• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 13:49:08 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 13:49:08 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 00:16:23]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426669
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 52
Guests: 132
Total: 184
trelogauros7
mmikelo
dimitris_diotis
zille
apapathe
serafeim
Antreas17
george14
Tesla_1
dseid
Mr Watson
JoHn!
stefpapa21
coyg
giorgosss03
ONETWIN
Nianaro
vaggelisx
gcheristanidhs
Bill g
jimalexoud
Soterd52
nchatzo
Domnious
dkoukn
prizas
Panagismark
Saint_GR
Steliosgkougkou
mkakale
Tonis Mpalonis
xarisvougiou
abcdefg
Pepe The Frog
DLHERRO
mgrivab
petralexiou
mrodi
anastasis_sid
kkotsopo
aggelikit
gmpatsol
eplysia
iliaskou
anthi kotsani
Cersei Tsoulannister
amprozos
Thanasiscon1
lidorikic
vasilis saitis
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Μαθήματα Κύκλου Ηλεκτρονικής & Υπολογιστών  > 6ο Εξάμηνο - ΠΠΣ > Yποχρεωτικά Μαθήματα > Ηλεκτρικές Μετρήσεις ΙΙ > ΕΛΕΟΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΛΕΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 Go Down Print
Author Topic: ΕΛΕΟΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΛΕΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  (Read 5640 times)
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
ΕΛΕΟΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΛΕΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« on: September 07, 2005, 11:01:15 am »

Ακουστε περιστατικο: οπως ξερετε σημερα ηταν το εργαστηριο Μετρησεων ΙΙ. Επανεξεταζομασταν. Επειδη ειμασταν και λιγα ατομα μπαινω με την πρωτη φουρνια. Καθομαι στον Σταμουλη με την πλακετα A/D-D/A. Μας λεει ρυθμιστε τασης αναφορας, βαλτε μια ταση, π.χ. 2 V και μετα βρειτε την ψηφιακη αντιστοιχη της.
Παω και εγω ο δυσμοιρος να ρυθμισω την ταση. Ανοιγω διακοπτες, βαζω το πολυμετρο στους ΣΩΣΤΟΥΣ ακροδεκτες και δειχνει ταση 7.05. Γυριζω το ποτενσιομετρο απο εδω, το γυριζω απο εκει, τιποτα. Μενιε ακινητο στα 7. Του λεω καποιο προβλημα εχει και ξαναδοκιμαζω. Εν τω μεταξει οι αλλοι με την πλακετα δουλευαν κανονικα. Ξανα προσπαθω, το γυριζω, το ξαναγυριζω τιποτα και του το λεω. Μου λεει ο φιλευσπαχνος Σταμουλης, σηκω να το δω. Χαρηκα εγω, λεω εχει προβλημα η πλακετα και θα μου την φτιαξουν ή θα φερουν αλλη.Αρχισε να το πειραζει κι αυτος, το γυρνουσε απο εδω, απο εκει τιποτα. Φωναξε τον ασπρομαλλη το κρατουσαν, το τιναζαν, το ταρακουνουσαν(μη πω τι αλλο τιναζουν και ταρακουνανε), σε καποια φαση ο ασπρομαλλης κραταει την πλακετα στις 30 μοιρες και ο Σταμουλης αρχιζει να το γυρναει, οποτε η ταση αλλαζει. Το αφηνουν, γραφει κατι ο Σταμουλης στο χαρτι και μου λεει ενταξει. Του λεω τι ενταξει;;; Μου λεει κοπηκες, γιατι δεν μπορεσες να το ρυθμισεις Huh Huh Huh Huh Εμεινα καγκελο εγω. Περιμενα να μου το φτιαξουν και με κοψανε επειδη ηταν χαλασμενη η πλακετα. Χωρις να με αφησουν να προσπαθησω και μονος μου ξανα, να μου πουν αμα το προσπαθησεις ρυθμιζεται. Χωρις να με αφησουν μετα αφου το εφτιαξαν να κανω το A/D. Χωρις να με αφησουν να το αγγιξω καν. Κοπηκες.... Γιατι;;; Επειδη επεσες σε πλακετα που ηθελε ταρακουνημα για να δουλεψει. Ε ρε κατακαημενο τμημα, δεν θα πας ποτε μπροστα. 1000 φορες καλυτερο το ΕΜΠ και καθε ΕΜΠ αν σε κοβουν επειδη σου δινουν χαλασμενα οργανα.

Στο μαθημα αυτο ειχα κανει την εργασια με το θερμομετρο και ειχαμε παρει 3 μοναδες. Μαλλον χανονται.

Ειλικρινα πειτε μου εσεις πως θα αισθανοσασταν, τι θα κανατε;;; Και αν εχω αδικο θα ζητησω συγγνωμη και θα το αποσυρω.

Αν καποιος καθηγητης  το διαβασει ας μου πει κι αυτος την γνωμη του. Τουλαχιστον να ξερω αν οντως φταιω εγω.

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
gpap
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Απ: ΕΛΕΟΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΛΕΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Reply #1 on: September 07, 2005, 11:40:24 am »

Καλα δεν ξερεις οτι το πρωτο επιπεδο επεμβασης του Μηχανικου ειναι η ..κλωτσια η η σφαλιαρα. Μετα προχωρουμε σε αφαιρετικη διαγνωση (ελληνικα troubleshooting!).

Χωρις πλακα τωρα, εγω θα εκανα μεγαλη φασαρια. Αυτο δεν εχει να κανει ουτε με ΤΗΜΜΥ ουτε με ΕΜΠ ειναι καθαρα θεμα αξιοπρεπους μεταχειρισης και σχεσεων με φοιτητες. Αν και, οπως ακουγεται, το προβλημα ξεκιναει απο τους παροντες επιβλεποντες στο εργαστηριο, θα προτεινα να το ξανακουβεντιασεις μαζι τους και στη συνεχεια να πας παραπανω (ποιος κανει το μαθημα, ο Πετριδης?), η και γραπτα στο Τμημα αν και απο εκει δεν προκυψει τιποτε.

Θα μου πεις (ευλογα) και αν τα παρει στο κρανιο ο ΧΥΖ καθηγητης και εγω κανω 100 χρονια να περασω το μαθημα!! Εκει δυστυχως δεν εχω τιποτε να σου αντιπροτεινω, περα απο το γεγονος οτι οι αυταρχικες συμπεριφορες των απο πανω στηριζονται παντα στο φοβο που προκαλουν στους απο κατω.

Γρηγορης Παπαγιαννης
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #2 on: September 07, 2005, 11:46:32 am »

Quote from: gpap on September 07, 2005, 11:40:24 am

Χωρις πλακα τωρα, εγω θα εκανα μεγαλη φασαρια.

Συμφωνώ απολύτως. Απορώ το πώς κρατήθηκες.
Εγώ θα τους είχα βάλει τα χέρια στην πρίζα για να μετρήσουν από "πρώτο χέρι".
Και μάλιστα και τα δύο για να είμαι σίγουρος! (λόγω Μ/Σ απομόνωσης).

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
~Michelle~
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #3 on: September 07, 2005, 13:25:16 pm »

Quote from: fugitive on September 07, 2005, 11:46:32 am
Εγώ θα τους είχα βάλει τα χέρια στην πρίζα για να μετρήσουν από "πρώτο χέρι".
Και μάλιστα και τα δύο για να είμαι σίγουρος! (λόγω Μ/Σ απομόνωσης).

Λοοοολ, σωστός! Κι εγώ απορώ πως κρατήθηκες!!! Πάτημα στο λαιμό θέλουν οι γελοίοι. Angry

www.e-steki.gr
JAs0n-X
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Rhodes [Sattelite image]

View Profile
« Reply #4 on: September 07, 2005, 15:23:57 pm »

Εσυ τι ειπες εκεινη την ωρα?
Ητανε σιγουρα αυτος ο λογος που σε κοψανε? Μηπως εσυ εκανες καποιο λαθος το οποιο το εκανε κ ο Σταμουλης κ η πλακετα δουλευε κανονικα?

Καυγα εκανες?

Παντως οτι ειναι να κανεις πρεπει να το κανεις τωρα!

J=X
--------------------------------------------
Ο Χριστος πεθανε
Ο Μαρξ πεθανε...
και εγω τελευταια δεν αισθανομαι καλα !
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
« Reply #5 on: September 07, 2005, 15:47:21 pm »

Ναι ρε συ ότι είναι να κάνεις πρέπει να το κάνεις τώρα μη το αφήσεις. Πάντως πρώτα πήγαινε και μίλησε  μαζί τους γιατί σε κόψανε μην ήταν τίποτα άλλο και αν δε σου δώσουν πιστικές απαντήσεις διεκδίκισε αυτό που σου ανήκει. Αλώστε το συγκεκριμένο μάθημα δεν έχει και την καλύτερη φήμη και πρωσοπική μου άποψη είναι ότι δε θα θέλουν να δημιουργήσουν μεγάλο θόρυβο. Άντε μην βγουν και άλλα... Το συγκεκριμένο ζήτημα το έχουμε πολυσυζητήσει.

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: ΕΛΕΟΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΛΕΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Reply #6 on: September 07, 2005, 20:38:17 pm »

Σιγα μωρε μην τους παρακαλω. (Θα τους παρακαλουσα, αλλα τις μερες των ετρησεων θα δαβασω αλλο μαθημα). Αν γινοταν τωρα που ειμαι ψυχραιμος φυσικα και θα ρωτουσα πολυ πιο εντονα το γιατι. Αλλα πρωτον: ηταν ο Σταμουλης, οποτε ποιες ειναι οι ελπιδες να αλλαξει κατι;; Δευτερον τι να κουβεντιασω πια, σιγα μη το θυμουνται. Και αντε το θυμουνται, σιγα μη με περασουν χωρις εξεταση(γιατι ελπιζω οτι δεν ειστε τοσο αφελεις που θα ανοιξουν το εργαστηριο μονο για μενα) Τριτον: εχω κι αλλα μαθηματα να διαβασω....

Ιασωνα, τι να σου πω να εκανα καποιο λαθος στο να μετρησω-ρυθμισω την ταση αναφορας λιγο περιεργο μου φαινεται. Γιατι πολυ απλα δεν μπορεις να κανεις λαθος. Το εβαλα στους σωστους ακροδεκτες και μαλιστα οταν το δοκιμασε ο Σταμουλης το εβαλε και στον ακροδεκτη τροφοδοσιας για να δει αν δουλευει.
Καυγα δεν εκανα γιατι εκεινη την στιγμη απλα εμεινα καγκελο. Πηγα για μαλλι και βγηκα κουρεμενος. Η διαφορετικα εμ κερατας, εμ δαρμενος(εμ μου δωσανε χαλασμενη πλακετα, εμ με κοψανε κι απο πανω)

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #7 on: September 07, 2005, 20:44:44 pm »

Ρε Aurelius ξύπνα!!
Σήκω από τον καναπέ!
Άσε τα πατατάκια από το χέρι!
το φυστικοβούτυρο και τα ποπκορν!

Και πήγαινε να δεις τι έγινε.

Γιατί αν δεν πας εσύ θα πάω εγώ!

haris_kal
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

με ενέργεια να πορευόμαστε..αρκεί να μην καούμε!

View Profile
« Reply #8 on: September 07, 2005, 21:28:10 pm »

Quote from: fugitive on September 07, 2005, 20:44:44 pm
Ρε Aurelius ξύπνα!!
Σήκω από τον καναπέ!
Άσε τα πατατάκια από το χέρι!
το φυστικοβούτυρο και τα ποπκορν!

Και πήγαινε να δεις τι έγινε.

Γιατί αν δεν πας εσύ θα πάω εγώ!

Καλησπέρα κι απο μένα.. Smiley

Λοιπόν...τι μουθυμίσατε τώρα..?? Cheesy

Δεν ξέρω αν θυμάται κανείς ένα μήνυμά μου πριν αρκετό καιρό σχετικά με τη δική μου περιπέτεια με τους κυρίους εκεί κάτω (καλά..δεν έχω απαιτήσεις να το θυμάστε..εδώ εγώ καλά καλά δε θυμάμαι που το είχα γράψει..)
Συγκεκριμένα, ενώ δεν τον αφορούσε άμεσα..στον Σταμούλη κατέληξε το θέμα (θα έγραφα κύριο Σταμούλη..αλλά για πλάκες είμαστε τώρα!?)

Επειδή βαριέμαι να τα ξαναλέω...ένα είναι το νόημα..ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝΕ ΡΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩΩΩΩΩ!! Lips Sealed (κ όχι μόνο εκεί κάτω..)

Ειλικρινά δε ξέρω και δεν θέλω να μάθω τι είδους κόμπλεξ κουβαλάνε αρκετοί βοηθοί και επιστημονικοί συνεργάτες..!!!
Αλλά ένα πράγμα που δεν μπορώ να καταλάβω και πραγματικά θέλω να μάθω..είναι ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΤΑ ΑΝΩ ΚΛΙΜΑΚΙΑ??
Και αναφέρω την ερώτηση σε σας μιας και ξέρω ότι έχετε σε αρκετές περιπτώσεις (όπως άλλωστε φάνηκε κι απο το μήνυμά σας στο θέμα) την ίδια άποψη με μας, αλλά και επειδή ασχολείστε με τέτοια ζητήματα σαν σύμβουλος φοιτητών(ή αυτό έληξε?)!
Κι όταν λέω να κάνουνε κάτι..ΔΕΝ εννοώ τους μπαμπούλες (αν και μερικές φορές όλα χρειάζονται..τι καλά που τρώγαμε το φαί μας μικροί..! Grin)..τουλάχιστον όμως να πάψουνε να συμπεριφέρονται στους φοιτητές λες και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!
Δεν μπορεί κάποιος να τους βάλει στη θέση τους, γιατί όπως εγώ είχα ακούσει τότε (στην δική μου ιστορία) "..δεν θέλει να έχει προστριβές με τους συνεργάτες του.." και ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΤΟΥΜΠΑΝΑ..!!
Εάν αυτό αληθεύει..τότε φίλε μου Aurelious θα σου λένε όλοι "Δίκιο έχεις, αλλά δεν γίνεται τίποτε.." και στην τελική μπορεί να καταλήξεις να ζητάς δημόσιες συγγνώμες..ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ!

Εγώ μαζί σου πάντως..Αν θέλεις..κι επειδή τους τα χρωστάω..έρχομαι για παρέα να σπάσουμε το εργαστήριο και να το ξαναφτιάξουμε απο την αρχή..μπας και τότε σε περάσε ο κυρ μ...ας, αφού σαν μηχανικός..έκανες τη δουλειά σου και βελτίωσες το εργαστήριο Ηλεκτρονικής..! Grin

Όσο για τα υπολοιπα...τα ξαναλέμε..αλλά αυτή είναι η ουσία.. Wink

ενεργειακά..και πάντα με διαθέσεις αλλαγών..

χάρης Grin

"Όταν σηκώνεις τα χέρια σου ψηλά να φτάσεις τ'αστρα..μπορεί να μην τα πιάσεις..
Το σίγουρο όμως είναι πως δεν θα καταλήξεις να κρατάς μια χούφτα λάσπη"

Καλόθετος Χάρης
chggr005
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Free ...as a bird (Beatles)

View Profile
« Reply #9 on: September 08, 2005, 00:27:18 am »

Το μόνο λάθος που σου αναγνωρίζω φίλε Αurelious είναι που δεν τους έκανες φασαρία εκείνη την στιγμή. Πάνω στην βράση κολλάει το σίδερο: έπρεπε εκείνη την στιγμή να απαιτήσεις να μάθεις τον λόγο που κόπηκες και επίσης να απαιτήσεις επανεξέταση (ή μάλλον σωστή εξέταση) πάνω σε μία καλή πλακέτα...

Πάντως, την ίδια πλακέτα την είχαμε και στο επαναληπτικό εργαστήριο: Μόλις προσπαθούσαμε να ρυθμίσουμε την τάση αναφοράς, το τριμεράκι μία δούλευε και μία δεν δούλευε! Του το είπαμε αυτό το πρόβλημα και αυτός με τα άσπρα μαλλιά που περιγράφεις ήρθε και με ένα μολύβι σημείωσε έναν μεγάλο κύλο πάνω στην πλακέτα!
Είδες εσύ τον κύκλο αυτόν ή όχι? Πάω στοίχημα πως ούτε καν μπήκε στον κόπο να δει τι έχει η πλακέτα: την έδωσε για να εξεταστούν οι φοιτητές και όποιον πάρει ο χάρος! Μπορεί και άλλα παιδιά να την πάθανε έτσι!

Goodbye to you, my trusted friend.
We've known each other since we were nine or ten.
Together we 've  climbed hills or trees.
Learned of love and ABC's,
skinned our hearts and skinned our knees.

Goodbye my friend, it's hard to die,
when all the birds are singing in the sky,
Now that the spring is in the air.
Ο λογαριασμός έχει παραβιαστεί, μην ανοίξετε το link. are everywhere.
When you see them I'll be there.

We had joy, we had fun, we had seasons in the sun.
But the hills that we climbed
were just seasons out of time.

Terry Jacks - Seasons In The Sun

Οι πρωτοετείς φοιτητές μπορούν να ενημερωθούν για τον Σύλλογο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών από εδώ:  Σύλλογος Φοιτητών
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #10 on: September 08, 2005, 10:05:01 am »

Αχ ρε fugi, μακαρι να ηταν πατακια και βουτυρα, αλλα ειανι αναδρασεις, διαφορικοι ενισχυτες χαμηλες-υψηλες συχνοτητες και αλλα. Μη χασω τσαμπα και δευτερο μαθημα για τα τρεξιματα. Αν μπορουσα θα πηγαινα. Τωρα που το σκεφτομαι μπορει να παω αφου τελειωσουμε στον κ. Πετριδη, να διαμαρτυρηθω, οχι για να αλαξει κατι με εμενα, αλλα γενικα για την κατασταση. Αν και μαλλον θα με γραψει εκει με γραψαν κι αυτοι.........

fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #11 on: September 08, 2005, 10:42:15 am »

Quote from: Aurelius on September 08, 2005, 10:05:01 am
Αχ ρε fugi, μακαρι να ηταν πατακια και βουτυρα, αλλα ειανι αναδρασεις, διαφορικοι ενισχυτες χαμηλες-υψηλες συχνοτητες και αλλα. Μη χασω τσαμπα και δευτερο μαθημα για τα τρεξιματα. Αν μπορουσα θα πηγαινα. Τωρα που το σκεφτομαι μπορει να παω αφου τελειωσουμε στον κ. Πετριδη, να διαμαρτυρηθω, οχι για να αλαξει κατι με εμενα, αλλα γενικα για την κατασταση. Αν και μαλλον θα με γραψει εκει με γραψαν κι αυτοι.........
Α, καλά, βρήκες το κατάλληλο άτομο να διαμαρτυρηθείς...

gfloros
Guest
« Reply #12 on: September 09, 2005, 10:25:40 am »

Και αφού πας στον Πετρίδη να πάρεις τις πειστικές εξηγήσεις, πέρνα και από τον Ντοκόπουλο να σε καθησυχάσει και να σου πει πως όλα θα πάρουν το δρόμο τους!!!  Grin  Grin  Grin (Ο Πετράν έχει για όλα μια λύση ή καλύτερα μια υπόσχεση λύσης... Πλάκα πλάκα πότε έληξε η θητεία του;)
Flo
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #13 on: September 09, 2005, 21:47:59 pm »

Εν τω μεταξυ εναν αλλο ξερετε πως τον εκοψαν. Εδω να ακουσετε. Ηταν να κανει μια πολλαπλασιαμο ενος αριθμου π.χ το 5 με το 0.75. Ε γραφει το παιδι 5*3/4 και τους δινει το αποτελεσμα, οποτε του λεει. Κοβεσαι γιατι ειναι 5*0.75. Το παιδι εφυγε χωρις να συνειδητοποιησει τι του ειχαν πει οτι εκανε λαθος. Μετα καταλαβε.......  ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ. ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ......
« Last Edit: September 10, 2005, 10:10:24 am by Aurelius » Logged

BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
Απ: Re: ΕΛΕΟΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΛΕΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Reply #14 on: September 09, 2005, 23:18:56 pm »

Quote from: Aurelius on September 09, 2005, 21:47:59 pm
Εν τω μεταξυ ενα αλλο ξερετε πως τον εκοψαν. Εδω να ακουσετε. Ηταν να κανει μια πολλαπλασιαμο ενος αριθμου π.χ το με το 0.75. Ε γραφει το παιδι 5*3/4 και τους δινει το αποτελεσμα, οποτε του λεει. Κοβεσαι γιατι ειανι 5*0.75. Το παιδι εφυγε χωρις να συνειδητοποιησει τι του ειχαν πει οτι εκανε λαθος. Μετα καταλαβε.......  ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ. ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ......

Shocked Roll Eyes

Ή μας δουλεύουν ή τελικά βρίσκει εξήγηση το περιστατικό που είχαν κόψει τον άλλο με 4.98 επειδή κάναν λάθος στη στρογγυλοποίηση κατά την διάρκεια της βαθμολόγησης των θεμάτων..
« Last Edit: September 09, 2005, 23:23:19 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
Pages: [1] 2 Go Up Print
Jump to: