• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 17:13:01 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 17:13:01 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 61
Guests: 106
Total: 167
sofaki
chriskazakos
stloukas
gp6
npalami
lina_zs
Evripidis
Ponan
ArsenD
Petross
moutdimi
dimitrisblioumis
jimalexoud
Chrisvb17
gcheristanidhs
Ast
Belafonte
Chaidec
manos_diakakis
daphnenik
malogeor
Panagismark
nmpampal
Haralampos
JoHn!
maestros
aalmpanb
Dimosthenis
Sotirisbikos
petikas
tank
witchingHour
kstavroulis
noimaginationforthis
freskoulhs
DJ Stefzia
DespoinaKarategou
meni
Giopan
John120196
Farmakis Aggelos
alice
papajohnn06
tasakis
xdallas
Nikos_313
George_RT
marf10
teeeoooo
mdimitrig
bit11
Apostolos adam
aurora
bilbo
valentini
elias_farhood
mavrhs
athichatz
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr > Αρχείο (Moderator: PolarBear) > Συγγραφή Κανονισμού του Φόρουμ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Απαιτείται κανονισμός;  (Voting closed: October 13, 2005, 19:11:11 pm)
ΝΑΙ - 12 (23.5%)
ΟΧΙ - 39 (76.5%)
Δ/Α - 0 (0%)
Total Voters: 21

Pages: [1] 2 3 Go Down Print
Author Topic: Συγγραφή Κανονισμού του Φόρουμ  (Read 6258 times)
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
Συγγραφή Κανονισμού του Φόρουμ
« on: September 23, 2005, 19:09:59 pm »

Με αφορμή τη σημερινή συζήτηση που έγινε στο "τραπεζάκι" του ΤΗΜΜΥ.gr,
ξεκινά αυτό το θέμα πρώτον για να αποφασιστεί εάν χρειαζόμαστε κανονισμό
και δεύτερον για το ποιος θα πρέπει να είναι αυτός.

Με τον όρο κανονισμός εννοούμε τους κανόνες που πρέπει να διέπουν την κοινότητα συζητήσεων του ΤΗΜΜΥ.gr.

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
~Michelle~
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
Απ: Συγγραφή Κανονισμού του Φόρουμ
« Reply #1 on: September 23, 2005, 19:36:39 pm »

Εγώ ψηφίζω ναι, αρκει να μην είναι αυστηροι. Δηλάδη κάτι βασικό του στυλ "μη βρίζετε" δεν νομίζω να περιορίζει την ελευθερία κανενός εδω μέσα! Ε κι αν την περιορίζει (δλδ είχε σκοπό να βρίσει) τότε καλά κάνει!

www.e-steki.gr
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
Re: Συγγραφή Κανονισμού του Φόρουμ
« Reply #2 on: September 23, 2005, 20:27:52 pm »

Νομίζω ότι εκτός των όποιων περιορισμών που μπορούν να τεθούν (με τους οποίους γενικά διαφωνώ ως περιορισμούς της ελευθερίας του λόγου- όσο σχετική και αν είναι αυτή) πιστεύω ότι πρέπει να τονίζεται ρητά ότι ο καθένας εκφράζει προσωπικές απόψεις, ειδικά σε θέματα που έχουν σχέση με πολιτικά ζητήματα, όπως τα όσα προέκυψαν τις τελευταίες μέρες.
sakaflias7
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Μήπως κανένας καλός είμαι?

View Profile WWW
« Reply #3 on: September 23, 2005, 20:29:10 pm »

προσωπικα παντα πιστευω οτι δεν πρεπει να δημιουργηθει κπ ειδους κανονισμων αλλα τα μελη του forum απο μονα τους να εχουν το "γνωθι σεαυτον" κ να μην παραβαινουν τα χοντρα ορια της ευπρεπειας.το forum θεωρω  οτι αυτο που το χαρακτηριζει κ το κανει να ξεχωριζει απο τα υπολοιπα forum( ;)αν δεν παινεψουμε το σπιτι μας...) ειναι η ελευθερια λογου επι παντος θεματος.μαλιστα νομιζω οτι μεχρι στιγμης δεν εχουμε ΓΕΝΙΚΑ( κ οχι ειδικα) παρεκτραπει τοσο που να ειναι αναγκη να θεσπισουμε κπ καταστατικο κανονισμου!! 8) 8)
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #4 on: September 23, 2005, 23:25:06 pm »

Το θέμα προέκυψε από αυτό που γράφει ο Αλεξ, ότι δλδ θα πρέπει να τονίζεται κάπου ότι το THMMY.gr δεν φέρει ευθύνη για το τι λέγεται εδώ μέσα, και ο καθένας και μόνο αυτός είναι υπέυθυνος για αυτά που λέει.

sakaflias7
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Μήπως κανένας καλός είμαι?

View Profile WWW
Re: Απ: Συγγραφή Κανονισμού του Φόρουμ
« Reply #5 on: September 23, 2005, 23:28:11 pm »

Quote from: fugitive on September 23, 2005, 23:25:06 pm
Το θέμα προέκυψε από αυτό που γράφει ο Αλεξ, ότι δλδ θα πρέπει να τονίζεται κάπου ότι το THMMY.gr δεν φέρει ευθύνη για το τι λέγεται εδώ μέσα, και ο καθένας και μόνο αυτός είναι υπέυθυνος για αυτά που λέει.
το θεωρω αυτονοητο οτι ο,τι γραφεται απο κπ ειναι καθαρα προσωπιη του αποψη.
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #6 on: September 23, 2005, 23:41:38 pm »

Επειδή τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται αυτονόητο και για προληπτική αποφυγή μελλοντικών παρεξηγήσεων καλό είναι να αναφέρεται και γραπτά να είμαστε καλυμμένοι.
Φυσικά γι' αυτό γίνεται το poll, αν η πλειοψηφία δεν το κρίνει απαραίτητο, πιο εύκολο για μας.
JAs0n-X
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Rhodes [Sattelite image]

View Profile
« Reply #7 on: September 24, 2005, 02:52:31 am »

Ψηφισα ναι...

Ο κανονισμος δεν θα περιοριζει κανεναν ως προς τα λεγομενα του και τις αποψεις του φυσικα...

Ενας απλος κανονισμος του τυπου οχι βρισιες (και οταν λεμε βρισιες εννοουμε οχι να πω μαλακα τον alexkas η οποιονδηποτε για πλακα αλλα να στραφω προσβλητικα απεναντι του) , οχι μεταφορα πειρατικου λογισμικου, οχι ανταλλαγη συνδεσμων πορνογραφικου περιεχομενου ή πειρατικων προγραμματων κλπ ειναι κατι που πιστευω θα γινει απο ολα τα μελη αποδεκτο!

Προς θεου δεν νομιζω να τιθεταi θεμα περιορισμου του λογου  απο τον fugitive που κανει και το poll...
αλλιως θα παρω τη ψηφο μου πισω!

J=X
--------------------------------------------
Ο Χριστος πεθανε
Ο Μαρξ πεθανε...
και εγω τελευταια δεν αισθανομαι καλα !
guest@
Νεούλης/Νεούλα
*

Όλα χασ τα, τ όλο βρες

View Profile
« Reply #8 on: September 24, 2005, 06:48:55 am »

Για μένα το όμορφο και ιδανικό δεν είναι οι κανονισμοί. Το θέμα είναι να μιλάς, να ακούς και να διαμορφώνεις άποψη. Θεωρώ ότι το να πεις σε κάποιον "μην κάνεις αυτό ή μη λες το άλλο" είναι σα να λειτουργείς σαν αυθεντία. Αλλά ποιος είναι αυτός που έχει την απόλυτη ικανότητα να αποφασίζει για τέτοια θέματα. Ποιος θεός η ποια υπόγεια δύναμη (sorry μπέρδεψα τα topics!); Με ποια κριτήρια, με ποια εξουσία και με ποιο σκοπό;

Το να μη βρίζεις η να μη χυδαιολογείς ανούσια είναι θέμα προσωπικής ευθύνης, αυτοσεβασμού και "καλλιέργειας". Δε μου αρέσουν οι γενικεύσεις και αν ένας άνθρωπος πει κάτι σε κάποια περίσταση μπορεί να το θεωρήσω ενοχλητικό, ή προσβλητικό ή υποτιμητικό ενω η ίδια και απαράλλαχτη φράση σε άλλη περίσταση να είναι αστεία ή ουσιώδης και εξαιρετικά σημαντική. Ποιος θα κρίνει όμως εκ των προτέρων σε ποια κατηγορία αυτό ανήκει. ¨Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι αυτό που "ζούμε" γράφοντας ή διαβάζοντας ένα forum, είναι μια "προσομοίωση" της "πραγματικής" ζωής. Πόσες φορές δεν εξοργιστήκατε με τους φίλους σας και ξεστομίσατε κάτι που δεν έπρεπε, πόσες φορές δεν παραφερθήκατε κι ας το μετανιώσατε μετά. Εδώ είμαστε όμως για να μιλάμε, να ακούμε, να θυμώνουμε, να συγχωρούμε κοκ. Τελικά καταλήγεις ότι τα λόγια και οι ιδέες σε μια "αγορά" είναι για να ρέουν αβίαστα. Αλλά όχι ανεύθυνα.

Ας επανέλθω , το όμορφο και ιδανικό είναι να λες αυτά που θες, να κρατάς το στοιχειώδες (η και περισσότερο από αυτό) επίπεδο που σου υπαγορεύει η ηθική σου ή έστω η "ηθική" σου. Από εκεί και πέρα μια κοινότητα ακούει, διαβάζει και κρίνει. Και με τη συμπεριφορά της δείχνει αν κάτι της αρέσει η όχι, αν το εγκρίνει και αν συμφωνεί. Το θέμα λοιπόν δεν είναι να θεσπιστούν αυστηροί κανόνες η κατευθυντήριες γραμμές γιατί αν κάτι είναι σημαντικό για ένα σύνολο ανθρώπων που αλληλεπιδρούν, συζητούν και "ζυμώνονται" μεταξύ τους είναι αυτή η συνδιαμόρφωση. Άνθρωποι ειμαστε όλοι γ@μώτο (και ακόμη έχω σε  μεγάλη υπόληψη την έννοια άνθρωπος) και μπορούμε να συζητήσουμε και να συνεννοηθούμε. Και θεωρώ δεδομένο ότι αν κάτι δεν αρέσει και ενοχλεί γενικά, ένα σύνολο ατόμων που δεν άγονται και φέρονται απλά, αυτοί μπορούν πολύ συγκροτημένα και χωρίς σαφείς κανόνες να δείξουν τη δυσαρέσκεια τους η τον ενθουσιασμό τους και να προβληματιστούν, να επικροτήσουν η να καταβαραθρώσουν τον εκάστοτε γράφοντα. Κάτι το οποίο ίσως βοηθήσει και τη μια και την άλλη πλευρά, μέσω της δυναμικής που μπορεί να αποκτήσει μια υποτιθέμενη αντιπαράθεση.  Δε μου αρέσουν λοιπόν οι κανόνες γιατί δεν είναι αποτέλεσμα μιας άμεσης δημοκρατίας αλλά πάντα προϊόν ενός μεσάζοντα της (και αυτοί οι μεσάζοντες είναι πάντα που χαλάνε την πιάτσα!). Ζούμε, η θα έπρεπε να  ζούμε καταστάσεις δυναμικές, ένα ας πούμε wikipedia πράγμα, ο καθένας προσφέρει κάτι, κάποιος άλλος κάτι εναλλακτικό και όλα (ιδέες, αισθήματα, στεγανά...) είναι έτοιμα να γκρεμιστούν και να καταρρεύσουν μπροστά στα ποδιά μας, ή να μείνουν ακλόνητα αν εμείς το θέλουμε. Ίσως γιατί θεωρώ το αίσθημα της προσωπικής ευθύνης και του σεβασμού στον άλλο πολύ σημαντικό, τόσο που να θεωρώ κάποιες άξιες και κατευθυντήριες γραμμές της δικής μου ζωής πολύ δεδομένες. Όπως το ότι, ναι δε βρίζουμε τον άλλο επειδή απλά διαφωνεί μαζί μας, δε διακρίνουμε τους ανθρώπους με βάση τα ιδιαίτερα (μερικές φορές μάλιστα όχι και τόσο ιδιαίτερα) χαρακτηριστικά τους, μαύρος, κόκκινος, πουά, ομοφυλόφιλος θεσσαλονικιός αθηναίος κτλ, αλλά με βάση αυτά που έχουν να προσφέρουν στον εαυτό τους και στο υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο θεωρητικά η και στη πράξη κτλ. Δεν ξέρω αν τελικά δεν είναι αυτονόητα, αλλά στους ανθρώπους που με περιβάλλουν είναι ένα από τα κριτήρια μου αυτός ο ανθρωπισμός και ο σεβασμός σε τέτοιες έννοιες (βλ. διαφορετικότητα) Αν είναι να θεσπιστούν τέτοιας υφής κανόνες, για μένα κινούνται στη σφαίρα του αυτονόητου, αν πάλι οι κανόνες γίνουν πιο συγκεκριμένοι νιώθω ήδη τον περιορισμό να μου σφίγγει το λαιμό, όχι γιατί γράφω τόσο συχνά (άλλωστε τα μισά μου posts στην ποίηση είναι για την ώρα!) οπότε κάποιος με καταπιέζει, αλλά γιατί ίσως μονίμως θα φιλτράρω, αυτά που διαβάζω και ύστερα σκέφτομαι, μέσα από low pass φίλτρα κανονισμών. Θα πρότεινα λοιπόν, με πραγματικό αίσθημα προσωπικής ευθύνης να μείνουν τα πράγματα ως έχουν με ρίσκο το πλοίο να βυθιστεί αύτανδρο αν έτσι του αξίζει ή αν πάρουμε την ευοίωνη προοπτική, να δημιουργήσουμε κάτι ωραίο και ελεύθερο στο οποίο όλοι αποφασίζουν και όλοι υπακούουν. Και όποιος πραγματικά έχει διαμορφωμένους αυτούς τους στοιχειώδεις "κανόνες" στο μυαλό του (και αυτό τελικά είναι η προσωπική ηθική) να προσπαθεί να πείσει η έστω να επηρεάσει για αυτό το συνομιλητή του.

ps: Προτροπές του στυλ «Όχι greeklish» προφανώς δεν εμπίπτουν στα παραπάνω, γιατί απλά κάνουν την προσπάθεια επικοινωνίας πιο εύκολη.

ps**2: Αμφιβάλλω λιγάκι για τη συνοχή και τη συγκρότηση όλων όσων γράφω, αλλά διαβάστε τα με επιείκεια γιατί είναι 6.30 η ώρα ξημερώματα Σαββάτου και εγώ ακόμη διαβάζω πεδία!
~Michelle~
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #9 on: September 24, 2005, 07:06:54 am »

Δεν ξέρω πόσο καιρό κινείσαι στο internet αγαπητή guest@ αλλα η μικρή μου εμπειρία μου έχει δείξει οτι πολλές φορές τα "αυτονόητα" δεν είναι τελικά και τόσο αυτονόητα για μερικούς. Και πολλοι είναι αυτοί που είναι εξίσου συνεννοήσιμοι με τη γάτα μου. Και χωρίς κανονισμούς άντε να εξηγήσεις στον άλλο γιατί διέγραψες το θέμα του (στο οποίο πχ έβριζε αισχρά, μιλούσε για παράνομα προγράμματα κλπ). Με κανονισμούς όμως δεν κάθεσαι να ασχολείσαι με τον κάθε ανεγκέφαλο που νομίζει οτι το νετ είναι ξέφραγγο αμπέλι, του πετάς ένα "απαγορεύεται σύμφωνα με τους κανονισμούς που έχεις αποδεχθει κατα την εγγραφή" και ας κάτσει να σκεφτεί μόνος του.
Δεν λέω, στο φόρουμ αυτό λίγοι είναι αυτοί που δεν έχουν κοινή λογική σύμφωνα με το τι θα γράψουν. Όμως καλύτερη είναι η πρόληψη απο τη θεραπεία Wink

www.e-steki.gr
guest@
Νεούλης/Νεούλα
*

Όλα χασ τα, τ όλο βρες

View Profile
« Reply #10 on: September 24, 2005, 07:29:33 am »

Η αλήθεια είναι ότι κινούμαι καιρό στον ιντερνετ και καταλαβαίνω πολύ καλά τι εννοείς. Σε αρκετές σελίδες έχω δει και τσακωμούς, μικροπρέπειες, χυδαίες επιθέσεις, μπαναρίσματα κτλ. Το θέμα είναι ποιες από αυτές συνεχίζω να επισκέπτομαι, να συμμετέχω και τι τελικά λαμβάνω από όλο αυτό. Για μένα είναι δύσκολο να αποδεχτώ ότι με ανθρώπους που ίσως και να έρχομαι καθημερινά σε επαφή, δε μπορούμε να συνεννοηθούμε έστω στα στοιχειώδη.

Απόλυτα συμφωνώ με την πρακτικότητα των κανονισμών όπως το θέτεις, αλλά συνεχίζει να με προβληματίζει έντονα το ποιος θέτει τους κανονισμούς, πάνω σε ποιον άξονα και με ποια μορφή. Και για να εξηγούμαι, όταν επισκέπτομαι την προσωπική σελίδα κάποιου, δέχομαι να μου πει «ξέρεις αυτό εμείς εδώ το κάνουμε έτσι» αντίστοιχα με το αν κάποιος έρθει στο σπίτι μου θα του πω «βγάλε τα παπούτσια σου σφουγγάρισα», ή «μη βρίζεις τα θεια, προσβάλλομαι» αν κάτι τέτοιο ισχύει. Όμως αναφερόμενοι σε κάτι, που εγώ τουλάχιστον έχω την εντύπωση, φιλοδοξεί να γίνει πιο γενικό από μια προσωπική σελίδα, δεν μπορούν ένας η δυο η τρεις άνθρωποι να το περιορίσουν με κανόνες. Πραγματικά δεν ξέρω τη λύση ή την ασφαλή απάντηση στο θέμα, πάντως σίγουρα προβληματίζομαι...
chggr005
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Free ...as a bird (Beatles)

View Profile
« Reply #11 on: September 24, 2005, 09:18:08 am »

Quote from: Alexkasgr on September 23, 2005, 23:41:38 pm
Επειδή τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται αυτονόητο και για προληπτική αποφυγή μελλοντικών παρεξηγήσεων καλό είναι να αναφέρεται και γραπτά να είμαστε καλυμμένοι.
Συμφωνώ απόλυτα με τον Άλεξ. Πρέπει να είμαστε θεσμικά κατοχυρωμένοι. Για να μην μας κατηγορεί κανείς ότι είμαστε ανοργάνωτοι και ότι το φόρουμ είναι "μπάτε σκύλοι αλέστε". Φυσικά όποιος το κάνει αυτό είναι κακόβουλος, αλλά εμείς θα πρέπει να είμαστε εξασφαλισμένοι απέναντί του.

Goodbye to you, my trusted friend.
We've known each other since we were nine or ten.
Together we 've  climbed hills or trees.
Learned of love and ABC's,
skinned our hearts and skinned our knees.

Goodbye my friend, it's hard to die,
when all the birds are singing in the sky,
Now that the spring is in the air.
Ο λογαριασμός έχει παραβιαστεί, μην ανοίξετε το link. are everywhere.
When you see them I'll be there.

We had joy, we had fun, we had seasons in the sun.
But the hills that we climbed
were just seasons out of time.

Terry Jacks - Seasons In The Sun

Οι πρωτοετείς φοιτητές μπορούν να ενημερωθούν για τον Σύλλογο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών από εδώ:  Σύλλογος Φοιτητών
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #12 on: September 24, 2005, 11:08:26 am »

Όταν λέμε κανονισμό δεν εννοουμε όποιος δε συμμορφώνεται θα πυρπολείται.
Δεν υπάρχει καμία διάθεση λογοκρισίας, ούτε αποκλεισμού.
Είναι αυτό που λέει ο chgr, να είμαστε θεσμικα κατοχυρωμένοι κι επιπλέον αυτό που λέει η Μισέλ για τη διαγραφή των άσεμνων ποστς

bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #13 on: September 24, 2005, 11:42:49 am »

Quote from: JAs0n-X on September 24, 2005, 02:52:31 am
Ο κανονισμος δεν θα περιοριζει κανεναν ως προς τα λεγομενα του και τις αποψεις του φυσικα...

Ενας απλος κανονισμος του τυπου οχι βρισιες (και οταν λεμε βρισιες εννοουμε οχι να πω μαλακα τον alexkas η οποιονδηποτε για πλακα αλλα να στραφω προσβλητικα απεναντι του) , οχι μεταφορα πειρατικου λογισμικου, οχι ανταλλαγη συνδεσμων πορνογραφικου περιεχομενου ή πειρατικων προγραμματων κλπ ειναι κατι που πιστευω θα γινει απο ολα τα μελη αποδεκτο!

Θα συμφωνήσω με τον Jason-X. Εννοείται δεν θεωρώ θεμιτό να βάλουμε 30 "Απαγορεύεται" αλλά δε νομίζω ότι αναφερόμαστε σε τέτοια περίπτωση εδώ.

Cyberkat
Guest
« Reply #14 on: September 24, 2005, 12:44:27 pm »

Εγώ ψηφίζω όχι γιατί:
1. Προφανώς το thmmy.gr δεν φέρει ευθύνη για τίποτε γιατί δεν αντιπροσωπεύει και τίποτε εκτός από το άθροισμα των απόψεων των φοιτητών. Δεν είναι η ιστοσελίδα κάποιου εκτελεστικού οργάνου ούτε έχει καμιά επίσημη αρμοδιότητα που να μας αναγκάζει να λέμε ότι δεν φέρουμε ευθύνη. Νομίζω ότι είναι μεγαλομανία να θέλουμε να προστατέψουμε το forum από κάτι το οποίο δεν μπορεί να μας καταλογιστεί. Και επειδή υποπτεύομαι ότι το ζήτημα τέθηκε με αφορμή τις δηλώσεις των παρατάξεων, επειδή οι εκπρόσωποι των παρατάξεων είναι κρυόκωλοι #### δεν σημαίνει ότι πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι τους και να αποκτήσουμε γραφειοκρατικούς τυπολατρικούς κανονισμούς για να μας προστατεύουν από ηλίθιες κατηγορίες του στυλ "Εμείς δεν αναγνωρίζουμε το forum γιατί εκεί γράφει ο τάδε που είναι αντικαθεστωτικός"
2. Ήδη υπάρχουν οι moderators, οι οποίοι με τις παρεμβάσεις τους προφυλάσσουν το forum από ενδεχόμενους εκτροχιασμούς. Και ήδη σε πολλές περιπτώσεις εγώ, όπως και άλλοι, έχουμε ενοχληθεί από παρεμβάσεις, που είναι είτε υπερβολικές είτε λανθασμένες. Γιατί πρέπει να βάλουμε ΚΑΙ κανονισμό? Ούτων ή άλλως αυτοί που θα φροντίζουν την τήρησή του θα είναι οι moderators, οι οποίοι θα τον εφαρμόζουν κατά βούληση και πάλι θα έιναι υποκειμενικό τους θέμα το τι θα συμβαίνει. Επομένως ο κανονισμός θα είναι άχρηστος.
3. Διαφωνώ με την λογική να δώσουμε περιττή επισημότητα και καλούπια σε κάτι το οποίο είναι ρευστό και πρόχειρο και αυτή είναι και η χάρη του.
Pages: [1] 2 3 Go Up Print
Jump to: