• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 02:23:42 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 02:23:42 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426704
Total Topics: 31710
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 18
Guests: 154
Total: 172
abunchofcells
simos
mitsos753905
Apaugasma
ANDVRONTZOS
aplos paratiritis
mavropan
andreassifo
tank
Akis Papanikolaou
Theosarm
CasualUndergrad
george pap
aafroditi
Joannapet
melisste22
ioannisdamantis
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Ιστορία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Κριτική στον υπαρκτό σοσιαλισμό και αληθινά ντοκουμέντα...
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 56 Go Down Print
Author Topic: Κριτική στον υπαρκτό σοσιαλισμό και αληθινά ντοκουμέντα...  (Read 123421 times)
Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Κριτική στον υπαρκτό σοσιαλισμό και αληθινά ντοκουμέντα...
« Reply #480 on: June 25, 2007, 20:24:31 pm »

Και σκατατζής να γίνεις έχεις μεγάλη αξία για την κοινωνία, αλλά παίρνεις σκατά μισθό.

Και σκουπιδιάρης να γίνεις έχεις μεγάλη αξία για την κοινωνία, αλλά παίρνεις σκουπίδια.

Μόνο τραγουδιστής μπορείς να γίνεις... άντε και γιός βιομήχανου..

con-con: Εμένα με αηδίασε πολύ..
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #481 on: June 25, 2007, 20:27:35 pm »

Quote from: Καμένος on June 25, 2007, 20:24:31 pm

con-con: Εμένα με αηδίασε πολύ..

+1

Hi  Hitler
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #482 on: June 25, 2007, 20:36:46 pm »

Quote from: Καμένος on June 25, 2007, 20:24:31 pm
Και σκατατζής να γίνεις έχεις μεγάλη αξία για την κοινωνία, αλλά παίρνεις σκατά μισθό.

Και σκουπιδιάρης να γίνεις έχεις μεγάλη αξία για την κοινωνία, αλλά παίρνεις σκουπίδια.

Στον καπιταλισμό τα σκουπίδια μαζεύονται μέσω του έντονου ανταγωνισμού. Τα σκατά δεν μαζεύονται, απλώς τα τρώνε αυτοί που δεν έχουν να φάνε τίποτα άλλο γιατί είναι άχρηστοι και τεμπέληδες και τους αξίζουν.

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
Αθάνατος
Guest
« Reply #483 on: June 25, 2007, 20:46:37 pm »

Καταρχήν η αξία κάποιου προσδιορίζεται από το κοινωνικό σύνολο που είναι ενταγμένος
πχ Ένας μηχανικός σε μία κοινωνία Α πληθυσμού που έχει και άλλους 100 μηχανικούς  έχει λιγότερη αξία από την περίπτωση που η κοινωνία Α πληθυσμού είχε άλλους 20 μηχανικούς. Βέβαια παίζουν και κάποια άλλα πράγματα ρόλο αλλα τα θεωρούμε δεδομένα για τη λήψη συμπερασμάτων

Quote from: pandora on June 25, 2007, 20:23:05 pm
Quote from: Αθάνατος on June 25, 2007, 20:02:45 pm
Quote from: pandora on June 25, 2007, 18:15:27 pm
Quote from: gepeltek on June 25, 2007, 10:00:12 am

Εχω ποστάρει 200 δημοσιευσεις σε αυτό το τοπικ.. Εγω θα έπρεπε να αισθάνομαι ότι μιλάω σε παιδιά Α' δημοτικου όχι εσύ.. Γιατί ακριβώς με ρωτατε τα ίδια και τα ιδια (δες και την απάντηση μου στη superfilmet) αποφευγοντας εντεχνιεντως να απαντησετε σημείο προς σημείο στις ερωτήσεις μου

Αν πάρεις τα στατιστικά στοιχεία του τόπικ (δηλ. το ποιός καταλαβαίνει ποιόν) θα σου βγούνε λίγο ανάποδα οι χαρακτηρισμοί. Το 80% συμφωνεί μαζί μου - και καταλαβαίνει τί λέω - και ένα 20% μαζί σου (και καταλαβαίνει τί λές).Οπότε το ποιός μιλάει στην Α' Δημοτικού θα το κρίνουν όσοι παρακολουθούν τη συζήτηση. Μου θυμίζει λίγο το ανέκδοτο με τον Πόντιο που ανέβαινε ανάποδα τον μονόδρομο και λέει : "μα καλά, είναι δυνατόν 10000000 βλάκες να ανεβαίνουν ανάποδα τον δρόμο?"  Grin Grin Grin Grin Grin

Προσπαθείς να αυτοεπιβεβαιωθείς, αλλά χωρίς στατιστικά στοιχεία το μόνο που καταφερες είναι ίσως να γελοιοποιηθείς
Το 85% του Ελληνικού πληθυσμού που είναι ΠΑΣΟΚ & ΝΔ συμμερίζονται τους νόμους της ελεύθερης αγοράς και καταδικάζουν αυτά που μας λες εσύ, που ανάμεσα σε άλλα είναι η μη ιδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων.
Τα κόμματα της βουλής που συμφωνούν με εσένα είναι τα ΚΚΕ και ΣΥΝ που αθροιστικά μας βγαίνουν γύρω στο ~8%

Δεν έχω καμία ανάγκη αυτοεπιβεβαίωσης. Η συζήτηση εδώ μέσα  μιλά από μόνη της για τα συμπεράσματα που μπορούν να βγούν. Το 85% του Ελληνικού πληθυσμού είναι άνθρωποι που δεν συμμερίζονται, λόγω ηλικίας ή λόγω μικροαστισμού και βολέματος, τον προβληματισμό μας γύρω από τα πολιτικά συστήματα.

Το ΠΑΣΟΚ έχεις υπ 'όψιν σου ότι είναι υπέρ του κρατικού παρεμβατισμού?? Εδώ και 30 χρόνια, σε ενημερώνω. Άρα για ποιά ελεύθερη αγορά μιλάμε? Επίσης η επίσημη θέση του αυτή τη στιγμή ως κόμματος για το θέμα των ιδιωτικών πανεπιστημίων είναι ΚΑΤΑ(σου θυμίζω ότι ίδια ήταν η επίσημη άποψη του ΠΑΣΟΚ επί Σημίτη και εξακολουθούν τα περισσότερα στελέχη του να την ασπάζονται - άλλωστε υποτίθεται πώς και αυτοί μέσα στο ΠΑΣΟΚ που μίλησαν για "ιδιωτικά πανεπιστήμια", μίλησαν για "μή κρατικά, μή κερδοσκοπικού χαρακτήρα πανεπιστήμια από νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου" - κουραφέξαλα βέβαια, αλλά την λέξη ιδιωτικά δεν την ανέφεραν ποτέ), και το ξέρω γιατί άτομα του συγγενικού μου περιβάλλοντος είναι μέλη του συγκεκριμένου κόμματος.
Στην προσπάθειά σου εσύ να αυτοεπιβεβαιωθείς λές του κόσμου τις ανακρίβειες. Η επιχειρηματολογική σου  γύμνια φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού.

Θα σου πω μερικά συνθήματα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ

"ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο"
"Τιμές Αθηνών και όχι Βρυξελλών"

Βέβαια όταν βγήκε στην κυβέρνηση το '81 δε  μας έβγαλε από την τότε ΕΟΚ

Το 90-93 όταν ο Μητσοτάκης προχωρούσε στις ιδιωτικοποιήσεις των κρατικών εταιρειών, ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτετσης και ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ μιλούσε για "Ξεπούλημα της Εθνικής μας κληρονομιάς"
Βέβαια αργότερα με το Σημιτη το ΠΑΣΟΚ προχώρησε και αυτό στο "Ξεπούλημα της εθνικής μας κληρονομιάς"...

Το ότι αποχώρησαν από τη συζήτηση για την αναθεώρηση του άρθρου 16 δε σημαίνει ότι δεν τη θέλουν.
Απλώς είδαν τις αντιδράσεις και σκέφτηκαν να τις εκμεταλευτούν και να μιλήσουν για καλύτερη αναθεώρηση του άρθρου 16.
Αν σε ξεγελάει το όνομα ΠΑΣοσιαλιστικόΚ τότε σε λυπάμαι Kiss

http://programma.pasok.gr/?page_id=38

Μετά την ολοκλήρωση των νέων οργανισμών και εσωτερικών κανονισμών των Πανεπιστημίων και την ολοκλήρωση των διαδικασιών εκλογής των νέων οργάνων διοίκησης σύμφωνα με τον κανονισμό αυτό, κάθε ΑΕΙ θα προτείνει στο Υπουργείο ένα τετραετή προγραμματισμό δραστηριοτήτων, με βάση τον οποίο θα γίνει και η συμφωνία με το κράτος για χρηματοδότηση του πανεπιστημίου. Η δημόσια χρηματοδότηση των πανεπιστημίων θα πρέπει να καλύπτει τις ανάγκες που θα δημιουργούν οι συμφωνημένοι στόχοι. Η πρόταση των πανεπιστημίων, θα περιλαμβάνει, μεταξύ των άλλων, μετρήσιμους στόχους με βάση την επίτευξη των οποίων θα αξιολογούνται συνεχώς. Θα ιδρυθεί μια Ανεξάρτητη Αρχή Αξιολόγησης και Πιστοποίησης που θα αξιολογεί και θα πιστοποιεί και τα κρατικά και αργότερα τα μη κρατικά Πανεπιστήμια και ΤΕΙ.
.
.
.
Μη-κρατικά κοινωφελή ιδρύματα με ποιότητα και δημόσιο έλεγχο. Βάζουμε τέλος στο σημερινό άναρχο τοπίο των ιδιωτικών ιδρυμάτων. Θεσπίζουμε αυστηρές προδιαγραφές λειτουργίας και εξετάσεων στα μη-κρατικά, κοινωφελή ιδρύματα και αυστηρό έλεγχο της λειτουργίας τους από τη Αρχή Αξιολόγησης και Πιστοποίησης. Καθορίζουμε κριτήρια δεοντολογίας για την αποκλειστική απασχόληση του διδακτικού προσωπικού των δημοσίων ιδρυμάτων και την αποφυγή ετεροαπασχόλησης σε ανταγωνιστικά μη-κρατικά ιδρύματα. Για την έναρξη της λειτουργίας τους θέτουμε συγκεκριμένες οικονομικές προϋποθέσεις που διασφαλίζουν την μακροπρόθεσμη λειτουργία τους. Για τη διασφάλιση της διαρκούς αναβάθμισης της ποιότητάς τους και την αποφυγή κερδοσκοπικής συμπεριφοράς, θέτουμε συγκεκριμένα κριτήρια χρηματοδότησης των υποδομών καθώς και της έρευνας και τεχνολογίας από τους πόρους των μη-κρατικών ιδρυμάτων.
« Last Edit: June 25, 2007, 20:50:33 pm by Αθάνατος » Logged
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #484 on: June 25, 2007, 20:51:13 pm »

Δεν απέδειξες τίποτα Αθάνατε. Το ότι το ΠΑΣΟΚ είναι σοσιαλιστικό μόνο στα λόγια ενώ η πολιτική του δεν έχει καμία σχέση δεν λέει τίποτα.

Ρώτα 10 ανθρώπους στο δρόμο οι οποίοι έχουν ψηφίσει ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ και ζήτησέ τους να σου πουν γιατί ψήφισαν ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ. Ανάθεμά με αν έστω και ένας σου πει τίποτα υπέρ ελεύθερης αγοράς. Πιάσε και 100 ανθρώπους...άντε παίζει να βρεις 1-2...

Κακούργα ύπαρξις!
Αθάνατος
Guest
« Reply #485 on: June 25, 2007, 20:55:18 pm »

Quote from: Kenny on June 25, 2007, 20:51:13 pm
Δεν απέδειξες τίποτα Αθάνατε.

Μα δεν ήθελα να αποδείξω τίποτα. Απλά διαπιστώνω κάποια πράγματα...
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #486 on: June 25, 2007, 21:02:05 pm »

Quote from: Αθάνατος on June 25, 2007, 20:46:37 pm
Θα σου πω μερικά συνθήματα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ

"ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο"
"Τιμές Αθηνών και όχι Βρυξελλών"

Βέβαια όταν βγήκε στην κυβέρνηση το '81 δε  μας έβγαλε από την τότε ΕΟΚ

Το 90-93 όταν ο Μητσοτάκης προχωρούσε στις ιδιωτικοποιήσεις των κρατικών εταιρειών, ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτετσης και ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ μιλούσε για "Ξεπούλημα της Εθνικής μας κληρονομιάς"
Βέβαια αργότερα με το Σημιτη το ΠΑΣΟΚ προχώρησε και αυτό στο "Ξεπούλημα της εθνικής μας κληρονομιάς"...

Αυτά δεν με αφορούν. Είναι λαϊκισμός του κερατά και ζήτα απάντηση από τους ΠΑΣΠίτες. Εγώ δεν είμαι ΠΑΣΟΚ, είπα ότι κάποιοι συγγενείς μου είναι.

Quote from: Αθάνατος on June 25, 2007, 20:46:37 pm

Το ότι αποχώρησαν από τη συζήτηση για την αναθεώρηση του άρθρου 16 δε σημαίνει ότι δεν τη θέλουν.
Απλώς είδαν τις αντιδράσεις και σκέφτηκαν να τις εκμεταλευτούν και να μιλήσουν για καλύτερη αναθεώρηση του άρθρου 16.
Αν σε ξεγελάει το όνομα ΠΑΣοσιαλιστικόΚ τότε σε λυπάμαι Kiss

Μετά την ολοκλήρωση των νέων οργανισμών και εσωτερικών κανονισμών των Πανεπιστημίων και την ολοκλήρωση των διαδικασιών εκλογής των νέων οργάνων διοίκησης σύμφωνα με τον κανονισμό αυτό, κάθε ΑΕΙ θα προτείνει στο Υπουργείο ένα τετραετή προγραμματισμό δραστηριοτήτων, με βάση τον οποίο θα γίνει και η συμφωνία με το κράτος για χρηματοδότηση του πανεπιστημίου. Η δημόσια χρηματοδότηση των πανεπιστημίων θα πρέπει να καλύπτει τις ανάγκες που θα δημιουργούν οι συμφωνημένοι στόχοι. Η πρόταση των πανεπιστημίων, θα περιλαμβάνει, μεταξύ των άλλων, μετρήσιμους στόχους με βάση την επίτευξη των οποίων θα αξιολογούνται συνεχώς. Θα ιδρυθεί μια Ανεξάρτητη Αρχή Αξιολόγησης και Πιστοποίησης που θα αξιολογεί και θα πιστοποιεί και τα κρατικά και αργότερα τα μη κρατικά Πανεπιστήμια και ΤΕΙ.
.
.
.
Μη-κρατικά κοινωφελή ιδρύματα με ποιότητα και δημόσιο έλεγχο. Βάζουμε τέλος στο σημερινό άναρχο τοπίο των ιδιωτικών ιδρυμάτων. Θεσπίζουμε αυστηρές προδιαγραφές λειτουργίας και εξετάσεων στα μη-κρατικά, κοινωφελή ιδρύματα και αυστηρό έλεγχο της λειτουργίας τους από τη Αρχή Αξιολόγησης και Πιστοποίησης. Καθορίζουμε κριτήρια δεοντολογίας για την αποκλειστική απασχόληση του διδακτικού προσωπικού των δημοσίων ιδρυμάτων και την αποφυγή ετεροαπασχόλησης σε ανταγωνιστικά μη-κρατικά ιδρύματα. Για την έναρξη της λειτουργίας τους θέτουμε συγκεκριμένες οικονομικές προϋποθέσεις που διασφαλίζουν την μακροπρόθεσμη λειτουργία τους. Για τη διασφάλιση της διαρκούς αναβάθμισης της ποιότητάς τους και την αποφυγή κερδοσκοπικής συμπεριφοράς, θέτουμε συγκεκριμένα κριτήρια χρηματοδότησης των υποδομών καθώς και της έρευνας και τεχνολογίας από τους πόρους των μη-κρατικών ιδρυμάτων.

Υπάρχουν και αρκετοί που τη θέλουν, δεν είπε κανείς το αντίθετο.
Μετά αυτο - ακυρώνεσαι. Εσείς δεν λέγατε κάποτε ότι οι αντιδράσεις στην αναθεώρηση του αρθ. 16 είναι από θλιβερές μειοψηφίες μουσάτων και μαλλιάδων, βρομερών και άπλητων καταληψιών? Grin

Γιατί λοιπόν να φοβηθεί τις μειοψηφίες ένα κόμμα εξουσίας όπως το ΠΑΣΟΚ? Ανάγκη τις έχει??

μάλλον δεν είναι μειοψηφίες τότε.
και κατά την ταπεινή μου άποψη εξέφρασαν ό,τι αγνότερο και ιδανικότερο είχε να δώσει η γενιά μας και τράβηξαν και ένα κομμάτι της κοινωνίας που κάθισε να τους ακούσει μπροστά.

Όσο για το "σε λυπάμαι", είπαμε πολλάκις ότι όποιος βρίζει και χαρακτηρίζει δεν έχει επιχειρήματα.

Και πρόσεχε πώς μιλάς, ειδικά σε εμένα, γιατί κάτι τύπους σαν κι εσένα τους έχω για πρωινό. Και δεν το χω σε τίποτα να το χοντρύνω.

Άλλωστε κι εγώ λυπάμαι όλους τους φασίστες. Είναι καημένοι νάρκισσοι και ματαιόδοξοι.

ps και μήν μου ξαναστείλεις  Kiss γιατί θα γεμίσω την μπανιέρα με μπεταντίν και θα μπώ μέσα.
 Grin
« Last Edit: June 25, 2007, 21:06:36 pm by pandora » Logged
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #487 on: June 25, 2007, 21:03:36 pm »

Quote from: Αθάνατος on June 25, 2007, 20:02:45 pm
Το 85% του Ελληνικού πληθυσμού που είναι ΠΑΣΟΚ & ΝΔ συμμερίζονται τους νόμους της ελεύθερης αγοράς και καταδικάζουν αυτά που μας λες εσύ, που ανάμεσα σε άλλα είναι η μη ιδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Tongue Tongue

Κακούργα ύπαρξις!
Αθάνατος
Guest
« Reply #488 on: June 25, 2007, 21:06:09 pm »

Quote from: pandora on June 25, 2007, 21:02:05 pm
Όσο για το "σε λυπάμαι", είπαμε πολλάκις ότι όποιος βρίζει και χαρακτηρίζει δεν έχει επιχειρήματα.

Και πρόσεχε πώς μιλάς, ειδικά σε εμένα, γιατί κάτι τύπους σαν κι εσένα τους έχω για πρωινό. Και δεν το χω σε τίποτα να το χοντρύνω.

Άλλωστε κι εγώ λυπάμαι όλους τους φασίστες. Είναι καημένοι νάρκισσοι και ματαιόδοξοι.

Και βγήκες εκτός εαυτού μετά από 2 quote, που σου έκανα, και αυτά μετά από δικιά σου απαίτηση Kiss
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #489 on: June 25, 2007, 21:08:13 pm »

Quote from: Αθάνατος on June 25, 2007, 21:06:09 pm
Quote from: pandora on June 25, 2007, 21:02:05 pm

Και βγήκες εκτός εαυτού μετά από 2 quote, που σου έκανα, και αυτά μετά από δικιά σου απαίτηση Kiss

Δεν έχω κανένα πρόβλημα να σε βρίσω κι εγώ πίστεψέ με. Απλά δεν είναι αυτό το επίπεδο του διαλόγου που θέλω να κάνω, ούτε με χαρακτηρίζει ως άνθρωπο.

Και σταμάτα τα φιλάκια γιατί ήδη γέμισα τη μπανιέρα..... Grin BinkyBaby
Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #490 on: June 25, 2007, 21:09:30 pm »

Εγώ μπερδεύτηκα τώρα..

Το ΠΑΣΟΚ είναι υπέρ των μη-κρατικών ή όχι?
Και τελικά ποιος είναι μειοψηφία και ποιος πλειοψηφία?

ΥΓ Βάλτε μία τάξη στην κουβέντα, λέμε τώρα, ρε admins. Μεθυσμένη πολιτεία είναι το τόπικ
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #491 on: June 25, 2007, 21:13:37 pm »

Εγώ το μόνο που μπορώ να σου πώ κι αυτό επειδή έχω συγγενείς ΠΑΣΟΚτσήδες (δυστυχώς) είναι ότι σε συζήτηση με Βενιζέλο, Χριστοδουλάκη, Κστανιδη, ειπώθηκε ότι η θέση του ΠΑΣΟΚ πλέον για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια είναι κατά μετά τις αντιδράσεις.

Για τις μειοψηφίες και τις πλειοψηφίες, ο καθένας έβγαλε τα συμπεράσματά του τόσο καιρό.

Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #492 on: June 25, 2007, 21:18:43 pm »

Ας μη μπούμε στην ανάλυση του τι στηρίζει το ΠΑΣΟΚ. Ας πούμε απλά ότι στηρίζει το λαό 
Αθάνατος
Guest
« Reply #493 on: June 25, 2007, 21:19:28 pm »

Quote from: pandora on June 25, 2007, 21:13:37 pm
Εγώ το μόνο που μπορώ να σου πώ κι αυτό επειδή έχω συγγενείς ΠΑΣΟΚτσήδες (δυστυχώς) είναι ότι σε συζήτηση με Βενιζέλο, Χριστοδουλάκη, Κστανιδη, ειπώθηκε ότι η θέση του ΠΑΣΟΚ πλέον για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια είναι κατά μετά τις αντιδράσεις.

Και το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ τότε τι είναι?

Λεπτομέρεια είναι?

Υψηλές γνωριμίες βλέπω πάντως 8)
Έτυχε ή πέτυχε?
« Last Edit: June 25, 2007, 21:21:43 pm by Αθάνατος » Logged
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #494 on: June 25, 2007, 21:25:53 pm »

Quote from: Αθάνατος on June 25, 2007, 21:19:28 pm

Υψηλές γνωριμίες βλέπω πάντως 8)
Έτυχε ή πέτυχε?

Δυστυχώς έτυχε και μακάρι να μην υπήρχαν γιατί δεν θα μάλωνα κάθε μέρα με ανθρώπους που αγαπώ πολύ για τις  βλακείες του ΠΑΣΟΚ.

Quote from: Guybrush on June 25, 2007, 21:18:43 pm
Ας μη μπούμε στην ανάλυση του τι στηρίζει το ΠΑΣΟΚ. Ας πούμε απλά ότι στηρίζει το λαό 

Τί σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν συμφωνώ μαζί σου? Ούτε αυτοί δεν ξέρουν τί στηρίζουν. Σιγουρα όχι το λαό.

ps δεν συνεχίζω το οφφ-τόπικ για το ΠΑΣΟΚ. Αν χωριστεί το τόπικ έχει καλώς.
Pages: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 56 Go Up Print
Jump to: