• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 05:58:51 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 05:58:51 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426680
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 10
Guests: 110
Total: 120
akoil
stefpapa21
mixkats
iasonasl
vajim
Theislander
pipitsenko
gogolhs
sapounas
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Αποτελέσματα Εκλογών Συλλόγου Ηλ - Μηχ 2008!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 13 Go Down Print
Author Topic: Αποτελέσματα Εκλογών Συλλόγου Ηλ - Μηχ 2008!  (Read 23403 times)
mAn-_0lis
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: Αποτελέσματα Εκλογών Συλλόγου Ηλ - Μηχ 2008!
« Reply #75 on: April 10, 2008, 22:20:36 pm »

Quote from: pandora on April 10, 2008, 22:18:26 pm
Quote from: pandora on April 10, 2008, 21:27:32 pm

όσο για τις παρατάξεις, ο βασικός σκοπός τους είναι η συνδιοίκηση και τα φοιτητικά προβλήματα. Το καταλαβαίνει όμως μόλις ένα 10% από αυτές.

Μια που μίλησες Απόστολε για πολιτική... κάτι που θεωρώ σημαντικό είναι αυτό ....

Η αντίληψη των παρατάξεων για τη συνδοιήκηση... που ποικίλλει από παράταξη σε παράταξη... Για την Α παράταξη η διοίκηση, οι διοικητικές θέσεις, οι εκλογές δεν θα πρεπε καν να υπάροχυν, γι'αυτό και σνομπάρουμε ή σαμποτάρουμε τις εκλογικές διαδικασίες και τις ΓΣ Τμήματος. Τώρα βέβαια, το πώς προσμετράται η εκλογική μας δύναμη, αυτό δε μας ενδιαφέρει. Αρκεί να μπορούμε να ανοίξουμε το στόμα μας σε μια διαδικασία, και αν δεν μπορεί να επιβληθεί η άποψή μας, να κλείσουμε τις πόρτες (άσχετα με το πόσους εκδράζουν οι ενέργειές μας).... Για την Β παράταξη, οι εκλογές είναι το απόλυτο κριτήριο για το πώς παμε κομματικά και για το πόσο κοντά είναι η επανάσταση. Επίσης η επανάσταση - και το πόσο κοντά ή μακριά είναι - επηρεάζει το παραμικρό πρόβλημα που προκύπτει στο τμήμα, το παραμικρό φοιτητικό θέμα, έτσι ώστε να καταλήγουμε σε αυτιστικές συζητήσεις όπου εμείς ακούμε μόνο τον εαυτό μας και αδυνατούμε να συννενοηθούμε με οποιονδήποτε άλλο για να λύσουμε ένα πρόβλημα... Για την Γ παράταξη ... συνδιοίκηση? Τί είναι αυτο? Εγώ ξέρω μονο τον τάδε ή το δείνα καθηγητή που αν υποστηρίξω κάποιο θεμα που τον αφορά στις διαδικασίες και αυτό επιλυθεί με τροπο που να θέλει αυτός, θα μου δώσει μεταπτυχιακό. Α, επίσης ξέρω ότι οι ψήφοι - και η έδρα - εξουσία, με βοηθάνε να έχω πρεστίζ, τραπέζι στα μπουζούκια σαν επιβράβευση από το κόμμα για τις προσπάθειές μου και φυσικά - σαν απόρροια της εξουσίας - γκόμενες/ γκόμενους (αντίστοιχα).

Το ποσοστό που αντιλαμβάνεται το τί μπορεί πραγματικά να επιτύχει αν χρησιμοποιήσει το προνόμιο της συνδιοίκησης είναι πάρα - μα πάρα - πολύ μικρό... και θέλει διπλωματία .. που είναι και ένα εν γένει βαθειά πολιτικό προσόν....

συμφωνω μαζι σας...

o_0
nikolayev
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #76 on: April 10, 2008, 22:23:21 pm »

φίλε μου είσαι λάθος στη συλλογιστική σου,κοιτάς το δέντρο που λένε και χάνεις το δάσος.
Με το να πηγαίνεις με το ποδήλατο δε λύνεις το περιβαλοντκό,αφού τους περισσότερους ρύπους τους παράγουν οι βιομηχανίες με χίλιους δυνατούς τρόπους.Οπότε ας λύσουμε πρώτα το 90% του προβλήματος και μετά πάμε σε αυτομαζόχιστικές τάσεις όπου θα κάνουμε οικονομία στο φως,το νερό,τα μέσα μεταφοράς,στο χαρτί τους τουαλέτας κτλ.Για να μην παρεξηγηθώ δε λέω ότι δεν είναι σημανικά και αυτά αλλά να βλέπουμε και την ουσία των πραγμάτων.Με το να μην αγοράζεις το τάδε πράγμα(οτιδήποτε) από μια εταιρεία δε λύνεις το πρόβλημα ,το θέμα είναι οι επιχειρήσεις να γίνουν από ιδιωτική λαἱκή ιδιοκτησία.
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #77 on: April 10, 2008, 22:23:36 pm »

Quote from: Tranquilius on April 10, 2008, 22:20:36 pm
Quote from: pandora on April 10, 2008, 22:18:26 pm
Quote from: pandora on April 10, 2008, 21:27:32 pm

όσο για τις παρατάξεις, ο βασικός σκοπός τους είναι η συνδιοίκηση και τα φοιτητικά προβλήματα. Το καταλαβαίνει όμως μόλις ένα 10% από αυτές.

Μια που μίλησες Απόστολε για πολιτική... κάτι που θεωρώ σημαντικό είναι αυτό ....

Η αντίληψη των παρατάξεων για τη συνδοιήκηση... που ποικίλλει από παράταξη σε παράταξη... Για την Α παράταξη η διοίκηση, οι διοικητικές θέσεις, οι εκλογές δεν θα πρεπε καν να υπάροχυν, γι'αυτό και σνομπάρουμε ή σαμποτάρουμε τις εκλογικές διαδικασίες και τις ΓΣ Τμήματος. Τώρα βέβαια, το πώς προσμετράται η εκλογική μας δύναμη, αυτό δε μας ενδιαφέρει. Αρκεί να μπορούμε να ανοίξουμε το στόμα μας σε μια διαδικασία, και αν δεν μπορεί να επιβληθεί η άποψή μας, να κλείσουμε τις πόρτες (άσχετα με το πόσους εκδράζουν οι ενέργειές μας).... Για την Β παράταξη, οι εκλογές είναι το απόλυτο κριτήριο για το πώς παμε κομματικά και για το πόσο κοντά είναι η επανάσταση. Επίσης η επανάσταση - και το πόσο κοντά ή μακριά είναι - επηρεάζει το παραμικρό πρόβλημα που προκύπτει στο τμήμα, το παραμικρό φοιτητικό θέμα, έτσι ώστε να καταλήγουμε σε αυτιστικές συζητήσεις όπου εμείς ακούμε μόνο τον εαυτό μας και αδυνατούμε να συννενοηθούμε με οποιονδήποτε άλλο για να λύσουμε ένα πρόβλημα... Για την Γ παράταξη ... συνδιοίκηση? Τί είναι αυτο? Εγώ ξέρω μονο τον τάδε ή το δείνα καθηγητή που αν υποστηρίξω κάποιο θεμα που τον αφορά στις διαδικασίες και αυτό επιλυθεί με τροπο που να θέλει αυτός, θα μου δώσει μεταπτυχιακό. Α, επίσης ξέρω ότι οι ψήφοι - και η έδρα - εξουσία, με βοηθάνε να έχω πρεστίζ, τραπέζι στα μπουζούκια σαν επιβράβευση από το κόμμα για τις προσπάθειές μου και φυσικά - σαν απόρροια της εξουσίας - γκόμενες/ γκόμενους (αντίστοιχα).

Το ποσοστό που αντιλαμβάνεται το τί μπορεί πραγματικά να επιτύχει αν χρησιμοποιήσει το προνόμιο της συνδιοίκησης είναι πάρα - μα πάρα - πολύ μικρό... και θέλει διπλωματία .. που είναι και ένα εν γένει βαθειά πολιτικό προσόν....

συμφωνω μαζι σας...

Αυτο φυσικά είναι μια κριτική, που δεν σημαίνει ότι θα προχωρήσουμε σε αφορισμούς. Για να αλλάξουμε τα όσα δεν μας αρέσουν χρειάζεται συμμετοχή. Από το σπίτι, τον καναπέ και το πληκτρολόγιο δεν αλλάζει τίποτα.
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #78 on: April 10, 2008, 22:24:26 pm »

@Tranquilius: εφόσον συμφωνείς..ασε τους αφορισμούς στην άκρη και τα μπλουζάκια... Cheesy Cheesy
και θέσε τους πολιτικούς προβληματισμούς σου στο τραπέζι ... Smiley Smiley

ο πολιτικός προβληματισμός έστω και από το πληκτρολόγιο είναι κάτι θετικο και έχει αποδειχθεί ότι ίσως αποτελέσει το πρώτο βήμα!!... Wink Wink
« Last Edit: April 10, 2008, 22:28:08 pm by apostolos1986 » Logged

www.twitter.com/apostolos1986
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #79 on: April 10, 2008, 22:28:57 pm »

2 φράσεις από μένα,χιλιοειπωμένες...

Ο κομουνισμός/σοσιαλισμός σαν οικονομική θεωρία ΔΕΝ ΑΝΤΙΤΕΙΘΕΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ(πχ εργοστάσιο nike) ΑΛΛΑ στους τρόπους με τους οποίους η παραγωγή δομείται και στις σχέσεις που προκύπτουν από την παραγωγική διαδικασία(μισθωτή εργασία κτλ)..

Άρα δεν μπορούμε να κατηγορούμε τον τάδε "αριστερό" επειδή φοράει nike...Αντίθετα ο κάθε αριστερός θέλει ΟΛΟΙ να μπορούν να φοράνε nike κτλ...

Και ένα λίγο πιο απολιτίκ επιχείρημα...επειδή οι γονείς μου βγάζουν καμιά 4.000 ευρώ/μήνα αυτό σημαίνει ότι απαγορεύεται να έχω την διορατικότητα να δω ότι σαν μηχανικός θα δουλεύω κατά πάσα πιθανότητα με 700e???Τα 4.000 ευρώ τον μήνα μου δίνουν την δυνατότητα να έχω κάποιες "πολυτέλειες" στην ζωή μου, πχ να μην χρειάζεται να δουλεύω για να αυτο-συντηρούμε,αλλά για να έχω κανά φράγκο παραπάνω στην τσέπη μου...

YARRRRRRRRRRRRRR
nikolayev
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #80 on: April 10, 2008, 22:30:38 pm »

Quote from: Tranquilius on April 10, 2008, 22:18:56 pm
Quote from: nad on April 10, 2008, 22:13:51 pm
Quote from: apostolos1986 on April 10, 2008, 22:07:07 pm
οκ η λύση για ακόμη ένα πρόβλημα βρέθηκε...απλά παιδιά να μη φοράτε ρούχα από επώνυμες ετικέτες...αυτή είναι η λύση...όλα τα αλλά περί πολιτικής άποψης , πολιτικής κοσμοθεωρίας , πολιτικής ιδεοληψίας δε μετράνε....

αν θέλουμε να μιλήσουμε σοβαρά για πολιτική ..ας βάλουμε στο τραπέζι πολιτικά επιχειρήματα...κι ας αφήσουμε τους πολιτικούς εντυπωσιασμούς , τα επικοινωνιακά τρικ και τα πολιτικάντικα κόλπα στους οργανωνμένους...

ο αποφεύγει τους οργανωμένους κομματικά όπως ο διάολος το λιβάνι...

ΥΓ:και τα μπλουζάκια της λαϊκής φτιάχονται στην κίνα , την ινδονησία και την ινδία στα ίδια εργοστάσια που φτιάχνονται και της nike αλλά δεν έχουν την ετικέτα....

Συμφωνώ απόλυτα. Πρέπει πάντα να κοιτάμε την ουσία και όχι το περιτύλιγμα. σκοπός είναι να κρίνεις έναν αριστερό από τις πράξεις του και από την πραγματική συνέπεια λόγων και πράξεων. Να μου πεις ότι ένας αριστερός λαδώνει για να πετύχει κάτι, ότι βάζει μέσο για μια θέση ή ότι κλέβει τους συναδέλφους του, να σου πω μπράβο, καλά κάνεις και τον κρίνεις. Αλλά να τον κατακρίνεις επειδή φοράει μάρκα, ε, το θεωρώ γελοίο...

Στη πραγματικοτητα δε το κρινω επειδη φοραει μαρκα το κρινω επειδη δε με πειθει οτι αυτα που λεει ειναι δικα του και τα πιστευει. Πιστευω οτι ειναι μια μουφα και μιση κι απλα η μαρκα ειναι μια αφορμη... Και για να με πεισει θα το κανει μονο με τις πραξεις του οι οποιες θα πρεπει να συμβαδιζουν μ αυτα που λεει. Δηλαδη αμα δε μου ελεγαν παμε ολοι με το ΠΑΜΕ και μου ελεγαν απλως μια εναλλακτικη αποψη ενος σκεπτομενου ανθρωπου θα ελεγα οκ, τωρα λεω οτι απλως ειναι χαφιες τι ΠΑΜΕ κι @@ καλαβρεζικα.. Λες και χρειαζομαστε κανενα ως φοιτητες να οργανωσει και να μας δειξει το δρομο.
Ελπιζω να καταλαβατε που το παω για να σταματησουμε ...
κάτσε λίγο ρε φίλε εντόπισες ανακολουθία λόγων και έργων επειδή κάποιος φοράει μπλούζα nike? μην τρελαθούμε τελείως.
Να μας ορίσεις και το ετήσιο εισόδημα που πρέπει να έχουμε για να μπορόυμε να μιλάμε σε κόσμο.
Δε σε βλέπω να τα λες αυτά όμως για αυτούς που πραγματικά έχουν φουσκομένες τσέπες,αυτοί να δεις τι καλοβολεψάκηδες είναι.
Η λογική σου μου θυμίζει λογική πασόκ, είμαι εγώ κέφτης έλα τώρα και εσύ το ίδιο είσαι!
Τελείως ηττοπαθής αρνείσαι να δεχθείς ότι υπάρχουν στη κοινωνία δυνάμεις που βλέπουν και αλλιώς τα πράγματα
mAn-_0lis
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #81 on: April 10, 2008, 22:36:17 pm »

Ως πρωτο βημα οι πολιτικοι προβληματισμοι μου πηγαζουν καθαρα απο τη κοινη λογικη και τα αυτονοητα.

Δεν ειπα αυτο ρε συ nikolayev, εξηγησα και παραπανω οτι γενικοτερα θεωρω μουφα τους πκσιτες οποτε οταν ερχεται με τη nike μπλουζα διογκωνεται η μουφα τους. 
Τις δυο τελευταιες παραγραφους σου δε τις καταλαβα..

o_0
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #82 on: April 10, 2008, 22:37:21 pm »

αν και η κοινή λογική είναι σχετική... Grin Grin

www.twitter.com/apostolos1986
nad
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #83 on: April 10, 2008, 22:37:51 pm »

Με την ίδια λογική, ο αριστερός στις διακοπές του θα πρέπει πάντα να μένει σε κάμπινγκ, ή το πολύ σε ενοικιαζόμενα ε' κατηγορίας. Θα πρέπει να πίνει μόνο ρετσίνα και όχι ακριβά ποτά. Θα πρέπει να τρώει μόνο κοψίδια και όχι ψάρι. Θα πρέπει το κινητό του να είναι παντόφλα του 1990 και το αυτοκίνητό του να το έχει πάρει από μάντρα.
 Είναι πολύ δύσκολο να οριοθετήσεις και να κρίνεις την πολυτέλεια. Και δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος αλγόριθμος για να τη συνδέσεις με τη συνέπεια του πολιτικού λόγου κάποιου ατόμου.

Γιατί να λέμε βίαια τα νερά ενός ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;
Μπ. Μπρεχτ

Μπορεί και να 'χω τρελαθεί
ο ίσκιος σου μ' ακολουθεί
Κυλά στις στέγες το γέλιο σου
σαν πρωινή βροχή και λιώνει την ψυχή...

Τόσες χιλιάδες αστέρια εκεί πάνω
κι εγώ μοναχή μου στη γη
ούτε που ξέρω πού είμαι, τι κάνω
και τι με κρατάει στη ζωή.

Σ' έχασα και γύρω πια νυχτώνει
Σ' έχασα κι η πόλη είναι σκληρή
Αγάπη μου, χαρά μου μόνη κι αληθινή...
nikolayev
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #84 on: April 10, 2008, 22:39:36 pm »

φίλε μου η κοινή λογική και τα αυτονόητα είναι διαφορετικά στο καθένα.Γενικά θα σου πω να μην είσαι απόλυτος και αν θες να σχηματίσεις γνώμη για κάτι πρέπει να μάθεις πρώτα στα αλήθεια τι λέει αυτό το κάτι!
mAn-_0lis
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #85 on: April 10, 2008, 22:39:46 pm »

Quote from: Tranquilius on April 10, 2008, 22:04:37 pm

Εσυ δηλαδη καταλαβαινεις οτι αυτο που θελω να πω ειναι πως οποιος ειναι αριστερος πρεπει να ειναι ρακενδυτος;;;;

o_0
mAn-_0lis
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #86 on: April 10, 2008, 22:45:01 pm »

Αυτο που εννοουσα για τη κοινη λογικη ειναι οτι δε πιστευω οτι υπαρχουν οι βασεις για να αναπτυξουμε μακροσκελεις και πολυπλοκους πολιτικους προβληματισμους οταν συνομιλητες μας ειναι για παραδειγμα ατομα που ακουλουθουν μια γραμμη. Πρεπει να ειναι "ελευθερος" ο αλλος για να γινει κατι τετοιο.
Γι αυτο που αντιδρατε ολοι ξαναλεω οτι δε πιστευω πως αριστερος πρεπει να ειναι ρακενδυτος ή κατι τετοιο και δε συμμεριζομαι τις αποψεις που λενε οτι οι βιομηχανοι ειναι αλητες, ξερω και βιομηχανους σοβαρους που σεβονται τους εργαζομενους τους. Δηλαδη τι νομιζετε οτι ειναι ενας βιομηχανος; Βαλε ενα εξυπνο συμφοιτητη μας σ ενα μπακαλικο κι αμα εχει μερακι τοτε ο γιος του μπορει να εχει βιομηχανια....

o_0
nikolayev
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #87 on: April 10, 2008, 22:47:51 pm »

υποτιμάς τη νοημοσύνη σου με αυτά που γράφεις  Cheesy
mAn-_0lis
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #88 on: April 10, 2008, 22:49:20 pm »

Quote from: nikolayev on April 10, 2008, 22:47:51 pm
υποτιμάς τη νοημοσύνη σου με αυτά που γράφεις  Cheesy

Για το βιομηχανο;
Μπορει ναι μπορει και οχι.
Αν θες εξεφρασε μια αποψη να καταλαβω καλυτερα τι λες.

o_0
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #89 on: April 10, 2008, 22:51:34 pm »

Συμφωνώ με Tanquilus.

όχι για τον μπακάλη
« Last Edit: April 10, 2008, 23:06:47 pm by Larry_Flynt » Logged

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 13 Go Up Print
Jump to: