• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 23:53:19 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 23:53:19 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 21:32:50]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[Today at 21:25:42]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 53
Guests: 147
Total: 200
Born_Confused
fopapadopoulos
mmamougiorgi
gcheristanidhs
dimopoul
mavropan
soktas
alexandros_and
sotos_sta
kostas1507
jimalexoud
Psychoktonos_
mayia psarikoglou
thathas12
odkoutrolikos
fatseas
Cersei Tsoulannister
KZerenidis
Nikos_313
Gray139
athena_apo
Zaxarenia
ppss
thomasdt
χασλμαλικι
christina02
etsilika
natavhoo
varvoutis
Annapar
Grigorisioan05
vaggelisx
PrincessConsuela
chaniotism
Stelios V.
ThanosV
sassi
Aglosdoum
stavr0s16
chrysa.tsilika
gprok
dorapangeiou
soule
tasos potsakis
soph553
Fovidis
DarkMagiK06
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Επικοινωνία με τον Kοσμήτορα!! (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Τα laptop του κ.Μάργαρη!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 4 Go Down Print
Author Topic: Τα laptop του κ.Μάργαρη!  (Read 9986 times)
Fouster
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile WWW
Τα laptop του κ.Μάργαρη!
« on: June 11, 2005, 13:27:02 pm »

Αν δεν κάνω λάθος έγινε πρόταση για laptop σε κάθε φοιτητή .
Δεν νομίζω τσάμπα,αλλά προφανώς με κάποιο μικρό και συμφέρον χρηματικό ποσό  Cheesy

Για να μπορέσει να γίνει μαζική παραγγελία προφανως χρειάζεται συμμετοχή.
Χωρίς συμμετοχή μάλλον δεν γίνεται τίποτα!
Για να υπάρξει συμμετοχή θα πρέπει η τιμή να είναι πολύ δελεαστική! Grin
Αν λάβουμε υπόψιν ότι το πιο φθηνό μοντελάκι της ACER έχει καμιά 600 ευρώ...

Πόσα λεφτά θα ήσασταν διατεθειμένοι να δώσετε ώστε να πάρετε ένα laptop
που ίσως δεν θα είναι όπως το θέλατε?
Ελπίζω να υπάρξει(δεν το γνωρίζω) χρηματοδότηση από το πανεπιστήμιο
για αυτό το ζήτημα , για να πετύχουμε μια καλύτερη τιμή.
Αν όλα τα ΘΑ ΘΑ γίνουν πραγματικότητα!!

We act as though comfort and luxury were the chief requirements of life, when all that we need to make us happy is something to be enthusiastic about."<br />-Albert Einstein
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
Απ: Τα laptop του κ.Μάργαρη!
« Reply #1 on: June 11, 2005, 14:30:06 pm »

Με την προυπόθεση να είναι συμπλήρωμα και όχι αντικαταστάτης του σταθερού υπολογιστή, δε θα με πείραζε καθόλου να πάρω έναν φορητό υπολογιστή που δεν κάνει και τα πάντα που θα ήθελα..

xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #2 on: June 11, 2005, 15:23:42 pm »

είπε ο μάργαρης τέτοιο πράγμα?!

ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛ ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!

τελικά μαργαρούκο τσάμπα στά 'σουρνα....
(πως ξαγοράζονται οι συνειδήσεις ε?!)

τέσπα απαντώντας σοβαρά...(αν και προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο)

πιστεύω πως ένα τέτοιο laptop θα έπρεπε να εξυπηρετει βασικές ανάγκες των φοιρητών...
τι εννοώ....
-να έχει αρκετό αποθηκευτικό χώρο ώστε να μπορούμε να αποθηκεύσουμε όλες τις απαραίτητες εφαρμογές για την πανεπιστημιακή μας δουλειά (compilers, "matlabs", όφις, βόας ktlpz)...
(με δεδομένο ότι ο πιο καρμίρης laptop πλέον έχει σαραντάρη δίσκο δεν παίζει τέτοιο προβλημα)
-να τις τρέχει ικανοποιητικά χωρίς να σου σπάει τα νεύρα....
(με δεδομένο ότι ο πιο καρμίρης laptop έχει ένα celeron sta 2.4 δεν παίζει επίσης τέτοιο πρόβλημα)
*- να έχει κάρτα wireless έτσι ώστε να μπορείς να τον παίρνεις στη σχολή και να συνδέεσαι με το wireless της σχολής για το οποίο θα στήσουν κεραίες σ όλους τους διαδρόμους (ρε παιδιά...στην αθήνα έχουν....στο ζαγκρεμπ(!) έχουν τέτοιο...στο τάλλινν(!) έχουν τέτοιο....εμείς γιατί όχι!?!?!?
δεν είναι δα και τίποτα εξωφρενικό στην υλοποίηση...και θα αποσυμφωρήσει και τα εργαστήρια...
τα οποία δεν θα έχουμε και ανάγκη -εκτός κι αν συντρέχει κάποιος άλλος λόγος- αφού θα μπαίνει καθείς όποτε του αρέσει....*

μετά ό,τι άλλο καλούδι θεμιτό αλλά όχι απαραίτητο....

μ ένα τέτοιο pc μπορείς να κάνεις όσων αφορά τους εκπαιδευτικούς σκοπούς ...μόνο παιχνίδια και video editing που λέει ο λόγος δεν μπορείς να κάνεις....
και είναι φυσικά πολύ φθηνό...μια τιμή εμπορίου μπορεί να έιναι κάπου στα 700...μια τιμή για κάποιες χιλιάδες φοιτητών...θα μπορούσε να είναι πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ πιο κάτω...

και εντάξει πολλοί δεν θα ενδιαφερθούν....(γιατί να δώσω 600 και να μην δώσω 1000 και να πάρω ενα γαμιστερό pc θα σου πει...)
αλλά πολλοί επίσης που σκέφτονται τη φορητότητα....
και δεν τους τρώει το αγχος αν το πψ να ανοίγει στα 5 secs...θα ενδιαφερθούν πολύ....
πολλά παιδιά επίσης που δεν έχουν ούτε σκέφτονται να πάρουν πψ επίσης θα ενδιαφερθούν...

τέσπα θέλω να πω κι άλλα...
αλλα δεν μπορώ να τα συντάξω...μόλις ξύπνησ ακι ακόμα καφέ δεν έχω πιει....
αμα υπάρξει συνέχεια θα επανέλθω...

those were my first two cents for the topic...

χριστοφορος_/ζόμπι

βαθειά...
Fouster
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile WWW
Re: Τα laptop του κ.Μάργαρη!
« Reply #3 on: June 11, 2005, 16:13:36 pm »

Μετά τις άμεσες επηξήγησεις του κ.ΜΑργάρη στη λίστα περί του θέματος δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα περι συνέχησης του poll.
Ο υπολογιστής θα έιναι της αρεσκείας μας φορητός ή μη, σε χαμηλότερη τιμή λόγω μαζικής ποραγγελίας ή και  χορηγών ,  από το κανονικό.
Το θέμα έιναι να δούμε πόσο μεγάλη  και οργανωμένη θα είναι αυτή η μαζική παραγγελία ή και χορηγία ώστε να πετύχουμε πολύ πολύ καλές τιμές!
Παραθέτω το κείμενο του κ.Μάργαρη

Όλοι οι φοιτητές που εισάγονται στο ΤΗΜΜΥ εφοδιάζονται με ένα laptop.

Το εγχείρημα θα γίνει σε δύο φάσεις

Φάση 1: Η προμήθεια γίνεται με έξοδα  των φοιτητών 100%
Η μαζική προμήθεια θα κατεβάσει σημαντικά την τιμή. Επιπλέον, το ποσό θα εξοφληθεί σε 60 άτοκες δόσεις.
Σε αυτή τη φάση θα μπορούν να προμηθευτούν υπολογιστή της αρεσκείας τους όλοι οι φοιτητές του Τμήματος.
Ο υπολογιστής δεν είναι απαραίτητο να είναι φορητός. Είναι όμως επιθυμητό να είναι φορητός, ώστε να διευκολυνθούμε και
στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Φάση 2: Καταβάλλεται προσπάθεια για την ανάδειξη χορηγών
Ο κάθε πρόεδρος του ΤΗΜΜΥ διαθέτει μεγάλο κύρος, επειδή εκπροσωπεί ένα πολύ καλό Τμήμα στο οποίο σπουδάζουν οι πρώτοι των πρώτων.
Άρα , μπορεί να βρει σχετικά εύκολα αξιοπρεπείς χορηγούς. Αν ο χορηγός είναι Δημόσιος Φορέας, δεν τίθεται κανένα πρόβλημα.
Όμως, αν ο χορηγός είναι ιδιώτης, τότε ο πρόεδρος θα ζητήσει την έγκριση των φοιτητών, για τις επόμενες ενέργειές τους.
Στην περίπτωσης ύπαρξης χορηγιών, οι φοιτητές θα συμπληρώνουν το ποσό εξ ιδίων.
Όμως, αν υπάρξει χορηγία, το μέτρο θα ισχύει μόνο για τους νέους φοιτητές, εκτός και αν η χορηγία είναι σημαντική.
Όλα τα παραπάνω χρειάζονται την έγκριση του πρύτανη. Ο νέος πρόεδρος του Τμήματος θα συναντηθεί με τον αντιπρύτανη οικονομικών υποθέσεων
την ερχόμενη Δευτέρα και με τον πρύτανη την ερχόμενη Παρασκευή. Πιστεύει ότι ο πρύτανης όχι μόνο θα υιοθετήσει την πρόταση, αλλά θα την γενικεύσει
για όλο το ΑΠΘ.
« Last Edit: June 11, 2005, 18:09:34 pm by fugitive » Logged

We act as though comfort and luxury were the chief requirements of life, when all that we need to make us happy is something to be enthusiastic about."<br />-Albert Einstein
JAs0n-X
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Rhodes [Sattelite image]

View Profile
« Reply #4 on: June 11, 2005, 16:29:10 pm »

Μπορει καποιος να παραγγειλει κομματια για να συμπληρωσει το PC που ηδη εχει?
Εγω πχ PC εχω, σταθερο μεν, αλλα κ εδω κ στη Ροδο...
τη δουλεια μου την κανω μια χαρα...
Αν μου λεγαν βεβαια (οπως ξεκινησε το τοπικ) θες λαπτοπ με 200 η αντε κ 500 ευρω θα ελεγα ΝΑΙ αλλα τωρα αλλαζουν τα πραγματα...
οποτε κοιταω (αν γινει κατι τετοιο) να ενισχυσω τον υπολογιστη που ηδη εχω...

J=X
--------------------------------------------
Ο Χριστος πεθανε
Ο Μαρξ πεθανε...
και εγω τελευταια δεν αισθανομαι καλα !
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #5 on: June 11, 2005, 18:42:55 pm »

Να κοιτάξουμε να πάρουμε κάτι καλό αν είναι!!
aliakmwn
Guest
« Reply #6 on: June 11, 2005, 19:32:30 pm »

Οι θεσεις του νεου προεδρου, οπως τις εστειλε σημερα το μεσημερι στη λιστα υπαρχουν εδω: http://www.thmmy.gr/index.php?option=com_smf&Itemid=41&?topic=1542.new#new
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #7 on: June 12, 2005, 19:52:07 pm »

lol....

πολύ φιλόδοξα μου ακούγονται όλα αυτά...αλλά μακάρι κ Μάργαρη....
τουλάχιστον για τη σχολή μας όχι αδύνατα...

ιδού ο μάργαρης....ιδού και το laptop/desktop?! ...είδομεν....

xristoforos_

υγ.:..."θα την γενικεύσει σε όλο το απθ"...

ΧΑΡΧΑΡΧΑΡΧΑΡΧΑΡΧΑΡ......
(σπαρταριστός ο γέλωτας - ή μήπως -οτας?!)

κύριε μάργαρη....μιας και παρακολουθείτε το τημμυ απ ό,τι φαίνεται από τα φιλάκια σας στη Michelle...η αισιοδοξία έχει κι ένα μέτρο....
EDIT: προφανώς αντιλαμβάνεστε πολύ καλύτερα από εμένα τι σημαίνει κάτι τέτοιο για ένα ίδρυμα μεγάλο όσο το ΑΠΘ...
« Last Edit: June 15, 2005, 18:42:36 pm by xristoforos_ » Logged

βαθειά...
ckck20
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

---

View Profile
« Reply #8 on: June 12, 2005, 20:40:19 pm »

Τι σου έχει φταίξει ο άνθρωπος; Μια χαρά άτομο είναι και έιναι ο μόνος που του ταιριάζει να είναι πρόεδρος καθότι είναι ο μόνος που έχει τα κότσια γι'αυτό.Δεν είναι κακό είναι να θέτει ψηλούς στόχους, αν και δε θεωρώ τα laptop τόσο δύσκολο ζήτημα. Μια εταιρεία να βρεθεί με μια μεγάλη μαζική παραγγελία και οι τιμές γίνονται χώμα.
Γι'αυτό αντί να τον ειρωνεύεσαι καλύτερα ασχολήσου με τα μαθήματα, αν δε θες να μας λες τα τεκτενόμενα της σχολής μετά από 2-3 θητείες προέδρων και να καταλήξεις στο ότι ο Μάργαρης ήταν από τους καλύτερους, αν όχι  ο καλύτερος...
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #9 on: June 12, 2005, 21:16:47 pm »

edit: oxi telika den tha mpo stin loumpa na apantiso...giati meta tha pesei ki alli apantisi...ki alli dikia mou...kai tha paei mpala opos sto thema tou margari....
kai meta tha mas lene kai kompleksikous enantia sto margari...

ante....
« Last Edit: June 12, 2005, 21:34:50 pm by xristoforos_ » Logged

βαθειά...
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #10 on: June 12, 2005, 21:58:01 pm »

τελικά δεν θα αντέξω να μην απαντήσω...

Τι σου έχει φταίξει ο άνθρωπος; Μια χαρά άτομο είναι και έιναι ο μόνος που του ταιριάζει να είναι πρόεδρος καθότι είναι ο μόνος που έχει τα κότσια γι'αυτό.

δεν μου έχει φταίξει σε τίποτα...σε ό,τι πάνω στη συμπεριφορά του μ έχει ενοχλήσει και με αφορά...το έχω πει και έχει αναλυθεί και από άλλους σε άλλο τοπικ...δεν γεννηθήκαμε αντιμαργαρικοί...ούτε του χουμε κάνα άχτι...αυτά που βλέπουμε κρίνουμε...δεν πιστεύω να τον ξέρεις καλύτερα απ ό,τι οι υπόλοιποι φοιτητές που τυχόν κρίνουν πράγματα πάνω στη συμπεριφορά του...άρα αυτό που αξιωματικά προτάσεις...είναι άκυρο...βασικά είναι γνώμη σου...η οποία μπορεί να βγει και σωστή...
δέξου όμως ότι κάποιοι άλλοι μπορεί να είναι επιφυλακτικοί...(κι όχι αρνητικοί γιατί απλά σε άλλα φόρουμ εκφράστηκαν αρνητικά για ορισμένες συμπεριφορές του)...
όσο αφοριστικός θεωρείς ότι μπορεί να είμαι εγώ επειδή ...έκανα το παράπτωμα να ειρωνευτώ μια πρόταση...άλλο τόσο αφοριστικός είσαι κι εσύ ως προς εμένα...(ή εμάς)

και το τονίζω γιατί έχει δημιουργηθεί μια εικόνα μέσα στο φορουμ οτι έχουμε ή εν προκειμένω έχω σαν σκοπο της ζωής μου να τη λέω για το μάργαρη...
δεν έχω κανένα πρόβλημα που βγηκε ο μάργαρης (και σχετικό σχόλιο σε άλλο forum ένας μέσος νους το μεταφράζει ως αστείο)....και μακάρι να κάνει τα πάντα...και προσωπικά θα ανταποκριθώ στο κάλεσμα του για γνώμες και κριτικές...

κατακλείδα: ότι είχα να κρίνω για συγκεκριμένες συμπεριφορές το έκρινα....δεν έχω πρόβλημα που βγήκε ο μαργαρης...και αν πάει να κάνει κάτι σοβαρό ...με όποιον τρόπο μπορώ μέσω της σχολης θα στηρίξω...

Δεν είναι κακό είναι να θέτει ψηλούς στόχους, αν και δε θεωρώ τα laptop τόσο δύσκολο ζήτημα. Μια εταιρεία να βρεθεί με μια μεγάλη μαζική παραγγελία και οι τιμές γίνονται χώμα.

ναι βρε παλικάρι μου...για το τμήμα μας...γίνεται πολύ εύκολα...
για το πανεπιστήμιο ολόκληρο όμως....αυτό είναι κάτι τουλάχιστον ουτοπικό...για το άμεσο μέλλον...
κι έτσι όπως το παρουσιάζει εμένα μου φαίνεται φανφάρα....τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου....

Γι'αυτό αντί να τον ειρωνεύεσαι καλύτερα ασχολήσου με τα μαθήματα, αν δε θες να μας λες τα τεκτενόμενα της σχολής μετά από 2-3 θητείες προέδρων και να καταλήξεις στο ότι ο Μάργαρης ήταν από τους καλύτερους, αν όχι  ο καλύτερος...

εσύ πάλι αντί να ειρωνεύεσαι...ειρωνεύεσαι.... Smiley
χρησιμοποιείς τακτικές που κατακρίνεις?!

μακάρι ο μάργαρης να είναι ο καλύτερος πρόεδρος εβερ...

πειράζει τόσο που μερικοί είμαστε επιφυλάκτικοι?! βασικά όποιος και να ήταν εγώ προσωπικά θα ήμουν...ειδικά αν έκανε τόσο ..ριζοσπαστικές δηλώσεις....

επιφυλακτικος δεν σημαίνει αρνητικός....

και τέσπα...το θέμα μάργαρης λήγει εδώ γιατί κούρασε...
το θέμα προτάσεις μάργαρη...τώρα ανοίγει...

χριστόφορος_
« Last Edit: June 12, 2005, 22:22:03 pm by xristoforos_ » Logged

βαθειά...
ckck20
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

---

View Profile
« Reply #11 on: June 12, 2005, 23:11:39 pm »

Κοίτα, σωστά λες ότι δεν τον γνωρίζω περισσότερο από ότι οι υπόλοιποι από μας. Αλλά όσους ξέρω που ήρθαν σε επαφή μαζί του πέρα απ΄τα θέματα κυκλωμάτων και μαθημάτων μόνο καλά λόγια έχω ακούσει.
Και σε προσωπικό επίπεδο όμως σε θέματα κυκλωμάτων-ηλεκτρονικής με βοήθησε ουσιαστικά. Από προσωπική εμπειρία ξέρω ότι στις ερωτήσεις μου πήρα σαφείς και ξεκάθαρες απαντήσεις, σε σχέση με κάποιους άλλους που ειλικρινά είναι σαν να προσπαθούν να αποκρύψουν τη λύση σαν να είναι κανά μυστικό εθνικής ασφάλειας!  Γι'αυτό και τον εκτιμώ τόσο.
Και σαν πρόεδρος πιστεύω ότι είναι ο μόνος που μπορεί να προσδώσει στη σχολή μας τη χαμένη της δυναμική.
Και τώρα χρειάζεται τη στήριξη όλων μας προκειμένου να τον βοηθήσουμε στο έργο του.
Γι'αυτό και απάντησα στην ειρωνεία σου με μια ...ειρωνεία. Διότι όταν κάτι δε λειτουργεί φταίμε τους πάντες και τα πάντα για τις απραξίες τους, και τώρα που έχουμε ένα άνθρωπο που πραγματικά θα προσπαθήσει για ότι καλύτερο τον αποπαίρνουμε και μιλάμε για ουτοπικές υποσχέσεις. Δεν είναι ουτοπία. Είναι όραμα εφικτό.
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #12 on: June 13, 2005, 00:45:33 am »

Μη βιαζόμαστε να κρίνουμε τον κ. Μάργαρη είτε θετικά είτε αρνητικά. Ακόμα δεν εκλέχθηκε καλά καλά! Από αύριο αρχίζει συναντήσεις κτλ όπως ενημέρωσε στη λίστα. Καλύτερα να τον κρίνουμε από τις πράξεις και όχι από τα λόγια του, εκεί θα φανεί τι είναι εφικτό και τι ουτοπικό. Έχω την αίσθηση πάντως ότι θα υπάρξει στο εξής επικοινωνία του με τους φοιτητές και πολλες συζητήσεις. 
Quote from: ckck20 on June 12, 2005, 23:11:39 pm
Και σαν πρόεδρος πιστεύω ότι είναι ο μόνος που μπορεί να προσδώσει στη σχολή μας τη χαμένη της δυναμική.
Αυτό εδώ είναι μια μεγάλη κουβέντα. Τι εννοείς χαμένη δυναμική; Το πρόβλημα με τη σχολή είναι γνωστό, είναι οι πολλοί εισακτέοι και η ελλιπής υποδομή. Επίσης κατ' εμέ ένα ακόμα πρόβλημα είναι το ότι από τη στιγμή που το τμήμα έγινε "...και Υπολογιστών" θέλει να κρατήσει πολλά καρπούζια σε μια μασχάλη, με αποτέλεσμα να έχουμε ευρύ πεδίο αλλά μικρό βάθος. Για αυτό ακούμε ότι στη σχολή δεχόμαστε ερεθίσματα για να μάθουμε μόνοι μας. Αυτό είναι κακό.
Το θέμα έχει ξεφύγει από τα laptop του κ. Μάργαρη αλλά πιστεύω ότι έχει πολλά στοιχήματα να κερδίσει και δε θα είναι τόσο εύκολο...
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #13 on: June 17, 2005, 21:32:44 pm »

τελικά τι εξελίξεις υπάρχουν πάνω σε αυτό το θέμα;
έγινε καμία συνάντηση του κ. Μάργαρη με τον Πρύτανη;

γενικά κινείται κάτι;

χριστόφορος

βαθειά...
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #14 on: June 17, 2005, 23:21:05 pm »

Από ότι θυμάμαι σήμερα είχε πει ότι θα συναντούσε τον πρύτανη ο κ. Μάργαρης. Προφανώς αναμένουμε σχετική ενημέρωση από τον ίδιο μέσω λίστας.
Pages: [1] 2 3 4 Go Up Print
Jump to: