• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 14:08:11 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 14:08:11 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426688
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 49
Guests: 97
Total: 146
amaliakon
mkakale
nikos_matall
johnk
hevidis3524
mike_x
Kenedy
Mr Watson
ELEF
swthrhs
Leftor
chaniotism
george14
jimalexoud
dtsiamis
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Captain
Aristidis Aristidou
glavdakis
BlackClara
christina02
Nekt
cremidhs
nikitask
thomasdt
tzortzis
narcos
Marihouan820
mimaki
Fotis Roukoutakis
dnikoa
maestros
palladas
mmikelo
CasualUndergrad
thunder
sterlouk
chrisdardas
elena.v
dr.giorgos
Pakapis5
kmarkad
JoHn!
chriskazakos
xdallas
bilbo
ZontanosThrylos
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr (Moderator: PolarBear) > Επωνυμία τώρα!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Θέλετε να υπάρχει επωνυμία σε συγκεκριμένους πίνακες?
Ναι
Όχι
Είμαι κάπου ανάμεσα..

Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 17 Go Down Print
Author Topic: Επωνυμία τώρα!  (Read 32051 times)
Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Επωνυμία τώρα!
« Reply #120 on: November 22, 2007, 15:22:34 pm »

ΟΔ: Το λέω εδώ μπας και φιλοτιμηθεί κανείς. Το moderation που κάνετε είναι ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.
Έχετε αφήσει την κουβέντα εκτός ελέγχου με αποτέλεσμα να μιλάμε(?) περί ανέμων και υδάτων
Ετσι χάνονται οι συζητήσεις και καταλήγουμε στο να τσακώνονται οι ίδιοι και οι ίδιοι.

edit 14:36||
To πρόβλημα δεν είναι ένα μόνο ποστ(εν προκειμένω της pandora, το οποίο έχει και ένα Α νόημα), είναι ολόκληρες αλληλουχίες offtopic.
« Last Edit: November 22, 2007, 15:37:26 pm by Guybrush » Logged
vasso
Καταστραμμένος

Overambitious doer

View Profile WWW
« Reply #121 on: November 22, 2007, 15:27:39 pm »

χαχαχ Πλάκα κάνεις υποθέτω..

Γιατί αν δεν κάνεις, μάλλον εσύ κι εγώ είμαστε της πλάκας που μιλάμε ανεξέλεγκτα και όχι η ΟΔ που δεν τα κόβει (ολα)... Δε λέω, έχει την πλάκα του να ζητάμε ευθύνες από τους άλλους, αλλά αν δεν προσέχουμε εμείς τι λέμε και πού, δεν είναι μαμάδες μας να μας μαλώσουν και να επαναφέρουν την τάξη...

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
μπρος μου ό,τι κι αν τύχει.
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ.
λήθη
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #122 on: November 22, 2007, 18:58:28 pm »

Quote from: Guybrush on November 22, 2007, 15:22:34 pm
ΟΔ: Το λέω εδώ μπας και φιλοτιμηθεί κανείς. Το moderation που κάνετε είναι ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.
Έχετε αφήσει την κουβέντα εκτός ελέγχου με αποτέλεσμα να μιλάμε(?) περί ανέμων και υδάτων
Ετσι χάνονται οι συζητήσεις και καταλήγουμε στο να τσακώνονται οι ίδιοι και οι ίδιοι.

edit 14:36||
To πρόβλημα δεν είναι ένα μόνο ποστ(εν προκειμένω της pandora, το οποίο έχει και ένα Α νόημα), είναι ολόκληρες αλληλουχίες offtopic.

Ολα αυτα που ειπε στην προηγουμενη σελιδα ο χριστοφορος, και ξεκαθαρισε μια και καλη το θεμα ειναι οφφ?

Απο την αλλη, οταν εχεις ποστ που εχει σχολιο στα προηγουμενα, οφφ τοπικ και κατι να σχολιασει..δε μπορεις να κανεις και κατι..

Kαι το θεμα εντοπιζεται σε αυτους που εχουν μεγαλη ροπη να βγαινουν οφφ τοπικ..u know who u are..

(αντε γιατι βγηκα κι εγω off topic Tongue )
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #123 on: November 22, 2007, 23:54:36 pm »

Quote from: Aurelius on November 21, 2007, 21:46:27 pm
ΥΓ:
Ελεος: η προταση για επωνυμια απο οτι καταλαβα ειναι, η διαχειριση να ξερει τα ατομα. Χωρις να θελω να υποστηριξω την προταση, αλλο αυτο και αλλο οι βλακειες και καλα οτι θα υπαρχει big brοther.

ΥΓ2: Ελεος ρε Gepeltek. Λες ανοησιες. Αν θα υπηρχε επωνυμια, αυτο δεν θα ηταν αναλογο με το να υπαρχουν καμερες παντου.
1) Η επωνυμια διαφυλασσει οτι δεν γινονται περσονες απο τα ιδια ατομα.
2) Εξω στην κοινωνια, υπαρχουν 33.000 τροποι για τους μπατσους για να πιασουν αυτους που παρανομουν. Η καμερα ειανι μια βλακεια που μπαινει για αλλους λγους. Και μαλιστα οσους τους πιανουν θεωρητικα τους επιβαλλονται και ποινες. Εδω μεσα ισχυει κατι απο αυτα? Μαλλον οχι. Μαλιστα απο οσο ξερω, ολοι ειμαστε επωνυμοι, δεν υπαρχει καποιος ο οποιος δεν ειναι καταγεγραμμενος.

Ας δεχθούμε λοιπόν αδιαμαρτύρητα και αγόγγυστα το φακέλωμα, άκριτα και ανεξέλεγκτα.

Σημαντική παράληψη.
Δεν έκανε κανένας τον απλό συλλογισμό. Όλοι αυτοί που ασχολούνται τόσα χρόνια στο διαδύκτιο, αυτοί που κυριολεκτικά το κτίσαν, χιλιάδες άνθρωποι νομικοί σύμβουλοι κοινωνικοί φορείς τόσες οργανώσεις, το google… και έχουν καταλήξει στη φόρμα της υιοθέτησης του ψευδονύμου είναι λάθος… και εσείς … οι σωστοί;; Μήπως μας διαφεύγουν πλήθος παραμέτρων που δεν τις έχουμε διανοηθεί και ούτε θα τις σκεφτούμε ποτέ;;

Μηπως ξεχνάτε ότι βρισκόμαστε σε ψηφιακό κόσμο..;

Mήπως η αναγκαιότητα της προστασίας της φυσικής υπόστασης όταν κάποιος εκφράζεται είναι πολύ σημαντικό αγαθό για να αντισταθμιστεί με τα ενδεχόμενα αρνητικά που επιφέρει η ανωνυμία;
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #124 on: November 23, 2007, 00:22:35 am »

Quote from: |eJuncky| on November 22, 2007, 11:20:18 am
*cencored by Turambar*

Επειδή ένα μέλος του φόρουμ με προσέβαλε και επειδή δεν έχω καμία όρεξη να ανοίξω συζήτηση μαζί του με πμ απαντάω δημόσια ότι όλοι καταλαβαίνετε ποιοι πάνε να κάνουν μπάχαλο στο φόρουμ. Εγώ απλά ρώτησα κάτι, ο συνομιλητής μου απάντησε και όλα καλά.
Το να απαντήσει έτσι το μέλος αυτό, θυμίζει την συμπεριφορά ενός 5χρονου που γκρινιάζει όταν δεν ασχολούνται μαζί του.

Επίσης έχω να πω σχετικά με την υπογραφή του που έγινε και θέμα για τόπικ -και θα έπρεπε να ντρέπεται γιαυτό- θα έπρεπε να αλλάξει το "gamw th panagia mu" σε "gamw th mana mu" ως απάντηση σε αυτούς που λένε ότι βρίζει την προσωπική του παναγιά.
Άλλωστε η μάνα του είναι πιο προσωπική από την παναγιά...

Το θέμα τελείωσε, οι αντμινς έπραξαν ορθά, συνεχίστε τη συζήτηση...

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #125 on: November 23, 2007, 00:32:18 am »

Κάτσε γιατί έχει ψωμί

Quote from: AgentCain on November 23, 2007, 00:22:35 am
Quote from: |eJuncky| on November 22, 2007, 11:20:18 am
*cencored by Turambar*

Επειδή ένα μέλος του φόρουμ με προσέβαλε και επειδή δεν έχω καμία όρεξη να ανοίξω συζήτηση μαζί του με πμ απαντάω δημόσια ότι όλοι καταλαβαίνετε ποιοι πάνε να κάνουν μπάχαλο στο φόρουμ. Εγώ απλά ρώτησα κάτι, ο συνομιλητής μου απάντησε και όλα καλά.
Το να απαντήσει έτσι το μέλος αυτό, θυμίζει την συμπεριφορά ενός 5χρονου που γκρινιάζει όταν δεν ασχολούνται μαζί του.

Επίσης έχω να πω σχετικά με την υπογραφή του που έγινε και θέμα για τόπικ -και θα έπρεπε να ντρέπεται γιαυτό- θα έπρεπε να αλλάξει το "gamw th panagia mu" σε "gamw th mana mu" ως απάντηση σε αυτούς που λένε ότι βρίζει την προσωπική του παναγιά.
Άλλωστε η μάνα του είναι πιο προσωπική από την παναγιά...

Το θέμα τελείωσε, οι αντμινς έπραξαν ορθά, συνεχίστε τη συζήτηση...
Προσοχή το καλσόν

[...]

Για το θέμα του θείου, να πω ότι πιο προσωπικό από αυτό που έχει κανείς στο κεφάλι του δεν υπάρχει. Και οι μάνες δεν υπάρχουν μέσα στο κεφάλι.

Εμ, αφού τέθηκε το θέμα δημόσια, δικαιούμαι κάποιο επιμύθιο ως χρήστης.
Μπράβο αντμινς, καλά πάτε, πάρτε ένα κουλουράκι
*πετάει κουλουράκι
* περιμένει να δει ποιος θα κερδίσει τη διεκδίκηση

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
vasso
Καταστραμμένος

Overambitious doer

View Profile WWW
« Reply #126 on: November 23, 2007, 03:31:09 am »

Quote from: gepeltek on November 22, 2007, 23:54:36 pm
ΥΓ:
Ελεος: η προταση για επωνυμια απο οτι καταλαβα ειναι, η διαχειριση να ξερει τα ατομα. Χωρις να θελω να υποστηριξω την προταση, αλλο αυτο και αλλο οι βλακειες και καλα οτι θα υπαρχει big brοther.

ΥΓ2: Ελεος ρε Gepeltek. Λες ανοησιες. Αν θα υπηρχε επωνυμια, αυτο δεν θα ηταν αναλογο με το να υπαρχουν καμερες παντου.
2) Εξω στην κοινωνια, υπαρχουν 33.000 τροποι για τους μπατσους για να πιασουν αυτους που παρανομουν. Η καμερα ειανι μια βλακεια που μπαινει για αλλους λγους. Και μαλιστα οσους τους πιανουν θεωρητικα τους επιβαλλονται και ποινες. Εδω μεσα ισχυει κατι απο αυτα? Μαλλον οχι. Μαλιστα απο οσο ξερω, ολοι ειμαστε επωνυμοι, δεν υπαρχει καποιος ο οποιος δεν ειναι καταγεγραμμενος.

Ας δεχθούμε λοιπόν αδιαμαρτύρητα και αγόγγυστα το φακέλωμα, άκριτα και ανεξέλεγκτα.

Σημαντική παράληψη.
Δεν έκανε κανένας τον απλό συλλογισμό. Όλοι αυτοί που ασχολούνται τόσα χρόνια στο διαδύκτιο, αυτοί που κυριολεκτικά το κτίσαν, χιλιάδες άνθρωποι νομικοί σύμβουλοι κοινωνικοί φορείς τόσες οργανώσεις, το google… και έχουν καταλήξει στη φόρμα της υιοθέτησης του ψευδονύμου είναι λάθος… και εσείς … οι σωστοί;; Μήπως μας διαφεύγουν πλήθος παραμέτρων που δεν τις έχουμε διανοηθεί και ούτε θα τις σκεφτούμε ποτέ;;

Mήπως η αναγκαιότητα της προστασίας της φυσικής υπόστασης όταν κάποιος εκφράζεται είναι πολύ σημαντικό αγαθό για να αντισταθμιστεί με τα ενδεχόμενα αρνητικά που επιφέρει η ανωνυμία;

Τι εννοείς "προστασία της φυσικής υπόστασης;"
Το γκούγκλ είναι μια μηχανή αναζήτησης.Άσχετο. Αυτός που έφτιαξε το ίντερνετ είχε τους λόγους του.Τα ψευδώνυμα δεν υπάρχουν παντού. Και τα τραπεζικά συστήματα στο ίντερνετ πχ δεν χρησιμοποιούν ψευδώνυμα αλλά τα πραγματικά στοιχεία του καθενός. Και εκείνο φακέλωμα δεν είναι;

Το να αποδεικνύουμε ότι είμαστε άνθρωποι πριν μπούμε στο φόρουμ, για μένα δεν είναι και τόσο δύσκολο. Και στην τελική, δεν σου ζήτησαν και ΑΦΜ, το όνομα σου σου είπαν να πεις. Ντρέπεσαι γι' αυτά που λες; Φοβάσαι; Τι; Όταν σου ζητάνε να συστηθείς έξω λες ψεύτικο όνομα για "να προστατεύσεις τη φυσική σου υπόσταση";

Καταλήγω ότι εδώ δεν είναι ένα απρόσωπο σάιτ που μπαίνει ο καθένας, μπαχαλεύει και φεύγει. Είτε σας(μας) αρέσει  είτε όχι, ξεκίνησε σαν παρέα, με σκοπό να παραμείνει παρέα. Και μπορεί σε μια παρέα να μην ξέρουν όλοι όλους, αλλά όλοι, ξέρουν κάποιον και κάποιος τους ξέρει. Τους γνωρίζει στους υπόλοιπους και η παρέα μεγαλώνει. Κάποιος με μάσκα και κουκούλα (τυχαίο; ) που δεν ξέρει κανέναν, μπαίνει στην παρέα και διαφωνεί και μαλώνει με όλους με σκοπό να προκαλέσει φασαρία και κανέναν άλλον λόγο ΠΡΟΦΑΝΩΣ και πρέπει να φάει σούτι. Πόσω μάλλον όταν αποδεικνύεται ότι είναι τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ που έστειλε κάποιος κάφρος που δεν του αρέσει η παρέα αλλά δεν έχει κ τίποτα καλύτερο να κάνει οπότε μένει να τη δει να διαλύεται.. 

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ.
λήθη
Veteran

View Profile
« Reply #127 on: November 23, 2007, 03:41:00 am »

Quote from: vasso on November 23, 2007, 03:31:09 am
.Είτε σας(μας) αρέσει  είτε όχι, ξεκίνησε σαν παρέα, με σκοπό να παραμείνει παρέα. Και μπορεί σε μια παρέα να μην ξέρουν όλοι όλους, αλλά όλοι, ξέρουν κάποιον και κάποιος τους ξέρει. Τους γνωρίζει στους υπόλοιπους και η παρέα μεγαλώνει. Κάποιος με μάσκα και κουκούλα (τυχαίο; ) που δεν ξέρει κανέναν, μπαίνει στην παρέα και διαφωνεί και μαλώνει με όλους με σκοπό να προκαλέσει φασαρία και κανέναν άλλον λόγο ΠΡΟΦΑΝΩΣ και πρέπει να φάει σούτι.

Το να μην ξερει κανεναν και να διαφωνει δε στοιχειοθετει μπαν, ετσι απλα

Ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα.. Tongue

Κι ας ξερω πως το εννοεις..θα ακουστει, θα ερμηνευτει και θα γινει αντικειμενο εκμεταλλευσης αναλογα με τα συμφεροντα του καθενος..

Εδω μιλαμε για ακλονητα γεγονοτα..

vasso
Καταστραμμένος

Overambitious doer

View Profile WWW
« Reply #128 on: November 23, 2007, 03:42:46 am »

Quote from: alejandro on November 23, 2007, 03:41:00 am
.Είτε σας(μας) αρέσει  είτε όχι, ξεκίνησε σαν παρέα, με σκοπό να παραμείνει παρέα. Και μπορεί σε μια παρέα να μην ξέρουν όλοι όλους, αλλά όλοι, ξέρουν κάποιον και κάποιος τους ξέρει. Τους γνωρίζει στους υπόλοιπους και η παρέα μεγαλώνει. Κάποιος με μάσκα και κουκούλα (τυχαίο; ) που δεν ξέρει κανέναν, μπαίνει στην παρέα και διαφωνεί και μαλώνει με όλους με σκοπό να προκαλέσει φασαρία και κανέναν άλλον λόγο ΠΡΟΦΑΝΩΣ και πρέπει να φάει σούτι.

Το να μην ξερει κανεναν και να διαφωνει δε στοιχειοθετει μπαν, ετσι απλα

Ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα.. Tongue

Κι ας ξερω πως το εννοεις..θα ακουστει, θα ερμηνευτει και θα γινει αντικειμενο εκμεταλλευσης αναλογα με τα συμφεροντα του καθενος..

Εδω μιλαμε για ακλονητα γεγονοτα..

Το παρατήρησα ότι ακουγόταν κάπως, γι' αυτό το διόρθωσα. Δεν είναι κακό να διαφωνείς. Να γίνει σκοπός σου μοναδικός να μπαχαλεύεις τους άλλους που θέλουν να διαφωνήσουν με την ησυχία τους ΕΙΝΑΙ όμως.

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ.
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #129 on: November 23, 2007, 05:04:58 am »

Για άλλη μία φορά (3η) οι συγκρίσεις του gepeltek είναι ατυχείς..

Τα περισσότερα διαδικτυακά μέσα έχουν ανωνυμία; Ορθόν.

Σε αυτά όμως τα διαδικτυακά μέσα, υπάρχει σαφής εξουσία. Και ονομάζεται ιδιοκτήτης του site. Και αν δε σε γουστάρει, φεύγεις. Χωρίς πολλά πολλά. Ορθόν;

Quiz: Υπάρχει ιδιοκτήτης που να ανέχεται τα πάντα?

Εδώ δε την είδαμε ιδιοκτήτες. Κάθε "φουρνιά" διαχειριστών παραλαμβάνει μια κληρονομιά την οποία θα παραδώσει μετά από λίγο καιρό. Κανείς δεν αισθάνεται ότι κάνει του κεφαλιού του.

Αυτό διαχωρίζει το thmmy.gr από κάθε γνωστό "ανώνυμο" φόρουμ. Και το κάνει ιδιαιτέρως δημοκρατικό, δεδομένης της ανωνυμίας.

Γι' αυτό και πολλοί το χλευάζουν.. αλλά συνέχεια το διαβάζουν.

Καληνύχτα μας Smiley
(Stalin)^2
Guest
« Reply #130 on: November 23, 2007, 11:41:53 am »

ευχαριστημένος agent?

πάντως κάνεις λάθος δεν είμαι 5 χρονών...
"είμαι τέσσερα χρονών και δεν νοιάζει τίποτά! είμαι τέσσερα χρονών πάω ταξίδι Κίθυρα!"*

*δείξε μου τη δύναμή σου!

@Τουράμ: δεν το περίμενα από σένα, νόμιζα πως είχες αποσταλινοποιηθεί!!! Τα λέμε!
(Stalin)^2
Guest
« Reply #131 on: November 23, 2007, 11:50:54 am »

Quote from: mendelita on November 22, 2007, 11:25:32 am

Σε παρακαλώ σβήσε το ποστ σου.

δεν χρειάζεται.. γίνεται (σχεδόν) αυτόματα.
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #132 on: November 23, 2007, 12:45:16 pm »

Quote from: gepeltek on November 22, 2007, 23:54:36 pm
ΥΓ:

Σημαντική παράληψη.

Τι εννοείς "προστασία της φυσικής υπόστασης;"
Το γκούγκλ είναι μια μηχανή αναζήτησης.Άσχετο. Αυτός που έφτιαξε το ίντερνετ είχε τους λόγους του.Τα ψευδώνυμα δεν υπάρχουν παντού. Και τα τραπεζικά συστήματα στο ίντερνετ πχ δεν χρησιμοποιούν ψευδώνυμα αλλά τα πραγματικά στοιχεία του καθενός. Και εκείνο φακέλωμα δεν είναι;

Το να αποδεικνύουμε ότι είμαστε άνθρωποι πριν μπούμε στο φόρουμ, για μένα δεν είναι και τόσο δύσκολο. Και στην τελική, δεν σου ζήτησαν και ΑΦΜ, το όνομα σου σου είπαν να πεις. Ντρέπεσαι γι' αυτά που λες; Φοβάσαι; Τι; Όταν σου ζητάνε να συστηθείς έξω λες ψεύτικο όνομα για "να προστατεύσεις τη φυσική σου υπόσταση";

Καταρχάς να σου πω ότι εγώ ποτέ δεν εκρυψα το όνομα μου, πιστευω πιο επώνυμα δεν μπορώ να γράψω.. Απλά συμμερίζομαι και κάποιους/αρκετούς συναδέρφους μου οι οποίοι μπορεί (και δικαιολογημένα) να κρατούν τις επιφυλάξεις τους..

Κατά δεύτερον, τί λες κοπέλα μου;;

Το αντιλαμβάνεσαι ότι γράφουμε/ποστάρουμε στο internet;; Γνωρίζεις τί ακριβώς είναι το διαδίκτυο και πόσα άτομα το χρησιμοποιούν..; Γνωρίζεις τη δύναμη του διαδικτύου..; Για πρώτη φορά στην ιστορία του ανθρώπου, υπάρχει ένα μέσο που επιτρέπει δημόσια, να ειπωθούν τα πάντα! Και η ανωνυμία εδώ, είναι ένα ανεκτίμητης αξίας εργαλείο. Ναι, να είσαι υπεύθυνος γι’αυτά που λες! Είμαι από τους πρώτους που θέλουν να είναι έτσι τα πράγματα.
Οπως είπα και παραπάνω εγώ συγκαταλέγομαι σε αυτούς που γραφουν με το αληθινό όνομα, έστω και αν είναι τα αρχικά (όχι, το gepeltek δεν είναι nickname). Αλλά ξέρω καλά ότι για πολλούς το να μιλήσουν επώνυμα (όχι μόνο στο thmmy.gr   
αλλά γενικότερα στο net) μπορεί να είναι αδύνατο ή έστω πολύ δύσκολο. Και τότε, μόνο η ανωνυμία μπορεί να δώσει φωνή. Εστω και με το ρίσκο του εκτροχιασμού..

Ξεχνάτε μου φαίνεται ή θέλετε να ξεχάσετε όλοι σας τα κακά αυτού του φόρουμ..
Το κακό φίλοι μου δεν ξεκινά από την επωνυμία ή την ανωνυμία αλλά από τα ίδια τα άτομα, και ούτε οι περσόνες είναι το κυριότερο αγκάθι αυτής της κοινότητας..

To forum μπαχαλευται ακριβώς επειδή υπάρχει μια ιδιαίτερη μανία να διαβάλλετε ο  ένας τον άλλο (είτε αν απαντάτε σε περσόνες, ωστόσο και με όχι λιγότερη μανία όταν απευθύνεστε σε άλλα μέλη), αλλά και γενικότερα μία τάση (αυτο)προβολής και καταξίωσης.. Τρανταχτό παράδειγμα σε αυτό που σας λέω είναι το τόπικ που άνοιξα για τα εγκλήματα του υπαρκτού σοσιαλισμού και συγκεκριμένα οι κακοπροαίρετες επεμβάσεις κάποιων/αρκετών μελών που δεν έχουν τον αυτοσεβασμο να μην θιγουν κανεναν απο τους συμμετεχοντες τουλαχιστον ηθελημενα... Όσοι προσπάθησαν να παρακολουθήσουν την εξέλιξη αυτου του νήματος καταλαβαίνουν τι λέω..

Το φόρουμ είναι υποχρεωμένο να δέχεται όλους τους χρήστες, επώνυμους ή ανώνυμους. Η δουλειά του διαχειριστή είναι να κρατά σε ένα επίπεδο το φόρουμ.
Η δυσπιστία για το ποιος γράφει και με πόσα ονόματα δεν πρέπει να υπάρχει.
Όλοι είμαστε μεγάλα παιδιά και μπορούμε να διαβάζουμε, και επίσης μπορούμε να απομονώνουμε σχετικά εύκολα όσους έχουν ως μοναδικό στοχο να μπαχαλέψουν το χώρο (όπως πχ να μην τους απαντατε).. ο σωστος δλδ χρήστης-αναγνώστης έχει πάντα την επιλογή να διαβάσει και να απορρίψει αυτά που δεν συνδράμουν με τις απόψεις του…χωρίς να έχει ιδιαίτερη σημασία άμα αυτός που τα έγραψε λέγεται κώστας, ηλίας ή iwaun..
Εγώ που είμαι χρήστης του φόρουμ έχω διαπιστώσει αδυναμίες διαχείρισης του, που έχουν κάνει τον σκοπό ίδρυσης του να ξεφύγει από τον αρχικό στόχο.

Αναζητήστε τα όποια προβλήματα αυτού του φόρουμ στους εαυτούς σας και όχι στην ανωνυμία..

Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #133 on: November 23, 2007, 13:38:30 pm »

Το θεμα δεν ειναι αν ξερουμε και να αποφευγουμε οτι ο gepeltek, ο aurelius ή ο οποιοσδηποτε άλλος ειναι ο ταδε, αλλα αν η mikr paola ειναι ο gepeltek(η επιλογη των ονοματων ηταν τυχαια)

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #134 on: November 23, 2007, 14:56:17 pm »

Quote from: Aurelius on November 23, 2007, 13:38:30 pm
Το θεμα δεν ειναι αν ξερουμε και να αποφευγουμε οτι ο gepeltek, ο aurelius ή ο οποιοσδηποτε άλλος ειναι ο ταδε, αλλα αν η mikr paola ειναι ο gepeltek(η επιλογη των ονοματων ηταν τυχαια)

To θέμα είναι ένα απλό ερώτημα που μπορείς να θέσεις στον εαυτό σου..
Μπορείς να αντέξεις χωρίς να απαντήσεις καθόλου στην μικρή πάολα;

Ή ακόμα καλύτερα να την σνομπάρεις σε τέτοιο σημείο που να μην μπαίνεις καν να διαβάσεις τα τόπικ που ανοιγεί.. Εάν το καταφέρεις, και εσύ και οι υπόλοιποι τότε το φόρουμ των ηλεκτρολόγων θα ξαναβρει το δρόμο του...
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 17 Go Up Print
Jump to: