• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 01:31:07 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 01:31:07 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426704
Total Topics: 31710
Online Today: 205
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 38
Guests: 159
Total: 197
Spyridon01101
kmargaritis
giorgosss03
ZontanosThrylos
evitzv
Tsn
athena_apo
Giannis Masterio
miltan8
marwt
ismini.h
thpanousis
Elenit
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
tinidou
Theislander
thomasdt
stelinas
Stelios V.
tasos gourd
Captain
rafail zisiadis
kakousios
aplos paratiritis
GeorgeGk
asimomyti
Mr Watson
maestros
babistso
Aria10
Kelly Tsimpouri
stavr0s16
nikpapoutsi
ThanosV
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Μαθήματα Βασικού Κύκλου > 3ο Εξάμηνο > 3ο Εξάμηνο - ΠΠΣ > Ηλεκτρικά Κυκλώματα ΙΙ (ΠΠΣ) (Moderators: chatzikys, Tasos Bot, tzortzis) > [Ηλεκτρικά Κυκλώματα ΙΙ] Eξετάσεις
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 9 Go Down Print
Author Topic: [Ηλεκτρικά Κυκλώματα ΙΙ] Eξετάσεις  (Read 19499 times)
crystal
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: [Ηλεκτρικά Κυκλώματα ΙΙ] Eξετάσεις
« Reply #30 on: February 08, 2008, 18:53:57 pm »

Quote from: giorgos on February 08, 2008, 18:39:36 pm
καλα ρε παιδια ειστε σοβαροι;
τι σας φταιει το παιδι και το κραζετε;
τα θεματα ηταν μια χαρα
τι θελατε να πεσει δηλαδη 1+1=2;

+1
Περιμενα να δω χειροτερα..
Am@NiTa
Θαμώνας

View Profile
« Reply #31 on: February 08, 2008, 19:51:11 pm »

Το τι μηχανικος θα γίνω στο μελλον και ποια θα είναι η πορεία μου δεν εξαρταται μονο απο το ποσο ψαγμενα θεματα ελυσα στα 20 μου στο πανεπιστημιο.Οι πουριτανισμοι του στυλ βαλτε πιο δυσκολα η πιο ψαγμενα δεν περνανε.Παρακολουθησα τα τοπικ πανω στο θεμα αυτο και πραγματικα μου προκαλεσαν μοναχα γελιο.Αμα θελω πραγματικα να μαθω,αμα θελω να διευρυνω τους οριζοντες μου δεν το διαλαλω ουτε στους συμφοιτητες μου ουτε στους καθηγητες μου.Το παλευω μονος μου/μονη μου γιατι το κανω για τον ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.Αυτη τη στιγμη δεν κρινω ουτε τα θεματα ουτε τους καθηγητες.Οποιοι διαβασαν και γραψανε μπραβο τους,οσοι παλι δεν τα καταφεραν δεν πειραζει την επομενη φορα.Και στην τελικη ρε παιδια υπαρχουν πολλοι τροποι για να κερδισετε την ευνοια του καθηγητη σας.Σκεφτειτε πιο εξυπνα....

!!!Go out, create thunder, and stand right under!!!
Matzika
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

my immortality

View Profile
« Reply #32 on: February 08, 2008, 20:19:52 pm »

Συμφωνώ με το γεγονος οτι δεν πρεπει να κατηγορούμε το παιδί για αυτό που εγινε...κατα τη γνώμη μ ειναι ηθικά σωστό και δίκαιο να μην περνάμε τα κυκλώματα με αντιγραφη...αλλά πιστευω ότι δεν κρίνεσαι σε ένα μάθημα αν ξέρεις και τις υποσημειώσεις του βιβλίου ή μάλλον καλύτερα δε σημαίνει ότι δεν το έχεις διαβάσει και δεν το κατέχεις...
Anastacia
Θαμώνας

λευτεριά στους Μουργόλυκους

View Profile
« Reply #33 on: February 08, 2008, 20:52:45 pm »

Ένα θα πω..αν είναι τόσο αποτελεσμάτικα τα mail να στείλω κ εγώ ένα να πω να γράφουνε "ζήτω η Παναθηναϊκάρα!" στο πάνω μέρος της σελίδας γιατί έτσι μόνο νιώθω δικαιωμένη. Αν έχετε πρόβλημα με το να μπαίνουν πραγματάκια που διδασκόμαστε κ ενδεδείγμενες μεθοδόλογιες, πολύ ωραία, πείτε το στο αρκουδάκι σας! Δε λέω, η καλή φάση είναι να τα λύνεις μόνος σου (κ ειδίκα στα κυκλωματάκια που είναι σαν σπαζοκεφαλιές) κ εγώ αυτό κάνω κ το χαίρομαι, αλλά δε χρειάζεται να κάψεις κ ένα σωρό παλικάρια που έτυχε (λόγω αυξήμενης μαντικής ικανότητας) να μυριστούν το θέμα που θα πέσει! Ο καλός τα λύνει αύτα που χρειάζεται να ξέρει! Το να μην επιτρέπεται η αντίγραφη είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο! Αλλά κ τα συγχαρητήρια μου κ στους καθήγητες μας για τα κούτακια-κυκλώματα, τις αποδείξεις θεωρίας κ τις άπειρες παραμετρους (μας τελείωσαν οι αρίθμοι φαντάζομαι)! Α, κ τα ομοιόμορφα κατανεμημένα θέματα από την ύλη (αλίμονο, τριφασικά κ ισχύς είναι άνευ σημασίας)! Κ όλα αύτα οκ..κρίμα..ΑΛΛΑ αν υποψιαστώ (λέμε αν Wink) ότι εγιναν επειδή επηρεάστηκαν από το mail..τότε να την παρατήσω τη σχολή! (Μέγαλη η κρίτικη ικανότητα των καθηγητάδων μας κ δεν μπορώ να τους κοιτάω πια στα ματια.) Ή να μου λένε απ'την αρχή οτι το στυλ ασκήσεων που κάνουμε είναι άχρηστο (γιατί εγω νόμιζα ότι στις εξέτασεις μας τεστάρουν σε πράγματα που θεωρούνται απαραίτητα για να λες ότι κατέχεις καλά το αντικείμενο) κ να κάθομαι σπίτι να διαβάζω ψαγμένα θέματα της κακιάς ωρας  8)! Τα λατρεύω τα κυκλώματα, άλλα σήμερα τα βαρέθηκε η ψυχή μου..

αυτόνομη παρέμβαση στους ηλ-μηχ: http://aphm.espivblogs.net/
συνέλευση για το κόστος φοίτησης: http://synkosfoi.espivblogs.net/

δυστοπία: http://dystopiarap.wordpress.com/
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #34 on: February 08, 2008, 20:57:22 pm »

Quote from: tesla on February 08, 2008, 16:55:29 pm
Τα συγχαρητηρια μου στον Αλεξανδρο Γελαστοπουλο που ως ενεργος-συνειδητοποιημενος(εκ του ασφαλους προφανως) φοιτητης ελπιζω να νιωθει ηθικα ικανοποιημενος με τον εαυτο του που εκαψε κοσμο σημερα,(μαζι και μενα).Ας κατσει τωρα να στειλει κανα mail καυτηριαζοντας τα κακως κειμενα(που θιγουν ολως τυχαιως μονο αυτον-μαλλον για να το πει-ενω οι υπολοιποι κανουμε τους μακακες μαλλον γιατι δε θελουμε να τραβιομαστε δεκαετιες με ενα κωλομαθημα και φυσικο ειναι,αλλα παντα βρισκεται καποιος φουστης να σου χαλασει τα σχεδια) για μαθημα που δεν εχει περασει εκ των προτερων.
Quote from: geo_iv on February 08, 2008, 17:54:30 pm
Τα συγχαρητηρια μου στον Αλεξανδρο Γελαστοπουλο που ως ενεργος-συνειδητοποιημενος(εκ του ασφαλους προφανως) φοιτητης ελπιζω να νιωθει ηθικα ικανοποιημενος με τον εαυτο του που εκαψε κοσμο σημερα,(μαζι και μενα).Ας κατσει τωρα να στειλει κανα mail καυτηριαζοντας τα κακως κειμενα(που θιγουν ολως τυχαιως μονο αυτον-μαλλον για να το πει-ενω οι υπολοιποι κανουμε τους μακακες μαλλον γιατι δε θελουμε να τραβιομαστε δεκαετιες με ενα κωλομαθημα και φυσικο ειναι,αλλα παντα βρισκεται καποιος φουστης να σου χαλασει τα σχεδια) για μαθημα που δεν εχει περασει εκ των προτερων.
Συμφωνω μαζί σου.Μεταξύ μας ηταν αναμενόμενο.....(και οποιοσδήποτε καθηγητής θα έκανε το ίδιο....)
Αφού ΘΕΛΑΜΕ ψαγμένα θέματα .....οριστε....
Το ζητιμα είναι οτι ΕΝΑΣ φοιτητής επιρρεάζει την πορεία ΟΛΩΝ......
Απ τη στιγμή που δεν διαμαρτηρήθηκαν οι υπόλοιποι φοιτητες προς αυτον το φοιτητη(πολλοι μάλιστα του έλεγαν και ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!) και τον άφησαν να γράφει και να εκνευρίζει τον συγκεκριμένο  καθηγητή καλα να πάθουμε.
Ψαγμένα θέλατε...ΠΑΡΤΕ.........
Quote from: _alex_ on February 08, 2008, 18:51:58 pm
+1
tomato tomato tomato tomato tomato
Σε όλους.
Σα να κρατούσαμε κάτι μυστικό και κάποιος να το είπε, οπότε καρπαζιές σε αυτόν. Ρε! Τα παιδιά μας θα κατηγορούν κι εμάς για καθωσπρεπισμό αν συνεχίσουμε με αυτή τη λογική...!

Quote from: Am@NiTa on February 08, 2008, 19:51:11 pm
Το τι μηχανικος θα γίνω στο μελλον και ποια θα είναι η πορεία μου δεν εξαρταται μονο απο το ποσο ψαγμενα θεματα ελυσα στα 20 μου στο πανεπιστημιο.Οι πουριτανισμοι του στυλ βαλτε πιο δυσκολα η πιο ψαγμενα δεν περνανε.Παρακολουθησα τα τοπικ πανω στο θεμα αυτο και πραγματικα μου προκαλεσαν μοναχα γελιο.Αμα θελω πραγματικα να μαθω,αμα θελω να διευρυνω τους οριζοντες μου δεν το διαλαλω ουτε στους συμφοιτητες μου ουτε στους καθηγητες μου.Το παλευω μονος μου/μονη μου γιατι το κανω για τον ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.Αυτη τη στιγμη δεν κρινω ουτε τα θεματα ουτε τους καθηγητες.Οποιοι διαβασαν και γραψανε μπραβο τους,οσοι παλι δεν τα καταφεραν δεν πειραζει την επομενη φορα.Και στην τελικη ρε παιδια υπαρχουν πολλοι τροποι για να κερδισετε την ευνοια του καθηγητη σας.Σκεφτειτε πιο εξυπνα....
Περιέγραψες με θρησκευτικό όρο το νέο "στυλ".
Στην περίπτωσή σου ταιριάζει ο λουθηρανισμός.

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #35 on: February 08, 2008, 21:00:49 pm »

Tα ίδια τα θέματα τα έχουμε για να εξάγουμε κανένα πιο αντικειμενικό συμπέρασμα;;
Γιατί μέχρι τότε...ας λέει ο καθείς ότι νομίζει.

Όποιος μπορεί ας τα παρουσιάσει λοιπόν...
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #36 on: February 08, 2008, 21:00:59 pm »

Τα σημερινά θέματα στα κυκλώματα ΙΙ ήταν ΜΙΑ ΧΑΡΑ

Δεν ήταν απο το βιβλίο,άρα όποιος δεν ήξερε τι παίζει ήταν καταδικασμένος....

Ας συζητήσουμε θέμα-θέμα όμως...

ΘΕΜΑ 1ο:Στην α' ομάδα δεν χρειάζονταν και πολύ διάβασμα...τα πηνεία ήταν σε σειρά....Στην β' ομάδα(με τα παράλληλα πηνεία) τα πράγματα ήταν σαφώς δυσκολότερα.......Το 1ο ήταν ίσως και το δυσκολότερο θέμα,με την έννοια ότι αν δεν είχες διαβάσει είτε την απόδειξη στο βιβλίο είτε τις πρώτες(2 ή 3) ασκήσεις του κεφαλαίου 10 δεν το έγραφες....

ΘΕΜΑ 2ο:Ελεος....τελεστικός ενισχυτής με απάντηση 3ων σειρών......έβγαινε είτε με μέθοδο κόμβων είτε με τύπους για την ενίσχυση [τάσης(μια στην αναστρέφουσα για τον 1ο τελεστικό και μια διαφορική συνδεσμολογία στον 2ο)

ΘΕΜΑ 3ο:ΧΩΡΙΣ να έχω διαβάσει τετράπολα για τις εξετάσεις,μόνο με ότι θυμόμουν από την παράδοση, το έλυσα το θέμα.....ήταν σχετικά απλό,αλλά ήθελε συνθετική σκέψη και καλή γνώση θ Thevenin και Norton.

ΘΕΜΑ 4ο:Ενας fourier,κακοδιατυπωμένος......αλλά(τουλάχιστον στην 2η φουρνιά) μπήκε ο αρζουμανίδης και έκανε κατατοπιστικότατη διευκρίνηση...

Τα θέματα ,εκ πρώτης όψεως,ήταν τρομακτικά,αλλά ήταν άκακα σαν γατάκια....(πάντως ήταν πιο δύσκολα από τα περσινά του ιούλη).Άποψή μου είναι ότι ο διαβασμένος έγραφε τουλάχιστον ένα 6...

P.S:Έχω τα θέματα της 1ης φουρνίας,εκτός από το 3ο,όταν βρω  scanner θα τα κάνω upload....

YARRRRRRRRRRRRRR
aliakmwn
Guest
« Reply #37 on: February 08, 2008, 21:04:50 pm »

Τα θεματα ηταν μια χαρα. Πολυ ευκολοτερα απ' οσο περιμενα.
Επιτελους, οπως ειπαν και πιο πανω, τι περιμενατε να σας βαλει, 1+1=2? Ή "εχουμε μια αντισταση 1Ω που την τροφοδοτουμε με συνεχη ταση 1V βρειτε το ρευμα που τη διαρρεει"?

Το θεμα με τα πηνια ηταν μεσα απο το βιβλιο. Το τετραπολο ηταν.. μονο εξισωσεις βροχων! Οι τελεστικοι μπορει να μπερδευαν λιγο, κι αυτο λογω θετικης αναδρασης.
Το μονο "ψαγμενο" θεμα ηταν αυτο με το συντονισμο και το Fourier. Τα αλλα παλευονταν ανετα.

Ειδικα το θεμα με το τετραπολο δεν ηταν καν υλη Κυκλωματων ΙΙ! Με απλους βροχους λυνοταν!

Ειναι προφανες οτι ο Μαργαρης ηθελε να σπρωξει κοσμο...

Τελος, οσον αφορα στο mail, κοψτε τις μαλακιες - το λεω ευθεως και αν θελετε προσβληθειτε. Ο καθενας εχει δικαιωμα (μη σας πω και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ) να εκφραζει ελευθερα τη γνωμη του οπου και οποτε γουσταρει, χωρις να ζηταει την αδεια κανενος. Ο Γελαστοπουλος ενιωσε οτι κατι ειχε να πει και το εκανε. Ο,τι και να 'τανε αυτο, ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ. Αν ειχατε τα @@, ας βγαινατε να απαντησετε με τη δικη σας αποψη.
qwerty
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #38 on: February 08, 2008, 21:08:55 pm »

Quote from: _alex_ on February 08, 2008, 18:51:58 pm
Quote from: geo_iv on February 08, 2008, 17:54:30 pm
Συμφωνω μαζί σου.Μεταξύ μας ηταν αναμενόμενο.....(και οποιοσδήποτε καθηγητής θα έκανε το ίδιο....)
Αφού ΘΕΛΑΜΕ ψαγμένα θέματα .....οριστε....
Το ζητιμα είναι οτι ΕΝΑΣ φοιτητής επιρρεάζει την πορεία ΟΛΩΝ......
Απ τη στιγμή που δεν διαμαρτηρήθηκαν οι υπόλοιποι φοιτητες προς αυτον το φοιτητη(πολλοι μάλιστα του έλεγαν και ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!) και τον άφησαν να γράφει και να εκνευρίζει τον συγκεκριμένο  καθηγητή καλα να πάθουμε.
Ψαγμένα θέλατε...ΠΑΡΤΕ.........

+1
μας κανόνιζαν για τα καλά.... αλλα τι σημασία έχει αυτό ρε παιδιά,αφού έτσι βελτιώσατε Grin τω επίπεδο των εξετάσεων? θα έπρεπε έπρεπε να τον ευχαριστούμε κιόλας γιατί θυσίασε,εμάς!!! :ο για το καλο τις σχολης του.

δεν προωθώ την αντιγραφή με κανέναν τρόπο αλλα το να προκαλείς τους καθηγητές ,και ιδιαιτερα όταν έχεις εξασφαλισμένο τον εαυτό σου, αδιαφορώντας πως θα αντιδράσουν στους υπόλοιπους μου φαίνεται αν μη τι άλλο εγωιστικότατο
.
πρέπει κάποιοι εδώ μέσα να καταλάβουν ότι η ζωή μας δεν είναι μονο η σχολη και ότι δεν ήρθε η ώρα από τώρα να να ειδικευόμαστε σε βαθμό παράνοιας σε ένα μάθημα. όποιος θέλει βαθμό ας διαβάσει καλά και ας πάρει χωρίς να τον νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι όπως πολύ καλά κάνουν οι καλοί μαθητές του έτους μου και τους επιβραβεύω γιαυτο! αν κάποιος αξίζει,αξίζει πραγματικά και φαίνεται αυτό. δεν θα τον κάνουν κάποια θέματα να μπερδευτεί με μας τον απλό  Roll Eyes "όχλο" που κοίτα να περάσει με μέτριο διάβασμα....
« Last Edit: February 08, 2008, 21:18:39 pm by qwerty » Logged
qwerty
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #39 on: February 08, 2008, 21:12:24 pm »

Τελος, οσον αφορα στο mail, κοψτε τις μαλακιες - το λεω ευθεως και αν θελετε προσβληθειτε. Ο καθενας εχει δικαιωμα (μη σας πω και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ) να εκφραζει ελευθερα τη γνωμη του οπου και οποτε γουσταρει, χωρις να ζηταει την αδεια κανενος. Ο Γελαστοπουλος ενιωσε οτι κατι ειχε να πει και το εκανε. Ο,τι και να 'τανε αυτο, ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ. Αν ειχατε τα @@, ας βγαινατε να απαντησετε με τη δικη σας αποψη.

αν ειχε τα @@ ας κοψει τα κυκλωματα και να τα δώσει μαζι μας. η τουλαχιστον να αναλαβει την ευθυνη των πραξεων του
aliakmwn
Guest
« Reply #40 on: February 08, 2008, 21:16:04 pm »

Quote from: qwerty on February 08, 2008, 21:12:24 pm

αν ειχε τα @@ ας κοψει τα κυκλωματα και να τα δώσει μαζι μας. η τουλαχιστον να αναλαβει την ευθυνη των πραξεων του

Γιατι να το κανει, αφου τα περασε? Και μαλιστα με το σπαθι του, χωρις να αντιγραψει!
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #41 on: February 08, 2008, 21:16:52 pm »

Κάποιοι μιλούν λες και οι καθηγητές μας, συγκεκριμένα ο Μάργαρης, δεν έχουν κρίση και κάνουν ό τι κάνουν με τυφλη΄υπακοή στο feedback.

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
matrix
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

Me breaking the rules??? NO. I test their elastici

View Profile
« Reply #42 on: February 08, 2008, 21:17:20 pm »

Quote from: qwerty on February 08, 2008, 21:12:24 pm

πες τα ρε.... Shout

Work PC -> Arch Linux
Server PC -> Slackware
Media PC -> Ubuntu
Ultra Mobile PC -> PdaXrom
Laptop -> Mandriva
Trash Can ----------------> Vista
aliakmwn
Guest
« Reply #43 on: February 08, 2008, 21:18:23 pm »

Quote from: qwerty on February 08, 2008, 21:08:55 pm
δεν προωθώ την αντιγραφή με κανέναν τρόπο αλλα τω να προκαλείς τους καθηγητές ,και ιδιαιτερα όταν έχεις εξασφαλισμένο τον εαυτό σου, αδιαφορώντας πως θα \αντιδράσουν στους upoolipous μου φαίνεται αν μη τι άλλο "εγοιιστικοτατο"
.
πρέπει κάποιοι εδώ μέσα να καταλάβουν ότι η ζωή μας δεν είναι μονο η σχολη και ότι δεν ήρθε η ώρα από τώρα να να ειδικευόμαστε σε βαθμό παράνοιας σε ένα μάθημα. οποιος θέλει βοαθμό ας διαβάσει καλά και ας πάρει χωρίς να τον νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι όπως πολύ καλά κάνουν οι καλοί μαθητές του έτους μου και τους επιβραβεύω γιαυτο! αν κάποιος αξίζει,αξίζει πραγματικά και φαίνεται αυτό. δεν θα τον κάνουν κάποια θέματα να μπερδευτεί με μας τον απλό  Roll Eyes "όχλο" που κοίτα να περάσει με μέτριο διαβασμα....

"Ειδικευση σε βαθμο παρανοιας" το να μαθεις μεθοδο βροχων και φαινομενικο βραχυκυκλωμα?

Και ξανα: Ο καθενας εχει δικαιωμα να γραφει την αποψη του στα δημοσια μεσα επικοινωνιας, και να υφισταται κριτικη γι' αυτο. Απο την ποιοτητα της κριτικης συνηθως φαινεται το επιπεδο της αρχικης αποψης, και με ολα αυτα που διαβαζω ο Αλεξης δικαιωνεται ολο και περισσοτερο.
qwerty
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #44 on: February 08, 2008, 21:22:02 pm »

Quote from: aliakmwn on February 08, 2008, 21:18:23 pm
Quote from: qwerty on February 08, 2008, 21:08:55 pm
δεν προωθώ την αντιγραφή με κανέναν τρόπο αλλα τω να προκαλείς τους καθηγητές ,και ιδιαιτερα όταν έχεις εξασφαλισμένο τον εαυτό σου, αδιαφορώντας πως θα \αντιδράσουν στους upoolipous μου φαίνεται αν μη τι άλλο "εγοιιστικοτατο"
.
πρέπει κάποιοι εδώ μέσα να καταλάβουν ότι η ζωή μας δεν είναι μονο η σχολη και ότι δεν ήρθε η ώρα από τώρα να να ειδικευόμαστε σε βαθμό παράνοιας σε ένα μάθημα. οποιος θέλει βοαθμό ας διαβάσει καλά και ας πάρει χωρίς να τον νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι όπως πολύ καλά κάνουν οι καλοί μαθητές του έτους μου και τους επιβραβεύω γιαυτο! αν κάποιος αξίζει,αξίζει πραγματικά και φαίνεται αυτό. δεν θα τον κάνουν κάποια θέματα να μπερδευτεί με μας τον απλό  Roll Eyes "όχλο" που κοίτα να περάσει με μέτριο διαβασμα....

"Ειδικευση σε βαθμο παρανοιας" το να μαθεις μεθοδο βροχων και φαινομενικο βραχυκυκλωμα?

Και ξανα: Ο καθενας εχει δικαιωμα να γραφει την αποψη του στα δημοσια μεσα επικοινωνιας, και να υφισταται κριτικη γι' αυτο. Απο την ποιοτητα της κριτικης συνηθως φαινεται το επιπεδο της αρχικης αποψης, και με ολα αυτα που διαβαζω ο Αλεξης δικαιωνεται ολο και περισσοτερο.

όχι όμως όταν αυτό γίνεται σε βάρος των άλλων.
η ελευθερια του σταματα στα δικαιώματα των άλλων...τουλάχιστον θα μπορούσε να το συζήτηση λίγο και εδώ...
για όλες τις άλλες μαλακίες το thmmy είναι καλά και για ένα τέτοιο θέμα δεν έγινε λόγος?
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 9 Go Up Print
Jump to: