• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 15:46:15 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 15:46:15 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426689
Total Topics: 31710
Online Today: 200
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 65
Guests: 113
Total: 178
genethalsss74
salonikios
Νικηφόρος Πατσιούρας
Rizotto
EvanTsir
tsintsi
Fotis Roukoutakis
Geoth
stavrospk
giorgos_skl
ValKar
Theoxarhs Bladimiros
chriskazakos
lelenia
alexpap
sassi
kouf
chrisg
savvastzan
DimKaratzas
thomasdt
chrysolog
Le ece
ioathemar
skoloni
mitsos753905
Billyskotsikas
giatieimaiedw
DLHERRO
kkotsopo
Billy K
slivarda
superkolios
Mikekmp
harischris
karadimitras
Solon
Gianbou
Marihouan820
Don Corleone
konssidiro
pdiamantis
Ntinomanolo123
ThanosKoutsoump
agkentzi
Papadopoulosthanos
dimant
george14
URI
Nicotre
sigklitiki
johnk
thomassamaras
unreasonable
Cloud Strife
akontel
aachmet
stefpapa21
George_RT
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία > Πανεπιστήμιο.gr (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Πρόταση σύστασης πανεπιστημιακής αστυνομίας
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 20 Go Down Print
Author Topic: Πρόταση σύστασης πανεπιστημιακής αστυνομίας  (Read 39703 times)
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
Re: Πρόταση σύστασης πανεπιστημιακής αστυνομίας
« Reply #60 on: August 05, 2007, 01:19:12 am »

Γιατί οχι στον κάδο;
supernova2.0
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Ο άντρας της ζωής μου είμαι εγώ .-

View Profile
« Reply #61 on: August 05, 2007, 01:28:02 am »

Quote from: alexzlat on August 04, 2007, 23:04:56 pm
μίλησε η συσσωρευμένη πολιτική σοφία ετών τώρα, προς καθοδήγησιν των νεανικών και πιο εύπλαστων συνειδήσεων.

Quote from: pandora on August 04, 2007, 20:34:35 pm

Ποιές είναι οι αποφάσεις της πλειοψηφίας?
Οεο? Grin
Ποιά πλειοψηφία έφτιαξε το "νόμο - πλαίσιο"?
Οεο? Grin

Μιας και ρωτάτε θα σας απαντήσουμε:

Η πολιτική παράταξη της οποίας η νεολαία είναι πρώτη πολιτική δύναμη στο φοιτητικό κίνημα. Ρουφήξτε το αυγό σας τώρα (εκτός αν βρείτε κάποιον τρόπο να πείσετε την τεράστια αυτήν πλειοψηφία την οποία πιστεύετε πως εκφράζετε να δείξει την δύναμή της και στις εκλογές. Γιατί τις σνομπάρει αλήθεια; Γουστάρει άμεση δημοκρατία για να εκφραστεί ε;)

Και οι παιδικές ψυχές για τις οποίες και μόνο θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να μας λούζετε με τις μαλακίες σας αύριο μεθαύριο ΔΑΠ θα ψηφίζουνε. Αντί λοιπόν να σπαταλάτε την αφελή αναίδειά σας στο φόρουμ μηχανευτείτε τρόπους να τους αλλάξετε μυαλά.

Συμβουλή: Τα σμάηλης δεν πείθουν. Τα επιχειρήματα πείθουν Grin

Οι αποφάσεις για τις κινητοποιήσεις και τις καταλήψεις λαμβάνονται από τη ΓΣ των συλλόγων(γιατί έτσι προβλέπει το καταστατικό των συλλόγων) και όχι από την παράταξη με την πρώτη δύναμη στις προηγούμενες φοιτητικές εκλογές,ούτε από την κυβέρνηση,ούτε από τους ψηφοφόρους της κυβέρνησης.Μπορεί κάλλιστα κάποιος ΔΑΠΙΤΗΣ να ψηφισει κατάληψη σε κάποια συνέλευση,δεν τον δεσμεύει η ψήφος του.Και δεύτερον στο σύλλογό μας(ΗΛ-ΜΗΧ) η ΔΑΠ δεν έχει αυτοδυναμία,όπως στο ΠΑΜΑΚ ή στους ΠΟΛΜΗΧ και μάλιστα αν θυμάμαι καλά προπερσι έχασε και τις εκλογές από την ΠΚΣ.ΑΡΑ, κρίνοντας  με τα δεδομένα του εκάστοτε συλλόγου ΔΑΠ<>πλειοψηφίας!
Σε ολόκληρο ποστ παραπάνω πάω να εξηγήσω πώς η κατάργηση του ασύλου θα ΟΔΗΓΗΣΕΙ σε αποδυνάμωση 'θεσμών' όπως οι φοιτητικές συνελεύσεις,για να κατευθύνει πολύ ευκολότερα τις αποφάσεις του φοιτητικού κινήματος και να συμμορφώνονται οι φοιτητές με τις αποφάσεις της κυβέρνησης,να πραγματοποιηθεί δλδ το όνειρο του αλεξζλατ.

Κάπου ανάμεσά τους με... αναγνώρισα...
zlatalex
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Tot ziens

View Profile
« Reply #62 on: August 05, 2007, 01:34:14 am »

Quote from: SuperNova on August 05, 2007, 01:28:02 am

για να κατευθύνει πολύ ευκολότερα τις αποφάσεις του φοιτητικού κινήματος και να συμμορφώνονται οι φοιτητές με τις αποφάσεις της κυβέρνησης,να πραγματοποιηθεί δλδ το όνειρο του αλεξζλατ.

Μάλλον κάτι έχεις καταλάβει λάθος...

Neuken in de keuken
supernova2.0
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #63 on: August 05, 2007, 01:41:06 am »

Και πάμε και στο φαιδρό του πράγματος!!!
Τι τρόπους να μηχανευτούν οι ΜΗ ΔΑΠΙΤΕΣ για να αλλάξουν τα μυαλά του κόσμου??
Η δαπ δε φτάνεται με τίποτα.....
Να μας μοιράσουνε προγράμματα και σημειώσεις?
Να μας κεράσουνε καφέ? κανά εισητήριο για το LIDO?
Nα μας υποσχεθούν ότι θα μας βρούνε γκόμενους/ες?()
Να μας εξασφαλίσουνε -για τους πιο δικτυωμένους-κονέ με καθηγητές,βαθμούς και θέση στα μεταπτυχιακά?
Μια χρονιά ήμουν εφορευτική και είδα 10' πριν τη λήξη ένα 'τρενάκι' που ήρθε να ψηφίσει παρόμοιο με τα τρενάκια που μπήκαν στις συνελεύσεις λίγο πριν να κλείσουν τις πόρτες για να σηκώσουν απλά το χέρι τους.
Ποιο είναι το πολιτικό κριτήριο των ΔΑΠΙΤΩΝ και κατά αντιστοιχία των αυριανών ψηφοφόρων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ
για να επικαλεστούμε τη γνώμη τους ως σεβαστή απόψη της υποτιθέμενης πλειοψηφίας?
-Εξαιρείται ένα ούτε 10% από ξεπουλημένα κομματοκουτάβια,με μερικά από τα οποία έχω την 'τιμή' να συνομιλώ κι εδώ στο φόρουμ -
Ποιο είναι το πολιτικό κριτήριο?Να ποιο είναι:

KAI A!KAI OYOYOYOYY λέμε....
« Last Edit: August 05, 2007, 01:45:20 am by SuperNova » Logged

zlatalex

Tot ziens

View Profile
« Reply #64 on: August 05, 2007, 01:58:34 am »

Quote from: SuperNova on August 05, 2007, 01:41:06 am
Να μας εξασφαλίσουνε -για τους πιο δικτυωμένους-κονέ με καθηγητές,βαθμούς και θέση στα μεταπτυχιακά?
Μια χρονιά ήμουν εφορευτική και είδα 10' πριν τη λήξη ένα 'τρενάκι' που ήρθε να ψηφίσει παρόμοιο με τα τρενάκια που μπήκαν στις συνελεύσεις λίγο πριν να κλείσουν τις πόρτες για να σηκώσουν απλά το χέρι τους.
Ποιο είναι το πολιτικό κριτήριο των ΔΑΠΙΤΩΝ και κατά αντιστοιχία των αυριανών ψηφοφόρων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ
για να επικαλεστούμε τη γνώμη τους ως σεβαστή απόψη της υποτιθέμενης πλειοψηφίας?
-Εξαιρείται ένα ούτε 10% από ξεπουλημένα κομματοκουτάβια,με μερικά από τα οποία έχω την 'τιμή' να συνομιλώ κι εδώ στο φόρουμ -

ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι πως έτσι απαξιώνεις την πλειοψηφία των συναδέλφων (για τους οποίους υποτίθεται πως παλεύεις)

είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα υπερασπιστεί την ΔΑΠ και τις άθλιες μεθοδεύσεις και πρακτικές της

αλλά.......

Μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι, ξέρουμε τι ψηφίζουμε

Neuken in de keuken
supernova2.0
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #65 on: August 05, 2007, 02:15:03 am »

Quote from: alexzlat on August 05, 2007, 01:58:34 am
Quote from: SuperNova on August 05, 2007, 01:41:06 am

ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι πως έτσι απαξιώνεις την πλειοψηφία των συναδέλφων (για τους οποίους υποτίθεται πως παλεύεις)

είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα υπερασπιστεί την ΔΑΠ και τις άθλιες μεθοδεύσεις και πρακτικές της

αλλά.......

Μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι, ξέρουμε τι ψηφίζουμε
Όσους συναδέλφους βολεύονται με τέτοιες μεθοδεύσεις και ψηφίζουν με βάση μικροπολιτικά συμφέροντα(ενίοτε κόντρα στο πραγματικό συμφέρον τους)τους απαξιώνω 1 φορά.
Τα υπόλοιπα κομματοκουτάβια που αποβλακώνουν τον κόσμο (stop thinking,start dancing,.Μυκονοι και μ@λ@κίες)ή τον εξαπατούν τάζοντας ανταλλάγματα για να βγει η παράταξη που πρώτα και κύρια συμφέρει αυτούς τους απαξιώνω 100 φορές.
Αν ξέραμε όλοι και πάντα τι ψηφίζουμε, ο Καραμα(ν)λάκας θα τανε σπίτι του και όχι στο Μαξίμου 8) 8)
« Last Edit: August 06, 2007, 02:00:19 am by SuperNova » Logged

Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #66 on: August 05, 2007, 02:25:16 am »

Πώς ξεχωρίζεις αυτούς που ψηφίζουν με βάση μικροπολιτικά συμφέροντα και τα υπόλοιπα κομματοκουτάβια από αυτούς που ψηφίζουν με βάση αυτό που πραγματικά πιστεύουν ότι είναι υπέρ του γενικότερου καλού, αλλά ακολοθούν τα μεγάλα κόμματα?

Για να φτάσεις στο σημείο δηλαδή να πεις αν όντως είναι κάποιοι μειοψηφία ή πλειοψηφία...

Η κατάντια της κατάστασης, σε συνδιασμό με την επιμονή σε δοκισμένες αποτυχημένες λύσεις, είναι σοβαρότατη ένδειξη (αν όχι ξεκάθαρη απόδειξει) στο ότι φταίει η διαδικασία, και όχι τα πρόσωπα και οι άνθρωποι.

Δηλαδή η δημοκρατία με αντιπροσώπους.

(φτούι... έπιασα παντόπικ)

byeeee
supernova2.0
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #67 on: August 05, 2007, 02:30:34 am »

Quote from: alexzlat on August 05, 2007, 01:34:14 am

για να κατευθύνει πολύ ευκολότερα τις αποφάσεις του φοιτητικού κινήματος και να συμμορφώνονται οι φοιτητές με τις αποφάσεις της κυβέρνησης,να πραγματοποιηθεί δλδ το όνειρο του αλεξζλατ.

Όποιος υπαινίσσεται πως σεβαστή έπρεπε να γίνει η γνώμη της παράταξης με τη μεγαλύτερη πλειοψηφία(ΔΑΠ)
και όχι η γνώμη που έπαιρνε το σώμα των φοιτητών στις γενικές συνελεύσεις απαξιώνει τη ΓΣ φοιτητών προτιμάει οι αποφάσεις να παίρνονται ανάλογα με τις έδρες στις φοιτητικές εκλογές και συντάσεται σε τελική ανάλυση με τον απώτερο στόχο της κυβερνητικής πολιτικής να μειωθούν οι συλλογικές διαδικασίες των φοιτητών.
Εσύ τι δεν κατάλαβες πες μου...

zlatalex

Tot ziens

View Profile
« Reply #68 on: August 05, 2007, 02:52:03 am »

Quote from: SuperNova on August 05, 2007, 02:30:34 am
Quote from: alexzlat on August 05, 2007, 01:34:14 am

Όποιος υπαινίσσεται πως σεβαστή έπρεπε να γίνει η γνώμη της παράταξης με τη μεγαλύτερη πλειοψηφία(ΔΑΠ)
και όχι η γνώμη που έπαιρνε το σώμα των φοιτητών στις γενικές συνελεύσεις απαξιώνει τη ΓΣ φοιτητών προτιμάει οι αποφάσεις να παίρνονται ανάλογα με τις έδρες στις φοιτητικές εκλογές και συντάσεται σε τελική ανάλυση με τον απώτερο στόχο της κυβερνητικής πολιτικής να μειωθούν οι συλλογικές διαδικασίες των φοιτητών.
Εσύ τι δεν κατάλαβες πες μου...

Καλά ας γίνω κουραστικός για να εξηγήσω αυτό που πιστεύω και σε σένα με σαφήνεια (και ας το έχουν διαβάσει 500 φορές οι υπόλοιποι)

εγώ θεωρώ πως κανείς δεν δικαιούται να πανηγυρίζει για την νίκη του σε εκλογικούς συναγωνισμούς όπως οι φοιτητικές εκλογές και οι ΓΣ.

ΦΥΣΙΚΑ και θεωρώ σαφώς πιο αξιόλογο θεσμό τις ΓΣ από τις κάλπες των εκλογών

Αλλά έχουν και αυτές τα κουσουράκια τους

Ψήφος δια βοής να ουμε. Που τα δατε αυτά; Δημοκρατικές διαδικασίες είναι αυτές;

Την μυστικότητα της ψήφου που την βάζετε;

Εν πάση περιπτώσει δεν θα επιχειρηματολογήσω περαιτέρω δεν είναι το θέμα μου αν γουστάρω ή όχι τις ΓΣ.

Το θέμα είναι πως κάθε πολιτικός χώρος τείνει να εξυμνεί τις δημοκρατικές διαδικασίες που τον βολεύουν περισσότερο

και ο λόγους που γουστάρεις τις ΓΣ είναι γιατί τις κερδίζεις. όταν τις χάνεις διαμαρτύρεσαι για τα τρενάκια. Από συναδέλφους σου δεν απαρτίζονται και αυτα; Τα παλικάρια γουστάρουν να πιουν την καφεδιά τους στην Μελενίκου και να ρθουν στο τέλος να ψηφίσουν ΔΑΠάρα. Δεν εντάσσεται στην αμεσοδημοκρατικότητα της διαδικασίας αυτό;;

Τις δικαιολογίες για το γιατί χάνετε τις εκλογές τις βρίσκω τουλάχιστον αφελείς. Αντί να κάνετε την αυτοκριτική σας που δεν μπορείτε να αφυπνίσετε τον κόσμο (δεν απευθύνομαι σε σένα, δεν ξέρω καν αν είσαι ενταγμένη κάπου), κατηγορείτε την ΔΑΠ για τα ρουσφέτια της. Αν μπορούσατε ας τα κάνατε και σεις. Αλλά όσα δεν φτάνει η αλεπού

Neuken in de keuken
supernova2.0
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #69 on: August 05, 2007, 02:54:51 am »

Quote from: Turambar on August 05, 2007, 02:25:16 am
Πώς ξεχωρίζεις αυτούς που ψηφίζουν με βάση μικροπολιτικά συμφέροντα και τα υπόλοιπα κομματοκουτάβια από αυτούς που ψηφίζουν με βάση αυτό που πραγματικά πιστεύουν ότι είναι υπέρ του γενικότερου καλού, αλλά ακολοθούν τα μεγάλα κόμματα?

Για να φτάσεις στο σημείο δηλαδή να πεις αν όντως είναι κάποιοι μειοψηφία ή πλειοψηφία...

Η κατάντια της κατάστασης, σε συνδιασμό με την επιμονή σε δοκισμένες αποτυχημένες λύσεις, είναι σοβαρότατη ένδειξη (αν όχι ξεκάθαρη απόδειξει) στο ότι φταίει η διαδικασία, και όχι τα πρόσωπα και οι άνθρωποι.

Δηλαδή η δημοκρατία με αντιπροσώπους.

(φτούι... έπιασα παντόπικ)

Οι Έλληνες ψηφοφόροι έχουν σαφώς μειωμένη πολιτική και ταξική συνείδηση που οφείλεται εντόνως και
στην προπαγάνδα των ΜΜΕ.
Το ποιες είναι μειοψηφίες και πλειοψηφίες μην το κρίνεις από το πού έδωσαν την ψήφο τους αλλά από το
κεφάλαιο,τα μέσα παραγωγής που κατέχουν ή δεν κατέχουν ,την οικονομική τους κατάσταση,την αγοραστική τους δύναμη.
Σαφώς συντριπτική μειοψηφία θα αποτελούν τότε οι ουσιαστικοί υποστηρικτές-θιασώτες-ψηφοφόροι των μεγάλων κομμάτων.

Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #70 on: August 05, 2007, 03:03:43 am »

Quote from: SuperNova on August 05, 2007, 02:54:51 am

Οι Έλληνες ψηφοφόροι έχουν σαφώς μειωμένη πολιτική και ταξική συνείδηση που οφείλεται εντόνως και στην προπαγάνδα των ΜΜΕ.

Ποιοι ψηφοφόροι στον κόσμο δεν έχουν το ίδιο σύνδρομο με τους Έλληνες?

Quote from: SuperNova on August 05, 2007, 02:54:51 am

Το ποιες είναι μειοψηφίες και πλειοψηφίες μην το κρίνεις από το πού έδωσαν την ψήφο τους αλλά από το κεφάλαιο,τα μέσα παραγωγής που κατέχουν ή δεν κατέχουν ,την οικονομική τους κατάσταση,την αγοραστική τους δύναμη.
Σαφώς συντριπτική μειοψηφία θα αποτελούν τότε οι ουσιαστικοί υποστηρικτές-θιασώτες-ψηφοφόροι των μεγάλων κομμάτων.

Εδώ υποθέτω εννοείς ότι πλειοψηφία είναι αυτοί ου δεν έχουν το κεφάλαιο, τα μέσα παραγωγής, υψηλή αγοραστική δύναμη κλπ, οπότε η πλειοψηφία δε μπορεί να είναι φιλονεοφιλελεύερη? τουτέστην ΝΔ - ΠΑΣΟΚ ή γενικά προς τα δεξιά?

Δηλαδή δε μπορεί να υπάρχει νεοφιλεύθερος πραγματικός, χωρίς να είναι στις ανώτερες οικονομικές τάξεις;

Και όσοι είναι, ή λένε ότι είναι, στη πραγματικότητα ψηφίζουν με βάση μικροπολιτικά συμφέροντα ή είναι τα υπόλοιπα κομματοκουτάβια;

byeeee
Αθάνατος
Guest
« Reply #71 on: August 05, 2007, 15:36:24 pm »

Η Γ.Σ. μπορεί να είναι μία αμεσοδημοκρατική διαδικασία αλλά δεν αντικατοπτρίζει όλη την κοινωνία παρά μόνο τους φοιτητές
Επιπλέον ακόμα και στο δικό μας τμήμα, που υπάρχει μεγαλύτερη πολιτικοποίηση και συνεπακόλουθα  μαζικότητα σε τέτοια θέματα σε σχέση με τα άλλα τμήματα, η συμμετοχή στις ΓΣ είναι πολύ μικρή.

Μέσος όρος ψήφων υπέρ των καταλήψεων ήταν 300-400  σε ένα σύλλογο 2800 φοιτητών!
Το max υπέρ των καταλήψεων ήταν 700 τον Ιούνιο του 2006 και πάλι μιλάμε για το 1/4 ή 25% των φοιτητών του τμήματος!
Αν από αυτούς αφαιρέσουμε και αυτούς που υποστήριζαν κατάληψη επειδή γούσταραν πρόωρες διακοπές και όχι επειδή ήταν αντίθετοι στο νέο Νόμο-Πλαίσιο τότε οι αριθμοί πέφτουν και άλλο.

ΑΝ κοιτάξουμε και τις πορείες στις οποίες πχ εδώ στη Θεσσαλονίκη είχαμε το πολύ 10.000 διαδηλωτές (φοιτητές και μη) σε μία πόλη  που έχει πάνω από 100.000 φοιτητές (χώρια οι μη)  τότε καταλαβαίνει κανείς ότι μιλάμε για ποσοστά <10%.

Βέβαια υπάρχουν πολλοί-ές που προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους και καλά ότι οι υπόλοιποί είναι αγωνιστές του καναπέ, αλλά δε ξέρω αν καταλαβαίνουν ότι ταυτόχρονα τους χαρακτηρίζουν ηλίθιους.
Και όλα αυτά, γιατί δε γίνεται να εναντιώνεσαι σε μία πολιτική που αφορά την παιδεία και αυτό να μη φαίνεται πουθενά! Και οι εκλογές κοντα είναι και ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλά τις θέσεις των κομμάτων και θα δούμε αν το άθροισμα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ θα πέσει κάτω από το 85%.
Μηδαμινές απώλειες για τα 2 κόμματα...
Μηδαμινά ποσοστά συμμετοχής στις Γ. συνελεύσεις...
Μηδαμινά ποσοστά στις πορείες...

ΑΝτίθετα με μερικούς-ες εγώ αναγνωρίζω τις επιλογές των συνανθρώπων μου και δε στρουθοκαμηλίζω επικαλούμενος ανύπαρκτες πλειοψηφίες...
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #72 on: August 05, 2007, 15:42:01 pm »

Δε βαρεθήκατε να λέτε τα ίδια και τα ίδια για τις πορείες και τις συνελεύσεις;

Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #73 on: August 05, 2007, 17:07:29 pm »

Eγω δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στις πλειοψηφειες

Σκεψου οτι ενα μεγαλο ποσοστο ψηφιζει με βαση ρουσφετια οπως ειπανε παραπανω οι συναδελφοι οποτε μην ακουω πιπες του τυπου οτι αυτοι που μας κυβερνανε οι καλυτεροι να μας κυβερνανε επειδη τους εξελεξε η πλειοψηφεια. Εγω δεν ξερω κανενα ατομο να ψηφιζει καποιο απο τα δυο μεγαλα κομματα λογω ιδεολογιας αρχιδια ιδεολογιες εχουν εδω που τα λεμε.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
« Reply #74 on: August 05, 2007, 17:41:24 pm »

εχει δικιο ο ανωνυμος,ας κρατηθουμε στο θεμα...

tu/e
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 20 Go Up Print
Jump to: