• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 01:10:19 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 01:10:19 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31710
Online Today: 164
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 43
Guests: 110
Total: 153
bougatsa
Yamal
george14
iliaspapam
anon
dimitris585
Mavromati
ore525
Anatolim
mavropan
tols1
Kyritsisss
astepoul
gogolhs
Fraser
zgeorgitz
christina02
parvanitid
maestros
jim_sklab
Το παγώνι
victoria
Katarameno
dr.giorgos
0restis
Nekt
Zaxarenia
mayia psarikoglou
ThanosV
HlektrikhPatata
fpapat
sofoklhs_pizza
Born_Confused
jm555
al3xts
fkagk
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Επιλογή τομέα (Moderators: PolarBear, tzortzis) > ΑΔΙΚΙΑ-ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΤΟΜΕΩΝ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 Go Down Print
Author Topic: ΑΔΙΚΙΑ-ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΤΟΜΕΩΝ  (Read 13353 times)
yioshi
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
Απ: ΑΔΙΚΙΑ-ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΤΟΜΕΩΝ
« Reply #30 on: June 23, 2005, 21:30:08 pm »

Quote from: Alexkasgr on June 23, 2005, 20:55:45 pm
Θεωρώ απαράδεκτους τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιήσατε όλοι οι Ενεργειακοί παραπάνω. Αντί αυτών μπορούσατε με λογικά επιχειρήματα να καταρίψετε τα όσα αβάσιμα υποστήριξε η Sweethelen.

Εγώ νομίζω ότι δεν μπήκαμε στον κόπο να απαντήσουμε επί της ουσίας επειδή πολύ απλά όλα όσα έγραψε η Sweethelen ήταν αυθαίρετα, ήταν της λογικής κάποιος κάπου είπε κάτι και το κύριο επιχείρημα της ήταν οι συζητήσεις που γίνονται στο κυλικείο.
Έτσι και εμείς απαντήσαμε όπως θα απαντούσαμε αν βρισκόμασταν στο κυλικείο,με διάθεση για χιούμορ πιο πολύ,που ίσως μερικές φορές ξέφυγε.
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
Re: ΑΔΙΚΙΑ-ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΤΟΜΕΩΝ
« Reply #31 on: June 23, 2005, 22:31:26 pm »

Quote from: Slane on June 23, 2005, 21:24:12 pm
Δεν κατάλαβα...
Είναι λογικό επιχείρημα να λέει κάποιος ότι όποιος είναι στον ενεργειακό τομέα ειναι
άχρηστος;
Και ούτε νομίζω οτι κάποιος ενεργειακός κατηγόρησε τους άλλους τομείς.
Στην παράνοια της συναδέλφου ποια λογική χωράει;
Quote from: yioshi on June 23, 2005, 21:30:08 pm
Εγώ νομίζω ότι δεν μπήκαμε στον κόπο να απαντήσουμε επί της ουσίας επειδή πολύ απλά όλα όσα έγραψε η Sweethelen ήταν αυθαίρετα, ήταν της λογικής κάποιος κάπου είπε κάτι και το κύριο επιχείρημα της ήταν οι συζητήσεις που γίνονται στο κυλικείο.
Έτσι και εμείς απαντήσαμε όπως θα απαντούσαμε αν βρισκόμασταν στο κυλικείο,με διάθεση για χιούμορ πιο πολύ,που ίσως μερικές φορές ξέφυγε.
Δεν είπα ότι υποστήριξε κάτι με επιχειρήματα. Αντιθέτως, αν είδατε είπα ότι είναι αβάσιμα αυτά που έγραψε. Η ενστασή μου ήταν στον τρόπο απάντησης. Ένας ή δύο είπατε για τα εργαστήρια, τις εργασίες και την ουσία των μαθημάτων του Ενεργειακού. Οι υπόλοιποι αρχίσατε να βρίζετε θεους και δαίμονες. Τέλοσπάντων, καλύτερα να λήξει το θέμα και να ανοίξει ένα καινούριο όπου να προσπαθήσουν οι παλαιότεροι με αντικειμένικο τρόπο να περιγράψουν την κατάσταση, τα μαθήματα κτλ του κάθε τομέα για να μπορέσουν να σχηματίσουν κάποια (επιπλέον) άποψη και οι νεότεροι, ειδικά όσοι είναι να πάρουν σύντομα τομέα.
sparos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Am I working hard or am I hardly working?????

View Profile
« Reply #32 on: June 24, 2005, 12:38:30 pm »

Τέλικα καταφεραν να κάνουν εμάς τους ενεργειακούς να προσπαθούμε να δικαιολογηθούμε για κάτι για το οποίο δεν φταίμε και για κατι για το οποίο δεν μπορούμε να κανουμε τίποτα...
Αν καποιος πιστευει οτι ο ενεργειακός τομέας είναι πιο ευκολος απο τους υπολοιπους τομείς δεν καταλαβαίνω τον λόγο να προσπαθουμε να τον πείσουμε για το αντίθετο.

ΝΑΙ ΡΕ αμα πιστευετε οτι ο ενεργειακός τομέας είναι πιο ευκολος απο τους υπολοιπους ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ!!!

Και με την ιδια λογική, μαγκία μας που τον επιλεξαμε!!!!  Και να κάτσουν αυτοι του τηλεπικοινωνιακου  και οποιοι αλλοι προσπαθουν να βγάλουν το κομπλεξ τους ετσι να σκάσουν!!!

ΠΑΨΤΕ να ασχολείστε με τους τηλεπικοινωνιακους ουτως ή άλλως λίγοι έιναι λιγότεροι θα μείνουν

Χιλια χρόνια Ηλεκτρολόγος
Χίλια χρόνια Ηρακλής

- Oh, dear! Itʼs worse than I feared!
- What is it?
- Iʼm afraid your son has ... the knack!
- The knack?
- The knack. Itʼs a rare condition characterized by an extreme intuition about all things mechanical and electrical and other social ineptitude.
- Can he lead a normal life?
- No, he'll be an engineer!

www.lams.gr
www.ethea-live.gr
www.abc-wec.com
http://live.abc-wec.com
didimos
Αρχάριος/Αρχάρια

god is real, unless declared as integer

View Profile
« Reply #33 on: June 24, 2005, 20:30:16 pm »

δηλαδή όλο αυτό το μπουρδέλο έγινε για να ακούσει η μικρή τα μπινελίκια της και μετά με ένα απλόχερο αλόχα να την κάνει με ελαφρά?

μαγκιά.

και εκεί που πάει να ισιώσει το πράμα και να βγεί μόνο με μώλωπες και μια σπασμένη μύτη , μας πετάει το ανάποδο ψαλίδι και μας σκίζεται ο καβάλος:Παντώς οι καλύτεροι βαθμοί  (των ενεργειακών)είναι σίγουροι...οι αιτίες όμως καθόλου.

και τότε οι 9 στους 10  (90%) πιάνουν το βαθύτερο νόημα .

χαλάλι ρε παιδί μου για την κοπέλα , κουβαλάει μεγάλα φρύδια. απλά δεν μου απάντησε σε προηγούμενη ερώτησή μου. γιατί δεν έγινε ενεργειακή?

δεν σύχναζε φαίνεται πολύ στο κυλικείο?

σεβάστηκε πολύ τον εαυτό της και δεν ήθελε να πέσει τόσο χαμηλά?

οι αριθμοί-ποσοστά όταν πήρε τομέα μας έριχναν εμάς τους ενεργειακούς?

ο αδερφός είχε δώσει σαφείς κατευθύνσεις για επιλογή τομέα?

κανένας από τους αρχιμασώνους μας δεν την έπιασε να την υπνωτίσει?

αλλά μιας και μας είπε η δεσποινίς καλό καλοκαίρι και τα δεόντα στη μαμά μας,  απάντηση δε θα πάρω.

πιστέψτε με.κάθε βράδυ θα ξυπνώ από τον ύπνο μου από τους ενεργειακούς εφιάλτες μου (ξέρετε κύριε παπαγιάννη , τώρα τελευταία βλέπω στον ύπνο μου ότι είμαι κλεισμένος σε ένα υπόγειο... είναι κάτι σοβαρό?) και θα παίρνω τους δρόμους προσπαθόντας να δώσω απάντηση σε αυτα τα ερωτήματα που με καίνε.ίσως κάποια μέρα να αυτοκτονήσω κιόλας γιατί έγινα ενεργειακός.το κρίμα στο λαίμό όσων με παρέσυραν .

αυτά.

βασίλης , κατά κόσμο eirhstw en parodw  ή troublemaker. οι φίλοι με φωνάζουν ειρηναίο...
veridiano
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #34 on: June 24, 2005, 23:51:58 pm »

Είπε ο Alexkasgr ότι άλλοι βγαίνουν από τη σχολή προγραμματιστές και άλλοι μηχανικοί.
(αν και άσχετο με τα κομπλεξικά της γλυκειάς συναδέλφισσας)
   Όλοι μηχανικοί βγαίνουν λεβέντη μου, και στο πτυχίο και στην πράξη.(καλά μην βαράτε, αργεί λίγο στην πράξη) Μηχανικός εφαρμογών ηλεκτρομαγνητισμού!!!!
Αν ο ηλεκτρονικός ξέρει και καλύτερο προγραμματισμό μαγκιά του. Στο κάτα κάτω είναι η ουσία του αντικειμένου του.
  Το πλέον ουσιαστικό ζήτημα πριν πάρει κάποιος τομέα δεν είναι αν του χαρίσουν κανά βαθμό παραπάνω. Χιλιάδες ηλεκτρολόγοι ανά την Ελλάδα θα έχουν μεγαλύτερο βαθμό. Το ζουμί είναι να ξες τι ακριβώς σε ενδιαφέρει. Τότε θα το κάνεις καλά και θα δεις και ότι μες στον τομέα τα πράματα έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όχι σαν την αγγαρεία προτομεακά. Θα βρεις και μαθήματα που γουστάρεις και καθηγητές που σε εμπνέουν (χμ...αυτό παίζει βέβαια)
 Είδα πχ ένα φιλαράκι προχτές ηλεκτρονικό που αν και δεν έχει διδαχθεί κάτι τέτοιο στον τομέα του (από όσο ξέρω) έστησε δικτυάκι linux με τρεις υπολογιστές στο σπίτι του. Γιατί τον ενδιαφέρει το αντικείμενο. Και είμαι και σίγουρος για την πάρτη του να σου πω πως αργά ή γρήγορα θα τα καταφέρει και εκτός σχολής.

ΥΓ: κι αν ρωτάει καμιά θεία "τι δουλειά θα κάνεις εσύ Γιαννάκη? Θα αλλάζεις λάμπες?" πέτα ένα διευθυντής εργοστασίου, γιατί αν πεις μηχανικός εφαρμογών ηλεκτρομαγνητισμού θα νομίσει πως "πατλαντάς" (και γαμώ τις λέξεις) γκαζόζες στου ΠΑΟΚ το γήπεδο! 
Μην μου απογοητεύεστε μόνο!!!
gfloros
Guest
« Reply #35 on: June 25, 2005, 11:49:59 am »

Μεταφέρω την άποψη του κ. Μάργαρη

ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ
[/color][/b][/size]

Παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον εμφύλιο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους Τηλεπικοινωνιακούς και τους Ενεργειακούς φοιτητές του Τμήματος και σπεύδω, όπως έχω υποχρέωση, να κατευνάσω τα πνεύματα.

Η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στους δύο επίμαχους Τομείς ακούει στο όνομα Γρηγόρης Παπαγιάννης. Αυτή η χειμαρρώδης προσωπικότητα, αυτός ο μπουρλοτιέρης των ψυχών, αυτός ο καταπληκτικός δάσκαλος, παίρνει στα χέρια του τον κάθε πικραμένο, πονεμένο, απογοητευμένο και ότι άλλο θέλετε και τον ανασταίνει. Και του δίνει αυτοπεποίθηση και του δημιουργεί όραμα και τον κάνει επιστήμονα και ευτυχισμένο άνθρωπο.

Συνεπώς η διαφορά ανάμεσα στους δύο Τομείς είναι:

Γρηγόρης έναντι σκυθρωπών σνομπ που γράφουν papers
[/size][/b]

Και αυτόν τον ρόλο ο Γρηγόρης τον έχει πληρώσει ακριβά, ενσυνηδείτως. Εννοώ τη θέση του στην ιεραρχία. Και έχει στερήσει από πάρα πολλά την οικογένειά του.

Εκτιμώ πολύ τον Γρηγόρη και τον ρόλο που παίζει στο Τμήμα. Κάποτε έλεγα ότι ο Γρηγόρης ήταν φοιτητής μου. Τώρα λέω ότι, υπήρξα δάσκαλος του Γρηγόρη.

Τιμή στον Γρηγόρη Παπαγιάννη. Τον Παπαφλέσσα.

Νίκος Ι. Μάργαρης
Nessa NetMonster
Guest
« Reply #36 on: June 25, 2005, 12:18:05 pm »

Σταματήστε να λέτε την κοπέλα κομπλεξική γιατί θα σας πάρει και θα σας σηκώσει. (Το βλέπετε το avatar μου; Όχι, το βλέπετε;)

Κι αν είναι ακόμα (λέμε τώρα) τέτοιους χαρακτηρισμούς δεν τους λέμε δημόσια και ειδικά σε μία τόσο σοβαρή συζήτηση. Δε μπορείτε να κρατήσετε ένα επίπεδο; Εμείς που δεν έχουμε πάρει τομέα καιγόμαστε γι'αυτό το θέμα και αντί να μας εκθέσετε ωραία και καλά κάποιες απόψεις αλληλοβρίζεστε.

Εγώ μια φορά χωρίς να ξέρω και πολλά πολλά τείνω να της δώσω δίκιο.
gpap
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #37 on: June 25, 2005, 20:02:09 pm »

Άλαλος .redface...μετά το εγκώμιο του νέου  Προέδρου!!! redface question redface

Το θεωρώ προφανώς υπερβολικό ίσως στο κλίμα της υπερβολής που αναπτύχθηκε στο topic.

Από τη μια χάρηκα την αυθόρμητη...οργή των ενεργειακών, μια οργή που νοιώθω ότι πηγάζει από
την αίσθηση ότι δεν πέσαν έξω με την επιλογή τους και βρήκαν μέσες άκρες στον επιστημονικό χώρο
που διάλεξαν κάποια δικαίωση των προσδοκιών. Και αυτό το χάρηκα σαν δάσκαλος του Τμήματος και όχι του ενεργειακού τομέα.

Από την άλλη με θλίψη είδα να μην υπάρχει κάποια αντίστοιχα συναισθηματική αντίδραση, τουλάχιστον στον ίδιο βαθμό, από τους συναδέλφους φοιτητές της 'άλλης όχθης' (για να χρησιμοποιήσω μια προσφιλή έκφραση του Λ. Κύρκου των πρώτων χρόνων της μεταπολίτευσης, εκεί βέβαια ήταν ..σύντροφοι, εγώ δίστασα να χρησιμοποιήσω αυτόν τον προσδιορισμό). Και ένοιωσα θλίψη σαν δάσκαλος του Τμήματος και όχι του ενεργειακού τομέα.

Αντί λοιπόν για κορώνες αντι-τομεακές και τιμές ...στους ένδοξους αγωνιστές του 21 και μετά...(έ ρε Νίκο τι μας κάνεις εδώ) ας ανασκουμπωθούμε όλοι μαζί, δάσκαλοι και φοιτητές και ας διεκδικήσουμε ένα καλύτερο τμήμα για όλους. Ετσι ώστε κάποτε να λέτε όλοι (όπως λέμε και όλοι εμείς σήμερα) ναι ρε το ΤΗΜΜΥ του ΑΠΘ τέλειωσα. Και δεν έχει σημασία αν ήμουν ενεργειακός ή ηλεκτρονικός ή τηλεπικοινωνιακός γιατί είχαμε τους ίδιους καλούς δασκάλους!

Αυτό θα είναι η μεγαλύτερη τιμή για όλους εμάς.

Πολύ μελό ομως γίναμε και ας το κόψω έδώ να την κάνω σιγά σιγά για τη μακρινή Αγ. πετρούπολη (Λένινγκραντ για τους παλιότερους). Ραντεβού από βδομάδα.

Γρηγόρης Παπαγιάννης
haris_kal
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

με ενέργεια να πορευόμαστε..αρκεί να μην καούμε!

View Profile
« Reply #38 on: June 25, 2005, 21:34:46 pm »

Καλησπέρα κι απο μένα..! Smiley

Η αλήθεια είναι πως και εγώ ήμουν ένα απο τα θύματα του "διδακτικού" υπνωτισμού που εκπέμπει ο κύριος gpap (ειδικά στα μικρότερα έτη)..μιας και όταν κλήθηκα να επιλέξω τομέα είχα ήδη χάσει μια χρονιά και βρέθηκα στις αίθουσες να μαθαίνω ενεργειακή τεχνολογία απο αυτόν και τους συνεργάτες του!Αν αφήσουμε όμως κατά μέρος το τί έμαθα μέσα στην τάξη..το γέλιο πάντως δεν έλειπε ποτέ !! Grin
Ρε λες να μην ήθελα ΕΝΕΡΓΕΙΑ και να μου ασκήθηκε ψυχολογική βία?? Huh

Δεν ήρθα όμως εδώ να γλείψω για άλλη μια φορά..

Δεν είμαστε όλοι σαν το βρωμερό σαλιγκάρι "Γλύψιους Χατζάργυρους" που, μετά τα τελευταία σαλιαρίσματα στα φόρουμ και στις λέσχες,αποφασίσαμε οι φίλοι του στον τομέα και του φορέσαμε μια πελώωωωρια σαλιάρα..!! Cheesy Cheesy Cheesy

Ήρθα όμως για να αποδώσω τα του καίσαρος τω καίσαρι και τα του θεού τω θεώ!

Αν και είναι γνωστό θα ήθελα μιας και ήδη εκφράστηκε μία άποψη και επειδή φεύγω σε λίγο απο αυτή τη σχολή..να αποδώσω τις ανάλογες τιμές και σε όλους τους άλλους καθηγητές του τομέα μου λέγοντας πως πέραν απο ελάχιστες εξαιρέσεις είμαι πραγματικά πολύ πολύ ευχαριστημένος σε κάθε επίπεδο..τόσο γνώσεων που μου μετέδωσαν..όσο κλίματος συνεργασίας και επαφής που μου προσέφεραν!
Για να μπορώ εγώ σήμερα να χαίρομαι επιτέλους που σπούδασα όχι μόνο για να βρω δουλειά μεθαύριο, αλλά και γιατί πέρασα ΕΝΤΟΣ σχολής πολύ καλά!Και όταν λέω καλά..δεν εννοώ το χαβαλέ..(αυτό εντάσσεται στα ΕΚΤΟΣ σχολής), αλλά στις δυνατότητες που μου δόθηκαν να κάνω όσα δεν πίστευα ότι μπορούν να γίνουν..πραγματικότητα!Και τα περισσότερα..αν όχι όλα..τα έκανα! Shocked

Σας κουράζω όμως και δεν θέλω..Δεν θέλω να νομίζετε ότι είναι όλα ρόδινα και στρωμένα με ροδοπέταλα και ξωτικά που πετάνε στους διαδρόμους της ενέργειας, ενώ οι νεραϊδο-διδακτορικοί μας κυνηγούν με τα μαγικά τους ραβδάκια μέσα στα συννεφένια εργαστήρια..!!!ΌΧΙ..
Αλλά ίσως με τον τρόπο τους οι άνθρωποι εκεί..(και είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν και αλλού τέτοιοι άνθρωποι που περιμένουν να τους ανακαλύψετε..!) τις περισσότερες φορές μας κάνουν να νιώθουμε τυχεροί και ορεξάτοι και ουρανοκατέβατοι..γιατί νιώθουμε ότι συνεργαζόμαστε και όχι ότι σπουδάζουμε...Γιατί νιώθουμε ότι μπορούν όλα να γίνουν εύκολα..και ότι ο Τομεάς μας να λέγεται "Γελοίος", αλλά προφανώς είμαστε όντως χαζοί όσοι δεν το εκμεταλευόμαστε (κι εγώ μέσα σ'αυτούς) για να βγάλουμε βαθμούς..Γιατί δεν ξέρω εδώ και πολύ καιρό κανέναν ενεργειακό που να είπε τον όρκο!! Roll Eyes

Ξέρω πως τα έχω πει ξανά..αλλά επειδή πέρασε καιρός που δεν έπλεξα το εγκώμιό τους (είναι κάτι σαν εθισμός..αν το κάνεις μια φορά..μετά σε παίρνει ο κατήφορος..και τότε καλύτερα ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΝΑ ΠΑΓΩΤΟ!!) και επειδή θεώρησα ότι αδικούνται λιγάαακι οι υπόλοιποι όταν οι μικροί ξέρουν μόνον έναν Παπαγιάννη και όχι ένα Δημουλιά ή ένα Λαμπρίδη ή τον μέγα κ.Μικρόπουλο και άλλους πολλούς..είπα να τους ενημερώσω ότι υπάρχουν κι άλλοι "Παπαγιάννηδες" στην ΕΝΕΡΓΕΙΑ..ο καθένας με το στυλ του..!! Wink

Βέβαια αυτό δεν αναιρεί την εκτίμηση που έχω για σένα..ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ ΔΑΣΚΑΛΕ!!!

Όσο δε για λογικά επιχειρήματα...σε παράλογες εκφράσεις γνώμης ας πούμε ότι τα παραπάνω είναι η δική μου απάντηση..!Αν και πάλι δεν καλύπτεται κανείς με τα λόγια..Γνώμη μου!

Καλό απόγευμα...

...

Βράδιασε πάλι..???
Φίλε Βασίλη..όλο έτσι την πατάω όταν αρχίζω να γράφω..ξεκινάω απόγευμα..και με παίρνει η νύχτα!!"Ας με σταματήσει κάποιος τελικά"..έχεις δίκιο..!

με πολύ ενέργεια για όλους..!!

χάρης Grin

"Όταν σηκώνεις τα χέρια σου ψηλά να φτάσεις τ'αστρα..μπορεί να μην τα πιάσεις..
Το σίγουρο όμως είναι πως δεν θα καταλήξεις να κρατάς μια χούφτα λάσπη"

Καλόθετος Χάρης
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #39 on: June 26, 2005, 12:50:31 pm »

Πως γίνεται ένα θέμα από
δριμύ κατηγορώ,
αψιμαχίες,
δολοπλοκίες,
μαχαιρώματα πισώπλατα και εμπρόσθια,
δολοφονίες & αυτοκτονίες
να καταλήξει στο... πλέξιμο ενός εγκωμίου....
αυτό μόνο ένας μπουρλοτιέρης είναι ικανός να το πετύχει Grin

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
kopanos
Guest
« Reply #40 on: July 06, 2007, 14:10:25 pm »

Απο την ολη συζητηση καταλαβαινεις το επιπεδο Cheesy των ενεργειακων!
Krono
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Καληνύχτα ΤΗΜΜΥ!

View Profile
« Reply #41 on: July 06, 2007, 20:05:18 pm »

Πάντως, έχω να πω πως εφέτος ειδικά (δεν μπορώ να πω για άλλα χρόνια), οι Ενεργειακοί έχουν μεγάλο φόρτο εργασίας! Είχαν μακράν τις περισσότερες εργασίες και καταδυναστεύονταν από επίπονα εργαστήρια. Για το επίπεδο των μαθημάτων δεν μπορώ να πω κάτι, συγκριτικά θα φανεί το Σεπτέμβρη.

Ουδέν Σχόλιον!
Αθάνατος
Guest
« Reply #42 on: July 10, 2007, 23:28:07 pm »

Ο πιο εύκολος τομέας είναι ο τομέας ηλεκτρονικής και αυτό οφείλεται πέρα από το είδος των μαθημάτων... και στον τρόπο που εξετάζονται: απαλλακτικές εργασίες, προσθετικές βοηθητικές εργασίες κλπ
digitally cursed
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #43 on: July 11, 2007, 00:47:19 am »

Πάντως, από την πρωτη στιγμη που μπήκα στη σχολή (τωρα τελειωσα το 2 ετος) ακούω μόνιμα ότι ο ενεργειακός τομέας είναι πολύ ευκολότερος...

Το σιγουρο είναι ότι υπάρχει ένας αστικός θρύλος σχετικά με τον ενεργειακό τομέα τουλάχιστον όσο αφορά το έτος μου. Το ακούω συνέχεια αυτό από συναδέλφους μου στο έτος μου αλλά και από μεγαλύτερα έτη...
Ας μου εξηγήσει καποιος πως "βγηκε το ονομα" στον ενεργειακό (όπως είπε καποιος προηγουμένως)

Δυστυχως, εγώ είμαι ακόμη στους αναποφάσιστους...   Sad
auroraTM
Θαμώνας

View Profile WWW
« Reply #44 on: July 11, 2007, 00:59:13 am »

Κοίτα δεν είναι ο ενεργειακός πιο ευκολος απλά οι  άλλοι τομείς είναι πιο δύσκολοι-θεωρητικοί Sad
Pages: 1 2 [3] 4 Go Up Print
Jump to: