και το εκπαιδευτικο συστημα. Μαλιστα θεωρω οτι οι φοιτητες του τμηματος, και αρα η πλειοψηφια των μελων του φορουμ, εχουν πανω-κατω κοινους τοπους αναφορας στις ιστοριες τους, ως ατομα με υψηλες επιδοσεις στις πανελληνιες, ενος συστηματος που δεν προωθει καθολου τη γνωση και την αναπτυξη της σκεψης. Οι ψηλοι βαθμοι σπανια ξεπεταγονται απο το πουθενα, συνηθως ειναι μια συνεχης πορεια. Τις όποιες εμπειριες του ομως, ο καθενας τις αξιοποιει οπως μπορει.

Τα περι προσβολων λοιπον ειναι ακυρα, και προερχονται απο τη δυσκολια των.. κατηγορων μου να κατανοησουν οτι, προσβλητικο ειναι να λες διαρκως προς ολους οτι "ανηκω σε μια ομαδα που ειμαστε καλυτεροι απο σας, εχουμε μεγαλυτερη ευφυια, εχουμε μεγαλυτερη κοινωνικη συνειδηση, εχουμε μεγαλυτερη ικανοτητα να νιωσουμε συναισθηματα, και αυτο οφειλεται στο οτι <ετσι γεννηθηκαμε>, φταινε τα γονιδια μας", και οχι η απαντηση προς αυτο που ειναι "μπορει, αλλα ταυτοχρονα ειστε κομπλεξικοι, κοινωνικα αναπηροι και μισανθρωποι".

Δεν εκανα τιποτε περισσοτερο απο το να διατυπωσω με διαφορετικα λογια αυτα που διαβαζα στα προηγουμενα μηνυματα: Οτι δηλαδη αυτη η "ομαδα" ανθρωπων εχει σοβαρα προβληματα υπαρξιακα, προβληματα κοινωνικοποιησης, προβληματα αντιληψης της κοινωνιας ως ενα συνολο μεσα στο οποιο ανηκουν. Μαλιστα εκανα και μια αποπειρα να εξηγησω το γιατι μπορει ενας ανθρωπος να φτανει στο σημειο να σκεφτεται με τετοιο ασχημο τροπο, και νομιζω πως οφειλεται στο αδικο, εκμεταλλευτικο καπιταλιστικο συστημα που καταπιεζει τον ανθρωπο, τον μετατρεπει σε αβουλη μηχανη δουλείας που δεν μπορει να δει εξω απ' τον εαυτο του.

Και ενω εγραφα το παραπανω, προστεθηκαν 16 απαντησεις, μεταξυ των οποιων η ανακοινωση του emmanuel οτι το μηνυμα μου διαγραφτηκε.

Τα θερμα μου συγχαρητηρια στην Ομαδα Διαχειρισης για την επιλογη της. Ειχα σκοπο να σας αποκαλεσω φλωρους (ή "φλουφληδες" καλυτερα) αλλα στην ιδια την ανακοινωση υπαρχει μια φραση που τα λεει ολα απο μονη της:

Το μήνυμα του αλιακμων  παρ'ότι δεν παραβαίνει εμφανώς κάποιον κανάνα,όπως προκύπτει προκάλεσε  αντιδρασεις απο μέλη που πιστεύουν οτι αποτελεί προσωπική επίθεση σε συγκεκριμένο μέλος ,καθως και ιδιαίτερη αντίδραση απο το ίδιο το πρόσωπο που πιστεύει οτι θίχτηκε ...

Μετα απο συζήτηση και αφού δεν κατέστη δυνατό  να διασκεδαστεί αυτή η άποψη,το ποστ του αλιακμων διαγράφεται σε μια προσπάθεια μη περαιτέρω όξυνσης των πραγμάτων....
Το θεμα πρέπει να θεωρηθεί λήξαν.

εκ της διαχειρισεως/συντονισμού

Τα θερμα μου συγχαρητηρια σε ολους σας, ειμαι περηφανος για σας. Αποδειξατε οτι ως συνολο η ομαδα συντονισμου/διαχειρισης ειστε ανεπαρκεις.

Η διαγραφη του μηνυματος μου, μεταφραζεται απο μενα ως προθεση για διαγραφη του λογαριασμου μου. Το παρον μηνυμα ειναι το προτελευταιο μηνυμα του Αλιακμονα. Θα επανελθω καποια στιγμη που θα κρινω εγω, για να διασαφηνισω ορισμενες λεπτομερειες και να μπουν ορισμενα πραγματα στη θεση τους αναφορικα με το background, γιατι με την εκταση που πηρε καποια πραγματα πρεπει να δημοσιοποιηθουν. Θεωρω οτι επεσα θυμα λογοκρισιας ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ να υπαρξει προσπαθεια για μια, εστω και γελοια, αιτιολογηση. Ειστε αξιοι του εαυτου σας. Για μενα το φορουμ πλεον δεν θα ειναι τιποτα παραπανω απο ενας χωρος επιλυσης αποριων σχετικα με μαθηματα - κι αυτο μονο εαν καταστει αναγκη. Ουτε κοινοτητες, ουτε παρεες, ουτε αλλες τετοιες πιπες, πισω απο τις οποιες κρυβουμε την ανεπαρκεια μας να ορθωσουμε λογο.

Δεν σας ευχαριστω, που αποδειξατε οτι εχουν βαση οι φοβιες μου, πως ο φασισμος εχει ξανασηκωσει κεφαλι και αρχιζει να χωνεται στις συνειδησεις. Και προσοχη, δεν αποκαλω την πραξη σας φασιστικη, ουτε και εσας φασιστες. Σας αποκαλω δειλους, γιατι μπροστα σε μια φασιστικου τυπου μεθοδευση της διαγραφης μιας τοποθετησης, υποχωρησατε και κλεισατε τα ματια φοβισμενοι.

"Εντιμε ανθρωπε, κυρ Παντελη..."
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #31 on: June 21, 2008, 17:18:15 pm »

Σε όλα τα παραπάνω παράλογα, άκυρα, αυθαίρετα και προσβλητικά συμπεράσματα απαντούσα στο ποστ μου που σβήστηκε.

Αλιάκμονα δε μπαίνω καν στον κόπο να σου στείλω ΠΜ, σε ρωτάω δημοσίως και θέλω απάντηση επίσης δημοσίως:

Συμφωνείς με την επαναφορά και των δύο ποστ σε κάποιο σημείο του φόρουμ (άσχετα αν θα είναι ΄και τα δύο στον κάδο ή το ένα στο κάδο και το άλλο στο αρχικό τόπικ);

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #32 on: June 21, 2008, 17:20:00 pm »

BTW το παραπάνω ποστ του aliakmwn οφείλει να έχει την ίδια τύχη με το αντίστοιχο ποστ του στο τόπικ της MENSA, όποια και αν θα είναι τελικά αυτή.

Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #33 on: June 21, 2008, 17:24:38 pm »

Πώς να χαλαρώσω όταν ο άλλος βγαίνει και με ξανακατηγορεί για τα ίδια, ξαναπροσβάλλοντάς με με τον ίδιο απαράδεκτο τρόπο, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι η όποια απάντηση θα σβηστεί;

Mods, εάν θεωρείτε ότι το άλλο ποστ του aliakmwn δικαίως σβήστικε, δεν έχετε κανένα λόγο να μη σβήσετε κι αυτό. Αλλά εγώ δε θεωρώ ότι πρέπει να γίνει έτσι - πρέπει να επαναφερθεί το δικό μου ποστ, που απαντούσε σε όλες τις ανυπόστατες κατηγορίες. Δε μπορεί ο aliakmwn να μειώνει τους άλλους, αλλά ας πάει κάδο. Κάδο.

Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Kaizer
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #34 on: June 21, 2008, 17:26:18 pm »

Εχετε χασει και οι δυο το δικαιο απο ωρα!

Ο Αλιακμων να λεει δειλους τους αδμινς ,αλλα απ'την αλλη να υιοθετει μια στασεη σταση ηττοπαθειας και δειλιας,η νεσσα να ζηταει delete post χωρις λογο και αφορμη!
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #35 on: June 21, 2008, 17:30:12 pm »

Όχι και χωρίς λόγο. Μου βάζει στο στόμα λόγια που δεν είπα, βγάζει συμπεράσματα από αυθαίρετες υποθέσεις δικές του και με προσβάλλει.

Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #36 on: June 21, 2008, 17:32:51 pm »

Λοιπόν για τελευταία φορά: Ό,τι έπαθε το προηγούμενο ποστ του aliakmwn, να πάθει κι αυτό. Αλλιώς δώστε μου πίσω την απάντησή μου.

Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #37 on: June 21, 2008, 17:43:32 pm »

Quote from: aliakmwn on June 21, 2008, 17:11:56 pm
Θα επανελθω καποια στιγμη που θα κρινω εγω, για να διασαφηνισω ορισμενες λεπτομερειες και να μπουν ορισμενα πραγματα στη θεση τους αναφορικα με το background, γιατι με την εκταση που πηρε καποια πραγματα πρεπει να δημοσιοποιηθουν.

Δεν το είχα δει αυτό.

Γουστάρεις να είσαι θύμα, ε; Οτιδήποτε συνέβη μεταξύ μας επί προσωπικού είναι εντελώς άσχετο με την οργή μου που προκλήθηκε από το επίμαχο ποστ.

Edit: Απλά με βοήθησε να καταλάβω το χαρακτήρα σου.

Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #38 on: June 21, 2008, 17:51:32 pm »

Κάνεις λάθος, δεν αναφερόμαστε σε κάτι σεξουαλικό. Έχουμε όμως προηγούμενα.

Πάντως είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να ξανακάτσω να γράψω ολόκληρη απάντηση σε όλα αυτά που λέει ο aliakmwn. Είναι πολύ άδικο να μείνουν αναπάντητα.

Ούτε καν μου έδωσε κανείς το ποστ μου. Είναι δικό μου, εγώ το έγραψα, και δικαιούμαι να το έχω.

Ούτε καν πρότεινε κανείς κάποιον συμβιβασμό, να πάρω το ποστ μου, να το κοιτάξουμε, να βγάλουμε τις προσωπικές επιθέσεις και να ανέβει κάπου. Βέβαια δε θα μου άρεσε μια τέτοια λύση, αλλά τις βρισιές (aka "κακές λεξούλες") θα τις έβγαζα, μέχρι εκεί βεβαίως και θα υποχωρήσω.

Ο aliakmwn ξαναλέει πράγματα που, αν διάβασε το ποστ μου, ξέρει πολύ καλά ότι έχουν απαντηθεί και ότι δεν ισχύουν. Πολύ άδικο.

Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Wade
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #39 on: June 21, 2008, 17:59:39 pm »

Δεν θέλω να τοποθετηθώ επί του ζητήματος και να πάρω θέση, αλλά έχω να κάνω μια πρόταση...  Όποτε διαγράφονται τέτοια εκτενή μηνύματα γενικά, ας κρατείται ένα αντίγραφο κάπου, σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι έγινε λάθος.  Προσωπικά είχα διαβάσει το ποστ της Νέσσα, και αν εξαιρέσουμε την οποιαδήποτε προσωπική αντιπαράθεση (για την οποία επαναλαμβάνω ότι δεν θα τοποθετηθώ), περιείχε πολλές ενδιαφέρουσες απόψεις και βιώματα που πιστεύω πως άξιζε να διαβαστούν...

!!DUO!!(Αγγίζοντας την τελειότητα..)
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

ΠΑΣΠ ΗΜΜΥ 180 φέτος και συνεχίζουμε για την Πρωτιά

View Profile
« Reply #40 on: June 21, 2008, 18:05:32 pm »

Είστε και οι δύο 23-24 χρονών
Είστε και οι δύο μηχανικοί (ή τουλάχιστον θέλετε να γίνετε)
Είστε και οι δύο φοιτητές που πρέπει να περάσουν μαθήματα
Είστε και οι δύο εν μέσω εξεταστικής
Είστε και οι δύο μέλη παρατάξεων και "εκπρόσωποί" τους για λήψη σοβαρών αποφάσεων.

και κάνετε χειρότερα από ότι κάνει η αδερφή μου που είναι 10 χρονών.
Εγώ κάθομαι και γελάω με αυτά που διαβάζω και είστε το τέλειο μέσο διασκέδασης
Αλλά για το καλό σας και την εικόνα σας το λέω..

Νέσσα μου σε παρακαλώ κόψτο τώρα...Άντε κούκλα μου σε παρακαλώ...

ΠΑΣΠ Ηλεκτρολόγων
http://www.youtube.com/watch?v=rlykK_zd95w

Φτάνει πια.
Φτάνει πια η κοροϊδία.
Φτάνει πια η ανικανότητα.
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #41 on: June 21, 2008, 18:09:59 pm »

Όλα άρχισαν όταν του ήρθε ξαφνικά του Καραμαζόβ να σβήσει ένα τόπικ από τον κάδο, το οποίο δεν έπρεπε να σβηστεί. Μέχρι τότε εγώ δεν είχα ζητήσει να πάει στον κάδο το ποστ του aliakmwn, αν και θα ήταν δίκαιο να πάει κάδο. Εάν ο Καραμαζόβ δεν έπαιρνε αυτήν την απόφαση, κανείς άλλος δε θα έσβηνε το τόπικ και κανείς δε θα διαμαρτυρόταν γι'αυτό.

Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
« Reply #42 on: June 21, 2008, 18:13:14 pm »

νεσσα καποια πραγματα γινονται για καλο,μην προκαλεις. ηρεμησε λιγο,πανε μια βολτα παρε λιγο αερα και τα ξαναλεμε.
δεν εχει κανενας απο την οαμδα τιποτα προσωπικο,ανταυτου καποια πραγματα κι εσυ και ο αλιακμων τα γραφετε και τα σκεφτεστε εν βρασμω

εξεταστικη εχουμε,κι εμεις ανθρωποι ειμαστε διαβαζουμε  και δεν ειμα στε ολη την ωρα πανω απο πισι, οχι ολοι......

tu/e
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #43 on: June 21, 2008, 18:16:30 pm »

Θέλω το ποστ μου...

Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #44 on: June 21, 2008, 18:20:46 pm »

Επαναφέρτε το ποστ μου και το ζήτημα θα λήξει.

Και δε θα διαμαρτύρεται και ο aliakmwn, γιατί το ποστ μου περιέχει το δικό του.

Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 11 Go Up Print
Jump to: