• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 17:54:17 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 17:54:17 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by asemas
[Today at 16:20:27]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426690
Total Topics: 31710
Online Today: 218
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 87
Guests: 127
Total: 214
Don
stergios03
Andreas K
Nicotre
harischris
nikos123321
theofr
Belafonte
trelogauros7
Psychoktonos_
vasilis saitis
Carot1456
Kenedy
asimomyti
mailon
stelinas
chondrosp
papakyrn
LelisNiko
Christop
summersunshine
dkatsoul
victoria ginikopoulou
spyros36
Δημητρης Αξιμιωτης
elenak
jimalexoud
hraklis2002
giorgosss03
drimagm
nikpamp
Pakapis5
tmpadasn
papatmaria
dkoui
agapi
TheKingInTheNorth
eli_k
athena_apo
marilita
iJasonOP
Emilios
maestros
Βασιλης
alexandraskol
vaggelis.ntokas
k_tasio_
filon05
DimKaratzas
Sotirisbikos
vpoug
Elenit
prigians
Vaantoniadis
Captain
Mardouk75
nikitask
vajim
distillery
ariadnipm
evitzv
iliaskou
panapasc05
andripappa
skopsinos
sofaki
dkonst
dmoral
akiousia
Χρήστος Κίτσος
palladas
BossiTsif
kesha
kassamanwlhs
antontsiorvas
Ioannakoliou
george14
Evripidis
Juror8
Ioannis Apostolikas
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Φοιτητής στο τμήμα ΗΜΜΥ (Moderators: PolarBear, tzortzis) > ΠΑΛΑΙΟ και ΝΕΟ πρόγραμμα σπουδών
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 14 Go Down Print
Author Topic: ΠΑΛΑΙΟ και ΝΕΟ πρόγραμμα σπουδών  (Read 30260 times)
gpap
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: ΠΑΛΑΙΟ και ΝΕΟ πρόγραμμα σπουδών
« Reply #30 on: May 29, 2007, 21:39:13 pm »

Δεν είναι ακριβώς έτσι!

Στο συγκεκριμένο θέμα η ΓΣ αποφασίζει και εγκρίνει τις προτάσεις των Τομέων για διδάσκοντες, συνεπικουρούντες και συγγράμματα για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος. Το ΠΣ έχει ήδη εγκριθεί στο σύνολό του.

Οι Τομείς έχουν ήδη κάνει συνελεύσεις και έχουν συζητήσει τους διδάσκοντες κλπ και έχουν στείλει τις προτάσεις τους στο Τμήμα. Το θέμα της έγκρισης είναι συνήθως τυπικό, τελειώνει σε 5 λεπτά (πλην απροόπτων) και μάλλον δεν έχει να κάνει με το ΝΠΣ. Αυτό συζητήθηκε ήδη στους Τομείς (πχ εμείς ορίσαμε διδάσκοντες για τα νέα μαθήματα του Τομέα).
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #31 on: May 30, 2007, 02:04:55 am »

Έχω μια ερώτηση...

έχω περάσει το μάθημα Εισαγωγή στις εφαρμογές της πυρηνικής τεχνολογίας ως μάθημα επιλογής βασικού κύκλου με το ΠΠΣ.

Αυτό τώρα έχει γίνει μάθημα επιλογής στον ενεργειακό τομέα (στον οποίο βρίσκομαι).
Πρέπει να δηλώσω άλλο μάθημα επιλογής στη θέση του στο 6ο εξάμηνο στον τομέα  ή θεωρείται ότι το έχω περάσει ως μάθημα επιλογής του τομέα?

aliakmwn
Guest
« Reply #32 on: May 30, 2007, 11:31:05 am »

Ναι, πρεπει να δηλωσεις αλλο επιλεγομενο, η Πυρηνικη σού κατοχυρωνεται ως επιλογης του Βασικου Κυκλου.

Προσοχη: Ο αριθμος των επιλεγομενων που πρεπει να δηλωσεις σε καθε εξαμηνο καθοριζεται απ' το ΠΠΣ, αλλα θα τα επιλεξεις με βαση το ΝΠΣ. Μην ξεγελαστεις κι εσυ (οπως καποιοι που ξερω - γκουχ γκουχ) και παρεις 3 επιλεγομενα.

Smiley

ΥΓ: Αλλαξε τομεα, προλαβαινεις Grin Η τηλεπικοινωνιακη αγκαλια ειναι ανοιχτη και σε περιμενει Wink
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #33 on: May 30, 2007, 12:55:10 pm »

Quote from: aliakmwn on May 30, 2007, 11:31:05 am

ΥΓ: Αλλαξε τομεα, προλαβαινεις Grin Η τηλεπικοινωνιακη αγκαλια ειναι ανοιχτη και σε περιμενει Wink

Grin Grin

τόσα  χρόνια μαθηματικά, μαθηματικά.... Κι άλλα μαθηματικά??? mercy!! beg Cheesy

μια χαρά νιώθω  εδώ.... Tongue

Δηλ. πρέπει να δηλώσω 2  επιλογής με βάση το ΠΠΣ, αλλά θα είναι μαθήματα του ΝΠΣ? Cheesy

(οκ νομίζω κατάλαβα, αλιάκμωνα thanks για τη βοήθεια)

Καλλισθένης
Veteran

I'm not insane! My mother had me tested

View Profile WWW
« Reply #34 on: September 14, 2007, 16:05:30 pm »

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για τις αντιστοιχίες των ΠΠΣ και ΝΠΣ. (http://www.ee.auth.gr/uploads/media/antistoixish_ma8hmatwn.pdf)

Από όλες τις αλλαγές που καταγράφονται στο pdf, δεν καταλαβαίνω τις παρακάτω 2 από τις αλλαγές του 8ου εξαμήνου:

1)Π 8: Ηλεκτρικές Μηχανές Γ’=>Ν 6: Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου ΙΙ
2)Π 8: Συστήματα Ηλεκτρικής Ενέργειας ΙΙΙ =>Ν 9: Ηλεκτρικές Μηχανές Γ

Με το δεδομένα τα εξής:
1) τα ΣΗΕ ΙΙΙ παραμένουν ως έχουν στο 8o
2) οι Μηχανές Γ απλά ανεβαίνουν από το 8ο στο 9ο
3) τα ΣΑΕ 1 του 8ου εξαμήνου γίνονται ΣAE 2 του 6ου και δεν αναγράφεται πουθενά αλλού στις αντιστοιχίες

Φαντάζομαι ότι θα ήταν λογικότερο να έλεγε το εξής:

1)Π 8: Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου Ι=>Ν 6: Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου ΙΙ
2)Π 8: Ηλεκτρικές Μηχανές Γ’ =>Ν 9: Ηλεκτρικές Μηχανές Γ

Μήπως πρόκειται για τον δαίμονα του copy-paste??? Δικαιολογούνται λάθη σε τόσο σημαντικό έγγραφο?  Tongue Μήπως υπάρχουν κι άλλα που δεν είναι τόσο εξόφθαλμα?

Για να μην με παρεξηγήσει κανείς, να επαναλάβω ότι οι πρώτες 2 αντιστοιχίες αναφέρονται επίσημα στο έγγραφο της σχολής, ενώ οι δεύτερες 2 είναι από το μυαλό μου...

Σούλααααα!!! Τα λέμε!!!
pmousoul
Guest
« Reply #35 on: September 14, 2007, 16:29:00 pm »

Quote from: aliakmwn on May 30, 2007, 11:31:05 am

Προσοχη: Ο αριθμος των επιλεγομενων που πρεπει να δηλωσεις σε καθε εξαμηνο καθοριζεται απ' το ΠΠΣ, αλλα θα τα επιλεξεις με βαση το ΝΠΣ. Μην ξεγελαστεις κι εσυ (οπως καποιοι που ξερω - γκουχ γκουχ) και παρεις 3 επιλεγομενα.

Κάθε φορά που περνάω από την Σούλα μου λέει τον πόνο της με τις δηλώσεις μαθημάτων... γι' αυτό ας είμαστε πολύ προσεκτικοί - να μην την τρελάνουμε... κι' άλλο!!! Cheesy

Αυτό που λέει ο aliakmwn  είναι πολύ σημαντικό! Εμείς του ΠΠΣ για να τελειώσουμε θέλουμε σε αριθμό όσα λέει το ΠΠΣ αλλά η επιλογή που θα κάνουμε, δηλ. ποια μαθήματα μπορούμε να δηλώσουμε (επιλογής, υποχρεωτικά) καθορίζονται από το ΝΠΣ...

Με λίγα λόγια τρέχα γύρευε... αχ βρε Σούλα τι σε περιμένει! Μου έρχεται η εικόνα της Σούλας στο μυαλό να τσαλακώνει τις άκυρες δηλώσεις σε σχήμα μπλάλας και να τις πετάει σε κάδο σχήματος καλαθιού του μπάσκετ στο τοίχο που βρίσκεται στα αριστερά της (όπως την βλέπουμε εμείς) χωρίς να δίνει καμία εξήγηση γιατί είναι άκυρες... (και να ξέρετε πως αυτό είναι ένα από τα ρεαλιστικά σενάρια, γιατί τα εξωπραγματικά πιστεύω πως θα έχουμε την τύχη να τα δούμε live!!!) Grin   
gpap

View Profile
« Reply #36 on: September 14, 2007, 16:50:51 pm »

Α ρε Καλλισθένη, αντί να σκέφτεσαι, ως γνήσιος αναποφάσιστος, τι θα ψηφίσεις, εσύ ξεψαχνίζεις το ΠΠΣ (ή το ΝΠΣ?  ή και τα 2?)

(εκτός αν αποφάσισες ήδη, οπότε δώσε γραμμή!  Wink)

Λοιπόν, ο δαίμων του ....υπολογιστή μου ευθύνεται και όχι η Σούλα. Βρήκα το κείμενο που έστειλα στη Γραμματεία και ... ναι ναι εγώ έκανα λάθος στο copy-paste .....(μη βαράτε όλοι μαζί...)

Το ορθόν της ανακοίνωσης είναι:

Π8: Συστήματα αυτομάτου ελέγχου Ι  ------>  Ν6: Συστήματα αυτομάτου ελέγχου ΙΙ
Π8: Ηλεκτρικές μηχανές Γ                       ------>  Ν9: Ηλεκτρικές μηχανές Γ

Το φάουλ έγινε κατά την αλλαγή ανάμεσα στα ΣΗΕ Ι,ΙΙ, ΙΙΙ και τις ΗΜ Α,Β,Γ οπότε ράβε - ξήλωνε τα κάναμε λίγο μαντάρα (εν μέσω καταλήψεων!)

Θα το κανονίσω τη Δευτέρα με τη Σούλα και το Δημάκη ώστε η ορθή κατάσταση να ανέβει και στο site του ΤΗΜΜΥ.

Ευχαριστώ πάντως για την υπόδειξη, στο κάτω κάτω εσείς είστε ...οι χρήστες, άρα και οι ..... ελεγκτές της ορθότητας των ρυθμίσεων (και όχι μόνο τυπογραφικά).

Γρηγόρης Παπαγιάννης
aliakmwn
Guest
« Reply #37 on: September 14, 2007, 16:56:10 pm »

Τι ΠΠΣ και ΝΠΣ και ΞΠΣ και μαλακιες...

Εχουν τρομαξει τα ματακια μου μ' αυτα που συμβαινουν σ' αυτο το τμημα με τα προγραμματα...
Δεν ξερω αν μας μαθαινει το τμημα πώς πρεπει να σκεφτεται ενας μηχανικος, αλλα καθε φορα που τολμαω να ασχοληθω με το τι ακριβως ισχυει με τη μεταβαση αυτη, βλεπω πως ΔΕΝ πρεπει να οργανωσει ενας μηχανικος μια αλλαγη Προγραμματος Σπουδων...

Το ζητημα ειναι πως οταν καποια στιγμη (και αν) με το καλο μαζεψουμε ενα συνολο κουτσα-στραβα 58 περασμενων μαθηματων (εμεις του ΠΠΣ), θα 'ρθουμε να ζητησουμε πτυχιο. Εαν δεν μας δοθει με το καλο, θα το παρουμε... ακουγοντας Bregovic Grin

ΥΓ: Gpap, γιατι να προβληματιστει για την ψηφο του? Η ψηφος ειναι μονοδρομος Grin
gpap

View Profile
« Reply #38 on: September 14, 2007, 17:00:31 pm »

Καλά, και εγώ που ήλπιζα ότι ...ειδικά εσύ θα τρέχεις ..αλλού τώρα και θα αποφύγω τον ...ευγενικό σχολιασμό σου!!!  Grin Grin Grin Grin

Λοιπόν, μιας και από ότι φαίνεται θα σε έχουμε μέχρι την επόμενη αλλαγή ΠΣ.... (κακίες  Tongue) να σε κλείσω από τώρα θέση στην επιτροπή ΠΣ?  Cheesy Cheesy

ΓΠ
gpap

View Profile
« Reply #39 on: September 14, 2007, 17:02:10 pm »

... και δεν αντιλαμβάνομαι τον (πικρόχολο) σχολιασμό!

Ρολόι δεν πάει η ...μεταρρύθμιση και η μετάβαση από το ΠΠΣ στο ΝΠΣ???

Υπάρχει κανένας (έστω ένας) εκτός από εσένα που να έχει ...παράπονο??? Roll Eyes Roll Eyes
Mendoza
Guest
« Reply #40 on: September 14, 2007, 17:09:49 pm »

Quote from: ngine13 on September 14, 2007, 16:29:00 pm
Αυτό που λέει ο aliakmwn  είναι πολύ σημαντικό! Εμείς του ΠΠΣ για να τελειώσουμε θέλουμε σε αριθμό όσα λέει το ΠΠΣ αλλά η επιλογή που θα κάνουμε, δηλ. ποια μαθήματα μπορούμε να δηλώσουμε (επιλογής, υποχρεωτικά) καθορίζονται από το ΝΠΣ...
shocked

Μα δεν καθορίζονται τα επιλογής μόνο από το ΝΠΣ?Η κάνω λάθος? question

πχ στο 8ο εξάμηνο εγώ που ειμαι με ΠΠΣ δεν έχω υποχρεωτικά Δίκτυα2 και Τεχνολογία λογισμικου που στο ΝΠΣ εγιναν υποχρεωτικά...

Αυτά για μένα παραμένουν προαιρετικά...Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ!!?? seestars

aliakmwn
Guest
« Reply #41 on: September 14, 2007, 17:21:46 pm »

Gpap,

το οτι ειμαι αρκετα ψειρας, σπαζαρχιδας, αλλα και θρασυς -εν αντιθεσει με πολυ κοσμο- ωστε τα προβληματα που εντοπιζω να τα αναφερω, και μαλιστα δημοσια και αρκετα πριν τα συναντησω μπροστα μου, δεν σημαινει πως ειμαι ο μονος δυσαρεστημενος.
Συνδικαλιστης γαρ (τρομαρα μου) αλλα και αυτος που ασχοληθηκε περισσοτερο απο οποιονδηποτε αλλον (μη σας πω και απο την... Επιτροπη την ιδια), εχω μιλησει με μπολικα ατομα και εχω συγκεντρωσει παραπονα οσο δε φανταζεστε. Το συνολικο μας προβλημα ονομαζεται "ανευθυνοτητα", και ειναι δυστυχως χαρακτηριστικο καί των συμφοιτητων μου - λογικο ειναι, οι δυο επεξηγηματικες παροιμιες ειναι "κατα μανα κατα κυρη" και "μ' οποιον δασκαλο καθησεις" - οι οποιοι συνηθως περιμενουν να βρουν το προβλημα μπροστα τους ωστε να αρχισουν να τρεχουν πανικοβλητοι. Εδω θα περιαυτολογησω υπερηφανα λεγοντας οτι ειχα προβλεψει και ασχοληθει με το ζητημα... πριν καν χασω τον τομεα Grin
Παραπονα υπαρχουν gpap, και δεν ειναι λιγα. Αλλα κατα τα ελληνικα προτυπα, καπως "βολευονται" - ή τα παραμεριζουμε μεχρι να γινουν μεγαλα προβληματα. Επισης υπαρχει διαχτη και απογοητευση. Διοτι οταν 1-2-3-n φορες εχεις γινει μπαλακι απο τη Σουλα στην Επιτροπη και απο την Επιτροπη πισω στη Σουλα (που πραγματικα απορω με την υπομονη της σ' αυτο το... που 'μπλεξε - και που αν δεν ηταν εκεινη, το τμημα θα 'χε καταρρευσει χρονια πριν) καποια στιγμη λες ενα "ρε δε γαργαλιουνται ολοι τους" και χαλαρωνεις πινοντας φραπε.

Καντε μια βολτα απο τις ουρες των δηλωσεων και θα δειτε. Οχι μονο υπαρχουν ζητηματα που δεν εχουν ξεκαθαρισει ακομα, αλλα προσφατα ακουσα πως κατι που νομιζαμε πως ισχυε την προηγουμενη περιοδο δηλωσεων τελικα δεν ισχυει.

Δεν αγχωνομαι ομως. Το δικο μου πτυχιο αργει πολυυυυυ ακομα... Και ο Bregovic μου αρεσει Grin
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #42 on: September 14, 2007, 17:23:24 pm »

aliakmwn και gpap ο διάλογος θεϊκός !! Cheesy Cheesy

Grin Grin Grin Grin

Αν και κύριε Παπαγιάννη πρέπει να αναγνωρίσω την άριστη ενημέρωση που μας παρέχει ο Στάθης όσο αφορά το πρόγραμμα σπουδών. Εμένα τουλάχιστον με έχει βοηθήσει με την... εκλαικευμένη ερμηνεία του πάνω στις ... διαστημικές (και δυσνόητες  seestars  Cheesy) αντιστοιχίες (οκ τα χω λίγο χαμένα με το ΠΠΣ και το ΝΠΣ το παραδέχομαι αλλά κάποια στιγμή θα βγάλω άκρη!!  8) Grin).

Πάντως μαζί με το Στάθη θα είμαι κι εγώ στην επόμενη αλλαγή του προγράμματος Cheesy Tongue, οπότε μπορει να το κάνουμε και καλύτερο, πού ξέρετε!! Wink

ps αυτό που δεν έχω καταλάβει ακόμα είναι αν θα χρειαστεί να πάρω Αναλογικές Τηλεπικοινωνίες, που κατέβηκαν στο βασικο κύκλο με το ΝΠΣ ενώ εμείς - εκείνα τα χρόνια  Grin ytold - δεν τις είχαμε!

« Last Edit: September 14, 2007, 17:32:35 pm by pandora » Logged
gpap

View Profile
« Reply #43 on: September 14, 2007, 17:35:53 pm »

Ρε παιδιά, τα είπαμε αυτά άπειρες φορές.

Αλλαγή (χωρίς το ΚΚΕ μπορεί να γίνει) αλλά χωρίς να ...σπάσεις ...τα μούτρα σου, δεν γίνεται.
Και εμείς (με μπροστάρηδες τη Σούλα, το Στάθη και όλους όσους νοιάζονται, άιντε να βάλω και εμένα μέσα) τα σπάμε καθημερινά.

Γιατί βαρεθήκαμε τα ίδια και θέλουμε κάτι καλύτερο.

Ας συγκεντρωθούμε όλοι τώρα όμως στο μείζον θέμα των ημερών, που είναι οι εκλογές και μετά ...εδώ θα βρεθούμε πάλι.

Και που θα πάει, θα φτιάξουμε ένα καλό πρόγραμμα...σπουδών.

Όσοι νοιάζονται. Οι άλλοι ... ας ακολουθήσουν (γκρινιάζοντας)

ΓΠ
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #44 on: September 14, 2007, 17:41:10 pm »

Quote from: gpap on September 14, 2007, 17:35:53 pm
Ρε παιδιά, τα είπαμε αυτά άπειρες φορές.

Αλλαγή (χωρίς το ΚΚΕ μπορεί να γίνει) αλλά χωρίς να ...σπάσεις ...τα μούτρα σου, δεν γίνεται.
Και εμείς (με μπροστάρηδες τη Σούλα, το Στάθη και όλους όσους νοιάζονται, άιντε να βάλω και εμένα μέσα) τα σπάμε καθημερινά.

Γιατί βαρεθήκαμε τα ίδια και θέλουμε κάτι καλύτερο.

Ας συγκεντρωθούμε όλοι τώρα όμως στο μείζον θέμα των ημερών, που είναι οι εκλογές και μετά ...εδώ θα βρεθούμε πάλι.

Και που θα πάει, θα φτιάξουμε ένα καλό πρόγραμμα...σπουδών.

Όσοι νοιάζονται. Οι άλλοι ... ας ακολουθήσουν (γκρινιάζοντας)

ΓΠ

Έχετε δικιο mr gpap και επειδή ακριβώς νοιάζεστε γι'αυτό τρώτε εσείς όλη τη γκρίνια στο τέλος
(συνήθως αυτός που κάθεται και μας ακούει είναι αυτός στον οποίο γκρινιάζουμε - πέρα από την πλάκα)

Εγώ πραγματικά προσφέρομαι αν χρειαστείτε πάντως τη βοήθειά μου στο θέμα του ΝΠΣ - ΠΠΣ(πχ αυτό  με το FAQ που λέγαμε).
(δεν το είπα μόνο στην πλάκα δλδ)

ps Αυτές οι εκλογές είναι θολό τοπίο,γι'αυτό γκρινιάζουμε για τα υπόλοιπα!! Λόγω... τέλματος!! Cheesy
« Last Edit: September 14, 2007, 19:03:40 pm by pandora » Logged
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 14 Go Up Print
Jump to: