• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 09:36:21 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 09:36:21 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426680
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 10
Guests: 106
Total: 116
rafa98p
GeorgeGk
Sotirisbikos
acolak
grepanis
tsaliki
hacky
tzortzis
Geoth
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr (Moderator: PolarBear) > Επωνυμία τώρα!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Θέλετε να υπάρχει επωνυμία σε συγκεκριμένους πίνακες?
Ναι
Όχι
Είμαι κάπου ανάμεσα..

Pages: 1 [2] 3 4 ... 17 Go Down Print
Author Topic: Επωνυμία τώρα!  (Read 31988 times)
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
Re: Επωνυμία τώρα!
« Reply #15 on: November 21, 2007, 01:02:37 am »

Είτε με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλο, το φόρουμ θα πάει μπροστά και θα διαφυλάξουμε την ποιότητα της επικοινωνίας (aka QoS).

Πρώτα θα προσπαθήσουμε με τα σημερινά δεδομένα... και εν συνεχεία εξετάζουμε τα πάντα. Η επωνυμία και ονομαστική εγγραφή είναι η τελευταία (αλλά όχι και τόσο φοβερή ή καταστροφική) λύση. Κάτι σαν Safe Mode.. ή safe sex..

Προς το παρόν πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε, άλλωστε πόση όρεξη μπορεί να έχει κάποιος να ασχολείται μαζί σου για να σου τη σπάσει. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη.. 3 και παίρνουνε  τον  Lips Sealed
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #16 on: November 21, 2007, 01:09:33 am »

Turam... ξέρεις πόσο σε συμπαθώ και πόσο αιρετική και ξεχωριστή σε βρίσκω σαν προσωπικότητα τόσο ηλεκτρονική όσο και πραγματική....

αλλά....

με ευχολόγια και σουρρεαλιστικές φιλοσοφίες δεν έγινε ποτέ τίποτα. Χρειάζονται μέτρα, και αυτά που προτείνει ο Χριστόφορος θα μας βγάλουν από το τέλμα.

Προσωπικά σέβομαι και θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν θάρρος να αναλάβουν ευθ'υνη για τις πράξεις τους.
Πάρε παράδειγμα τη λίστα? Γιατί δεν γίνεται το ίδιο και εκεί?
Μήπως γιατί υπάρχει μια διαχείριση που κόβει κώλους? Και καλά κάνει??
Απόδειξη ότι από τη λίστα έφυγαν κάτι ψυχωτικοί τύποι που εδώ έκαναν 4 περσόνες για να κάνουν μπάχαλο.

Δεν λεω ότι διαφωνώ με τα δικά σας διαχειριστικά μέτρα....
ούτε με το να υπάρχουν δύο μέτρα και σταθμά συμφωνώ....αλλά.....

Προφανώς είμαστε πολύ ανώριμοι για να περάσουμε σ'ένα ανώτερο επίπεδο "αυτοπροσδιορισμού" και μάλλον μας χρειάζεται ένας δάσκαλος, στο στύλ του κ. Δημάκη στη λίστα, για καθοδήγηση.
Μακάρι να είμασταν ώριμοι,αλλά παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Ακόμα και οι ίδιοι οι μοντερέιτορς φτάσατε να γίνετε μπαμπάδες. Τεσπα...νομίζω η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, και το περίφημο επίπεδο (ναι αυτό το πολυσυζητημένο) δεν υπάρχει πιά. Όχι ότι εγώ έχω επίπεδο. Αλλά είχαν άλλοι, πολύ καλύτεροι από μένα, που έμαθα από αυτούς, που θαύμασα τα κείμενά τους και τώρα πιά είτε δεν γράφουν το ίδιο ειτε δεν γράφουν καθόλου.
Θα σου πώ κάτι που είχα πεί στον αλέξανδρο : η μάχη με τη βλακεία σε χαλάει. Και αυτό πάθαμε όλοι, να αντιμετωπίζουμε τις ψυχώσεις και τα κόμπλεξ του καθενός για να μην διαβάζει κάποιος ένα φόρουμ φοιτητών μιας από τις καλύτερες σχολές του Πολυτεχνείου και νομίζει ότι βρίσκεται σε τρελάδικο ή σε σάιτ του Βορίδη. ή σε σεξοσελίδα, όπως το καλοκαίρι, μετά το Ποσείδι.

« Last Edit: November 21, 2007, 02:02:50 am by pandora » Logged
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #17 on: November 21, 2007, 01:11:20 am »

Quote from: Juan on November 21, 2007, 01:02:37 am
Είτε με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλο, το φόρουμ θα πάει μπροστά και θα διαφυλάξουμε την ποιότητα της επικοινωνίας (aka QoS).

Πρώτα θα προσπαθήσουμε με τα σημερινά δεδομένα... και εν συνεχεία εξετάζουμε τα πάντα. Η επωνυμία και ονομαστική εγγραφή είναι η τελευταία (αλλά όχι και τόσο φοβερή ή καταστροφική) λύση. Κάτι σαν Safe Mode.. ή safe sex..

Προς το παρόν πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε, άλλωστε πόση όρεξη μπορεί να έχει κάποιος να ασχολείται μαζί σου για να σου τη σπάσει. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη.. 3 και παίρνουνε  τον  Lips Sealed

πάει ένας χρόνος που συζητιέται αυτό το θέμα; ότι θα βρεθεί λύση; ότι επωνυμία δεν χρειάζεται;
ποια θα είναι η χαριστική βολή; πότε θα ξεπεραστεί το όριο;

πάει η κατάστααση από το κακό στο χειρότερο; διαφαίνονται σημάδια βελτίωσης;

οι ερωτήσεις είναι ειλικρινές...χωρίς ίχνος ειρωνίας...με ξέρεις και σε ξέρω...

ixic_/kai anonimia...kai elastiko mod...kai dimokraties...kai xista mesa kata to gnosto spotaki....se ena forum pou apedeikse oti den ta anexetai...den ta antexei...den ginetai...as kratisoume oles tis dimokraties ...ki as tous episinapsoume tin euthini...eponomia
« Last Edit: November 21, 2007, 01:14:13 am by xristoforos_ » Logged

βαθειά...
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
deleted
« Reply #18 on: November 21, 2007, 01:12:01 am »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 19:52:13 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #19 on: November 21, 2007, 01:12:44 am »

Δεν θα περιοριστεί η ελευθερία του λόγου. Θα περιοριστούν τα μπάχαλα και οι υποκινητές αυτών. Και μέσα στα πλαίσια ακόμα και της αναρχίας στην οποία πιστεύω.

Η κοινότητα του φόρουμ, είναι τα μέλη της, αλλά το φόρουμ έχει και μια ιστορία και μια συνέχεια που πρέπει να σεβαστούμε.

Όλοι θυμόμαστε τις εποχές πριν 1 και 2 (κυρίως για μένα) χρόνια και πώς ήταν το κλίμα όταν και πάλι τύχαινε να μαλώσουμε σε πολλά θέματα χωρίς να ανοίξει μύτη στην ουσία. Υπάρχει κούραση γενικότερη, και από τα μέλη που ίσως κουράστηκαν να λένε τα ίδια πράγματα, και από διαχειριστές, νυν και πρώην.

Η ΟΔ καλείτε να προστατεύσει τα κεκτημένα που είναι η παρέα και το καλό κλίμα. Όταν αυτό διαταράσσεται τότε πρέπει να πράξει ανάλογα.

Φανταστείτε μια ομάδα που πάει να ζήσει στα βουνά μόνη της έξω από τους παραλογισμούς του κόσμου. Και αρχίζουν να περνάν γαμάτα και ωραία. Και πάνε και άλλοι και άλλοι γιατί άκουσαν ότι είναι ωραία. Ο χαρακτήρας της νέας πολιτείας θα αλλάζει με τις νέες εισόδους αλλά αυτό δεν πρέπει να γίνεται ενάντια στην κεντρική ιδέα. Προφανώς οι νέοι θα έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους παλιότερους, όμως αυτό δεν πρέπει να γίνεται ποτέ ενάντια στον σκοπό που έθεσαν οι ιδρυτές αυτής της ιστορίας. Και αν έρθουν πολλοί με σκοπό να τα κάνουν λίμπα δε μπορούν να δεχτούν αυτό που θέλουν γιατί είναι πολλοί ή γιατί είναι μάγκες.

Ναι, είναι πολύ φυσικό να υπάρχουν μέλη δύο ταχυτήτων, αλλά είναι και σωστό και δίκαιο. Όταν κάποια μέλη έχουν ιστορία και έχουν προσφέρει σε αυτήν την κοινότητα δε μπορεί να έρχεται κάποιος και επειδή γουστάρει να λέει κάντε αυτό και κάντε το άλλο.

Όταν έρχεται κάποιος στην κοινότητα μας, πρέπει αποδείξει ότι την σέβεται και μπορεί να λειτουργήσει μέσα σε αυτή πριν να προσπαθήσει να την αλλάξει.

Το να είσαι μέλος του φόρουμ, δεν σημαίνει ότι είσαι μέλος της παρέας, και ίσως ούτε καν της κοινότητας.

byeeee
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #20 on: November 21, 2007, 01:16:11 am »

Ούτε έξω δεν μπορέι να βγει κάποιος.

Σε περίπτωση που Ο.Δ. αποφασίσει επίσημο τρόπο επικοινωνίας με ταυτοποίηση παρακαλώ ταυτόχρονα να διαγράψει το λογαριασμό μου.

Το πρώτο ποστ του Χριστόφορου μου θυμίζει τακτική τρομονόμων που ψηφίζονται αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη.

Επειδή έχουμε 1-2 τρομοκράτες θα τους φακελώσουμε όλους!

Ελεος.

Αν είναι δυνατόν!!

Τι το κάναμε εδώ μέσα;

Tempus Fugit
Veteran
Καταστραμμένος

Tempus Mpatsit

View Profile
« Reply #21 on: November 21, 2007, 01:16:33 am »

Κι εμένα η λύση μου φαίνεται κάτι σαν "πονάει κεφάλι κόψει κεφάλι". Για μένα αρκεί η αυστηρότερη συμπεριφορά των μόντ. Ο κίνδυνος υπάρχει στο να το παρακάνουν αθελά τους στο "κόψε ράψε" και να χαθεί ποσό της ελευθερίας του φόρουμ (καλή η σοβαρή κουβέντα αλλα να λέμε και καμια μακακία που και που, μη μας "καδώνουν" κατευθείαν  Tongue).
Παρόλα αυτα εγώ προσωπικά εμπιστεύομαι τις ΟΔ και ΟΣ ετσι όπως απαρτίζονται τώρα, με μέλη που τα έχουμε γνωρίσει και μπορούμε να τους παραχωρίσουμε την ευθύνη του "στρατιωτικού νόμου" στο φόρουμ.
Η "ελευθερία του λόγου" δεν διασφαλίζεται με το ακατάσχετο κάδινγκ -κατ' εμέ- αλλά τα όρια με την ανεξέλεκτη -χαοτική- ελευθερία είναι λεπτά, και πιστεύω οτί η ευθύνη πρεπει να πέσει στους μόντ και οι κώλοι να σφίξουν χωρίς να αλλάξει κάτι άλλο διαδικαστικό στο φόρουμ.

"Αν θέλεις κάτι πάρα πολύ όλο το συμπαν θα συνομωτήσει για να σου σπάσει τ' αρχίδια"
-Coelho my ass

anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #22 on: November 21, 2007, 01:18:27 am »

Quote from: Tempus Fugit on November 21, 2007, 01:16:33 am
Κι εμένα η λύση μου φαίνεται κάτι σαν "πονάει κεφάλι κόψει κεφάλι".

++
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #23 on: November 21, 2007, 01:19:21 am »

Πανδώρα αυτό που προτείνω είναι το ήμισυ της πολιτικής του Δημάκη.

Ναι στο κόψιμο των κώλων. Όχι όμως στην επωνυμίας.

Θεωρώ την επωνυμία χρήσιμη αλλά δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για αυτήν. Στόχος του φόρουμ είναι η επικοινωνία και η δημιουργία κοινότητας φοιτητών του ΤΗΜΜΥ και των φίλων τους. Η επωνυμία δεν ωφελεί. Τώρα όποιος θέλει κρατά την ανωνυμία κάνοντας παρέες δικτυακά, μέχρι να αποφασίσει το αντίθετο.

Η επωνυμία θα ωφελούσε αν στόχος ήταν να μιλήσουμε σοβαρά και υπεύθυνα ΜΟΝΟ. Αν στο σάιτ του συλλόγου έμπαινε ένα φόρουμ. Εκεί θα επιβαλλόταν η επωνυμία. Όχι εδώ.

Εδώ μπορούμε να συζητήσουμε γενικά. Μπορούμε να οργανωθούμε ειδικά όσοι θέλουμε. Δεν είναι ο τόπος που θα λυθούν τα προβλήματα, ούτε θα ληφθούν αποφάσεις. Όπως έχει ειπωθεί επανελλημένα, αυτά είναι για καταστάσεις πρόσωπο με πρόσωπο.

byeeee
emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
Απ: Επωνυμία τώρα!
« Reply #24 on: November 21, 2007, 01:21:48 am »

μια λυση ειναι το αυστηροτερο μοντεραρισμα εκει που χαλαει η κουβεντα...

ευτυχως ή δυστυχως πολλες φορες εχει προκυψει το θεμα να μπουν καποιοι κανονες αλλα καταρριφθηκε αυτη η προταση.

tu/e
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #25 on: November 21, 2007, 01:24:45 am »

Quote from: anonymous-root on November 21, 2007, 01:16:11 am
Ούτε έξω δεν μπορέι να βγει κάποιος.

Σε περίπτωση που Ο.Δ. αποφασίσει επίσημο τρόπο επικοινωνίας με ταυτοποίηση παρακαλώ ταυτόχρονα να διαγράψει το λογαριασμό μου.

Το πρώτο ποστ του Χριστόφορου μου θυμίζει τακτική τρομονόμων που ψηφίζονται αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη.

Επειδή έχουμε 1-2 τρομοκράτες θα τους φακελώσουμε όλους!

Ελεος.

Αν είναι δυνατόν!!

Τι το κάναμε εδώ μέσα;

μόνο που έξω οι τρομοκράτες κρύβουν το πρόσωπό τους με κουκούλα όπως γίνεται και εδώ με την ανωνυμία.

Ένα πρόσωπο, ένα όνομα, δεν είναι φάκελος. Το θέμα είναι να έχει ο καθένας μας, ακόμα και με παρατσούκλι, ένα "πρόσωπο". Ένα "φύλο". Μια ιδιότυπη "ανθρώπινη" ταυτότητα. Αλλιώς ας περιορισοτύμε στους cyber- καυγάδες, στις cyber- συγκινήσεις, στην cyber- αυτοεκτίμηση, στο cyber-sex και στην σιδερένια μάσκα.

όσο για το "διαγράψτε με αν γίνει αυτό", είναι η πρώτη φορά που με απογοητεύεις. Και το γράφω δημόσια, κι ας μου θυμώσεις, γιατί το πράγμα έχει φτάσει σε σημείο σοβαρό πλέον. Αν δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό που λές δεν συνιστά όρο συζήτησης αλλά ψυχολογικό εκβιασμό σε όλους εμάς που σε θέλουμε εδώ, τότε φαντάσου να σου έλεγα το ίδιο όταν μου έκανες συστάσεις για το πώς γράφω. Αν σου απαντούσα "οκ, ας γινει αυτό που θέλετε αλλά εμένα ξεχάστε με" θα ήσουν ευχαριστημένος από εμένα?

Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #26 on: November 21, 2007, 01:27:41 am »

Δύσκολο και λεπτό το θέμα αλλά η πρόταση του Χριστόφορου πιστεύω ότι έχει βάση. Δεν ξέρω κατά πόσο θα λύσει γενικά το πρόβλημα καθώς για την δημιουργία περσόνων υπάρχει το τρυπάκι και ειλικρινά ελπίζω ότι ορισμένα άτομα δεν έχουν φτάσει σε τέτοια κατάσταση νοσηρότητας ώστε να μπουν στην διαδικασία να "τρυπώσουν" έστω και έτσι αλλά φοβάμαι ρεαλιστικά ότι θα συμβεί.

Το φόρουμ έγινε μεγάλο, δεν είναι πλέον λίγα και γνωστά άτομα, που σημαίνει ότι οι καταστάσεις φεύγουν ευκολότερα εκτός ελέγχου. Νομίζω ότι πρέπει να σκληρύνει το moderating. Δεν τίθεται πλέον θέμα "δυναμικής" του φόρουμ. Η αντικειμενικότητα φυσικά ποτέ δεν είναι απόλυτη αλλά θεωρώ πως μέσα σε λογικά και ελαφρώς ευέλικτα πλαίσια μπορεί να υπάρξει ένα απόλυτο μέτρο. Οτιδήποτε είναι κάτω από αυτό το μέτρο παίρνει τον δρόμο για τον κάδο και οι μοντερέιτορς δεν χρειάζεται να δόσουν περαιτέρω εξηγήσεις. Νομίζω πως η βάση αυτού του μέτρου πρέπει να είναι ο κανονισμός που όλοι αποδέχονται όταν εγγράφονται. Όποιος, κατά γενική ομολογία, παραβεί τον κανονισμό υπόκειται στις "κυρώσεις". Όποιος αποδέχτηκε τον κανονισμό τον αποδέχτηκε χρησιμοποιώντας την ελευθερία του και με την ίδια ελευθερία θα μπορούσε να μην τον δεχτεί. Και αυτό το λέω για τις φωνές που κραυγάζουν άναρθρα "εις το όνομα της ελευθερίας του λόγου", της βιασμένης αυτής κυρίας...

Οπότε δεν είμαι κατά της ανωνυμίας αλλά ούτε και πολύ υπέρ...

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #27 on: November 21, 2007, 01:29:51 am »

Quote from: xristoforos_ on November 21, 2007, 01:11:20 am
πάει ένας χρόνος που συζητιέται αυτό το θέμα; ότι θα βρεθεί λύση; ότι επωνυμία δεν χρειάζεται;
ποια θα είναι η χαριστική βολή; πότε θα ξεπεραστεί το όριο;

πάει η κατάστααση από το κακό στο χειρότερο; διαφαίνονται σημάδια βελτίωσης;

οι ερωτήσεις είναι ειλικρινές...χωρίς ίχνος ειρωνίας...με ξέρεις και σε ξέρω...

ixic_/kai anonimia...kai elastiko mod...kai dimokraties...kai xista mesa kata to gnosto spotaki....se ena forum pou apedeikse oti den ta anexetai...den ta antexei...den ginetai...as kratisoume oles tis dimokraties ...ki as tous episinapsoume tin euthini...eponomia

Το θέμα συζητιέται καιρό, αλλά όπως είπες νωρίτερα τώρα έγινε εντονότερο. Λύσεις υπάρχουν, έχουν ειπωθεί μάλιστα πολλές και διάφορες. Αρκεί να υπάρξει η κατάλληλη πολιτική βούληση (λολ).

Επειδή ακριβώς η κατάσταση το επιβάλλει, αρχίζει να υπάρχει η βούληση να παρθούν τα αναγκαία μέτρα.

Τώρα για το αν θα βελτιωθεί δραματικά η κατάσταση ή όχι... είναι δύσκολο να απαντήσω. Η κοινωνία μας πάει καλύτερα ή χειρότερα;

Κι όπως είπα.. κι η επωνυμία είναι στο πρόγραμμα... εφόσον χρειαστεί.

Κι οι απαντήσεις είναι ειλικρινείς.. και είμαι πολύ χαρούμενος που μοιράζεσαι τη σκέψη σου μαζί μας.
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #28 on: November 21, 2007, 01:30:03 am »

η κοινότητα αυτή υπάρχει 4 χρόνια κοντά...η κοινότητα ξεκίνησε σχεδόν άγνωστη...και για πολύ καιρό...μέχρι το μεγάλο μπαμ πριν από δύο χρόνια ...είχε μερικά εκατοντάδες μέλη...τώρα έχει κοντά τρεις χιλιάδες...

δεν μπορεί μια κοινότητα να συνεχίζει να λειτουργεί με τους ίδιους όρους...(γιατί απλά δεν είναι η ίδια...τίποτα δεν είναι ίδιο...κι αυτό δεν είναι κακό) ...αυτό δεν είναι ρομαντικό...είναι αυτοκαταστροφικό...

δεν καταλαβαίνω...κι ας μου εξηγήσει κάποιος πως πλήττεται ο χαρακτήρας της κοινότητας από την επωνυμία;

αναφορικά με το θέμα του τρομονόμου...το μόνο που μπορώ πω είναι ότι δεν υπάρχουν αντιστοιχίες στα παραδείγματα...ή τουλάχιστον έτσι θεωρώ...

εδώ δεν μιλάμε για φακέλωμα...μιλάμε απλά για τη γνώση του συνομιλητή με ποιον μιλάει...δεν μιλάμε για ποινές...δεν μιλάμε για περιορισμούς...μιλάμε για μια κοινότητα που ξέρουμε ποιος είναι ποιος...και δεν καταλαβαίνω πως αυτό πλέον θα πλήξει τον χαρακτήρα της....ας μου εξηγήσει κάποιος...

Ixic_
« Last Edit: November 21, 2007, 01:32:35 am by xristoforos_ » Logged

βαθειά...
gtpp
Guest
« Reply #29 on: November 21, 2007, 01:34:54 am »

Λες και 3000 μελη συμμετεχουν στο φορουμ.
Λες και δεν ξερεις τα 100-150 ενεργα μελη και επειδη στην σπανε οι 2-3 πρεπει να αλλαξει το φορουμ.
Λες και αυτοι που ηταν επωνυμοι και στην ιδια γραμμη με σενα δεν καναν περσονες οταν θελαν να ριξουν τα καντηλια τους στους 2-3.
Μου φαινεται δουλευομαστε αποψε.
Pages: 1 [2] 3 4 ... 17 Go Up Print
Jump to: