• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 16:30:05 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 16:30:05 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by asemas
[Today at 16:20:27]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426690
Total Topics: 31710
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 83
Guests: 111
Total: 194
xeniam
chris_krkls
andrpats
Fenia04
Captain
Billyskotsikas
idchatzi
Mardouk75
mor
ඞ
Anastasiam
gpapadimi
jimalexoud
asemas
cealexop
alice
mavrhs
Giorgossou
tasos_ntv
tsaliki
lefterish
gntitsios
athenamits
artemissamaras_
PolarBear
tzortzis
mixkats
kokkinosgior
marilita
Theislander
cpapadd
HlektrikhPatata
vlasiosv
thomaitheodosiadou
Kyriacos
mrodi
lasef
drimagm
marysmr
mimaki
Vromofona Kathikia
kkalamar
ariadnipm
mmikelo
andripappa
athizoi
victoria
Kaniki
chaniotism
mkoutsouk
Dimos Bachlas
harischris
kpap17
kosovi
pipitsenko
ppoug
Nikos.Ts
gmout
cremidhs
apapagd
filkilkis
anastasis34
spoun
kevangelo
teeeoooo
petralexiou
qwertyuiop
kvas
thathas12
dsaragiotis
DLHERRO
melisste22
diamanar
Fotis Roukoutakis
giannisdomu
Vmous
konssidiro
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Φοιτητής στο τμήμα ΗΜΜΥ (Moderators: PolarBear, tzortzis) > ΠΑΛΑΙΟ και ΝΕΟ πρόγραμμα σπουδών
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 14 Go Down Print
Author Topic: ΠΑΛΑΙΟ και ΝΕΟ πρόγραμμα σπουδών  (Read 30242 times)
Nessa NetMonster
Καταστραμμένος

Ιούνιος 1999 - 19/7/2009

View Profile
Re: ΠΑΛΑΙΟ και ΝΕΟ πρόγραμμα σπουδών
« Reply #120 on: October 25, 2007, 16:32:16 pm »

...και δε γίνεται τίποτα, ε; (- Nessa σκάσε μας έπρηξες. Όχι λέμε tomato)

Απλά ρε παιδί μου είναι κρίμα να έχεις πάρει πχ 8 σε ένα μάθημα και να κοπεί Sad

Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
Διεθνιστική Αριστερά
Εργατική Αριστερά
RedNet Θεσσαλονίκης
voyager
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #121 on: October 25, 2007, 16:42:27 pm »

Παρακαλώ πολύ, ας μου υποδείξει κάποιος ποιο είναι το ΣΩΣΤΟ αρχείο με τις αντιστοχίες των μαθημάτων μεταξύ ΠΠΣ και ΝΠΣ..

δυστυχώς συμβαίνει
voyager

View Profile
« Reply #122 on: October 25, 2007, 17:19:48 pm »

Ευχαριστώ τον Juan και τον gpap που μου απάντησαν για την Ανάλυση ΣΗΕ ΙΙ. Παρακαλώ κάντε έναν κόπο ακόμα γιατί νομίζω πως κάτι δεν μου είπατε σωστά ή κάτι δεν κατάλαβα εγώ καλά.

Quote from: ngine13 on October 24, 2007, 02:31:44 am
Για τελευταία φορά ελπίζω... ο αριθμός των μαθημάτων που θα επιλέξεις στον τομέα καθορίζονται από το ΠΠΣ! Αλλά το ποια μαθήματα θα είναι αυτά καθορίζονται από τα μαθήματα που υπάρχουν στο ΝΠΣ στο αντίστοιχο εξάμηνο! Το ποια μαθήματα μπορείς να επιλέξεις από το ΝΠΣ του συγκεκριμένου εξαμήνου αναφέρεται στον οδηγό!

Με λίγα λόγια δεν μπορείς να περάσεις κάποια μαθήματα που ήταν επιλογής π.χ. στο 7ο εξάμηνο του ΠΠΣ, τα οποία έχουν πλέον αλλάξει εξάμηνο (έχουν πάει π.χ. 6ο) , και να καλύψεις τα επιλογής του 7ου εξαμήνου, γιατί ο κανόνας είναι πως μπορείς να επιλέξεις κάποια μαθήματα (αναφέρονται στον οδηγό) τα οποία καθορίζονται από το ΝΠΣ του 7ου εξαμήνου για να καλύψεις τα επιλογής σου...

Smiley

Υ.Γ.: Νομίζω πως το λέει ξεκάθαρα ο οδηγός... εάν όχι μπορούμε να τον τροποποιήσουμε μετά από αιτιολογημένη εισήγηση! Wink

Ο οδηγός βρίσκεται εδώ!

Α... και καλωσόρισες στην κοινότητα του thmmy.gr! Smiley

είναι ο παραπάνω οδηγός αυτός που καθορίζει την αντιστοιχία;;

αν ναι, Καταρχάς, έκανα ένα λάθος. Η Ανάλυση ΣΗΕ ΙΙ του 9ου γίνεται Διαχείριση συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας στο 8ο εξάμηνο του ΝΠΣ.
Όμως
1)δεν τη βρίσκω στη σελίδα του τμήματος, στο νέο πρόγραμμα σπουδών και δεν ξέρω αν είναι επιλογής ή υποχρεωτικό. Γιατί δεν αναγράφεται στο νέο πρόγραμμα σπουδών;; edit: τη βρήκα. υπήρχε εδώ: http://www.ee.auth.gr/greek/akadhmaika/proptuxiakes-spoudes/energeiakos-kuklos.html
αλλά όχι εδώ: http://www.ee.auth.gr/greek/akadhmaika/proptuxiakes-spoudes/neo-programma-spoudwn.html ..

2)Σύμφωνα με αυτά που λέει ο ngine πιο πάνω και αφού είναι επιλογής τώρα στο 9ο ΠΠΣ και είναι επιλογής και στο 8ο του ΝΠΣ όπου τη δηλώσω+περάσω, για το αντίστοιχο εξάμηνο θα μου κατοχυρωθεί ως επιλογής και όχι οπωσδήποτε για του 9ου όπως μου είπατε..
« Last Edit: October 25, 2007, 17:26:55 pm by voyager » Logged

δυστυχώς συμβαίνει
gpap

View Profile
« Reply #123 on: October 25, 2007, 20:52:52 pm »

@voyager

Η Ανάλυση ΣΗΕ ΙΙ αντικαταστάθηκε αρχικά από ένα μάθημα που λέγονταν 'Ενεργειακή Πληροφορική' για να μετονομαστεί στη συνέχεια σε 'Διαχείριση ΣΗΕ".

Προβλήματα στην επικαιροποίηση του site του Τμήματος υπάρχουν πάρα πολλά, διότι η δουλειά γίνεται σε εθελοντική βάση κυρίως από συναδέλφους σου και από την άλλη οι περισσότεροι από εμάς δεν ενημερώνουν έγκαιρα για τις διάφορες αλλαγές.

Προφανώς το μάθημα θα σου πιστωθεί ως μάθημα επιλογής του 9ου (εσύ πρακτικά παίρνεις στη θέση της υποχρέωσής σου για ένα μάθημα επιλογής στο 9ο το αντίστοιχό του που είναι επίσης μάθημα επιλογής).

@blackar

Νομίζω ότι ήταν σαφές ότι στη θέση καταργημένων μαθημάτων επιλογής μπορεί κανείς να δηλώσει μαθήματα είτε επιλογής είτε υποχρεωτικά του ΝΠΣ, που δεν τα είχε στο ΠΠΣ. Το ίδιο ισχύει για τα Αγγλικά για όσους τυχόν χάσουν και την τελευταία τους (φετινή) ευκαιρία.

ΓΠ

voyager

View Profile
« Reply #124 on: October 25, 2007, 21:52:32 pm »

Κύριε Παπαγιάννη, πείτε μου σας παρακαλώ αν ισχύει το παρακάτω για όλα ή για κάποια μαθήματα επιλογής, καθώς και για ποια και νομίζω πως θα έχω λύσει τις απορίες μου.

Quote from: ngine13 on October 24, 2007, 02:31:44 am
Με λίγα λόγια δεν μπορείς να περάσεις κάποια μαθήματα που ήταν επιλογής π.χ. στο 7ο εξάμηνο του ΠΠΣ, τα οποία έχουν πλέον αλλάξει εξάμηνο (έχουν πάει π.χ. 6ο) , και να καλύψεις τα επιλογής του 7ου εξαμήνου, γιατί ο κανόνας είναι πως μπορείς να επιλέξεις κάποια μαθήματα (αναφέρονται στον οδηγό) τα οποία καθορίζονται από το ΝΠΣ του 7ου εξαμήνου για να καλύψεις τα επιλογής σου...

Ευχαριστώ Smiley
« Last Edit: October 25, 2007, 21:59:31 pm by voyager » Logged

δυστυχώς συμβαίνει
gpap

View Profile
« Reply #125 on: October 25, 2007, 22:32:35 pm »

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το νόημα αυτής της πρότασης. Ο Παναγιώτης.... έγραψε πάλι Smiley
voyager

View Profile
« Reply #126 on: October 25, 2007, 23:23:21 pm »

Αυτό που περιγράφει ο Παναγιώτης πιο πάνω, κατάλαβα κι εγώ αλλά και πολλοί άλλοι φοιτητές. Το θέμα αφορά τα μαθήματα επιλογής του τομέα.

Ας το πούμε με ένα παράδειγμα. Ας πούμε για την Τεχνολογία Ηλεκτροτεχνικών Υλικών.
Με το ΝΠΣ το μάθημα είναι επιλογής στο 7ο εξάμηνο. Με το ΠΠΣ το μάθημα ήταν επιλογής στο 8ο εξάμηνο.

Έστω ότι έρχομαι τώρα εγώ στο 123ο εξάμηνο και χρωστάω ακόμα μαθήματα επιλογής, τόσο από το 7ο, όσο και από το 8ο εξάμηνο. Δηλώνω λοιπόν την Τεχνολογία Ηλεκτροτεχνικών υλικών.
Όταν με το καλό την περάσω, για μένα θα μετρήσει ως μάθημα επιλογής του 7ου ή του 8ου εξαμήνου;

Συνοψίζοντας. Τα μαθήματα επιλογής του τομέα, μετράνε για τα εξάμηνα στα οποία βρίσκονται σύμφωνα με το ΝΠΣ ή μετράνε για τα εξάμηνα στα οποία ήταν κάποτε σύμφωνα με το ΠΠΣ;;

Η απάντησή σας θα διαφωτίσει πολύ κόσμο πιστεύω.  Smiley

δυστυχώς συμβαίνει
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #127 on: October 26, 2007, 04:48:41 am »

Αν μπήκες με το ΠΠΣ, τότε μετράνε για τα εξάμηνα που ήταν στο ΠΠΣ.
gpap

View Profile
« Reply #128 on: October 26, 2007, 10:20:16 am »

Σωστός ο Juan για μια ακόμη φορά!

Ρε voyager, όταν δηλώνεις μαθήματα, τα δηλώνεις με βάση τις υποχρεώσεις που έχεις. και αυτές πηγάζουν από το ΠΠΣ και όχι από το ΝΠΣ.

ΓΠ
pmousoul
Guest
« Reply #129 on: October 26, 2007, 13:39:27 pm »

Quote from: gpap on May 19, 2007, 22:28:16 pm

Το πρόγραμμα σπουδών είναι ένα και μοναδικό. Αποτελείται από το νέο για τα εξάμηνα μέχρι και το 6ο και από το παλιό για τα υπόλοιπα. Του χρόνου τα εξάμηνα του νέου θα επεκταθούν μέχρι και το 8ο, ενώ σε 2 χρόνια θα υπάρχει μόνο το νέο. Οι δηλώσεις μαθημάτων γίνονται από τα μαθήματα αυτού του μοναδικού ΠΣ σύμφωνα με τους ισχύοντες περιορισμούς.

ΓΠ

Το "πρόβλημα" πιστεύω είναι εδώ! Ή με λίγα λόγια το πρόβλημα είναι μέχρι ποιο εξάμηνο ισχύει το ΝΠΣ και το ΠΠΣ φέτος!

Αν φέτος ισχύει το ΝΠΣ για μέχρι και το 8ο εξάμηνο τότε για μέχρι και το 8ο ισχύουν τα του ΝΠΣ.
aliakmwn
Guest
« Reply #130 on: October 26, 2007, 13:55:34 pm »

Οχι ngine, το προβλημα ειναι το εξης απλουστατο:

Εγω ως φοιτητης του ΠΠΣ που λογω.. τεμπελιας παρακολουθω το ΝΠΣ, παιρνω Τηλεπ τομεα, και οι.. υποχρεωσεις μου για το 6ο εξαμηνο, με βαση το δικο μου (Π)ΠΣ ειναι:

5 υποχρεωτικα + 1 ξενη γλωσσα + 2 επιλεγομενα.

Το θεμα των 5 υποχρεωτικων το λυσαμε ως εξης: Τα 5 υποχρεωτικα του 6ου εξαμηνου μου ειναι συγκεκριμενα, και πρεπει να τα εχω περασει ωστε να παρω Διπλωμα. Τα ψαχνω στο ΝΠΣ να τα βρω, με βαση των πινακα αντιστοιχιων, και τα δηλωνω. Ετσι π.χ. το Στοχαστικο Σημα θα το βρω στο 4ο εξαμηνο (που ευτυχως ειναι θερινο, οπως και το 6ο), ενω τα Τηλεπικοινωνιακα Ι θα τα βρω ως Αναλογικες Τηλεπικοινωνιες στο 5ο (που ομως ειναι χειμερινο).
Το πού ανεβοκατεβηκε το καθενα απο αυτα δεν εχει σημασια. Αρκει οταν θα ερθει η ωρα να ορκιστω, να εχω περασει τα 5 αυτα μαθηματα.

Το θεμα της ξενης γλωσσας το λυσαμε ως εξης: Εαν δεν την εχω περασει, απο τη στιγμη που θα σταματησει να διδασκεται, πρεπει να βρω ενα επιλεγομενο του ΝΠΣ που δεν υπαρχει στο ΠΠΣ.

Το "προβλημα" που εγω θετω επιμονα στον κ. Παπαγιαννη 3 χρονια τωρα, και του οποιου οι απαντησεις αλλαζουν περιοδικα (δυστυχως με μεταβαλομενη συχνοτητα), ειναι τι γινεται με τα 2 επιλεγομενα που πρεπει να παρω στο 6ο. Διοτι:

Στο μεν ΠΠΣ, ο καταλογος των μαθηματων επιλογης για το 6ο εξαμηνο ειναι:

Εφαρμοσμένα Μαθηματικά ΙΙΙ
Ηλεκτρακουστική Ι
Ηλεκτρονική ΙΙΙ
Ηλεκτρικές Μετρήσεις ΙΙ
Ηλεκτρικές Μηχανές A'
Επιχειρησιακή Έρευνα ΙΙ
Μετάδοση Θερμότητας

Στο δε ΝΠΣ, ο καταλογος των μαθηματων επιλογης για το 6ο εξαμηνο ειναι:

Ηλεκτρακουστική Ι
Αλγόριθμοι και πολυπλοκότητα
Οπτική Ι
Ακουστική Ι
Ηλεκτρικές Μετρήσεις ΙΙ
Εφαρμοσμένα Μαθηματικά ΙΙ
Τεχνολογία Λογισμικού
Μετάδοση Θερμότητας

Η ερωτηση η δικη μου ειναι ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΛΙΣΤΕΣ εγω θα επιλεξω τα 2 επιλεγομενα μου. Την πρωτη ή την δευτερη?

Εξ' αρχης θεωρουσα δεδομενο πως επιλεγω με βαση την πρωτη, και οπως γινεται με τα υποχρεωτικα, θα πρεπει να παρακολουθησω τα ανεβοκατεβασματα.
Καποια στιγμη την περασμενη ανοιξη, εμαθα πως επιλεγω με βαση τη δευτερη λιστα.
Και τωρα μαθαινω ξανα εκ νεου πως επιλεγω με βαση την πρωτη...............

Γι' αυτο ολη αυτη η φασαρια.

ΟΚ, εμαθα πλεον πως επιλεγω με βαση την πρωτη λιστα, αυτην του ΠΠΣ.

Τελος.

Χρονια πολλα στους Δημητρηδες και τις Δημητρουλες και καλο τριημερο.
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #131 on: October 26, 2007, 14:06:33 pm »

Με βάση τη δευτερη λίστα (επιλογής ΝΠΣ) από ξέρω εδώ και καιρό!
Άλλαξε κάτι;

Μπορώ να έχω κάποια επίσημη απάντηση σε αυτό:

Quote from: anonymous-root on September 22, 2007, 12:49:05 pm
Άλλη μια ερώτηση.

Επειδή έκανα μαλακία ( ; ) είχα δηλώσει τα μαθήματα Ψηφιακά ΙΙ και Προγραμματιστικές τεχνικές που στο ΠΠΣ ήταν επιλογής ενώ στο ΝΠΣ υποχρεωτικά.

Στη δήλωση μου έχουν καταγραφεί ως υποχρεωτικά.

Αν δεν τα περάσω αυτά τα δύο μαθήματα, αλλά έχω περάσει τα 54 + 4 (με άλλα μαθήματα όπως ορίζεται με το ΠΠΣ)  θα είμαι εντάξει για το πτυχίο;

Η θα πρέπει να τα περάσω αναγκαστικά αφού τα δήλωσα και δηλώθηκαν ως υποχρεωτικά;

(έχω αρχίσει να αγχώνομαι)  Sad

Ευχαριστώ!
aliakmwn
Guest
« Reply #132 on: October 26, 2007, 14:47:31 pm »

Φυσικα και αλλαξε, αφου ο gpap λιγο πιο πανω ειπε με βαση την παλια λιστα (ψαξε να το βρεις κουοταρισμενο με τεραστια κοκκινα μεσα σε δικο μου ποστ)
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #133 on: October 26, 2007, 15:15:17 pm »

Εγώ δε θυμάμαι να έχει ειπωθεί ότι επιλέγεις από τη 2η λίστα. Ίσως βέβαια να μην παρακολούθησα και όλες αυτές τις συζητήσεις για το ΠΠΣ και ΝΠΣ..

Αυτό που θυμάμαι είναι ότι εξαρχής είχε ειπωθεί ότι διαλέγεις τα μαθήματα από τη λίστα του ΠΠΣ

και

αν κάποιο μάθημα επιλογής του ΝΠΣ σε κάποιο εξάμηνο, δεν υπάρχει στο ΠΠΣ σε κανένα εξάμηνο για κάποιον, θα του δινόταν η δυνατότητα να πάρει εκείνο για 1 μόνο επιλογής του εξαμήνου στο οποίο βρίσκεται στο ΝΠΣ. (Αυτό έχει ειπωθεί ότι έγινε μετά από παρακλήσεις των παιδιών του ΠΠΣ που γλυκοκοίταζαν τα μαθήματα που επιτράπηκε να δηλώνουν οι συμφοιτητές τους του ΝΠΣ)

Για παράδειγμα:

Ο aliakmwn που είναι ΤΗΛΕΠ στο 6ο, θα μπορούσε ενδεχομένως να δηλώσει για επιλογής 6ου τους Αλγόριθμους που ΔΕΝ υπάρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ στη δήλωσή του μέχρι να τελειώσει (παλιά ήταν επιλογής μόνο για τους Ηλεκτρονικούς). ΔΕ θα μπορούσε όμως να κάνει το ίδιο π.χ. με την Οπτική Ι, η οποία στο ΠΠΣ είναι στο 7ο εξάμηνο και στο ΝΠΣ είναι στο 6ο.

Έτσι είχα καταλάβει τα πράγματα..
« Last Edit: October 26, 2007, 21:44:20 pm by Juan » Logged
gpap

View Profile
« Reply #134 on: October 26, 2007, 15:31:34 pm »

Ποτέ, σε κανένα και σε καμιά περίπτωση δεν δήλωσα ότι κάποιος του ΠΠΣ παίρνει μαθήματα σύμφωνα με τις υποχρεώσεις των φοιτητών του ΝΠΣ.
Αν είναι δυνατόν!

Το πιο πιθανό είναι ότι ο φίλος μου ο Στάθης καταλαβαίνει αυτό που θέλει και όχι αυτό που ακούει και έχει μια σύγχυση σε σχέση με τις διαδικασίες μετάβασης, γιατί πήρε πολλά τομεακά (και τηλεπικοινωνιακά) μαθήματα στο κορμό προκαταβολικά και φαίνεται ότι ... καθώς αυτά δεν είναι για ...χόρταση, η ..υπερδοσολογία ..του άφησε κουσούρι  Grin Grin Grin Grin Wink 

Εκείνο το οποίο πάντα έλεγα και συνεχίζω να το λέω είναι το εξής:

Οι του ΠΠΣ, παίρνουν το πρόγραμμά τους το παλιό, το βάζουν κάτω, βρίσκουν τα υποχρεωτικά τους και τις αντιστοιχίες τους, διαλέγουν τις επιλογές τους και με βάση τις ρυθμίσεις για το ένα μάθημα ελεύθερης επιλογής και στη συνέχεια κάνουν τον προγραμματισμό τους για το πού θα δηλώσουν τα μαθήματα αυτά, ανάλογα με την υποχρέωσή τους και τη θέση που έχουν πλέον στο ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΣ ΤΟΥ ΤΗΜΜΥ.

Αυτό το ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΣ ΤΟΥ ΤΗΜΜΥ πέρσι ήταν το ΝΠΣ μέχρι και το 5ο - 6ο και φέτος μέχρι και το 7ο-8ο (Χ και Θ αντίστοιχα).

Τώρα, πώς το ένα και μοναδικό έγινε (στην αντίληψη του aliakmwn) παίρνω όποιο μάθημα θέλω, όπου θέλω, αυτό δεν μπορώ να το εξηγήσω. Και όσοι από εσάς είχατε κάνει πέρσι κάποια τέτοια δήλωση, ήταν είτε θέμα ελέγχου είτε δεν ξέρω τι πράγμα που αυτές οι δηλώσεις δεν διορθώθηκαν (κάτι που δεν πρέπει να μας εκπλήσσει αν λάβουμε υπόψιν ότι κατά μέσο όρο 2500 φοιτητές κάνουν από 3 φορές τη δήλωσή τους ο καθένας Shocked Shocked Shocked Shocked).

Συνεπώς, αν ο καθένας έβαζε κάτω τη ...λογική (πώς να δουλεύει άραγε?) και όχι την ..επιθυμία (τί πρέπει να πάρω?) σίγουρα τα πράγματα θα ήταν ευκολότερα και για σας και ..σίγουρα για μένα.

ΓΠ
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 14 Go Up Print
Jump to: