• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 07:39:55 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 07:39:55 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426680
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 9
Guests: 100
Total: 109
anon
Giannis Masterio
ppoug
gpapmtb
sapounas
Geoth
Petross
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Είναι το ΚΚΕ αντιεθνικό?
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 Go Down Print
Author Topic: Είναι το ΚΚΕ αντιεθνικό?  (Read 8229 times)
gtpp
Guest
Re: Είναι το ΚΚΕ αντιεθνικό?
« Reply #45 on: September 11, 2007, 09:21:50 am »

Quote from: aliakmwn on September 11, 2007, 08:41:15 am
Quote from: Turambar on September 11, 2007, 01:14:29 am
To να κρεμάς ανθρώπους.

Όταν το κάνεις επειδή έχεις την εξουσία ή την συγκυριακή δύναμη, είναι φασιστικό.

Όποιος και αν είναι το θύμα.

Μαλακιες. Ψαξε λιγο σε παρακαλω τι ειναι φασισμος. Δεν βαφτιζουμε "φασισμο" ο,τι μας καπνισει.

Εχει δικιο ο Αλιακμων.Βιαζεσαι να γινεις νονος.
Αυτο που περιγραφεις ειναι σχιζοφρενεια οχι φασισμος.
Ακομα συζηταμε για ορισμους.Κολεγιοπαιδα.
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #46 on: September 11, 2007, 10:07:11 am »

Είπα να μην ασχολούμαι με τα πολιτικά μέχρι να βρω την ψυχική μου υγεία... καλά να πάθω που ανοίγω τέτοια τόπικ.
Quote from: aliakmwn on September 11, 2007, 01:06:15 am
Το ΚΚΕ ειναι κομμα βαθυτατα πατριωτικο, και ταυτοχρονα πιστο στις αρχες του προλεταριακου διεθνισμου.
Αυτό δεν είναι δυνατόν να ισχύει. Είναι οξύμωρο, είναι παράδοξο, είναι παράλογο, είναι ηλίθιο.

Το ΚΚΕ είναι κόμμα βαθύτατα πατριωτικό. Μόλις προχτές άκουγα την Παπαρήγα να λέει - σχεδόν επί λέξη - "απαιτούμε μείωση των δαπανών για εξοπλισμούς για το ΝΑΤΟ, όχι για την άμυνα της χώρας".

"Πιστοί στις αρχές του προλεταριακού διεθνισμού" είναι άλλοι.

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #47 on: September 11, 2007, 10:09:36 am »

Nessa αν θέλεις να καταλάβεις καλύτερα γιατί είναι το ΚΚΕ πατριωτικό κόμμα, δες τα πόστ του Aurelius και το δικό μου στην δεύτερη σελίδα.

Ξεκολλήστε από τις κομματικές γραμμές.

Quote from: Aurelius on September 11, 2007, 03:41:55 am
Καλα αυτος ο denocrates ειναι το φρουτο εποχης. Καλα ρε πουστη μου, τα βλεπω και γελαω. Που τα βρισκετε ρε γαμωτο; Στοιχειωδη ιστορια δεν ξερετε;;; Στοιχειωδη. Ακομη και το βιβλιο του Γυμνασιου λεει οτι η κυβερνηση Τσολακογλου την εκανε για Αιγυπτο, με ολο το χρημα που ειχε η Ελλαδα για να το "προστατευσει". Και μετα, μολις καποιοι γαμηθηκαν ξαναγυρισαν για την εξουσια.

Quote from: pandora on September 10, 2007, 21:49:41 pm

Πάω στην εποχή της εθνικής αντίστασης και του ΕΑΜ. Όσοι έχουμε διαβάσει ακόμα και τη στοιχειώση ιστορία, θα ξέρουμε βεβαίως ότι η επίσημη κυβέρνηση την είχε κάνει για Αίγυπτο την μεθεπόμενη - μή σου πώ την προηγούμενη μέρα - που μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα. Μεταξύ αυτών νομίζω μεγαλοτραπεζίτες, μαυραγορίτες, και στελέχη του περίφημου μεταξικού κόμματος. Όσοι απέμειναν από αυτούς έγιναν ή μαυραγορίτες επί Γερμανών ή χαφιέδες των γερμανών, ή προδότες με την περίφημη κουκούλα.

Με συμπληρώνεις. Και δεν θυμόμουν και το όνομα.
« Last Edit: September 11, 2007, 10:12:59 am by pandora » Logged
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #48 on: September 11, 2007, 10:13:41 am »

Δε βλέπω πού διαφωνούμε, pandora. Αυτοί είναι πατριώτες, διεθνιστές είναι άλλοι

Α, και by the way, αυτός ο τυπάς που τον κάναμε και avatar

ανελίχθηκε γρήγορα μέσα στο ΚΚΕ ακριβώς διότι είχε δολοφονήσει έναν από αυτούς τους "άλλους" (σε μια αφισοκόλληση)...

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
denocrates
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #49 on: September 12, 2007, 18:50:08 pm »

Ειλικρινά δεν είχα σκοπό να γράψω τίποτα άλλο γιατί ο διαδικτυακός αυτός τόπος με απογοήτευσε αφού όπως διαπίστωσα
αριστεροκρατείται στο σύνολό του και αυτό του το ελάττωμα τον κάνει ανεπαρκή για ουσιώδη διάλογο και ελεύθερη σκέψη.
Δεν κατηγορώ την αριστερά,και να δεξιοκρατούνταν τα ίδια θα έλεγα,βαρίεμαι να συζητάω γραπτώς με κολλημένα άτομα  οποιουδήποτε χώρου.

Είδα όμως το post ενός Αλιάκμονα που με νευρίασε και αποφάσισα να του απαντήσω για να διασκεδάσω με την βλακεία του.

Προς denocrates 2 παρατηρησεις:
  1) Μαθε να μιλας ελληνικα: Ειναι αντΕθνικος και οχι αντΙΕθνικος. Δεν υπαρχει πιο γελοιο πραγμα απο ελληναραδες που δεν ξερουν ουτε την ιδια τους τη γλωσσα να μιλουν σωστα. Αλλα ξεχασα, φταιει το παγκοσμιο σιωνιστικο σχεδιο αφελληνισμου................
 2) Ενα απο τα πρωτα πραγματα που θα κανει ο λαος μολις παρει την εξουσια στα χερια του ειναι να κρεμασει τους φασιστες απ' τ' αντερα τους.

1)Πρέπει να είσαι πολύ κομπλεξικός.Κάθεσαι και ασχολείσαι με το ορθογραφικό μου λάθος για να την πεις σε έναν εθνικιστή
   και φασίστα που δεν είναι καλά διαβασμένος.

α)Με ξέρεις κι από χθες και σχημάτισες τόσο εύκολα την άποψη ότι είμαι ελληναράς?
    Δεν είμαι ελληναράς ρε,αλλά μπροστά σε κάτι επικίνδυνους αριστερίζοντες σαν εσένα μπορώ να γίνω ό,τι θες.
 β)Αν ήμουν ελληναράς θα ερεθιζόσουν στην ιδέα ότι δεν είμαι καλά διαβασμένος?Όπως την βρίσκει ο καθένας...
 γ)Θεωρώ ότι η παιδεία είναι ανεπαρκής σε πολλούς τομείς και ότι δεν ξέρω καλά ελληνικά, όχι βέβαια εξαιτίας της βλακείας 
    που μας είπες.Πιθανότατα βέβαια εσύ να προτιμούσες να διδασκόμασταν ρωσικά.

2)Ρε μεγάλε αριστερέ αγωνιστή γιατί περιμένεις να πάρεις την εξουσία για να κρεμάσεις τους φασίστες από τα έντερά τους?
   Αν είσαι πραγματικός αγωνιστής γιατί δεν το κάνεις και τώρα?Γιατί θες να το κάνεις υπό καθεστώς ασφάλειας για σένα?
   Πρέπει να διασφαλίσεις την εκπλήρωση αυτών που πιστεύεις με κάθε κόστος γιατί είσαι θεός και έχεις σίγουρα δίκιο.
   Όλοι όσοι διαφωνούν πολιτικά με σένα πρέπει να πεθάνουν άμεσα και βασανιστικά.Αυτοί που κυβερνούν τώρα δεν θα
   έπρεπε να σε κρεμάσουν από τα έντερά σου?Δεν είναι φασίστες?Τότε προς τι τόσο μένος?Μάλλον αδρανούν.
   Εκμεταλεύσου το.Γιατί καθυστερείς?Ξεκίνα να κρεμάς.Μόνο μην κατηγορήσεις ποτέ τους χουντικούς,         
   ναζιστές και τους φασίστες που θέλουν να σου κάνουν το ίδιο, είναι και δικό τους δικαίωμα.
   Ξεκίνα να κρεμάς λοιπόν, δείξε μας πως τολμάς. Έλα να με κρεμάσεις, και μην ξεχάσεις να πάρεις το κονσερβοκούτι που 
   φυλάς στην ντουλάπα.

Το ΚΚΕ ειναι κομμα βαθυτατα πατριωτικο, και ταυτοχρονα πιστο στις αρχες του προλεταριακου διεθνισμου.

Ο εργάτης δεν έχει πατρίδα.  Μάρξ

Κάνουμε ανοίγματα και στην δεξιά τώρα?

θελις να φενεσε πολι χιμαροδισ.σε λιγα χρονια που θα μεγαλοσισ και θα σε βολεψι ο μπαμπασ θα ισιχασισ κι εσι κε ο ψευτοεπαναστατισμοσ σου.σας εχουμε μαθι πια εσασ τουσ αγονιστες χορισ πατριδα
« Last Edit: September 12, 2007, 18:55:42 pm by denocrates » Logged
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #50 on: September 12, 2007, 19:09:30 pm »

Οσο για τη μικρασιατικη ιμπεριαλιστικη εκστρατεια, καλα να παθουν οι ελληνες που χασαν. Ο ελληνικος στρατος δεν ειχε καμια δουλεια εκτος συνορων, και ειδικα στα βαθη της Τουρκιας και στην Αγκυρα.

Μα...μα.... θέλω κι' άλλο χώρο, δεν με χωράει ο τόπος μου πια!

Πείτε μου γιατρέ, είμαι σοβαρά?

pay close attention
aliakmwn
Guest
« Reply #51 on: September 12, 2007, 19:50:40 pm »

Quote from: denocrates on September 12, 2007, 18:50:08 pm
Ειλικρινά δεν είχα σκοπό να γράψω τίποτα άλλο γιατί ο διαδικτυακός αυτός τόπος με απογοήτευσε αφού όπως διαπίστωσα
αριστεροκρατείται στο σύνολό του και αυτό του το ελάττωμα τον κάνει ανεπαρκή για ουσιώδη διάλογο και ελεύθερη σκέψη.

Κρατα την απογοητευση για τον εαυτο σου. Αν εχεις κατι να πεις, πεσ'το, και δεξου και την κριτικη - ιδια με αυτην που εκτοξευεις και χειροτερη.

Δεν κατηγορώ την αριστερά,και να δεξιοκρατούνταν τα ίδια θα έλεγα,βαρίεμαι να συζητάω γραπτώς με κολλημένα άτομα  οποιουδήποτε χώρου.

Χαιρομαι που δεν με θεωρεις κολλημενο και μου απαντας Grin

Είδα όμως το post ενός Αλιάκμονα που με νευρίασε και αποφάσισα να του απαντήσω για να διασκεδάσω με την βλακεία του.

Το κραταω...

1)Πρέπει να είσαι πολύ κομπλεξικός.Κάθεσαι και ασχολείσαι με το ορθογραφικό μου λάθος για να την πεις σε έναν εθνικιστή
   και φασίστα που δεν είναι καλά διαβασμένος.

Α ωστε παραδεχεσαι πως εισαι φασιστας και εθνικιστης?
Γι' αυτο καθομαι και τη λεω σε ολους, για να τους παρασυρω και να ξεμπροστιαστουν.

α)Με ξέρεις κι από χθες και σχημάτισες τόσο εύκολα την άποψη ότι είμαι ελληναράς?
    Δεν είμαι ελληναράς ρε,

Δε χρειαζεται, τα κειμενα σου τα λενε ολα Wink

β)Αν ήμουν ελληναράς θα ερεθιζόσουν στην ιδέα ότι δεν είμαι καλά διαβασμένος?Όπως την βρίσκει ο καθένας...

Σου ειπα, το γουσταρω απιστευτα Grin

γ)Θεωρώ ότι η παιδεία είναι ανεπαρκής σε πολλούς τομείς και ότι δεν ξέρω καλά ελληνικά, όχι βέβαια εξαιτίας της βλακείας 
    που μας είπες.Πιθανότατα βέβαια εσύ να προτιμούσες να διδασκόμασταν ρωσικά.

Εγω ξερω πολυ καλα ελληνικα, και περασα απ' το ιδιο εκπαιδευτικο συστημα.
Και, οχι, δεν θα προτιμουσα να διδασκομασταν ρωσικα.

2)Ρε μεγάλε αριστερέ αγωνιστή γιατί περιμένεις να πάρεις την εξουσία για να κρεμάσεις τους φασίστες από τα έντερά τους?
   Αν είσαι πραγματικός αγωνιστής γιατί δεν το κάνεις και τώρα?Γιατί θες να το κάνεις υπό καθεστώς ασφάλειας για σένα?

Εγω δεν θα κανω τπτ, ο λαος θα βρει μονος του το δικιο του Wink

Πρέπει να διασφαλίσεις την εκπλήρωση αυτών που πιστεύεις με κάθε κόστος γιατί είσαι θεός και έχεις σίγουρα δίκιο.
   Όλοι όσοι διαφωνούν πολιτικά με σένα πρέπει να πεθάνουν άμεσα και βασανιστικά.Αυτοί που κυβερνούν τώρα δεν θα
   έπρεπε να σε κρεμάσουν από τα έντερά σου?Δεν είναι φασίστες?Τότε προς τι τόσο μένος?Μάλλον αδρανούν.
   Εκμεταλεύσου το.Γιατί καθυστερείς?Ξεκίνα να κρεμάς.Μόνο μην κατηγορήσεις ποτέ τους χουντικούς,        
   ναζιστές και τους φασίστες που θέλουν να σου κάνουν το ίδιο, είναι και δικό τους δικαίωμα.
   Ξεκίνα να κρεμάς λοιπόν, δείξε μας πως τολμάς. Έλα να με κρεμάσεις, και μην ξεχάσεις να πάρεις το κονσερβοκούτι που 
   φυλάς στην ντουλάπα.

Απο το παραληρημα σου μονο το κονσερβοκουτι μου αρεσε. Εισαι στο πνευμα Grin

Ο εργάτης δεν έχει πατρίδα.  Μάρξ

Κάνουμε ανοίγματα και στην δεξιά τώρα?

Ο Μαρξ δεν εγραψε μονο μια φραση στη ζωη του. Αλλα πού να το ξερεις εσυ, αυτο διαβασες καπου, αυτο εμαθες Grin

θελις να φενεσε πολι χιμαροδισ.σε λιγα χρονια που θα μεγαλοσισ και θα σε βολεψι ο μπαμπασ θα ισιχασισ κι εσι κε ο ψευτοεπαναστατισμοσ σου.σας εχουμε μαθι πια εσασ τουσ αγονιστες χορισ πατριδα

Grin
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #52 on: September 12, 2007, 20:43:59 pm »

Mπορώ να καταλάβω να χώνεις σε κουμμουνισμό αν είσαι Ρώσος. Υπάρχει μια πιθανότητα να έχεις χάσει κάποιον από τις Σταλινικές πρακτικές οπότε δικαιολογημένα τα έχεις πάρει με τα παλιοκουμμούνια. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί χώνουν στον κουμμουνισμό και στο κόμμα που τον εκπροσωπεί στην Ελλάδα. Αν δεν κάνω λάθος εδώ μόνο καλά έχει κάνει το ΚΚΕ (μια ανάγνωση στο πόστ της πανδόρας θα διαφωτίσει) με εξαίρεση τις διώξεις και εκτελέσεις με συνοπτικές διαδικασίες ταγματασφαλιτών, δοσίλογων, μαυραγοριτών αλλά και δικών του στελεχών όταν υπήρχε και η παραμικρή υποψία συνεργασίας με τον κατακτητή. Άρα οι κατά καιρούς ιστορικοί αναλυτές-κατήγοροι του ΚΚΕ ή είναι πάρα πολύ ευαίσθητοι (σε βαθμό που προκαλεί ανησυχία σε μένα τον ανάλγητο φιλοκουμμουνιστή) και πρέπει να μιλήσουν για αυτήν την φοβερή πανούκλα που κάποτε στοίχειωνε τον κόσμο και κόστισε την ζωή σε δισεκατομμύρια ανθρώπους ή είχαν κάποιο συγγενή που φορούσε μαύρη κουκούλα πολύ πρίν προκύψουν οι αντιεξουσιαστές. Αν συμβαίνει το πρώτο να μας το πούν να συζητήσουμε για τα εγκλήματα συνολικά των ιδεολογιών να δούμε ποιος έχει φάει περισσότερους, αν συμβαίνει το δεύτερο πάλι να μας το πουν να τους απαντήσουμε κατάλληλα.
  Όπως και να έχει όμως γουστάρω τρελά να βλέπω τους νικητές να την πέφτουν σε ένα ¨τελειωμένο¨ κόμμα ή σε μια ¨ξεπερασμένη¨ ιδεολογία ξανά και ξανά, πάντα με τα ίδια επιχειρήματα. Όλοι εσείς εκεί έξω έχετε πολύ πλάκα.Keep googling(Λέξεις/Φράσεις κλειδιά: Ο κουμμουνισμός τον παίρνει, Εγκλήματα του Στάλιν,Εγκλήματα του Μάο,κουμμουνισμός και λοιπά σκατά, βρωμιάρηδες κουμμούνια θα γίνετε σαπούνια κλπ).

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
zlatalex
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Tot ziens

View Profile
« Reply #53 on: September 12, 2007, 20:56:13 pm »

Ενταξει ρε παιδιά

απόψε θα φτιάξω και εγώ την περσόνα μου "Αριστογείτων" και θα προπαγανδίσω με όλες μου τις δυνάμεις τις αρετές του δωδεκαθεισμού

αρχίστε να προετοιμάζετε τις απαντήσεις σας αφού σας αρέσει τόσο αυτό το παιχνίδι

Neuken in de keuken
MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
« Reply #54 on: September 12, 2007, 20:58:06 pm »

Αυτό κάτι μου θυμίζει!!!!

Only in my dreams I know you,
Ι wake up, I can't remember you.
Are you in my thoughts or wait for me?...
In your agonic existence.

Ελευθερία είναι
να έχεις ένα κομμάτι χαρτί κι ένα μολύβι
και να γράφεις, να γράφεις, να γράφεις
ο,τι σου κατεβαίνει στο κεφάλι
χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα
χωρίς να νιώθεις καμιά ενοχή για τίποτα
χωρίς να λογοκρίνεις τον ίδιο τον εαυτό σου
χωρίς να νιώθεις τύψεις για όσα έκανες ή απέφυγες να κάνεις
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #55 on: September 12, 2007, 21:51:31 pm »

Quote from: MARIOS on September 12, 2007, 20:58:06 pm

Αυτό κάτι μου θυμίζει!!!!

ambitious
.
.
.
.
.

terabitos
.
.
.
.
.
.
ανυποτακτος
.
.
.
.
. δεν μπορώ να θυμηθώ άλλους τελειωμένους αλλά συνήθως αυτοί έχουν τόσες περσόνες ! Cheesy

Ρε παίδες μήπως ο κομμουνισμός τελικά είναι όντως τόσο επικίνδυνα δυνατή ιδεολογία για να ασχολούνται τόσο πολύ όλοι μ'αυτόν? 8)
koslazio
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #56 on: September 12, 2007, 22:00:47 pm »

Quote from: pandora on September 12, 2007, 21:51:31 pm
Ρε παίδες μήπως ο κομμουνισμός τελικά είναι όντως τόσο επικίνδυνα δυνατή ιδεολογία για να ασχολούνται τόσο πολύ όλοι μ'αυτόν? 8)

Εσύ pandora βλέπεις κανένα να τον φοβάται πλέον?? Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Hence we will not say that Greeks fight like heroes, but that heroes fight like Greeks.
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #57 on: September 12, 2007, 22:02:30 pm »

Quote from: koslazio on September 12, 2007, 22:00:47 pm

Εσύ pandora βλέπεις κανένα να τον φοβάται πλέον?? Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Όσους ανοίγουν όλα αυτά τα κατεστραμμένα τόπικ. Αλλιώς δεν έχουν λόγο.

Εγώ δεν άνοιξα κανένα τόπικ για τον Καρατζαφέρη και τη χούντα.
koslazio
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #58 on: September 12, 2007, 22:06:04 pm »

Quote from: pandora on September 12, 2007, 22:02:30 pm
Quote from: koslazio on September 12, 2007, 22:00:47 pm

Όσους ανοίγουν όλα αυτά τα κατεστραμμένα τόπικ. Αλλιώς δεν έχουν λόγο.

Εγώ δεν άνοιξα κανένα τόπικ για τον Καρατζαφέρη και τη χούντα.

Και δηλαδή προσπαθούν να κάνουν το ΚΚΕ ακόμα πιο αδύναμο? Να το ρίξουν σε τι ποσοστό το καημένο πλέον? Μείον δε γίνεται. Wink

Hence we will not say that Greeks fight like heroes, but that heroes fight like Greeks.
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #59 on: September 12, 2007, 22:15:13 pm »

Δεεν ξερω αν το προσεξες, αλλα σε αυτες τις εκλογες ανεβαινει το ποσοστο του ΚΚΕ... Δεν μειωνεται.

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Pages: 1 2 3 [4] 5 Go Up Print
Jump to: