• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 12:56:50 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 12:56:50 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426709
Total Topics: 31711
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 73
Guests: 108
Total: 181
kostas.13v
nikosxek
george polymeros
mprova
chris_p30
Kv
menelaras
hacky
Rizotto
thomasdt
Acad-Mics
chatzimich
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Juror8
noimaginationforthis
pavlos2003
A-TheITGuy
rafa98p
Chrisvb17
vasilis saitis
Spyrtos14
ggalamat
mark
LelisNiko
abiki
alextsigilis
sterxz
serafeim
gcheristanidhs
ඞ
Nikikouss
Fotis Roukoutakis
gpr000
Denisivo
leolam
dimitire
tsaliki
MrGreekArrow
themis01
JoHn!
eviii
elias_farhood
Nikos.Ts
kosovi
bit11
jimalexoud
nikoskaza
vaggelisx
Manos_5
MrEagle
johncow
aliceouzou
kostas1507
cheinopor
PetrosCc
Xontroulis
akontel
et7gr
thanosk
1234
Pumpakos
mamalakis
Sanaia
swthrhs
distillery
Le ece
mimaki
PanosPapaspirou
Διάλεξις
stergiosb
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Επιστήμες > Ιατρική (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > AIDS: μύθος ή πραγματικότητα;
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 Go Down Print
Author Topic: AIDS: μύθος ή πραγματικότητα;  (Read 5390 times)
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
Re: AIDS: μύθος ή πραγματικότητα;
« Reply #15 on: September 05, 2007, 15:52:21 pm »

Αν εγώ σου πω ότι το τάδε χημικό θα σου κάνει καλό, ενώ το τάδε χημικό είναι πχ αρσενικό, είμαι δολοφόνος. Η λανθασμένη πληροφορία που σου μετέδωσα ισοδυναμεί με φόνο.

Γι'αυτό πρέπει να φιμωθεί η κυρία αυτή.

Ένας γιατρός μπορεί να είναι αφερέγγυος. Όμως τα αποδεδειγμένα με πειράματα και εξαντλητικές έρευνες πορίσματα της ιατρικής επιστημονικής κοινότητας δε μπορεί να αμφισβητούνται, ειδικά με τέτοια βάση (ψέματα, σοφίσματα, άσχετοι με τον τομέα "επιστήμονες" που αποφαίνονται).

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
alekos
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

είδος προς εξαφάνιση...

View Profile
« Reply #16 on: September 05, 2007, 15:59:19 pm »

Βαικά η κυρία δεν θα πρέπει να φιμωθεί αλλά όταν απευθύνεται σε ένα μεγάλο ακροατήριο μέσω της τηλεόρασης

θα πρεπει να υπάρχει και ο αντίλογος στα όσα λέει με την παρέμβαση επιστημόνων

shumacher=showmacher      
   Τώρα που πλάκωσαν οι μπάτσοι του inet ορίστε η λύση https://xerobank.com/ και http://www.torproject.org/
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #17 on: September 05, 2007, 16:10:57 pm »

Quote from: Nessa NetMonster on September 05, 2007, 15:52:21 pm
Αν εγώ σου πω ότι το τάδε χημικό θα σου κάνει καλό, ενώ το τάδε χημικό είναι πχ αρσενικό, είμαι δολοφόνος. Η λανθασμένη πληροφορία που σου μετέδωσα ισοδυναμεί με φόνο.

Γι'αυτό πρέπει να φιμωθεί η κυρία αυτή.

Ένας γιατρός μπορεί να είναι αφερέγγυος. Όμως τα αποδεδειγμένα με πειράματα και εξαντλητικές έρευνες πορίσματα της ιατρικής επιστημονικής κοινότητας δε μπορεί να αμφισβητούνται, ειδικά με τέτοια βάση (ψέματα, σοφίσματα, άσχετοι με τον τομέα "επιστήμονες" που αποφαίνονται).

Μα εκεί ακριβώς εντοπίζεται το πρόβλημα Nessa, δεν προτείνει τροποποίηση της φαρμακευτικής αγωγής, αλλά πλήρη διακοπή της. Η πιθανότητα η παραπάνω πληροφορία να είναι λανθασμένη είναι μεγάλη, αλλά κατ'εμέ πρέπει να ακουστεί. Με το να φιμώσεις κάποιον δεν καταφέρνεις τίποτα, με το να τον αποδείξεις λάθος ναι.

Και θα μου πεις όλα τα πορίσματα και οι έρευνες της επιστημονικής κοινότητας είναι λανθασμένα; Ποιός ξέρει, αλλά δεν θα έπρεπε να έχουν την ισχύ και επιρροή αυτή.

Και για εκφράσω και προσωπική άποψη, με τα δεδομένα που μου έχουν παρουσιαστεί, πιστεύω πως ναι υπάρχει ιός του HIV και ναι ευθύνεται για την ανοσολογική ανεπάρκεια, αλλά επίσης νομίζω ότι όλη η αγωγή που περιστρέφεται γύρω από αυτόν, δεν έχει σκοπό να τον καταπολεμήσει, αλλά να τον καταστείλλει με βαρύτατες "παρενέργειες" στο ανθρώπινο σώμα.

Πιο είναι το κέρδος (γιατί έτσι πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε) από αυτό: Μακρύτερο προσδόκιμο ζωής του ασθενή, αρά και μεγαλύτερος χρόνος αγωγής, παραμονή της ασθένειας άρα και παραμονή της ανάγκης για αγωγή, δημιουργία παράπλευρων επιπτώσεων άρα και δημιουργία παράπλευρης αγωγής.

Σε κάλυψα;

pay close attention
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #18 on: September 05, 2007, 16:21:22 pm »

Quote from: Ex_Mechanus on September 05, 2007, 16:10:57 pm
Μα εκεί ακριβώς εντοπίζεται το πρόβλημα Nessa, δεν προτείνει τροποποίηση της φαρμακευτικής αγωγής, αλλά πλήρη διακοπή της.
Που πάλι θα σκοτώσει τους ασθενείς.

Και θα μου πεις όλα τα πορίσματα και οι έρευνες της επιστημονικής κοινότητας είναι λανθασμένα; Ποιός ξέρει, αλλά δεν θα έπρεπε να έχουν την ισχύ και επιρροή αυτή.
Κάνεις λάθος - ίσα ίσα που θα έπρεπε να έχουν ακόμα περισσότερη ισχύ κι επιρροή. Να μην τα αμφισβητεί ο κάθε επικίνδυνος ηλίθιος.

Και για εκφράσω και προσωπική άποψη, με τα δεδομένα που μου έχουν παρουσιαστεί, πιστεύω πως ναι υπάρχει ιός του HIV και ναι ευθύνεται για την ανοσολογική ανεπάρκεια, αλλά επίσης νομίζω ότι όλη η αγωγή που περιστρέφεται γύρω από αυτόν, δεν έχει σκοπό να τον καταπολεμήσει, αλλά να τον καταστείλλει με βαρύτατες "παρενέργειες" στο ανθρώπινο σώμα.
Αυτό είναι το καλύτερο που μπορεί να γίνει με τα σημερινά μέσα.

Πιο είναι το κέρδος (γιατί έτσι πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε) από αυτό: Μακρύτερο προσδόκιμο ζωής του ασθενή, αρά και μεγαλύτερος χρόνος αγωγής, παραμονή της ασθένειας άρα και παραμονή της ανάγκης για αγωγή, δημιουργία παράπλευρων επιπτώσεων άρα και δημιουργία παράπλευρης αγωγής.
Ενώ στην άλλη περίπτωση υποφέρεις περισσότερο (αφού η ασθένεια είναι χειρότερη από τις παρενέργειες των φαρμάκων), αλλά για λιγότερο χρόνο (αφού πεθαίνεις πιο γρήγορα) Roll Eyes

Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Netgull
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #19 on: September 05, 2007, 16:32:58 pm »

Το τρομακτικό είναι που εξισώνουμε τα λόγια του οποιουδήποτε με τα λόγια της επιστημονικής κοινότητας...
Ναι να ακουστεί κι αυτή, αλλά αν ο λόγος της επιστημονικής κοινότητας έχει  βάρος 100 αυτής έχει βάρος 0.001.
Δεν μπορεί να εξισώνεται τόσο απλά, στη λογική της "άλλης άποψης" και της ντεμέκ αμφισβήτησης το έργο τόσων χρόνων με μια τυχαία δημοσιογράφο (άντε και 2-3 ερευνητές). Αν μη τι άλλο, οι άλλοι δουλεύουν χρόνια πάνω στο θέμα και έχουν εκπαιδευτεί γι αυτό. Περισσότερος ορθολογισμός και πίστη στην επιστημονική μέθοδο λοιπόν...

Το ότι υπάρχουν συμφέροντα και τεράστια και το ότι υπάρχει εκμετάλλευση είναι δεδομένα. Το ότι οι θεραπείες που έχουμε αυτή τη στιγμή μπορούν τεχνηέντως να μην είναι οι καλύτερες δυνατές, είναι πιθανόν. Αλλά το ότι υπάρχει μια παγκόσμια συνομωσία ολόκληρης της ιατρικής επιστημονικής κοινότητας, που καταφέρνει (με φόνους και δωροδοκίες;) να διατηρήσει κρυμμένη την αλήθεια για τον HIV για να κερδίσουν μερικές εταιρίες μερικά δισεκατομμύρια δολάρια, ε αποτελεί επιστημονική φαντασία. Οι θεωρίες συνομωσίας έχουν βέβαια περαση σε αυτή τη χώρα...

Μου λες να βάλω τη ζωή μου σε μια τάξη, μα ποιος στ' αλήθεια ορίζει την τροχιά του; Η αταξία είναι τ' ουρανού η τάξη, και γω ανασταίνομαι στο γύρο του θανάτου...

Μην αμφιβάλλεις
γι αυτόν
που σου λέει
πως φοβάται

να φοβάσαι όμως
αυτόν
που σου λέει
πως δεν αμφιβάλλει.

Aime moi moins, mais aime moi longtemps
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #20 on: September 05, 2007, 16:34:20 pm »

Δεν νομίζω ότι έχω να προσθέσω κάτι άλλο, αυτά που είχα να πω τα είπα, και δεν είναι πρέπον να γίνεσαι περιττός σε μια συζήτηση.

Τσίου

(PS. Δώσε χαιρετίσματα στην μητέρα σου, με είχε μαθητή στο γυμνάσιο. Απ'τον Ηλία πες θα καταλάβει Smiley)

pay close attention
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #21 on: September 05, 2007, 17:03:57 pm »

όσο ελεύθερος είναι κάποιος να διαβάσει αυτό το site να το αποδεχθεί και να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του...άλλο τόσο ελεύθερος είναι να διαβάσει εκατοντάδες άλλα και να τη σώσει...

δεν έχει δικαίωμα κανείς να λογοκρίνει κανένα...γιατί κάποια στιγμή...ο λογοκριθής μπορεί να είναι αυτός που έχει το δίκιο (τη κάποια στιγμή δλδ...αυτό συμβαίνει συνήθως)...και οι δικαιολογίες για να καταστείλουν την αλήθιεια...θα είναι οι ίδιες που χρησιμοπποιείς νέσσα...

στη τελική...δεν θέτει αυτή σε κίνδυνο τη ζωή κανενός...αλλά τη θέτει αυτός ο οποίος αποδέχεται τα λεγόμενά της...

κι ο καθένας έχει το δικαίωμα...να καταστρέψει αν θέλει το ζωή του...είτε εν γνώσει...είτε εν αγνοία...

και στην ακόμα πιο τελική...

μπορεί να έχει και δίκιο!

ixic_

ps.:gia to mnm tou glarou....+1

βαθειά...
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #22 on: September 05, 2007, 17:16:51 pm »

Υπάρχουν φορές που πραγματικά θες να πεις κάτι αλλά η σύγχηση της στιγμής δεν αφήνει τις λέξεις να μπουν σε σωστή σειρά.

Άλλοι λένε ότι αν δεν μπορείς να το εκφράσεις, δεν το σκέφτεσαι.

Χριστόφορε +1.

pay close attention
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #23 on: September 05, 2007, 17:30:38 pm »

Χριστόφορε δε θα ήθελα να τη λογοκρίνουμε εγώ κι εσύ, ούτε πχ η κυβέρνηση. Θα ήθελα να μπορεί να τη λογοκρίνει η επιστημονική κοινότητα.

Τώρα πόσο "ελεύθερα" μπορεί να κρίνει κάποιος που δέχεται τέτοιου μεγέθους ψυχολογικά χτυπήματα (όπως κάποιος που μαθαίνει ότι ο ίδιος ή κάποιος που αγαπά είναι οροθετικός) και επιπλέον δεν έχει ιατρικές γνώσεις, σε καλώ να το ξανασκεφτείς.

Και στην τελική αυτός είναι ηλίθιος και πεθαίνει. Οι εραστές του από τους οποίους πιθανώς κρύβει ότι είναι οροθετικός έχουν την ίδια ευθύνη; Αν ο άλλος σε διαβεβαιώνει ότι είναι υγιής μπορεί να μην πάρεις προφυλάξεις...

Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #24 on: September 05, 2007, 17:32:23 pm »

η ελευθερία ...φέρει ευθύνη...

τέλος

ixic_

βαθειά...
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #25 on: September 05, 2007, 17:57:16 pm »

Όλοι φορτωμένοι (μάλλον λόγω εξεταστικής ε λ0λ!) Δεν πιστεύω ότι αυτά που λέει για τη σχέση του ιού με το aids να ισχύουν (δεν είμαι γιατρός ούτε έχω ψάξει το θέμα) αλλά παρόλα αυτά κάποια σημεία πιο "προσγειωμένα" θα μπορούσαν να ισχύουν, όπως το ότι γιατροί που παίρνουν μίζες σε κάνουν πελάτη μιας συγκεκριμένης φαρμακοβιομηχανίας χωρίς 100% ενδείξεις ότι πάσχεις ή το ότι συντηρείται επίτηδες αυτή η κατάσταση με τα φάρμακα που απλώς παρατείνουν το χρόνο ζωής και δε σε θεραπεύουν.

Quote from: Nessa NetMonster on September 05, 2007, 11:30:37 am
http://www.aidstruth.org/

Αν ήμουν moderator, θα έσβηνα το thread. Αν ήμουν hacker, θα έσβηνα το site.
καθόλου φασίστρια λ0λ

Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #26 on: September 05, 2007, 18:14:06 pm »

Δεν είναι πάντα φασισμός η λογοκρισία.

Συνήθως είμαι υπέρμαχος της ελευθερίας του λόγου μέχρι αηδίας, αλλά κάτι τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι θέμα "άποψης". Απλά δεν έχεις το δικαίωμα να παραπληροφορείς με τέτοιο τρόπο και να βλάπτεις τόσο πολύ τον κόσμο που δεν ξέρει (αφενός επειδή δεν έχει σπουδάσει ιατρική και αφετέρου επειδή δεν έχει άμεση πρόσβαση στον αντίλογο) και επιπλέον βρίσκεται σε πολύ οδυνηρή θέση ώστε να σκεφτεί ορθολογικά.

Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #27 on: September 05, 2007, 23:43:16 pm »

Καλά, δεν πιστεύω ότι κάποιος που θα το διαβάσει ξαφνικά θα αναθεωρήσει όλα όσα ήξερε...

Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #28 on: September 05, 2007, 23:59:56 pm »

Quote from: Rattlehead on September 05, 2007, 23:43:16 pm
Καλά, δεν πιστεύω ότι κάποιος που θα το διαβάσει ξαφνικά θα αναθεωρήσει όλα όσα ήξερε...

Κάποιος που σκέφτεται σαν κι εσένα! Smiley
Φυσικά όμως είμαι κατά της λογοκρισίας, δεν είναι σωστό να φιμώνεις κανέναν. Ο καθένας έχει κρίση και μπορεί να κρίνει και όταν απειλείται η ζωή του ευελπιστώ ότι το κάνει με σοβαρότητα.

Ex_Mechanus και γενικά, γνωρίζω τα βρώμικα παιχνίδια των φαρμακοβιομηχανιών στις πλάτες επιστημόνων - καλών και κακών - και απελπισμένων ασθενών. Τα ίδια γίνονται και με τις χημειοθεραπείες όπου πολλές φορές άνθρωποι που καταφέρνουν να γλιτώσουν από τον καρκίνο μέσω χημειοθεραπειών τους συμβουλεύουν οι γιατροί ότι ένα κοκτεϊλάκι χημικών θα σιγουρέψει το αποτέλεσμα. Προφανώς το τελευταίο κοκτεϊλάκι δεν είναι απαραίτητο αλλά ο γιατρός-λαμόγιο τσιμπάει το εκατομμυριάκι του.
Παρ' όλα αυτά δεν μπορούμε να είμαστε μηδενιστές σε τόσο σοβαρά θέματα. Υπάρχουν πάγια επιστημονικά δεδομένα που δύσκολα μπορεί να τα αμφισβητήσει η δουλειά ενός έγκριτου επιστήμονα, πόσο μάλλον της κυρίας Τάδε. Δεν είναι τυφλή πίστη στο σύστημα, είναι πίστη στον ορθολογισμό. Προφανώς πάσα αμφισβήτηση δεκτή, αλλά με βάσιμα δεδομένα και επιχειρήματα........

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #29 on: September 06, 2007, 02:29:33 am »

Ο λόγος που θα πρέπει να "φιμωθεί" είναι γιατί μιλάει για ένα επιστημονικό θέμα, χωρίς να κατέχει βασικές γνώσεις πάνω στο ζήτημα. Σε ένα θέμα μάλιστα που είναι τόσο σημαντικό όπως η υγεία τόσων και τόσων ανθρώπων, τα πράγματα είναι κρίσιμα.

Φυσικά και ο καθένας είναι υπεύθυνος για το σώμα του, αλλά το να αφήνεις μια μη γιατρό να δίνει ιατρικές συμβουλές είναι παράλογο.

Το AIDS υπάρχει. Το θέμα είναι αν οφείλεται σε κάποιον ιό, όπως ο HIV. Ο τρόπος όμως που εξαπλώνεται αυτό το σύνδρομο νομίζω δεν αφήνει περιθώρια για άρνηση του γεγονότος.

Οι φαρμακοβιομηχανίες δείχνουν ίσως το πιο σκληρό πρόσωπο του καπιταλισμού. Η ίαση έχει αφεθεί σε δεύτερη μοίρα και όλοι αναζητούν την καλύτερη θεραπεία. Στόχος η δημιουργία σταθερού αγοραστικού κοινού.
Όταν θα λήξουν οι πατέντες, τότε θα βρεθεί σχετικά γρήγορα η ίαση.

byeeee
Pages: 1 [2] 3 Go Up Print
Jump to: