• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 18:49:57 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 18:49:57 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by asemas
[Today at 16:20:27]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426690
Total Topics: 31710
Online Today: 218
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 77
Guests: 109
Total: 186
abunchofcells
okanpala
Acad-Mics
chrysaep
Ulmo
johnmax
antontsiorvas
marilita
thanaf_231
stefanos hios
Stathisxd
chaniotism
Pastellaki
stavr0s16
Spyros.kleanthous
faidonchatz
mariajuana
Vangelan
Joannapet
panapasc05
ioathemar
Nekt
Giorgosap
σπυρτσιωμ
mett
kourkou
vaggelis.ntokas
Smaragda
Nikoletta
Theislander
kkon
itsikou
Reidemption
arswagdapro
rafa98p
asimomyti
serafeim
kash_stp
kutsukellis
uesli
Jordann
jkara
Gray139
Fraser
Patroklis
tsaliki
thalia fokianou
nikitask
Mr Watson
cheefler
arisap
pave
Pakapis5
Saint_GR
smoul
estoimea
Vasilikikr
Γιώργος Τσανακτσιίης
kimxnas
Deviate
abiki
tzesi
nasos
Conriz
ntinara
AlexKyr
sisi
mdimitrig
sotkara
noimaginationforthis
Papalamprous humor
johnnypap
glavdakis
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Συνέλευση 2ου έτους
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 Go Down Print
Author Topic: Συνέλευση 2ου έτους  (Read 10040 times)
edenaxas
Guest
Re: Συνέλευση 2ου έτους
« Reply #45 on: June 20, 2007, 00:09:28 am »

Quote from: pierrekif on June 19, 2007, 21:14:01 pm
Kαι δυστυχώς βλέπω άτομα τα οποία ενώ έιναι στον ευρύτερο χώρο του πανεπιστημίου εκείνη την ώρα κάθονται και τα ξύνουν..Γιατί τέτοια αδιαφορία ρε παιδιά..???Αν δεν θέλετε να δώσουμε πείτε μας να μην το κηνυγάμε σαν μ@λ@κες..Αλλά έστω αυτά τα άτομα που ήταν στην συνέλευση και σύμφώνησαν μην μας αφήνουν μόνο εμάς να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα.Όσο ποιό πολλοί τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να μας ακούσει ο καθηγητής και να ευαισθητοποιηθεί κάποιος μεταπτυχιακός..Ακόμα καθένας από μας μπορεί να τύχει να γνωρίζει κάποιο μεταπτυχιακό ή καθηγητή..Ας κάνει τον κόπο να τον ρωτήσει..Είμαστε πολύ κοντά στο να τα καταφέρουμε..Μην το χαλάσουμε λόγω αδιαφορίας..
γιατι πρεπει να παμε sony και καλα ενα μπουλουκι σε καθηγητες και να ρωταμε??
γιατι δεν σημειωνουμε ονοματα και πληθος και ετσι πανε στους καθηγητες εκπροσωποι, των οσων θελουν...
pierrekif
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #46 on: June 20, 2007, 00:54:10 am »

Δεν χρειάζεται απαραίτητα να πάμε μπούγιο όντως..Αλλά σκέψου με τι μάτι θα δείς μια ομάδα 5 ατόμων και με τι 20 και 50..Πόσο εύκολα λες ναι στους μεν και στους δε..Ψυχολογικό είναι το θέμα..Κυρίως όμως ΔΕΝ μας περισσεύουν ώρες για να τρέχουμε μόνο 10 άτομα!!!!!Έχω και άλλες δουλειές!!!!Αν λοιπόν ΕΣΥ(και δεν εννοώ εσένα προσωπικά δεναξά) ερχόσουν σήμερα η δουλειά θα είχε γίνει σε 20 λεπτά αντί σε 2 ώρες γιατί πολύ απλά θα μοιράζαμε το που θα πάει ο καθένας!!!

Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ
edenaxas
Guest
« Reply #47 on: June 20, 2007, 01:02:42 am »

εγω απλα λεω οτι τα 50 ατομα μπορουν να φανουν και σε μια ενυπογραφη κατασταση...
pierrekif

View Profile
« Reply #48 on: June 20, 2007, 01:10:14 am »

Σε αυτό δεν διαφωνώ..Αλλά μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί ο χρόνος μου είναι λιγότερο πολύτιμος από τον δικό σου?Και αν όλοι σκέφτονταν με τον δικό σου τρόπο τότε ούτε συνέλευση θα γινόταν ούτε τπτ..Η όλη ιστορία ξεκίνησε από την καλή διάθεση μερικών ατόμων να ζητήσουμε να δώσουμε κάποια μαθήματα..Καλέσαμε συνέλευση και τα υπόλοιπα τα γνωρίζεις..Δεν καταλαβαίνω λοιπόν γιατί αυτά τα 5-10 άτομα που είχαν αυτή την ιδέα πρέπει μόνο αυτοί να τρέχουν..

Ακόμα μπορείς να μου πείς γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ δεν διατίθεται να ρίξει μια ματιά στο μαλβίνο η στο άλλο βιβλίο για να μπορέσουμε να εξηγήσουμε γιατί το θέλουμε χωρίς να μας πάρουν με τις ντομάτες??Αλλά βλέπεις τα λόγια είναι πολύ εύκολα..Πάντα όμως χρειάζεστε τον μ@λ@κ@ να τα κάνει πράξη..Αυτό είναι που με στεναχωρεί..

edenaxas
Guest
« Reply #49 on: June 20, 2007, 08:51:24 am »

Quote from: pierrekif on June 20, 2007, 01:10:14 am
Σε αυτό δεν διαφωνώ..Αλλά μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί ο χρόνος μου είναι λιγότερο πολύτιμος από τον δικό σου?Και αν όλοι σκέφτονταν με τον δικό σου τρόπο τότε ούτε συνέλευση θα γινόταν ούτε τπτ..Η όλη ιστορία ξεκίνησε από την καλή διάθεση μερικών ατόμων να ζητήσουμε να δώσουμε κάποια μαθήματα..Καλέσαμε συνέλευση και τα υπόλοιπα τα γνωρίζεις..Δεν καταλαβαίνω λοιπόν γιατί αυτά τα 5-10 άτομα που είχαν αυτή την ιδέα πρέπει μόνο αυτοί να τρέχουν..

Ακόμα μπορείς να μου πείς γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ δεν διατίθεται να ρίξει μια ματιά στο μαλβίνο η στο άλλο βιβλίο για να μπορέσουμε να εξηγήσουμε γιατί το θέλουμε χωρίς να μας πάρουν με τις ντομάτες??Αλλά βλέπεις τα λόγια είναι πολύ εύκολα..Πάντα όμως χρειάζεστε τον μ@λ@κ@ να τα κάνει πράξη..Αυτό είναι που με στεναχωρεί..
καταρχην χαλαρωσε

οπως ολα και αυτο ηταν επιλογη σου να συμμετεχεις απο τους πρωτους σε αυτην την κινηση, αλλα απο οτι βλεπω ειναι επιλογη σου να μην εχεις θεωρησει λογικο μεχρι να γινει γνωστη αυτη η κινηση, να υπαρχουν λιγα ατομα που θα κανουν κινησεις...
ξερεις πρωτα περιμενεις να δεις ανταποκριση, και μετα τρεχεις για να αντιπροσωπησεις, για να μην γινεσαι μαλακας... αν μαζεψεις ονοματα, υπογραφες και ατομα που θελουν, οργανωσε και δουλεψε πιο ευκολα.
επειδη δεν θελω να θεωρησω οτι τσατιστηκες επειδη δεν βρηκες και εσυ ενα μαλακα, σταματαω.

επειτα αν οντως θες καποιον για βιβλια, καποια στιγμη μπορουμε να συζητησουμε ειδικα για βιβλια που αναφερονται στο 3ο και στο 4ο εξαμηνο γιατι εχω ψαξει κατα καιρους αρκετα στις βιβλιοθηκες του απθ...
pierrekif

View Profile
« Reply #50 on: June 20, 2007, 11:21:45 am »

Αρχικά δεν τσαντίστηκα..Απλά απογοητεύτηκα...Και ούτε έχω πρόβλημα να τρέχω..Έχω πρόβλημα όμως οι άλλοι να αδιαφορούν..Τώρα αν απλά δεν έχει ενημερωθεί κόσμος πάω πάσο και όντως είμαι φάουλ(αλλά μπήκα έκανα ανακοινώσεις σε αίθουσες και είδα συναδέλφους μας να φεύγουν με το που τελείωσε το μάθημα).Αυτό που δεν έκανα κακώς μάλλον είναι ότι δεν πήγα και σε μεγαλύτερα έτη. Και η αδιαφορία που λέω θα φανεί στην πράξη πολύ απλά..Σήμερα έμαθα ότι ο Μάργαρης άρχισε να το σκέφτεται πάλι λόγω μιας πιθανής μη προσέλευσης κόσμου σε αυτές τις εξετάσεις..Σκέφτηκα λοιπόν 2 τρόπους που μπορούμε να τον πείσουμε για το αντίθετο.Ένας μαζεύεις υπογραφές με τα άτομα που σκοπεύουν να το δώσουν(μέχρι την παρασκευή).Δεύτερος μαζεύονται πάνω απο 60 άτομα την παρσκευή(έχουμε μάθημα στς 11) που θέλουν να το δώσουν και το βλέπει ο ίδιος με τα μάτια του..Τρίτος τρόπος είναι απλά να ελπίζεις ότι δεν θα αλλάξει την δέσμευση του μιας και του εξασφαλίσαμε τις προϋποθέσεις που ήθελε.Τέλος χαίρομαι ιδιαίτερα που προσφέρεσαι να βοηθήσεις για τα βιβλία και μακάρι πολλοί συμφοιτητές μας να έκαναν το ίδιο..
« Last Edit: June 20, 2007, 11:35:05 am by pierrekif » Logged

BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
deleted
« Reply #51 on: June 20, 2007, 20:32:04 pm »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 20:03:47 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #52 on: June 20, 2007, 20:55:38 pm »

Είναι πολύ σωστή η λογική του pierrekif,και καταλαβαίνω πώς νιώθει γιατί το έχω νιώσει κι εγώ σ'ένα βαθμό μικρό ή μεγαλύτερο,ανάλογα την περίπτωση.
Το κακό είναι ότι σχεδόν πάντα τα άτομα που θα είναι τα πιο δραστήρια και θα τρέχουν σε κάθε έτος είναι 5-20.
Το καλό είναι ότι υπάρχουν άτομα που τρέχουν και έτσι ίσως συμπαρασύρουν κι άλλα άτομα σιγά-σιγά,ώστε το ρυάκι να γίνει ποτάμι και το ποτάμι...τσουνάμι!
Αξίζει;;;
Αξίζει.
Συνεχίστε λοιπόν,και όποια βοήθεια είναι επιθυμητή από μεγαλύτερα έτη,στείλτε μου ένα pm ή βρείτε μας στη σχολή και θα είμαστε εκεί!

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #53 on: June 20, 2007, 20:59:41 pm »

Quote from: pierrekif on June 20, 2007, 11:21:45 am
Σήμερα έμαθα ότι ο Μάργαρης άρχισε να το σκέφτεται πάλι λόγω μιας πιθανής μη προσέλευσης κόσμου σε αυτές τις εξετάσεις..Σκέφτηκα λοιπόν 2 τρόπους που μπορούμε να τον πείσουμε για το αντίθετο.Ένας μαζεύεις υπογραφές με τα άτομα που σκοπεύουν να το δώσουν(μέχρι την παρασκευή).Δεύτερος μαζεύονται πάνω απο 60 άτομα την παρσκευή(έχουμε μάθημα στς 11) που θέλουν να το δώσουν και το βλέπει ο ίδιος με τα μάτια του..Τρίτος τρόπος είναι απλά να ελπίζεις ότι δεν θα αλλάξει την δέσμευση του μιας και του εξασφαλίσαμε τις προϋποθέσεις που ήθελε.

Σωστά τα παραπάνω, να προσθέσω κάτι ακόμη: διαβεβαιώστε τον κ. Μάργαρη ότι οι φοιτητές γνωρίζουν την πιθανότητα εξέτασης τον ιούλιο. Επίσης, για να είναι σίγουρα και αληθές, (  Tongue ) ξαναπείτε το μέσα στις αίθουσες. το λέω γιατί ο κ. μάργαρης εξέφρασε μία υποψία τυχόν αντιδράσεων από φοιτητές που ίσως δηλώσουν ότι δε γνώριζαν το ενδεχόμενο της εξέτασης.

Και φυσικά πάνω από όλα, το θέμα της συμμετοχής στις εξετάσεις, το οποίο όντως θα φανεί και από το πόσα άτομα θα τρέξουν -και σε έσχατη λύση από μία λίστα υπογραφών...

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
pierrekif

View Profile
« Reply #54 on: June 20, 2007, 21:29:10 pm »

Επειδή δεν ήμουν μπροστά στην συνέλευση ο Μάργαρης είπε ότι στις 9 ιουλίου (την ημέρα της εξέτασης) θα αποφασίσει για το αν θα γίνει η εξέταση ανάλογα με την προσέλευση ή νωρίτερα?

corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #55 on: June 21, 2007, 16:34:51 pm »

Quote from: pierrekif on June 20, 2007, 21:29:10 pm
Επειδή δεν ήμουν μπροστά στην συνέλευση ο Μάργαρης είπε ότι στις 9 ιουλίου (την ημέρα της εξέτασης) θα αποφασίσει για το αν θα γίνει η εξέταση ανάλογα με την προσέλευση ή νωρίτερα?

Δεν προσδιόρισε ακριβώς...

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #56 on: June 22, 2007, 01:58:36 am »

Ο κ. Μάργαρης, σε σχετική ερώτηση που έκανε νομίζω η Corina για το θέμα στη διαδικασία της εκλογής είπε ότι μίλησε με κάποια παιδά από το 2ο έτος για το θέμα και τους είπε ότι θα κάνει την εξέταση αν βρεθούν αίθουσες και επιτηρητές, αλλά εξέφρασε την πεποίθηση ότι δε θα γίνει μαζική εξέταση και ότι αρκετοί θα αρχίσουν τις γνωστές γκρίνιες ότι δεν το έμαθαν ή ότι είχαν φύγει για τα σπίτια τους κτλ.

Προφανώς με ένα μαζικό παρόν στο μάθημα, μπορείτε να τον πείσετε για το αντίθετο.

Με τη συλλογή υπογραφών γι' αυτό το θέμα είμαι αρκετά αντίθετος, γιατί θεωρώ ότι αν το θέλετε πραγματικά, όλοι μπορείτε να θυσιάσετε λίγο χρόνο για να το τρέξετε. Είναι θέμα νοοτροπίας. Αυτό που λέει ο edenaxas ότι περιμένεις να δεις αν βγει κάτι καλό και μετά τρέχεις, μου φαίνεται στη λογική όσων μάθαμε στα αντιμαθήματα της Θεωρίας Παιγνίων. Αφήνουμε τους άλλους να το κάνουν και εμείς καρπωνόμαστε το αποτέλεσμα. Έτσι, έχουμε το μέγιστο όφελος με τον ελάχιστο κόπο. Χωρίς να αναφέρομαι προσωπικά σε σένα edenaxas, πιιθανόν θα ήθελες να πεις κάτι άλλο και να απέτυχες να το εκφράσεις, αυτή η λογική για μένα ισοδυναμεί απόλυτα με τη διαιώνιση αυτής της κατάστασης (αλλιώς, θα εκμεταλλευόσουν τη γνώση και την εμπειρία των παλιότερων που σου λέμε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να επιτύχει, και δε θα δίσταζες να δώσεις λίγο από το χρόνο σου για να αποσυμφωρήσεις κάπως την εξεταστική σου το Σεπτέμβριο, δηλαδή να συνεργαστείς για να μεγιστοποιήσεις και άλλο το κέρδος σου).

pierrekif

View Profile
« Reply #57 on: June 22, 2007, 02:15:07 am »

Άρα όλοι αύριο στις 11 που έχουμε μάθημα...και αν δεν έρθει ο Μάργαρης θα με κυνηγάτε με τις πέτρες...

fantomas
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #58 on: June 25, 2007, 13:46:31 pm »

Στις καταλήψεις κλείναμε τους μεταπτυχιακούς έξω από τα γραφεία τους ,μην αφήνοντας τους να δουλέψουν και τώρα θέλετε να ευαισθητοποιηθούν και να μας επιτηρήσουν????????Δεν νομίζω να βρεθούν αρκετοί ευαίσθητοι........... 8)

-Buenos dias!
-Kinder Bueno!!!
pierrekif

View Profile
« Reply #59 on: June 25, 2007, 13:54:23 pm »

Τι να σου πω..εμείς είδαμε καλή διάθεση από την πλευρά τους..

Pages: 1 2 3 [4] 5 Go Up Print
Jump to: