• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:09:06 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία
  
  Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY
  
  Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther
  
Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:09:06 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 21:32:50]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[Today at 21:25:42]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 58
Guests: 126
Total: 184
ThanosKoutsoump
pordozoumis
pavlaras
geo66
Giannis Masterio
Soterd52
andreassifo
stergiosb
nikos123321
eirinistyl
elenak
iakov
ecevz
mdimitrig
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
ΦΙδανης Αριστοτελης
alexanton
apapathe
Balourdos
pkoko
giorgosm05
Fenia04
Lemonia
chrisg
Νικη
Local Rider
glavdakis
gpapadimi
zaroumaria
Nekt
Farmengineer
Nikos_313
blacknick
ariadnipm
andyy
difis
Nikikouss
ikallima
swthrhs
Vasilikikr
elias_farhood
akonstb
domb765
george14
theofr
CHRISTOFO CHATZIANTONIOU
CodeBro
andripappa
vajim
0restis
mimaki
PolarBear
thegreekbaron
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά > Αθλητικές Διοργανώσεις (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > EURO 2008 - Unofficial
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 34 Go Down Print
Author Topic: EURO 2008 - Unofficial  (Read 41342 times)
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr
**********
Gender: Male
Posts: 4577


Έτη φωτός μπροστά...


View Profile
Re: EURO 2008 - Unofficial
« Reply #165 on: June 15, 2008, 16:37:43 pm »

Συμφωνώ αρκετά με τον Aurelius. Νομίζω το είχα πει και μετά το τέλος του πρώτου αγώνα ότι το πρόβλημά μας είναι στο κέντρο.

Γενικά εγώ δεν είδα χθες το πάθος για το οποίο διαβάζω. Είδα μια ομάδα με παίχτες που προσπαθούσαν, αλλά ήταν όλοι ντεφορμέ. Και επειδή αυτό δε γίνεται (11 παίχτες ντεφορμέ), η δικιά μου εξήγηση είναι ότι τους έφαγε το άγχος και δεν έπαιξαν το (κακό πάλι, αλλά αποτελεσματικό) ποδόσφαιρο των προκριματικών. Και μη μου πείτε ότι παίζαμε με καφενεία στα προκριματικά, γιατί τα εκτός με Τουρκία και Νορβηγία ήταν συγκρίσιμα σε δυσκολία με τα 2 πρώτα ματς στον όμιλο και εκεί είχαν σκυλιάσει τα παλικάρια.

Ο Νικοπολίδης που όλη τη χρονιά έκανε παπάδες και αποφάσισε να παίξει άλλον ένα χρόνο μπάλα, αφού ήταν η καλύτερη σεζόν της καριέρας του, έκανε ένα τραγικό πρώτο ματς και ένα παιδικό λάθος στο 2ο (αν και κατά τ' άλλα έβγαλε αρκετά χθες). Ο Κυριάκος, ίσως ο καλύτερος παίχτης της ομάδας με βάση την απόδοση τόσο στο σύλλογο όσο και στην Εθνική και όχι μόνο φέτος, έτρωγε τις τρίπλες για πλάκα. Ο Δέλλας ας μην το σχολιάσω, ήταν και αυτός τιμής ένεκεν στην ενδεκάδα. Το ίδιο και για Γιούρκα (που από του προηγούμενο Euro έχει να παίξει μπάλα). Ο Τοροσίδης δεν το έχει στην τελική πάσα - προσπάθεια, αλλά τουλάχιστον τρέχει. Ο Κατσουράνης πάρα πολλά λάθη χθες για την κλάση του, ο Μπασινάς ας μην το σχολιάσω (καρκίνος στο κέντρο για μένα). Ο Καραγκούνης έδωσε ότι μπορούσε, έκανε κάποια καλά σουτ, αλλά δεν είχε που να δώσει το τόπι. Στην επίθεση δεν μπορώ να τους κρίνω, εκτός από το Χαριστέα που ειπώθηκε ήδη, γιατί δεν πήραν πολλές μπάλες. Αν και θεωρώ ότι με την έξοδο του Λύμπε σταμάτησαν οι ελπίδες μας. Για τον Γκέκα που είπε κάποιος, έπαθε κάταγμα στο ζυγωματικό από μια αγκωνιά.

Αρκετό θάψιμο. Μπορούσαμε να παίξουμε αλλιώς, να πάμε καλύτερα? Σε επίπεδο ενδεκάδας θεωρώ πως όχι. Ήταν το καλύτερο στήσιμο (εγώ θα έβαζα Σαμαρά αντί Χαριστέα), απλά δεν έπαιξαν. Ποιον να έβαζε δηλαδή, τον Τζιώλη?

Εξακολουθώ να στηρίζω την ομάδα και τον προπονητή. Πάμε για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Ας σκοτώσει κάποιος τους δημοσιογράφους και θα πάμε καλά (θα μου πείτε, εδώ την Ντριμ Τιμ μας στο μπάσκετ, ένα χρόνο μετά τη νίκη επί της Αμερικής, τη φάγανε σαν αποτυχημένη στο περσινό Ευρωμπάσκετ... την εθνική στο ποδόσφαιρο δε θα τρώγανε?)

Δεν ξενερώνουμε ποτέ, περιμένουμε προ-ολυμπιακό και Πεκίνο. Tongue
Logged
Larry_Flynt
Καταστραμμένος
********
Gender: Male
Posts: 5403



View Profile WWW
Re: EURO 2008 - Unofficial
« Reply #166 on: June 15, 2008, 17:03:26 pm »

Νομίζω πως γενικά όλοι συμφωνούμε. Τόσο έκατσε να παίξουν, τόσο έπαιξαν.

Αν έμπαινε γκόλ στο πρώτο ματς με τον καραγκούνη (όπως το 2004) τώρα (είμαι σίγουρος) θα είχαμε 4 βαθμούς και θα ήμασταν στην άλλη φάση.
Logged

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

            for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

            foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }
           
        }
promitheas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr
*****
Posts: 935


Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατία ....ΤΩΡΑ!!!!!


View Profile
Re: EURO 2008 - Unofficial
« Reply #167 on: June 15, 2008, 17:36:05 pm »

                                                                            Οι μόνοι νικητές είναι οι ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ

Ηδη «τροπαιούχες» οι πολυεθνικές

Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες αποτελούν το εφαλτήριο για τα κέρδη των πολυεθνικών

Μπορεί όσον αφορά την αγωνιστική δράση η διοργάνωση του φετινού EURO να συνεχίζεται στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας, ωστόσο κάποιοι μπορούν να θεωρηθούν ήδη νικητές. Και αυτοί δεν είναι άλλοι από την πληθώρα των χορηγών και των πολυεθνικών που τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια των αγώνων άσχετα με τα τεκταινόμενα εντός αγωνιστικού χώρου, ο στόχος τους έχει ήδη επιτευχθεί και οι ...τσέπες τους έχουν ήδη γεμίσει. Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου συγκαταλέγεται στις κορυφαίες αθλητικές εκδηλώσεις στον πλανήτη, εξαιτίας του υψηλού αγωνιστικού επιπέδου που έχουν οι ευρωπαϊκές ομάδες. Αλλωστε, γι' αυτόν το λόγο είναι η Νο 2 διοργάνωση στο χώρο (μετά το Μουντιάλ), ενώ οι αντίστοιχες συναντήσεις άλλων ηπείρων διοργανώσεις βρίσκονται πολύ πίσω σε παγκόσμιο ενδιαφέρον. Το φανερώνουν άλλωστε και τα επίσημα στοιχεία.... Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της διοργανώτριας ΟΥΕΦΑ την προηγούμενη διοργάνωση το 2004 στην Πορτογαλία παρακολούθησαν περίπου 8 δισεκ. άνθρωποι (θεατές και τηλεθεατές). Αυτό το νούμερο φέτος αναμένεται να ξεπεραστεί τουλάχιστον κατά 4 δισεκ. αφού σύμφωνα με τις προβλέψεις ο αριθμός αυτών που θα... ασχοληθούν τα τεκμαινόμενα στα γήπεδα των δύο χωρών αναμένεται να φθάσει τα 12 δισεκ. ανθρώπους.


Παζάρι... υψηλού επιπέδου


Τα παραπάνω στοιχεία δείχνουν την απήχηση της διοργάνωσης. Και βέβαια όπως συμβαίνει σήμερα, όπου μεγαλύτερη απήχηση τόσο μεγαλύτερα αναμένονται να είναι τα κέρδη των χορηγών - πολυεθνικών. Αλλωστε, οι περισσότερες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις σήμερα είναι γνωστό ότι δεν έχουν καμιά σχέση με τον πραγματικό αθλητισμό αλλά επί της ουσίας αποτελούν ένα προϊόν προς πώληση και κάποιοι κερδίζουν από αυτό.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα του υψηλού επιπέδου... παζαριού που γίνεται γύρω από τη συγκεκριμένη φετινή διοργάνωση του EURO είναι η έρευνα σχετικά με τα έσοδα της διοργάνωσης και τον αντίκτυπο στις οικονομίες των κρατών, που διεξήγαγε πριν την έναρξη των αγώνων διεθνής οικονομικός οργανισμός, όπου η πιστωτική κάρτα που εκδίδει αποτελεί τον επίσημο χορηγό της ΟΥΕΦΑ. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας εκτιμάται ότι το UEFA EURO 2008 θα αποφέρει οικονομική ώθηση στην ευρωπαϊκή οικονομία της τάξεως του ...1.4 δισ. ενώ στα πιο ειδικά στοιχεία η έρευνα αναφέρει ότι ο κάθε αγώνας εκτιμάται ότι θα αποφέρει περίπου 42 εκατ. ευρώ. Ποσό το οποίο, όπως διευκρινίζει η έρευνα, μπορεί να ξεπεραστεί όταν θα υπάρχουν αγώνες του λεγόμενου υψηλού ενδιαφέροντος.

«Ενώ δεν είναι δυνατό να "τιμολογήσεις" το πάθος των οπαδών, μπορείς να υπολογίσεις το απίστευτο μέγεθος της επίδρασης που θα έχει στην οικονομία της χώρας τους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο οικονομικός καθηγητής Chadwick επικεφαλής της συγκεκριμένης έρευνας.
Λεφτά πολλά ...αλλά για ποιους;

Και βέβαια όταν ο Chadwick και οι αντίστοιχες έρευνες που έγιναν ή θα γίνουν μιλούν για θετικό επηρεασμό των εθνικών οικονομιών, καμιά σχέση δεν μπορεί να έχει αυτό με το λαό της κάθε χώρας. Η οικονομική άνθηση είναι σίγουρο βέβαια ότι αφορά το κεφάλαιο και τους εκπροσώπους του στην κάθε χώρα που συνδεμένο με την αθλητική διοργάνωση θα πραγματοποιήσει τις... μεγάλες δουλειές του. Για παράδειγμα τεράστια αναμένεται να είναι τα έσοδα από τον τζόγο καθώς πλέον αθλητικά γεγονότα και στοίχημα είναι ένα και το αυτό. Σύμφωνα με στοιχεία που αφορούν την ελληνική πλευρά για το Μουντιάλ ποδοσφαίρου στη Γερμανία το 2006 το Πάμε Στοίχημα «τζιράρισε» 400 εκατ. ευρώ. Φέτος όμως από τον ΟΠΑΠ αναμένουν ένα έσοδο άνω των 450 εκατ. ευρώ, δεδομένου ότι στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μετέχει και η Εθνική Ελλάδος, οπότε και το ενδιαφέρον αναμένεται να είναι μεγαλύτερο. Την ίδια ώρα, αύξηση στα κέρδη τους περιμένουν και τα μεγάλα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών και φυσικά οι ανάλογες πολυεθνικές εταιρείες κατασκευής τηλεοράσεων, αφού η συγκεκριμένη αγορά επενδύει σε διαφημιστικές καμπάνιες με σύμβολο τη στρογγυλή θεά και προσφορές σε συσκευές plasma και LCD.

Η τηλεθέαση των αγώνων μάλιστα θεωρείται η ψυχή των κερδών στη διοργάνωση αφού το μεγαλύτερο μερίδιο της οικονομικής πίτας καταλαμβάνουν οι διαφημίσεις. Για παράδειγμα, όσον αφορά τη χώρα μας, η ΕΡΤ που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων υπολογίζει αύξηση στα έσοδά της κατά 70% σε σχέση με τον περσινό Ιούνη.


«Αγωνίζεσθαι» μετά ... τιμής

Μπορεί η κατάκτηση του τροπαίου να αποτελεί τον αυτοσκοπό των περισσότερων ομάδων, όμως πριν τις λεγόμενες στιγμές δόξας, ακόμα και εάν αυτές δε φτάσουν ποτέ για κάποιους, κανείς δεν μπορεί να θεωρηθεί χαμένος από τους συμμετασχόντες. Στον επαγγελματικό σημερινό αθλητισμό τα πάντα πουλιούνται, αγοράζονται και πληρώνονται... Η κάθε μία από τις 16 φιναλίστ που διεκδικούν στα αυστριακά και ελβετικά γήπεδα τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης ήδη έχει αρχίσει να μετράει λεφτά, και αρκετά μάλιστα, αφού σε σχέση με το 2004 η UEFA θα μοιράσει συνολικά 184 εκατ. ευρώ, 40% περισσότερα από τα 129 εκατ. που μοίρασε πριν από 4 χρόνια στην Πορτογαλία.

Για τη συμμετοχή της - και τα έξοδα διαμονής - η κάθε μία από τις 16 φιναλίστ θα εισπράξει 7,5 εκατ. ευρώ έναντι των 4,8 εκατ. της προηγούμενης διοργάνωσης, ενώ τα υπόλοιπα 64 εκατ. ευρώ θα μοιραστούν ανάλογα με τ' αποτελέσματά τους. Αναλυτικά, στη φάση των ομίλων, για την κάθε νίκη της η ομάδα θα εισπράξει 1 εκατ. ευρώ και 500.000 ευρώ για την κάθε ισοπαλία. Οι ομάδες που θα καταφέρουν να προκριθούν στο 2ο γύρο θα εισπράξουν ένα επιπλέον μπόνους 2 εκατ. ευρώ, οι τέσσερις φιναλίστ από 3 εκατ. ευρώ, οι δύο φιναλίστ από 4,5 εκατ. ευρώ, ενώ η νικήτρια 7,5 εκατ. ευρώ, πράγμα που σημαίνει ότι η ομάδα που θα έχει καταφέρει να φτάσει μέχρι τέλους θα έχει βάλει στην τσέπη της τουλάχιστον 23 εκατ. ευρώ.


«Χρυσά νούμερα»

Το τι θα επικρατήσει από οικονομικής πλευράς τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων του EURO 2008 γίνεται φανερό και από τα λεγόμενα «χρυσά νούμερα» που αφορούν τη διοργάνωση και αναγράφονται στο επίσημο σάιτ της διοργάνωσης. Μερικά από αυτά είναι:

8.000.000.000 είναι οι θεατές που παρακολούθησαν τους αγώνες του Euro 2004 της Πορτογαλίας και στη διοργάνωση του 2008 στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας αυτό το νούμερο σίγουρα θα ξεπεραστεί!

1.200.000.000 κλικ αναμένονται να γίνουν στο επίσημο σάιτ της διοργάνωσης.

234.000.000 ευρώ το μπάτζετ των διοργανωτών για το Euro 2008.

100.000.000 χρήστες αναμένεται να επισκεφτούν το επίσημο σάιτ της διοργάνωσης.

10.359.177 αιτήσεις έγιναν για εισιτήρια, από το Μάρτη του 2007, όταν βγήκαν στην κυκλοφορία.

2.200.000 ευρώ διατέθηκαν από τους διοργανωτές, έτσι ώστε οι κάτοχοι εισιτηρίων να έχουν τη δυνατότητα της δωρεάν χρήσης των αστικών συγκοινωνιών τις ημέρες των αγώνων!

100.000 και πλέον φίλαθλοι από όλη την Ευρώπη ψήφισαν στο σάιτ του Euro 2008 για τα σλόγκαν των ομάδων τους στα πούλμαν.

80.000 εισιτήρια φιλοξενίας έχουν πουληθεί. Πρόκειται για πακέτα που περιλαμβάνει εισιτήριο στα επίσημα, γεύμα και άλλα καλά.

80.000 οικοδομήματα έχουν ανακινηθεί στους δρόμους γύρω από τα γήπεδα των αγώνων.

740.000 ευρώ θα δοθούν από την UEFA σε διάφορα κοινωφελή ιδρύματα που έχουν να κάνουν με μικρά παιδιά, άτομα με ειδικές ανάγκες κλπ.

21.400 δωμάτια σε 408 ξενοδοχεία (220 στην Αυστρία και 188 στην Ελβετία) έχουν «κλειστεί» για τις ημέρες των αγώνων.


                                                                                                                                                                                                                       (Ριζοσπαστης 15/06/08)
Logged

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΡΕΕΕΕ!!!!!!!
emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr
******
Gender: Male
Posts: 3830


πλάκα με κανεις?


View Profile WWW
Απ: EURO 2008 - Unofficial
« Reply #168 on: June 15, 2008, 17:40:59 pm »

Quote from: promitheas on June 15, 2008, 17:36:05 pm

Το τι θα επικρατήσει από οικονομικής πλευράς τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων του EURO 2008 γίνεται φανερό και από τα λεγόμενα «χρυσά νούμερα» που αφορούν τη διοργάνωση και αναγράφονται στο επίσημο σάιτ της διοργάνωσης. Μερικά από αυτά είναι:

8.000.000.000 είναι οι θεατές που παρακολούθησαν τους αγώνες του Euro 2004 της Πορτογαλίας και στη διοργάνωση του 2008 στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας αυτό το νούμερο σίγουρα θα ξεπεραστεί!

1.200.000.000 κλικ αναμένονται να γίνουν στο επίσημο σάιτ της διοργάνωσης.

100.000.000 χρήστες αναμένεται να επισκεφτούν το επίσημο σάιτ της διοργάνωσης.

10.359.177 αιτήσεις έγιναν για εισιτήρια, από το Μάρτη του 2007, όταν βγήκαν στην κυκλοφορία.


100.000 και πλέον φίλαθλοι από όλη την Ευρώπη ψήφισαν στο σάιτ του Euro 2008 για τα σλόγκαν των ομάδων τους στα πούλμαν.

80.000 εισιτήρια φιλοξενίας έχουν πουληθεί. Πρόκειται για πακέτα που περιλαμβάνει εισιτήριο στα επίσημα, γεύμα και άλλα καλά.

740.000 ευρώ θα δοθούν από την UEFA σε διάφορα κοινωφελή ιδρύματα που έχουν να κάνουν με μικρά παιδιά, άτομα με ειδικές ανάγκες κλπ.

21.400 δωμάτια σε 408 ξενοδοχεία (220 στην Αυστρία και 188 στην Ελβετία) έχουν «κλειστεί» για τις ημέρες των αγώνων.


δε βλεπω κατι μεμτο στα παραπανω...
Logged

tu/e
promitheas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr
*****
Posts: 935


Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατία ....ΤΩΡΑ!!!!!


View Profile
Re: Απ: EURO 2008 - Unofficial
« Reply #169 on: June 15, 2008, 17:54:28 pm »

Quote from: emmanuel on June 15, 2008, 17:40:59 pm
Quote from: promitheas on June 15, 2008, 17:36:05 pm

Το τι θα επικρατήσει από οικονομικής πλευράς τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων του EURO 2008 γίνεται φανερό και από τα λεγόμενα «χρυσά νούμερα» που αφορούν τη διοργάνωση και αναγράφονται στο επίσημο σάιτ της διοργάνωσης. Μερικά από αυτά είναι:

8.000.000.000 είναι οι θεατές που παρακολούθησαν τους αγώνες του Euro 2004 της Πορτογαλίας και στη διοργάνωση του 2008 στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας αυτό το νούμερο σίγουρα θα ξεπεραστεί!

1.200.000.000 κλικ αναμένονται να γίνουν στο επίσημο σάιτ της διοργάνωσης.

100.000.000 χρήστες αναμένεται να επισκεφτούν το επίσημο σάιτ της διοργάνωσης.

10.359.177 αιτήσεις έγιναν για εισιτήρια, από το Μάρτη του 2007, όταν βγήκαν στην κυκλοφορία.


100.000 και πλέον φίλαθλοι από όλη την Ευρώπη ψήφισαν στο σάιτ του Euro 2008 για τα σλόγκαν των ομάδων τους στα πούλμαν.

80.000 εισιτήρια φιλοξενίας έχουν πουληθεί. Πρόκειται για πακέτα που περιλαμβάνει εισιτήριο στα επίσημα, γεύμα και άλλα καλά.

740.000 ευρώ θα δοθούν από την UEFA σε διάφορα κοινωφελή ιδρύματα που έχουν να κάνουν με μικρά παιδιά, άτομα με ειδικές ανάγκες κλπ.

21.400 δωμάτια σε 408 ξενοδοχεία (220 στην Αυστρία και 188 στην Ελβετία) έχουν «κλειστεί» για τις ημέρες των αγώνων.


δε βλεπω κατι μεμτο στα παραπανω...


το μεμπτό ξέρεις πιο έιναι συνάδελφε?
έιναι οτι όλα τα παραπάνω μεταφράζονται σε ένα κύκλο οικονομικών διεργασιών (εμπορική και χρηματιστική κυκλοφορία) που ουδεμία σχέση έχουν με την υλική παραγωγή για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών. Σε μια εποχή που το "ζωνάρι σφίγγει" δεν γίνεται να καταναλώνονται τοσο μεγάλοι σε έκταση και βάθος οικονομικοί συντελεστές και να έχουμε τρομακτικές ελλείψεις σε άλλες θεμελειώδεις σφαίρες της οικονομικής ζωής.
Με άλλα λόγια, δεν γίνεται ο μισός πλανήτης να πεθαίνει και ο άλλος μισός να κοιτάει... μπάλα (και έγω κοιταω μπάλα αλλά προσπαθώ να βλέπω και λίγο έξω απο τον τάπητα).
Και το πιο μεπτό, είναι, ότι όλα τα παραπάνω, θα καταλήξουν ώς οικονομικό αποτέλεσμα (ατελείωτα λεφτά), πάλι σε μία χούφτα ανθρώπων.
Logged

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΡΕΕΕΕ!!!!!!!
Αγόρι
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr
*****
Posts: 504

βλὰξ ἄνθρωπος ἐπὶ παντὶ λόγῳ ἐπτοῆσθαι φιλεῖ


View Profile
Re: EURO 2008 - Unofficial
« Reply #170 on: June 15, 2008, 18:31:10 pm »

Σωστο ετσι οπως θετεις το ζηταμα.Αλλα εφοσον οι ποδοσφαιριστες αμοιβονται με τρομερα ποσα
πρεπει με καποιο τροπο να "βγαλουν" τα λεφτα τους.Ετσι η οικονομια του ποδοσφαιρου και του αθλητησμου γενικοτερα
εχουν γινει ολοκληρες επιστημες.Αποδιδει καλα, δεν τελειωνει οπως το πετρελαιο,ειναι παγκοσμιος δημοφιλες αρα
ο,τι πρεπει για μεγαλες επενδυσεις και μεγαλα κεφαλαια.Μονη λυση ειναι να γυρισουμε στον ερασυτεχνισμο
αλλα οπως ειναι τωρα τα πραγματα μια τετοια σκεψη ειναι μαλλον ουτοπικη.   
Logged

^^DaRk_HunTeR
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr
******
Gender: Male
Posts: 2149


0001 0010 0100 0010


View Profile
Re: EURO 2008 - Unofficial
« Reply #171 on: June 15, 2008, 23:43:41 pm »

Πραγματικα δεν περιμενα σε ματς Τουρκια-Τσεχια να υποστηριζω τους Τουρκους...

Απιστευτο ματς....  τι να πω ο Τουντσαι στο τερμα αυτα ειναι

Παμε ΡΕ!!!!!! Cheesy
Logged

Without order nothing can exist without chaos nothing can evolve

Timeo hominem unius libri
The minstrel
chili_harry
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη
***
Gender: Male
Posts: 245


Να παραιτηθούν οι νεκροί από το δικαίωμα για ζωή..


View Profile
Re: EURO 2008 - Unofficial
« Reply #172 on: June 15, 2008, 23:44:53 pm »

Να είχαμε κ εμείς το πάθος της Γειτόνισσας..  Angry
Logged
Mikros_Nikolas
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr
******
Gender: Male
Posts: 1088



View Profile
Re: EURO 2008 - Unofficial
« Reply #173 on: June 15, 2008, 23:47:18 pm »

Τρομερό ματς!! Το καλύτερο μέχρι τώρα.
Πάντως πιστεύω ήταν πέναλντυ και αποβολή η κλωτσιά που έφαγε στο κεφάλι ο Πόλακ.
Ήταν σε προφανή θέση για γκολ και στο ύψος που είναι η μπάλα μόνο με το κεφάλι πρέπει να πάει ο αμυντικός.
Βέβαια και 3-0 να γινόταν, μάλλον θ το έχαναν το ματς οι Τσέχοι.. Τραγικοί ήταν στο 2ο, κρίμα για αυτούς..
Logged

Αν κάτι μπορεί να πάει στραβά, θα πάει.
Larry_Flynt
Καταστραμμένος
********
Gender: Male
Posts: 5403



View Profile WWW
Re: EURO 2008 - Unofficial
« Reply #174 on: June 15, 2008, 23:49:38 pm »

ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Θέλω να νικά η Τουρκία μόνο και μόνο για να βλέπω τον προπονητή της.

2 ανατροπές - οι άνθρωποι παίζουν ποδόσφαιρο
Logged

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

            for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

            foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }
           
        }
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος
******
Posts: 13446



View Profile
Re: EURO 2008 - Unofficial
« Reply #175 on: June 15, 2008, 23:51:23 pm »

Τουρκία ρεεε!!

πάντα την συμπαθούσα αυτήν την ομάδα!!!
Logged

www.twitter.com/apostolos1986
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος
******
Gender: Male
Posts: 13335


ad astra, per aspera


View Profile
Re: EURO 2008 - Unofficial
« Reply #176 on: June 15, 2008, 23:51:51 pm »

Quote from: Larry_Flynt on June 15, 2008, 23:49:38 pm
Θέλω να νικά η Τουρκία μόνο και μόνο για να βλέπω τον προπονητή της.


Ο Τεριμ -με ανοιχτο πουκάμισο, σα θαμώνας καφενείου- μουσκεμα απο τη βροχή με απιστευτο παθος να δινει συνεχώς οδηγίες...



γιατι δε τον πηραμε στο Θρυλο??  :'(
Logged

MonteCristo
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr
******
Gender: Male
Posts: 1028


Ριφιούζ Τουλούζ


View Profile
Re: EURO 2008 - Unofficial
« Reply #177 on: June 15, 2008, 23:52:32 pm »

Οι Τούρκοι άρεσαν... Αυτό έχω να πω μόνο...
Logged

ΝΕ ΡΕ ΠΑΟΚ!!
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr
*******
Posts: 3741



View Profile
Re: EURO 2008 - Unofficial
« Reply #178 on: June 15, 2008, 23:57:07 pm »

Τι να πω, αυτοί οι Τσέχοι είναι άξιοι της μοιράς τους.

Λίγα ακόμα client list να τιμήσουν, και θα φάνε L tag σαν τους Ισπανούς.

Το θέμα είναι να δούμε καλύτερη μπάλα στους 8, αν και μέχρι τώρα το επίπεδο ήταν πολύ ανεβασμένο.

Δεν ξέρω αν θα το προσφέρει η Τουρκία παραπάνω από την Τσεχία, αλλά τουλάχιστον έχουν cojones τα καρντάσια.
Logged

pay close attention
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος
******
Posts: 13446



View Profile
Re: EURO 2008 - Unofficial
« Reply #179 on: June 15, 2008, 23:57:52 pm »

σε σχέση με του 2004 και με του μουντιαλ νομίζω είναι πολύ καλύτερο το θέαμα...
Logged

www.twitter.com/apostolos1986
Pages: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 34 Go Up Print
Jump to:  

Powered by SMF | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Scribbles2 | TinyPortal © Bloc | XHTML | CSS
Loading...