• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:09:53 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 22:09:53 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 68
Guests: 72
Total: 140
Kelly Tsimpouri
BossiTsif
Angelagfb
Thanasis_pap
Zoifouka
papaloui
tzortzis
mmikelo
Katarameno
Born_Confused
mdimitrig
msandr
george14
bougatsa
thaliatsk
kostasf
Captain
andreassifo
NickSpan
georkala
apsathas
immo
kpa
sassi
vaggelisx
Psychoktonos_
alexfot
xristostsi03
Maximos7
3rdDegreeBurn
panos21sk
κοτζακ
George15
alexandra_
Konstantina Karamani
Nekt
valco08
apol
charalampos
mkakale
nikos.a
pliroforikarios
prigians
Nikos_313
themis01
dorapangeiou
1234
kouf
glavdakis
sofipout
le papillon
dimitrisblioumis
ThanosV
Fotis
filkilkis
ggalamat
tsaliki
picklebeanburger
elischat
Carot1456
mixkats
giorgos_skl
gpapailio
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Θρησκεία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > ΘΡΗΣΚΕΙΑ - Σύμπτωμα Οικουμενικής Διανοητικής Διαταραχής;
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 15 16 [17] 18 Go Down Print
Author Topic: ΘΡΗΣΚΕΙΑ - Σύμπτωμα Οικουμενικής Διανοητικής Διαταραχής;  (Read 32909 times)
ectoras
Guest
Re: ΘΡΗΣΚΕΙΑ - Σύμπτωμα Οικουμενικής Διανοητικής Διαταραχής;
« Reply #240 on: January 12, 2009, 19:18:29 pm »

Quote from: Aurelius on January 12, 2009, 15:17:28 pm
Αστο, μην το ψαχνεις. Ο ανθρωπος ηταν χριστιανος, πριν γεννηθει ο Χριστος. Και ο Βουδας Χριστιανος ηταν κατα βαθος.

xreiazetai na itan xristianos gia na nai oi apopseis tou idies me autes tou xristianismou simera?
grapse kai alles asinartisies kanonontas ton eksipno.
Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #241 on: January 12, 2009, 19:36:44 pm »

Ποιές από τις απόψεις του ήταν Χριστιανικες ντε?
ectoras
Guest
« Reply #242 on: January 12, 2009, 19:44:37 pm »

Quote from: Καμένος on January 12, 2009, 19:36:44 pm
Ποιές από τις απόψεις του ήταν Χριστιανικες ντε?

πχ Στην εποχή του Σωκράτη έχουμε με τους Σοφιστές την στροφή της φιλοσοφίας προς τον άνθρωπο και τη χρήσιμη αρετή, ενώ πριν το κύριο θέμα της φιλοσοφίας των προσωκρατικών ήταν η φύση. Βέβαια,οι Σοφιστές ως μη φιλόσοφοι δεν διείσδυσαν εις βάθος στην μελέτη της πραγματικής ουσίας του ανθρώπου, κάτι που ξεκίνησε με το Σωκράτη, ο οποίος πρώτος θεώρησε την ψυχή σαν την πραγματική ουσία του ανθρώπου και την αρετή σαν αυτό που επιτρέπει την πλήρωση της ανθρώπινης φύσης μέσα από την αναζήτηση και βελτίωση της ψυχής.
Καμένος

View Profile
« Reply #243 on: January 12, 2009, 19:50:48 pm »

Και ο Βουδισμός βλέπει την "ψυχή σαν την πραγματική ουσία του ανθρώπου και την αρετή σαν αυτό που επιτρέπει την πλήρωση της ανθρώπινης φύσης μέσα από την αναζήτηση και βελτίωση της ψυχής.", όπως εξάλλου και οι περισσότερες θρησκείες..

Γιατι οι απόψεις αυτές είναι Χριστιανικές και όχι Βουδιστικές ή κάτι άλλο?
ectoras
Guest
« Reply #244 on: January 12, 2009, 19:52:28 pm »

Quote from: Καμένος on January 12, 2009, 19:50:48 pm
Και ο Βουδισμός βλέπει την "ψυχή σαν την πραγματική ουσία του ανθρώπου και την αρετή σαν αυτό που επιτρέπει την πλήρωση της ανθρώπινης φύσης μέσα από την αναζήτηση και βελτίωση της ψυχής.", όπως εξάλλου και οι περισσότερες θρησκείες..

Γιατι οι απόψεις αυτές είναι Χριστιανικές και όχι Βουδιστικές ή κάτι άλλο?

xreiazetai na itan xristianos gia na nai oi apopseis tou idies me autes tou xristianismou simera?
και τι σχέση έχει ο βουδισμός με το Σωκράτη? Ούτε που επηρεάστηκε καθόλου.
Καμένος

View Profile
« Reply #245 on: January 12, 2009, 19:57:18 pm »

Μα δεν είπα ότι είναι χριστιανός. Αφού δεν έχει σχέση με τον Βουδισμό τι σχέση έχει με τον Χριστιανισμό? Και σου λέω ότι και οι δύο θρησκείες έχουν σαν βάση την ψυχή του ανθρώπου ..
ectoras
Guest
« Reply #246 on: January 12, 2009, 20:04:57 pm »

Quote from: Καμένος on January 12, 2009, 19:57:18 pm
Μα δεν είπα ότι είναι χριστιανός. Αφού δεν έχει σχέση με τον Βουδισμό τι σχέση έχει με τον Χριστιανισμό? Και σου λέω ότι και οι δύο θρησκείες έχουν σαν βάση την ψυχή του ανθρώπου ..
Το 399 π.Χ. διατυπώθηκε εναντίον του κατηγορία για ασέβεια προς τους θεούς και για διαφθορά των νέων τότε καταδικάστηκε σε θάνατο. Ως σκοπιμότητα της κατηγορίας θεωρήθηκε η διδασκαλία του, η οποία επιδρούσε στους νέους, και με τον φιλελευθερισμό που τον διέκρινε, θεωρήθηκε ανατρεπτικός. Ουσιαστικό κίνητρο όμως υπήρξε η αντιζηλία του με σημαντικούς άνδρες της εποχής.

η διδασκαλία του Σωκράτη δεν έρχεται σε αντίθεση με τον χριστιανισμό.

Στις φιλοσοφικές του έρευνες τον παρακολουθούσαν πολλοί, ιδιαίτερα νέοι, που ένιωθαν ευχαρίστηση ακούγοντας τον να μιλάει και να συζητάει για θέματα κοινωνικά, πολιτικά, ηθικά και θρησκευτικά.
ectoras
Guest
« Reply #247 on: January 12, 2009, 20:08:14 pm »

Λέω οι απόψεις είναι ίδιες με τις χριστιανικές. Εσύ που ξες από Βουδισμό διαφώτισε μας.Εγώ δεν έκανα τον ειδικό περι Βουδισμού
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #248 on: January 12, 2009, 20:25:37 pm »

Ρε Έκτορα με πονάνε τα μυαλά με αυτά που λες...
Quote from: ectoras on January 12, 2009, 11:28:54 am
"Είσαι τόσο σίγουρος ώστε να εξαναγκάσεις κάποιον που δεν πιστεύει να κάνει κάτι για να τον "σώσεις"; Γιατί αυτό είναι η βάπτιση. Είναι μια τραυματική εμπειρία όπως λέει η bjork και εξαναγκασμός σε κάποιον που δεν πιστεύει."

Δεν εξαναγκάζω κανέναν μάθε τι θες και τι πιστεύεις. Δεν σου λέω τι να πιστεψεις. Μάθε τι θες.

Δεν είπα ότι εξαναγκάζεις κάποιον να πιστέψει, είπα ότι εξαναγκάζεις κάποιον να κάνει κάτι που δε θέλει. Το μωρό δε θέλει να βαπτιστεί κι εσύ το εξαναγκάζεις. Ασκείς δηλαδή βία για να επιβάλεις το δικό σου.

Λες δεν ξέρω αν υπάρχει, ε τότε μάθε. Κάτσε φιλοσοφισέ το.

Δεν είπα ότι δεν ξέρω εγώ, είπα ότι δεν ξέρεις εσύ. Και εν πάσει περιπτώσει, και σίγουρος να είσαι, από πού κι ως πού μπαίνεις νταβατζής στη συνείδηση του άλλου. Να μεγαλώσει, να αποφασίσει ελεύθερα και να βαπτιστεί μόνος του άμα θέλει. Μπορεί να θέλει να γίνει σατανιστής, θα τον εμποδίσεις εσύ; Αυτό είναι κάτι στο οποίο θα κατασταλάξει αργότερα στη ζωή του.

Άσε τις τραυματικές αμπειρίες, αυτό είναι άποψη σου. Εσύ το παιδί σου μην το βαπτίσεις. Δεν μπορείς να αναγκασεις τους άλλους γονεις να κάνουν αυτό που θες. Αυτό ειναι φασισμός. Είσαι υπέυθυνη για το παιδί σου και αυτοί  για το δικό τους.

Πρόσεξέ τα αυτά που λες γιατί στο ισλάμ ακρωτηριάζουν τα παιδιά τους επειδή "έτσι λέει ο Αλλάχ". Κι αυτοί τα ίδια επιχειρήματα με σένα έχουνε, "δικό μου είναι το παιδί και ό,τι θέλω το κάνω".

"Εδώ ο εκάστοτε αρχιεπίσκοπος και μητροπολίτης βγαίνει και παίρνει θέση για ζητήματα της χώρας, πλάκα μου κάνεις; Άσε που η Εκκλησία έχει και δικό της κανάλι!"
Λάθος απάντηση. Ο αρχιεπίσκοπος και ο μητροπολίτης και βέβαια θα προβάλλουν την εκκλησία και σαν πολίτες θα πουν και την άποψη τους. Εσύ με ποιο δικαίωμα λες ότι δεν μπορούν. Δεν απαντάς στις ερωτήσεις κάνεις κύκλους. Ποιος προβάλλει την εκκλησία, από μμε?????????Το κανάλι της εκκλησίας είναι της εκκλησίας. Όταν λέμε  μμε λέμε για ιδιωτικά μέσα αύτα έχουν ακροαματικότητα και τηλεθέαση.

Μα τον αρχιεπίσκοπο και το μητροπολίτη και άλλους παπάδες σε ιδιωτικά κανάλια τους βλέπω να μιλάνε!

Άντε πάλι ποία Ιερά εξέταση? Εδω Ελλάδα γιουχου! Κανείς δεν μαρτύρησε με βαναστηρια επειδή ηταν άθεος αυτά είναι ιστορίες για αγρείους.

Σου απάντησαν τι γινόταν στο Βυζάντιο, όπου βασάνιζαν και σκότωναν άθεους-ειδωλολάτρες-αιρετικούς, αλλά εσύ αρνείσαι να το δεχτείς.

Το δόγμα ξες τι λέει? Οι χριστιανοί δεν μπορούν να  κάνουν αυτά που λες και αυτά που τους κατηγορείς. Αν κάποιος έκανε αυτά που κατηγορείς απλά δεν ήταν χριστιανός.

Και τι με νοιάζει εμένα αν αυτός που με κυνηγάει είναι μαϊμού χριστιανός ή ορίτζιναλ; Εμένα με νοιάζει αν κινδυνεύω.

Για τους μάρτυρες τι έχεις να πεις? Δεν ξες? Εκάστοτε οι μόνοι που σκότωναν και βασάνιζαν ήταν οι άθεοι τους χριστιανούς. Υπάρχουν πηγές.

Πες μία.

Εάν δεν τις θες να τις πιστέψεις πάνε στον Άγιο Δημήτριο και δες τα λείψανα. Δεν σου λέω να πιστέψεις στο  Θεο λίγο με νοίαζει. Σου λέω να παραδεκτείς το γεγονός ότι σκότωναν τους χριστιανούς και ότι οι χριστιανοί είναι οι μόνοι που πέθαναν για τα πιστεύω τους.

Σου λένε ότι δεν ήταν οι μόνοι. Και τα λείψανα δεν είναι απόδειξη γιατί εγώ δε μπορώ να ξέρω και δεν υπάρχει κανένας τρόπος να μάθω αν αυτός που μαρτύρησε ήταν χριστιανός ή κάτι άλλο και για ποιο λόγο μαρτύρησε.

"Γενικά είναι. Τώρα εγώ μπορεί να θέλω και να το φωνάζω."
Ε τότε δεν είναι ευαίσθητο και να το δηλώνεις. Εαν πάλι δεν θες αγωνίσου γι αυτό.Ζούμε σε δημοκρατία οι πιο πολλοί θέλουν αν εσύ δεν θες αγωνίσου να γίνεις πλειοψηφία. Τα άλλα είναι φασισμός. ¨Αλλος μπορεί να γουστάρει να το δηλώνει.

Το γεγονός ότι ΕΓΩ λέω τι είμαι δε σημαίνει ότι δεν είναι ευαίσθητο. Εγώ μπορώ να λέω και με ποιον πηδιόμουνα χτες το βράδυ, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να το λένε όλοι.

Δεν έχει κανένα δικαίωμα η πλειοψηφία να αποφασίσει για μένα. Η πλειοψηφία να ασχοληθεί με τον εαυτό της και να με αφήσει στην ησυχία μου. Αυτό λέγεται σεβασμός των μειονοτήτων.

Και άμα θέλουν κάποιοι να δηλώνουν τι είναι, να το κάνουν ανεξάρτητα από το κράτος. Αλλιώς το κράτος θα ξέρει ποιος αρνείται να δηλώσει τι είναι, το οποίο πάλι παραβιάζει προσωπικά δεδομένα.

"Και από το DNA θα καταλάβεις το θρήσκευμα;"
Θα μας τρελάνεις? Ο άνθρωπος πριν πεθάνει να δηλώνει πως θέλει να ταφεί. Με το DNA απλά θα ξέρουμε ποίος ήταν άμα είναι αγγνούμενος κτλπ. Μόνη σου ξεχνάς τα επιχειρήματα σου? Δεν γίνεται συνομιλία έτσι.

Καταρχάς το DNA δε μπορεί να σου πει τίποτα για την ταυτότητα κάποιου εκτός αν έχεις δείγματα για να κάνεις σύγκριση. Αλλά πέρα από αυτό, εγώ σου λέω τι να γίνεται στην περίπτωση που κάποιος δεν έχει δηλώσει ή δεν ξέρουμε ποιος είναι. Γιατί να ταφεί χριστιανικά;

"Άνοιξε την ιστορία της Β' Γυμνασίου..."
Στο βιβλίο της Β γυμνασίου δεν λέει πουθενα ότι οι ορθόδοξοι βασάνιζαν και σκότωναν τους αιρετικούς.

Χμμμ... Β' Λυκείου;

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
ectoras
Guest
« Reply #249 on: January 12, 2009, 20:52:06 pm »

"Δεν είπα ότι εξαναγκάζεις κάποιον να πιστέψει, είπα ότι εξαναγκάζεις κάποιον να κάνει κάτι που δε θέλει. Το μωρό δε θέλει να βαπτιστεί κι εσύ το εξαναγκάζεις. Ασκείς δηλαδή βία για να επιβάλεις το δικό σου."

Και που ξες εσύ τι θέλει το μωρό?

"Δεν είπα ότι δεν ξέρω εγώ, είπα ότι δεν ξέρεις εσύ. Και εν πάσει περιπτώσει, και σίγουρος να είσαι, από πού κι ως πού μπαίνεις νταβατζής στη συνείδηση του άλλου. Να μεγαλώσει, να αποφασίσει ελεύθερα και να βαπτιστεί μόνος του άμα θέλει. Μπορεί να θέλει να γίνει σατανιστής, θα τον εμποδίσεις εσύ; Αυτό είναι κάτι στο οποίο θα κατασταλάξει αργότερα στη ζωή του."
Αμα γίνει σατανιστής είναι επικίνδυνος για την κοινωνία, βάση νόμου είναι παράνομο.Έσυ γίνεσαι νταβατζης που θα επιβάλλεις στους γονείς τι θα κάνουν. Δεν σε βάλαν υπεύθυνη για το παιδί τους.Εσύ   στο δικό σου κάνε ότι θες, εννοώ άστο αβαπτισο αφού τόσο σε καιει. Κάποιος άλλος θέλει να το βαπτίσει. Οι γονείς ανατρέφουν τα παιδία τους. Μέσα στην ανατροφή περιέχεται και αυτό είτε το θες είτε όχι.Ο άνθρωπος έχει και ψυχή και σώμα άρα χειάζεται γνώση και στα δυο.Εσύ δώσε ότι ανατροφή θες στο δικό σου και οι άλλοι ότι θέλουν.

"Πρόσεξέ τα αυτά που λες γιατί στο ισλάμ ακρωτηριάζουν τα παιδιά τους επειδή "έτσι λέει ο Αλλάχ". Κι αυτοί τα ίδια επιχειρήματα με σένα έχουνε, "δικό μου είναι το παιδί και ό,τι θέλω το κάνω"."
Η βάπτιση είναι ακρωτηριασμός ή κακοποίηση? Απο πότε? Αν δεν πιστευεις ρε τι σε νοίαζει άν σε βάπτισαν. Είναι σαν να σε καναν μπάνιο.Ξεκόλλα!

"Μα τον αρχιεπίσκοπο και το μητροπολίτη και άλλους παπάδες σε ιδιωτικά κανάλια τους βλέπω να μιλάνε!"
Μαζί με αυτούς ακούς να συνομιλούν και Άθεοι δεν είναι μόνοι  τους στο πάνελ. Επίσης τους κάλεσαν εκεί. Και τους καλούν να μιλήσουν γιατι σε πολλούς τους νοίαζει η άποψη τους. ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΛΕΝΕ.

"Σου απάντησαν τι γινόταν στο Βυζάντιο, όπου βασάνιζαν και σκότωναν άθεους-ειδωλολάτρες-αιρετικούς, αλλά εσύ αρνείσαι να το δεχτείς."
Ποιον σκότωσαν πες όνομα! Ξες? Και γω λέω οτι εσύ σκότωσες, Ποιος πρέπει να το αποδείξει? Αυτος που κατηγορεί ή αυτός που κατηγορείτε?

"Και τι με νοιάζει εμένα αν αυτός που με κυνηγάει είναι μαϊμού χριστιανός ή ορίτζιναλ; Εμένα με νοιάζει αν κινδυνεύω."
Απο ποιον κινδυνευεις? Θα τρελαθούμε?Πάνε κάνε μήνυση αν σε απειλεί κανεις.Μην με ζαλιζεις και λες οτι κινδυνεύεις,

Για τους μάρτυρες τι έχεις να πεις? Δεν ξες? Εκάστοτε οι μόνοι που σκότωναν και βασάνιζαν ήταν οι άθεοι τους χριστιανούς. Υπάρχουν πηγές.

"Πες μία."
Τι γίνεται φοβάσε να απαντήσεις? 4 ποστ τωρα το αποφεύγεις. Να λέω μια Αγιος Δημήτριος.

"Σου λένε ότι δεν ήταν οι μόνοι. Και τα λείψανα δεν είναι απόδειξη γιατί εγώ δε μπορώ να ξέρω και δεν υπάρχει κανένας τρόπος να μάθω αν αυτός που μαρτύρησε ήταν χριστιανός ή κάτι άλλο και για ποιο λόγο μαρτύρησε."
Καλά άμα δεν ξες ψάξε μάθε. Υπαρχουν εκτός από λείψανα και βιβλία και κείμενα και βίοι Αγίων κτλπ.

"Το γεγονός ότι ΕΓΩ λέω τι είμαι δε σημαίνει ότι δεν είναι ευαίσθητο. Εγώ μπορώ να λέω και με ποιον πηδιόμουνα χτες το βράδυ, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να το λένε όλοι."
Μην το λες δεν νοιαζει κανεναν τι πιστεύεις γραμμένη σε χουν όπως και μένα.

"Δεν έχει κανένα δικαίωμα η πλειοψηφία να αποφασίσει για μένα. Η πλειοψηφία να ασχοληθεί με τον εαυτό της και να με αφήσει στην ησυχία μου. Αυτό λέγεται σεβασμός των μειονοτήτων."

Η μειονότητα δεν πρέπει να  σέβεται την πλειοψηφία?Η πολιτεία θα ενεργήσει με την μειονότητα ή με την πλειοψηφία.

"Καταρχάς το DNA δε μπορεί να σου πει τίποτα για την ταυτότητα κάποιου εκτός αν έχεις δείγματα για να κάνεις σύγκριση. Αλλά πέρα από αυτό, εγώ σου λέω τι να γίνεται στην περίπτωση που κάποιος δεν έχει δηλώσει ή δεν ξέρουμε ποιος είναι. Γιατί να ταφεί χριστιανικά;"
Αμα δεν έχει δηλώσει πρόβλημα του. Αφού ήθελε κάτι διαφορετικό γτ να μην το δηλώσει? Επιμένεις σε ένα επιχείρημα πείσματος. "Μαμα μαμα δεν θελω να πω τι ταφή θέλω!"

"Χμμμ... Β' Λυκείου;"
Τι θα πάρεις με τι σειρά τα βιβλία για να μου αποδείξεις κάτι που δεν ισχύει? Και θες να ψάξω όλο το βιβλίο για να βρω κάτι το οποίο δεν το αναφέρει όπως εσύ θες, ΑΛΛΑ ΑΛΛΙΩΣ.
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #250 on: January 12, 2009, 21:14:20 pm »

σας παρακαλώ, κάντε split το topic από εκεί που πάει quote-quote
δεν νομίζω ότι χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω πάνω στους λόγους γα τους οποίους θα ήταν καλό να γίνει

το όνομα του νέου το αφήνω στην φαντασία σας

pay close attention
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #251 on: January 12, 2009, 21:24:45 pm »

Quote from: ectoras on January 12, 2009, 20:52:06 pm
"Δεν είπα ότι εξαναγκάζεις κάποιον να πιστέψει, είπα ότι εξαναγκάζεις κάποιον να κάνει κάτι που δε θέλει. Το μωρό δε θέλει να βαπτιστεί κι εσύ το εξαναγκάζεις. Ασκείς δηλαδή βία για να επιβάλεις το δικό σου."

Και που ξες εσύ τι θέλει το μωρό?

Υπάρχει η παραμικρή περίπτωση το μωρό να θέλει να το αρπάξει κάποιος άγνωστος να το πασαλείψει με λάδι και να το βουτήξει ολόκληρο μέσα στο νερό;

"Δεν είπα ότι δεν ξέρω εγώ, είπα ότι δεν ξέρεις εσύ. Και εν πάσει περιπτώσει, και σίγουρος να είσαι, από πού κι ως πού μπαίνεις νταβατζής στη συνείδηση του άλλου. Να μεγαλώσει, να αποφασίσει ελεύθερα και να βαπτιστεί μόνος του άμα θέλει. Μπορεί να θέλει να γίνει σατανιστής, θα τον εμποδίσεις εσύ; Αυτό είναι κάτι στο οποίο θα κατασταλάξει αργότερα στη ζωή του."
Αμα γίνει σατανιστής είναι επικίνδυνος για την κοινωνία, βάση νόμου είναι παράνομο.

Κάνεις λάθος, έχουμε ανεξιθρησκεία.

Έσυ γίνεσαι νταβατζης που θα επιβάλλεις στους γονείς τι θα κάνουν. Δεν σε βάλαν υπεύθυνη για το παιδί τους.Εσύ στο δικό σου κάνε ότι θες, εννοώ άστο αβαπτισο αφού τόσο σε καιει. Κάποιος άλλος θέλει να το βαπτίσει. Οι γονείς ανατρέφουν τα παιδία τους. Μέσα στην ανατροφή περιέχεται και αυτό είτε το θες είτε όχι.Ο άνθρωπος έχει και ψυχή και σώμα άρα χειάζεται γνώση και στα δυο.Εσύ δώσε ότι ανατροφή θες στο δικό σου και οι άλλοι ότι θέλουν.

Σταμάτα να λες ότι έχεις το δικαίωμα να κάνεις ό,τι θέλεις με το παιδί σου. Αν είναι έτσι τότε όταν μεγαλώσει θα σε κάνει και αυτό ό,τι θέλει. Τα απωθημένα που του δημιουργείς κάπου θα τα βγάλει.

"Πρόσεξέ τα αυτά που λες γιατί στο ισλάμ ακρωτηριάζουν τα παιδιά τους επειδή "έτσι λέει ο Αλλάχ". Κι αυτοί τα ίδια επιχειρήματα με σένα έχουνε, "δικό μου είναι το παιδί και ό,τι θέλω το κάνω"."
Η βάπτιση είναι ακρωτηριασμός ή κακοποίηση? Απο πότε? Αν δεν πιστευεις ρε τι σε νοίαζει άν σε βάπτισαν. Είναι σαν να σε καναν μπάνιο.Ξεκόλλα!

ΟΚ, λες ότι η κακοποίηση δεν επιτρέπεται. Εσύ δηλαδή πού βάζεις το όριο στο "κάνω ό,τι θέλω με το παιδί μου"; Μέχρι πού έχεις δικαίωμα δηλαδή; Έχεις δικαίωμα να το βαπτίσεις λες. Έχεις το δικαίωμα να το αναγκάσεις να πηγαίνει στην εκκλησία, να κοινωνεί, να εξομολογείται κλπ; Μέχρι πού νομίζεις ότι δικαιούσαι να επεμβαίνεις στη συνείδησή του; Δεν είναι επιλογή η πίστη;

"Μα τον αρχιεπίσκοπο και το μητροπολίτη και άλλους παπάδες σε ιδιωτικά κανάλια τους βλέπω να μιλάνε!"
Μαζί με αυτούς ακούς να συνομιλούν και Άθεοι

Πολύ σπανιότερα.

δεν είναι μόνοι  τους στο πάνελ. Επίσης τους κάλεσαν εκεί. Και τους καλούν να μιλήσουν γιατι σε πολλούς τους νοίαζει η άποψη τους. ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΛΕΝΕ.

ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ, ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ. Η διαφωνία μας ήταν ότι εγώ λέω πως τα ΜΜΕ προβάλλουν περισσότερο το χριστιανισμό παρά την αθεΐα κι εσύ έλεγες το αντίθετο.

"Σου απάντησαν τι γινόταν στο Βυζάντιο, όπου βασάνιζαν και σκότωναν άθεους-ειδωλολάτρες-αιρετικούς, αλλά εσύ αρνείσαι να το δεχτείς."
Ποιον σκότωσαν πες όνομα! Ξες? Και γω λέω οτι εσύ σκότωσες, Ποιος πρέπει να το αποδείξει? Αυτος που κατηγορεί ή αυτός που κατηγορείτε?

Κάτσε, θα σου βρω.

"Και τι με νοιάζει εμένα αν αυτός που με κυνηγάει είναι μαϊμού χριστιανός ή ορίτζιναλ; Εμένα με νοιάζει αν κινδυνεύω."
Απο ποιον κινδυνευεις? Θα τρελαθούμε?Πάνε κάνε μήνυση αν σε απειλεί κανεις.Μην με ζαλιζεις και λες οτι κινδυνεύεις,

Δε λέω απαραίτητα για μένα προσωπικά. Άλλοι όμως μπορεί να δέχονται ρατσισμό. Ήδη πολλοί μουσουλμάνοι πχ αντιμετωπίζουν πρόβλημα (ναι, ναι, στην Ελλάδα).

"Πες μία."
Τι γίνεται φοβάσε να απαντήσεις? 4 ποστ τωρα το αποφεύγεις. Να λέω μια Αγιος Δημήτριος.

ΠΗΓΗ σου ζήτησα να μου πεις.

"Σου λένε ότι δεν ήταν οι μόνοι. Και τα λείψανα δεν είναι απόδειξη γιατί εγώ δε μπορώ να ξέρω και δεν υπάρχει κανένας τρόπος να μάθω αν αυτός που μαρτύρησε ήταν χριστιανός ή κάτι άλλο και για ποιο λόγο μαρτύρησε."
Καλά άμα δεν ξες ψάξε μάθε. Υπαρχουν εκτός από λείψανα και βιβλία και κείμενα και βίοι Αγίων κτλπ.

Εννοώ αξιόπιστα κείμενα, αντικειμενικά όχι εκκλησιαστικά.

"Δεν έχει κανένα δικαίωμα η πλειοψηφία να αποφασίσει για μένα. Η πλειοψηφία να ασχοληθεί με τον εαυτό της και να με αφήσει στην ησυχία μου. Αυτό λέγεται σεβασμός των μειονοτήτων."

Η μειονότητα δεν πρέπει να  σέβεται την πλειοψηφία?Η πολιτεία θα ενεργήσει με την μειονότητα ή με την πλειοψηφία.

Η πολιτεία θα τους σεβαστεί όλους και θα αντιμετωπίσει κάθε άνθρωπο ισότιμα.

"Καταρχάς το DNA δε μπορεί να σου πει τίποτα για την ταυτότητα κάποιου εκτός αν έχεις δείγματα για να κάνεις σύγκριση. Αλλά πέρα από αυτό, εγώ σου λέω τι να γίνεται στην περίπτωση που κάποιος δεν έχει δηλώσει ή δεν ξέρουμε ποιος είναι. Γιατί να ταφεί χριστιανικά;"
Αμα δεν έχει δηλώσει πρόβλημα του. Αφού ήθελε κάτι διαφορετικό γτ να μην το δηλώσει? Επιμένεις σε ένα επιχείρημα πείσματος. "Μαμα μαμα δεν θελω να πω τι ταφή θέλω!"

Καταρχάς μπορεί να μην προλάβει να το δηλώσει.

Ε, ωραία, κι εγώ σου λέω γιατί να μη θεωρείται δεδομένη η πολιτική κηδεία και να το αλλάζει μετά όποιος θέλει; Τι σημασία έχει ποιος είναι η πλειοψηφία;

Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
ectoras
Guest
« Reply #252 on: January 12, 2009, 21:50:24 pm »

"Υπάρχει η παραμικρή περίπτωση το μωρό να θέλει να το αρπάξει κάποιος άγνωστος να το πασαλείψει με λάδι και να το βουτήξει ολόκληρο μέσα στο νερό;"
Πώπω κόλλημα μην βαπτιστεις. ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

"Κάνεις λάθος, έχουμε ανεξιθρησκεία."
Ναι έχουμε αλλά ο Σατανισμός είναι παράνομος. Σύμφωνα με νόμο του κράτους και όχι μόνο του Ελληνικού άλλα πολλών Ευρωπαικών.

"Σταμάτα να λες ότι έχεις το δικαίωμα να κάνεις ό,τι θέλεις με το παιδί σου. Αν είναι έτσι τότε όταν μεγαλώσει θα σε κάνει και αυτό ό,τι θέλει. Τα απωθημένα που του δημιουργείς κάπου θα τα βγάλει."
Παρανοείς τα λόγια μου και το ξες.

ΟΚ, λες ότι η κακοποίηση δεν επιτρέπεται. Εσύ δηλαδή πού βάζεις το όριο στο "κάνω ό,τι θέλω με το παιδί μου"; Μέχρι πού έχεις δικαίωμα δηλαδή; Έχεις δικαίωμα να το βαπτίσεις λες. Έχεις το δικαίωμα να το αναγκάσεις να πηγαίνει στην εκκλησία, να κοινωνεί, να εξομολογείται κλπ; Μέχρι πού νομίζεις ότι δικαιούσαι να επεμβαίνεις στη συνείδησή του; Δεν είναι επιλογή η πίστη;
Το παιδί μόνο του αποφασίζει τι θα κάνει,. Αν είναι 1ος έτους και θέλουν οι γονείς του να πανε εκκλησια τι θα κάνουν? Θα το αφήσουν στο δρόμο? Ποιος σε ανάγκασε να κοινωνήσεις και να εξομολογηθείς? Κόψτο οτι σε καταπιεζουν δεν το κάνει κανένας. Κανένας δεν ασχολείτε με το τι θα κάνεις γτ δεν τους ενδιαφέρει.

"Πολύ σπανιότερα."
Οχι

"Δε λέω απαραίτητα για μένα προσωπικά. Άλλοι όμως μπορεί να δέχονται ρατσισμό. Ήδη πολλοί μουσουλμάνοι πχ αντιμετωπίζουν πρόβλημα (ναι, ναι, στην Ελλάδα)."
¨Εχεις πάει πχ Ξάνθη Κομοτηνή? Γιατί εγώ ναι και δεν Ισχυει κάτι τετοιο. Έχουν τζαμί δικό τους και κάνουν ότι θέλουν. Κανείς δεν τους καταπιέζει. Και πρόσεχε τα λόγια σου γτ με τις ασυναρτησίες αυτές κάνουν παραβιάσεις οι Τουρκοι

"ΠΗΓΗ σου ζήτησα να μου πεις."
ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ

Πάρε πηγές για τον Απόστολο Παύλο και αν θες να μάθεις είναι λίγες:
    * David Noel Freedman, The Anchor Bible Dictionary, (New York: Doubleday, 1996, c1992), τόμος 5, σελ. 186, λήμμα: Paul.
    * Walter A. Elwell and Barry J. Beitzel, Baker Encyclopedia of the Bible, (Baker Book House, 1988), σελ. 1621, λήμμα: Paul, The Apostle.
    * Allen C. Myers, The Eerdmans Bible Dictionary, (Rev., augm. translation of: Bijbelse encyclopedie. Rev. ed. 1975.; Grand Rapids, Mich.: Eerdmans, 1987), σελ. 803, λήμμα: Paul.
    * D. R. W. Wood et al., New Bible Dictionary, (InterVarsity Press, 1996, c1982, c1962), σελ. 880, λήμμα: Paul.
    * Gerald F. Hawthorne et al., Dictionary of Paul and His Letters, (Downers Grove, Ill.: InterVarsity Press, 1993), σελ. 692, λήμμα: PAUL IN EARLY CHURCH TRADITION
    * Αγουρίδης Σ., Εισαγωγή εις την Καινήν Διαθήκην, Γρηγόρης, 1991, σελ. 197-225
    * Βούλγαρης Χρ., Εισαγωγή εις την Καινήν Διαθήκην Τόμος Α', Αθήνα, 2003, σελ. 348-394
    * Καραβιδόπουλος Ι., Εισαγωγή στην Καινή Διαθήκη, Πουρναράς, 1998, σελ. 261-272
    * Τρεμπέλα Π.Ν., Υπόμνημα εις τας επιστολάς της Κ. Διαθήκης, Τόμος Α', "Ο Σωτήρ", 1983, σελ. 19-25
    * «Ένας Μοναδικός Αθηναϊκός Βράχος», Η Σκοπιά, Β. & Φ. Ε. Σκοπιά, τεύχος 15 Σεπτεμβρίου 1985, σ. 28.
    * D.A. Carson and al., New Bible Commentary (4th ed.), Inter-Varsity Press, Downers Grove/Leicester 1994.
    * F.F. Bruce, «Areopagus», New Bible Dictionary (3rd ed.), Inter-Varsity Press, Downers Grove/Leicester 1996.
    * Hubert M. Martin JR., «Areopagus», The Anchor Bible Dictionary, Doubleday 1992.
    * Joseph Henry Thayer, «Ἀρειος», A Greek-English Lexicon of the New Testament, 1889.
    * G. Schneider, «Ἀρειος Πάγος», Exegetical Dictionary of the New Testament, W.B. Eerdmans, 1990.
    * Merrill C. Tenney, «Areopagus», The Zondervan Pictorial Encyclopedia of the Bible, Zondervan, Grand Rapids 1976.
    * Frank E. Gaebalein, Expositor’s Bible Commentary, Zondervan, Grand Rapids 1992.

"Η πολιτεία θα τους σεβαστεί όλους και θα αντιμετωπίσει κάθε άνθρωπο ισότιμα."
Και συ θες η πολιτεία να κάνει αυτό που θέλει η μειοψηφία για να τη σεβαστεί και να αγνοήσει την πλειοψηφία.Αυτά που λες είναι ασυμβίβαστα όταν η μειοψηφία καταπιέζει την πλειοψηφία.

"Καταρχάς μπορεί να μην προλάβει να το δηλώσει."
Σε υποθέσεις δεν απαντώ.

Ε, ωραία, κι εγώ σου λέω γιατί να μη θεωρείται δεδομένη η πολιτική κηδεία και να το αλλάζει μετά όποιος θέλει; Τι σημασία έχει ποιος είναι η πλειοψηφία;

Γιατι εχουμε δημοκρατία αν δεν σε αρέσει ρίξε την κυβέρνηση και κάνε επανάσταση.
« Last Edit: January 12, 2009, 21:52:27 pm by ectoras » Logged
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #253 on: January 12, 2009, 22:07:08 pm »

Quote from: ectoras on January 12, 2009, 21:50:24 pm
"Υπάρχει η παραμικρή περίπτωση το μωρό να θέλει να το αρπάξει κάποιος άγνωστος να το πασαλείψει με λάδι και να το βουτήξει ολόκληρο μέσα στο νερό;"
Πώπω κόλλημα μην βαπτιστεις. ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

Αφού με βαφτίσανε διά της βίας.

"Κάνεις λάθος, έχουμε ανεξιθρησκεία."
Ναι έχουμε αλλά ο Σατανισμός είναι παράνομος. Σύμφωνα με νόμο του κράτους και όχι μόνο του Ελληνικού άλλα πολλών Ευρωπαικών.

Τι λες ρε! Δηλαδή άμα εγώ πιστεύω στο σατανά θα έρθουν και θα με μπουζουριάσουνε;

"Πολύ σπανιότερα."
Οχι

Πώς όχι; Τους κληρικούς συνέχεια τους βλέπω, αθέους σπάνια.

"Δε λέω απαραίτητα για μένα προσωπικά. Άλλοι όμως μπορεί να δέχονται ρατσισμό. Ήδη πολλοί μουσουλμάνοι πχ αντιμετωπίζουν πρόβλημα (ναι, ναι, στην Ελλάδα)."
¨Εχεις πάει πχ Ξάνθη Κομοτηνή? Γιατί εγώ ναι και δεν Ισχυει κάτι τετοιο. Έχουν τζαμί δικό τους και κάνουν ότι θέλουν. Κανείς δεν τους καταπιέζει. Και πρόσεχε τα λόγια σου γτ με τις ασυναρτησίες αυτές κάνουν παραβιάσεις οι Τουρκοι

Είπα πολλοί μουσουλμάνοι, όχι όλοι (αν και υπάρχουν θέματα και στις περιοχές που λες, αλλά δεν αναφερόμουν σ'αυτό). Στην Αθήνα πχ δεν έχουν αρκετούς χώρους για να ασκούν την πίστη τους, κάνουν τις θρησκευτικές γιορτές τους όπως όπως και ο κόσμος τους βλέπει εχθρικά γιατί "ενοχλείται".

"ΠΗΓΗ σου ζήτησα να μου πεις."
ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ

Πάρε πηγές για τον Απόστολο Παύλο και αν θες να μάθεις είναι λίγες:
    * David Noel Freedman, The Anchor Bible Dictionary, (New York: Doubleday, 1996, c1992), τόμος 5, σελ. 186, λήμμα: Paul.
    * Walter A. Elwell and Barry J. Beitzel, Baker Encyclopedia of the Bible, (Baker Book House, 1988), σελ. 1621, λήμμα: Paul, The Apostle.
    * Allen C. Myers, The Eerdmans Bible Dictionary, (Rev., augm. translation of: Bijbelse encyclopedie. Rev. ed. 1975.; Grand Rapids, Mich.: Eerdmans, 1987), σελ. 803, λήμμα: Paul.
    * D. R. W. Wood et al., New Bible Dictionary, (InterVarsity Press, 1996, c1982, c1962), σελ. 880, λήμμα: Paul.
    * Gerald F. Hawthorne et al., Dictionary of Paul and His Letters, (Downers Grove, Ill.: InterVarsity Press, 1993), σελ. 692, λήμμα: PAUL IN EARLY CHURCH TRADITION
    * Αγουρίδης Σ., Εισαγωγή εις την Καινήν Διαθήκην, Γρηγόρης, 1991, σελ. 197-225
    * Βούλγαρης Χρ., Εισαγωγή εις την Καινήν Διαθήκην Τόμος Α', Αθήνα, 2003, σελ. 348-394
    * Καραβιδόπουλος Ι., Εισαγωγή στην Καινή Διαθήκη, Πουρναράς, 1998, σελ. 261-272
    * Τρεμπέλα Π.Ν., Υπόμνημα εις τας επιστολάς της Κ. Διαθήκης, Τόμος Α', "Ο Σωτήρ", 1983, σελ. 19-25
    * «Ένας Μοναδικός Αθηναϊκός Βράχος», Η Σκοπιά, Β. & Φ. Ε. Σκοπιά, τεύχος 15 Σεπτεμβρίου 1985, σ. 28.
    * D.A. Carson and al., New Bible Commentary (4th ed.), Inter-Varsity Press, Downers Grove/Leicester 1994.
    * F.F. Bruce, «Areopagus», New Bible Dictionary (3rd ed.), Inter-Varsity Press, Downers Grove/Leicester 1996.
    * Hubert M. Martin JR., «Areopagus», The Anchor Bible Dictionary, Doubleday 1992.
    * Joseph Henry Thayer, «Ἀρειος», A Greek-English Lexicon of the New Testament, 1889.
    * G. Schneider, «Ἀρειος Πάγος», Exegetical Dictionary of the New Testament, W.B. Eerdmans, 1990.
    * Merrill C. Tenney, «Areopagus», The Zondervan Pictorial Encyclopedia of the Bible, Zondervan, Grand Rapids 1976.
    * Frank E. Gaebalein, Expositor’s Bible Commentary, Zondervan, Grand Rapids 1992.

Ιστορικές πηγές ζήτησα, όχι εκκλησιαστικές.

"Η πολιτεία θα τους σεβαστεί όλους και θα αντιμετωπίσει κάθε άνθρωπο ισότιμα."
Και συ θες η πολιτεία να κάνει αυτό που θέλει η μειοψηφία για να τη σεβαστεί και να αγνοήσει την πλειοψηφία.Αυτά που λες είναι ασυμβίβαστα όταν η μειοψηφία καταπιέζει την πλειοψηφία.

Πώς καταπιέζεται η πλειοψηφία; Σε τι καταπιέζεται;

"Καταρχάς μπορεί να μην προλάβει να το δηλώσει."
Σε υποθέσεις δεν απαντώ.

Γιατί, σου φαίνεται εξωφρενική η υπόθεση το να πεθάνεις νέος και αιφνίδια;

Γιατι εχουμε δημοκρατία αν δεν σε αρέσει ρίξε την κυβέρνηση και κάνε επανάσταση.

Δημοκρατία δε σημαίνει να κάνει η πλειοψηφία ό,τι θέλει. Υποτίθεται ότι όλοι έχουμε ίσα δικαιώματα. Γιατί να έχουν περισσότερα δικαιώματα όσοι είναι περισσότεροι;

Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #254 on: January 12, 2009, 22:35:54 pm »

http://www.math.uh.edu/information/ypatia/index.html

http://www.fordham.edu/halsall/source/hypatia.html

http://cosmopolis.com/people/hypatia.html

http://womenshistory.about.com/od/hypati1/a/hypatia.htm

Τα 4-5 πρωτα αποτελεσματα για την Υπατια. Δεν αποτελουν αποδειξη, αλλα επιβεβαιωση των οσων λεει η Wikipedia.

Να σε ρωτησω κατι ? Υπαρχει ποτε περιπτωση να πειστεις, αν σου φερει καποιος του κοσμου τις αποδειξεις,οτι μπορει καπου να εχεις αδικο? Εισαι, απο την φυση σου διατεθειμενος, να δεχτεις οτι κανεις λαθος?

Εγω για παραδειγμα ειμαι. Δεν θεωρω οτι κατεχω την γνωση. Αν μου φερεις αποδειξεις(οχι εσυ μονο, γενικα ο οποιοσδηποτε, για καποιο θεμα), τις οποιες αποδεχομαι, τοτε δεν εχω προβλημα να αλλαξω γνωμη. Εσυ προκειται ποτε να αλλαξεις αποψη? Γιατι αν οχι, τοτε δεν κανουμε συζητηση, αλλα καταναλωνουμε bytes.

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Pages: 1 ... 15 16 [17] 18 Go Up Print
Jump to: