• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 14:18:27 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 14:18:27 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426688
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 50
Guests: 107
Total: 157
fatseas
Sofiana
apapamichail
aachmet
lsim
chaniotism
evgeniaz
Pcsc
kappakhpos
thanos_voucharas
Mr Watson
goustafson
glavdakis
Bit4Thought
Fotis Roukoutakis
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
tzortzis
alexfot
shamaelas
diamantis
jimalexoud
mzacharop
anastas1a
DimitrisL
vagk
nikos_matall
cealexop
johnk
mkakale
amaliakon
hevidis3524
mike_x
Kenedy
ELEF
swthrhs
Leftor
george14
dtsiamis
Captain
Aristidis Aristidou
BlackClara
christina02
Nekt
cremidhs
nikitask
thomasdt
narcos
Marihouan820
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Επιστήμες (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Προϊστορική υπερτεχνολογία?
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] Go Down Print
Author Topic: Προϊστορική υπερτεχνολογία?  (Read 9693 times)
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
Re: Προϊστορική υπερτεχνολογία?
« Reply #30 on: December 06, 2005, 22:45:04 pm »

Συμπέρασμα.

Από εδώ θα δεις, από αλλού θα διαβάσεις...

Αυτό που θέλεις πάλι θα κρατήσεις.

Το κακό είναι ότι το θεωρείς μετά και επιχείρημα...  Grin

byeeee
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #31 on: December 06, 2005, 23:17:50 pm »

Δεν ξερω τι να γραψω, αλλα θα γραψω....Θα μου βγει στην συνεχεια....
Κατ αρχην η αναπτυξη της επιστημης και της τεχνολογιας μπορει στον συγχρονο κοσμο να οφειλεται στην συνεργασια πολλων εθνων. Αρα ανηκει σε ολους θεωρητικα... Αρα οταν ανακαλυπτεται κατι, ειναι κερδος για ολη την ανθρωποτητα.
ΩΣΤΟΣΟ, αυτο δεν σημαινει οτι αυτοι που τα ανακαλυψαν ηταν συγκεκριμενοι ανθρωποι και αρα σε αυτους αξιζει περισσοτερο το "επαθλο" της "νικης" αυτης, δηλαδη της διευρυνσης των γνωσεων, που παρολ αυτα ειναι κερδος για ολη την ανθρωποτητα.
Δεν αντιλεγω οτι οι Ινδοι μπορει α ειχαν υπερανεπτυγμενη τεχνολογια. Αλλα που ειναι;;;
Ειναι σαν να μου λετε: και εγω εφτιαξα μια χρονομηχανη σπιτι μου, αλλα εγινε βραχυκυκλωμα και αντιναχτηκε. Σορυ Wink
Π.χ. οι Κινεζοι που ειχαν τρομερες γνωσεις, τους αμφισβητει κανενας;;; Αφου ειναι αποδεδειγμενα...
Οσον αφορα περι Λιακοπουλων, ειμαι σιγουρος, οτι οσο η μια πλευρα δεν εχει διαβασει τις αποψεις τις αλλης πλευρας, το ιδιο ισχυει και για την αλλη. Συγγνωμη, αλλα τα επιχειρηματα περι Λιακοπουλων σημαινουν οτι εσεις οι ιδιοι δεν γνωριζεται καποιον σοβαρο επιστημονα, πολυ πιο ειδικο επι τω θεματων αυτων που επιχειρηματολογει.
Υστερα κατι που αναφερθηκε περι βιβλιων απο δερμα ζωων, δεν ξερω επι του θεματος.
Ωστοσο να τονισω πως ουτε τα κτιρια ειναι εινα απο χαρτι, αλλα καιγονται. Το ιδιο και οι ανθρωποι. Οπως και πολλα αλλα πραγματα.
Δεν λεω, οτι η μια πλευρα(Zormpas Chabos) λενε πραγματα που στανταρ και καλα ειναι σωστα, γιατι απλα δεν εχω διαβασει γι αυτα. Αλλα οχι η αλλη πλευρα(cube turambar) να απορριπτει τα οσα λενε, επειδη δεν εχουν διαβασει κατι αντιστοιχο, γιατι ακουγεται Λιακοπουλικο.
Με την ιδια λογικη και εγω απορριπτω τις μισες πειραματικες τεχνολογιες, επειδη τα γραφει ο Λιακο, η επειδη τα εχει σε μυθιστορημα ο Ιουλιος Βερν.....

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #32 on: December 06, 2005, 23:38:11 pm »

Ομολογώ ότι τα περι Λιακόπουλου είναι χτύπημα κάτω από την ζώνη.

Αλλά ήταν ένα χιουμοριστικό σχόλιο, ζητώντας του σοβαρά λίγο πιο πριν να μου "αποκαλύψει" τις πηγές του.

Τώρα αν το μόνο που θα πει, το είδα στο 902 τις προάλλες, δε μπορώ να μη γελάσω... Δε μπορεί, θα κάνει πλάκα.
Αφού στην τελική δε μπορώ να έχω πρόσβαση προφανώς σε αυτό που μου είπε, ας μου πει το περίγραμμα της ιστορία που είδε εκεί.

Όσο για τους πάπυρους και τα βιβλία που καίγονται, πλάκα κάναμε. Φυσικά και κάψαν και κλέψαν. Οι σταυροφορίες έγινεν από τυχοδιώκτες που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα και βγήκαν να φάνε ότι πιάσουν.

byeeee
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #33 on: December 06, 2005, 23:49:43 pm »

Οσον αφορα τα περι μη αποκαλυψης των πηγων εχεις δικιο. Αν καποιος θυμαται που το εχει δει, πρεπει να το αναφερει. Ε ενταξει, αμα δεν το θυμαται μπορει απλα να το γραψει και να το τονισει(φανταζομαι πως ολοι μας ειμαστε αρκετα σοβαροι, ετσι ωστε αν μην γαφουμε οτι μας κατεβει)

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
Απ: Προϊστορική υπερτεχνολογία?
« Reply #34 on: December 07, 2005, 00:40:19 am »

Quote from: Aurelius on December 06, 2005, 23:17:50 pm
Ειναι σαν να μου λετε: και εγω εφτιαξα μια χρονομηχανη σπιτι μου, αλλα εγινε βραχυκυκλωμα και αντιναχτηκε. Σορυ Wink
Π.χ. οι Κινεζοι που ειχαν τρομερες γνωσεις, τους αμφισβητει κανενας;;; Αφου ειναι αποδεδειγμενα...
Οσον αφορα περι Λιακοπουλων, ειμαι σιγουρος, οτι οσο η μια πλευρα δεν εχει διαβασει τις αποψεις τις αλλης πλευρας, το ιδιο ισχυει και για την αλλη. Συγγνωμη, αλλα τα επιχειρηματα περι Λιακοπουλων σημαινουν οτι εσεις οι ιδιοι δεν γνωριζεται καποιον σοβαρο επιστημονα, πολυ πιο ειδικο επι τω θεματων αυτων που επιχειρηματολογει.

Αυτό μου θύμισε ένα άλλο που είχα δει πριν από 1,5 χρόνια στο 902.

ο διάλογος είναι ως εξής:

Τεχνίτης: Τα ταξίδια με ταχύτητα μεγαλύτερη από την ταχύτητα του φωτός είναι εφικτά γιατί όταν δεν υπάρχει τριβή μπορούμε να αναπτύξουμε άπειρη ταχύτητα.

Φυσικός: Αυτό που λέτε δεν ισχύει. Καταρχάς δε γίνεται να μην υπάρχουν τριβές

Τεχνίτης: Γίνεται. Αν ο κινητήρας μας λειτουργεί στο απόλυτο κενό.

Φυσικός: Απόλυτο κενό δεν υπάρχει.

Τεχνίτης: Υπάρχει. Εγώ μάλιστα κατασκεύασα ένα κινητήρα που λειτουργεί σε απόλυτο κενό και αν έχω χρηματοδότηση θα μπορέσω να κατασκευάσω ένα μεγαλύτερο που θα φτάνει και θα ξεπερνά την ταχύτητα του φωτός.

Φυσικός: Μπορείτε να μου δώσετε αυτό το κινητήρα για να επαληθεύσω τα λεγόμενα σας.

Τεχνίτης: Δε μπορώ

Φυσικός: Γιατί??

Τεχνίτης: Μου τον έκλεψαν οι εξωγήινοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #35 on: December 07, 2005, 00:59:32 am »

Grin  Cheesy χαααχαχαχα  Cheesy Grin

Ρε παιδιά, αφού ανακαλύψατε τέτοιο θησαυρό στο 902, γιατί δε μιλάτε πιο νωρίς...
« Last Edit: December 07, 2005, 01:01:12 am by Turambar » Logged

byeeee
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #36 on: December 08, 2005, 20:38:46 pm »

Λοιπόν, σχετικά με τις περγαμηνές, βιβλία, Σταυροφόρους-που-κάψαν-την-Πόλη.
Για του λόγου το αληθές, ο Ζορμπάς έγραψε:

Quote from: Zorbas-E-
Αν από ένα τόπο που έχει ρημαχτεί όσο κανένας άλλος στην ιστορία από δεκάδες κατακτητές , που όταν έγινε η 1η σταυροφορία η Κων/πολη φωτίζοταν για μέρες από τα βιβλία που έκαιγαν οι βάρβαροι άξεστοι σταυροφόροι ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ

Και 'γω έγραψα:

Quote from: 4Dcube
Μουαχαχααααα... Εδώ σε θέλω κάβουρα. Τα'χεις μπερδέψει λίγο.
Στην 1η Σταυροφορία βιβλία αποκλείεται να καίγονταν. Κυρίως από τους Σταυροφόρους. Και για τα "βιβλία" δεν είμαι 100% σίγουρος, παίζει τα περισσότερα γραπτά να ήταν σε περγαμηνές στα~1100μ.Χ.(->δέρμα κατσίκας, δύσκολα καίγεται)... Έχεις μπερδέψει λίγο τις Σταυροφορίες; Δεν πειράζει, λέμε καμιά μαλακία να περνάει η ώρα.

Ήθελα απλά να τονίσω ότι η Σταυροφορία που λέει ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ (1095~99)! ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (1204 ->Κωνσταντινούπολη)!!
Είπα να αστειευτώ με το λαθάκι. Αυτό είναι όλο.
Και αντί ο Ζορμπάς να το αναγνωρίσει ιπποτικά (εφόσον και ασχολείται τόσο σοβαρά με τα πράματα που σχετίζονται με την Ελλάδα), αφήνει τον chabos4 να λέει ότι

Quote from: chabos4
Το 1204 που έγινε η άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους σταυροφόρους,
1ον υπήρχαν βιβλία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Ακόμη και σήμερα υπάρχουν βιβλία στο Άγιο Όρος που χρονολογούνται στο 1100 μ.Χ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2ον  Οι σταυροφόροι δεν έκαιγαν τα βιβλία, τα συγκέντρωναν και τα έβραζαν σε μεγάλες κατσαρόλες γιατί νόμιζαν πως είναι κάποιο είδους φυτού!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εκτός του ότι ίσως δεν κατάλαβε πως το 1204 ΔΕΝ ήταν η 1η Σταυροφορία, ο chabos άρχισε και να λέει κάτι αστεία για «νόμιζαν ότι ήταν  φυτά και τα έβραζαν». Το αστείο της υπόθεσης έγκειται στο ότι μιλούσε για την 4η ενώ εγώ έλεγα για την 1η Σταυροφορία, όπως έκανα την παρατήρηση στον Ζορμπά.

Εδώ είναι η δεύτερη παρατήρησή μου, επειδή είπα ότι επιφυλάσσομαι για το αν στην ΠΡΩΤΗ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ (δλδ στα ~1090) που ανέφερε ο Ζορμπάς υπήρχαν βιβλία για κάψιμο στην Κωνσταντινούπολη.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά γιατί το θέμα έχει ενδιαφέρον.

Γραπτά κείμενα υπήρχαν στην Κωνσταντινούπολη, εννοείται.
Και μάλιστα, στη βιβλιοθήκη της βυζαντινής πρωτεύουσας υπήρχαν παλιά-ανεκτίμητης αξίας πρωτότυπα, κυρίως ρωμαίων συγγραφέων (η αντιγραφή των αρχαίων ελλήνων δεν αποκλείεται καθόλου) καθώς και ανατολιτών.

Όμως, αυτό πάνω στο οποίο ήταν γραμμένα τα κείμενα ΔΕΝ ήταν χαρτί. Ο λόγος είναι ότι το χαρτί μόλις το 1100+ άρχισε να γίνεται γνωστό στην Ευρώπη. Προσοχή, να γίνεται γνωστό, όχι να χρησιμοποιείται κατά κόρον. Ένα το κρατούμενο.

Για τις περγαμηνές. Περγαμηνή είναι επεξεργασμένο δέρμα (από πρόβατο, αγελάδα ή κατσίκα ή άλογο ή ό τι προσφέρεται) που αντικατέστησε τον πάπυρο στη γραφή. Και ναι, ήταν το υλικό στο οποίο ήταν γραμμένα τα κείμενα στην Κωνσταντινούπολη.

Σχετικά με τα βιβλία. Βιβλίο είναι συγκεντρωμένα κομμάτια γραφικής ύλης, δεμένα σε ένα. Από αυτήν την άποψη, βιβλία υπήρχαν από πάντα.

Άντε όμως εγώ να συρράψω 50 φύλλα παπύρου σε ένα. Ή να βάλω μαζί 50 περγαμηνές. Στην πρώτη περίπτωση το βιβλίο θα είναι πολύ ευαίσθητο. Στην δεύτερη θα είναι αρκετά ευμεγεθές-χοντρό.
Κάτι για βιβλία που είπε ο chabos4 που βρέθηκαν στο Άγιο Όρος το ~1000. Τα κείμενα, όταν τα έστελναν οι αποστολείς για αντιγραφή στα μοναστήρια, τα έστελναν σε μορφή σκέτων περγαμηνών ή ακόμα χειρότερα παπύρων. Ο μοναχός τώρα, δεν έκανε μόνο ένα αντίγραφο για τον πελάτη του, αλλά και για το μοναστήρι του και μάλιστα η ύλη την οποία χρησιμοποιούσε για να γράφει πάνω ήταν ακριβά ανθεκτικά υφάσματα, αρκετά λεπτά ώστε να είναι κομψά. Και κατόπιν τα έδενε.

Ωστόσο, το ότι υπήρχαν βιβλία στο Άγιο Όρος. το 1000 δε σημαίνει ότι και τα πρωτότυπα που φυλάσσονταν στην Κωνσταντινούπολη ήταν έτσι! Από εκεί ξεκίνησε ο συλλογισμός μου σχετικά με το αν στην Κωνσταντινούπολη το 1100 υπήρχαν βιβλία για κάψιμο. Και λαμβάνοντας υπόψη το πώς καταλαβαίνουμε σήμερα το «βιβλίο», δλδ σε χαρτί.

Επίσης, θα ήθελα πολύ να ξέρω τι απέγιναν τα γραπτά κείμενα της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας όταν καταστράφηκε. Πάπυροι, περγαμηνές και τέτοια. Πρόκειται για ενδιαφέρον θέμα. Ενδέχεται σοβαρά να τα κληρονόμησαν οι Ρωμαίοι που κατέκτησαν την Αίγυπτο. Και στη συνέχεια, η βυζαντινή αυτοκρατορία.
Για τους φίλους των κόμικς, έχει γράψει ακριβώς γι’ αυτό το θέμα ο Don Rosa στην καταπληκτική ιστορία του “Guardians of the Lost Library”.

http://www.wikipedia.org/ Για όσους θέλουν να διασταυρώσουν αυτά που λέω για το χαρτί, την περγαμηνή, τον πάπυρο, τα βιβλία, την 1η Σταυροφορία, τη Βιβλιοθήκη της Αλεξένδρειας, ή ό τι.

Επίσης:

Quote from: Aurelious
Ωστοσο να τονισω πως ουτε τα κτιρια ειναι εινα απο χαρτι, αλλα καιγονται. Το ιδιο και οι ανθρωποι. Οπως και πολλα αλλα πραγματα.

Το δέρμα δεν καίγεται όπως το χαρτί. Όπως και το κτίριο (χώρια τα πέτρινα που δεν καίγονται) δεν καίγεται όπως το χαρτί. Υπάρχει διαφορά στο πόσο εύκολο είναι να καούν.

Δεν λεω, οτι η μια πλευρα(Zormpas Chabos) λενε πραγματα που στανταρ και καλα ειναι σωστα, γιατι απλα δεν εχω διαβασει γι αυτα. Αλλα οχι η αλλη πλευρα(cube turambar) να απορριπτει τα οσα λενε, επειδη δεν εχουν διαβασει κατι αντιστοιχο, γιατι ακουγεται Λιακοπουλικο.

Προσωπικά δεν απορρίπτω κανέναν. Απ' ότι φαίνεται ούτε ο Τουραμπάρ. Δε θα τον δικαιολογούσα σε καμιά περίπτωση, έχοντας διαβάσει το εκκρεμές του Φουκώ Tongue. (ναι ναι, το τελειώνω όπoυ να 'ναι Smiley ) Και οι διαβολικοί κάτι αξίζουν!
Νομίζω μάλιστα ότι οι "άλλοι" απορρίπτουν. Θα έχεις ίσως παρατηρήσει την τροπή, "πατριωτική" θα έλεγα, που έχουν δώσει τα συγκεκριμένα άτομα στη συζήτηση.

Με την ιδια λογικη και εγω απορριπτω τις μισες πειραματικες τεχνολογιες, επειδη τα γραφει ο Λιακο, η επειδη τα εχει σε μυθιστορημα ο Ιουλιος Βερν.....

Ε, τώρα! Μα καλά, συγκρίνεις τον Ιούλιο Βερν με τον Λιακόπουλο;;;
Το μόνο κοινό που έχουν είναι ότι είναι κι οι δυο εθνικιστές.  Undecided
Ή ότι και οι δυο υπάρχουν στη wikipedia...

Για τον ινδικό πολιτισμό άλλη φορά.
Βαρέθηκα να γράφω! Tongue

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
chabos4
Guest
« Reply #37 on: December 09, 2005, 00:44:02 am »

Αν δεν είχαν κάψει την Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας οι Γεφυραίοι, σήμερα δεν θα έμπαινες στον κόπο να ψάξεις για τους Ινδούς και τις ιερές τους αγελάδες...
Pages: 1 2 [3] Go Up Print
Jump to: