• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 23:09:47 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 23:09:47 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 21:32:50]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[Today at 21:25:42]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 62
Guests: 166
Total: 228
ecevz
gpapmtb
AA RE LEWN
Born_Confused
vasillikiiiiii
Petros Ts
Local Rider
iakov
Nekt
vlasiosv
mprizakias
Elenit
alekos87
Tsomp
Aglosdoum
MrGreekArrow
Aria10
Gone_Forever
thomassamaras
anastas1a
dkonst
stavr0s16
stefpapa21
dkatsoul
acolak
soule
christina02
chaniotism
nikpapoutsi
alexlemp
iliaskou
gstom
apapamichail
nikosmonov
Evripidis
msandr
petrtheo
Zaxarenia
m.renia
evrinasto
florianm
georsoti
cheinopor
pavlaras
dimant
chris123
Kenedy
theofr
xristostsi03
maria_s
gntitsios
fivosfivos1
chris_p30
Fidelity
Pcsc
tzortzis
kkotsopo
filkilkis
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Περιβάλλον (Moderators: Mr Watson, Nikos_313) > Πυρκαγιές
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 29 Go Down Print
Author Topic: Πυρκαγιές  (Read 59757 times)
Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Πυρκαγιές
« Reply #105 on: August 25, 2007, 22:39:48 pm »

51 οι νεκροί και η πυρκαγιά κοντά στη Καλαμάτα.. Έχουν καεί δεκάδες χωρια..
Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #106 on: August 25, 2007, 22:45:15 pm »

53 τελικά..
koslazio
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #107 on: August 25, 2007, 23:17:31 pm »

Το να υπαρχει δυνατοτητα ανασχεσης πυρκαγιων σε συνολικα 235 μετωπα πολλα απο τα οποια εχουν τεραστιο μηκος ειναι πραγματικα ακατορθωτο και δε θα μπορουσε να προβλεφθει. Σαφεστατα η ευθυνη βαραινει και τον κρατικο μηχανισμο και ιδιαιτερα τους δημαρχους και νομαρχες που εφαγαν του κοσμου τα λεφτα σε μαλακιες για την παρτυ τους.
Οι εμπρηστες  θα πρεπει να δουνε την καταστροφη απο ψηλα ωστε να μας την περιγραψουν οταν ανεβουμε και εμεις.

Hence we will not say that Greeks fight like heroes, but that heroes fight like Greeks.
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #108 on: August 25, 2007, 23:20:43 pm »

Quote from: Καμένος on August 25, 2007, 22:39:48 pm
51 οι νεκροί και η πυρκαγιά κοντά στη Καλαμάτα.. Έχουν καεί δεκάδες χωρια..

4 χιλιόμετρα έξω, για την ακρίβεια...

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
~GiA~
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #109 on: August 25, 2007, 23:22:24 pm »

Πραγματικα νιώθω πολύ χάλια με όλα αυτα! Απορώ ρε παιδία πως κοιμούνται το βράδυ κάποιοι - δεν έχουν συνείδηση-???? Ακόμα  και η κυβέρνηση .......τιποτα δεν συμβαινει και τπτ δεν κάνουν!!! όπως πάντα έιμαστε ένα ανοργάνωτο κράτος , ενα κράτος της τελευταίας στιγμής!

Είναι μακρυα απο εμας αλλα πρέπει να νιωσουμε πως μπορεί να αισθάνεται ο συνανθρωπος μας όταν χάνει ότι έχει και δεν έχει, όταν είναι φτωχος και δεν ξέρει που να ακουμπήσει μετα την καταστροφη. Ο χαμός των αθωων ανθρώπων το κλάμα ,ο σπαραγμος!!!!!!!

Επιτέλους πότε θα γίνουμε ανθρωποι και θα πάψουμε να νοιαζόμαστε τόσο πολύ με τον αγαπημένο μας εαυτουλη ??? Στο τέλος θα μείνουμε μόνοι μας!!

Αλλα είμαστε και εμεις υπευθυνοι γιατι εμεις πρεπει να απαιτησουμε !!!!! Εμείς πρεπει να πιεζουμε και να ζητάμε αυτα που μας ανήκουν και όχι μετα απο την κατασρτοφη να έχουμε πλέον τα κατάλληλα μέσα για να αντιμετοπίζουμε τέτοιες καταστάσεις!!!!!

Αυτό γίνεται πάντα πρέπει να καταστραφούμε για να μάθουμε??? να μας τσούξει?????Τότε όμως είναι αργά και για μένα αν περιμένουμε να φτάσουμε σε αυτό το σημειο τπτ δεν κάνουμε

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ
δέιτε το και στις δικές σας ζωες!!! Αν δεν αλλαξει μέσα του ο ανθρωπος δεν θα αλλαξει τπτ !!!!!

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΜΠΑΛΩΜΑ ΠΑΝΩ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΠΑΛΩΜΑ!!!
Kargas
Καταστραμμένος

ʕ • •ʔ

View Profile WWW
« Reply #110 on: August 25, 2007, 23:23:04 pm »

ακούσατε και τπτ για φωτιά στην Ξάνθη?  Undecided

"since you make it in thmmy, you can make it anywhere"
                                                                  Kargas feat Jay-Z
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #111 on: August 25, 2007, 23:27:03 pm »

Quote from: kargas on August 25, 2007, 23:23:04 pm
ακούσατε και τπτ για φωτιά στην Ξάνθη?  Undecided

Το μόνο που ξέρω ήταν ότι έκαιγε ανάμεσα σε Ροδόπη και Ξάνθη, με μεγαλύτερο κίνδυνο για τη Ροδόπη...

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
lycoss
Νεούλης/Νεούλα
*

Star Wars 2007 - The Lopsided Menace

View Profile
« Reply #112 on: August 25, 2007, 23:28:14 pm »

Φυσικά για όλα φταίνε οι εμπρηστές!!!! Και πρέπει να τους βρούμε πάση θυσία! Ποιά είναι η λύση; Μα φυσικά περισσότερη αστυνόμευση....
Και οι πυρόσβεστες που τρέχουν και δεν φτάνουν,  μήπως δεν είναι αρκετοί; Μήπως θα έπρεπε να είναι περισσότεροι; (Σε δημόσια υπηρεσία δουλεύουν και αυτοί, άρα να τη κάνουμε και αυτή ιδιωτική μπας και τα βγάζει πέρα καλύτερα; ) Μπα θα κάνουν τη δουλειά τους οι αγροφύλακες ή αλλιώς οικολογική αστυνομία.
Και το άρθρο 24 του συντάγματος γιατί δεν άλλαξε;
Φυσικά ΜΟΝΟ οι εμπρηστές φταίνε και όπως λένε και τα ΜΜΕ αυτοί που βάλαν στο στόχαστρο την Χώρα.
Ακριβώς όπως υπονόησε ο πρωθυπουργός και ο κος κος καρατζαφέρης, ζούμε την ελληνική 11 Σεπτεμβρίου.....
Πάντα κάποιος άλλος θα φταίει......
Και ξαναρωτάω εγώ: Και το άρθρο 24 του συντάγματος γιατί δεν άλλαξε; Ίσως να είχαμε σώσει τίποτα........

Μήπως ξέρετε κανέναν εμπρηστή; Ο Alpha τους έχει επικηρύξει  1000000 ευρά....

Δεν δίνω βάση εγώ στα θαύματα ούτε σε κόλπα μαγικά
μετράω το κόσμο με τα τραύματα και γεγονότα τραγικά
δεν έχω τίτλους και μονόγραμμα να πουληθώ στην αγορά
είμαι ακόμα στο οδόφραγμα, πλάι στα τρία μου μωρά
δίνω εδώ μια μάχη άνιση με ξόρκια και αστερισμός
και με παιδεύει αυτή η άνοιξη σαν της Πυθίας τους χρησμούς
δεν με τρομάζουνε οι ρήτορες που φτύνουν όρκους ιερούς
με σπείρανε άξιοι γεννήτορες σ' αυτούς τους δίσεκτους καιρούς
κρατάω στο χέρι μου αντίδωρο του έρωτα σου τη κραυγή
και το παιδί που έχω μέσα μου ψάχνει μια έξοδο να βγει
koslazio
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #113 on: August 25, 2007, 23:31:36 pm »

Το άρθρο 24 βέβαια είναι ένα θέμα. Και άμα τους βρούνε τους εμπρηστές τι θα τους κάνουν? Εδώ έτσι και ακουμπήσεις τρίχα κάποιου καταπιέζεις τα ανθρώπινα δικαιώματα του. Δε φτάνει που αυτό το κάθαρμα καταπιέζει τα ανθρώπινα δικαιώματα των άλλων ανθρώπων και των επόμενων γενεών...

Hence we will not say that Greeks fight like heroes, but that heroes fight like Greeks.
~GiA~
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #114 on: August 25, 2007, 23:33:15 pm »

ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ!!!!

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ!!!!!
~GiA~
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #115 on: August 25, 2007, 23:35:10 pm »

δεν υπαρχει τιμωρια ακομα και η ζωη όλων δεν φτάνει .......
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #116 on: August 25, 2007, 23:38:17 pm »

ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ

byeeee
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #117 on: August 26, 2007, 00:04:30 am »

Σήμερα το μεσημέρι (μέχρι τότε που παρακολουθούσα τακτικά τηλεόραση για το θέμα) υπήρχαν δημοσιογράφοι που επέμεναν ότι δε μπορεί να είναι τυχαίες όλες αυτές οι φωτιές, αλλά ούτε και ξεχωριστά έργα μεμονωμένων εμπρηστών.

Δεν ξέρω αν ενννοούσαν τους Τούρκους (προαιώνιοι εχθροί, γόνοι όλων των δεινών μας) ή τον Λαλιώτη. Για μένα είναι παρανοϊκά και εύκολες λύσεις για κάποιους να βρεθούν συγκεκριμένοι εχθροί, ανάλογα με το πού βρίσκεσαι.

Επίσης οι λύσεις δε μπορούν να βρεθούν μέσα από δασική αστυνόμευση ή θηριωδώς μεγάλη πυροσβεστική δύναμη.
Ειδικά για το δεύτερο, νομίζω τα σημερινά γεγονότα αποδεικνύουν ότι καμιά δύναμη δεν είναι αρκετή. Υπάρχουν συνθήκες (όπως οι σημερινές) όπου καμία ανθρώπινη δύναμη δε μπορεί να ξεπεράσει. Ούτε 500 αεροπλάνα δεν θα μπορούσαν να κάνουν κάτι, σε μια περιοχή όπου οι άνεμοι δεν επιτρέπουν πτήσεις, ή όταν το βράδι κάθε πτήση είναι εξ ορισμού απαγορευμένη.
Σημειώνω ότι χθες το βράδυ ξεκίνησαν πολλές πυρκαγιές στην πελοπόννησο. Είτε νέοι εμπρησμοί, είτε λογικά αναμενόμενες αναζοπυρρώσεις.

2 είναι οι αιτίες της όλης κατάστασης.

1ον Η γενικότερη κλιματολογική αλλαγή. Καλώς ή κακώς, η λεγόμενη ερημοποίηση της ελλάδας, δεν θα έρθει μόνη της. Όταν περνάμε τόσο συχνές παρατεταμένους καύσωνες και ξηρασία, το περιβάλλον τείνει να ακολουθήσει της αλλαγές που συμβαίνουν, δηλαδή, αυξάνονται οι πιθανότητες εκδήλωσης πυρκαγιάς και η δυσκολία στην πυρόσβεση.

2ον Κάτι που δεν είναι συγκρίσιμο με το πρώτο, αλλά επισπεύδει μια δεδομένη διαδακασία, είναι η αναλγησία στο ζήτημα. Αυτό σηκώνει αρκετή συζήτηση εδώ, γιατί έχουμε συγκεκριμένους ηθικό αυτουργό, το "κράτος".

Όταν το "κράτος" δίνει κίνητρα στους εμπρηστές, φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει ελπίδα να πάψει αυτή η κατάσταση.

Η ατιμωρησία, όχι του εμπρηστή, αλλά του καταπατητή, δεδομένη, όχι μόνο σε προεκλογική περίοδο, ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, δίνει το κίνητρο σε κάθε άνθρωπο σχεδόν να πάρει ένα στουπί, για να καθαρίσει το θεωρούμενο οικόπεδο του παππού του από ενοχλητικά δέντρα.

3ον η αχρηστιά του "κράτους" να προστατεύσει το δάσος με δυνατές αντιπυρρικές ζώνες που θα περιορίσουν την φωτιά. Οι μόνες αντιπυρρικές ζώνες που έχουμε είναι οι δρόμοι, που προφανώς δεν φτιάχτηκαν με αυτό το σκοπό και δεν πληρούν στο τέλος ούτε καν αυτόν τον σκοπό.

Φυσικά δε μπορείς να οργώσεις την ελλάδα με μια φανταστική υπερμεγεθή τσατσάρα ώστε να υπάρχουν οι απαιτούμενες αντιπυρρικές ζώνες, αλλά έλεος, δεν υπάρχουν αντιπυρρικές ζώνες ούτε στα πιο στοιχειώδη μέρη, όπως τα προαστικά δάση σε αθήνα και θεσσαλονίκη.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι το "κράτος" ως έννοια, είναι μια αποτυχημένη και άχρηστη σύλληψη, με τόσο τραγικό τρόπο.
Πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.

ΥΓ Πόσο τραγικός είναι ένα κόσμος όπου οι άνθρωποι θυσιάζονται για τις περιουσίες τους;

byeeee
lycoss
Νεούλης/Νεούλα
*

Star Wars 2007 - The Lopsided Menace

View Profile
« Reply #118 on: August 26, 2007, 00:13:47 am »

Κάντε λίγο ένα υπολογισμό.
Ας πούμε ότι ο αριθμός των πυροσβεστών των σωμάτων ασφαλείας είναι γύρω στις 10000 (Κάντε τον υπολογισμό και για περισσότερους). Αν είχαμε 100 φωτιές θα έπρεπε να έχουμε τουλάχιστον 60 (δεν είναι και όλοι μάχημοι) εκπαιδευμένους στη δασοπυρόσβεση σε κάθε μέτωπο. Θα έπρεπε βέβαια να υπάρχουν και αντίστοιχα πυροσβεστικά οχήματα. Θα μου πείτε πως για τη σημερινή κατάσταση και πάλι λίγοι θα ήταν. Αλλά ούτε τόσοι δεν είναι. Γιατί; Μήπως δεν διατρέχουμε τόσο μεγάλο κίνδυνο;

Ας σκεφτούμε τώρα πόσοι αστυνομικοί υπάρχουν. (Υποθέσεις κάνουμε πάντα) Δεν θα πω πάλι νούμερο, αλλά πρέπει να είναι πολλοί περισσότεροι. Και δωσ' του αντιτρομοκρατικές, και να σου ΕΥΠ, συνοριοφύλακες, δημοτικές αστυνομίες και ξανά πάλι αγροφύλακες κλπ. κλπ. Και φυσικά μην ξεχνάμε τον στρατό.
Ποια είναι η δουλειά τους. Η 'ασφάλεια' μας, η οποία περιλαμβάνει και την πρόληψη εγκλημάτων όπως και ο εμπρησμός. Και αυτοί (οι αστυνομικοί) λίγοι θα είναι γιατί δεν είδα να προλαμβάνεται κανένας εμπρησμός (θα είχε σιγουρα προβληθεί από τα ΜΜΕ).

Εγώ πάντως στην Αθήνα θυμάμαι, κατά την διάρκεια των φοιτητικών κινητοποιήσεων για την αναθεώρηση νόμων και συντάγματος, ήταν πάρα πάρα πολλοί αστυνομικοί. Ο αριθμός τους ήταν αντίστοιχος αυτού του διαδηλωτών. Και το ξύλο που φάγαμε ατελείωτο. Να μην μιλήσω για τα δακρυγόνα ακόμα και μέσα στα δικαστήρια. Γιατί; Ήμασταν εν δυνάμει εγκληματίες, γιατί μπορεί να μπαίναμε στη βουλή. Δεν μπήκαμε... Φαντάσου! Να σου και η πρόληψη. Και να σου και Παναγιωτάκης στη φυλακή για ένα μήνα.

Ναι και μην ξεχάσω τα 20 άτομα ('ακτιβιστές') που είναι υπόδικοι γιατί τόλμησαν να παραβιάσουν το 'άσυλο' του καζίνο της Πάρνηθας για να διαμαρτυρηθούν για την αγορά από αυτή την επιχείρηση χιλιάδων στρεμμάτων από τα καμένα την επομένη της μεγάλης πυρκαγιάς στον Εθνικό Δρυμό. Η αστυνομία ήταν εκεί και τους σωφρόνισε κιόλας.
athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=743703

Δεν δίνω βάση εγώ στα θαύματα ούτε σε κόλπα μαγικά
μετράω το κόσμο με τα τραύματα και γεγονότα τραγικά
δεν έχω τίτλους και μονόγραμμα να πουληθώ στην αγορά
είμαι ακόμα στο οδόφραγμα, πλάι στα τρία μου μωρά
δίνω εδώ μια μάχη άνιση με ξόρκια και αστερισμός
και με παιδεύει αυτή η άνοιξη σαν της Πυθίας τους χρησμούς
δεν με τρομάζουνε οι ρήτορες που φτύνουν όρκους ιερούς
με σπείρανε άξιοι γεννήτορες σ' αυτούς τους δίσεκτους καιρούς
κρατάω στο χέρι μου αντίδωρο του έρωτα σου τη κραυγή
και το παιδί που έχω μέσα μου ψάχνει μια έξοδο να βγει
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #119 on: August 26, 2007, 00:22:12 am »

Παιδιά ειλικρινά η ψυχολογία μου είναι σκατά..

Προσπαθώ να μη βλέπω ειδήσεις αλλά δε γίνεται... πέφτει το μάτι μου καταλάθος..

Το τί έχει ήδη γίνει δε με απασχολεί... αφού έχω κατασταλάξει με τον εαυτό μου περί του θέματος. Ειλικρινά με απασχολεί το τί μπορούμε να κάνουμε πλέον..

Κατάθλιψη...

Υ.Γ.: Εμπρηστές υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν... Κάθε χρόνο. Αυτό που γίνεται όμως σήμερα... τα προηγούμενα 22 καλοκαίρια της ζωής μου δεν είχε συμβεί. Πάντα καίγονταν πολλά.. όχι όμως 52 (+ πόσοι άλλοι?) άνθρωποι..
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 29 Go Up Print
Jump to: