• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 01:52:15 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 01:52:15 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426704
Total Topics: 31710
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 30
Guests: 151
Total: 181
Bit4Thought
Yamal
melisste22
despinat
tinidou
Lykaonia
PolarBear
el1
pdiamantis
m.renia
Mr Watson
ligditsa
Cersei Tsoulannister
rafail zisiadis
thomasdt
alex_samaras_
Spyridon01101
Theislander
BlackBeard
spoun
kostas.de
evitzv
elischat
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
d0xa
evax
Stelios V.
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα > Η γωνιά του παιδιού > Quiz (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > Τί ήσασταν στην προηγούμενη ζωή σας?
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 ... 7 Go Down Print
Author Topic: Τί ήσασταν στην προηγούμενη ζωή σας?  (Read 13976 times)
vag
Καταστραμμένος

View Profile
Τί ήσασταν στην προηγούμενη ζωή σας?
« on: October 07, 2007, 04:00:56 am »

http://www.geocities.com/ercolobus_gr/past_life.htm

επιτέλους και κάτι χρήσιμο μέσα σε αυτό τον ωχετό άχρηστων γνώσεων

edited by mod.
αλλαγη κεφαλαιων σε πεζα

edited by admin.
ας διόρθωνες και την ορθογραφία χεχε.. είτε θα πεις ήσασταν, είτε ήσαστε (το οποίο έχει αντικαταστήσει το ήσασταν, όμως στον προφορικό λόγο δε προτιμάται καθώς δε μπορείς να διακρίνεις τη χρονική διαφορά όπως στον γραπτό που φαίνεται από τη γραφή)
« Last Edit: October 07, 2007, 11:50:39 am by Juan » Logged
Finrond
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: ΤΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΖΩΗ ΣΑΣ
« Reply #1 on: October 07, 2007, 04:02:45 am »

Αποκάλυψη: Ανεξάρτητα το πώς νοιώθετε, ήσασταν ΑΝΔΡΑΣ στην τελευταία σας ενσάρκωση.
Ουαλία. Αυτή είναι η περιοχή όπου είχατε γεννηθεί, κατά προσέγγιση το έτος 1675.

Το επάγγελμά σας ήταν: δραματουργός, σκηνοθέτης, μουσικός, στιχουργός.Το σύντομο ψυχολογικό σας προφίλ, σε αυτή την ζωή:
Πάντα σας αρέσει να ταξιδεύετε, να ερευνάτε. Μπορεί να είστε ντετέκτιβ ή κατάσκοπος.

Το μάθημα το οποίο μεταφέρθηκε στην τωρινή σας ζωή, από την προηγούμενη:
Θα πρέπει να αναπτύξετε την αγάπη για τον εαυτό σας και τα προσόντα σας για να εμφυτεύσετε την ελπίδα στις καρδιές των ανθρώπων. Η φιλοδοξία και η μεγαλομανία δεν είναι τα πάντα. Ο αληθινός πλούτος είναι θαμμένος μέσα στην ψυχή σας.

Τώρα θυμάστε;

ΟΧΙ.
vag
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #2 on: October 07, 2007, 04:04:41 am »

Ανεξάρτητα το πώς νοιώθετε, ήσασταν ΑΝΔΡΑΣ στην τελευταία σας ενσάρκωση.
Βορειο-Κεντρικά Η.Π.Α. Αυτή είναι η περιοχή όπου είχατε γεννηθεί, κατά προσέγγιση το έτος 1775.
Το επάγγελμά σας ήταν: ηγέτης, αρχηγός, καπετάνιος.Το σύντομο ψυχολογικό σας προφίλ, σε αυτή την ζωή:
Καλλιτεχνική προσωπικότητα, πάντα μετατρέπετε την ασχήμια σε κάτι όμορφο, το γκρίζο μέσα σε φωτεινά χρώματα. Θα μπορέσετε να βρείτε μία ευκαιρία για δημιουργία αυτοέκφρασης σε οποιαδήποτε κατάσταση.Το μάθημα το οποίο μεταφέρθηκε στην τωρινή σας ζωή, από την προηγούμενη:
Το κύριο μάθημά σας στο παρών -- να αναπτύξετε την μεγαλοψυχία και το αίσθημα της αδελφοσύνης. Προσπαθήστε να γίνετε λιγότερο προσκολλημένοι στην υλική ιδιοκτησία και μάθετε να έχετε μόνο τόσα όσα μπορείτε να δώσετε πίσω.

Τώρα θυμάστε;
μα φυσικά
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #3 on: October 07, 2007, 04:16:01 am »

Ανεξάρτητα το πώς νοιώθετε, ήσασταν ΓΥΝΑΙΚΑ στην τελευταία σας ενσάρκωση.
Μεξικό. Αυτή είναι η περιοχή όπου είχατε γεννηθεί, κατά προσέγγιση το έτος 1725.
Το επάγγελμά σας ήταν: χορευτής, τραγουδιστής, ηθοποιός.Το σύντομο ψυχολογικό σας προφίλ, σε αυτή την ζωή:
Έχετε μυαλό επιστήμονα. Πάντα αναζητάτε νέες εξηγήσεις. Το περιβάλλον συχνά σας παρεξηγεί αλλά παράλληλα σέβεται τις γνώσεις σας.Το μάθημα το οποίο μεταφέρθηκε στην τωρινή σας ζωή, από την προηγούμενη:
Η μεταφυσική είναι παντού τριγύρω σας, στα πιο συνηθισμένα, πιο καθημερινά περιστατικά. Το μάθημά σας -- να σπουδάσετε την μεταφυσική και να βοηθήσετε τους ανθρώπους να δουν καθαρά. Είστε μεταφυσικός! Τώρα θυμάστε;

Δε ξερω σε εσας τι εβγαλε αλλα σε μενα αυτα τα βλεπω πολυ πιθανα να μου συνεβαιναν σε μια προηγουμενη ζωη
1ον τα ισπανικα ειναι η αγαπημενη μου γλωσσα και παντα ηθελα να την μαθω καλα ασχετα αν λογω πιεσης χρονου τα παρατησα.
2ον σαν ηθοποιος πολλοι μου χουν πει οτι εχω ταλεντο (βλεποντας με σε σκετσακια σχολειου και στην κατασκηνωση) αλλα δε το ψαξα περαιτερω γιατι σταματησα να σχολουμαι στο λυκειο και εκτοτε δεν ξανασχοληθηκα
3ον στην μεσεα παραγραφο ειναι σαν να με περιγραφει carbon
4ον στην τελευταια παραγραφο περιγραφει ενα δικο μου παιδικο και εφηβικο ονειρο

ΟΥΓΚ?? Συμπτωση??

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
aika
Θαμώνας

mein gott

View Profile
« Reply #4 on: October 07, 2007, 04:26:47 am »

Αποκάλυψη: Ανεξάρτητα το πώς νοιώθετε, ήσασταν ΑΝΔΡΑΣ στην τελευταία σας ενσάρκωση.

Αλάσκα. Αυτή είναι η περιοχή όπου είχατε γεννηθεί, κατά προσέγγιση το έτος 825.

Το επάγγελμά σας ήταν: τεχνίτης, μηχανικός.

Το σύντομο ψυχολογικό σας προφίλ, σε αυτή την ζωή:
Είστε αναζητητής της αλήθειας και της σοφίας. Οι άλλοι σας αντιλαμβάνονται σαν έναν ιδεαλιστικό άτομο που φωτίζει το μονοπάτι του μέλλοντος.

Εσείς θα εκπληρώσετε το μάθημά σας βοηθώντας ηλικιωμένους ανθρώπους και παιδιά. Ήρθατε σε αυτή την ζωή για να μάθετε να φροντίζετε τους αδύναμους και να βοηθάτε αυτούς που χρειάζονται βοήθεια.

--έτσι εξηγούνται όλα λοιπόν :Ρ
amanas
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

παλι σε βλεπω σκεφτικο...

View Profile
« Reply #5 on: October 07, 2007, 04:30:20 am »

Κεντρική Αφρική. Αυτή είναι η περιοχή όπου είχατε γεννηθεί, κατά προσέγγιση το έτος 575.
Το επάγγελμά σας ήταν: βιβλιοθηκάριος, ιστορικός, λαογράφος, παπάς, μάγος.Το σύντομο ψυχολογικό σας προφίλ, σε αυτή την ζωή:
Είστε αναζητητής της αλήθειας και της σοφίας. Οι άλλοι σας αντιλαμβάνονται σαν έναν ιδεαλιστικό άτομο που φωτίζει το μονοπάτι του μέλλοντος.Το μάθημα το οποίο μεταφέρθηκε στην τωρινή σας ζωή, από την προηγούμενη:
Εσείς θα εκπληρώσετε το μάθημά σας βοηθώντας ηλικιωμένους ανθρώπους και παιδιά. Ήρθατε σε αυτή την ζωή για να μάθετε να φροντίζετε τους αδύναμους και να βοηθάτε αυτούς που χρειάζονται βοήθεια.

βιβλιοθηκαριος : θα μου αρεσε να ημουν γιατι ειμαι ατομο της ταξης,επειδη τακτοποιω τα παντα,αρα θα μπορουσε να ημουν βιβλιοθηκαριος
ιστορικος : η ιστορια μου αρεσε αρκετα γιατι ειχα καλους καθηγητες σε αυτο το μαθημα,αρα μπορει να ημουν και ιστορικος
λαογραφος:δε νομιζω
παπας:παλι δε νομιζω

η αληθεια,χμ παντα την αναζητουσα!!!τωρα για τη σοφια,τελευταια εχω καποια ερωτηματα και σκεψεις περι της ζωης των ανθρωπων.τελευταια ολους τους αλλους βοηθαω μαλλον ειναι ωρα να βοηθησω και τον ευατο μου
« Last Edit: October 07, 2007, 04:42:47 am by amanas » Logged
Damien
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Έλα στο φανάρι αν τολμάς......

View Profile
Re: Τι εισασταν στην προηγουμεη ζωη σας?
« Reply #6 on: October 07, 2007, 04:47:21 am »

Ουαλία. Αυτή είναι η περιοχή όπου είχατε γεννηθεί, κατά προσέγγιση το έτος 1550.
Το επάγγελμά σας ήταν: χημικός, αλχημιστής, φαρμακοποιός.Το σύντομο ψυχολογικό σας προφίλ, σε αυτή την ζωή:
Πάντα σας αρέσει να ταξιδεύετε, να ερευνάτε. Μπορεί να είστε ντετέκτιβ ή κατάσκοπος.Το μάθημα το οποίο μεταφέρθηκε στην τωρινή σας ζωή, από την προηγούμενη:
Το μάθημά σας -- να νικήσετε την ζήλια και τον θυμό στον εαυτό σας και μετά σε αυτούς που θα σας διαλέξουν για οδηγό τους. Πρέπει να καταλάβετε ότι αυτές οι αδυναμίες είναι αποτελέσματα φόβου και αυτο-οικτιρμού. Τώρα θυμάστε;

Θυμηθηκα!!!!! Είμαι ο ΠΡΟ-παππους του FINROD  Grin Grin Grin Grin Grin Grin

To γκάζι του αμαξιού μου σαν πατώ
Όλα μου τα προβλήματα ξεχνώ....
aggalitsas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #7 on: October 07, 2007, 04:47:59 am »

Αποκάλυψη: Ανεξάρτητα το πώς νοιώθετε, ήσασταν ΓΥΝΑΙΚΑ στην τελευταία σας ενσάρκωση.
Νότια Αυστραλία. Αυτή είναι η περιοχή όπου είχατε γεννηθεί, κατά προσέγγιση το έτος 1775.
Το επάγγελμά σας ήταν: κατασκευαστής δρόμων, γεφυρών, προκυμαίων, δεξαμενών.Το σύντομο ψυχολογικό σας προφίλ, σε αυτή την ζωή:
Είστε άτομο με τεράστια ενεργητικότητα, καλό στο να σχεδιάζετε και να εποπτεύετε. Ακόμα κι αν είστε σκουπιδιάρης, είστε προϊστάμενος των σκουπιδιάρηδων.Το μάθημα το οποίο μεταφέρθηκε στην τωρινή σας ζωή, από την προηγούμενη:
Το μάθημά σας -- να μάθετε την μετριοφροσύνη και την εμπιστοσύνη μέσα από πνευματικές πηγές. Θα πρέπει να πιστεύετε στον Υψηλό Λόγο

ε οχι και πολιτος μηχανικος!
παντως αυτο που λεει Ακόμα κι αν είστε σκουπιδιάρης, είστε προϊστάμενος των σκουπιδιάρηδων μου το ελεγες ενας καθηγητης στο λυκειο.

Είστε άτομο με τεράστια ενεργητικότητα νομιζω πως ειμαι

το θεμα ειναι πως εχω αλλου 6γνωστους γεννημενους την ιδια ημερομηνια, τι ειχαμε εταιρια και φτιαχναμε γεφυρες στην Αυστραλια???
λήθη
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Τι εισασταν στην προηγουμενη ζωη σας?
« Reply #8 on: October 07, 2007, 04:51:20 am »

aggalitsa παιζει και ειχαμε συναντηθει..

ημουν στην ανατολικη αυστραλια το 1775..! Cheesy
« Last Edit: October 07, 2007, 04:56:10 am by alejandro » Logged
aggalitsas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Τι εισασταν στην προηγουμεη ζωη σας?
« Reply #9 on: October 07, 2007, 04:56:03 am »

Quote from: alejandro on October 07, 2007, 04:51:20 am
aggalitsa παιζει και ειχαμε συναντηθει..

ημουν στην ανατολικη αυστραλια το 1775..! Cheesy
εκεινες τις γεφυρες που θαυμαζες  εγω τις εκανα  Tongue Tongue

κατι μου θυμιζεις... αλλα δεν ειμαι σιγουρος
weliker
Καταστραμμένος

κανενα χερι δεν ειναι δικο μου...

View Profile WWW
Re: Τί είσασταν στην προηγούμενη ζωή σας?
« Reply #10 on: October 07, 2007, 08:25:59 am »

Ανεξάρτητα το πώς νοιώθετε, ήσασταν ΓΥΝΑΙΚΑ στην τελευταία σας ενσάρκωση.
Σαουδική Αραβία. Αυτή είναι η περιοχή όπου είχατε γεννηθεί, κατά προσέγγιση το έτος 1725.
Το επάγγελμά σας ήταν: χρυσωρύχος, εργολάβος κηδειών.  (  Grin )

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Είστε επαναστατικός τύπος. Έχετε εμπνευσμένες αλλαγές σε κάθε σφαίρα -στην πολιτική, στις επιχειρήσεις, στην θρησκεία, στο νοικοκυριό. Κάλλιστα μπορεί να είστε αρχηγός.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το μάθημά σας -- να μάθετε την μετριοφροσύνη και την εμπιστοσύνη μέσα από πνευματικές πηγές. Θα πρέπει να πιστεύετε στον Υψηλό Λόγο. ( Grin )

♫ Γιατι τα ματια σου εγω εχω φιλησει, στην αγκαλια σου η καρδια μου εχει σβησει, κι οι δυο μας πηγαμε σε ονειρα με ταξη, μαζι σου αγαπη μου εγω εχω πεταξει... ♫
cat
Guest
« Reply #11 on: October 07, 2007, 10:14:03 am »

Ουγγαρία. Αυτή είναι η περιοχή όπου είχατε γεννηθεί, κατά προσέγγιση το έτος 800.
Το επάγγελμά σας ήταν: σχεδιαστής χαρτών, αστρολόγος, αστρονόμος.

Είστε φοβισμένο, περιορισμένο. ήσυχο άτομο. Έχετε δημιουργικά ταλέντα, που περίμεναν μέχρι αυτή την ζωή για να απελευθερωθούν. Μερικές φορές το περιβάλλον σάς θεωρεί παράξενους.

Το κύριο μάθημά σας στο παρών -- να αναπτύξετε την μεγαλοψυχία και το αίσθημα της αδελφοσύνης. Προσπαθήστε να γίνετε λιγότερο προσκολλημένοι στην υλική ιδιοκτησία και μάθετε να έχετε μόνο τόσα όσα μπορείτε να δώσετε πίσω. Τώρα θυμάστε;
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #12 on: October 07, 2007, 10:53:06 am »

Νότια Νέα Ζηλανδία. Αυτή είναι η περιοχή όπου είχατε γεννηθεί, κατά προσέγγιση το έτος 1850.
Το επάγγελμά σας ήταν: θεραπευτής, χειρούργος, βοτανολόγος.Το σύντομο ψυχολογικό σας προφίλ, σε αυτή την ζωή:
Έχετε μυαλό επιστήμονα. Πάντα αναζητάτε νέες εξηγήσεις. Το περιβάλλον συχνά σας παρεξηγεί αλλά παράλληλα σέβεται τις γνώσεις σας.Το μάθημα το οποίο μεταφέρθηκε στην τωρινή σας ζωή, από την προηγούμενη:
Η μεταφυσική είναι παντού τριγύρω σας, στα πιο συνηθισμένα, πιο καθημερινά περιστατικά. Το μάθημά σας -- να σπουδάσετε την μεταφυσική και να βοηθήσετε τους ανθρώπους να δουν καθαρά. Είστε μεταφυσικός! Τώρα θυμάστε;

Καλά ε έπεσε μέσα....

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

mendelita
Καταστραμμένος

will you be my guinea pig?

View Profile
« Reply #13 on: October 07, 2007, 11:46:38 am »

Αποκάλυψη: Ανεξάρτητα το πώς νοιώθετε, ήσασταν ΓΥΝΑΙΚΑ στην τελευταία σας ενσάρκωση.
Νοτιο-Κεντρικά Η.Π.Α. Αυτή είναι η περιοχή όπου είχατε γεννηθεί, κατά προσέγγιση το έτος 1250.

Το επάγγελμά σας ήταν: χημικός, αλχημιστής, φαρμακοποιός.

Πάντα σας αρέσει να ταξιδεύετε, να ερευνάτε. Μπορεί να είστε ντετέκτιβ ή κατάσκοπος. Hello Hello  shifty

Θα πρέπει να αναπτύξετε την αγάπη για τον εαυτό σας και τα προσόντα σας για να εμφυτεύσετε την ελπίδα στις καρδιές των ανθρώπων. Η φιλοδοξία και η μεγαλομανία δεν είναι τα πάντα. Ο αληθινός πλούτος είναι θαμμένος μέσα στην ψυχή σας.

Τώρα θυμάστε;

It's impossible to kiss your own elbow.
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
Re: Τί ήσασταν στην προηγούμενη ζωή σας?
« Reply #14 on: October 07, 2007, 11:52:37 am »

Κορέα. Αυτή είναι η περιοχή όπου είχατε γεννηθεί, κατά προσέγγιση το έτος 1250.

Το επάγγελμά σας ήταν: χημικός, αλχημιστής, φαρμακοποιός.

Είστε ένα λογικό, φρόνιμο, πρακτικό άτομο, υλιστικό, χωρίς καμιά πνευματική συνείδηση. Η απλή σοφία σάς βοήθησε να μείνετε ολιγαρκείς.Το μάθημα το οποίο μεταφέρθηκε στην τωρινή σας ζωή, από την προηγούμενη:
Θα πρέπει να αναπτύξετε το ταλέντο σας για αγάπη, ευτυχία και ενθουσιασμό και να μεταδώσετε αυτά τα αισθήματα σε όλους τους ανθρώπους.

Τώρα θυμάστε;

Mπαααααααα...

Pages: [1] 2 3 ... 7 Go Up Print
Jump to: