• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 16:09:56 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 16:09:56 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426689
Total Topics: 31710
Online Today: 200
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 79
Guests: 99
Total: 178
giannisdomu
asemas
mimaki
Captain
Spyrtos14
Bill g
TMNF pro
folas
nikpamp
george polymeros
ඞ
pxanthob
lefterish
mkoutsouk
apapagd
abiki
drimagm
oak456
johnmout
angelos
evgeniaz
savvastzan
MikriTulipa
mrotskos
Kv
Apostolos adam
mark
antwnis
pliroforikarios
Notac
Vromofona Kathikia
ioannisfa
Νικηφόρος Πατσιούρας
nikos.a
harischris
kmargaritis
Billyskotsikas
dem05
DimKaratzas
evtrents
Leftor
okatapo
Zoifouka
dimant
DLHERRO
Fotis Roukoutakis
Stathiss
salonikios
Arsen
marilita
Sotirisbikos
stefpapa21
dirac1
chris s
Emilios
fpapat
koulikas
gmout
Fenia04
xanthosp
chatzikys
msandr
theodorevic
Louisa
panapasc05
soph553
vpoug
IBOURAS
idchatzi
Nekt
kstavroulis
despoina15
aachmet
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Φοιτητής στο τμήμα ΗΜΜΥ (Moderators: PolarBear, tzortzis) > ΠΑΛΑΙΟ και ΝΕΟ πρόγραμμα σπουδών
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 14 Go Down Print
Author Topic: ΠΑΛΑΙΟ και ΝΕΟ πρόγραμμα σπουδών  (Read 30228 times)
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
Re: ΠΑΛΑΙΟ και ΝΕΟ πρόγραμμα σπουδών
« Reply #90 on: October 23, 2007, 18:10:42 pm »

Quote from: ngine13 on October 23, 2007, 17:35:26 pm

2. Προφανώς θα ήθελες να το περάσεις ως επιλογής για το 7ο! Αλλά τα επιλογής τα διαλέγεις σύμφωνα με αυτά που υπάρχουν στο νέο πρόγραμμα σπουδών! Εφόσον στο νέο πρόγραμμα σπουδών αυτό το μάθημα έχει κατεβεί εξάμηνο και έχει γίνει υποχρεωτικό στον βασικό κύκλο εάν το περάσεις θα σου κατοχυρωθεί ως μάθημα βασικού κύκλου και όχι ως επιλογής του 7ου εξαμήνου!

Αυτό ακριβώς....
Mendoza
Guest
« Reply #91 on: October 23, 2007, 20:02:13 pm »

Ok σας  ευχαριστω πολύ παιδια! Smiley
nikolayev
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #92 on: October 23, 2007, 21:21:37 pm »

Quote from: ngine13 on October 23, 2007, 17:41:59 pm

Όπως έχει γραφτεί και στον οδηγό :

Τονίζεται πως δεν επιτρέπεται τα επιλογής συγκεκριμένου εξαμήνου να καλυφθούν με επιλογής άλλου εξαμήνου.

ρε παιδιά σόρρυ αλλά αυτή η φράση δημιουργεί νομίζω όλο το μπέρδεμα με τα επιλογής.Συγκεκριμένα το μάθημα τεχνολογία ηλεκτροτεχνικών υλικών ήταν με το ππσ στο 8ο εξάμηνο,ενώ με το νέο πσ στο 7ο και στα δυο σαν επιλογής.Αν κάποιος που είναι με το παλαιό πρόγραμμα το περάσει τώρα στο 7ο,για ποιο εξάμηνο θα μετρήσει , το 7ο (νέο πρόγραμμα) ή το 8ο(παλαιό)?
έχουμε χάσει το μπούσουλα με τα επιλογής  Tongue
pmousoul
Guest
« Reply #93 on: October 24, 2007, 02:31:44 am »

Quote from: nikolayev on October 23, 2007, 21:21:37 pm

Όπως έχει γραφτεί και στον οδηγό :

Τονίζεται πως δεν επιτρέπεται τα επιλογής συγκεκριμένου εξαμήνου να καλυφθούν με επιλογής άλλου εξαμήνου.

ρε παιδιά σόρρυ αλλά αυτή η φράση δημιουργεί νομίζω όλο το μπέρδεμα με τα επιλογής.Συγκεκριμένα το μάθημα τεχνολογία ηλεκτροτεχνικών υλικών ήταν με το ππσ στο 8ο εξάμηνο,ενώ με το νέο πσ στο 7ο και στα δυο σαν επιλογής.Αν κάποιος που είναι με το παλαιό πρόγραμμα το περάσει τώρα στο 7ο,για ποιο εξάμηνο θα μετρήσει , το 7ο (νέο πρόγραμμα) ή το 8ο(παλαιό)?
έχουμε χάσει το μπούσουλα με τα επιλογής  Tongue

Για τελευταία φορά ελπίζω... ο αριθμός των μαθημάτων που θα επιλέξεις στον τομέα καθορίζονται από το ΠΠΣ! Αλλά το ποια μαθήματα θα είναι αυτά καθορίζονται από τα μαθήματα που υπάρχουν στο ΝΠΣ στο αντίστοιχο εξάμηνο! Το ποια μαθήματα μπορείς να επιλέξεις από το ΝΠΣ του συγκεκριμένου εξαμήνου αναφέρεται στον οδηγό!

Με λίγα λόγια δεν μπορείς να περάσεις κάποια μαθήματα που ήταν επιλογής π.χ. στο 7ο εξάμηνο του ΠΠΣ, τα οποία έχουν πλέον αλλάξει εξάμηνο (έχουν πάει π.χ. 6ο) , και να καλύψεις τα επιλογής του 7ου εξαμήνου, γιατί ο κανόνας είναι πως μπορείς να επιλέξεις κάποια μαθήματα (αναφέρονται στον οδηγό) τα οποία καθορίζονται από το ΝΠΣ του 7ου εξαμήνου για να καλύψεις τα επιλογής σου...

Smiley

Υ.Γ.: Νομίζω πως το λέει ξεκάθαρα ο οδηγός... εάν όχι μπορούμε να τον τροποποιήσουμε μετά από αιτιολογημένη εισήγηση! Wink

Ο οδηγός βρίσκεται εδώ!

Α... και καλωσόρισες στην κοινότητα του thmmy.gr! Smiley
« Last Edit: October 24, 2007, 02:39:35 am by ngine13 » Logged
gpap
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #94 on: October 24, 2007, 09:18:25 am »

και η ..αιτιολογημένη εισήγηση...

Λοιπόν ας τα δούμε με παραδείγματα για να γίνει πιο κατανοητό.

Ξεκινάμε από τις Προγραμματιστικές Τεχνικές (αμάν πια, τελικά μόνο οι ...ενεργειακοί δεν έχουν πρόβλημα με το ΠΠΣ και το ΝΠΣ??? ... Wink Wink Grin Grin Grin)

Το μάθημα στο ΠΠΣ ήταν επιλογής στο 7ο στον Ηλεκτρονικής. Συνεπώς και σύμφωνα με τη βασική διαδικασία που λέει ότι αναζητούμε τα αντίστοιχα μαθήματα στο ΝΠΣ και τα δηλώνουμε... το μάθημα μπορεί να δηλωθεί από Ηλεκτρονικούς του 7ου ως Προγραμματιστικές Τεχνικές του 3ου. Καθώς το μάθημα στο ΝΠΣ είναι υποχρεωτικό, για λόγους καθαρά και μόνο λειτουργίας του προγράμματος της Γραμματείας. το μάθημα θα πιστωθεί σαν υποχρεωτικό στη θέση μαθήματος επιλογής, κατά τα γνωστά.

Προσοχή όμως! Αυτό δεν μπορούν να το κάνουν οι ενεργειακοί και οι Τηλεπ που δεν έχουν το αντίστοιχο μάθημα ως μάθημα επιλογής στο 7ο (ή σε άλλο εξάμηνο).

Το ίδιο ακριβώς μπορεί να γίνει και με τις Δομές για τους ενεργειακούς του ΠΠΣ στο 7ο.

Για τα παραπάνω έχει ενημερωθεί προφανώς και η Σούλα και συνεπώς μπορείτε να τα δηλώνετε.

Η ερώτηση σχετικά με τη μετακίνηση μαθημάτων από εξάμηνο σε άλλο εξάμηνο και την απώλεια της θεσμικής τήρησης της ... εξαμηνιαίας πορείας, κάτι που το συνηθίζει να επικαλείται και ο φίλος aliakmwn μάλλον δεν χρήζει απάντησης.

Είναι προφανές ότι σε μια μεταβατική διαδιακασία, όπου έχεις απολέσει τη φυσική σου θέση είτε στο ΠΠΣ είτε στο ΝΠΣ είσαι σε ...καθεστώς ειδικών ρυθμίσεων. Ειδική ρύθμιση είναι και το ν+3, ειδικές είναι και όλες οι ρυθμίσεις προσαρμογής στο ΝΠΣ. Συνεπώς είναι τουλάχιστον αφελές να προβληματίζεται κάποιος εαν το μάθημα που έπρεπε με το παλιό ΠΠΣ να το δηλώσει στο 7ο, τώρα βρίσκεται στο 4ο και τι θα γίνει αν θα το ..δηλώσει, θα του πιστωθεί με ... ταμπέλα 7ου ή με ..ταμπέλα ..4ου... (υποβαθμίζοντας προσέτι το ήδη ...υποβαθμισμένο οργανωτικά επίπεδο των σπουδών του!). Νομίζω ότι η απάντηση σε αυτό είναι άσκηση απλής λογικής.

Καλή σας μέρα

Γρηγόρης Παπαγιάννης 

marauber

Ι will forgive but I won't forget...

View Profile
« Reply #95 on: October 24, 2007, 16:09:53 pm »

Άρα με λίγα λόγια είμαστε λάθος όλοι;;  Cheesy Grin
Και ο ανεπίσημος οδηγός μετάβασης μαζί;;  Cheesy

It never rains but it pours
-------------------------------------------------------
The Spartans do not ask how many but where they are
gpap

View Profile
« Reply #96 on: October 24, 2007, 16:24:54 pm »

Γιαυτό τον κάναμε ...ανεπίσημο, για να αλλάζει κάθε φορά που θα αλλάζει ο ...επίσημος  Grin Grin Grin Grin
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #97 on: October 24, 2007, 16:57:02 pm »

(ακόμα και μαθήματα που δεν υπήρχαν στο ΠΠΣ)

marauber αυτό που γράφει ο ngine και ο κ. Παπαγιάννης είναι ουσιαστικά αυτό που του είπα κ εγώ....
πού μπερδευεσαι?

Μπορεί να το δηλώσει το μάθημα αν θέλει, αλλά μπορεί να δήλώσει και κάποιο άλλο αντ' αυτού του ΝΠΣ (στο αντίστοιχο εξάμηνο βέβαια, δηλ. κάποιο του 7ου στο ΝΠΣ)

αν έχω καταλάβει δλδ. κ εγώ γιατί τώρα άρχισα να μπερδεύομαι... seestars
 Cheesy

προβλέπω να καταρριφθεί ο μύθος για τους ενεργεικούς (το ξέρουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι  Peace αλλά πάλι μπερδευόμαστε!)

Quote from: gpap on October 24, 2007, 09:18:25 am
αμάν πια, τελικά μόνο οι ...ενεργειακοί δεν έχουν πρόβλημα με το ΠΠΣ και το ΝΠΣ??? ... Wink Wink Grin Grin Grin

Cheesy

αχ, πότε θα ρθει η Κορίνα από Βουδαπέστη, είναι η τελευταία μας ελπίδα! Cheesy

ps Κάτι άλλο που θίξατε κύριε καθηγητά.... το θέμα του ν+3....
δεν σας φαίνεται λίγο απαρχαιωμένο το μέτρο? Cheesy
μήπως.... τώρα που πιάσαμε τις αλλαγές να το αλλάξουμε κι αυτό?  Peace

(δεν θέλω να προκαλέσω πάλι μπάχαλα, απλά το βάζω σαν θέμα προβληματισμού ! Cheesy redface)

ps 2 επειδή αυτό με το ν+3 μου χει κάτσει στο λαιμό, θα ανοίξω τόπικ ξεχωριστό....και επειδή ειδική ρύθμιση θα πρεπε να γίνεται για τη μειοψηφία... οι ηλεκτρολόγοι που χρωστάνε μαθηματα παλιότερων ετών είναι συντριπτική πλειοψηφία..... αν δεν είναι να χτυπήσουμε το πρόβλημα στη ρίζα του τουλάχιστον ας τους δώσουμε "άλλη μία ευκαιρία"!  Grin (σαν τις ξανθιές στο ανέκδοτο)

marauber

Ι will forgive but I won't forget...

View Profile
« Reply #98 on: October 24, 2007, 19:28:29 pm »

Quote from: pandora on October 24, 2007, 16:57:02 pm
(ακόμα και μαθήματα που δεν υπήρχαν στο ΠΠΣ)

marauber αυτό που γράφει ο ngine και ο κ. Παπαγιάννης είναι ουσιαστικά αυτό που του είπα κ εγώ....
πού μπερδευεσαι?

Μπορεί να το δηλώσει το μάθημα αν θέλει, αλλά μπορεί να δήλώσει και κάποιο άλλο αντ' αυτού του ΝΠΣ (στο αντίστοιχο εξάμηνο βέβαια, δηλ. κάποιο του 7ου στο ΝΠΣ)

αν έχω καταλάβει δλδ. κ εγώ γιατί τώρα άρχισα να μπερδεύομαι... seestars
 Cheesy

Huh Huh

Quote from: pandora on October 23, 2007, 15:54:10 pm
Δηλ. στα επιλογής, το ΠΠΣ σου ορίζει μόνο τον αριθμό των επιλεγμένων που πρέπει να πάρεις και όχι τα ιδια τα μαθήματα. Τα μαθήματα τα παίρνεις από τα επιλογής του ΝΠΣ.
Quote from: ngine13 on October 24, 2007, 02:31:44 am
Με λίγα λόγια δεν μπορείς να περάσεις κάποια μαθήματα που ήταν επιλογής π.χ. στο 7ο εξάμηνο του ΠΠΣ, τα οποία έχουν πλέον αλλάξει εξάμηνο (έχουν πάει π.χ. 6ο) , και να καλύψεις τα επιλογής του 7ου εξαμήνου, γιατί ο κανόνας είναι πως μπορείς να επιλέξεις κάποια μαθήματα (αναφέρονται στον οδηγό) τα οποία καθορίζονται από το ΝΠΣ του 7ου εξαμήνου για να καλύψεις τα επιλογής σου...

Smiley

Υ.Γ.: Νομίζω πως το λέει ξεκάθαρα ο οδηγός... εάν όχι μπορούμε να τον τροποποιήσουμε μετά από αιτιολογημένη εισήγηση! Wink

και η ..αιτιολογημένη εισήγηση...

Μη νομίζεις, και εγώ στα πρόθυρα νέου μπερδέματος είμαι  Cheesy (ευτυχώς που δε με αφορά άμεσα το θέμα...)

Πάντως εγώ από αυτά που διάβασα καταλαβαίνω πως εγώ, εσύ και ο ngine συμφωνήσαμε με τη Σούλα πως δε μπορεί να δηλώσει το μάθημα.
Ενώ ο κ.Παπαγιάννης έχει σαφώς αντίθετη άποψη.

Άρα η περιβόητη φράση "ο αριθμός των μαθημάτων επιλογής καθορίζεται από το ΠΠΣ, τα μαθήματα επιλογής από το ΝΠΣ" είναι λάθος και πρέπει να διορθωθεί. Σωστά;

Υ.Γ. Υποθέτω πως ο γραπτός λόγος είναι ο πλέον ακατάλληλος για να λυθούν τέτοιου είδους μπερδέματα με το ΝΠΣ. Γιαυτό είπα και πριν, μήπως πρέπει να το κάψουμε το τόπικ και να βάλουμε άλλο στη θέση του με προσεκτικά διατυπωμένες απαντήσεις; Είμαι σχεδόν σίγουρος πως όποιος το διαβάσει από την αρχή του μόνο να μπερδευτεί μπορεί Cheesy Grin

It never rains but it pours
-------------------------------------------------------
The Spartans do not ask how many but where they are
aliakmwn
Guest
« Reply #99 on: October 24, 2007, 19:43:05 pm »

Η ερώτηση σχετικά με τη μετακίνηση μαθημάτων από εξάμηνο σε άλλο εξάμηνο και την απώλεια της θεσμικής τήρησης της ... εξαμηνιαίας πορείας, κάτι που το συνηθίζει να επικαλείται και ο φίλος aliakmwn μάλλον δεν χρήζει απάντησης.

Είναι προφανές ότι σε μια μεταβατική διαδιακασία, όπου έχεις απολέσει τη φυσική σου θέση είτε στο ΠΠΣ είτε στο ΝΠΣ είσαι σε ...καθεστώς ειδικών ρυθμίσεων. Ειδική ρύθμιση είναι και το ν+3, ειδικές είναι και όλες οι ρυθμίσεις προσαρμογής στο ΝΠΣ. Συνεπώς είναι τουλάχιστον αφελές να προβληματίζεται κάποιος εαν το μάθημα που έπρεπε με το παλιό ΠΠΣ να το δηλώσει στο 7ο, τώρα βρίσκεται στο 4ο και τι θα γίνει αν θα το ..δηλώσει, θα του πιστωθεί με ... ταμπέλα 7ου ή με ..ταμπέλα ..4ου... (υποβαθμίζοντας προσέτι το ήδη ...υποβαθμισμένο οργανωτικά επίπεδο των σπουδών του!). Νομίζω ότι η απάντηση σε αυτό είναι άσκηση απλής λογικής.

"Δεν χρηζει απαντησης"? Σοβαρα??? Για να δουμε.

Παμε λοιπον στον τομεα Τηλεπικοινωνιων.

Οπως ειπαμε, εμεις οι "παλιοι" παιρνουμε μαθηματα επιλογης, σε αριθμο τοσα οσα λεει το ΠΠΣ, δηλαδη, στο 6ο εξαμηνο παιρνουμε 2 (ενω οι καινουργιοι παιρνουν 3)

Ενδιαφερομαι για 3 επιλεγομενα μαθηματα:

Ηλεκτρακουστικη Ι
Ακουστικη Ι
Οπτικη Ι

Στο ΠΠΣ, η Ηλεκτρακουστικη Ι ειναι του 6ου, η Ακουστικη Ι του 8ου, και η Οπτικη Ι του 7ου.
Στο ΝΠΣ ειναι ολα του 6ου.

Ειπατε πιο πανω οτι εμεις οι παλιοι επιλεγουμε μαθηματα ως εξης: Ο αριθμος Ν των επιλεγομενων μας ανα εξαμηνο καθοριζεται απο το ΠΠΣ, αλλα επιλεγουμε με βαση το ΝΠΣ οσα εχουμε διαθεσιμα.

Ειπατε ομως επισης οτι εμεις οι παλιοι ακολουθουμε το δικο μας ΠΣ, το ΠΠΣ, και απλα ψαχνουμε να βρουμε σε ποιο εξαμηνο βρισκονται πλεον τα μαθηματα, χωρις να μας ενδιαφερει το οτι αλλαξαν θεση.

Ειμαι λοιπον σαφης: ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΥΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΠΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΞΑΜΗΝΑ?????

Οταν ηρθα στο γραφειο να σας ρωτησω, μου ειπατε οχι.

Τωρα δινετε δυο απαντησεις, μια θετικη (ακολουθουμε τη σειρα του ΠΠΣ, εντοπιζοντας τις ανακαταταξεις)  και μια αρνητικη (επιλεγουμε με βαση ο,τι εχουμε διαθεσιμο στο τρεχον εξαμηνο)

Περιμενω λοιπον να μου πειτε τι απο τα δυο που δηλωσατε ισχυει, καθως και ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ ή ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, με βαση τις επεξηγησεις στα προηγουμενα μηνυματα σας.

Η δικη μου.. αποψη (ειμαστε κορυφαιοι!!! ειμαστε απιστευτοι!!! ενα ΠΣ δεν εχει μονο διαρθρωση αλλα και.... οπτικες γωνιες για την ερμηνεια του!!! Ουτε το Ιερον Ευαγγελιον να ηταν!!!) ειναι πως ισχυει το πρωτο, δηλαδη ΘΕΤΙΚΗ απαντηση, με συνημμενο των πινακα αντιστοιχισεων.
Διοτι σε ενδεχομενη ΑΡΝΗΤΙΚΗ απαντηση, οτι δηλαδη δεν μπορω να τα παρω και τα τρια, τοτε αυτοματα μου λετε πως μπορω να παρω πτυχιο χωρις να εχω περασει π.χ. Στοχαστικο Σημα, καθως για το ΠΠΣ αυτο ηταν υποχρεωτικο του 6ου εξαμηνου (τηλεπ), ενω στο ΝΠΣ ειναι υποχρεωτικο στο 4ο, κι εγω μπορω να συμπληρωσω τον αριθμο των υποχρεωτικων μου, τοσο στο 4ο οσο και στο 6ο, χωρις να συμπεριλαβω το Στοχαστικο.

Σταθης

ΥΓ: Γουσταρω να χορευω
γουσταρω να χορευω
γουσταρω να χορευω
γουσταρεις?
ΔΩΣΕ!!!

ΥΓ2: Εαν θελετε επισημη αιτηση προς το Τμημα προκειμενου να μου απαντησετε, δεν εχω καμιαν απολυτως αντιρηση. Και μεσω Συλλογου αμα θελετε...
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #100 on: October 24, 2007, 19:46:02 pm »

Quote from: marauber on October 24, 2007, 19:28:29 pm

Υ.Γ. Υποθέτω πως ο γραπτός λόγος είναι ο πλέον ακατάλληλος για να λυθούν τέτοιου είδους μπερδέματα με το ΝΠΣ. Γιαυτό είπα και πριν, μήπως πρέπει να το κάψουμε το τόπικ και να βάλουμε άλλο στη θέση του με προσεκτικά διατυπωμένες απαντήσεις; Είμαι σχεδόν σίγουρος πως όποιος το διαβάσει από την αρχή του μόνο να μπερδευτεί μπορεί Cheesy Grin

Μπορεί να το δηλώσει το μάθημα, απλά δεν είναι υποχρεωμένος, γιατί μπορεί να επιλέξει κάποιο άλλο του ΝΠΣ στη θέση αυτού του μαθήματος, εγώ τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω....

πω ρε μπέρδεμα....

τεσπα, έχεις δίκιο στην παράγραφο παραπάνω, γι'αυτό κι εγώ ζητώ πάντα επιβεβαίωση σε αυτά που γράφω!!

ps Α, και καλό θα ήταν κάποιος να μην διαβάσει αυτό το τόπικ από την αρχή! Smiley
« Last Edit: October 24, 2007, 19:58:04 pm by pandora » Logged
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #101 on: October 24, 2007, 19:52:24 pm »

Quote from: ngine13 on October 24, 2007, 02:31:44 am

Για τελευταία φορά ελπίζω... ο αριθμός των μαθημάτων που θα επιλέξεις στον τομέα καθορίζονται από το ΠΠΣ! Αλλά το ποια μαθήματα θα είναι αυτά καθορίζονται από τα μαθήματα που υπάρχουν στο ΝΠΣ στο αντίστοιχο εξάμηνο! Το ποια μαθήματα μπορείς να επιλέξεις από το ΝΠΣ του συγκεκριμένου εξαμήνου αναφέρεται στον οδηγό!

Smiley

ελπίζω ότι τα πράγματα είναι έτσι....

(ngine μας σώζεις)

gpap

View Profile
« Reply #102 on: October 24, 2007, 20:44:05 pm »

Καλά να γυρίζεις σπίτι, έχοντας ξεκινήσει από τις 6 το πρωί, μετά από μαθηματάκι στις 17.00-19.00 και αφού έχεις ...ξεπετάξει καμμιά 40αριά συναδέλφους από το πρωί που περάσαν να συζητήσουν από το ...ΔΟΑΤΑΠ μέχρι τις διπλωματικές και να έχεις να αντιμετωπίσεις και το ...υφάκι του Στάθη (με την ...απειλή του Συλλόγου μπρρρρρρ! τρόμαξα) είναι ..ότι πρέπει.

Και στο φινάλε ποιό είναι το ερώτημα?

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΥΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΠΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΞΑΜΗΝΑ?????

Ω θαύμα μέγα της απροσδιοριστίας και της χαοτικής λογικής!

Σε ποιο εξάμηνο ρε φίλε? Είσαι 7ο (γιατί τυχαίνει να το ξέρω) θες την Οπτική Ι του ΠΠΣ, μας τέλειωσε στο χειμερινό. Θα την πάρεις στο θερινό. Αν θες μπορείς να την αλλάξεις και να πάρεις κάποιο (ένα μόνο) μάθημα που δεν υπήρχε στις παλιές σου επιλογές. Αν όχι θα περιμένεις στο θερινό (8ο) να την πάρεις σαν χρωστούμενο. Την Ηλεκτρακουστική την παίρνεις προφανώς στο 6ο, όπως ήταν έτσι είναι και την Ακουστική Ι θα τη δηλώσεις στο 8ο σαν μάθημα του 8ου και θα την παρακολουθήσεις με τα παιδιά του 6ου.

Απορώ πραγματικά ποιο είναι το τόσο δυσνόητο του πράγματος. Μήπως το ότι εάν δεν πάρεις τώρα την Οπτική Ι, τι θα βάλεις στη θέση της? (με το δεδομένο ότι θα τη δηλώσεις στο θερινό φυσικά). Μα, κάποιο άλλο που χρωστάς. Και εάν δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο, έ θα δηλώσεις ν-1, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το ν+3 σας φτάνει και σας περισσεύει (ενίοτε).

Ελπίζω να απάντησα ικανοποιητικά παρόλο που τα γράμματα παίζουν στα ματάκια μου .... Smiley

(...ξεκίνησα να γράφω άλλα, αλλά ...... ας όψεται.... Wink)

Καλό σας βράδυ

Γρηγόρης Παπαγιάννης

ΥΓ Και πού 'σαι ρε Στάθη! Πάρε και κανένα ενεργειακό να ... ξελαργάρεις λίγο ρε! Και θα δεις ακόμη και το ΝΠΣ με ΝΜ (νέο μάτι)  Grin
aliakmwn
Guest
« Reply #103 on: October 24, 2007, 21:27:15 pm »

Θεωρω πως μου απαντησατε σαφεστατα εδω:

Quote from: gpap on October 24, 2007, 20:44:05 pm
και την Ακουστική Ι θα τη δηλώσεις στο 8ο σαν μάθημα του 8ου και θα την παρακολουθήσεις με τα παιδιά του 6ου.)

Τελος.
Το δικο μου θεμα εληξε εδω!

Παιρνω ΚΑΙ τα τρια μαθηματα, τα περναω με το καλο, και δεν αντιμετωπιζω προβλημα.

Το παραπανω κομματι ειναι ενα αποσπασμα της συνολικης απαντησης μου, με την οποια ΤΕΡΜΑΤΙΖΩ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ στη φαρσα.
Η συνολικη απαντηση ακολουθει για αρχειακους λογους (και επειδη την εγραφα τοση ωρα και δεν θελω να παει χαμενη).
Προς gpap: Παρακαλω να θεωρησετε ως απαντηση ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.

Α θα τρελαθουμε τελειως εδω...

Μα ηρθα στο γραφειο σας, ακριβως για να λυσω αυτην την παρεξηγηση, και μου ειπατε πως ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Στο γιατι μου, μού απαντησατε πως εγω ως παλιος εχω δικαιωμα μονο για 2 επιλεγομενα στο εκτο και οχι για 3.
Σας ειπα οτι στο ΠΠΣ αυτα τα μαθηματα ειναι αλλων εξαμηνων και μου ειπατε πως το ΠΣ ειναι ενα και μοναδικο, και στο τρεχον ΠΣ, ανηκουν στο εκτο εξαμηνο.
Σας ρωτησα τοτε, αναζητωντας εναλλακτικη, εαν μπορω απλουστατα να παρω ενα παραπανω επιλογης τωρα (στο εκτο) και ενα λιγοτερο στο εβδομο ή στο ογδοο και μου ειπατε πως δεν μπορω διοτι η κατανομη των μαθηματων στα εξαμηνα εχει μια λογικη...............

Στα λογια σας: Ω θαύμα μέγα της απροσδιοριστίας και της χαοτικής λογικής! ...και της προχειροτητας να συμπληρωσω!!!

Δεν καταλαβαινετε επιτελους ποσο σημαντικο ειναι το ΩΣ ΤΙ θα μας καταχωρηθει ενα περασμενο μαθημα?

Εγω στο εκτο εξαμηνο πρεπει να παρω 2. ΤΕΛΕΙΑ. Εαν παρω 3 και τα περασω, το ενα θα μου κοπει. ΤΕΛΕΙΑ.

Ρωταω λοιπον: Εαν παρω 3 μαθηματα, εκ των οποιων ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ (η Ηλεκτρακουστικη Ι) ηταν και ειναι του εκτου, ενω τα αλλα δυο ειναι πλεον στο εκτο, αλλα εγω στο ΠΠΣ τα ειχα σε μεγαλυτερα εξαμηνα, και τα περασω και τα 3 (λεμε τωρα), θα μου μεινουν στην αναλυτικη, ή θα μου κοπει το ενα απο αυτα (αυτο με το μικροτερο βαθμο)???

Η ερωτηση μου δεν ειναι το τι θα κανω που η Οπτικη Ι απο χειμωνιατικη εγινε καλοκαιρινη... Αντι για κασκολ θα με βλεπει ο Παπαγιαννακης με κοντομανικο! Επιτελους πια, απλα ελληνικα μιλαμε! Το ερωτημα ειναι εαν η κατανομη των μαθηματων σε εξαμηνα παιζει καποιο ρολο, τυπικο ή ουσιαστικο, και τελικα οταν περναω ενα μαθημα, το οποιο εγω το ειχα στο Χ εξαμηνο αλλα το βρισκω μπροστα μου και το παιρνω στο Υ εξαμηνο, αν μου καταχωρειται ως περασμενο του Χ ή του Υ??????

Δεν το καταλαβαινετε ακομα πως το ζητημα δεν ειναι παιχνιδι με τις λεξεις αλλα ουσιαστικο???

Ξανα και ξανα και ξανα και ξανα και ξανα μεχρι να βγαλουμε ακρη και να καταλαβετε ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ και οχι τι νομιζετε πως σας ρωταω:

Ειμαι παλιος. Ειμαι τηλεπ. (μαγκας και ωραιος Grin) Ειμαι αιωνιος. Ειμαι στο 6ο εξαμηνο.
Το 6ο του ΠΠΣ εχει 2 επιλεγομενα, και συμφωνα με αυτο που μου ειπατε, το νουμερο αυτο ειναι αδιαπραγματευτο, ητοι δεν μπορω να παρω τωρα ενα επιπλεον και να κοψω ενα απο τα επομενα εξαμηνα.

Και με ενδιαφερουν 3 (τρια) μαθηματα:
Ηλεκτρακουστικη Ι (6ο ΠΠΣ, 6ο ΝΠΣ)
Οπτικη Ι (7ο ΠΠΣ, 6ο ΝΠΣ)
Ακουστικη Ι (8ο ΠΠΣ, 6ο ΝΠΣ)

Τα δηλωνω και τα περναω και τα τρια (λεεεεεεμε τωρα...)

ΕΑΝ αυτα τα μαθηματα, μου καταχωρηθουν ως μαθηματα του εξαμηνου που λεει το ΠΠΣ, τοτε κανενα προβλημα.
ΕΑΝ ΟΜΩΣ μου καταχωρηθουν ως μαθηματα του εξαμηνου του ενος και μοναδικου ισχυοντος (Ν)ΠΣ, τοτε αυτο με το μικροτερο βαθμο το χανω.

Θεωρω πως μου απαντησατε σαφεστατα εδω:

και την Ακουστική Ι θα τη δηλώσεις στο 8ο σαν μάθημα του 8ου και θα την παρακολουθήσεις με τα παιδιά του 6ου.)

...δηλαδη ειναι αυτο που ειχα καταλαβει (και υποστηριζα) απο την αρχη.

Τελος.
Το θεμα εληξε εδω!

Παιρνω ΚΑΙ τα τρια μαθηματα, τα περναω με το καλο, και δεν αντιμετωπιζω προβλημα.

Με την υποσημειωση πως οταν περυσι ηρθα στο γραφειο σας για να συζητησουμε αυτην ακριβως την απορια, για τα τρια αυτα συγκεκριμενα μαθηματα, ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!!!!!!!!!!
ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ αφου πλεον η Ακουστικη Ι ανηκει στο 6ο εξαμηνο, και αφου το ΠΣ ειναι ενα και μοναδικο, αρα ΚΑΙ για μενα η Ακουστικη Ι ειναι μαθημα του 6ου. Αν λοιπον δηλωσω αυτα τα τρια που θελω, το ενα απο τα τρια θα μου το κοψετε (δηλαδη κατα τη γνωστη λαϊκη αργκο ρηση θα μου κανετε τα τρια, δυο - στην κυριολεξια Grin Grin Grin )

Ωστοσο, το θεμα εληξε. Θεωρω πως οταν ειχα ερθει στο γραφειο σας υπηρξε παρανοηση, χρεωνω τελικα και την ευθυνη σε μενα (επρεπε να ειχα επιμεινει κι αλλο), πως εκεινο που μου ειπατε στο γραφειο δεν ισχυει, και πως η απαντηση ειναι αυτη που πηρα στο αμεσως προηγουμενο μηνυμα (τα γραπτα μενουν, γαρ), δηλαδη:

Ας ελπισουμε πως αυτη τη φορα καταληξαμε στην ΣΩΣΤΗ απαντηση, και πως η επομενη φορα που θα περασω απ' το γραφειο θα ειναι για καφεδακι και αποριες στην Ενεργειακη, και οχι για να σας γυρεψω μαθημα που περασα αλλα μου 'κοψαν επειδη δεν μου εξηγησατε καλα τι καθεστως ισχυει με τα επιλεγομενα.

Τελος, σιγα μην παρω ενεργειακο μαθημα! Δεν τρελαθηκα ακομα... Τις Ενεργειακες και με το ζορι...

Και πιο τελος: Η αναφορα του Συλλογου δε συνιστουσε.. απειλη! Ελεος μα τι σκεφτηκατε! Ειρωνια ηταν, απαντηση στη δικη σας ειρωνια (?) οτι απο δω και περα θα δινετε απαντησεις μονο σε επισημες αιτησεις Cheesy
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #104 on: October 24, 2007, 21:29:58 pm »

Εγώ δεν έχω αντιληφθεί για ποιο πράγμα γίνεται όλος ο ντόρος..  Embarrassed

Είμαι ΠΠΣ, χρωστούσα αρκετά από παλιά, αλλά δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα αντιστοίχισης..  Undecided
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 14 Go Up Print
Jump to: