• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 15:13:32 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 15:13:32 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426689
Total Topics: 31710
Online Today: 200
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 66
Guests: 110
Total: 176
glavdakis
BlackBeard
eleftheria
simosilias
HlektrikhPatata
chaniotism
dsaragiotis
alex_g
ThanosKoutsoump
bit11
ELEF
kkotsopo
tzortzis
ntina
kkon
gkaramp
MrGreekArrow
harischris
Joannapet
goustafson
mike1996
sigklitiki
kesha
Lygkouras_c
stelinas
kourasan!
antontsiorvas
stefpapa21
Stelios Leivas
George15
csimaiof
Jordann
Sofiana
argiris2006
Pakapis5
hraklis2002
maria_s
Nekt
vasilis saitis
iasonasl
chriskazakos
itsikou
mayia psarikoglou
kmargaritis
apsathas
giorgos_skl
Louisa
Kpavlaras
Manos_5
Lazaros8585
anna.f
green_and_white
dimitire
mrotskos
vag3
George A.
Xaralampos_al
tasos_ntv
DimKaratzas
kpapama
George_RT
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Νέο ΔΣ Συλλόγου Μηχανολόγων-Ηλεκτρολόγων
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 Go Down Print
Author Topic: Νέο ΔΣ Συλλόγου Μηχανολόγων-Ηλεκτρολόγων  (Read 15110 times)
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
Re: Νέο ΔΣ Συλλόγου Μηχανολόγων-Ηλεκτρολόγων
« Reply #75 on: June 16, 2007, 15:41:42 pm »

Quote from: Karaμazoβ on June 16, 2007, 15:16:37 pm

Σκέψου καλά τι λες Τουράμ..."If you go down this path, it will forever dominate your destiny"...

Σιχαίνομαι την βία, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να αυτοαμυνθείς.

Και αυτό έχει γίνει πολλάκις στην ιστορία, γίνεται και θα γίνεται.

Κάποια στιγμή λες, δεν πάει άλλο, θα τα σπάσω μπας και βρω άκρη.

Το θέμα είναι πόσο βαθιά θα έχει μπει το παλούκι στον κώλο για να ξεσπάσεις, πόσο αίμα θα έχεις βγάλει αφήνοντας κάθε φορά το άλλο μάγουλο στο όνομα του δίκαιου αγώνα (φιλικού προς το περιβάλλον).

Αξίζει για το ζήτημα της παιδείας να χυθεί αίμα? Μάλλον όχι.

Αξίζει ώστε να μη σου υπαγορεύουν με τρόπο αυταρχικό, ζητήματα που αφορούν εσένα, και όλη την κοινωνία; Όταν βλέπεις έμπρακτα ότι η φωνή σου μόνο γέλια τους προκαλεί; Όταν σε βρίζει ο άλλος κατάμουτρα; Όταν προσπαθεί να σου σπάσει τον τσαμπουκά σέρνοντας σε στα δικαστήρια μέχρι να σε λιώσει κάτω;

byeeee
zlatalex
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Tot ziens

View Profile
« Reply #76 on: June 16, 2007, 17:27:37 pm »

Quote from: Turambar on June 16, 2007, 14:45:39 pm
Δυστυχώς τα κράτη, όσο και αν λέγονται δημοκρατικά, ένα πράγμα καταλαβαίνουν. Την βία. Και ήταν λάθος μας που κατεβήκαμε στους δρόμους αποποιούμενοι την βία και την αφήσαμε μόνο στους λιγοστούς μπάχαλους. Αφού και μέσα έχωσαν κόσμο, και ξύλο έριξαν οι μπάτσοι και ακόμα τρέχουν όποιον μπορούν για να μάθουν το μάθημα τους:

Σεξ φαι σκατά και ύπνο... τι άλλο θέλεις ρε κωλόπαιδο?

Εδώ συμφωνούμε απόλυτα Turam. Και να η απάντηση μου στο τι θα πρότεινα εγώ σαν τρόπο δράσης. Να βγούμε στο δρόμο. Όχι να κλειδωνόμαστε στις σχολές μας, βλάπτοντας μόνο τους εαυτούς μας και τους καθηγητές (που δεν έχω καταλάβει γιατί σώνει και καλά είναι ταξικοί μας εχθροί). Και να δώσουμε στο κράτος μια γεύση απ την βία με την οποία μας αντιμετωπίζει καθημερινά.

Αλλά ξέρεις ποια είναι η επικρατούσα άποψη στους αγωνισταράδες καταληψίες έτσι; Πως οι αναρχικοί είναι μπάχαλοι, καταστροφολάγνοι χωρίς ιδεολογία και πολύ καλά θα έκανε η αστυνομία να τους μπουντρουμιάσει και να τους σαπίσει στο ξύλο. Τις χειρότερες και πιο φασιστικές απόψεις για το αναρχικό κίνημα τις διάβασα εδώ μέσα, μαζί με τις πιο υστερικές κραυγές για (άκουσον, άκουσον) παρέμβαση της αστυνομίας "για να τους βάλουν μέσα επιτέλους όλους αυτούς, αφού ξέρουνε ποιοι είναι!!!"

Και μετά με κατηγορείτε για αντιδραστικό που δεν ενστερνίζομαι το κωλοκίνημα αυτό και τις θολές του επιδιώξεις.

Neuken in de keuken
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #77 on: June 16, 2007, 17:43:09 pm »

Quote from: alexzlat on June 16, 2007, 17:27:37 pm
Εδώ συμφωνούμε απόλυτα Turam. Και να η απάντηση μου στο τι θα πρότεινα εγώ σαν τρόπο δράσης. Να βγούμε στο δρόμο. Όχι να κλειδωνόμαστε στις σχολές μας, βλάπτοντας μόνο τους εαυτούς μας και τους καθηγητές (που δεν έχω καταλάβει γιατί σώνει και καλά είναι ταξικοί μας εχθροί). Και να δώσουμε στο κράτος μια γεύση απ την βία με την οποία μας αντιμετωπίζει καθημερινά.

Πες μου αν ΤΩΡΑ έπρεπε να αντιδράσουμε πόσοι θα κατέβαιναν σε μία πορεία? Πόσοι θα βγαίναν στο δρόμο? Εσύ θα έβγαινες? Άραγε εγώ θα έβγαινα?
Είδες καθόλου τι έγινε τους περασμένους μήνες? Είδες τι βία ασκήθηκε από την κρατική καταστολή? Και??? Ποιο το αποτέλεσμα? Ίδρωσε κανενός το αυτί εκτός από αυτούς που φάγαν το ξύλο?

Αλλά ξέρεις ποια είναι η επικρατούσα άποψη στους αγωνισταράδες καταληψίες έτσι; Πως οι αναρχικοί είναι μπάχαλοι, καταστροφολάγνοι χωρίς ιδεολογία και πολύ καλά θα έκανε η αστυνομία να τους μπουντρουμιάσει και να τους σαπίσει στο ξύλο. Τις χειρότερες και πιο φασιστικές απόψεις για το αναρχικό κίνημα τις διάβασα εδώ μέσα, μαζί με τις πιο υστερικές κραυγές για (άκουσον, άκουσον) παρέμβαση της αστυνομίας "για να τους βάλουν μέσα επιτέλους όλους αυτούς, αφού ξέρουνε ποιοι είναι!!!"

Τις τακτικές της ΠΚΣ μην τις αποδίδεις σε ολόκληρο το κίνημα 8) 8) 8)

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
aliakmwn
Guest
« Reply #78 on: June 16, 2007, 17:45:23 pm »

Quote from: Kenny on June 16, 2007, 17:43:09 pm

Τις τακτικές της ΠΚΣ μην τις αποδίδεις σε ολόκληρο το κίνημα 8) 8) 8)

Μην το τραβας, γιατι κι εγω θα μπορουσα να σου πω αντιστοιχα να μην αποδιδεις σε ολοκληρο το κινημα τις αποψεις των καθε λογης αριστεροχαρουμενων Wink
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #79 on: June 16, 2007, 17:48:00 pm »

Quote from: aliakmwn on June 16, 2007, 17:45:23 pm
Μην το τραβας, γιατι κι εγω θα μπορουσα να σου πω αντιστοιχα να μην αποδιδεις σε ολοκληρο το κινημα τις αποψεις των καθε λογης αριστεροχαρουμενων Wink

Τραβηγμένο είναι ήδη, ξεχυλωμένο μη σου πω! Wink

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #80 on: June 16, 2007, 18:30:46 pm »

Προφανώς δεν αντιλαμβάνεσαι την έννοια της πολιτικής πέρα από το μαντρί. Δε με ξαφνιάζει καθόλου. Μέτρα τα κουκιά σου. Μόνο αυτά έχεις στην πράξη.

Το ΔΣ ούτως ή άλλως είναι ένα παρά φύσιν δημοκρατικό όργανο, παράλογο και ηλίθιο. Αλλά σας μαθαίνει ένα πράγμα, να παίζεται τους πολιτικάντηδες που ονειρεύεστε να γίνεται. Καλά να περνάτε παίζοντας και κλέφτες και αστυνόμοι. Το ίδιο μου κάνει.

Αλεξζλατ, εσύ κάνε αγώνες μόνο αν έχεις σίγουρο το αποτέλεσμα και είθε να σταθείς τυχερός και ικανοποιητικά προνοητικός. Δυστυχώς τα κράτη, όσο και αν λέγονται δημοκρατικά, ένα πράγμα καταλαβαίνουν. Την βία. Και ήταν λάθος μας που κατεβήκαμε στους δρόμους αποποιούμενοι την βία και την αφήσαμε μόνο στους λιγοστούς μπάχαλους. Αφού και μέσα έχωσαν κόσμο, και ξύλο έριξαν οι μπάτσοι και ακόμα τρέχουν όποιον μπορούν για να μάθουν το μάθημα τους:

Turambar έγραψες. Σεξ φαί σκατά και ύπνο, αυτό αξίζει σε όσους δεν κατάλαβαν τί έγινε όλο αυτό τον καιρό, δεν συμμετείχαν πουθενά, δεν έφαγαν ξύλο, δακρυγόνα, φυλακίσεις, και τώρα κάνουν κριτική εκ του ασφαλούς. Σ'αυτούς που δεν ονειρεύτηκαν τίποτα, ούτε για το Πανεπιστήμιο ούτε για την παιδεία την ακαδημαϊκή, την δημόσια, την δωρεάν, που παρέχεται ισότιμα σε όλους, ανεξαρτήτως της οικονομικής τους κατάστασης, με μόνο κριτήριο την αξία του ανθρώπου και το δικαίωμά του στη μόρφωση. Ή κι αν είχαν όνειρα, δεν είχαν τα %&*$ να τα πραγματοποιήσουν , ή τουλάχιστον να προσπαθήσουν. Εμείς έχουμε τη συνείδησή μας ήσυχη. Δεν θα λέμε ότι στα νιάτα μας αποκοιμηθήκαμε στον καναπέ και βλέπαμε Λαμπίρη ή ότι ασχοληθήκαμε με τις ούγκα- μπούγκα ολομέλειες της ΔΑΠάρας, που μαζεύουν τον κόσμο όπως στα γήπεδα.

Γενικά :   NotWorthy NotWorthy NotWorthy NotWorthy NotWorthy

Quote from: Kenny on June 16, 2007, 17:43:09 pm
Είδες καθόλου τι έγινε τους περασμένους μήνες? Είδες τι βία ασκήθηκε από την κρατική καταστολή? Και??? Ποιο το αποτέλεσμα? Ίδρωσε κανενός το αυτί εκτός από αυτούς που φάγαν το ξύλο?

Γιατί κατέβηκε σε καμία πορεία κανένας από αυτούς για να ξέρουν ρε συ Kenny? Αυτοί θα λένε αργότερα "εγώ διάβαζα και δεν κατάλαβα τί έγινε" σ;αν τον Χριστόδουλο.

anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #81 on: June 16, 2007, 18:45:14 pm »

@mechanical_wind  με λίγα λόγια θέλεις να μας πεις ότι η πλειοψηφία αυτών που ψήφισαν ΔΑΠ το έκανε συνειδητοποιημένα;

Όσο για την Πρόεδρο, παρακαλώ να μην αναφερόμαστε σε αυτή με χαρακτηρισμούς από τη στιγμή που δεν συμμετέχει σε αυτή τη δικτυακή συζήτηση.

(και έλεος ας μην αναλύσουμε πάλι για το κίνημα!!!)
gpap

View Profile
« Reply #82 on: June 16, 2007, 19:11:24 pm »

Όσο για την Πρόεδρο, παρακαλώ να μην αναφερόμαστε σε αυτή με χαρακτηρισμούς από τη στιγμή που δεν συμμετέχει σε αυτή τη δικτυακή συζήτηση.

Δεν θα έπρεπε όμως? Οταν σε έναν δικτυακό τόπο συμμετέχουν άντε 2000 φοιτητές, μέλη του συλλόγου τους οποίους και εκπροσωπείς θα έπρεπε να ...περνάς και καμια βόλτα από εδώ. Και από το αντίστοιχο των Μηχανολόγων βέβαια.

Ασε που θα έπρεπε η συμμετοχή των παρατάξεων να είναι αυτονόητη, έστω και σε προσωπικό επίπεδο μελών.

Κάνω λάθος?

Γρηγόρης Παπαγιάννης
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #83 on: June 16, 2007, 19:15:24 pm »

Quote from: gpap on June 16, 2007, 19:11:24 pm

Δεν θα έπρεπε όμως? Οταν σε έναν δικτυακό τόπο συμμετέχουν άντε 2000 φοιτητές, μέλη του συλλόγου τους οποίους και εκπροσωπείς θα έπρεπε να ...περνάς και καμια βόλτα από εδώ. Και από το αντίστοιχο των Μηχανολόγων βέβαια.

Ασε που θα έπρεπε η συμμετοχή των παρατάξεων να είναι αυτονόητη, έστω και σε προσωπικό επίπεδο μελών.

Κάνω λάθος?

Γρηγόρης Παπαγιάννης

Θα έπρεπε ίσως... αλλά δεν είναι δική μου επιλογή.  Wink Smiley
Από όσο νομίζω δεν συμμετέχει, αν συμμετέχει ας μας το πει.

Εντάξει, πρόεδρος του Δ.Σ. είναι, θα δεχτεί σίγουρα κάποια κριτική (και πρέπει να ασκούμε κριτική σε πρόσωπα που μας εκπροσωπούν) αλλά να μην υπερβαίνουμε τα όρια.
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #84 on: June 16, 2007, 19:58:02 pm »

Με εξαίρεση πολύ λίγα άτομα που ανήκουν σε παρατάξεις, οι υπόλοιποι όχι απλά δεν γράφουν εδώ μέσα, αλλά ούτε κάν παρακολουθούν τις συζητήσεις. Γνώμη μου είναι πως θα έπρεπε.

Από κεί και πέρα, σόρυ για την οφφ-τόπικ συζήτηση για το κίνημα, αλλά όταν μπαίνει ο κάθε άσχετος και κριτικάρει άτομα που έδωσαν την ψυχή τους γι'αυτό ενώ ο ίδιος καθόταν στον καναπέ του ή έπινε τη φραπεδιά του, ή κοίταζε το "πτυχιάκι" του, δεν μπορώ να μην απαντήσω. Ειδικά όταν η κριτική αυτή επιπρόσθετα γίνεται και με υφάκι 1000000 καρδιναλίων.
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #85 on: June 16, 2007, 22:30:43 pm »

Δυστυχώς τα κράτη, όσο και αν λέγονται δημοκρατικά, ένα πράγμα καταλαβαίνουν. Την βία. Και ήταν λάθος μας που κατεβήκαμε στους δρόμους αποποιούμενοι την βία και την αφήσαμε μόνο στους λιγοστούς μπάχαλους. Αφού και μέσα έχωσαν κόσμο, και ξύλο έριξαν οι μπάτσοι και ακόμα τρέχουν όποιον μπορούν για να μάθουν το μάθημα τους:

Και μετά με κατηγορείτε για αντιδραστικό που δεν ενστερνίζομαι το κωλοκίνημα αυτό και τις θολές του επιδιώξεις.

Από Σεπτέμβρη ασχολούμαι αρκετά με τα πολιτικά, και η αλήθεια είναι ότι με τα παραπάνω που γράφεις με έχεις μπερδέψει. Και ενώ δε σε είδα ποτέ στη σχολή, στην κατάληψη ή στις πορείς, παρά μόνο στις τελευταίες συνελεύσεις που ήθελες να ανοίξει η σχολή (τουλάχιστον αν ήσουν και στις προηγούμενες, δεν βγήκες να υποστηρίξεις αυτά που λες = δεν έκανες αισθητή την παρουσία σου), τώρα με κάνεις να αισθάνομαι σαν να βρισκόμουν σε μία παράλληλη πραγματικότητα. Γιατί τα περισσότερα παιδιά που ήταν μέσα στην κατάληψη, με ελάχιστες εξαιρέσεις, λέγαν ακριβώς το αντίθετο από αυτό που λες:
ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.

Και τα ίδια παιδιά ήταν που τρέχαμε μαζί και στις 17 Νοεμβρίου, για να εξασφαλίσουμε ότι το Πανεπιστήμιο θα έχει κόσμο το βράδυ, ώστε να μην γίνουν επεισόδια, γιατί η αστυνομία είχε προαναγγείλει ότι θα έμπαινε μέσα.(Και επειδή δεν είχε μπει, έδειρε έναν Κύπριο φοιτητή, για να της φύγει το άχτι...)

Επίσης, αυτά που λες να βγούμε στο δρόμο, είχαν κλείσει οι φωνές μας να το λέμε στις συνελεύσεις αλλά και ναφωνάζουμε συνθήματα στις πορείες. Όπως επίσης είχαν πονέσει τα πόδια μας να κατεβαίνουμε στις πορείς, στις διαμαρτυρίες, στις εξορμήσεις, σε ό,τι μπορούσε ο καθένας.

Και ξαναλέω, ήσουν? Εγώ δε σε είδα. Πρότεινες τρόπο δράσης? Εγώ δε σε άκουσα. Μίλησες σε συνέλευση? Εγώ δε σε πέτυχα. Πέρασες από την κατάληψη? Επίσης δε σε είδα. Έφαγες δακρυγόνο? Δε νομίζω. Ήρθες να στηρίξεις τους 49? Τον Παναγιώτη? Δεν το νομίζω...

Εχεις κάποιο όνειρο ρε Αλεξ? Ποιο είναι αυτό? Και πώς το υποστηρίζεις? Μόνο με μια συζήτηση μπροστά από την οθόνη σου?

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #86 on: June 16, 2007, 22:37:00 pm »

Και τώρα ως προς το ΔΣ. Έχουμε μία κατάσταση, κάποια δεδομένα. Το θέμα είναι πώς θα τα χειριστούμε από δω και πέρα.

Τις προάλλες είχε ανεβάσει στο φόρουμ ο Τάσος ένα Mail που στάλθηκε από το τμήμα στους εκπροσώπους φοιτητών, για να ζητηθεί επίσημα εκ μέρους του συλλόγου φοιτητών η κάλυψη των εξόδων από το τμήμα για τα ψηφοδέλτια των φοιτητικών εκλογών.

Το θέμα, παρόλο που το φέραμε εγώ και η Στέλα στο ΔΣ, δυστυχώς εκρεμμεί. Γιατί? Γιατί πέρσυ δεν ζητήθηκαν τα αντίστοιχα χρήματα που έπρεπε να ζητηθούν από το τμήμα των μηχανολόγων. Πώς μας επηρεάζει εμάς αυτό? Ακόμη δεν κατάλαβα (που θα πάει, θα μάθω πώς λειτουργούν τα πράγματα, βλέπετε, είμαι "νέα στο κουρμπέτι"). Αναμένουμε να πληροφορηθεί η πρόεδρος το ακριβές ποσό, τα χρεωστούμενα από περσυ, το τι πρέπει να γίνει και να συγκαλεστεί ΔΣ.

Το αν υπάρχει κάποια προθεσμία για την αίτηση που πρέπει να κάνει ο σύλλογος προς το τμήμα δεν το γνωρίζω.

Γιατί τα λέω όλα αυτά? Για ενημέρωση...Και γιατί αναρωτιέμαι, το κατά πόσο υπάρχει από όλους διάθεση για τρέξιμο.

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
Καμένος

View Profile
« Reply #87 on: June 17, 2007, 18:30:28 pm »

Και να η απάντηση μου στο τι θα πρότεινα εγώ σαν τρόπο δράσης. Να βγούμε στο δρόμο. Όχι να κλειδωνόμαστε στις σχολές μας, βλάπτοντας μόνο τους εαυτούς μας και τους καθηγητές (που δεν έχω καταλάβει γιατί σώνει και καλά είναι ταξικοί μας εχθροί). Και να δώσουμε στο κράτος μια γεύση απ την βία με την οποία μας αντιμετωπίζει καθημερινά.

α) ποιός σου είπε ότι δεν βγαίναμε στον δρόμο?

β) τι εννοείς να δώσουμε στο κράτος λίγη από την βία που μας δίνει?

γ) ποιος είπε να πιάσει η αστυνομία τους αναρχικούς? Οι μπάχαλοι είναι οι μαλάκες..

δ) η αιτία που δεν συμμετείχες ήταν όλα τα παραπάνω?
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #88 on: June 17, 2007, 21:48:39 pm »

Quote from: corina on June 16, 2007, 22:37:00 pm
Και τώρα ως προς το ΔΣ. Έχουμε μία κατάσταση, κάποια δεδομένα. Το θέμα είναι πώς θα τα χειριστούμε από δω και πέρα.

Τις προάλλες είχε ανεβάσει στο φόρουμ ο Τάσος ένα Mail που στάλθηκε από το τμήμα στους εκπροσώπους φοιτητών, για να ζητηθεί επίσημα εκ μέρους του συλλόγου φοιτητών η κάλυψη των εξόδων από το τμήμα για τα ψηφοδέλτια των φοιτητικών εκλογών.

Το θέμα, παρόλο που το φέραμε εγώ και η Στέλα στο ΔΣ, δυστυχώς εκρεμμεί. Γιατί? Γιατί πέρσυ δεν ζητήθηκαν τα αντίστοιχα χρήματα που έπρεπε να ζητηθούν από το τμήμα των μηχανολόγων. Πώς μας επηρεάζει εμάς αυτό? Ακόμη δεν κατάλαβα (που θα πάει, θα μάθω πώς λειτουργούν τα πράγματα, βλέπετε, είμαι "νέα στο κουρμπέτι"). Αναμένουμε να πληροφορηθεί η πρόεδρος το ακριβές ποσό, τα χρεωστούμενα από περσυ, το τι πρέπει να γίνει και να συγκαλεστεί ΔΣ.

Το αν υπάρχει κάποια προθεσμία για την αίτηση που πρέπει να κάνει ο σύλλογος προς το τμήμα δεν το γνωρίζω.

Γιατί τα λέω όλα αυτά? Για ενημέρωση...Και γιατί αναρωτιέμαι, το κατά πόσο υπάρχει από όλους διάθεση για τρέξιμο.

Μην ανησυχείς Κορινάκι...!
Θα το επαναφέρουμε το θέμα για τις ανάγκες κάλυψης των χρηματικών αναγκών από το Τμήμα.
Ακόμα και την πρόεδρο θα ελέγξουμε αν χρειαστεί!

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
mechanical_wind
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #89 on: June 17, 2007, 23:48:29 pm »

Quote from: Καμένος on June 16, 2007, 12:13:08 pm
Ούτε με το να στήνεις κώλο αλλάζεις τον κόσμο.

Μη στήνεις κώλο, στήσε π....α, άλλα έχε υπόψη ότι δεν είναι δυνατό να έχεις αποτελεσματική εκπσπερμάτιση κάθε 5'. Χρειάζονται κι άλλα πράγματα! 8)
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 Go Up Print
Jump to: