• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 09:05:21 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 09:05:21 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426680
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 12
Guests: 95
Total: 107
tzortzis
Giannis_Kako
NET2GRID
Theislander
alexiosmara
astakos1
dmoral
Geoth
ALeXLe
ekyriakos
stefpapa21
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Ιστορία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Κριτική στον υπαρκτό σοσιαλισμό και αληθινά ντοκουμέντα...
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 56 Go Down Print
Author Topic: Κριτική στον υπαρκτό σοσιαλισμό και αληθινά ντοκουμέντα...  (Read 123027 times)
Αθάνατος
Guest
Re: Κριτική στον υπαρκτό σοσιαλισμό και αληθινά ντοκουμέντα...
« Reply #675 on: August 17, 2007, 22:33:55 pm »

Quote from: Fenix on August 17, 2007, 01:16:15 am
Quote from: Αθάνατος on August 16, 2007, 22:28:23 pm
Πέρα από τις αρλουμπομαλακίες που γράφεις προσπαθώντας να αποπροσανατολίσεις την κουβέντα και βάζοντας με να κάνω τις επιλογές που γουστάρεις ...δεν απάντησες στο ερώτημα μου... 8)

Τα σκατά των αγελάδων και των γουρουνιών σε εμπνέουν να πας να δουλέψεις? Ναι ή Όχι?

Πόσους ξες που να τους εμπνέουν?

Σε εμπνέει η αγροτική δουλειά?
Πόσους ξες που να τους εμπνέει?

Σε εμπνέει το ορνιθοτροφείο? Ναι ή Όχι?

Το προβλημα σου Φοίνικα είναι τόσο οφθαλμοφανές που που μόνο για γέλια είσαι...
  Θα σου πω άλλη μια φορά ότι κτηνοτρόφος δεν σημαίνει κολύμπι στα σκατά. Θα σου πω επίσης ότι οι φυσιολογικοί άνθρωποι με συναισθήματα επιλέγουν με πολλά κριτήρια την δουλειά τους και όχι με μόνο γνώμονα το κέρδος όπως εσύ. Κάποιος που έχει ζώα από τον πατέρα του και δεν γουστάρει να διαβάσει και δεν γουστάρει την πόλη και τους ρυθμούς της αράζει με τις γελάδες του, αναβαθμίζει την ζωή του με καινούρια μηχανήματα και απομακρύνεται από το κρόουλ στα σκατά. Οπωσδήποτε δεν μπορεί να αποτελεί έμπνευση μια κουράδα (αν και πολλοί καλλιτέχνες θα διαφωνούσαν μαζί μου) αλλά οι αγροτικές δουλειές δεν είναι όπως τις περιγράφεις. Πως να σου το πω για να χαμπαριάσεις; Ακόμα και η πιο ωραία γκόμενα μπορεί να απωθεί κάποιον ενώ αντίθετα μία με εντελώς αντισυμβατική εμφάνιση μπορεί να καψουρέψει όχι μόνο έναν αλλά πολλούς. Έιναι απόλυτα ανθρώπινο και γι'αυτό δεν μπορείς να το καταλάβεις.
  Όπως σου έχω πει η δουλειά του αγρότη δεν με εμπνέει αλλά τί σημαίνει αυτό; Επειδή δεν αρέσει σε εμένα είναι αδύνατο να πορώνει κάποιον άλλο; Τι σκεπτικό είναι αυτό; Και αν και οι αγελάδες δεν είναι το στύλ μου πρέπει να σου πω ότι αν ο πατέρας μου ήταν ψαράς κατά 90% τώρα θα έριχνα το παραγάδι μου και θα γούσταρα απίστευτα σε πληροφορώ.

Από επαρχία είμαι και με όσους αγρότες, κτηνοτρόφους, οικοδόμους, εργάτες στη βιομηχανία κλπ που έχω μιλήσει κανείς δε μου είπε ότι η δουλειά του τον εμπνέει. Μάλιστα τη σκυλοβρίζαν τη δουλειά τους πολλοί από αυτούς. Σε ποια περιοχή ζουν αυτοί οι εμπνευσμένοι στους οποίους ποντάρεις τη λειτουργεία του κόσμου που ονειρεύεσαι?

Δε φαντάζεσαι το πόσο τραγικά αστεία είναι αυτά που γράφεις.
Για αυτό και οι σοσιαλιστές παίρνουν το μπούλο στις εκλογές από τους ανθρώπους αυτών των επαγγελμάτων.

Κάνε το εξής πείραμα Φοίνικα. Μιας και δεν έχεις επαφή με κτηνοτρόφους θα το γυρίσουμε σε άλλο επάγγελμα όπως του εργάτη στην οικοδομή. Πάνε βρες μία οικοδομή στην οποία γίνονται εργασίες και πάνε μίλα στον εργάτη μέσα και πες του:

"Σύντροφε οικοδόμε. Τη δουλειά που κάνεις δεν πρέπει να την κάνεις για να βγάλεις χρήματα απλώς, αλλά προπαντώς επειδή σε εμπνέει. ..."

Και συνέχισε με άλλα αστεία να τους κάνεις να γελάσουνε και να ξεκουραστούνε λίγο και αυτοί.
Τελικά Φοίνικα ούτε ο Στάλιν να ήσουν. ΑΠό τη μία δε θες να ασχοληθείς με τέτοιου είδους επαγγέλματα και από την άλλη περιμένεις να υπάρχουν άλλοι να τα κάνουν επειδή γουστάρουν τη χειρωνακτική εργασία  σε συνδυασμό με το ξύπνημα στις 4:30 το πρωί. Μόνο που για να γίνουν όλα αυτά θα χρειαστείς και ένα ολοκληρωτικό καθεστώς σαν και αυτό του Στάλιν...

pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #676 on: August 17, 2007, 22:41:27 pm »

Quote from: Αθάνατος on August 13, 2007, 15:12:21 pm

Για τη ΔΕΗ να σε ενημερώσω ότι για πρώτες ύλες (και εδώ στην Ελλάδα έχουμε λιγνίτη) τις παίρνει τζάμπα.

Μπορείς να μου πείς αυτό τί σχέση έχει με αυτό :

Με την απελευθέρωση της αγοράς της ηλεκτρικής ενέργειας το κράτος θα καθορίζει την τιμή του λιγνίτη με βάση το νόμο προσφοράς-ζήτησης και θα ισχύει για όλες τις μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτό θέλει και η Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι φιρμάνια του στυλ "μυρίσαμε τα δάχτυλα μας και το κοστολογούμε τόσο".

Huh Huh Huh Cheesy

Quote from: Fenix on August 13, 2007, 12:37:41 pm

Σχετικά με το γαμημένο το κέρδος σαν κίνητρο για την δουλειά, πάρε λίγο Τσόμσκι

*Σε ένα από τα βιβλία σας σχολιάζετε τη φράση του Μίλτον Φρίντμαν: «Η κερδοφορία είναι η ίδια η ουσία της δημοκρατίας»...

-«Για να πω την αλήθεια οι δύο έννοιες είναι τόσο αντιφατικές μεταξύ τους που δεν είναι καν δυνατό να τις σχολιάσει κανείς... Σκοπός της δημοκρατίας είναι τα άτομα να μπορούν να αποφασίζουν τα ίδια για τη ζωή τους και για τις πολιτικές επιλογές που τα αφορούν. Η υλοποίηση κέρδους είναι παθολογία των κοινωνιών μας, η οποία βασίζεται σε συγκεκριμένες δομές. Σε μια κοινωνία έντιμη και ηθική, η έγνοια του κέρδους θα είχε περιθωριακή θέση. Σκεφτείτε, για παράδειγμα, το πανεπιστημιακό τμήμα όπου διδάσκω (το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης): ορισμένοι επιστήμονες εργάζονται σκληρά για να κερδίσουν πολλά χρήματα, αλλά τους θεωρούμε λίγο πολύ περιθωριακούς, προβληματικούς, σχεδόν παθολογικές περιπτώσεις. Το πνεύμα που εμφυσά την ακαδημαϊκή κοινότητα είναι, μάλλον, να προσπαθεί κανείς να κάνει ανακαλύψεις, τόσο για να ικανοποιήσει τις προσωπικές του ανησυχίες όσο και για το καλό όλων».

«Ζούμε στον απολυταρχισμό του Tina». «H βιομηχανία δημοσίων σχέσεων παράγει υποτέλεια»
«Τα ΜΜΕ δεν χειραγωγούν πια. Τώρα, δημιουργούν συναίνεση»
Συνέντευξη του Νόαμ Τσόμσκι στον Ντανιέλ Μερμέ

Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Μάααααααααααααααααααααααααααααααϊστα

Χιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιίχα ααααααααααααααααααααααααααα

Πας καλά ρε?
Δηλαδή προτιμάς να μη γίνεται έρευνα επειδή εσύ και κάποιοι άλλοι  τεμπελιάζεται να κάνετε ό,τι  κάνουν οι άλλοι και τους χαρακτηρίζεται παθολογικούς!!!! Grin Grin Grin
Ή μηπως νομίζεις ότι είναι έρευνα η συλλογή σκουληκιών?
Είσαι αλλού για αλλού μεγάλε μιλάμε.
Για αυτό και οι ΗΠΑ έχουν τα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο...
Και στην Αγγλία έχει καλά πανεπιστήμια, αλλά και εκεί καπιταλισμό έχει

Επίσης μπορείς να μου πείς τί σχέση έχει η απάντησή σου με αυτό που κουοτάρισες? Γυαλιά θέλεις? Είσαι καλά γενικά? Σου παρέθεσε ένα απόσπασμα από συνέντευξη του Noam Chomsky, ενός κορυφαίου γλωσσολόγου, και εσύ κατάλαβες ότι είναι τεμπέλης και ενδιαφέρεται για την πάρτη του? Είναι δυνατόν τα λόγια ενός επιστήμονα τέτοιου μεγέθους να μην κρύβουν όρεξη για δουλειά και πρόοδο στην επιστήμη? Είσαι με τα καλά σου? Καλά, είναι δυνατόν ο εγκέφαλός σου να είναι τόσο κολλημένος με το κέρδος, που πιστεύεις ότι χωρίς αυτό δεν γίνεται δουλειά? Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν δουλειές που θεωρούνται προσφαρά στην κοινωνία, στο συνάνθρωπο, όπως νοσοκόμοι, γιατροί, δάσκαλοι, συγγραφείς, ερευνητές, κτλ κτλ και πληρώνονται για 3 και 60. Το χεις υπόψιν σου? Είναι βλάκες που δεν έγιναν επιχειρηματίες έτσι? Είσαι τουλάχιστον τραγικός. Ξέρεις τι πάει να πεί προσφορά στο συνάνθρωπό σου? Αρχίσω να υποψιάζομαι ότι δεν το χεις κάνει ποτέ στη ζωή σου. Εκεί κολλάει η συλλογή σκουληκιών. Μόνο που αυτά δεν θέλω να τα αγγίξω.

Αθάνατος
Guest
« Reply #677 on: August 17, 2007, 23:02:14 pm »

Φοίνικα...αυτό για άλλη μία φορά το προσπέρασες

http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=17171.0

Είναι το τόπικ για το Νόμπελ Οικονομικών

Quote from: pandora on August 17, 2007, 22:41:27 pm

Quote from: Fenix on August 13, 2007, 12:37:41 pm

Σχετικά με το γαμημένο το κέρδος σαν κίνητρο για την δουλειά, πάρε λίγο Τσόμσκι

*Σε ένα από τα βιβλία σας σχολιάζετε τη φράση του Μίλτον Φρίντμαν: «Η κερδοφορία είναι η ίδια η ουσία της δημοκρατίας»...

-«Για να πω την αλήθεια οι δύο έννοιες είναι τόσο αντιφατικές μεταξύ τους που δεν είναι καν δυνατό να τις σχολιάσει κανείς... Σκοπός της δημοκρατίας είναι τα άτομα να μπορούν να αποφασίζουν τα ίδια για τη ζωή τους και για τις πολιτικές επιλογές που τα αφορούν. Η υλοποίηση κέρδους είναι παθολογία των κοινωνιών μας, η οποία βασίζεται σε συγκεκριμένες δομές. Σε μια κοινωνία έντιμη και ηθική, η έγνοια του κέρδους θα είχε περιθωριακή θέση. Σκεφτείτε, για παράδειγμα, το πανεπιστημιακό τμήμα όπου διδάσκω (το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης): ορισμένοι επιστήμονες εργάζονται σκληρά για να κερδίσουν πολλά χρήματα, αλλά τους θεωρούμε λίγο πολύ περιθωριακούς, προβληματικούς, σχεδόν παθολογικές περιπτώσεις. Το πνεύμα που εμφυσά την ακαδημαϊκή κοινότητα είναι, μάλλον, να προσπαθεί κανείς να κάνει ανακαλύψεις, τόσο για να ικανοποιήσει τις προσωπικές του ανησυχίες όσο και για το καλό όλων».

«Ζούμε στον απολυταρχισμό του Tina». «H βιομηχανία δημοσίων σχέσεων παράγει υποτέλεια»
«Τα ΜΜΕ δεν χειραγωγούν πια. Τώρα, δημιουργούν συναίνεση»
Συνέντευξη του Νόαμ Τσόμσκι στον Ντανιέλ Μερμέ

Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Μάααααααααααααααααααααααααααααααϊστα

Χιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιίχα ααααααααααααααααααααααααααα

Πας καλά ρε?
Δηλαδή προτιμάς να μη γίνεται έρευνα επειδή εσύ και κάποιοι άλλοι  τεμπελιάζεται να κάνετε ό,τι  κάνουν οι άλλοι και τους χαρακτηρίζεται παθολογικούς!!!! Grin Grin Grin
Ή μηπως νομίζεις ότι είναι έρευνα η συλλογή σκουληκιών?
Είσαι αλλού για αλλού μεγάλε μιλάμε.
Για αυτό και οι ΗΠΑ έχουν τα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο...
Και στην Αγγλία έχει καλά πανεπιστήμια, αλλά και εκεί καπιταλισμό έχει

Επίσης μπορείς να μου πείς τί σχέση έχει η απάντησή σου με αυτό που κουοτάρισες? Γυαλιά θέλεις? Είσαι καλά γενικά? Σου παρέθεσε ένα απόσπασμα από συνέντευξη του Noam Chomsky, ενός κορυφαίου γλωσσολόγου, και εσύ κατάλαβες ότι είναι τεμπέλης και ενδιαφέρεται για την πάρτη του? Είναι δυνατόν τα λόγια ενός επιστήμονα τέτοιου μεγέθους να μην κρύβουν όρεξη για δουλειά και πρόοδο στην επιστήμη? Είσαι με τα καλά σου? Καλά, είναι δυνατόν ο εγκέφαλός σου να είναι τόσο κολλημένος με το κέρδος, που πιστεύεις ότι χωρίς αυτό δεν γίνεται δουλειά? Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν δουλειές που θεωρούνται προσφαρά στην κοινωνία, στο συνάνθρωπο, όπως νοσοκόμοι, γιατροί, δάσκαλοι, συγγραφείς, ερευνητές, κτλ κτλ και πληρώνονται για 3 και 60. Το χεις υπόψιν σου? Είναι βλάκες που δεν έγιναν επιχειρηματίες έτσι? Είσαι τουλάχιστον τραγικός. Ξέρεις τι πάει να πεί προσφορά στο συνάνθρωπό σου? Αρχίσω να υποψιάζομαι ότι δεν το χεις κάνει ποτέ στη ζωή σου. Εκεί κολλάει η συλλογή σκουληκιών. Μόνο που αυτά δεν θέλω να τα αγγίξω.

Λίγο πριν βγω από το φόρουμ να σας απαντήσω Δεσποινίς γιατί είστε αλλού για αλλού

1ον Αφού γουστάρεις να προσφέρεις στο συνάανθρωπο σου και δε σε ενδιαφέρει το κέρδος τότε γιατί όλη αυτή η γκρίνια για το μικρό μισθό? Μήπως θα πεθάνεις από την πείνα?Οι Έλληνες και το σπιτάκι τους το έχουν και το αμαξάκι τους το έχουν..οπότε προς τι αυτή η έκρηξη?
Μήπως πρέπει να το συζητήσεις με κάποιον ειδικό? Huh

2ον Τι εννοείς έρευνα επιστήμων Πανδώρα? Ο απλός εργαζόμενος Έλληνας φορολογούμενος δεν είναι μαλάκας να πληρώνει για έρυενες που είναι του κώλου. Και μιας και δεν κατάλαβες αυτό που γράφω για τα σκουλήκια να σου εξηγήσω. Έρευνα σχετικά με τα σκουλήκια είναι το να πάρεις χώμα και να β'άλεις κάποια σκουλήκια και να τα παρατηρήσεις. Αυτό όπως καταλαβαίνεις είναι κάτι το απλό αν και έχει κάποιες απαιτήσεις ως προς την παρατηρητική ικανότητα του ερευνητή. Τέτοιο επάγγελμα είναι και αυτό της Γλωσσολογίας. Από την άλλη έχουμε την έρευνα στα μαθηματικά που δεν είναι παρατήρηση σκέτη.
Προέκταση των μαθηματικών είναι και η φυσική και η τεχνολογία όπου χωρίς σκέψη και με απλή παρατήρηση δεν υπάρχει έρευνα, αλλά κάτι σαν την έρευνα σκουληκιών.

Έρευνα πρέπει να κάνουν οι ικανοί. Κριτήριο δεν υπάρχει γενικό και συμπεράσματα μπορούν να βγουν μόνο από τα αποτελέσματα της έρευνας. Κρίνοντας εγώ τη σχολή μας θεωρώ ότι άτομο που κυνηγούσε βαθμό και δεν έπιασε το 8.5 δεν είναι σε θέση να κάνει έρευνα. Ο Μπιλ Γκέιτς είναι προβληματικός σύμφωνα με τον Τσόμσκυ...πως το λένε τέλος πάντων...αλλά και ο Νας ήταν προβληματικός σύμφωνα με τον Τσόμσκυ επειδή αποζητούσε την αναγνώριση και ξημερωβραδιαζόταν στις σημειώσεις του.
Εγώ θέλω άτομα σαν τον Μπιλ Γκέιτς και το Νας να έχουν όλα τα κίνητρα αναλογικά με τις ικανότητες τους ώστε να "δημιουργήσουν" ότι καλύτερο μπορούνε, γιατί έτσι έρχεται η βελτίωση της ποιότητας ζωής. Εσύ μπορεί να τους εξισώνεις με τις νοσοκόμες αλλά εγώ όπως και η ελεύθερη οικονομία τους θεωρώ πολύ σημαντικότερους.
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #678 on: August 17, 2007, 23:31:35 pm »

Τί να πώ και τί να αφήσω....

καταρχήν μαζί μιλάμε και χώρια ...καταλαβαίνεις.

Quote from: Αθάνατος on August 17, 2007, 23:02:14 pm

1ον Αφού γουστάρεις να προσφέρεις στο συνάανθρωπο σου και δε σε ενδιαφέρει το κέρδος τότε γιατί όλη αυτή η γκρίνια για το μικρό μισθό? Μήπως θα πεθάνεις από την πείνα?Οι Έλληνες και το σπιτάκι τους το έχουν και το αμαξάκι τους το έχουν..οπότε προς τι αυτή η έκρηξη?
Μήπως πρέπει να το συζητήσεις με κάποιον ειδικό? Huh

Σου έχω απαντήσει και παλιότερα, επαναλαμβάνεσαι σε πάρα πολύ κουραστικό βαθμό. Θα σου απαντήσω σε στυλάκι Φοίνικα, εκτός που με έκανε να γελάσω νομίζω ότι το πιάνεις και καλύτερα.
Πάμε :

Πανδώρα : μ'αρέσει η δουλειά μου αλλά δεν θέλω να με εκμεταλλεύεται ο εργοδότης μου. Θέλω να πληρώνομαι αυτά που αξίζω. Δεν μιλάω για πλούτη, μιλάω για έναν μισθό που θα μου επιτρέπει να ζήσω αξιοπρεπώς
Αθάνατος/ Ολύμπιος/ Mr-κεράσι/ Mr-ban ή ότι να ναι τέλοσπάντων : πιστεύω ότι είσαι χαζή που αρκείσαι σε τέτοιο μισθο. Άμα ήσουν έξυπνη θα ήθελες μόνο το μέγιστο κέρδος και θα ζητούσες το μισθό του assistant manager του Κόκκαλη. Άλλωστε δεν μπορεί να δέχεσαι κάτι σαν "εθελοντική εργασία"
Πανδώρα : Θα ήθελα, σε μια ιδανική κατάσταση, να ζώ μια άνετη ζωή, χωρίς να βλάπτω τον συνάνθρωπο και να αδικεί η δική μου ευημερία την ευημερία του συνανθρώπου μου.Επίσης αν ήμουν γιατρός και έπρεπε να κάνω μια εγχείρηση, και δύο, και δέκα δωρεάν, με μόνη ανταμοιβή το χαμόγελο ενός ανθρώπου που του έχω σώσει τη ζωή, θα το έκανα με όλη μου την καρδιά.
Αθάνατος/ Ολύμπιος/ Mr-κεράσι/ Mr-ban ή ότι να ναι τέλοσπάντων : Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.
Πανδώρα : Μα το χόμπι μου είναι να παίζω μουσική και να μην παίρνω λεφτά γι'αυτό πολλές φορές
Αθάνατος/ Ολύμπιος/ Mr-κεράσι/ Mr-ban ή ότι να ναι τέλοσπάντων : Μπά, ούτε σαν χόμπι υφίσταται κάτι τέτοιο.

Cheesy

2ον Τι εννοείς έρευνα επιστήμων Πανδώρα? Ο απλός εργαζόμενος Έλληνας φορολογούμενος δεν είναι μαλάκας να πληρώνει για έρυενες που είναι του κώλου.

Επειδή αυτό το...ρητό (δεν θα το πώ βλακεία), το επαναλαμβάνεις συχνά- πυκνά, θα ήθελα να μας πείς ποιές έρευνες θεωρείς του "κώλου". Αν θέλεις και ποιές εννοείς "χαζοδουλειές".

Τέτοιο επάγγελμα είναι και αυτό της Γλωσσολογίας.

Βασικά έχει απόλυτο δίκαιο ο Φοίνικας. Ζείς στη σπηλιά σου. Τώρα εσύ δηλαδή υποτίθεται είσαι άτομο με ανοιχτούς ορίζοντες, που δεν έχεις διαβάσει τίποτε άλλο εκτός από οικονομικές εφημερίδες "του κώλου" και τα μαθηματικάκια σου για να πάρεις το πτυχιάκι σου? Τα μαθηματικά είναι μία τεράστια, αξιολογότατη και δύσκολη επιστήμη που έχει πάει τον κόσμο μπροστά, και η Γλωσσολογία  μία επιστήμη που έχει πάει τον άνθρωπο μπροστά, γιατί χωρίς τη μελέτη της δεν θα ήξερες ούτε τις ρίζες της γλώσσας σου ούτε θα μπορούσες να παρακολουθήσεις την εξέλιξή της. Άσχετε.
Το να υποτιμούμε ό,τι δεν ξέρουμε είναι τουλάχιστον γελοίο. Υποτιμάς κάποιον που δεν πήγε, όπως λές, σε μια εκδήλωση του ΤΕΕ, και έχει αποδεδειγμένα διαβάσει δεκάδες βιβλία περισσότερα από εσένα, και όχι μόνο αυτά που αφορούν το μικρόκοσμό του. Να σε ενημερώσω κι εγώ με τη σειρά μου για τις εκδηλώσεις του Πανεπιστημίου. Ο Noam Chomsky ήταν προσκαλεσμένος του Α.Π.Θ. πριν από δύο ή τρία χρόνια, και στην ομιλία που έκανε γινόταν κοσμοσυρροή, και όχι μόνο από φιλολόγους. Επίσης δεν είναι μόνο γλωσσολόγος. Ενημερώσου πρίν ειρωνευτείς. Δεν είναι κακό να μην ξέρεις. Κακό είναι να ειρωνεύεσαι ενώ έχεις άγνοια.

http://www.chomsky.info/

http://en.wikipedia.org/wiki/Noam_Chomsky

Ο Μπιλ Γκέιτς είναι προβληματικός σύμφωνα με τον Τσόμσκυ...πως το λένε τέλος πάντων...αλλά και ο Νας ήταν προβληματικός σύμφωνα με τον Τσόμσκυ επειδή αποζητούσε την αναγνώριση και ξημερωβραδιαζόταν στις σημειώσεις του.
Εγώ θέλω άτομα σαν τον Μπιλ Γκέιτς και το Νας να έχουν όλα τα κίνητρα αναλογικά με τις ικανότητες τους ώστε να "δημιουργήσουν" ότι καλύτερο μπορούνε, γιατί έτσι έρχεται η βελτίωση της ποιότητας ζωής. Εσύ μπορεί να τους εξισώνεις με τις νοσοκόμες αλλά εγώ όπως και η ελεύθερη οικονομία τους θεωρώ πολύ σημαντικότερους.

Καλά αν κατάλαβες αυτό... τι να σου πώ ρε αγόρι μου. Ούτε κάν διαβάζεις αυτά που γράφουμε. Δεν τους θεωρεί προβληματικούς επειδή δουλεύουν μέρα - νύχτα, αλλά επειδή το κάνουν για τα χρήματα. Αυτό είπε ο άνθρωπος, αλλά μάλλον εσύ θές μετάφραση από τα ελληνικά στα ελληνικά.

Δεν εξισώνω τον Νάς με την νοσοκόμα σαν ικανότητα εγκεφάλου. Σαφώς και ο Νάς αξίζει χρυσάφι. Η εργασία του καθενός όμως είναι εξίσου σημαντική για το κοινωνικό σύνολο. Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα από μια τάση έντονου ρατσισμου σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες.

« Last Edit: August 19, 2007, 02:05:20 am by pandora » Logged
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #679 on: August 17, 2007, 23:50:06 pm »

Η γλωσσολογία έβγαλε τα lojban, γι'αυτό μην την πιάνετε στο στόμα σας! nessas lojban premi (έμαθα κι εγώ δυο-τρεις φράσεις και τις λέω όποτε βρω ευκαιρία tomato αλλά πού θα μου πάει, θα τη δαμάσω τελικά τη γλώσσα)
Quote from: pandora on August 17, 2007, 23:31:35 pm
Πανδώρα : μ'αρέσει η δουλειά μου αλλά δεν θέλω να με εκμεταλλεύεται ο εργοδότης μου. Θέλω να πληρώνομαι αυτά που αξίζω. Δεν μιλάω για πλούτη, μιλάω για έναν μισθό που θα μου επιτρέπει να ζήσω αξιοπρεπώς
Αθάνατος/ Ολύμπιος/ Mr-κεράσι/ Mr-ban ή ότι να ναι τέλοσπάντων : πιστεύω ότι είσαι χαζή που αρκείσαι σε τέτοιο μισθο. Άμα ήσουν έξυπνη θα ήθελες μόνο το μέγιστο κέρδος και θα ζητούσες το μισθό του assistant manager του Κόκκαλη. Άλλωστε δεν μπορεί να δέχεσαι κάτι σαν "εθελοντική εργασία"
Πανδώρα : Θα ήθελα, σε μια ιδανική κατάσταση, να ζώ μια άνετη ζωή, χωρίς να βλάπτω τον συνάνθρωπο και να αδικεί η δική μου ευημερία την ευημερία του συνανθρώπου μου.Επίσης αν ήμουν γιατρός και έπρεπε να κάνω μια εγχείρηση, και δύο, και δέκα δωρεάν, με μόνη ανταμοιβή το χαμόγελο ενός ανθρώπου που του έχω σώσει τη ζωή, θα το έκανα με όλη μου την καρδιά.
Αθάνατος/ Ολύμπιος/ Mr-κεράσι/ Mr-ban ή ότι να ναι τέλοσπάντων : Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.
Πανδώρα : Μα το χόμπι μου είναι να παίζω μουσική και να μην παίρνω λεφτά γι'αυτό πολλές φορές
Αθάνατος/ Ολύμπιος/ Mr-κεράσι/ Mr-ban ή ότι να ναι τέλοσπάντων : Μπά, ούτε σαν χόμπι υφίσταται κάτι τέτοιο.
Βασικά με τον Ολύμπιο θα πήγαινε κάπως έτσι:

Πανδώρα: Την τύχη μου μέσα, δουλεύω για τρεις κι εξήντα κι ο καραγκιόζης το αφεντικό πλουτίζει.
Αθάνατος: ΠΑΡΕ ΔΑΝΕΙΟ ΚΙ ΑΝΟΙΞΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ!
Πανδώρα: ...ε; Μα, δε γουστάρω να ανοί-
Πανδώρα: Μα δε θέλω άνθρωπέ μου, εγώ ηλεκτρολόγος ήθελα να γί-
Αθάνατος: ΠΑΡΕ ΔΑΝΕΙΟ ΚΙ ΑΝΟΙΞΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ! Έτσι θα βγάλεις λεφτάάάά, λεφτάάάά, λεφτάάάά!
Πανδώρα: Μα ΔΕ ΘΕΛΩ "λεφτάάάά, λεφτάάάά, λεφτάάάά", θέλω να κάνω τη δουλίτσα που γουστάρω και να πληρώνομαι λογι-
Αθάνατος: Α ΩΣΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΛΕΦΤΑ! Τότε τι παραπονιέσαι κυρά μου; Σκάσε και δούλευε!
Πανδώρα: Αυτό δεν είναι δίκαιο όμως γιατί-
Πανδώρα: Roll Eyes

Καλή τύχη με τούτον που'μπλεξες Tongue

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Αθάνατος
Guest
« Reply #680 on: August 17, 2007, 23:52:11 pm »

Quote from: pandora on August 17, 2007, 23:31:35 pm
Ο Μπιλ Γκέιτς είναι προβληματικός σύμφωνα με τον Τσόμσκυ...πως το λένε τέλος πάντων...αλλά και ο Νας ήταν προβληματικός σύμφωνα με τον Τσόμσκυ επειδή αποζητούσε την αναγνώριση και ξημερωβραδιαζόταν στις σημειώσεις του.

Καλά αν κατάλαβες αυτό... τι να σου πώ ρε αγόρι μου. Ούτε κάν διαβάζεις αυτά που γράφουμε. Δεν τους θεωρεί προβληματικούς επειδή δουλεύουν μέρα - νύχτα, αλλά επειδή το κάνουν για τα χρήματα. Αυτό είπε ο άνθρωπος, αλλά μάλλον εσύ θές μετάφραση από τα ελληνικά στα ελληνικά.

Δεν εξισώνω τον Νάς με την νοσοκόμα σαν ικανότητα εγκεφάλου. Σαφώς και ο Νάς αξίζει χρυσάφι. Η εργασία του καθενός όμως είναι εξίσου σημαντική για το κοινωνικό σύνολο. Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα από μια τάση έντονου ρατσισμου σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες.

Ο Νας είχε και αυτός στόχο να κερδίσει από την έρευνα του. Ήθελε να κερδίσει την αναγνώριση και να εξασφαλίσει μία θέση σε κάποιο πανεπιστήμιο. Δεν έκανε ότι έκανε επειδή απλώς λυπόταν τον Αμερικανό αγρότη τραγικά αστεία Πανδώρα. Από την άλλη έχουμε τον Μπιλ Γκέιτς που δημιούργησε ό,τι δημιούργησε με στόχο το κέρδος. Εσύ θεωρείς ότι σε περίπτωση που δεν στόχευαν στο κέρδος , γιατί δε θα μπορούσαν (στο φανταστικό κόσμο που ονειρεύεσαι), θα έκαναν το ίδιο έργο ή σχεδόν το ίδιο τουλάχιστον. Η αφέλεια σου είναι τραγική...
Το πιο πιθανό είναι ότι θα ασχολούνταν με κάτι απλό χωρίς πολλές σκοτούρες γιατί η ζωή είναι μικρή...εκτός βέβαια και αν είχαν μεγάλες απολαβές (ή τις θεωρούσαν μεγάλες) όπως συμβαίνει στον πραγματικό κόσμο.

Η εργασία του καθενός όμως είναι εξίσου σημαντική για το κοινωνικό σύνολο.

Σωστά πάλι τα είπες Cheesy
Το νόμπελ φυσικής δε σημαίνει ότι αυτός που το πήρε αξίζει περισσότερο από έναν σκουπιδιάρη Cheesy
Η κοινωνία τους έχει ανάγκη το ίδιο και τους 2 Grin

Και σταμάτα με τη προσωπολατρεία του στυλ "Ο τσόμσκυ (πως το λένε) είναι θεός και έχει δίκιο"

Γλωσσολόγος είναι ο τύπος... Grin Cheesy Grin
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #681 on: August 18, 2007, 00:41:16 am »

Quote from: Αθάνατος on August 17, 2007, 23:52:11 pm

Ο Νας είχε και αυτός στόχο να κερδίσει από την έρευνα του. Ήθελε να κερδίσει την αναγνώριση και να εξασφαλίσει μία θέση σε κάποιο πανεπιστήμιο. Δεν έκανε ότι έκανε επειδή απλώς λυπόταν τον Αμερικανό αγρότη τραγικά αστεία Πανδώρα. Από την άλλη έχουμε τον Μπιλ Γκέιτς που δημιούργησε ό,τι δημιούργησε με στόχο το κέρδος. Εσύ θεωρείς ότι σε περίπτωση που δεν στόχευαν στο κέρδος , γιατί δε θα μπορούσαν (στο φανταστικό κόσμο που ονειρεύεσαι), θα έκαναν το ίδιο έργο ή σχεδόν το ίδιο τουλάχιστον. Η αφέλεια σου είναι τραγική...

Δεν σου είπαμε αυτό. Τί θα γίνει με εσένα ρε παιδάκι μου, είπαμε ότι εκτός από το να μπορείς να ζήσεις από ένα Χ επάγγελμα, μπορεις να κάνεις κάτι που πραγματικά σου αρέσει στο τσάμπα. Δεν σου λέω ότι θέλει κάποιος να πεινάσει. Αλλά δεν είναι και όλοι πλεονέκτες, ούτε μπορούν όλοι να γίνουν βιομήχανοι.

Παρεπιπτόντως, @νέσσα :  Grin Wink

Και σταμάτα με τη προσωπολατρεία του στυλ "Ο τσόμσκυ (πως το λένε) είναι θεός και έχει δίκιο"

Γλωσσολόγος είναι ο τύπος... Grin Cheesy Grin

Διάβασε τα λίνκ. Δεν είναι "γλωσσολόγος" ο τύπος.
Δεν πρόκειται για προσωπολατρεία. Απλά συμφωνώ με την ανάλυση του, και τι στο διάολο, στην τελική κάτι παραπάνω θα ξέρει από μας (σορυ, εσυ είσαι μεγαλοφυία, τώρα το θυμήθηκα). Μου την έδωσε που ειρωνεύτηκες, απλά.
Δεν τρέφω καμιά προσωπολατρεία για άλλους, πχ Φρίντμαν Grin
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #682 on: August 18, 2007, 00:42:14 am »

Quote from: Nessa NetMonster on August 17, 2007, 23:50:06 pm
Η γλωσσολογία έβγαλε τα lojban, γι'αυτό μην την πιάνετε στο στόμα σας! nessas lojban premi (έμαθα κι εγώ δυο-τρεις φράσεις και τις λέω όποτε βρω ευκαιρία tomato αλλά πού θα μου πάει, θα τη δαμάσω τελικά τη γλώσσα
Μου θυμίζεις τα παιδικά μου χρόνια, όπου σε ένα τεύχος ενός περιοδικού με τον τίτλο "Μικροί Εξερευνητές" είχε λεξιλόγιο και γραμματική της Ντεσπεράντο.. είχα μάθει δεκάδες λέξεις & φράσεις αυτής της "γλώσσας" Cheesy

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

Once we dreamt of everything
united by our love
There's a place for everyone
so we scream "Liberta"
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
« Reply #683 on: August 18, 2007, 00:56:26 am »

ΙΕΡΟΣΥΛΕ!

Πώς τολμάς να συγκρίνεις τη ντεσπεράντο με την απαράμιλλη lojban; Angry

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #684 on: August 18, 2007, 01:36:42 am »

Δεν τη συνέκρινα με την απαγορευμένη λοτζ... Tongue

Ούτως ή άλλως στην τελική λίγο με απασχόλησε, μετά έφτιαξα μια δική μου...

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

united by our love
so we scream "Liberta"
miss_elec
Θαμώνας

View Profile
« Reply #685 on: August 18, 2007, 01:38:06 am »

Για να συνεννοησαι με το σκυλο σου να υποθεσω; :Δ

εδιτ συνεννοεισαι άι μεντ λολ
« Last Edit: August 18, 2007, 01:42:05 am by miss_elec » Logged

www.thmmy.gr/smf/index.php?action=dlattach;topic=639.0;attach=33889
poso sas bariemai!
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #686 on: August 18, 2007, 01:40:39 am »

Δεν θα σου απαγορέψω να υποθέσεις...αν θέλεις υπόθεσε. Shocked

united by our love
so we scream "Liberta"
supernova2.0
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Ο άντρας της ζωής μου είμαι εγώ .-

View Profile
« Reply #687 on: August 18, 2007, 03:22:25 am »

Quote from: Αθάνατος on August 16, 2007, 22:28:23 pm

Η απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας στόχο έχει την ελαχιστοποίηση του κόστους παραγωγής και όχι τη μείωση της τιμής της κιλοβατώρας. Για σένα το λέω αυτό supernova...για να μη γράφεις ανέκδοτα...
Ο λιγνίτης θα πρέπει να ακριβοπληρώνεται για διάφορους λόγους όπως είναι το γεγονός ότι κάποτε θα τελειώσει αλλά και το θέμα της οικολογικής καταστροφής των περιοχών που γίνεται η εξαγωγή. Λαμβάνοντας υπόψιν και το γεγονός ότι τα εργοστάσια παραγωγής βρίσκονται κοντά στις περιοχές εξώρυξης ανακύπτει και το θέμα της αποζημίωσης των ντόπιων κατοίκων, γιατί τέτοιο καυσαέριο και τέτοια οικολογική καταστροφή είναι πρόβλημα για τους ντόπιους...δε νομίζετε? Αλλά βέβαια αν δε μένει κάποιος εκεί είναι εύκολο το να τους γράψει στα @ρχίδια του. Τέλος οι βιομηχανίες που καταναλώνουν πολύ ρεύμα δε νομίζετε ότι θα έπρεπε να χρεώνονται αντικειμενικά και την ποσότητα του λιγνίτη που απαιτείται για την παροχή του απαιτούμενου ρεύματος?

Ο λιγνίτης δεν πέφτει από τον ουρανό...ούτε και το πετρέλαιο...για αυτό δεν πρέπει το κράτος να τα παρέχει δωρεάν. Πρεπει να τα χρεώνει και αρκετά μάλιστα.

Ελαχιστοποίηση του κόστους για ποιους?Προφανώς για τους υπόλοιπους ιδιώτες-παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας γιατί η ΔΕΗ θα αυξήσει τα κόστος παραγωγής της άρα και τα έξοδά της και για να διατηρήσει τα κέρδη της σταθερά θα πρέπει σύμφωνα με την εξίσωση ΚΕΡΔΟΣ=ΕΣΟΔΑ-ΕΞΟΔΑ να αυξήσει τα έσοδά της από την πώληση της ηλεκτρικής ενέργειας σε τιμή που θα καθοριστεί από το νόμο προσφοράς ζήτησης ο οποίος με τα νέα δεδομένα της απελευθέρωσης θα είναι τουλάχιστον διπλάσιος,χωρίς ουσιαστική βελτίωση της υπηρεσίας.

Οι καταναλωτές ζημιωμένοι βγαίνουν τελικά και πόσο μάλλον όταν το ηλεκτρικό ρεύμα δεν είναι καταναλωτικό προϊόν αλλά κοινωνικό αγαθό.Ούτε τις βασικές διακρίσεις των αγαθών δεν γνωρίζεις,ούτε το ποια αγαθά επιδέχονται υποκατάστατα και ποια όχι,σου λέω παιδεία, μου λες κεράσια,και θες και να γίνεις στρατηγικός επενδυτής αύριο μεθαύριο,και να διαχειρίζεσαι και το χαρτοφυλάκιό σου,τρομάρα σου....

Κατά τ'άλλα ο RHUM με κάλυψε, ξαναδιάβασε τα ποστ και το άρθρο για τις επιπτώσεις από την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας στις ΗΠΑ.Το ανέκδοτο πού το είδες πες το μας να γελάσουμε κι εμείς...

Εσύ που νοιάστηκες για τους κατοίκους κοντά στα εργοστάσια γνωρίζεις οτι οι περισσότεροι απ αυτούς που κατοικούν εκεί,απασχολούνται μέσα στα εργοστάσια και με την απελευθέρωση της ενέργειας είναι πιθανοί υποψήφιοι για ανεργία,σύμφωνα και με το αμερικανικό πρότυπο
απελευθέρωσης?

Για την οικολογική καταστροφή η ΔΕΗ θα πρέπει να
μεριμνήσει για καλύτερη συντήρηση των μηχανημάτων της και για εγκατάσταση ισχυρότερων φίλτρων.Και η όποια υπερκατανάλωση είναι ζήτημα σωστής ενημέρωσης πάνω στο θέμα και σε καμιά περίπτωση το πρόβλημα δε λύνεται με 3πλασιασμό της τιμής της KWH όπως λες εσύ.

Εξ'άλλου ο ορυκτός πλούτος είναι δημόσια περιουσία κι εφόσον δεν κάνουμε μεγάλες εισαγωγές ενέργειας εκτός από λίγες μέσω Βουλγαρίας,δικαιούμαστε φτηνό ρεύμα όλοι οι Έλληνες πολίτες.Χρέωσέ μας και τον αέρα που αναπνέουμε αν είναι, ή πάνε πούλα και το μεθάνιο που παράγεις (ξέρεις από πού) μπας και βγάλεις κανένα παραπάνω φράγκο!!

Η ανεπάρκεια της ΔΕΗ και οι καμένοι μετασχηματιστές στο Ωραιόκαστρο είναι επιχειρήματα του κώλου για όσους ευαγγελίζονται ιδιωτικοποιήσεις.Κάποιος προσεχτικός βλέπει τον παραλληλισμό με την ανεπάρκεια του δημόσιου πανεπιστημίου και τα ιδωτικά πανεπιστήμια.

Κάπου ανάμεσά τους με... αναγνώρισα...
ASDF_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Legalizacion

View Profile
« Reply #688 on: August 18, 2007, 19:35:52 pm »

Η εργασία του καθενός όμως είναι εξίσου σημαντική για το κοινωνικό σύνολο.

Σωστά πάλι τα είπες Cheesy
Το νόμπελ φυσικής δε σημαίνει ότι αυτός που το πήρε αξίζει περισσότερο από έναν σκουπιδιάρη Cheesy
Η κοινωνία τους έχει ανάγκη το ίδιο και τους 2 Grin

Basika emena klein mein gia ton fusiko
ama omws den upirxei skoupidiaris tha pethaina apo xolera

Περπατώ στο δάσος και ακούω Πέγκυ Ζήνα... λες να απολύομαι τον άλλο μήνα??!!!
gepeltek
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #689 on: August 18, 2007, 22:58:12 pm »

Α ρε Πολ Ποτ που σας χρειάζεται.....
(καποιος απο εδω μέσα το είχε βάλει και στην υπογραφή του κάποια στιγμή..)

με τις ψευτοαταξικές σας κοινωνίες

Pages: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 56 Go Up Print
Jump to: